sonia sonia sonia
bir selam ver artık ya
küstüm sana artık
başka mani yazmıyom yaaa :84:
iyi geceleryine geç kaldım dimi:78 yuna daldım:78:
bugün cereni okula yolladım çağlayı yatırdım kendimi dişarı attım,çağlayı evde bıraktımtabiki yalnız degil:)
eşim bugün çalışmadı evdeydi,hazır evdeyken ben kendime tatil verdim..tek başıma gezdim çok iyi geldi
ayaklarım şişti diyebilirim,bide kendimi fazla alışverişe kaptırıncaşeyy biraz fazla harcama yapmışım
ancak eve gelince bunu anlıyabildimama sırf çocuklara almışım,hatta sadece cerene diyebilirim:78:eşim kızdı neden çağlaya almayıp hep cerene alıyomuşum edim o çocuk okula gidiyo neyse boşverin
ceren bugün okulda evlenme teklifi almışkıvanç demişki''büyüyünce senle evlenecem''
dedim söyle o kıvanca yarın annem gelip senin kulaklrını çekecek agzını biberliycekya tabikide öyle birşey yapmıycam ama nerden ögreniyolar bacak kadar çocuklar
akşam yemege annem geldi sonra 4 tane kız arkadaşım geldi kahve içmeye çok güzel bir gece oldu
işte bu kadar:))ya bende her günümü anlatmassam dayanamıyorum işla sizleri sıkmıyorumdur:26:sıkıyosam kemerlerinizi gevşetin eheueheu
ceren çok şükür iyi,çağlada çok yaramaz oldu:)çok yabani bir kızım vardı ama bu konuda baya düzeldibu akşam herkese öpücükler verdi canım kızım annesi kurban verene:)
geçmişe baktım ama ne okudugumu unuttum:26:
herkesler gelmiş burası sizsiz çok yavan kızlarhepiniz oldugunuzda biz bir bütün oluyoruz
mutlu,planner,şekersiz,azraece,talay,çikirik, bayramınızın güzel geçmesine çok sevindim,ufak kazalar olmuş miram düşmüş geçmiş olsun,defne ateşlenmiş ama şimdi iyiymiş,orhan cemal diş çıkarmış maşallah kuzuya,
unuttuklarım varmı:26:ben bi bakıp geliyim:)
Gunaydın canlarım.
Dun gece saat 11 de börek yaptım :) kendimi alkışlıyorum valla. Bu haftasonuna da burda tanışıp facete arkadaslığımızı dostluğa çevirdiğimiz caanım annelerle buluşmamız var. Onlara börek yapıcam :)
Biraz buruk bi gun benim için. Her sabah öğretmeninin kucagına atlayıp krese giren kuzum bugun gitmek istemedi. Bana sarılıp öylece kaldı.biraz oyaladıktan sonra farkına varmadan ayrılmak zorunda kaldım. Öğretmeni beni özlediğini söyledi. Akşam babası almıştı. Gözleri beni aramış kahrolsun bağzı şeyler
Sizlere mutlu bi gun diliyorum.
Selam kızlar nasılsınız?
İnanın çok özledim sizleri.. Ben bugün işe başladım.. Aslında dün başlamıştım da dün bil. alınmadığı için patron git yarın gelirsin dedi.. Bismillah dedik bakalım.. Ama Kaandan ayrılmak çok zor geldi yaaben biraz çalışıp seneye hamile kalacağım. ve kesin karar verdim ikinci çocuğum olduğunda en az 2 yaşına kadar kendim bakıp çalışmayacağım...Eşime de söyledim bu sabah bunu :)
Onun dışında ay bir sürü şey var sizlere yazacağım.. ama şu anda bile kaçak girdim bil. hızlıca yazıyorum :))
Mahirin sonuçlarını iyi çıkmış hızlıca onu gördüm.. Çook ama çok sevindim Meleğim..
Diğer bebişlerimizi de artık müsait bir zamanda girip detaylıca baktığımda okuduğumda yorum yapacağım inşallah..
Hepinizi çok öpüyorum
sagolasın melegim..Gecmis olsun cnm.ins Cagla hasta olmaz ..seninde ne bahtin varmis biri iiyilesip digeri basliyor yada ikisi birdenuzuluyorum inan dualarim sizinle olucak cnm..biran once su hastalik mevsimini atlatin ins..
oyun bitti geldim melegim ama kimse kalmamışOhh ne guzel valla cok iyi etmissin..banada lazim oyle bir firar ama bizim adam Mahir cok yaramaz tek basima basedemem diyor..off birliktede cikinca agzimizdan burnumuzdan geliyon anlayacagin..
Sikmiyorsun sekerim ben seni zevkle okuyorum ..sen gevset kemerleri soyle rahat rahat yaz tabii oyundan zaman kalirsa :))
Cagla kuzum oyle herkese var bize yokmiiii :))bizde isteriz opcuk
selam canım demek kotan doluyo:26selam kızlar...
benim salak internetim yüzünden epeydir giremiyorum..
vodafone mobil modem kullanıyorum 4gb,
2 aydır 1 haftada bitiyorbugün yeniden yüklendi ve şuana kadar 400 mb kullanmışız.
halbuki girip bakıyorum hemen ve kapıyorum ona rağmen..
müşteri hizmetlerini aradağımda aptalca şeyler zaten zor ulaşıyorum sinir oldum..
sizden çok ama çoooooook uzak kaldım..
kim nerde kimle neler yapıyor, bebeklerimiz nasıl, okadar çok merak ediyorumki..
azracan iyi çok şükür bizde bir problem yok. umarım herkes iyidir ve hasta bebiş yoktur..
daha fazla uzatamıyorum malesef.. hepinizi öpüyorum..
polis ve askerler de hep öğretmenlerle evlenir. "zaten bizim gecemiz gündüzümüz belli değil. gecesi gündüzü son derece belli biriyle evleneyim bari" dedikleri için mi ki :26:
not: gerçekten merak ettiğim için soruyorum
not-2: not yazınca köşeminderi hanım aklıma geldihangi köşedesiniz köşeminderi hanııımmmm
Slm duduu ben seni hatirliyorum, ne guzel yeni evin yeni sehrin olmus rabbim mutlu kilsin ins..hosgeldin yeniden..
simdi kiz ve erkek cocuklarin boy araligini yazicam cunku kiz erkek belli bir yasa kadar boy farkliligi olusmuyor..
Boys yas araligina gore boy ortalamalari
2 yas 83/89m
3 y 90/97cm
4 y 98/104cm
5y 105/110cm
6y 111/116cm
7y 117/122cm
8y 123/128cm
10 y 135/140cm
11/12 y 141/152m
13/14 y 153/164cm
Erkek cocuklarin yasa gore boy araligi bu sekilde..kizlarin 13/14 yasa kadar ayni bu yastan sonra boy olcusu araligi ise 153/158 seklinde yani cocuklarin su yaslarda boy da kiz veya erkek olarak cok farketmiyor ama aileden gelen genetic durum etkili olmasi mumkun..
dün size adet gecikmemden bahsetmiştim ya sürprizlere alışık olduğumdan hemen bi test yaptım ve çok şükür negatif allahım isteyenlere olmayanlara versin inş diyorum
günaydın bizde aynı durumdatız chirico hanım bende şimdilik üstünü sıkı giydirip üzerine hafif bir şeyler örtüyorum.gündüzleri nasıl yatırdıysak öyle kalkarken geceleri sanırım uzun olduğu için örtü mörtü kalmıyor hatta halıya yatıp halıyı ve koridordaki fayansı okşarken buluyoruz.sanırım içi yanıyor evladımın.havalar soğuyuncada uyku tulumuna geçicez inş.
herkese merababen geldim
sabah cereni kontrole götürdük çok şükür iyiymiş ama bu seferde çağla öksürmeye başladıkafayı yiycem az kaldı
herzamanki doktorumuz yine antibiyotik verdi ama ben almadım çıktım ordan başka bi doktora gittim,gögsünü dinledi dedi grip olmuş,dedim biliyorum sürekli böyle oluyo bıktım şurup kullanmaktan ne yapacaz dedim
alerji testi istedi,iyleşsin yaptıracaz..bide baktım koruyucu suda eriyen bir tablet yazmış,bütün kış boyunca günde bir tane yemeklerine kat dedi:26:bunu duyan yada kullanan oldumu kızlar:26:
çok şaşırdım ilk defa bir doktor antibiyotige gerek yok dediilginç ateşi yoksa antibiyotigede gerek olmaz dedi tuhaf
ha bide dedi ki grip aşısı vurdurun çocuga dedi:26ne ki:26:ben ilk defa duyuyorum:26:
bu doktor yine digerlerine göre daha çok kafama yattı ama yinede tam emin olamıyorum..
acaba birşey vermesem kendi kendine geçmezmi gribi:44:yoksa yine cigerlerine inermi:44:
ne kadar hassas çocuklarım var ya:26:
biri iyleşiyo digeri başlıyo
kış geldi hastalıklar geldi
yazın ne kadar rahatmıştık.
selam kızlar...
benim salak internetim yüzünden epeydir giremiyorum..
vodafone mobil modem kullanıyorum 4gb,
2 aydır 1 haftada bitiyorbugün yeniden yüklendi ve şuana kadar 400 mb kullanmışız.
halbuki girip bakıyorum hemen ve kapıyorum ona rağmen..
müşteri hizmetlerini aradağımda aptalca şeyler zaten zor ulaşıyorum sinir oldum..
sizden çok ama çoooooook uzak kaldım..
kim nerde kimle neler yapıyor, bebeklerimiz nasıl, okadar çok merak ediyorumki..
azracan iyi çok şükür bizde bir problem yok. umarım herkes iyidir ve hasta bebiş yoktur..
daha fazla uzatamıyorum malesef.. hepinizi öpüyorum..
Demet annesini ozluyor ayy kiyamam sana cnm, bencede kahrolsun bazi seyler..
iyi geceler güzel annişler
yine ne yazacagımı bilmeden başlıyorum yazmaya:)
akşam yemegi için tavuk almaya gittim tavuklar çok kilolu geldi gözüme''amca ne olmuş bu hayvanlara'' dedim:)
kurban bayramı diye kesim yapılmamış hayvanlarda şiştikçe şişmişdedim kuzzulkurt bu ne ya
hormon manyagı yapmışlar hayvanlarıdedim almıycam
geldim eve aparatif bişeyler hazırladım yedikçağla çok iştahsız 2 lokma yedi kalktı
neyseki meyvesini çok yedi ordan açıgı kapattık..sanırım diş geliyo çünkü eli sürekli agzında ve sürekli agzına bişeyler sokuyo
4 aydır dişi çıkmadı 12 de takıldık kaldık..belki 4 tane birden patlatır
başka başkayatmadan önce buhar yaptık ve gögsüne azıcık viks sürdüm çok şükür öksürmedi..
eşim koruyucu ilaçları geitrmiş her gün 1 taneyi suda eritip verecekmişim,bronşit olmasını engelleyecekmiş bakalım umarım işe yarar..
çağla ,lk defa 8 aylıkken bronşit olmuştu,ceren ilk defa 3 buçuk yaşında oldu yani ikiside aynı zamanda oldu,geçen sene aralık falandı..tam okul zamanı acaba okul yüzündenmi böyle oldu:26:ya şu acabalar beni öldürecek
neyse konuyu kapatıyım çok relaxım:101:herşey çok güzel olacak:101:
ceren 29 ekimde şiir okuyacakezberlemesi gerekiyo sürekli tekrarlayıp durduk ögretmeni sanki bize ödev veriyo herşeyi biz yapıyoruz:))daha zamanımız var çok çalışmamız lazım,zaten altı üstü 4 satır
şu kıvançta canımı sıkmaya başladıbugünde cereni öpmüş sanırım yarında ben gidip onu öpecem
cerende kıvançtan bahsederken gözleri parlıyo
ay ben ne kıskançmışım yeni farkediyorum:)ama o kıvancı yazdım bi kenara
neyseki cerende gelip herşeyi anlatıyo canım kızım..
bende anaokulundayken şahin diye bi çocuk vardı onu severdimkovalamaca oynarken hep onu kovalardım
benim boyum uzundu ama şahinin boyu kısa diye hemen yakalardımsanırım beni hiç sevmezdi aman çokta tın
neyse bu gece bu kadar dedikodu yeteruykum geldi
hoşçakalın
iyiki varsınızhepiniz cansınız ayrı ayrı hepinizi gıdıklayıp:80:öpüyorum
günaydınnn herkeseeee
işlerim çok yoğun yineee
dün akşam evde yine banyo harbi vardıı, Zeyno artık su bitmiş annecim hadii çıkalım sonra yine cubu cubu oluruz yalanlarına kanmıyor artıkkkkaccc acc diye bağırıp kıyameti koparıyor ve banyodan çıkmak bilmiyor eee saatlerce banyo yapacak halimiz yok herlade 3 satte kalsak çıkmaz bu kızz, dün akşamda ananesine kafa atmış sinirden yada tırnaklarını geçiriyor yada ısırıyor banyodan çıkması esnasında düşünün bunu gün aşırı yaşıyoruz napacağımı şaşırdımm
hepimizeeee güzel bir gün diliyorummmmm
battaniye-yorgan sorunsalı üzerine düşünsel eylemler ve çözüm sürecinde aşam deneyimleri:
evet, dostlarım biliyorum başlık anlaşılır gibi değil ama ne bileyim işte, entellektüelliğe özendim
Türkçe meali ise şudur:
bizim oğlan uyurken üzerinde battaniyee-yorgan namına birşey bırakmıyor. hatta üzerinin örtülü olduğunu farkettiği an bunalıp, şikayetvari sesler çıkarıyor. üzerini açınca da, yatağın mümkün olan en büyük alanını kaplamaya çalışıyor gibi kollarını bacaklarını açarak uykuya dalıyor. Ankara'nın gece soğukları başladı ve bizimkinin "toto"su buz kesiyor. yazın indirime girmiş gece tulumlarından almıştım. henüz denemedim. bu gece sıkıca giydirip öyle yatırmayı düşünüyorum ama bu defa da örtüsüzlüğe iyice alışır diye korkuyorum :18:
sizlerde bu sorun ne boyutlarda ve çözüm olarak neleri denediniz? bilgi verir misiniz?
bir de bebekleriniz kaç numara ayakkabı giyiyor? bizimki 23 numaraya terfi ettiyaw tamam, ben de 39 numaraya anca sığıyorum ama bana da çeksin istemem doğrusu
izmir yolcusu kalmasın:)) anamgillere gidiyorum sağlıcakla kalın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?