Kızlar günüm 3 gün geçti, hala olmadım. Biraz daha bekleyip öyle test yapacaktım. Çünkü son aylarda düzensizlikler oldu.
Fakat dayanamayacağım bu akşam yapacağım testi. İnş. hayırlısıyla pozitif çıkar.
Merhaba,
Çok güzel bir duygu maşallah... Maşallah bu arada Miniciğe... Canımmm kerata demişsin.. Erkek mi hissediyosun..
Allah hepimize yaşatsın o duyguyu inş..
İlk çocuğumuz olduğu için kız erkek fark etmez. Eşimle hep kızımız olsun istiyoduk aslında ama eşim tek erkek 3 tane ablası var, doğal olarak bana kesin klasik erkek çocuğun olsun bi tane muhabbeti yapacaklar die erkek olursa en azından ikinci çocuk baskısından kurtulurum die düşünüyorum:) o yüzden kız da olsa sevinirim erkekte. Ultrasonda biraz büyük çıkınca bebek, dedim herhalde erkek olucak çin takvimine göre de erkek. Eşimde maşallah 58 cm doğmuş eşime de benziycek herhalde dedim:79:
Benim eşimde 55 cm doğmuş... Şuan da da 2,05 boyu...
Sağlıklı olsun da erkek kız farketmez dediğin gibi canım...
selam kızlar yeni gelenler olmuş maşallah hoşgeldiniz
benim bulantılarım biraz hafifledi bugün daha iyiyim
ama sol kasığımda bir batma hissi var çok korkutuyor beni
akşam uzanırken elimi kasığımın üzerinde dolaştırdım bir sertlik var
yürürken bile hissediyorum bugün
evham mı yapıyorum anlamadım
doktor randevum da cumartesi günü ben nasıl sabretcem o zamana kadar
gunaydin taze anneler,ben dun cok stresli bir gun gecirdim karnimda kasilmalar oldu,sinirden surekli ateslendim ,karin agrilarim oldu acaba bebegime bisey olmusmudur
cok korkuyorum
Hanımlar merhaba, dün böyle yazmıştım size...
Akşam test yaptım sonuç negatif. Fakat benim 2-3 aydır adetim düzensiz oluyor şöyle ki,5 Mayıs- 6 Haziran-15 Temmuz-12 Ağustos ...
Ve şuan hala adet olmadım. Acaba düzensizlik devam mı ediyor. Yoksa bir iki gün daha olmazsam kan testi yaptırsam mı.
Akşam yaptığım test moralimi bozdu... Doktora en son 15 temmuzda çok geç oldu düzensiz dediğimde normal stresten olabilir demişti.
İlk kontrole gittiğimde 6 aya kadar süre vermişti. Sonra gelirsin demişti. Düzensizlik devam ediyor diye, tekrar doktora gitsem mi acaba...
Akşam test yaptım sonuç negatif. Fakat benim 2-3 aydır adetim düzensiz oluyor şöyle ki,5 Mayıs- 6 Haziran-15 Temmuz-12 Ağustos ...
Ve şuan hala adet olmadım. Acaba düzensizlik devam mı ediyor. Yoksa bir iki gün daha olmazsam kan testi yaptırsam mı.
Akşam yaptığım test moralimi bozdu... Doktora en son 15 temmuzda çok geç oldu düzensiz dediğimde normal stresten olabilir demişti.
İlk kontrole gittiğimde 6 aya kadar süre vermişti. Sonra gelirsin demişti. Düzensizlik devam ediyor diye, tekrar doktora gitsem mi acaba...
Gözün aydın canım hoşgeldin.Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş...Günaydın,
Bende bugün öğrendim hamile olduğumu...
İkinci hamileliğim ama ilk çocuğum olacak inş...
Haftaya cumartesi dr gideceğim... şuan internete göre 4+6 :) SAT: 12 Ağustos
İlk sayfadan beri bütün yazdıklarınızı okudum... İnş hamile olup da yazarım diyodum... Ve şimdi buradayım...
İnş. Sağlıcakla kucaklarımıza alırız meleklerimzi...
canım hayırlı uğurlu olsun.. bende bugün öğrendim.. hala şoktayım :)
bakalım ctesi dr gidicez inşallah görürüz bizde keseyi :)
Arzum senin sat ne zamandı?
12 Ağustos tu canım..
1 gün var aramızda benimde 11 ağustos
Benim de 12 Ağustos tu inş. ben de güzel haberi alırım :)
Günaydın,
Bende bugün öğrendim hamile olduğumu...
İkinci hamileliğim ama ilk çocuğum olacak inş...
Haftaya cumartesi dr gideceğim... şuan internete göre 4+6 :) SAT: 12 Ağustos
İlk sayfadan beri bütün yazdıklarınızı okudum... İnş hamile olup da yazarım diyodum... Ve şimdi buradayım...
İnş. Sağlıcakla kucaklarımıza alırız meleklerimzi...
günaydın güzel hmişler nasılsınız güzel bir gün diliyorum herkese yeni gelen mayıs annelerini tebrik edip hoşgeldiniz diyorum yavaş yavaş güzel hberler ardarda gelmeye başladı
fatmacan gözünaydın çok sevindim
bizdfe hayırlısıyla görsek ve duysak kalp atışlarımızı dahada rahatlıcaz bakalım hayırlısı
gunaydin taze anneler,ben dun cok stresli bir gun gecirdim karnimda kasilmalar oldu,sinirden surekli ateslendim ,karin agrilarim oldu acaba bebegime bisey olmusmudur
cok korkuyorum
merhaba kızlar aranızda yoktum iki gündür seminerdeydim. Doktora gitmiştim salı günü bebeğimin kalp atışını duyamadım ama başını ve vucudunu gördüm çok net bi şekilde, öyle mutlu oldum ki anlatamam. Doktora gittiğim gün 5+3tüm ama bebeğim 13 mm göründü. Evde baktığım kitaplara göre 7,5 haftalık boyunda uzun olucak galiba kereta:)
İlk çocuğumuz olduğu için kız erkek fark etmez. Eşimle hep kızımız olsun istiyoduk aslında ama eşim tek erkek 3 tane ablası var, doğal olarak bana kesin klasik erkek çocuğun olsun bi tane muhabbeti yapacaklar die erkek olursa en azından ikinci çocuk baskısından kurtulurum die düşünüyorum:) o yüzden kız da olsa sevinirim erkekte. Ultrasonda biraz büyük çıkınca bebek, dedim herhalde erkek olucak çin takvimine göre de erkek. Eşimde maşallah 58 cm doğmuş eşime de benziycek herhalde dedim:79:
boşuna stres yapma cnm bnmde sancılarım hala bitmiş değil regl olucakmışım gibi sancılarım oluyo hala ara ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?