2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

annezeyneppppp:119::119: iyiki dogdun:119:nice yıllara:119:saglıklı huzurlu,eşinli ve ömerli upuzun yıllar diliyorum canım
biliyosunuz dogum günleri benden kaçmaz:)benim dogum günümde de aynı performansı sizlerden bekliyorum:))
ömere kocaman bir maşallahnazar degmesin çok akıllı,zeki bir oglun var
Allah onu size bagışlasın
yarın sabah hemen test yapıyosunbelki doğum günü hediyen karnındadır

uyumaya gidecegim dedim bi bakıyım dedikodu falan varmı:)
azraece demek %1 ihtimal var:26lsun buda bir ihtimaldir neden olmasınben çağlaya %1 ihtimalle hamile kalmıştım:))
ama şimdi %100 korunma yöntemi buldumhiç kocana yanaşmıyorsunçocuk falanda olmuyonasıl fikir
uygulayabilen olursa paylaşsın
melegim demek mahir oyun gurubunu dagıttıçok hareketli kıpır kıpır bir oglun varhareket iyidir saglıktır canım
zamanla alışacaktır hem bak 4-5 adımda atmışinşallah en kısa sürede yürüyecek mahir
annezeynep demek sütten kesiyim artık,demek kurudum kaldım:))ya işte 20 güne kesecem ama hazır olmam lazım:18:benim içinde çok zor olacak ama yapacak birşey yok..yoksa emzir emzir nereye kadar,bazen gece sabaha kadar agzında kalıyo:)o kadar uzun süre agzında kalınca et kaynaşması olacakta kızımın agzıyla birleşecek diye çok korkuyorum

ben gidip yatsam iyi olacak
iyi gecelerrrrr
sabahçılara öpücükler
karnımda acıktıçikolatamı yesem:125:yok yeaa şimdi dişime yapışır:125:

zeynoya kocaman bi valla ne kadar akıllı bi bıdık bence sizin bezden tamamen kurtulmanız yakın gibi geliyo bana

öncelikle ömerede kocaman bi maşallah kuzu konuşmayı nerdeyse sökmüş.böyle ilgili bi anne ve babası var çok şanslı.bende işten çıkınca elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum ama akşam vakti artık ilgisinin azaldığı zamanlara denk geliyo.Çok şükür bakıcı teyzemizle bol bol konuşup oynuyorlar. ANNE ZEYNEP yanlış hatırlamıyorsam adetin düzensizdi bence kandada baktırmalısın.benim laborant bi arkadaşımında adeti düzensiz kız hamile olduğunu hissetmiş teset yapmış çıkmamış, hatta kanda bile çıkmamış herkez hamile değilsin diyormuş kız inatla hayır ben hamileyim diye bi süre diye dolanmış.şimdi sanırım ömerle kızı var .sen yinede önce jinekoloğuna bi görün derim. Rabbim kalbine göre versin arkadaşım. bu arada doğum günün kutlu olsun çokkk mutlu ol inş.doğum günün kutlu olsun

Iyi yapmissin cnm , bizde kestirdik ve cok iyi oldu ..saclari toparlandi gurlesti resmen..basta benimde icim gitti hatta saclarinin hepsini toplayip kutuya koydum cok uzulmustum simdi iyi ki kestirmisim diyorum..
biz anneler kıyamıyoruz ama bebeklerimiz çok rahat ediyorlar.musab bilalin saçının bi tutamınıda biz aldık hatıra.saçları gene uzadı bayramdan sonra tekrar toplatıcam bende

herkeze günaydınnn:119: eski anne yeni hamile olarak ilk gecemi geçirdim.dün içim bir hoştu musab bilale baktım biraz acaba ona haksızlık mı ettik diye düşünmeden edemedim bebeğim birden abi oldu.isteyerek gerçekleşen bi hamileleik ama musab bilalin bana bağımlı olması kafamı karıştırdı.sonra eşim geldi ve bana moral verdi rahatlattı.sabah bilalle yatakta oynarken midem bulandı sanırım bizim minik abisini kıskandı Allahım buda çok farklı bi duyguymuş kızlar 2 bebeğim olacak kalabalık bi aile olacağız tecrübeli anneler bayb, alyel sizler nasıl hissetmiştiniz bu hissettiklerim normal mi.

biraz önce bişey yaptım:26: şey 2014 mayıs anneleriyle tanıştım yok yok sizi aldatmadım canım kalbimdeki yerinizi biliyosunuz hem muhteşem süleyman bile aynı anda 3-4 kadını sevebiliyoda ben 2 sayfaya birden yazamazmıyım canım.benimde kalbim geniş.

Merhabaa....2 gün önce gece bültenine bir doktor çıkmıştı....calpolden bahsetti....içinde parasetomol var bunu kullanan bebeklerin astıma yakalanma riski varmış daha fazlaymış.....ateşleri 39 40 ı bulmadan vermeyin dedi...

ben minoset kullanıyordum onun içinde de varmış.....muhtemelen dolvende de var....paraben renklendiriciler ne arasan var hepsinde...offfff...bu şurupları sadece ateş için vermiyoruz ki ağrısı olunca da veriyoruz....şimdiye kadar hiç ateş problemimiz olmadı çok şükür ama ağrısı olduğunu anlayınca veriyordum arada şurupdan...

Son düzenleme:
selam yine kimseler yok
benimde canım sıkkıncerenin okul servisine uyuz oluyorum
geçen yılda başka bir servisle gitmişti,keşke tekrar onlar olsa ama artık anaokul taşımıyolarmış
şöfür sürekli elinde telefonla konuşuyokonuşmaya çalışıyorum beni dinlemiyo bile,çocuk okuldan geliyo aşagıdan zile basıp daha ben aşagı inmeden çocugu orda biırakıp gidiyolar
okulu aradım şikayet ettim servisi,dahada düzelmesse başka yerlerede şikayet edecem..
küçük çocuk taşıyosun bu ne biçim iştir ya
geçen yılkı şöförümüz hiç böyle degildi,yanındaki hostes bizi arardı..off neyse içim şişmiş kızlar
sizide sıkmıyımbirazdan adamı arayacam bi güzel kavga edecem

Son düzenleme:

şikayetleri yap canım..küçücük çocuklar emanet ediliyor bu ne sorumsuzluk....

çok haklısın bende görüyorum bazen servis şöförü son sürat müzik son ses hatta eşime bile dedim çocuk taşıyorlar şikayet edicem diye

Cnm dagitmak ne demek resmen bize kibarca disari cikabiliriniz bile dediler ...isterseniz gezdirin iyi gelirmis :))9:30 dan 11:30 kadar olan programa biz ancak bir saat dayanabildik 10:30 da cikmak zorunda kaldik :)) bir kac foto cektim ama cekilmesi yasakmis oyle guzel pozlar yakalayamadimda (

Oglum evt 5veya 6 adim atiyor ama o kadar gerisi yok..birde orda sanki yuruyen cocuk gibi kendini atip durdu heryere..en hosuma giden minik toplar vardi onlari kimseye birakmadi :)) hepsini toplayip sepete koyup tekrar dokup aynisini bir kac kez yapip sikildi

Ins cnm su sut olayini halledersin inan cok uzuluyorum umarim ikinizde uzulmeden cozersiniz..

Omerin guzel annnesini nice guzel yillar diliyoruz...rabbim size hep mutlu kilsin ins,,

Kizlar benim su oglanin kulak testi icin bir kac defa aradilar ama bakamadim bende surekli biraktiklari no yu ariyorum ama bir turlu ulamiyorum deli olucammmmm..
Buranin saglik sistemi cok yavas yuruyor allah verede cok ciddi hastaliklar gecirmeyiz yoksa bunlar adama bakana kadar olan olur yani,,hatta benim sorunumu bile Tr de doktora giderek cozduk bunlar hicbirsey anlamadilar...

Cok gicik oldum sofore , elime gecse neler yapmazdim yani o kadar uyuzz oldum adama..tasidiklari koyun bile olsa bunu yapmaz insan..tabiki insansa da..tobe tobe..
Cnm benim bildigim hostes bulundurma sarti koyulmustu hepsine, demek bunlar para vermemek icin herseyden kacamak yapiyorlar hadi hostes yok bari adam gibi isini yap oda yok..sen bence uzerinde israrla bu olayi takip et ve sikayetlerini her yere yap

dostum gözlerime inanamıyorum

HAMİLE MİSİNİZ??????????????

Ben geldim diyecem ama zaten sen hep burdasiniz dediginizi duyar gibiyim :))
Ne yapayim cnm sikiliyor benim tv ile aramda iyi degildir hem burda mutluyum..kizlar gelin yaw topigimizi bos birakmayalim

şikayetleri yap canım..küçücük çocuklar emanet ediliyor bu ne sorumsuzluk....

çok haklısın bende görüyorum bazen servis şöförü son sürat müzik son ses hatta eşime bile dedim çocuk taşıyorlar şikayet edicem diye

haklısınız bende uyuz oldum vallaokula şikayet eetim konuşacaklar hatta bende bugün aradım şöförle konuştum ama geveledi durdudedim telle konuşmanızı istemiyorumvelilerle hostes konuşsunsen bu işi bilmiyomusun dedim..
hostes çocukları idare etmeye çalışıyomuşta vırvırvır dırdırdırrrbi daha görürsem başka yerlere şikayet edecem güzel bir ceza alsın ondan sonra yapmaz belkivalla gerekirse eşimden arabayı alacam ben götürüp getirecem cereni
dahamı tehlikeli olur karar veremiyorum:)
sen bizi begenmiyormusun
Ben geldim diyecem ama zaten sen hep burdasiniz dediginizi duyar gibiyim :))
Ne yapayim cnm sikiliyor benim tv ile aramda iyi degildir hem burda mutluyum..kizlar gelin yaw topigimizi bos birakmayalim
iyiki burdasın melegim,valla sende olmasan akşam dükkan kapanacak:)dedim bi bakıyım melegim burdaysa iki çift sohpet edelim
Eki Görüntüle 808204

Hadi biraz renklendirelim topigi ...oglumun ayaklari nede cok yakismis dimi teyzeleri..
bu çocukların hepsi aynı sanırım:)çağlada hep böyle:)kendisine ait olmayan ayakkabı ve terlikleri giymeye bayılıyo:)
mahirinde ayagına çok yakışmış ama bi dahki sefere babasının terligini giydir annesi..gerçi bu seferde çocugun ayagı görünmeye bilir demi:))

uzunca günün özetini geçeyimsabah uyandık kahvaltı yaptık,kahvaltıda peynir,yumurta,pekmez,yedik..sonra kalktık agzımızı yıkadık:))neyse buda çok uzun olur ben kısaca özet geçeyim
öglen çağla yarım saat uyudu şok oldumnormalde 2 saat civarı yatardı..ögleden sonra giyindik süslendik gittik cereni okuldan aldık45 dakika erken almış oldum çünkü güne yetişmem lazımdıne kadar kötü bir anneyim
neyse yeni evlenen kuzenime gittik bütün sülale ordaydı,annemin aşırı sosyetik teyzeleri kuzenleri:)
masada 8 çeşit pasta börekohh dedim iyiki gelmişim valla:))
cerende çağlada yedi hepimiz doydukay sanki aç geziyoz gibi oldu
sonra eşimi aradım dedim gel bizi al,,akşam yemegi yapmadım bizim karnımız tok sende başının çaresi bak dedim
ordan çıktık parka geçtik oynadılar sonra eveceren hanım dediki''anneeee ben makarna istiyorumm''
mecbur yaptım:)eşimde yedi yazık adam açmış megerse
işte böyle bir gün degişiklik oldu,,hatta evden çıktım 2 kişi beni aradı bana geleceklermiştiiyiki çıkmışım dedim
ay bugün ne kadaaa kötüyüm ben

Mahir anneci cnm benim neyim varsa karistirir giyer, hatta ic camasirlarimin icinde resmide var ama ayip olur diye doymadim,, ozele ait hicbirsey kalmadi yahu..bu cocuk beni madar etti resmen :))

Gec geldin ama kusum sana :))face de gordum aslinda da dedim simdi bu oyunua kaptirmistir kendini rahatsiz etmiyim :))

bugünde kimse gelmemişmutluplannerşekersizsizler hergün yazmak zorundasınız
boşunamı maaş alıyosunuzyok hergün yazamam diyosanız o aldıgınız paraların yarısını bana vereceksiniz
kızlar ya dibim gelmiş yani dip boyam gelmişhaftaya boyarım heralde,,hem kurbanda geliyo temiz temiz olur
çiikocugum sen ne yaptın boyattınmı saçını:26:nasıl oldu yakıştımı,,bi resim isteriz dostum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…