2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Off cnm benim ins birakmazlar annelerini, umarim sagsalim kavusur kuzular..allah yar ve yardimcisi olsun cnm..dualarim sizinle..

Kizlar bizim bir azi disimiz daha cikti oldu 10 disimiz oglum her gun dis cikarir hale geldi resmen.. bir de cok hastayiz ben biraz iyi oldum ama oglumun halan burnu tikali nefes alamiyor , bir yandan da disler gelmeye basladi cok zor zamanlar geciyoruz mevlam ins acir halimize gece surekli ayaklarimda uyumamiyor.

selamçok yorgunum
hejarım çok geçmiş olsunilk ateşlenmiş ogluşunumarım bi daha olmaz cnm,rahatsızlıgı geçsin uykusu düzene girer cnm..
acil şifalar diliyorum..
azraeceçok üzüldüm,böyle şeyleri duyunca çok kötü oluyorumumarım yavrular annelerini bırakmazlar..Allah yar ve yardımcıları olsun..
melegim dişiniz hayırlı olsundarısı çıkmayan dişlerin başına..umarım mahirde en kısa sürede saglıgına kavuşur cnm..

çok yorgunumsabahtan akşam 7 ye kadar elektirigimiz yoktubide üstüne sularda kesildineyseki depoda su vardı..
bütün gün mutfak dolapları ve buzdolabıyla ugraştımüstüne ev sil,çocukları yıkabana su kalmadınasıl yatacam bu halde
inşallah sabaha kadar su gelirsabah banyo yapmam lazımyigenim zeynonun dogum günü var oraya bu halde gidemem
hepiniz bi kova su verseniz ne olurzaten gerginim
işte böylebaşka ne yazıyım bilemedim
cerenle çağla birbirlerini yiyolar:)ama ceren kardeşini çooookk seviyo:)çağla eger yüksek bir yerdeyse hemen indiriyo:))
işte bu kadarşimdilik byee

Aferen Ceren ablamiza..onada bu yakisir tabiki..

Bize gel banyo icin malum cok sulak bir ulkede yasiyorum her yerimiz su oluyor da biraz :)) sana bir kova degil tonlar feda olsun sekerim..

Yigeninin dogum gunu kutlu olsun, nice guzel omurler diliyorum

Sağ ol canım amin. Kuzuma çok büyük geçmiş olsun ateş dediğin gibi gerçekten zor. Umarım tekrarı olmaz ve kısa sürede iyileşir kuzucuğum.
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah annelerine sımsıkı tutunurlar ve zamanında dünyaya gelirler dualarım sizinle.
Diş olayı gerçekten yıpratıyor insanı bizim de köpekler gelecek inşallah hayırlısıyla atlatırız şu zamanları.

Gel bacım bizde yıkan. Ama o ayki su parasını ödemek şartıyla.
Beste de pat küt herkese indiriyo üzülüyorum bu duruma ama oyun sanıyo.

Gel bacım bizde yıkan. Ama o ayki su parasını ödemek şartıyla.
Beste de pat küt herkese indiriyo üzülüyorum bu duruma ama oyun sanıyo.

kimin evinde jakuzi varsa ona gelecem:))bizim evdeki duşa kabinden çok sıkıldım
geniş ferah bi yer arıyorum
bide kese yapacak biri lazım
şaka bi yana bişey istemem sadece su verin yeter

çok güzel değerler maşallah eceye inş. bütün bebeklerimizin değerleri çok güzel çıkar

iyi bir bakıcı bulmak gerçekten şans işi.çok şükür bu konuda içim rahat biz gelinceye kadar tv açılmıyor bütün gün oynuyorlar benim için bu konu çok önemliydi sık sık dışarı çıkararır aslında bebekler herşeyi anlatıyorlar benim ilk önce annem bakıyordu ama bakıcımdan daha memnunum inş. sende memnun kalırsın gözün arkanda kalmaz

çok geçmiş olsun meleğim bizimde hafta sonumuz ateş ve ishalle geçti.en kısa zamanda toparlar mahir.

Allah razı olsun hejarcım çok şükür inş. sağlıkla hayırla kucağıma alırım bebeğimi hafta sonu bir iki damla kan geldi aklım çıktı musab bilalde hiç böyle bişey olamaıştı.musabı kucağıma aldım birazda ev işi sanırım ondan oldu çarşamba kontrolümüz var bana dua edin kızlar.

en kısa zamanda haber ver azraececim inş. güzel haberler verirsin dualarımız bebekler için.Rabbim ablanın yüzünü güldürsün.

günaydın kızlar hafta sonu musab bilalin hastalığıyla uğraştık ateşi çıktı hiç istemesmde ateş düşürücüleri kullanmak zorunda kaldım.evde tadilat var musab bilalin odasında kalıyoruz aynı yatakta üç kişi bende ortada yatıyoruz şuan heryerim ağrıyo.yatağımı özledimmm.

hejar, talay, meleğim geçmiş olsun, ... bi an önce iyileşsin kuzucuklar..

azraecem cok üzüldüm. inşallah güzel haberler almışsınızdır.

of yine unuttum ne yazacağımı... hasta olan tum anniş ve bebişlerimize şifalar diliyorum.
umarım herkesin haftasonu güzel geçmiştir. ben cok yorgunum. istanbula gittik geldik.

beybim tabaktakiler kalamar.. anladın sen onu

günaydınnnn

nasılsınız anne arkadaşlarımmmmm

AZRAECE çok çok üzüldüm ablan için canım ya inş sağlıkla kavuşur yavrularına allah yardımcısı olsun inş, bizide haberdar et, dualarımız onlarla inş...

hasta olan tüm bebişlerimize de çok geçmiş olsun, hepside tez zamanda iyileşip bütün kışı hastalıksız geçirsinler inşşşş

Herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum selamlar anne melekler

Aras Eymen,Mahir ve Musab Bilal'e geçmiş olsunErkekkklerimize nazar mı değdi yaw
Azraece ablanın melekleri inşallah annelerine tutunurlar canım dualarım sizinle...
Eceme de maşallah değerlerine çok sevindim
Baby su hamam jakuzi duşakabin ne istersen buluruz sen gellllll gell bize gel bebeğimmmm:94:
Temizlikler bitmiş hadi gözün aydın güle güle kirletsin kızlar

aşırı acelem var, hemen yazıp çıkıyorum:

talay hanım, aşırı ve acele tebrik ederim. sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah yeni bebişinizi
azraece hanım, ece nin demirine sevindim cidden

ilkim81 hanım, bakıcı meselesine çok üzüldüm. yeni bakıcınız da hayırlı olsun bakalım :26:

hejar hanım, geçmiş olsun Aras eymene

bizden haberlere gelince:

Orhan Cemal son 1 ayda 500 gr almış. önceki bölümlerden hatırlarsınız. kilosu çok az olduğundan doktor şüphelenmiş ve 1 ay yediği herşeyi kontrol etmemizi ve izlememizi söylemişti. geçen hafta kontrolde, 1 günde yediği her ama herşeyi yeme şeklini ve sıklığını uzun uzun dinledi. sonra "ben bir hocaya sorayım" dedi. "kilo almış işte. yemesi de güzel. bunun neresini hocaya danışacak acaba :18:" diye korkarken hoca geldi. uzun uzun yemek alışkanlıkları ve miktarlarını konuştuk. yediği miktar ve sıklık çok güzelmiş. normal bir çocuk için yeterliymiş ama Orhan Cemal'in tek sorunu metabolizmasının hızlı olmasıymış. son "1 ayda rutinden farklı olarak sabah kalkar kalkmaz, kahvaltıdan önce sütlü+bisküvi verdiğimi söyledim. "demek ki Orhan Cemal'in kahvaltıdan önce yediği miktar kadar fazladan enerji ihtiyacı var ama bunu daha çok muhallebi tarzı tamamen ev yapımı şeylerle kapatmaya çalışın. hiç yemezse bisbüviyi son çare olarak kullanabilirsiniz. 1 ay yine sürekli izleyin yeme alışkanlığını ve miktarlarını. bu ay 500 gr alması şans da olabilir. o yüzden düzenli olarak almasını izlememiz gerekiyor" dedi.
görseniz, o kadar acıdım ki kendime. bir hocayla çocuğuma yedireceklerimi konuşuyordum çocuğuna bakamayıp, zayıflatan anne gbi hissettim kendimi. demek ki, şimdiye kadar benim eksiğim yüzünden kilo almamış

bu arada, iznimiz olmasına rağmen lab.da önemli bir sunuma yardım etmeye geldim. annem aşırı grip oldu. şehir dışından da kanserli bir hastamız gelecek ayrıca. herşey üstüste geldi. nasip bakalım. belki, hastayla eve geliriz de bizde kalırlar diye, sabah kalkar kalkmaz 3+1 hangar evimi kaldırıp temizleyip yerleştirdimi. o arada oğluşum ve eşime kahvaltı hazırladım ve yaptırdım. sonra çamaşırları serdim, kuruyanları kaldırdım. birkaç parça ütümü yaptım. Orhan Cemal'in çantasını hazırladım. bulaşıkları topladım. halı örtülerini çırpıp serdim. çırptığım halıları da serdim. duş aldım ve ailecek lab.a geldik ben sunuma yardım ederken eşim oğlanı gezdirecek. hemen sonra hastaneye gidip hastayla ilgileneceğiz. hemen sonra aynı hasta için eşyalı ev bakacağız. tedavisi uzun süreceği için ev tutacaklar.

sunuma 10 dk kaldı. birkaç hazırlığımı yapıp çıkıyorum. byeeeeeeeeee

not: tatile gitmedik. onun yerine evimizde oturup dinlendik. yemek yapmadım, dışarda yedik ve bol bol gezdik. çok dinlendim vallahi. yarım işlerimi bitirdim. bir sürü şey okudum. oğluşpumla beraber vakit geçirdim

aşırı acelem var, hemen yazıp çıkıyorum:

talay hanım, aşırı ve acele tebrik ederim. sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah yeni bebişinizi
azraece hanım, ece nin demirine sevindim cidden

ilkim81 hanım, bakıcı meselesine çok üzüldüm. yeni bakıcınız da hayırlı olsun bakalım :26:

hejar hanım, geçmiş olsun Aras eymene

bizden haberlere gelince:

Orhan Cemal son 1 ayda 500 gr almış. önceki bölümlerden hatırlarsınız. kilosu çok az olduğundan doktor şüphelenmiş ve 1 ay yediği herşeyi kontrol etmemizi ve izlememizi söylemişti. geçen hafta kontrolde, 1 günde yediği her ama herşeyi yeme şeklini ve sıklığını uzun uzun dinledi. sonra "ben bir hocaya sorayım" dedi. "kilo almış işte. yemesi de güzel. bunun neresini hocaya danışacak acaba :18:" diye korkarken hoca geldi. uzun uzun yemek alışkanlıkları ve miktarlarını konuştuk. yediği miktar ve sıklık çok güzelmiş. normal bir çocuk için yeterliymiş ama Orhan Cemal'in tek sorunu metabolizmasının hızlı olmasıymış. son "1 ayda rutinden farklı olarak sabah kalkar kalkmaz, kahvaltıdan önce sütlü+bisküvi verdiğimi söyledim. "demek ki Orhan Cemal'in kahvaltıdan önce yediği miktar kadar fazladan enerji ihtiyacı var ama bunu daha çok muhallebi tarzı tamamen ev yapımı şeylerle kapatmaya çalışın. hiç yemezse bisbüviyi son çare olarak kullanabilirsiniz. 1 ay yine sürekli izleyin yeme alışkanlığını ve miktarlarını. bu ay 500 gr alması şans da olabilir. o yüzden düzenli olarak almasını izlememiz gerekiyor" dedi.
görseniz, o kadar acıdım ki kendime. bir hocayla çocuğuma yedireceklerimi konuşuyordum çocuğuna bakamayıp, zayıflatan anne gbi hissettim kendimi. demek ki, şimdiye kadar benim eksiğim yüzünden kilo almamış

bu arada, iznimiz olmasına rağmen lab.da önemli bir sunuma yardım etmeye geldim. annem aşırı grip oldu. şehir dışından da kanserli bir hastamız gelecek ayrıca. herşey üstüste geldi. nasip bakalım. belki, hastayla eve geliriz de bizde kalırlar diye, sabah kalkar kalkmaz 3+1 hangar evimi kaldırıp temizleyip yerleştirdimi. o arada oğluşum ve eşime kahvaltı hazırladım ve yaptırdım. sonra çamaşırları serdim, kuruyanları kaldırdım. birkaç parça ütümü yaptım. Orhan Cemal'in çantasını hazırladım. bulaşıkları topladım. halı örtülerini çırpıp serdim. çırptığım halıları da serdim. duş aldım ve ailecek lab.a geldik ben sunuma yardım ederken eşim oğlanı gezdirecek. hemen sonra hastaneye gidip hastayla ilgileneceğiz. hemen sonra aynı hasta için eşyalı ev bakacağız. tedavisi uzun süreceği için ev tutacaklar.

sunuma 10 dk kaldı. birkaç hazırlığımı yapıp çıkıyorum. byeeeeeeeeee

not: tatile gitmedik. onun yerine evimizde oturup dinlendik. yemek yapmadım, dışarda yedik ve bol bol gezdik. çok dinlendim vallahi. yarım işlerimi bitirdim. bir sürü şey okudum. oğluşpumla beraber vakit geçirdim

Son düzenleme:
çok sevindim orhan cemal kilo almış.. akrabanız için de geçmiş olsun.. umarım tedaviye olumlu yanıt verir...

ayrıca yazmayı unutmuştum:
ecenin kan değerlerineee veeeeeeeeeee
mira ve zeynonun çiş-kaka olayını çözmesine alkışşşşşşşşşşşşşşşş

Mira'nın kaka olayına nazar değdi galiba canımhaftasonu beni biraz üzdü bu konuda
Ramazandan bu yana yavaş yavaş kaka söyleyemeye başlayan minnoşum 3gündür bezine yaptı gerçi 1kez de wcyi tutturduk hakkını yemiyim
Çiş olayımızda herhangi bir gelişme yok hala havaların da soğumasıyla,, sanırım baharı beklicem bezden tamamen koparmak için Hayırlısı hakkımızda...

Bu arada İlkimcim inşallah gönlüne göre olur herşey yeni bakıcıyla..Gerçekten ayıp etmiş eski bakıcı da ama..zaten insanlara çocuk emanet etmek çok zor,üstüne birde güvensizlik olunca herşey daha da zor oluyor,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Masalın yarası iyileşmiştir inşallah Çiçekçim?

Nagihan ne yaptı acaba bakıcı meselesini:44:İnşallah hayırlı soonuçlanmıştır

Zadacan ce eee dedin yine yoksun şekerim öz let meeeee

sağolun dualarınız için hala beklemedeler 1 bebek doğum kanalına girdiği için doğumu durduramayız ama geciktirmeye çalışıcaz demişler nasıl olacaksa bebekler için ciğer geliştirici iğne vurucaklarmış ablam gibi orada 40 gündür yatan kadın varmış onun durumu moral olmuş biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…