2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu saat oldu ağzıma bir lokma bi şey koymadım.....eşime ve kızıma kahvaltı hazırladım onlar tamam...bende yiyecektim güya...
eşim kargocuyu bekleyeceğim deyince evde bir sürü iş onları yetiştireyim bari deyip koyuldum işe...biraz işlerimi kolayladım.baba kuş cuma geldi diye evden çıktı..yavru kuşun da nen neni gelmiş beni yatağa götürdü.tam uyuttum kargocu zile bastı tabi uyandı...kapıya bebek var zile basmayın yazacağım...yarım saat uğraştım tekrar uyutmak için..uyuttum derken alt katta tadilat yapılıyormuş...matkap ,balyoz sesleri hadi tekrar uyandı...yine uyuttum ama ayaklarımdan yatağa koyamadım...halen hafif hafif sallıyorum...ses çok...açım aççç:))

ayyyy çok sinir bozuncu apekmimekcim ya....zaman zaman bizim başımıza da gelebiliyor aynıı şeyler...yaşamışlığım var yani benzerini...keşke çocuğu sallamaya başlamadan önce yanına bi tabak hazırlasaydın çocuğu sallarken sen de ağzına bişeyler atabilirdin belki bazen ben öle yapıyorum napimm...işte cennet anaların ayağı altında diye boşa denmemiş... her fedakarlık biz de...

öyle canım öyle..hiç kimse kendisi için bile bu kadar fedakarlık yapamaz.....fırsat vermedi ki zilli elimden tututp yatağa götürdü nen nen diye....

isteyerek oldu canım İnş. ama yinede insan bi şaşkın oluyo.ben daha kendi aileme söyleyemedim çünkü onlarda daha erken değilmi falan diyecekler korkuyorum yani ama mutluyum.arkadaşlarıma espiri bile yapıyorum ileride beni arayıpta bulamazsanız kesin bakırköydeyimdir oraya bakın diyorum.

çok güzel yazmışsın duygulandım yine yaz olurmu bana moral oluyo

ahh o buyuk çocuklar daha beter oluyo. biz de bi keresinde misafirliğe gitmiştik. 2.5-3 yaslarında bi çocuk vardı. defneyi sevcem ayağına sıkıyodu. mıncırıyodu falan. ben goruyorum ama bişey demedim. nazikçe uyardım sadece. annesi çekip alıyodu sürekli
yani bu gibi durumlar maalesef cok olucak en azından kendilerini kollamayı öğrenene kadar..

saol canım cok teşekkürler. umarım iyi geçer

muahhh... balıklarınızı gruba eklemeyi unutma ve nasıl yaptığını.. çok begendim

valla inşallah becerebilirim. hayırlısı bakalım

kızlar biz geldik pir geldik eceyi demir manyağı yapmışım:))) doktor bile şaşırdı değerleri yazayım bi bakın.

ferritin eski sonuç:3,34 olması gereken max:1,77 ece yeni sonuç:16,69

demir eski sonuç:16,4 olması gereken max:150 ece yeni sonuç:182,3

normalde tedavi 3 ay demişti ama ben birden bu kadar kabız olmasından anlamıştım artık fazla olduğunu iyiki 1 ay önce götürmüşüm

inek sütü ile anne sütü kalsiyum açısından çok farklımı dedim tabiki anne sütü daha iyi dedi ama bakalım kalsiyumunada dedi oda çok iyi çıktı. binlerce kere şükürler olsun insan seviniyor valla Rabbim evlatlarımıza sağlık versin

değerlernin güzel çıkmasına sevindim...maşallah kuzuna...

Merhaba tosti...Uzun zaman olmuştu görüşmeyeli.
Oğluşum hastaydı ama iyileşti çok şükür.
Ben de yeni eve taşındım ve geçen hafta itibari ile odasını ayırdım.Öncesinde aramızda yatıyordu.
Kendi kendine uykuya dalmasında hiç sorun yaşamıyoruz.Ben yatağına bırakıyorum,sırtını dönüp 5-10 dakikaya uykuya dalıyor zaten ama gece uykusundan normalde 2-3 kere uyanırken bu sayı 15-20ye çıktı.Sürekli yanına gidip emziğini verip uyumasını beklemek çok yoruyor beni.
Güzel olan ise bizim odamıza artık uğramıyor hiç.Kendi odasını seviyor ve orada oynuyor ama umarım bu gece uykuları bir an önce düzene girer çünkü dediğim gibi çok fena bir durumdayım
Hatta şuan gözlerim kapanmak üzere

Teşekkür ederim tatlım zor oldu ama çok şükür artık bir şey kalmadı. Tek başına nasıl yaptın canım ya ben eşim ve kayınvalidemle yapmama rağmen çok yoruldum.
Aynı şeyi geçenlerde bi arkadaş da söyledi umarım sadece yorgunluktandır. Bi doktora gideyim bakalım.
Teşekkür ederim tatlım
Ömerciğime kocaman maşallah
Senin de doğum günün kutlu olsun canım musmutlu nice yaşlara...
Çok teşekkür ederim tatlım benim ben de seni ve güzel masalımı kocaman öpüyorum
Ay ne güzel demek minik kuzu oyun gurubuna katıldı orada mutlu olmasına da çok sevindim.
Canım hamileymişsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gerçekten çok sinir bozucu bi durum, birinci öncelik çocukların güvenliği olmalı. Ayrıca serviste yardımcı da olması gerekiyo. Orman kanunlarına göre hareket ediyo bazı şoförler. Bence de hiç durma şikayet et canım.
Eki Görüntüle 808204

Hadi biraz renklendirelim topigi ...oglumun ayaklari nede cok yakismis dimi teyzeleri..
Ayy senin o minik ayaklarını yerim ben
İnşallah kazanırsın canım kolaylıklar diliyorum sana

Maşallah benim kuzuma inşallah hep böyle güzel haberler verirsin bize

Güzel zeynoma kocaman alkış
Demek artık tuvalet alışkanlığını kazandı minnoşum. Ne iyi olmuş valla darısı da bizlere olsun.

Inan cok sevimdim gozunuz aydin cnm,..masallah subhanallah kizima..ins daim olur

Evet uzun süre aramızda yattığı için zorlanıyor ama zamanla alışır inşaallah.
Gece beslenmesine artık ihtiyaçları olmadığı için uyanmıyorlar.Zeynonunda uyanmaması bence çok iyi bir durum.
Tavsiyem uykudan uyandırmamandır çünkü uyanmaya alışırsa uyku dengesi bozulur.Sabah uyanır uyanmaz emzirirsin

selam
vaktim yok hemen gitmem lazım:)çarsıya gidiyorumbirşey isteyen varsa alıyım:)
paraları hemen verin:))
artan bozuklukları vermem ona göre
artık hiç vaktim olmuyogeliyim şurda 2 kelime konuşayımkollarımı açıp size sarılayım
neyse işlaa akşam gelirim

ha azraececim degerleriniz için kocaman
kujum aklım sende:)gel gümbür gümbür gel:))
annezeynep yakında doguracan hala gidip kan vermiyosun:)
şekersiz o tabaktakiler neydi çok merak ettim
cikirokko tatile çıktınmı:)
hoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…