kızlar bugün beykoza yazdıktan sonra ablam aradı sancım var dedi bende dakika tut bir bakalım dedim 5dakikada bir gelince hemen hastaneye git dedim gittiğinde 7cm açılma varmış rahminde( hemen alalım doğuma ama bebekler yaşamaz demişler kabul etmeyip ege üniversitesine gittiler ama ne ağlamak telde ben desen burada elimden bişey gelmiyor. o saatten beri doğumhanede bekliyor dua edin bırakmasınlar annelerini bebekler sağ salim kucağına alsın ablam yavrularını
çok yorgunumsabahtan akşam 7 ye kadar elektirigimiz yoktu bide üstüne sularda kesildi neyseki depoda su vardı..
bütün gün mutfak dolapları ve buzdolabıyla ugraştımüstüne ev sil,çocukları yıka bana su kalmadı nasıl yatacam bu halde
inşallah sabaha kadar su gelirsabah banyo yapmam lazım yigenim zeynonun dogum günü var oraya bu halde gidemem
hepiniz bi kova su verseniz ne olurzaten gerginim
işte böylebaşka ne yazıyım bilemedim
cerenle çağla birbirlerini yiyolar:)ama ceren kardeşini çooookk seviyo:)çağla eger yüksek bir yerdeyse hemen indiriyo:))
işte bu kadarşimdilik byee
Sağ ol canım amin. Kuzuma çok büyük geçmiş olsun ateş dediğin gibi gerçekten zor. Umarım tekrarı olmaz ve kısa sürede iyileşir kuzucuğum.iyi pazarlar herkese
malesef berbat 5 gün geçirdik kızlar
oğlum hastalandı,3 gün ateşler içinde yandı yavrum keyfi yok,iştahı yok,uykusu yok
ilk defa ateşlendi doğduğundan beri meğer ne zormuş :26:
dr gittik salgın varmış,ateş düşürücülerle düşürdük şükür ateşini bugün daha iyi kuzum
gece çok sık uyanıyor şimdi babyceren seni daha iyi anlıyorum kuzum gece 6-7 sefer kalkar oldu
sanırım bir yeri ağrıyor,ağlayarak uyanıyor ayağımda sallıyorum uyutuyorum yatağına yatırıyorum hop yarım saat yada 1 saat sonra tekrar uyanıyor..bu aralar salgın varmış aman dikkat kızlar diğer yavrularda hastalanmasın...
geçmişe çok az bakabildim okuduklarımdan aklımda kalan
ilk önce TALAY oldu,canım hamileymişsin,çok sevindim zaten istiyordun artık sende tecrübeli anneler kervanına katılırsın bizde tecrübelerinden yararlanırızilk önce sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum sana,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
ANNEZEYNEP senin bu regl meselesi yılan hikayesine döndü resmenhakkında hayırlısı olsun canım,bu arada doğum günün kutlu olsun Rabbim yüreğin kadar temiz bir ömür versin sana bu arada Ömerime maşallah çok akıllı kuzum
İLKİM canım çok üzüldüm ya demek bakıcıdan memnun kalmadınız,Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
yine gelcem oğlumdan fırsat buldukça öperim her birinizi ayrı ayrı
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah annelerine sımsıkı tutunurlar ve zamanında dünyaya gelirler dualarım sizinle.kızlar bugün beykoza yazdıktan sonra ablam aradı sancım var dedi bende dakika tut bir bakalım dedim 5dakikada bir gelince hemen hastaneye git dedim gittiğinde 7cm açılma varmış rahminde( hemen alalım doğuma ama bebekler yaşamaz demişler kabul etmeyip ege üniversitesine gittiler ama ne ağlamak telde ben desen burada elimden bişey gelmiyor. o saatten beri doğumhanede bekliyor dua edin bırakmasınlar annelerini bebekler sağ salim kucağına alsın ablam yavrularını
Diş olayı gerçekten yıpratıyor insanı bizim de köpekler gelecek inşallah hayırlısıyla atlatırız şu zamanları.Kizlar bizim bir azi disimiz daha cikti oldu 10 disimiz oglum her gun dis cikarir hale geldi resmen.. bir de cok hastayiz ben biraz iyi oldum ama oglumun halan burnu tikali nefes alamiyor , bir yandan da disler gelmeye basladi cok zor zamanlar geciyoruz mevlam ins acir halimize gece surekli ayaklarimda uyumamiyor.
çok yorgunumsabahtan akşam 7 ye kadar elektirigimiz yoktu bide üstüne sularda kesildi neyseki depoda su vardı..
bütün gün mutfak dolapları ve buzdolabıyla ugraştımüstüne ev sil,çocukları yıka bana su kalmadı nasıl yatacam bu halde
inşallah sabaha kadar su gelirsabah banyo yapmam lazım yigenim zeynonun dogum günü var oraya bu halde gidemem
hepiniz bi kova su verseniz ne olurzaten gerginim
işte böylebaşka ne yazıyım bilemedim
cerenle çağla birbirlerini yiyolar:)ama ceren kardeşini çooookk seviyo:)çağla eger yüksek bir yerdeyse hemen indiriyo:))
işte bu kadarşimdilik byee
Aferen Ceren ablamiza..onada bu yakisir tabiki..
Bize gel banyo icin malum cok sulak bir ulkede yasiyorum her yerimiz su oluyor da biraz :)) sana bir kova degil tonlar feda olsun sekerim..
Yigeninin dogum gunu kutlu olsun, nice guzel omurler diliyorum
Gel bacım bizde yıkan. Ama o ayki su parasını ödemek şartıyla.
Beste de pat küt herkese indiriyo üzülüyorum bu duruma ama oyun sanıyo.
kızlar biz geldik pir geldik eceyi demir manyağı yapmışım:)))doktor bile şaşırdı değerleri yazayım bi bakın.
ferritin eski sonuç:3,34 olması gereken max:1,77 ece yeni sonuç:16,69
demir eski sonuç:16,4 olması gereken max:150 ece yeni sonuç:182,3
normalde tedavi 3 ay demişti ama ben birden bu kadar kabız olmasından anlamıştım artık fazla olduğunu iyiki 1 ay önce götürmüşüm
inek sütü ile anne sütü kalsiyum açısından çok farklımı dedim tabiki anne sütü daha iyi dedi ama bakalım kalsiyumunada dedi oda çok iyi çıktı. binlerce kere şükürler olsun insan seviniyor valla Rabbim evlatlarımıza sağlık versin
iyi bir bakıcı bulmak gerçekten şans işi.çok şükür bu konuda içim rahat biz gelinceye kadar tv açılmıyor bütün gün oynuyorlar benim için bu konu çok önemliydi sık sık dışarı çıkararır aslında bebekler herşeyi anlatıyorlar benim ilk önce annem bakıyordu ama bakıcımdan daha memnunum inş. sende memnun kalırsın gözün arkanda kalmazKızlar ben bugün bakıcıyı işten çıkarmaya karar verdim.
Bana geçen sene temizliğe gelen bi bayan vardı huyunu suyunu bilirim iyi insandır.
Bugün onu aradım besteye bakar mısın diye kabul etti. Pazartesi o başlayacak.
Benim eski bakıcı sinirlerimi çok bozdu çocuğa doğru düzgün bakmadı. Sürekli arıyorum her aradığımda; pepeyi izliyo,canım kardeşimi izliyo, köstebekgilleri izliyo diyo. Sırayla bütün çizgifilmleri izletiyor. Ben Besteye tv izletme demedim mi diyorum tamam diyo yine bildiğini okuyo. (söylemesi de güzel aslında). Geçen muzunu yemedi dedi, sonra eve geldim muza baktım muzun kabuğu bile soyulmamış. Abla pardon da sen denemeden yemediğini nasıl anladın dedim lafları geveleyip durdu. Burada kahvaltı yapıyo bulaşığı çalkalayıp makinaya bile koymuyor. Beste uyurken yap diyorum ama yapmıyor. Ben zaten kendisine temizlik yap falan demedim ama beste uyurken evi düzenle dedim ama nafile. Bi de çok patavatız dan dun konuşuyo sinirlerimi bozuyo ben de laf sokup duruyorum. Ayy yüzünü görmek bile sinirlerimi bozuyo. Neyseki kurtuluyorum ondan yarın eşim parasını verecek, ben asla gitmem dedim o da tamam dedi. Annesi yanında olanlar yatın kalkın şükredin,meğer geçen sene ne kadar rahatmışım.
Kizlar Mahir ve ben cok fena grip olduk..oglum sabaha kadar 20 dk bir kalkarak uyuyor bugun doktora goturduk acile nefes alamiyor kuzum buyuk ihtimal benden gecti cunku oncesinde biraz kirginlik vardi uzerimde...iste boyle biizim hafta sonumuz ..yaa sizinkiler nasil...ne var ne yok..
iyi pazarlar herkese
malesef berbat 5 gün geçirdik kızlar
oğlum hastalandı,3 gün ateşler içinde yandı yavrum keyfi yok,iştahı yok,uykusu yok
ilk defa ateşlendi doğduğundan beri meğer ne zormuş :26:
dr gittik salgın varmış,ateş düşürücülerle düşürdük şükür ateşini bugün daha iyi kuzum
gece çok sık uyanıyor şimdi babyceren seni daha iyi anlıyorum kuzum gece 6-7 sefer kalkar oldu
sanırım bir yeri ağrıyor,ağlayarak uyanıyor ayağımda sallıyorum uyutuyorum yatağına yatırıyorum hop yarım saat yada 1 saat sonra tekrar uyanıyor..bu aralar salgın varmış aman dikkat kızlar diğer yavrularda hastalanmasın...
geçmişe çok az bakabildim okuduklarımdan aklımda kalan
ilk önce TALAY oldu,canım hamileymişsin,çok sevindim zaten istiyordun artık sende tecrübeli anneler kervanına katılırsın bizde tecrübelerinden yararlanırızilk önce sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum sana,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
:
en kısa zamanda haber ver azraececim inş. güzel haberler verirsin dualarımız bebekler için.Rabbim ablanın yüzünü güldürsün.kızlar bugün beykoza yazdıktan sonra ablam aradı sancım var dedi bende dakika tut bir bakalım dedim 5dakikada bir gelince hemen hastaneye git dedim gittiğinde 7cm açılma varmış rahminde( hemen alalım doğuma ama bebekler yaşamaz demişler kabul etmeyip ege üniversitesine gittiler ama ne ağlamak telde ben desen burada elimden bişey gelmiyor. o saatten beri doğumhanede bekliyor dua edin bırakmasınlar annelerini bebekler sağ salim kucağına alsın ablam yavrularını
çok sevindim orhan cemal kilo almış.. akrabanız için de geçmiş olsun.. umarım tedaviye olumlu yanıt verir...
ayrıca yazmayı unutmuştum:
ecenin kan değerlerineee veeeeeeeeeee
mira ve zeynonun çiş-kaka olayını çözmesine alkışşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?