günaydınnn herkeseeee
işlerim çok yoğun yineee
dün akşam evde yine banyo harbi vardıı, Zeyno artık su bitmiş annecim hadii çıkalım sonra yine cubu cubu oluruz yalanlarına kanmıyor artıkkkkaccc acc diye bağırıp kıyameti koparıyor ve banyodan çıkmak bilmiyor eee saatlerce banyo yapacak halimiz yok herlade 3 satte kalsak çıkmaz bu kızz, dün akşamda ananesine kafa atmış sinirden yada tırnaklarını geçiriyor yada ısırıyor banyodan çıkması esnasında düşünün bunu gün aşırı yaşıyoruz napacağımı şaşırdımm
hepimizeeee güzel bir gün diliyorummmmm
battaniye-yorgan sorunsalı üzerine düşünsel eylemler ve çözüm sürecinde aşam deneyimleri:
evet, dostlarım biliyorum başlık anlaşılır gibi değil ama ne bileyim işte, entellektüelliğe özendim
Türkçe meali ise şudur:
bizim oğlan uyurken üzerinde battaniyee-yorgan namına birşey bırakmıyor. hatta üzerinin örtülü olduğunu farkettiği an bunalıp, şikayetvari sesler çıkarıyor. üzerini açınca da, yatağın mümkün olan en büyük alanını kaplamaya çalışıyor gibi kollarını bacaklarını açarak uykuya dalıyor. Ankara'nın gece soğukları başladı ve bizimkinin "toto"su buz kesiyor. yazın indirime girmiş gece tulumlarından almıştım. henüz denemedim. bu gece sıkıca giydirip öyle yatırmayı düşünüyorum ama bu defa da örtüsüzlüğe iyice alışır diye korkuyorum :18:
sizlerde bu sorun ne boyutlarda ve çözüm olarak neleri denediniz? bilgi verir misiniz?
bir de bebekleriniz kaç numara ayakkabı giyiyor? bizimki 23 numaraya terfi ettiyaw tamam, ben de 39 numaraya anca sığıyorum ama bana da çeksin istemem doğrusu
merhabalar...
bu sabah kuzumu doktora götürdüm. dün boynunu kaşıya kaşıya mavfetmiş.. kıpkırmızı olmuş. poposuyla elinde falan da vardı. sütüne kattığım balı değiştirmiştim. ondan mı acaba falan derken kendimizi doktorda bulduk. 1 hafta bal vermicem bi de bayramda aburcubur yedi (ne kadar söylensem de herkes cocuga bişeyler vermeye çalıştı. yakaladıklarıma izin vermedim ama kaçırdıklarım oldu muhtemelen.) doktor daha ben soylemeden bayramda çikolata seker yediyse ondan da olmustur dedi.aaahh ah.. neyse olmuşa care yok.. eger 1 hafta içinde gecmezse kan testiyle bakılacak alerjik mi diye. daha önce yapılmıştı bişey cıkmamıstı.. bi de kaşınıyo ki sormayın kafasını falan hatır hutur kasıyo.. neyse bizden haberler boyle
hepinizi öpüyorum
izmir yolcusu kalmasın:)) anamgillere gidiyorum sağlıcakla kalın.....
merhabalar...
bu sabah kuzumu doktora götürdüm. dün boynunu kaşıya kaşıya mavfetmiş.. kıpkırmızı olmuş. poposuyla elinde falan da vardı. sütüne kattığım balı değiştirmiştim. ondan mı acaba falan derken kendimizi doktorda bulduk. 1 hafta bal vermicem bi de bayramda aburcubur yedi (ne kadar söylensem de herkes cocuga bişeyler vermeye çalıştı. yakaladıklarıma izin vermedim ama kaçırdıklarım oldu muhtemelen.) doktor daha ben soylemeden bayramda çikolata seker yediyse ondan da olmustur dedi.aaahh ah.. neyse olmuşa care yok.. eger 1 hafta içinde gecmezse kan testiyle bakılacak alerjik mi diye. daha önce yapılmıştı bişey cıkmamıstı.. bi de kaşınıyo ki sormayın kafasını falan hatır hutur kasıyo.. neyse bizden haberler boyle
hepinizi öpüyorum
selam kızlar...
benim salak internetim yüzünden epeydir giremiyorum..
vodafone mobil modem kullanıyorum 4gb,
2 aydır 1 haftada bitiyorbugün yeniden yüklendi ve şuana kadar 400 mb kullanmışız.
halbuki girip bakıyorum hemen ve kapıyorum ona rağmen..
müşteri hizmetlerini aradağımda aptalca şeyler zaten zor ulaşıyorum sinir oldum..
sizden çok ama çoooooook uzak kaldım..
kim nerde kimle neler yapıyor, bebeklerimiz nasıl, okadar çok merak ediyorumki..
azracan iyi çok şükür bizde bir problem yok. umarım herkes iyidir ve hasta bebiş yoktur..
daha fazla uzatamıyorum malesef.. hepinizi öpüyorum..
iyi geceler güzel annişler
yine ne yazacagımı bilmeden başlıyorum yazmaya:)
akşam yemegi için tavuk almaya gittim tavuklar çok kilolu geldi gözüme''amca ne olmuş bu hayvanlara'' dedim:)
kurban bayramı diye kesim yapılmamış hayvanlarda şiştikçe şişmişdedim kuzzulkurt bu ne ya
hormon manyagı yapmışlar hayvanlarıdedim almıycam
geldim eve aparatif bişeyler hazırladım yedikçağla çok iştahsız 2 lokma yedi kalktı
neyseki meyvesini çok yedi ordan açıgı kapattık..sanırım diş geliyo çünkü eli sürekli agzında ve sürekli agzına bişeyler sokuyo
4 aydır dişi çıkmadı 12 de takıldık kaldık..belki 4 tane birden patlatır
başka başkayatmadan önce buhar yaptık ve gögsüne azıcık viks sürdüm çok şükür öksürmedi..
eşim koruyucu ilaçları geitrmiş her gün 1 taneyi suda eritip verecekmişim,bronşit olmasını engelleyecekmiş bakalım umarım işe yarar..
çağla ,lk defa 8 aylıkken bronşit olmuştu,ceren ilk defa 3 buçuk yaşında oldu yani ikiside aynı zamanda oldu,geçen sene aralık falandı..tam okul zamanı acaba okul yüzündenmi böyle oldu:26:ya şu acabalar beni öldürecek
neyse konuyu kapatıyım çok relaxım:101:herşey çok güzel olacak:101:
bizim oğlan (resmi kayıtlarda adı Orhan Cemal olarak geçiyor) 82 cm ve son ölçüme göre 9.600. "yeter valla, Allah bereket versin" diyorum
bu arada, def_ank'dan sonra kızı pelin olan 2. arkadaşımızsınız
1 çift Kaan ve 1 çift Zeynep Ada'mız da var
bir de Aras Eymen ve Eymen Kayra'mız var
Ayy canım benim yaaa.Çok geçmiş olsun.O küçüçük elleri ile nasıl da kaşınıyordur şimdi yavrum.
Bal sanki daha suçlu gibi göründü gözümde ama çikolata allerjiside olabilir.Sonucu bildir bize de
çok geçmiş olsun şekersizyeşilçay hanım :26:umarım ciddi ve alerjik birşey çıkmaz :18:
Eceyi yan koltuktakinlere sattim annem tutturdu eceyi ozledim gelcem tek seninmi canin var dedim ben geleyim babamlarda gorsun eceyi obur hafta soguklar gelecek diye apar topar hazirlandim whatsapta kim varsa okisin eceyle resmini yolliyim yuklesin foruma albume
Defneme gecmis olsun insallah cabucak gecer kasintisi iyi yolculuklar dilekleriniz icin cok sagolun
kız bi yerinde dursana daha yeni gelmedinmi eve:)ece de otobüslerde büyüdü yavrum:))izmir yolcusu kalmasın:)) anamgillere gidiyorum sağlıcakla kalın.....
geçmiş olsun dedigin gibi bal veya çikolata yapmış olabilir:26:bende merak ettim şimdi:26:merhabalar...
hepinizi öpüyorum
canım kullanma klavuzuna baksanaselam kızlarr
hotpoint ariston kurutlamlı çamaşır makinası aldı annem dün fakat programlarını bir türlü çözemedik.
Bu makina ile ilgili bilgisi olan var mı acep ?
Merhaba bambucanımm.Bu kotalı şeyleri hiççç sevmiyorumm.Ben de guya 19 liralık fatura gelsin diye telefonumu faturalıya cevirdim ama hiç 30dan aşağı gelmiyor ne hikmetse
Öpüyoruz azracanı
Bu hormon yüzünden uzun zamandır tavuk almıyoruz.Zaten aldığında bile yenmiyor tadı lastik gibi olduğu için.
Sanırım çağla köpek dişini çıkarıyor.Biz geçen hafta çıkardık ama çoook zor oldu yaa.İştahı kesik,uykusu bölük bölük.Sırada 3 köpek dişi daha var.Allah yardımcımız olsun valla
Bronşit için kadir tuğcunun yazılarını okumanı tavsiye ediyorummm.Boş zamanlarında forumda yazdığı cevapları okursan kafandaki çoğu sorunun cevabını bulabilirsin
Chihirooo maşallah Orhan Cemal çok güzel kilo almışş.Bunun sırrını en kısa zamanda öğrenmek istiyorumm
bugün de bize ayrılan sürenin sonuna geldik. "toto"su sürekli "Bir Ankara Gecesi Soğuğu" dizisi izleyen oğluşuma ekonomikinden uyku tulumu almaya giderken, yapım ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlarım adına hepinizi selamlıyorum.
yarın aynı gün ve saatte görüşmek üzere hoşçakalınız efenim
not: yarın "aynı gün" olmuyor ki :26:
şekersiz canım geçmiş olsun defnoşa, çikolatadan olma olasılığı yüksek geldi banada inş çabucak geçer kıyamam ya çok kaşınıyor demekkii(
geçmiş olsun dedigin gibi bal veya çikolata yapmış olabilir:26:bende merak ettim şimdi:26:
evet canım sanırım köpek dişlerimiz geliyo,bugün agzına baktım baya bi kabarmış ama sorma hiç bir lokma yemek yemiyoçok canım sıkılıyo kahvaltıda kuru ekmegi dişledi durdu,sonra emzirdim yatırdım şimdi uyanacak çorba yaptım zorlıycam bakalım içecekmi..
bronşit için netten baya araştırdım hatta kadir tugcunun çogu cevabını okudum canım evet adam çok iyi bir doktor ve ilaç düşmanı ama fazla dogalcı gibi geldi:26:herkese aynı şeyleri öneriyo,coldmix,serum fizyolojik ve bal limon..
hatta kadının biriyle şu diyolog olmuş gülsemmi üzülsemmi bilemedim:18:
''doktor bey oglum öksürüyo ne yapıyım''
dr:bal limon,serum fizyolojik verin
1 hafta sonra...
''doktor bey oglumun öksürügü çok arttı,iştahıda azaltı ne yapmalıyım devam mı edeyim''
dr:evet söylediklerime devam edin öksürük 2 hafta sürer normal..
1 hafta sonra
''doktor bey oglum geceleri hiç yatamaz oldu hırıltı sesi çok fazla,öksürürken cigerleri çıkacak gibi,acaba doktora gitsemmi''
dr:hayır sakın gitmeyin benim dediklerimi yapın,son devreye gelmişsiniz oglunuz iyleşiyo''
işte buna çok şaşırdım canım:))
yani çocuk boguluyo adam hala aynı fikirde tuhaf
neyse çok uzattım sorry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?