canım inşş o yoldayım çünkü evde artık bezin yerini bile unutmuş haldeyiz ve zeyocuk küçük çişinide hiç problemsiz söylüyor çok şükürrama şöyle bir problem varki dışarı çıktığımız zamanlarda mesela arabada ve duramıyacağımız bir vaziyetteysek sorun oluyor çünkü malum daha uzun süreli çiş tutma olayı mümkün değil, avm de falan tuvalete yetişmek daha uzun sürüyor falan sorunlu yani o yüzden dışarı çıkarken hala alıştırma külotu giydiriyorum ve küçük çişini yapmak zorunda kalırsa altını çekiştirip "al anne alll", "eeeee anne eeee" diye haber veriyor, kafası karışıyormu bilmem valla evde çok rahatız söylüyor ve hopp gidip yaptırıyoruz lazımlığına, bende henüz tuvalet adaptörü almadım bakalım onda problem çıkaracakmı:26:
Kizlar test yaptim da yazdim iste yok yok yok nerde bu bebek?? Bebek yoksa nerde bu regli?? Hayirlisi bakalim bekleyip gorucez:s
Kizlar erkeklerde hafiza merkezi kizlarda da konusma merkezi once gelisirmis
Benim oglumda konusma once gelisti sanirim hic susmuyor
Bu aksam miril miril araliksiz birseyler soyluyordu ailecek dikkat kesildik meger sarki sozlerini ogrenmis
Deliceseveeen kalbiiimhurdaaa budalaaa budalaaa
Aynen yukaridaki gibi duyunca hepimiz sok olduk tabi cocuga papagan mualemesi yapip herseyi tekrar ettirmeye calistik
Oglum icin Rabbime bin kere sukrediyorum hepimiz cok sansliyiz hicbirimizin dermansiz bir derdi yok neler duydum bugun hic anlatmayayim kocamann bir elhamdulillah diyelim!
biz anneler kıyamıyoruz ama bebeklerimiz çok rahat ediyorlar.musab bilalin saçının bi tutamınıda biz aldık hatıra.saçları gene uzadı bayramdan sonra tekrar toplatıcam bendeIyi yapmissin cnm , bizde kestirdik ve cok iyi oldu ..saclari toparlandi gurlesti resmen..basta benimde icim gitti hatta saclarinin hepsini toplayip kutuya koydum cok uzulmustum simdi iyi ki kestirmisim diyorum..
talaycimmm bu habere bayildimm bence aralarinin yakin olmasi super birsey ikisine de yani enerjiyle bakacaksin birden buyuyecekler bazilarimiz aradan 5 6sene gecince rahata alisip 'acaba yapsam mii yapmasam mii' diye tirmalarken sen keyfine bakacaksinnn
Saglikla kucagina al insallah valla cok mutlu oldum!!
Benim reglim de 4hafta gecvikti ama ne bebek var ne regli anlaamdim gittisimdi seni okuyunca resmen ozendimm!!
KIZLAR ONEMLI SORUUU biz simdi islak bezlerde fln unibaby kullaniyoruz ya paraben fln yok diye
E ates dusurucu dolvende 2cesit paraben ve renklendirici var dun farkettim
Bu konuda alternatif onerisi olan var mi ya da nasilsa hep icmiyor deyiop tolere mi ediyorsunuz???
KOALA serisinden bahsedilmis bize 3 kitabi var ve pek hoslanmiyorum
Kapagi sunger gibi ici de oyledir sanmistim ama sayfalari cok ince
Omeri bilirsiniz cok hircin degil yirtmaz atmz ama istemeden yirtiyor sayfalari cevirirken o kadar yanii
Bir de resimler cok ayirt edici degil karman corman ne bileyim ben pek sevmedim
NET kitaplarinin her sayfasi kalin olan serisini cok seviyoruz ama sanirim ufak ufak daha hikayemsi seylere gecmemiz lazim
Surekli nesne renk sayi say say sıkılmaya basladi ama bi tane hediye hikaye kitabimioz var mesela anlatmaya baslayinca cok hosuna gidiyor ve her gece bize kendisi okuyor artik o kitabi
Farkediyor yani hikayeyle sadece nesne resimleri olan kitaplari
KUCUK VAK VAK serisinin kitaplari baya buyuk ve ince sayfali
Her sayfada 3 4 ordek var baska birsey yok ya da bizim aldigimiz oyledir (uyku zamani) geceyi anlattigi icin karanlik sayfalar ve sadece ordekler var pek ilgisini cekmiyor
KIZLAR son olarak mujde veriyorum Omer 9a kadar saymayi ogrendi!! Eksiksiz sayiyor ona gelince bi acayip sesler cikariyor oyun yapiyor herhalde sonucta dokuz demekten daha kolay
MUTLUcum senin de islerin yogunmus kolayliklar diliyorum bebegim
Baska da okuyamadim ama bunu okuyan herkese bayioliyorumm
Beni merak edip soranlara daha cok bayiliyorum kargosu benden opucuk yolluyorum***
selam yine kimseler yok
benimde canım sıkkıncerenin okul servisine uyuz oluyorum
geçen yılda başka bir servisle gitmişti,keşke tekrar onlar olsa ama artık anaokul taşımıyolarmış
şöfür sürekli elinde telefonla konuşuyokonuşmaya çalışıyorum beni dinlemiyo bile,çocuk okuldan geliyo aşagıdan zile basıp daha ben aşagı inmeden çocugu orda biırakıp gidiyolar
okulu aradım şikayet ettim servisi,dahada düzelmesse başka yerlerede şikayet edecem..
küçük çocuk taşıyosun bu ne biçim iştir ya
geçen yılkı şöförümüz hiç böyle degildi,yanındaki hostes bizi arardı..off neyse içim şişmiş kızlar
sizide sıkmıyımbirazdan adamı arayacam bi güzel kavga edecem
selam yine kimseler yok
Benimde canım sıkkıncerenin okul servisine uyuz oluyorum
Geçen yılda başka bir servisle gitmişti,keşke tekrar onlar olsa ama artık anaokul taşımıyolarmış
şöfür sürekli elinde telefonla konuşuyokonuşmaya çalışıyorum beni dinlemiyo bile,çocuk okuldan geliyo aşagıdan zile basıp daha ben aşagı inmeden çocugu orda biırakıp gidiyolar
Okulu aradım şikayet ettim servisi,dahada düzelmesse başka yerlerede şikayet edecem..
Küçük çocuk taşıyosun bu ne biçim iştir ya
Geçen yılkı şöförümüz hiç böyle degildi,yanındaki hostes bizi arardı..off neyse içim şişmiş kızlar
Sizide sıkmıyımbirazdan adamı arayacam bi güzel kavga edecem
uyumaya gidecegim dedim bi bakıyım dedikodu falan varmı:)
azraece demek %1 ihtimal var:26lsun buda bir ihtimaldir neden olmasın ben çağlaya %1 ihtimalle hamile kalmıştım:))
ama şimdi %100 korunma yöntemi buldumhiç kocana yanaşmıyorsun çocuk falanda olmuyo nasıl fikir
uygulayabilen olursa paylaşsınmelegim demek mahir oyun gurubunu dagıttı çok hareketli kıpır kıpır bir oglun var hareket iyidir saglıktır canım
zamanla alışacaktır hem bak 4-5 adımda atmışinşallah en kısa sürede yürüyecek mahir
annezeynep demek sütten kesiyim artık,demek kurudum kaldım:))ya işte 20 güne kesecem ama hazır olmam lazım:18:benim içinde çok zor olacak ama yapacak birşey yok..yoksa emzir emzir nereye kadar,bazen gece sabaha kadar agzında kalıyo:)o kadar uzun süre agzında kalınca et kaynaşması olacakta kızımın agzıyla birleşecek diye çok korkuyorum
ben gidip yatsam iyi olacak
iyi gecelerrrrr
sabahçılara öpücükler
karnımda acıktıçikolatamı yesem:125:yok yeaa şimdi dişime yapışır:125:
selam yine kimseler yok
benimde canım sıkkıncerenin okul servisine uyuz oluyorum
geçen yılda başka bir servisle gitmişti,keşke tekrar onlar olsa ama artık anaokul taşımıyolarmış
okulu aradım şikayet ettim servisi,dahada düzelmesse başka yerlerede şikayet edecem..
küçük çocuk taşıyosun bu ne biçim iştir ya
geçen yılkı şöförümüz hiç böyle degildi,yanındaki hostes bizi arardı..off neyse içim şişmiş kızlar
sizide sıkmıyımbirazdan adamı arayacam bi güzel kavga edecem
biraz önce bişey yaptım:26: şey 2014 mayıs anneleriyle tanıştımyok yok sizi aldatmadım canım kalbimdeki yerinizi biliyosunuz hem muhteşem süleyman bile aynı anda 3-4 kadını sevebiliyoda ben 2 sayfaya birden yazamazmıyım canım.benimde kalbim geniş.
şikayetleri yap canım..küçücük çocuklar emanet ediliyor bu ne sorumsuzluk....
çok haklısın bende görüyorum bazen servis şöförü son sürat müzik son ses hatta eşime bile dedim çocuk taşıyorlar şikayet edicem diye
haklısınız bende uyuz oldum vallaCok gicik oldum sofore , elime gecse neler yapmazdim yani o kadar uyuzz oldum adama..tasidiklari koyun bile olsa bunu yapmaz insan..tabiki insansa da..tobe tobe..
Cnm benim bildigim hostes bulundurma sarti koyulmustu hepsine, demek bunlar para vermemek icin herseyden kacamak yapiyorlar hadi hostes yok bari adam gibi isini yap oda yok..sen bence uzerinde israrla bu olayi takip et ve sikayetlerini her yere yap
sen bizi begenmiyormusunkimse yok hıh
iyiki burdasın melegim,valla sende olmasan akşam dükkan kapanacak:)dedim bi bakıyım melegim burdaysa iki çift sohpet edelimBen geldim diyecem ama zaten sen hep burdasiniz dediginizi duyar gibiyim :))
Ne yapayim cnm sikiliyor benim tv ile aramda iyi degildir hem burda mutluyum..kizlar gelin yaw topigimizi bos birakmayalim
bu çocukların hepsi aynı sanırım:)çağlada hep böyle:)kendisine ait olmayan ayakkabı ve terlikleri giymeye bayılıyo:)Eki Görüntüle 808204
Hadi biraz renklendirelim topigi ...oglumun ayaklari nede cok yakismis dimi teyzeleri..
haklısınız bende uyuz oldum vallaokula şikayet eetim konuşacaklar hatta bende bugün aradım şöförle konuştum ama geveledi durdu dedim telle konuşmanızı istemiyorum velilerle hostes konuşsun sen bu işi bilmiyomusun dedim..
hostes çocukları idare etmeye çalışıyomuşta vırvırvır dırdırdırrrbi daha görürsem başka yerlere şikayet edecem güzel bir ceza alsın ondan sonra yapmaz belki valla gerekirse eşimden arabayı alacam ben götürüp getirecem cereni
dahamı tehlikeli olur karar veremiyorum:)
sen bizi begenmiyormusun
iyiki burdasın melegim,valla sende olmasan akşam dükkan kapanacak:)dedim bi bakıyım melegim burdaysa iki çift sohpet edelim
bu çocukların hepsi aynı sanırım:)çağlada hep böyle:)kendisine ait olmayan ayakkabı ve terlikleri giymeye bayılıyo:)
mahirinde ayagına çok yakışmış ama bi dahki sefere babasının terligini giydir annesi..gerçi bu seferde çocugun ayagı görünmeye bilir demi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?