2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar...

bu sabah kuzumu doktora götürdüm. dün boynunu kaşıya kaşıya mavfetmiş.. kıpkırmızı olmuş. poposuyla elinde falan da vardı. sütüne kattığım balı değiştirmiştim. ondan mı acaba falan derken kendimizi doktorda bulduk. 1 hafta bal vermicem bi de bayramda aburcubur yedi (ne kadar söylensem de herkes cocuga bişeyler vermeye çalıştı. yakaladıklarıma izin vermedim ama kaçırdıklarım oldu muhtemelen.) doktor daha ben soylemeden bayramda çikolata seker yediyse ondan da olmustur dedi. aaahh ah.. neyse olmuşa care yok.. eger 1 hafta içinde gecmezse kan testiyle bakılacak alerjik mi diye. daha önce yapılmıştı bişey cıkmamıstı.. bi de kaşınıyo ki sormayın kafasını falan hatır hutur kasıyo.. neyse bizden haberler boyle

hepinizi öpüyorum

selam kızlarr

hotpoint ariston kurutlamlı çamaşır makinası aldı annem dün fakat programlarını bir türlü çözemedik.
Bu makina ile ilgili bilgisi olan var mı acep ?

Banyo sıkıntısını biz de yaşıyoruzzz.
Gün içerisinde aklına düştükçe banyoya gidip üzerindekileri çıkarmaya çalışıyor.Ben yanına gidince ise cıp cıp diyor
Banyodan çıkarmak ise genelde ağlama ile sonuçlanıyor

Bizde üzerinin örtülmesinden hoşlanmayanlardanız.Şimdilik üst üste giydirip öyle yatırıyorum annemlerin evi sıcak olduğu için ama kendi evime geçince tek çare uyku tulumunu giydirmek.Gelmeden önce bir gece giydirmiştim ve gece yanına gittiğimde üzeri açık olmasına rağmen elleri sıcacıktı.O yüzden uyku tulumuna gececeğiz mecburen.
Ayak numaramız küçük.21 giyiniyoruz şimdilik ama benimde ayağım 36-37 arası.Bana çekmiş olabilir mi

Ayy canım benim yaaa.Çok geçmiş olsun.O küçüçük elleri ile nasıl da kaşınıyordur şimdi yavrum.
Bal sanki daha suçlu gibi göründü gözümde ama çikolata allerjiside olabilir.Sonucu bildir bize de

izmir yolcusu kalmasın:)) anamgillere gidiyorum sağlıcakla kalın.....

dostum evinize yeni gelmemiş miydiniz :26:biraz soluklansaydınız

iyi yolculuklar diliyorum, "azraece'nin annesi" teyzenin de ellerinden öpüyoruz bir de, azraece'nin kendisini öpüyoruz

su gibi gidip geliniiiizzzz

çok geçmiş olsun şekersizyeşilçay hanım :26:umarım ciddi ve alerjik birşey çıkmaz :18:

Merhaba bambucanımm.Bu kotalı şeyleri hiççç sevmiyorumm.Ben de guya 19 liralık fatura gelsin diye telefonumu faturalıya cevirdim ama hiç 30dan aşağı gelmiyor ne hikmetse
Öpüyoruz azracanı

Bu hormon yüzünden uzun zamandır tavuk almıyoruz.Zaten aldığında bile yenmiyor tadı lastik gibi olduğu için.
Sanırım çağla köpek dişini çıkarıyor.Biz geçen hafta çıkardık ama çoook zor oldu yaa.İştahı kesik,uykusu bölük bölük.Sırada 3 köpek dişi daha var.Allah yardımcımız olsun valla
Bronşit için kadir tuğcunun yazılarını okumanı tavsiye ediyorummm.Boş zamanlarında forumda yazdığı cevapları okursan kafandaki çoğu sorunun cevabını bulabilirsin

Chihirooo maşallah Orhan Cemal çok güzel kilo almışş.Bunun sırrını en kısa zamanda öğrenmek istiyorumm

Eceyi yan koltuktakinlere sattim annem tutturdu eceyi ozledim gelcem tek seninmi canin var dedim ben geleyim babamlarda gorsun eceyi obur hafta soguklar gelecek diye apar topar hazirlandim whatsapta kim varsa okisin eceyle resmini yolliyim yuklesin foruma albume

Defneme gecmis olsun insallah cabucak gecer kasintisi iyi yolculuklar dilekleriniz icin cok sagolun

tesekkurler. bildirmem miii :)

çok geçmiş olsun şekersizyeşilçay hanım :26:umarım ciddi ve alerjik birşey çıkmaz :18:

sağol canım.. inşallah çıkmaz.

bende var yolla istersen

Defneme gecmis olsun insallah cabucak gecer kasintisi iyi yolculuklar dilekleriniz icin cok sagolun

tesekkur ettim tatlım... aminnnn

izmir yolcusu kalmasın:)) anamgillere gidiyorum sağlıcakla kalın.....
kız bi yerinde dursana daha yeni gelmedinmi eve:)ece de otobüslerde büyüdü yavrum:))
hayırlı yolculuklar cnm.
geçmiş olsun dedigin gibi bal veya çikolata yapmış olabilir:26:bende merak ettim şimdi:26:
selam kızlarr

hotpoint ariston kurutlamlı çamaşır makinası aldı annem dün fakat programlarını bir türlü çözemedik.
Bu makina ile ilgili bilgisi olan var mı acep ?
canım kullanma klavuzuna baksanabiliyorum igrenç bi espri oldu:))

evet canım sanırım köpek dişlerimiz geliyo,bugün agzına baktım baya bi kabarmış ama sorma hiç bir lokma yemek yemiyoçok canım sıkılıyokahvaltıda kuru ekmegi dişledi durdu,sonra emzirdim yatırdım şimdi uyanacak çorba yaptım zorlıycam bakalım içecekmi..
bronşit için netten baya araştırdım hatta kadir tugcunun çogu cevabını okudum canım evet adam çok iyi bir doktor ve ilaç düşmanı ama fazla dogalcı gibi geldi:26:herkese aynı şeyleri öneriyo,coldmix,serum fizyolojik ve bal limon..
hatta kadının biriyle şu diyolog olmuş gülsemmi üzülsemmi bilemedim:18:
''doktor bey oglum öksürüyo ne yapıyım''
dr:bal limon,serum fizyolojik verin
1 hafta sonra...
''doktor bey oglumun öksürügü çok arttı,iştahıda azaltı ne yapmalıyım devam mı edeyim''
dr:evet söylediklerime devam edin öksürük 2 hafta sürer normal..
1 hafta sonra
''doktor bey oglum geceleri hiç yatamaz oldu hırıltı sesi çok fazla,öksürürken cigerleri çıkacak gibi,acaba doktora gitsemmi''
dr:hayır sakın gitmeyin benim dediklerimi yapın,son devreye gelmişsiniz oglunuz iyleşiyo''
işte buna çok şaşırdım canım:))
yani çocuk boguluyo adam hala aynı fikirde tuhaf
neyse çok uzattım sorry

bizim ayak numaramiz da 18 19 :) ablamla benim ayaklarimiz çok kuçuktur sanirim bize çekmis.35 numara :) babyceren en çok sana guluyorum kota bitmesin diye hizli hizli okumussun afferim cnm sana tutumlu kadinsin vesselam :)

bugün de bize ayrılan sürenin sonuna geldik. "toto"su sürekli "Bir Ankara Gecesi Soğuğu" dizisi izleyen oğluşuma ekonomikinden uyku tulumu almaya giderken, yapım ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlarım adına hepinizi selamlıyorum.

yarın aynı gün ve saatte görüşmek üzere hoşçakalınız efenim

not: yarın "aynı gün" olmuyor ki :26:

Son düzenleme:

evet, yazdan alınmış uyku tulumusu vardı ama çok daha kalın ve yumuşakları icad olunmuş. bizim oğlanı ancak o puf puflar paklar efem

şekersiz canım geçmiş olsun defnoşa, çikolatadan olma olasılığı yüksek geldi banada inş çabucak geçer kıyamam ya çok kaşınıyor demekkii(

azraece sanada iyi yolculuklar canım diyeceğim ama çoktan varmışsındır heraldeeee:)) canım valla bravo gerçekten iyi yolculuk yapıyorsunuz akıllı bıdık ecoş uyumlu bir bebek yolda demekki, benimki tam bir canavara dönüşüyor 2 saatlik yolda bile on kere mola veriyoruzzz bende gidip ecoşla okişin resimlerine bakayım ozmannnn:))

şekersiz canım geçmiş olsun defnoşa, çikolatadan olma olasılığı yüksek geldi banada inş çabucak geçer kıyamam ya çok kaşınıyor demekkii(

sağolun canlarım. evet bana da çikolata gibi geldi ve en sinir olduğum kısım da soylememe ragmen ısrar edilmesi. neyse... sinirlerimi bozmicam...

ben kadir tuğcuya cok guluyorum ya :)

Azönce çin takviminde bebeğimin cinsiyetine baktım ve erkek diyor çok merak ediyorum benim midemi bulandıran bıdık küçük bi hanım efendimi
bende kadir tuğcuyu okurken biraz şüphelenmedim değil cevapları bazen tuhaf kaçıyo acaba gerçekten o mu yazıyo diye.
Azraece eceye maşallah otobüste yolculuk yapıyo bizim yaramaz burnumuzdan getirdi 2,5 saatte hayırlı yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…