kızlar çağla tuvalet konusunda çok hevesli:)mesela dün bezini çıkardım dedim biraz havalansın poposu
baktım elimden tuttu beni wc ye götürdü oturttum çişini yaptı çok sevindim sonra 2 dakika sonra bi daha istedi yine gittik yine yaptı
sonra 2 dakika sonra bi daha istedi yine gittik yine yaptı tabi ben çok şaşırdım:)karpuz yemişti ondan sanırım..
tabi ben çok şaşırdım:)karpuz yemişti ondan sanırım..
aradan 5 dakika geçti yine wc ye gitmek istedi oturttum bişey yapmadı''pittiii pittiii'' diye bagırdı:)indirdim ''petee petee''diye bagırdı
yani peçeteyle silecekmişim:)neyse 2 dakka sonra bi daha gitmek istedi eşim götürdü yine bişey yapmadı artık oyun yaptıgını anladım
artık oyun yaptıgını anladım bi süre sonra yine istedi
bi süre sonra yine istedi götürmedim aradan 10 saniye geçti altına yaptı:))demek çocuk dogru söylüyomuş:)))
götürmedim aradan 10 saniye geçti altına yaptı:))demek çocuk dogru söylüyomuş:)))
şimdide baktım bezini çıkarmaya çalışıyo koştuk wc ye bu sefer kaka yaptı
bu sefer kaka yaptı ayy nasıl mutlu oldum anlatamam
ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ama siz anlamışsınızdır:)çocuk hevesli ögrenecek ama üstüne düşmeye hiç niyetim yok:)
ama siz anlamışsınızdır:)çocuk hevesli ögrenecek ama üstüne düşmeye hiç niyetim yok:)

baktım elimden tuttu beni wc ye götürdü oturttum çişini yaptı çok sevindim
 sonra 2 dakika sonra bi daha istedi yine gittik yine yaptı
sonra 2 dakika sonra bi daha istedi yine gittik yine yaptı tabi ben çok şaşırdım:)karpuz yemişti ondan sanırım..
tabi ben çok şaşırdım:)karpuz yemişti ondan sanırım..aradan 5 dakika geçti yine wc ye gitmek istedi oturttum bişey yapmadı''pittiii pittiii'' diye bagırdı:)indirdim ''petee petee''diye bagırdı

yani peçeteyle silecekmişim:)neyse 2 dakka sonra bi daha gitmek istedi eşim götürdü yine bişey yapmadı
 artık oyun yaptıgını anladım
artık oyun yaptıgını anladım bi süre sonra yine istedi
bi süre sonra yine istedi götürmedim aradan 10 saniye geçti altına yaptı:))demek çocuk dogru söylüyomuş:)))
götürmedim aradan 10 saniye geçti altına yaptı:))demek çocuk dogru söylüyomuş:)))şimdide baktım bezini çıkarmaya çalışıyo koştuk wc ye
 bu sefer kaka yaptı
bu sefer kaka yaptı ayy nasıl mutlu oldum anlatamam
ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ama siz anlamışsınızdır:)çocuk hevesli ögrenecek ama üstüne düşmeye hiç niyetim yok:)
ama siz anlamışsınızdır:)çocuk hevesli ögrenecek ama üstüne düşmeye hiç niyetim yok:) 

bence çağlada yakında bezden kurtulacak
bence çağlada yakında bezden kurtulacak

babasına hayır deyip bana duşaklarını uzatıyor babası öpmesinmiş ben öpeymişimmm
 babasına hayır deyip bana duşaklarını uzatıyor babası öpmesinmiş ben öpeymişimmm bende sandalyeye bağlanan bişeyler almalıyım:26: canım bizim azılar daha kolay çıktı ama her köpek dişi mahvetti kuzumuda bizideee, inş sizinkiler bir çırpıda ağrısız sızısız çıkarrrr
 bende sandalyeye bağlanan bişeyler almalıyım:26: canım bizim azılar daha kolay çıktı ama her köpek dişi mahvetti kuzumuda bizideee, inş sizinkiler bir çırpıda ağrısız sızısız çıkarrrr ne güzel hevesli işte bakk bahara kadar biter bez işi sizdede bahardada rahat rahat dolaşcaz bezsiz ve alıştırma külotu olmadan üfüll üfüllll
 ne güzel hevesli işte bakk bahara kadar biter bez işi sizdede bahardada rahat rahat dolaşcaz bezsiz ve alıştırma külotu olmadan üfüll üfüllll nasılsınız bendeniz biraz kararsız biraz korkagım
nasılsınız bendeniz biraz kararsız biraz korkagım yarın cerenle sinemaya gidecez dönüşte çağla meme istediginde bak uff oldu derim
yarın cerenle sinemaya gidecez dönüşte çağla meme istediginde bak uff oldu derim evet evettttttt
evet evettttttt

b.kkkk
b.kkkk yarısı bezde diğer yarısı paçalarda..bir kısmı da kocişin üstündeydi
 yarısı bezde diğer yarısı paçalarda..bir kısmı da kocişin üstündeydi