2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Inan su 2.5 yasindaki oglanin butun yaptiklarini suan bizimki yapiyor hatta okurken aha aynni bizimki sanki Mahir i anlatiyormussun gibi geldi..Eeee ne olcak o zaman benim oglanin 2.5 yasindaki durumu suan boyle ise o yasa gelince ne olur dusunmek bile istemiyorum..ins zaamanla uslu puslu olur oglum yoksa yandim...

Kızlar ben bugün bakıcıyı işten çıkarmaya karar verdim.
Bana geçen sene temizliğe gelen bi bayan vardı huyunu suyunu bilirim iyi insandır.
Bugün onu aradım besteye bakar mısın diye kabul etti. Pazartesi o başlayacak.
Benim eski bakıcı sinirlerimi çok bozdu çocuğa doğru düzgün bakmadı. Sürekli arıyorum her aradığımda; pepeyi izliyo,canım kardeşimi izliyo, köstebekgilleri izliyo diyo. Sırayla bütün çizgifilmleri izletiyor. Ben Besteye tv izletme demedim mi diyorum tamam diyo yine bildiğini okuyo. (söylemesi de güzel aslında). Geçen muzunu yemedi dedi, sonra eve geldim muza baktım muzun kabuğu bile soyulmamış. Abla pardon da sen denemeden yemediğini nasıl anladın dedim lafları geveleyip durdu. Burada kahvaltı yapıyo bulaşığı çalkalayıp makinaya bile koymuyor. Beste uyurken yap diyorum ama yapmıyor. Ben zaten kendisine temizlik yap falan demedim ama beste uyurken evi düzenle dedim ama nafile. Bi de çok patavatız dan dun konuşuyo sinirlerimi bozuyo ben de laf sokup duruyorum. Ayy yüzünü görmek bile sinirlerimi bozuyo. Neyseki kurtuluyorum ondan yarın eşim parasını verecek, ben asla gitmem dedim o da tamam dedi. Annesi yanında olanlar yatın kalkın şükredin,meğer geçen sene ne kadar rahatmışım.

Ayy cnm bozukluklarla kalicaksa ok ama sen bize aldiklarinida vermezsin :)) cok begendim bunlar benim olsun dersin :)) neyse saka bir yana isinin yogun olmasina azcuk uzuluyorum burada konusacak vakit bulamadigin icin..

Bakicinin bu sekilde yapmasina cok uzuldum..hele birde yalanlarla cocuk buyutmeye calismasida cok kotu olmus ..bence kararin yerinde olmus cnm..benim en cok korktugum insan tipidir durust olamayip yalanla dolanla is yapanlar..umarim bu bakici teyzemiz iyidir cnm..ins icine sinen tam istedigin gibi biridir...
Anne evt cok buyuk nimet kimsenin basindan eksik etmesin rabbim ...sen bence bir daha dene annenlerle konusmayi belki dayanamazlar bir care bulurlar..

Kizlar Mahir ve ben cok fena grip olduk..oglum sabaha kadar 20 dk bir kalkarak uyuyor bugun doktora goturduk acile nefes alamiyor kuzum buyuk ihtimal benden gecti cunku oncesinde biraz kirginlik vardi uzerimde...iste boyle biizim hafta sonumuz ..yaa sizinkiler nasil...ne var ne yok..

Sağ ol meleğim benim,annemlerin gelmeleri çok zor mecburum bu bakıcı işine canım. Umarım bu sefer iyi olur.

Hay Allah çok geçmiş olsun sana ve kuzuma. Nefes almakta zorlandığı için kalkıyodur kıyamam ben ona. Geçiş dönemlerinde hastalıklar çok sık oluyo. İnsan ne giydireceğini şaşırıyo. İnşallah kısa sürede atlatırsınız canım. Ben her şeyi üst üste yaşadım o yüzden hafta sonu geldiğini bile fark etmiyorum doğrusu. Kreş-bakıcı arayışı-ev taşıma-okula başlama-ikinci bakıcı arayışı o kadar yoruldum ki. Ayy bir dokun bin ah işit oldu valla.

Son düzenleme:
deneme mesajı bu arkadaşlar :)
bende deneme yapıyorum lürfen üstüne alınma
okurken ben bile sinir oldum bakıcıyabencede yolla gitsinen çokta muz konusuna uyuz oldummuzu açmamış bile bide yemiyo diyomuşsinir ya
hadi inşallah yeni bakıcınız besteye çok güzel bakar canım,,Allah yardımcınız olsun..
Ayy cnm bozukluklarla kalicaksa ok ama sen bize aldiklarinida vermezsin :)) cok begendim bunlar benim olsun dersin :)) neyse saka bir yana isinin yogun olmasina azcuk uzuluyorum burada konusacak vakit bulamadigin icin..
begenirsem istersem biliyorum siz beni kırmassınız dimi melegim:)hediye edersiniz banasizler çok iyi kalpli insanlarsınız:))
canım oyun dışında birazda ev işine giriştim,,çarşıdan geldim mutfak dolaplarını indirdimdaha üst katı bitirdim,yarın devam edecem çok yoruldumbayrama kadar bütün evi pırıl pırıl yapmam lazım

kıyamam ikinizede çok geçmiş olsun melegimhavalar serinledi hastalıklar başladı
yazın çok rahattık hiç hastalanmadık:26:
acil şifalar cnm..

selambi beykoz bide ben varımnasılsın cnm:)
ay ben çok yorgunum ayaklarım şiştitek başıma çarsıya gidecektim ama çocuklarla ve eşimle çıktık,,
çocuklarında bugün huysuzlukları tuttucerene ayakkabı begendik tam alacaz hanfedi bi bot gördü tutturdu onu alacakmışız
ya dedim önce spor ayakkabı alalım bot henüz giyilmez ayagın pişer,yok inadı tuttu ama almadım agladı zırladı
çağla hanımda arabada durmaz,kucakta durmaz illaki yürüyecekyani düzgün yürüse yürütecem ama adım başı bi magazaya dalıyo:)şimdiden alışveriş hastası oldu:))kendi çoraplarını bile kendisi aldıcaillou nun kız kardeşi rozi çorapları:))
bide kucakta gidince illaki beni istiyo babasına gitmiyo,,kollarım koptu
biraz eksikleri vardı onları aldık ama daha ikisinede mont alınacak ve kışlık ayakkabı alınacakonlardan sonra sıra bana gelecek:)
en sonda kocamazaten eşim diyo ''sıra bana gelene kadar kış biter'':)
bende dedimki''aman boşver saglıklı olda kıyafetin olmasın önemli degil''
eve geldim balkonda ''balkon yaparken'' mutfaga baktım mutfakta bana baktıdedim hadi bismillahşu dolaplara bi başlarsam yarına bitiririmneyseki yarısı bittiyarısınıda yarın tamamlayacam
işte bu kadar

meleğim çok geçmiş olsun ikinize de...umarım en kısa sürede atlatırsınız...

Beykoz hep sorucam unutuyorum arkadaşın denizin hamileliği nasıl gidiyor?

bebek iyiymiş canım cinsiyetini ögrencekti ama doktor 16haftada sölerim demiş suan 13lerde falandır
cok aşeriyor ama aglayacak kadar anlamadım gitti sizde oldumu bende olmadıda arada kusuyormus rabbim kusmalı hamilelik yaşatmasın kimseye amin
sormana cok sevindim canım böle işte senden nbr
bebek varmı bebek

iyi pazarlar herkese
malesef berbat 5 gün geçirdik kızlar
oğlum hastalandı,3 gün ateşler içinde yandı yavrum keyfi yok,iştahı yok,uykusu yok
ilk defa ateşlendi doğduğundan beri meğer ne zormuş :26:
dr gittik salgın varmış,ateş düşürücülerle düşürdük şükür ateşini bugün daha iyi kuzum
gece çok sık uyanıyor şimdi babyceren seni daha iyi anlıyorum kuzum gece 6-7 sefer kalkar oldu
sanırım bir yeri ağrıyor,ağlayarak uyanıyor ayağımda sallıyorum uyutuyorum yatağına yatırıyorum hop yarım saat yada 1 saat sonra tekrar uyanıyor..bu aralar salgın varmış aman dikkat kızlar diğer yavrularda hastalanmasın...

geçmişe çok az bakabildim okuduklarımdan aklımda kalan
ilk önce TALAY oldu,canım hamileymişsin,çok sevindim zaten istiyordun artık sende tecrübeli anneler kervanına katılırsın bizde tecrübelerinden yararlanırızilk önce sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum sana,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

ANNEZEYNEP senin bu regl meselesi yılan hikayesine döndü resmen hakkında hayırlısı olsun canım,bu arada doğum günün kutlu olsun Rabbim yüreğin kadar temiz bir ömür versin sana bu arada Ömerime maşallah çok akıllı kuzum

İLKİM canım çok üzüldüm ya demek bakıcıdan memnun kalmadınız,Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

yine gelcem oğlumdan fırsat buldukça öperim her birinizi ayrı ayrı

merhaba...çok geçmiş olsun..acil şifalar kuzuna...benim kızımda şimdiye kadar hiç ateşlenmedi ben de çok korkuyorum.allah esirgesin...kızım normalde zor brbrk bir de hasta olursa vay halimize....

merhaba...çok geçmiş olsun..acil şifalar kuzuna...benim kızımda şimdiye kadar hiç ateşlenmedi ben de çok korkuyorum.allah esirgesin...kızım normalde zor brbrk bir de hasta olursa vay halimize....

çok teşekkür ederim inşallah hiç ateşlenmez yavrun
benim sakin kuzum bile o kadar etkilendi ki günler sonra ilk defa 2 saattir uyuyor yavrum

Masallah sana cnm,,hamaratsin evelallah..belki sen normal olansin ben tembelimdir bilmiyorumki..ev isi bu hafta hasta oldugumuz icin askida kaldi..ins bayrama misler gibi olur cnm evin yinede kendini cok yorma..

kızlar bugün beykoza yazdıktan sonra ablam aradı sancım var dedi bende dakika tut bir bakalım dedim 5dakikada bir gelince hemen hastaneye git dedim gittiğinde 7cm açılma varmış rahminde( hemen alalım doğuma ama bebekler yaşamaz demişler kabul etmeyip ege üniversitesine gittiler ama ne ağlamak telde ben desen burada elimden bişey gelmiyor. o saatten beri doğumhanede bekliyor dua edin bırakmasınlar annelerini bebekler sağ salim kucağına alsın ablam yavrularını

Gecmis olsun cnm bizde bir kere yasadik ama inan ateslenmenin disinda hemen hemen her rahatsizligida tatdik sayiliriz ..ates olmasa baska birsey oluyor zaman zaman...rabbim tez vakitte sifa olsun ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…