- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
cnm bnmde sat 12 agustostu 15 mayısta dogum yaptım ... nasıl durumlar ne kadarlıkl bebısler ben actım bu topiği 2911 mayıs annesıyım merak ettğin bısı varsa sorabılırsın
Hemde nasıl zormuş( bende ben ağrısından delirmek üzereyim şuanda.olsun ne yapalım katlanıcaz. Ben 5+5 de duydum kalp atışlarını ama vajinal muayene oldum. göbekten henüz görünmüyodu bile kesemiz. Göbekten bakılırsan 10 gün sonraya tekrar çağırır kalp atışları için sanırım
kizlar esim bugun jinekologu aramis sekreteri tahmini dogum tarihini 11 haziran olarak soylemis ben bisey anlamadim bu isten,internetten hesapliyorum 15 mayis olarak geliyor,benim SAT im 9 agustos ama :44: cok kafam karisti ya siz ne diyosunuz ..
merhaba....bende internetten hasaplamalarıma göre 18 mayısta anne olucam...bakalım inşallah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz herbirimiz....çok heyecanlıyım çok korkuyorum....16 eylülde yani cuma günü doktor randevum var bakalım o zaman tam 5 haftalık olacak...güsel haberlerimizi bildiririm....
kızlarrr bendeee aranıza katıldıımmm.. çok ama çok şükürlerolsun rabbime... bugün öğrendim. inanılmaz mutluyum ... Allahım inşallah hepimiz için tamamını erdirsin..
evet canımm.bende bugun saat 11 gibi gidicem.çok heyecanlıyım..duymak çok istiyorum ..eğere duyamazsakk 2 hafta sonra gidicemm...inş..duyarız ikimizde..burda çoğu arkadaş 6 haftalıkken duymuşş bakalıminş.darısı başımıza..hiç bir belirtimde olmayınca korkuyrum acaba bişey yokmu diye..(
kızlarr doktordan geldimm..herşey gayet normal.kesnin buytu geçen hafta 9.21 mmidi bu hafta 12.58 olmuşş:)) kalbinin atışlarını duyamadık ama kalbin attığını gördük haraket ediyor miniciğim benimm..okalbin orda attığını duyamasamda görmek müthişş..10 gun sonrda atekrar gidicem bakıcak yine inş duyucaz o gun kalbinii..
Bakalım kaçımız ilk anneler günümüzü(13 Mayıs) kucağımızda bebişimizle kutlıcaz.Benim internet hesaplamasında muhtemel doğum tarihine 12 mayıs diyor.Doktor 10 gün sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı,o zaman muhtemel doğum tarihini de soylerim dedi.Bakalım o ne zaman diyecek
canım hayırlı uğurlu olsun.. bende bugün öğrendim.. hala şoktayım :)
bakalım ctesi dr gidicez inşallah görürüz bizde keseyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?