uzunca günün özetini geçeyimsabah uyandık kahvaltı yaptık,kahvaltıda peynir,yumurta,pekmez,yedik..sonra kalktık agzımızı yıkadık:))neyse buda çok uzun olur ben kısaca özet geçeyim
öglen çağla yarım saat uyudu şok oldumnormalde 2 saat civarı yatardı..ögleden sonra giyindik süslendik gittik cereni okuldan aldık 45 dakika erken almış oldum çünkü güne yetişmem lazımdı ne kadar kötü bir anneyim
neyse yeni evlenen kuzenime gittik bütün sülale ordaydı,annemin aşırı sosyetik teyzeleri kuzenleri:)
masada 8 çeşit pasta börekohh dedim iyiki gelmişim valla:))
cerende çağlada yedi hepimiz doydukay sanki aç geziyoz gibi oldu
sonra eşimi aradım dedim gel bizi al,,akşam yemegi yapmadım bizim karnımız tok sende başının çaresi bak dedim
ordan çıktık parka geçtik oynadılar sonra eveceren hanım dediki''anneeee ben makarna istiyorumm''
mecbur yaptım:)eşimde yedi yazık adam açmış megerse
işte böyle bir gün degişiklik oldu,,hatta evden çıktım 2 kişi beni aradı bana geleceklermiştiiyiki çıkmışım dedim
ay bugün ne kadaaa kötüyüm ben
Mahir anneci cnm benim neyim varsa karistirir giyer, hatta ic camasirlarimin icinde resmide var ama ayip olur diye doymadim,, ozele ait hicbirsey kalmadi yahu..bu cocuk beni madar etti resmen :))
Gec geldin ama kusum sana :))face de gordum aslinda da dedim simdi bu oyunua kaptirmistir kendini rahatsiz etmiyim :))
bugünde kimse gelmemişmutlu planner şekersiz sizler hergün yazmak zorundasınız
boşunamı maaş alıyosunuzyok hergün yazamam diyosanız o aldıgınız paraların yarısını bana vereceksiniz
kızlar ya dibim gelmiş yani dip boyam gelmişhaftaya boyarım heralde,,hem kurbanda geliyo temiz temiz olur
çiikocugum sen ne yaptın boyattınmı saçını:26:nasıl oldu yakıştımı,,bi resim isteriz dostum..
ya melegim sorma ceren 2 yaşında falandı evde misafir var,sen git iç çamaşırı çekmecemden sütyemi kap gelçok utanmıştım hemde kırmızı yani sende dikkat et canım mahirde yapmasın böyle şeyler
bana küsme melegimevet erkenden uyudu çocuklar bende biraz oyun oynadım:)
uyuz oldum takıldım kaldımbiri beni kurtarsın
ama bak burdanda kopamıyorum görüyosun dimi:)
Eki Görüntüle 808204
Hadi biraz renklendirelim topigi ...oglumun ayaklari nede cok yakismis dimi teyzeleri..
uzunca günün özetini geçeyimsabah uyandık kahvaltı yaptık,kahvaltıda peynir,yumurta,pekmez,yedik..sonra kalktık agzımızı yıkadık:))neyse buda çok uzun olur ben kısaca özet geçeyim
öglen çağla yarım saat uyudu şok oldumnormalde 2 saat civarı yatardı..ögleden sonra giyindik süslendik gittik cereni okuldan aldık 45 dakika erken almış oldum çünkü güne yetişmem lazımdı ne kadar kötü bir anneyim
neyse yeni evlenen kuzenime gittik bütün sülale ordaydı,annemin aşırı sosyetik teyzeleri kuzenleri:)
masada 8 çeşit pasta börekohh dedim iyiki gelmişim valla:))
cerende çağlada yedi hepimiz doydukay sanki aç geziyoz gibi oldu
sonra eşimi aradım dedim gel bizi al,,akşam yemegi yapmadım bizim karnımız tok sende başının çaresi bak dedim
ordan çıktık parka geçtik oynadılar sonra eveceren hanım dediki''anneeee ben makarna istiyorumm''
mecbur yaptım:)eşimde yedi yazık adam açmış megerse
işte böyle bir gün degişiklik oldu,,hatta evden çıktım 2 kişi beni aradı bana geleceklermiştiiyiki çıkmışım dedim
ay bugün ne kadaaa kötüyüm ben
bugünde kimse gelmemişmutlu planner şekersiz sizler hergün yazmak zorundasınız
boşunamı maaş alıyosunuzyok hergün yazamam diyosanız o aldıgınız paraların yarısını bana vereceksiniz
kızlar ya dibim gelmiş yani dip boyam gelmişhaftaya boyarım heralde,,hem kurbanda geliyo temiz temiz olur
çiikocugum sen ne yaptın boyattınmı saçını:26:nasıl oldu yakıştımı,,bi resim isteriz dostum..
ya melegim sorma ceren 2 yaşında falandı evde misafir var,sen git iç çamaşırı çekmecemden sütyemi kap gelçok utanmıştım hemde kırmızı yani sende dikkat et canım mahirde yapmasın böyle şeyler
hayırlı cumalar herkese. ece ile doktora kontrole gittik kan verdik öğleden sonra sonuçlarını alıcaz inşallah iyi çıkar. kanını bu sefer elinin üstünden aldılar hiç ağlamadı iğne boşlukta canı acımaz dediler ama bayağı bir sürdü damlata damlata doldurdular şişeyi bana fenalık geldi ama ece onu oynatan hemşirelere gülüp durdu:))
genelde bizimkilerden büyük olan çocuklar heleki bizim yaklaştığımız 2-3 yaş arası çok hırçın olabiliyor çocuklar örnek karşı komşumun oğlu. ece onu çok seviyor oynamak istiyor ama o hırpalıyor genelde eceyi. tamam kendini savunmasını öğrensin istiyorum ece ama ayrıyetten kavgayıda öğrenecek diye korkuyorum. 3 haftadır yoklardı karşı komşumlar yarın dönecekler kudururlar beraber yine:))
doktorumuza monterossi eğitimini sordum oğlum ankarada o eğitimle büyüdü dedi. yeşilçayım sayesinde öğrendim bu yöntemi ya sağolsun
Meraba canım; öncelikle hamileliğini öğrendim ama fırsat bulup forumda yazamadım....hem çok sevindim hem çok şaşırdım...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...öncelikle her hamilelik birbirinden farklı olabilir..ben büyük kızda çok rahatsızdım mesela ikincisinde daha rahat geçmişti..inş senin de çok rahat geçer...duygular ah o duygular...aile büyüyor bi yandan onun sevinci bi yandan da artık iki çocuklu olacak bi anne olarak orta yaşlarda olacağımdan biraz tırsmıştım tabiii :) ama var ya çocuk doğunca bi yanda bir evladın bi yanda öbür evladın kocanın gözündeki o gurur ve musmutlu parlayan gözler yaşamay değer şeyler...aslında çok şeyler var yazıp anlatmak paylaşmak istediğim zamanla yeri geldikçe paylaşırız tabiii talaycım...zeynoya kocaman bivalla ne kadar akıllı bi bıdık bence sizin bezden tamamen kurtulmanız yakın gibi geliyo bana
öncelikle ömerede kocaman bimaşallah kuzu konuşmayı nerdeyse sökmüş.böyle ilgili bi anne ve babası var çok şanslı.bende işten çıkınca elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum ama akşam vakti artık ilgisinin azaldığı zamanlara denk geliyo.Çok şükür bakıcı teyzemizle bol bol konuşup oynuyorlar. ANNE ZEYNEP yanlış hatırlamıyorsam adetin düzensizdi bence kandada baktırmalısın.benim laborant bi arkadaşımında adeti düzensiz kız hamile olduğunu hissetmiş teset yapmış çıkmamış, hatta kanda bile çıkmamış herkez hamile değilsin diyormuş kız inatla hayır ben hamileyim diye bi süre diye dolanmış.şimdi sanırım ömerle kızı var .sen yinede önce jinekoloğuna bi görün derim. Rabbim kalbine göre versin arkadaşım. bu arada doğum günün kutlu olsun çokkk mutlu ol inş.doğum günün kutlu olsun
biz anneler kıyamıyoruz ama bebeklerimiz çok rahat ediyorlar.musab bilalin saçının bi tutamınıda biz aldık hatıra.saçları gene uzadı bayramdan sonra tekrar toplatıcam bende
herkeze günaydınnn:119: eski anne yeni hamile olarak ilk gecemi geçirdim.dün içim bir hoştu musab bilale baktım biraz acaba ona haksızlık mı ettik diye düşünmeden edemedim bebeğim birden abi oldu.isteyerek gerçekleşen bi hamileleik ama musab bilalin bana bağımlı olması kafamı karıştırdı.sonra eşim geldi ve bana moral verdi rahatlattı.sabah bilalle yatakta oynarken midem bulandı sanırım bizim minik abisini kıskandı Allahım buda çok farklı bi duyguymuş kızlar 2 bebeğim olacak kalabalık bi aile olacağız tecrübeli anneler bayb, alyel sizler nasıl hissetmiştiniz bu hissettiklerim normal mi.
ya yaz canım ama burayı da unutma emi...biraz önce bişey yaptım:26: şey 2014 mayıs anneleriyle tanıştımyok yok sizi aldatmadım canım kalbimdeki yerinizi biliyosunuz hem muhteşem süleyman bile aynı anda 3-4 kadını sevebiliyoda ben 2 sayfaya birden yazamazmıyım canım.benimde kalbim geniş.
valla sorma canım yaaa....bende başımdan geçen bir olayı anlatayım...kızkardeşim benden sonra doğum yaptı ben de o günlerde feyzaya d vit kan ilacı falan veriyorum ama parabenden dolayı da biraz canım sıkılıyor....sonra kız kardeşimin bebeğinin topuktan kan aldırmaya sağlık ocağına götürdük orda dr a bi sorayım dedim de beni sorup soracağıma bin pişman etti...neymiş biz devletten iyi mi biliyormuşuz internetten okuyormuşuz bunları o zaman sorumun cevabını da internetten bulsaymışım...bu ilaçlar kaç tane dr ekibinin onayıyla veriliyormuş ta zararlı olsa niye devlet bunları versin de yerin dibine soktu çıkardı resmen...bi daha da o mahallenin dr una gitmedik artık kız kardeşimde sürekli özelden takip ediyor aşıları falan...ya işte böle valla insan napacağını bilemiyor kimseye güvenemiyor yeri geliyor....neyi kulanacağımızı kullanmayacağımızı şaşırdık...Merhabaa....2 gün önce gece bültenine bir doktor çıkmıştı....calpolden bahsetti....içinde parasetomol var bunu kullanan bebeklerin astıma yakalanma riski varmış daha fazlaymış.....ateşleri 39 40 ı bulmadan vermeyin dedi...
ben minoset kullanıyordum onun içinde de varmış.....muhtemelen dolvende de var....paraben renklendiriciler ne arasan var hepsinde...offfff...bu şurupları sadece ateş için vermiyoruz ki ağrısı olunca da veriyoruz....şimdiye kadar hiç ateş problemimiz olmadı çok şükür ama ağrısı olduğunu anlayınca veriyordum arada şurupdan...
selam yine kimseler yok
benimde canım sıkkıncerenin okul servisine uyuz oluyorum
geçen yılda başka bir servisle gitmişti,keşke tekrar onlar olsa ama artık anaokul taşımıyolarmış
şöfür sürekli elinde telefonla konuşuyokonuşmaya çalışıyorum beni dinlemiyo bile,çocuk okuldan geliyo aşagıdan zile basıp daha ben aşagı inmeden çocugu orda biırakıp gidiyolar
okulu aradım şikayet ettim servisi,dahada düzelmesse başka yerlerede şikayet edecem..
küçük çocuk taşıyosun bu ne biçim iştir ya
geçen yılkı şöförümüz hiç böyle degildi,yanındaki hostes bizi arardı..off neyse içim şişmiş kızlar
sizide sıkmıyımbirazdan adamı arayacam bi güzel kavga edecem
Meraba canım; öncelikle hamileliğini öğrendim ama fırsat bulup forumda yazamadım....hem çok sevindim hem çok şaşırdım...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...öncelikle her hamilelik birbirinden farklı olabilir..ben büyük kızda çok rahatsızdım mesela ikincisinde daha rahat geçmişti..inş senin de çok rahat geçer...duygular ah o duygular...aile büyüyor bi yandan onun sevinci bi yandan da artık iki çocuklu olacak bi anne olarak orta yaşlarda olacağımdan biraz tırsmıştım tabiii :) ama var ya çocuk doğunca bi yanda bir evladın bi yanda öbür evladın kocanın gözündeki o gurur ve musmutlu parlayan gözler yaşamay değer şeyler...aslında çok şeyler var yazıp anlatmak paylaşmak istediğim zamanla yeri geldikçe paylaşırız tabiii talaycım...
ya yaz canım ama burayı da unutma emi...
valla sorma canım yaaa....bende başımdan geçen bir olayı anlatayım...kızkardeşim benden sonra doğum yaptı ben de o günlerde feyzaya d vit kan ilacı falan veriyorum ama parabenden dolayı da biraz canım sıkılıyor....sonra kız kardeşimin bebeğinin topuktan kan aldırmaya sağlık ocağına götürdük orda dr a bi sorayım dedim de beni sorup soracağıma bin pişman etti...neymiş biz devletten iyi mi biliyormuşuz internetten okuyormuşuz bunları o zaman sorumun cevabını da internetten bulsaymışım...bu ilaçlar kaç tane dr ekibinin onayıyla veriliyormuş ta zararlı olsa niye devlet bunları versin de yerin dibine soktu çıkardı resmen...bi daha da o mahallenin dr una gitmedik artık kız kardeşimde sürekli özelden takip ediyor aşıları falan...ya işte böle valla insan napacağını bilemiyor kimseye güvenemiyor yeri geliyor....neyi kulanacağımızı kullanmayacağımızı şaşırdık...
o ne biçim servis öyle ilgili yerler hemen şikayet canım ...can taşıyor bi sürü ya insan da biraz sorumluluk olur yanii...hayret bişe çok sinirlendim...
beybim aynısını yaşadım ama Şeymanur da. tek fark iç çamaşırın rengi beyaz dı ...kulaklarıma kadar kızardığımı hatırlıyorumya melegim sorma ceren 2 yaşında falandı evde misafir var,sen git iç çamaşırı çekmecemden sütyemi kap gelçok utanmıştım hemde kırmızı yani sende dikkat et canım mahirde yapmasın böyle şeyler
günaydın sekerler..
bi üst mesajda okuduğunuz üzere dün yoktum ama bugun burdayım
hava yağmurlu. iş için dışarı çıkmam gerekebilirbelli de olmaz..
dün ALES başvurumu yaptım. bakalım sınav nasıl gecicek. pek umutlu değilim ama çalışmam lazım.
kazanırsam da master yapcam inşallah..
işte böyle
canım yaaaa keşke Türkiye ye kesin dönüş yapsanız ne güzel olurdu dimi...memelket gibisi var mı..ama işte hayat şartları napacan...Aman aman ciddi hastalıklar vermesin rabbim uzak olsun mahirimizden ve tüm bebişlerimizden amin....Kizlar benim su oglanin kulak testi icin bir kac defa aradilar ama bakamadim bende surekli biraktiklari no yu ariyorum ama bir turlu ulamiyorum deli olucammmmm..
Buranin saglik sistemi cok yavas yuruyor allah verede cok ciddi hastaliklar gecirmeyiz yoksa bunlar adama bakana kadar olan olur yani,,hatta benim sorunumu bile Tr de doktora giderek cozduk bunlar hicbirsey anlamadilar...
Eki Görüntüle 808204
Hadi biraz renklendirelim topigi ...oglumun ayaklari nede cok yakismis dimi teyzeleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?