bu saat oldu ağzıma bir lokma bi şey koymadım.....eşime ve kızıma kahvaltı hazırladım onlar tamam...bende yiyecektim güya...
eşim kargocuyu bekleyeceğim deyince evde bir sürü iş onları yetiştireyim bari deyip koyuldum işe...biraz işlerimi kolayladım.baba kuş cuma geldi diye evden çıktı..yavru kuşun da nen neni gelmiş beni yatağa götürdü.tam uyuttum kargocu zile bastı tabi uyandı...kapıya bebek var zile basmayın yazacağım...yarım saat uğraştım tekrar uyutmak için..uyuttum derken alt katta tadilat yapılıyormuş...matkap ,balyoz sesleri hadi tekrar uyandı...yine uyuttum ama ayaklarımdan yatağa koyamadım...halen hafif hafif sallıyorum...ses çok...açım aççç:))
ayyyy çok sinir bozuncu apekmimekcim ya....zaman zaman bizim başımıza da gelebiliyor aynıı şeyler...yaşamışlığım var yani benzerini...keşke çocuğu sallamaya başlamadan önce yanına bi tabak hazırlasaydın çocuğu sallarken sen de ağzına bişeyler atabilirdin belki bazen ben öle yapıyorum napimm...işte cennet anaların ayağı altında diye boşa denmemiş...her fedakarlık biz de...
merhabalar mayıs anneleri uzun bir aradan sonra evimize döndük sonunda
inş. herkes iyidir
topikte hamile varmıdır diye aklıma geliyordu talayı gördüm hayırlı olsun canım isteyerek mi oldu yoksa kaza mı :26:
bende istiyorum ama cesaret edemem herhalde su anda
turuncu bebişin rahatsızmış sanırım allah şifa versin
birde odanızı ayırmışsınız bende 2 ay önce ev değiştirdim ve kızımın odasını ayırdım hiçbir zorluk yaşamadık odalarımız dipdibe gık dese uyanıyorum ben cok memnunum bu durumdan
Meraba canım; öncelikle hamileliğini öğrendim ama fırsat bulup forumda yazamadım....hem çok sevindim hem çok şaşırdım...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...öncelikle her hamilelik birbirinden farklı olabilir..ben büyük kızda çok rahatsızdım mesela ikincisinde daha rahat geçmişti..inş senin de çok rahat geçer...duygular ah o duygular...aile büyüyor bi yandan onun sevinci bi yandan da artık iki çocuklu olacak bi anne olarak orta yaşlarda olacağımdan biraz tırsmıştım tabiii :) ama var ya çocuk doğunca bi yanda bir evladın bi yanda öbür evladın kocanın gözündeki o gurur ve musmutlu parlayan gözler yaşamay değer şeyler...aslında çok şeyler var yazıp anlatmak paylaşmak istediğim zamanla yeri geldikçe paylaşırız tabiii talaycım...
..
Selamlar annekuşlar
Walla billa aklım sizde ama yetişemiyorum
İşler aldı başını gidiyo
Akşam arkadaşım geldi,sağolsun kısırını böreğini yapmış gelmiş bi güzel yedik
2,5 yaşında oğlu war maşallah diyim 15günde çişe alıştırmış yeni."Tam gece uykuları düzeldi,
bu seferde ben tuvalete kaldırmak için kalkıyorum geceleri" diyorSonu yok demekki
Çok gürültülü oynamaya başlamış bu dönemde,yani oyuncak ses çıkartmasa kendi bağıra bağıra ses çıkartıyodu..
bütün oyuncakları attı çadırımızı yıktı,kızımda önce ürkek tavuk gibi izledi sonra "atıl kurt" gibi aynılarını yaptı:18:
Çok alem bu çocuklar,kızıma sarılıyo öpüyo önce,sonra eliyle ne tutsa elinden almaya çalışıp ittiriyo...
Son dakkada Mira'yı kaşla göz arasında ittirdi kuyruk sokumu mobilyanın köşesine geldi çok ağladı yavrum..
Neyseki sabah baktığımda bişey yoktuBüyüyorlar diye seviniyordum tırsmalı mıyız acaba:18:
Meleğim Mahir'in o minik ayaklarını öperimÇok tatlı çoook
Herkese çok mutlu bir gün diliyorum
günaydınnnn günaydınn günaydınnn
nasılsınızzzz arkadeşlerimmmvalla benimde işlerim çok yoğun kızlar bazen sayfayı açıp işime dönüyorum arada okurum diye o bile mümkün olmuyor bazen
meleğimmm günüm ne güzel başladı o tatlı ayakları görünce çok şekerler ya çok şükür onları bize veren allaha, havadanmıdır nedir çok duygusalım bugün yahuuuu
mutlucan, öperim ben o mira'yızeynoda öyle önce çok masum süt dökmüş bir kedicik gibi uzaktan bakıp sonra tırnaklarını geçiriyor valla büyükçe oyuncak ve arkadaş kavgaları başlıcak sanırımmm
şekersiz canım hayırlı olsun başvurun inş çok iyi bir puan alırsın güveniyorum sana yıldızlı arkadaşım benimmmm
babyC cicim yazdım sabahtan sıramı savayım didimmmm şekerimm ona göreeee
hayırlı cumalar herkese. ece ile doktora kontrole gittik kan verdik öğleden sonra sonuçlarını alıcaz inşallah iyi çıkar. kanını bu sefer elinin üstünden aldılar hiç ağlamadı iğne boşlukta canı acımaz dediler ama bayağı bir sürdü damlata damlata doldurdular şişeyi bana fenalık geldi ama ece onu oynatan hemşirelere gülüp durdu:))
genelde bizimkilerden büyük olan çocuklar heleki bizim yaklaştığımız 2-3 yaş arası çok hırçın olabiliyor çocuklar örnek karşı komşumun oğlu. ece onu çok seviyor oynamak istiyor ama o hırpalıyor genelde eceyi. tamam kendini savunmasını öğrensin istiyorum ece ama ayrıyetten kavgayıda öğrenecek diye korkuyorum. 3 haftadır yoklardı karşı komşumlar yarın dönecekler kudururlar beraber yine:))
doktorumuza monterossi eğitimini sordum oğlum ankarada o eğitimle büyüdü dedi. yeşilçayım sayesinde öğrendim bu yöntemi ya sağolsun
beybim aynısını yaşadım ama Şeymanur da. tek fark iç çamaşırın rengi beyaz dı ...kulaklarıma kadar kızardığımı hatırlıyorum
ooo hadi bakalım dostum ben de bi aralar girdim ama hiç çalışmamıştım sonuçta kaldı tabiii ki sonra da fırsatım olmadı...doğuya gidince kalmıştı ölee...Allah gönlüne göre versin canım calış bol bol inş olur.....tek çocuk varken yap yapacağını çocuklar ikiye çıkınca daha da zor oluyor...iyi şanslar dilerim canım...
kızlar biz geldik pir geldik eceyi demir manyağı yapmışım:)))doktor bile şaşırdı değerleri yazayım bi bakın.
ferritin eski sonuç:3,34 olması gereken max:1,77 ece yeni sonuç:16,69
demir eski sonuç:16,4 olması gereken max:150 ece yeni sonuç:182,3
normalde tedavi 3 ay demişti ama ben birden bu kadar kabız olmasından anlamıştım artık fazla olduğunu iyiki 1 ay önce götürmüşüm
inek sütü ile anne sütü kalsiyum açısından çok farklımı dedim tabiki anne sütü daha iyi dedi ama bakalım kalsiyumunada dedi oda çok iyi çıktı. binlerce kere şükürler olsun insan seviniyor valla Rabbim evlatlarımıza sağlık versin
merhabalar mayıs anneleri uzun bir aradan sonra evimize döndük sonunda
inş. herkes iyidir
topikte hamile varmıdır diye aklıma geliyordu talayı gördüm hayırlı olsun canım isteyerek mi oldu yoksa kaza mı :26:
bende istiyorum ama cesaret edemem herhalde su anda
turuncu bebişin rahatsızmış sanırım allah şifa versin
birde odanızı ayırmışsınız bende 2 ay önce ev değiştirdim ve kızımın odasını ayırdım hiçbir zorluk yaşamadık odalarımız dipdibe gık dese uyanıyorum ben cok memnunum bu durumdan
Teşekkür ederim tatlım zor oldu ama çok şükür artık bir şey kalmadı. Tek başına nasıl yaptın canım ya ben eşim ve kayınvalidemle yapmama rağmen çok yoruldum.Yeni Egitim yili tum ogretmen arkadaslarin hayirli olsun ins...
Tasindim demek masallah evi almanizda tasinmanizda jet hizi ile oldu gibi ama tabii sana cok zor gelmistir inanirim cunku bende Mayis ayinda tasindim ve tek basima yaptim herseyi ...
Sana cok gecmis olsun bacagin umarim iyilesir hemen...
Pinarcim bizi boslama lutfen gel arada bir ok...oglenci olmanda bir hayir vardir bekli uzme kendini...su anlatacaklarinida cok merak ediyorum bilesin...
Aynı şeyi geçenlerde bi arkadaş da söyledi umarım sadece yorgunluktandır. Bi doktora gideyim bakalım.ilkimcim çok teşekkürler bende iyiki sizleri tanımışım. bacağıma kramp giriyor demişin ya aman lütfen dikkat et taşınırken çok mu yoruldun ağır kaldırdın bel fıtığının işaretidir bacak ağrısı ağzımdan yel alsında sen dikkat et yinede.
yeşilçay yaz kız yaz söylesinde yesin terliği bu sefer benden:))
mutlum bir gün gelip senin gibi bisiklet mağduru olacağıı hiç aklıma gelmezdi:)) evde mirayı kano içinde hayal ettimde süper olur:)) işlerin içinde inşallah bir an önce yükün azalırda rahatlarsın.
pınarda öğlenci olman kötü olmuş ama naparsın çalışcan mecbur:))
mutlum yenildik fena halde kader utansın(
bebeğim hala oyun peşinde ayıp ayıp boyunca kızları var hiç yakıştıramadım:))
Teşekkür ederim tatlımselammmmoyunu bıraktım geldim
aslında oyun beni bıraktı çünkü canım hiç kalmadıazraece ve şekersiz bana can yollayın lütfennnn:))
azraececim bisikletin hayırlı olsun güle güle kullan:))nasıl kullanacaksan bende merak ettimya eşin nasıl bu kadar para vermiş gidip altın alsaymıştı ya daha iyiymişti:)ya bide aklıma ne geldi hani eve gelmesi rahat olsun diye kendine alacaktı niye sana almış bu sana bi mesaj olabilirmi yemegi sen götür diye valla ben olsam olay çıkarırdım gider bisikleti adama iade ederdim:))
lastiklerini bi güzel sil götür''bak abi gıcır gıcır valla daha binmedim yemin içerim '' dersin kesin geri alır:)))
ay kusura bakma biraz latife yaptım:)
gönül1999sayfam:)cigerim biz vitamin veya metamin kullanmıyoruz gerek görmüyorum,,ama doktor önerseydi kullanırdımsende doktoruna bi danış istersen,kendi yanından verme çocuga
ilkimcim taşınıp yerleşmişsin yeni evi çok severim benmis gibi olur:)kendinede çok dikkat et cnm çok yorulmuşsun
okulda seni yoruyordur:18:çocuklara gamgam aç oynasınlar sende biraz dinlen
pınardacım senide özledik şekerimburda herkes bi alemde kimse ugramaz oldu:)bari sen yapma:)fırsat buldukça çık gel
mutlucum canişkom işler yogunmuş:26lsun yinede insan 20-30 cümle yazar demi beni kendine örnek al:)o kadar işim arasında geliyorum:)
başka başkaaaa:26:
kujum nerdesin bacum:26:
tatlıcadı:26:nagiş:26:
ha bide cikirokko vartatilemi gidiyo yoksa gitmiyomu valla bişey anlamadım arkadaş entel ne yazdıgı anlaşılmıyo
Ömerciğime kocaman maşallahtalaycimmm bu habere bayildimm bence aralarinin yakin olmasi super birsey ikisine de yani enerjiyle bakacaksin birden buyuyecekler bazilarimiz aradan 5 6sene gecince rahata alisip 'acaba yapsam mii yapmasam mii' diye tirmalarken sen keyfine bakacaksinnn
Saglikla kucagina al insallah valla cok mutlu oldum!!
Benim reglim de 4hafta gecvikti ama ne bebek var ne regli anlaamdim gittisimdi seni okuyunca resmen ozendimm!!
KIZLAR ONEMLI SORUUU biz simdi islak bezlerde fln unibaby kullaniyoruz ya paraben fln yok diye
E ates dusurucu dolvende 2cesit paraben ve renklendirici var dun farkettim
Bu konuda alternatif onerisi olan var mi ya da nasilsa hep icmiyor deyiop tolere mi ediyorsunuz???
KOALA serisinden bahsedilmis bize 3 kitabi var ve pek hoslanmiyorum
Kapagi sunger gibi ici de oyledir sanmistim ama sayfalari cok ince
Omeri bilirsiniz cok hircin degil yirtmaz atmz ama istemeden yirtiyor sayfalari cevirirken o kadar yanii
Bir de resimler cok ayirt edici degil karman corman ne bileyim ben pek sevmedim
NET kitaplarinin her sayfasi kalin olan serisini cok seviyoruz ama sanirim ufak ufak daha hikayemsi seylere gecmemiz lazim
Surekli nesne renk sayi say say sıkılmaya basladi ama bi tane hediye hikaye kitabimioz var mesela anlatmaya baslayinca cok hosuna gidiyor ve her gece bize kendisi okuyor artik o kitabi
Farkediyor yani hikayeyle sadece nesne resimleri olan kitaplari
KUCUK VAK VAK serisinin kitaplari baya buyuk ve ince sayfali
Her sayfada 3 4 ordek var baska birsey yok ya da bizim aldigimiz oyledir (uyku zamani) geceyi anlattigi icin karanlik sayfalar ve sadece ordekler var pek ilgisini cekmiyor
KIZLAR son olarak mujde veriyorum Omer 9a kadar saymayi ogrendi!! Eksiksiz sayiyor ona gelince bi acayip sesler cikariyor oyun yapiyor herhalde sonucta dokuz demekten daha kolay
MUTLUcum senin de islerin yogunmus kolayliklar diliyorum bebegim
Baska da okuyamadim ama bunu okuyan herkese bayioliyorumm
Beni merak edip soranlara daha cok bayiliyorum kargosu benden opucuk yolluyorum***
Çok teşekkür ederim tatlım benim ben de seni ve güzel masalımı kocaman öpüyorumMerhaba canlarrrrr
YAVRUKEDI,canim nasil uzuldum anlatamam cok gecmis olsun,neler hissettigini inan dusunmek bile kalbimi yoruyor Masal dusup dudagini patlatti bir hafta acisindan hem o hemde biz cok uzulduk,ama senin durumunu dusununce bizim olay basit kacti,allah beteinden korusun yavrukarimizi.
TALAY,canim vallahi yazini okuyunca icim kipir kipir oldu cok sevindim,saglikla kucagina almayi nasip etsin yuce rabbim.Esime nasil soyleyim deyince kendim aklima geldim.Test yaptigimda esim nobetciydi ve kadir gecesiydi.Ertsi gun ise bizim evlilik yildonumumuzdu,testi paket yaptim,esim nobetten gelince yildonumumuzu kutlayip paketi verdim,esim kizdi hani hediyemizi once aldik bise almicaktik sozunde durmadin diye paketi istemedibende maddi degiri yok lutfen al dedim,bir acti hemen anladi,sarildik vb
ANNEZEYNEP,canim ya tum forumu meraktan catlatmadan kan tahlilimi yapiyorsun ne yapiyorsan coz su isiAyrica Omerime kocaman maasallah kuzum benim ya hem yakisikli hem zeki offfff tam ideal damat (tamam kiz anneleri ustume gelmeyin saka yaptim,boyle yakisikliyi bin kisi iste bir kisi alir )
PLANNER,tatlim gecikmeli olarak evlili, yildonumunuz kutlu olsun,nice mutlu berabelik gecirin prensesiniz ile birlikte...
PINARDA,merak etmistim seni canim,allah kolaylik versin arkadasim hem eve hemde okula hizir gibi yetismeni diliyorum
ILKIM,canim yuregi guzel arkadasim yeni evinde mutlulukla saglikla oturursunuz insallah,seni ve Bestecigimi kocaman opuyorum
TURUNCU,canim turuncu profil resmini,koyu renk yazini bile ozlemisimhele hele Kayrayi,boncuk gozlumu apayri bir ozledim,yeni donem baslasiiinnnn,herkes gelsinnn ohhh
AZRAECE,ahh canim ya su ogle .yemegi konusunda ayni kaderi paylasiyoruz,hele bizimki yan binada gelmeme gibi bir olasilik yok.Bide pasam kapidan girdiginde masa hazir olsun istiyor.Aksami ayri dusun ogleni ayri,Masalin corbasi yogurdu vbvbvbvbv uff bizi dusunen yok
Ay ne güzel demek minik kuzu oyun gurubuna katıldı orada mutlu olmasına da çok sevindim.Kizlar bugun oglumu Sabah erkenden oyun grubuna getirdim once kilosunu olcturdum ama soylemeye degmez ayni gibiyiz..neyse cocuklari gordu bizimki basladi deli dana gibi herseye saldirmaya sarki soyleniyor benim oglan yerinde durmaz firik atiyor resmen hatta bizimki dort bes adim atip 18 aylik bir kizin uzerine yurudu ve yuzyuze carpistilar...inanin iflagim kesildi orda iki cocuk vardi durmayan biride benim Mahir di ...
Guzel olan taraf yine de mutlu oldu oglum...alkis yapti oyuncaklarla oynadi zipladi hopladi bekli oglum ilk defa boyle birsey olunca ne yapacagini sasirdi bilemiyorum...haftada her gun cok farkli oyun gruplari var hatta yogo bile var bunu begenmedik haftaya baska bir oyun grubuna katilmayi dusunuyoruz..
Canım hamileymişsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbiraz önce bişey yaptım:26: şey 2014 mayıs anneleriyle tanıştımyok yok sizi aldatmadım canım kalbimdeki yerinizi biliyosunuz hem muhteşem süleyman bile aynı anda 3-4 kadını sevebiliyoda ben 2 sayfaya birden yazamazmıyım canım.benimde kalbim geniş.
Gerçekten çok sinir bozucu bi durum, birinci öncelik çocukların güvenliği olmalı. Ayrıca serviste yardımcı da olması gerekiyo. Orman kanunlarına göre hareket ediyo bazı şoförler. Bence de hiç durma şikayet et canım.selam yine kimseler yok
benimde canım sıkkıncerenin okul servisine uyuz oluyorum
geçen yılda başka bir servisle gitmişti,keşke tekrar onlar olsa ama artık anaokul taşımıyolarmış
şöfür sürekli elinde telefonla konuşuyokonuşmaya çalışıyorum beni dinlemiyo bile,çocuk okuldan geliyo aşagıdan zile basıp daha ben aşagı inmeden çocugu orda biırakıp gidiyolar
okulu aradım şikayet ettim servisi,dahada düzelmesse başka yerlerede şikayet edecem..
küçük çocuk taşıyosun bu ne biçim iştir ya
geçen yılkı şöförümüz hiç böyle degildi,yanındaki hostes bizi arardı..off neyse içim şişmiş kızlar
sizide sıkmıyımbirazdan adamı arayacam bi güzel kavga edecem
Ayy senin o minik ayaklarını yerim benEki Görüntüle 808204
Hadi biraz renklendirelim topigi ...oglumun ayaklari nede cok yakismis dimi teyzeleri..
İnşallah kazanırsın canım kolaylıklar diliyorum sanagünaydın sekerler..
bi üst mesajda okuduğunuz üzere dün yoktum ama bugun burdayım
hava yağmurlu. iş için dışarı çıkmam gerekebilirbelli de olmaz..
dün ALES başvurumu yaptım. bakalım sınav nasıl gecicek. pek umutlu değilim ama çalışmam lazım.
kazanırsam da master yapcam inşallah..
işte böyle
kızlar biz geldik pir geldik eceyi demir manyağı yapmışım:)))doktor bile şaşırdı değerleri yazayım bi bakın.
normalde tedavi 3 ay demişti ama ben birden bu kadar kabız olmasından anlamıştım artık fazla olduğunu iyiki 1 ay önce götürmüşüm
inek sütü ile anne sütü kalsiyum açısından çok farklımı dedim tabiki anne sütü daha iyi dedi ama bakalım kalsiyumunada dedi oda çok iyi çıktı. binlerce kere şükürler olsun insan seviniyor valla Rabbim evlatlarımıza sağlık versin
Merhaba tosti...Uzun zaman olmuştu görüşmeyeli.
Oğluşum hastaydı ama iyileşti çok şükür.
Ben de yeni eve taşındım ve geçen hafta itibari ile odasını ayırdım.Öncesinde aramızda yatıyordu.
Kendi kendine uykuya dalmasında hiç sorun yaşamıyoruz.Ben yatağına bırakıyorum,sırtını dönüp 5-10 dakikaya uykuya dalıyor zaten ama gece uykusundan normalde 2-3 kere uyanırken bu sayı 15-20ye çıktı.Sürekli yanına gidip emziğini verip uyumasını beklemek çok yoruyor beni.
Güzel olan ise bizim odamıza artık uğramıyor hiç.Kendi odasını seviyor ve orada oynuyor ama umarım bu gece uykuları bir an önce düzene girer çünkü dediğim gibi çok fena bir durumdayım
Hatta şuan gözlerim kapanmak üzere[/Q
2 gündür bende yatagına bırakıp cıkıyorum odadan kendi kendine uyuyor niye daha çnce akıl edip yapmadıysam kendime eziyet ediyor muşum
canım biz zeynebi hiç aramızda yatırmadık sabahları sevmek için alıyorduk sadece sen aramızda yatıyordu yazmışsın belki bu yüzden zorlanıyordur oğlun ama zamanla gecer birde zeyno 2 gündür hiç gece emmek için uyanmıyor ben aldım gögsüme tuttum emmedi artık iyi mi bu durum yoksa kötümü bilemiyorum...:26:
2 gündür bende yatagına bırakıp cıkıyorum odadan kendi kendine uyuyor niye daha çnce akıl edip yapmadıysam kendime eziyet ediyor muşum
canım biz zeynebi hiç aramızda yatırmadık sabahları sevmek için alıyorduk sadece sen aramızda yatıyordu yazmışsın belki bu yüzden zorlanıyordur oğlun ama zamanla gecer birde zeyno 2 gündür hiç gece emmek için uyanmıyor ben aldım gögsüme tuttum emmedi artık iyi mi bu durum yoksa kötümü bilemiyorum...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?