Selamlar annekuşlar
Walla billa aklım sizde ama yetişemiyorum
İşler aldı başını gidiyo
Akşam arkadaşım geldi,sağolsun kısırını böreğini yapmış gelmiş bi güzel yedik
2,5 yaşında oğlu war maşallah diyim 15günde çişe alıştırmış yeni."Tam gece uykuları düzeldi,
bu seferde ben tuvalete kaldırmak için kalkıyorum geceleri" diyorSonu yok demekki
Çok gürültülü oynamaya başlamış bu dönemde,yani oyuncak ses çıkartmasa kendi bağıra bağıra ses çıkartıyodu..
bütün oyuncakları attı çadırımızı yıktı,kızımda önce ürkek tavuk gibi izledi sonra "atıl kurt" gibi aynılarını yaptı:18:
Çok alem bu çocuklar,kızıma sarılıyo öpüyo önce,sonra eliyle ne tutsa elinden almaya çalışıp ittiriyo...
Son dakkada Mira'yı kaşla göz arasında ittirdi kuyruk sokumu mobilyanın köşesine geldi çok ağladı yavrum..
Neyseki sabah baktığımda bişey yoktuBüyüyorlar diye seviniyordum tırsmalı mıyız acaba:18:
Meleğim Mahir'in o minik ayaklarını öperimÇok tatlı çoook
Herkese çok mutlu bir gün diliyorum
deneme mesajı bu arkadaşlar :)
selam
vaktim yok hemen gitmem lazım:)çarsıya gidiyorumbirşey isteyen varsa alıyım:)
paraları hemen verin:))
artan bozuklukları vermem ona göre
artık hiç vaktim olmuyogeliyim şurda 2 kelime konuşayım kollarımı açıp size sarılayım
neyse işlaa akşam gelirim
ha azraececim degerleriniz için kocaman
kujum aklım sende:)gel gümbür gümbür gel:))
annezeynep yakında doguracan hala gidip kan vermiyosun:)
şekersiz o tabaktakiler neydi çok merak ettim
cikirokko tatile çıktınmı:)
hoşçakalınnn
Kızlar ben bugün bakıcıyı işten çıkarmaya karar verdim.
Bana geçen sene temizliğe gelen bi bayan vardı huyunu suyunu bilirim iyi insandır.
Bugün onu aradım besteye bakar mısın diye kabul etti. Pazartesi o başlayacak.
Benim eski bakıcı sinirlerimi çok bozdu çocuğa doğru düzgün bakmadı. Sürekli arıyorum her aradığımda; pepeyi izliyo,canım kardeşimi izliyo, köstebekgilleri izliyo diyo. Sırayla bütün çizgifilmleri izletiyor. Ben Besteye tv izletme demedim mi diyorum tamam diyo yine bildiğini okuyo. (söylemesi de güzel aslında). Geçen muzunu yemedi dedi, sonra eve geldim muza baktım muzun kabuğu bile soyulmamış. Abla pardon da sen denemeden yemediğini nasıl anladın dedim lafları geveleyip durdu. Burada kahvaltı yapıyo bulaşığı çalkalayıp makinaya bile koymuyor. Beste uyurken yap diyorum ama yapmıyor. Ben zaten kendisine temizlik yap falan demedim ama beste uyurken evi düzenle dedim ama nafile. Bi de çok patavatız dan dun konuşuyo sinirlerimi bozuyo ben de laf sokup duruyorum. Ayy yüzünü görmek bile sinirlerimi bozuyo. Neyseki kurtuluyorum ondan yarın eşim parasını verecek, ben asla gitmem dedim o da tamam dedi. Annesi yanında olanlar yatın kalkın şükredin,meğer geçen sene ne kadar rahatmışım.
Sağ ol meleğim benim,annemlerin gelmeleri çok zor mecburum bu bakıcı işine canım. Umarım bu sefer iyi olur.Bakicinin bu sekilde yapmasina cok uzuldum..hele birde yalanlarla cocuk buyutmeye calismasida cok kotu olmus ..bence kararin yerinde olmus cnm..benim en cok korktugum insan tipidir durust olamayip yalanla dolanla is yapanlar..umarim bu bakici teyzemiz iyidir cnm..ins icine sinen tam istedigin gibi biridir...
Anne evt cok buyuk nimet kimsenin basindan eksik etmesin rabbim ...sen bence bir daha dene annenlerle konusmayi belki dayanamazlar bir care bulurlar..
Kizlar Mahir ve ben cok fena grip olduk..oglum sabaha kadar 20 dk bir kalkarak uyuyor bugun doktora goturduk acile nefes alamiyor kuzum buyuk ihtimal benden gecti cunku oncesinde biraz kirginlik vardi uzerimde...iste boyle biizim hafta sonumuz ..yaa sizinkiler nasil...ne var ne yok..
bende deneme yapıyorum lürfen üstüne alınmadeneme mesajı bu arkadaşlar :)
okurken ben bile sinir oldum bakıcıyaKızlar ben bugün bakıcıyı işten çıkarmaya karar verdim.
Bana geçen sene temizliğe gelen bi bayan vardı huyunu suyunu bilirim iyi insandır.
Bugün onu aradım besteye bakar mısın diye kabul etti. Pazartesi o başlayacak.
Benim eski bakıcı sinirlerimi çok bozdu çocuğa doğru düzgün bakmadı. Sürekli arıyorum her aradığımda; pepeyi izliyo,canım kardeşimi izliyo, köstebekgilleri izliyo diyo. Sırayla bütün çizgifilmleri izletiyor. Ben Besteye tv izletme demedim mi diyorum tamam diyo yine bildiğini okuyo. (söylemesi de güzel aslında). Geçen muzunu yemedi dedi, sonra eve geldim muza baktım muzun kabuğu bile soyulmamış. Abla pardon da sen denemeden yemediğini nasıl anladın dedim lafları geveleyip durdu. Burada kahvaltı yapıyo bulaşığı çalkalayıp makinaya bile koymuyor. Beste uyurken yap diyorum ama yapmıyor. Ben zaten kendisine temizlik yap falan demedim ama beste uyurken evi düzenle dedim ama nafile. Bi de çok patavatız dan dun konuşuyo sinirlerimi bozuyo ben de laf sokup duruyorum. Ayy yüzünü görmek bile sinirlerimi bozuyo. Neyseki kurtuluyorum ondan yarın eşim parasını verecek, ben asla gitmem dedim o da tamam dedi. Annesi yanında olanlar yatın kalkın şükredin,meğer geçen sene ne kadar rahatmışım.
begenirsem istersem biliyorum siz beni kırmassınız dimi melegim:)hediye edersiniz banaAyy cnm bozukluklarla kalicaksa ok ama sen bize aldiklarinida vermezsin :)) cok begendim bunlar benim olsun dersin :)) neyse saka bir yana isinin yogun olmasina azcuk uzuluyorum burada konusacak vakit bulamadigin icin..
Kizlar Mahir ve ben cok fena grip olduk..oglum sabaha kadar 20 dk bir kalkarak uyuyor bugun doktora goturduk acile nefes alamiyor kuzum buyuk ihtimal benden gecti cunku oncesinde biraz kirginlik vardi uzerimde...iste boyle biizim hafta sonumuz ..yaa sizinkiler nasil...ne var ne yok..
Beykoz hep sorucam unutuyorum arkadaşın denizin hamileliği nasıl gidiyor?
iyi pazarlar herkese
malesef berbat 5 gün geçirdik kızlar
oğlum hastalandı,3 gün ateşler içinde yandı yavrum keyfi yok,iştahı yok,uykusu yok
ilk defa ateşlendi doğduğundan beri meğer ne zormuş :26:
dr gittik salgın varmış,ateş düşürücülerle düşürdük şükür ateşini bugün daha iyi kuzum
gece çok sık uyanıyor şimdi babyceren seni daha iyi anlıyorum kuzum gece 6-7 sefer kalkar oldu
sanırım bir yeri ağrıyor,ağlayarak uyanıyor ayağımda sallıyorum uyutuyorum yatağına yatırıyorum hop yarım saat yada 1 saat sonra tekrar uyanıyor..bu aralar salgın varmış aman dikkat kızlar diğer yavrularda hastalanmasın...
geçmişe çok az bakabildim okuduklarımdan aklımda kalan
ilk önce TALAY oldu,canım hamileymişsin,çok sevindim zaten istiyordun artık sende tecrübeli anneler kervanına katılırsın bizde tecrübelerinden yararlanırızilk önce sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum sana,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
ANNEZEYNEP senin bu regl meselesi yılan hikayesine döndü resmenhakkında hayırlısı olsun canım,bu arada doğum günün kutlu olsun Rabbim yüreğin kadar temiz bir ömür versin sana bu arada Ömerime maşallah çok akıllı kuzum
İLKİM canım çok üzüldüm ya demek bakıcıdan memnun kalmadınız,Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
yine gelcem oğlumdan fırsat buldukça öperim her birinizi ayrı ayrı
merhaba...çok geçmiş olsun..acil şifalar kuzuna...benim kızımda şimdiye kadar hiç ateşlenmedi ben de çok korkuyorum.allah esirgesin...kızım normalde zor brbrk bir de hasta olursa vay halimize....
selambi beykoz bide ben varım nasılsın cnm:)
ay ben çok yorgunum ayaklarım şiştitek başıma çarsıya gidecektim ama çocuklarla ve eşimle çıktık,,
çocuklarında bugün huysuzlukları tuttucerene ayakkabı begendik tam alacaz hanfedi bi bot gördü tutturdu onu alacakmışız
ya dedim önce spor ayakkabı alalım bot henüz giyilmez ayagın pişer,yok inadı tuttu ama almadım agladı zırladı
çağla hanımda arabada durmaz,kucakta durmaz illaki yürüyecekyani düzgün yürüse yürütecem ama adım başı bi magazaya dalıyo:)şimdiden alışveriş hastası oldu:))kendi çoraplarını bile kendisi aldı caillou nun kız kardeşi rozi çorapları:))
bide kucakta gidince illaki beni istiyo babasına gitmiyo,,kollarım koptu
biraz eksikleri vardı onları aldık ama daha ikisinede mont alınacak ve kışlık ayakkabı alınacakonlardan sonra sıra bana gelecek:)
en sonda kocamazaten eşim diyo ''sıra bana gelene kadar kış biter'':)
bende dedimki''aman boşver saglıklı olda kıyafetin olmasın önemli degil''
eve geldim balkonda ''balkon yaparken'' mutfaga baktım mutfakta bana baktıdedim hadi bismillah şu dolaplara bi başlarsam yarına bitiririm neyseki yarısı bitti yarısınıda yarın tamamlayacam
işte bu kadar
iyi pazarlar herkese
malesef berbat 5 gün geçirdik kızlar
oğlum hastalandı,3 gün ateşler içinde yandı yavrum keyfi yok,iştahı yok,uykusu yok
ilk defa ateşlendi doğduğundan beri meğer ne zormuş :26:
dr gittik salgın varmış,ateş düşürücülerle düşürdük şükür ateşini bugün daha iyi kuzum
gece çok sık uyanıyor şimdi babyceren seni daha iyi anlıyorum kuzum gece 6-7 sefer kalkar oldu
sanırım bir yeri ağrıyor,ağlayarak uyanıyor ayağımda sallıyorum uyutuyorum yatağına yatırıyorum hop yarım saat yada 1 saat sonra tekrar uyanıyor..bu aralar salgın varmış aman dikkat kızlar diğer yavrularda hastalanmasın...
geçmişe çok az bakabildim okuduklarımdan aklımda kalan
ilk önce TALAY oldu,canım hamileymişsin,çok sevindim zaten istiyordun artık sende tecrübeli anneler kervanına katılırsın bizde tecrübelerinden yararlanırızilk önce sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum sana,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
ANNEZEYNEP senin bu regl meselesi yılan hikayesine döndü resmenhakkında hayırlısı olsun canım,bu arada doğum günün kutlu olsun Rabbim yüreğin kadar temiz bir ömür versin sana bu arada Ömerime maşallah çok akıllı kuzum
İLKİM canım çok üzüldüm ya demek bakıcıdan memnun kalmadınız,Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
yine gelcem oğlumdan fırsat buldukça öperim her birinizi ayrı ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?