2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sen super annesin cnm..kotusumu olur ..daha iyisinide bulamaz kimse esinde dahil buna...
Bende bazen yemek yapmmiyorum, aliyorum oglani disari cikip geziyorum adama da senin dedigin gibi basinin caresine bak evde yemek yok diye ama o bana bulasik cikarmasa rahatlamaz olsun ben birseyler hazirlar yerim der..

ya melegim sorma ceren 2 yaşında falandı evde misafir var,sen git iç çamaşırı çekmecemden sütyemi kap gelçok utanmıştımhemde kırmızıyani sende dikkat et canım mahirde yapmasın böyle şeyler
bana küsme melegimevet erkenden uyudu çocuklar bende biraz oyun oynadım:)
uyuz oldum takıldım kaldımbiri beni kurtarsın
ama bak burdanda kopamıyorum görüyosun dimi:)

Evt yaa onlarin yazmasi lazim bizim gunduzculerimiz onlarsiz olmaz...
Ben bugun aslinda tam cikmaya yakin planner i gordum ama demek isler yogundu yazamadi..su paralari beraber paylassak olmazmi :))

Barismam icin rusvet isterim banana banana :)) saka cnm ne diye kiziyim her gun burasida bayidir belki arada bir taze kan lazim..

Bir gun rezil eder bu cocuk beni ama en cok vezir etmesini isterim ins amin..Guzel taraf birileri geldiginde hic bensiz olan bir yere gitmez..bu yuzden rezil olma sansim simdilik az galiba ama bunlar canli bomba gibi bellide olmaz hani :)

Baby cim ben cikiyorum sorry inan isterdim kalmayi ama cok kotu bogazlarim agiriyor ilac atip yatayim diyorum..yarin ins erkenden gorusur konusuruz..iyi uykular, tatli ruyalar cnm..

Bu arada meleyim gelmis bir tanisamadik, bir yazsa ne iyi olurdu ..acaba mayis annesimi merak merak merak iste..

Eki Görüntüle 808204

Hadi biraz renklendirelim topigi ...oglumun ayaklari nede cok yakismis dimi teyzeleri..

hem de nasıl yakışmış süper.. bayıldım. ısırırım o ayakları ben

aman boşver gezcen tabi.. başka gun gelirler. önceden arasalarmıs

yess dün internetim yoktu sekerim. ofiste masa düzeni, doğal olarak bneim yerim de değişti.. ağ kablosu yoktu yeni geçtiğim yerde. gelemedim ben de..

aa para mı alıyomusuz benim neden haberim yok

günaydın sekerler..

bi üst mesajda okuduğunuz üzere dün yoktum ama bugun burdayım
hava yağmurlu. iş için dışarı çıkmam gerekebilir belli de olmaz..

dün ALES başvurumu yaptım. bakalım sınav nasıl gecicek. pek umutlu değilim ama çalışmam lazım.
kazanırsam da master yapcam inşallah..

işte böyle

Selamlar annekuşlar
Walla billa aklım sizde ama yetişemiyorum
İşler aldı başını gidiyo
Akşam arkadaşım geldi,sağolsun kısırını böreğini yapmış gelmiş bi güzel yedik
2,5 yaşında oğlu war maşallah diyim 15günde çişe alıştırmış yeni."Tam gece uykuları düzeldi,
bu seferde ben tuvalete kaldırmak için kalkıyorum geceleri" diyorSonu yok demekki
Çok gürültülü oynamaya başlamış bu dönemde,yani oyuncak ses çıkartmasa kendi bağıra bağıra ses çıkartıyodu..
bütün oyuncakları attı çadırımızı yıktı,kızımda önce ürkek tavuk gibi izledi sonra "atıl kurt" gibi aynılarını yaptı:18:
Çok alem bu çocuklar,kızıma sarılıyo öpüyo önce,sonra eliyle ne tutsa elinden almaya çalışıp ittiriyo...
Son dakkada Mira'yı kaşla göz arasında ittirdi kuyruk sokumu mobilyanın köşesine geldi çok ağladı yavrum..
Neyseki sabah baktığımda bişey yoktu Büyüyorlar diye seviniyordum tırsmalı mıyız acaba:18:

Meleğim Mahir'in o minik ayaklarını öperimÇok tatlı çoook

Herkese çok mutlu bir gün diliyorum

günaydınnnn günaydınn günaydınnn

nasılsınızzzz arkadeşlerimmm valla benimde işlerim çok yoğun kızlar bazen sayfayı açıp işime dönüyorum arada okurum diye o bile mümkün olmuyor bazen

meleğimmm günüm ne güzel başladı o tatlı ayakları görünce çok şekerler ya çok şükür onları bize veren allaha, havadanmıdır nedir çok duygusalım bugün yahuuuu

mutlucan, öperim ben o mira'yı zeynoda öyle önce çok masum süt dökmüş bir kedicik gibi uzaktan bakıp sonra tırnaklarını geçiriyor valla büyükçe oyuncak ve arkadaş kavgaları başlıcak sanırımmm

şekersiz canım hayırlı olsun başvurun inş çok iyi bir puan alırsın güveniyorum sana yıldızlı arkadaşım benimmmm

babyC cicim yazdım sabahtan sıramı savayım didimmmm şekerimm ona göreeee

ayy çok güldüm....daha neler gelecek başımıza....komodinlere şifonyere bi şeye koyamaz oldum bende...her şeyi mecburen gardiroba koyuyorum...yoksa odaya bir girdimi her şeyi saçıyor..3 tane şurubunu kırdı çamaşır v.s bi şey değil ama....kırıyo ve nasıl gülüyor...nesi hoşuna gidiyor acaba!!

hep de peditusu halletti..kırdı eşimden istedim bulunsun elimde diye yine kırdı yine istedim...eşimde bu kız mı sen mi peditus bağımlısı oldunuz nedir aynı şurubu isteyip duruyorsun diyo...hayır hasta da değilsiniz:)

hayırlı cumalar herkese. ece ile doktora kontrole gittik kan verdik öğleden sonra sonuçlarını alıcaz inşallah iyi çıkar. kanını bu sefer elinin üstünden aldılar hiç ağlamadı iğne boşlukta canı acımaz dediler ama bayağı bir sürdü damlata damlata doldurdular şişeyi bana fenalık geldi ama ece onu oynatan hemşirelere gülüp durdu:))

genelde bizimkilerden büyük olan çocuklar heleki bizim yaklaştığımız 2-3 yaş arası çok hırçın olabiliyor çocuklar örnek karşı komşumun oğlu. ece onu çok seviyor oynamak istiyor ama o hırpalıyor genelde eceyi. tamam kendini savunmasını öğrensin istiyorum ece ama ayrıyetten kavgayıda öğrenecek diye korkuyorum. 3 haftadır yoklardı karşı komşumlar yarın dönecekler kudururlar beraber yine:))

doktorumuza monterossi eğitimini sordum oğlum ankarada o eğitimle büyüdü dedi. yeşilçayım sayesinde öğrendim bu yöntemi ya sağolsun

inş.sonuçlarınız güzel çıkar...benim kuzumun hiç arkadaşı yok...sitede en küçük biziz kuzumdan büyükler var ama komşuluk ilişkileri yok...yabaniler ne olacak...

merhabalar mayıs anneleri uzun bir aradan sonra evimize döndük sonunda
inş. herkes iyidir
topikte hamile varmıdır diye aklıma geliyordu talayı gördüm hayırlı olsun canım isteyerek mi oldu yoksa kaza mı :26:
bende istiyorum ama cesaret edemem herhalde su anda
turuncu bebişin rahatsızmış sanırım allah şifa versin
birde odanızı ayırmışsınız bende 2 ay önce ev değiştirdim ve kızımın odasını ayırdım hiçbir zorluk yaşamadık odalarımız dipdibe gık dese uyanıyorum ben cok memnunum bu durumdan

Meraba canım; öncelikle hamileliğini öğrendim ama fırsat bulup forumda yazamadım....hem çok sevindim hem çok şaşırdım...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...öncelikle her hamilelik birbirinden farklı olabilir..ben büyük kızda çok rahatsızdım mesela ikincisinde daha rahat geçmişti..inş senin de çok rahat geçer...duygular ah o duygular...aile büyüyor bi yandan onun sevinci bi yandan da artık iki çocuklu olacak bi anne olarak orta yaşlarda olacağımdan biraz tırsmıştım tabiii :) ama var ya çocuk doğunca bi yanda bir evladın bi yanda öbür evladın kocanın gözündeki o gurur ve musmutlu parlayan gözler yaşamay değer şeyler...aslında çok şeyler var yazıp anlatmak paylaşmak istediğim zamanla yeri geldikçe paylaşırız tabiii talaycım...
ya yaz canım ama burayı da unutma emi...
valla sorma canım yaaa....bende başımdan geçen bir olayı anlatayım...kızkardeşim benden sonra doğum yaptı ben de o günlerde feyzaya d vit kan ilacı falan veriyorum ama parabenden dolayı da biraz canım sıkılıyor....sonra kız kardeşimin bebeğinin topuktan kan aldırmaya sağlık ocağına götürdük orda dr a bi sorayım dedim de beni sorup soracağıma bin pişman etti...neymiş biz devletten iyi mi biliyormuşuz internetten okuyormuşuz bunları o zaman sorumun cevabını da internetten bulsaymışım...bu ilaçlar kaç tane dr ekibinin onayıyla veriliyormuş ta zararlı olsa niye devlet bunları versin de yerin dibine soktu çıkardı resmen...bi daha da o mahallenin dr una gitmedik artık kız kardeşimde sürekli özelden takip ediyor aşıları falan...ya işte böle valla insan napacağını bilemiyor kimseye güvenemiyor yeri geliyor....neyi kulanacağımızı kullanmayacağımızı şaşırdık...

o ne biçim servis öyle ilgili yerler hemen şikayet canım ...can taşıyor bi sürü ya insan da biraz sorumluluk olur yanii...hayret bişe çok sinirlendim...

dün doğum günümüş sanırım;oğluşunla eşinle dostunla ailenle nice nice mutlu yıllar dilerim hemşerimmmmm....

Bir doktorun dediği diğeri tutmuyor zaten...ama bir gerçek var ki o katkılar hep zararlı...ama allah baksın yüzümüze mecbur kaldıkça kullanıyoruz..

beybim aynısını yaşadım ama Şeymanur da. tek fark iç çamaşırın rengi beyaz dı ...kulaklarıma kadar kızardığımı hatırlıyorum

ooo hadi bakalım dostum ben de bi aralar girdim ama hiç çalışmamıştım sonuçta kaldı tabiii ki sonra da fırsatım olmadı...doğuya gidince kalmıştı ölee...Allah gönlüne göre versin canım calış bol bol inş olur.....tek çocuk varken yap yapacağını çocuklar ikiye çıkınca daha da zor oluyor...iyi şanslar dilerim canım...

canım yaaaa keşke Türkiye ye kesin dönüş yapsanız ne güzel olurdu dimi...memelket gibisi var mı..ama işte hayat şartları napacan...Aman aman ciddi hastalıklar vermesin rabbim uzak olsun mahirimizden ve tüm bebişlerimizden amin....
Eki Görüntüle 808204

Hadi biraz renklendirelim topigi ...oglumun ayaklari nede cok yakismis dimi teyzeleri..

uyyyyy yerim o minik ayakları ben....bunların epsi aynı yahu.....adım atmaya başlamış ya Mhirimiz çok yakında yürüyecek annesi valla peşinden koşturup duracan meleğimmm benden sölemesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…