Günaydın canlar. Umarim cok mutlu bir gun olsun hepimiz için.  
Ben yine gec kaldi m ise. Belim ağrıyor 3 aksamdirr cok erken uyuyup kalıyorum. Sabahlari da cok yatmaktan belim ağrıyor.
Jizlar adetim ilk defa on gun erken oldu. 5 gun surdu. Ilk iki gun az leke leke koyu ama. 3-4-5. Gun de cok az normal. Toplasan 1 ped kirlenmemistir. Kasiklarimda agri var ve idrar artti sanki. Ustune gormus olabilir miyim?
Beykoz anacim seviliyorsun kuzum yerim ben seni.
Cok yoğunum yine. Aksamlari dizilerimin hicbirine bakamiyorum yq. Toplasan uc taneler.aglamak istiyorum.ya o degil dunyadan haberim yok.
Yaren nur kusmalarda. Dr demsti balgam çıkarıyor.
Neyse sorularima goz atip istediginizden başlayabilirsiniz.
Opuldunuz

Ben yine gec kaldi m ise. Belim ağrıyor 3 aksamdirr cok erken uyuyup kalıyorum. Sabahlari da cok yatmaktan belim ağrıyor.
Jizlar adetim ilk defa on gun erken oldu. 5 gun surdu. Ilk iki gun az leke leke koyu ama. 3-4-5. Gun de cok az normal. Toplasan 1 ped kirlenmemistir. Kasiklarimda agri var ve idrar artti sanki. Ustune gormus olabilir miyim?
Beykoz anacim seviliyorsun kuzum yerim ben seni.
Cok yoğunum yine. Aksamlari dizilerimin hicbirine bakamiyorum yq. Toplasan uc taneler.aglamak istiyorum.ya o degil dunyadan haberim yok.
Yaren nur kusmalarda. Dr demsti balgam çıkarıyor.
Neyse sorularima goz atip istediginizden başlayabilirsiniz.
Opuldunuz

Asist içirmiştin dimi canım sen,o şurup çok öksürtüp balgam çıkartırırmış.Bizde kullanmıştık.
Asist içirmiştin dimi canım sen,o şurup çok öksürtüp balgam çıkartırırmış.Bizde kullanmıştık. bi test yap istersen hadi hayırlısı...
bi test yap istersen hadi hayırlısı... Çok seviyorum alışverişi yaw sevmeyen yoktur zaten
Çok seviyorum alışverişi yaw sevmeyen yoktur zaten 

2 gününün boş olması ne büyük nimet keşke benimde öyle olsa
2 gününün boş olması ne büyük nimet keşke benimde öyle olsa 

sanırım grip oluyorum boğazım çok fena burnum daha fena nefes alamıyorum, başım desen çatlıyor resmen off ya aniden kış geldi resmen, bizim site merkezi sitem ve daha açılmadı ısınma sistemimiz klima ile idare ediyoruz zeynoşumuz hasta olmasında ben kendimi izole ederim evdeee
 sanırım grip oluyorum boğazım çok fena burnum daha fena nefes alamıyorum, başım desen çatlıyor resmen off ya aniden kış geldi resmen, bizim site merkezi sitem ve daha açılmadı ısınma sistemimiz klima ile idare ediyoruz zeynoşumuz hasta olmasında ben kendimi izole ederim evdeee
 ya int alışverişi konusunda durduramıyorum bende kendimi, anneme geçen gün kargocu abla ne alıyorsunuz siz bukadar diye soruyormuşşş
 ya int alışverişi konusunda durduramıyorum bende kendimi, anneme geçen gün kargocu abla ne alıyorsunuz siz bukadar diye soruyormuşşş Dün bide pentiden evde giysin diye patik gibi bişey aldım,akşam giydi çok sevdi kuzum
Dün bide pentiden evde giysin diye patik gibi bişey aldım,akşam giydi çok sevdi kuzum 

böyle bir iş bulsam bende çalışsam ayy ne güzel olurdu:)
böyle bir iş bulsam bende çalışsam ayy ne güzel olurdu:)

evet evettttttt
evet evettttttt