2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ohh ne guzel valla cok iyi etmissin..banada lazim oyle bir firar ama bizim adam Mahir cok yaramaz tek basima basedemem diyor..off birliktede cikinca agzimizdan burnumuzdan geliyon anlayacagin..

Sikmiyorsun sekerim ben seni zevkle okuyorum ..sen gevset kemerleri soyle rahat rahat yaz tabii oyundan zaman kalirsa :))
Cagla kuzum oyle herkese var bize yokmiiii :))bizde isteriz opcuk

selam kızlar...
benim salak internetim yüzünden epeydir giremiyorum..
vodafone mobil modem kullanıyorum 4gb,
2 aydır 1 haftada bitiyor bugün yeniden yüklendi ve şuana kadar 400 mb kullanmışız.
halbuki girip bakıyorum hemen ve kapıyorum ona rağmen..
müşteri hizmetlerini aradağımda aptalca şeyler zaten zor ulaşıyorum sinir oldum..
sizden çok ama çoooooook uzak kaldım..
kim nerde kimle neler yapıyor, bebeklerimiz nasıl, okadar çok merak ediyorumki..
azracan iyi çok şükür bizde bir problem yok. umarım herkes iyidir ve hasta bebiş yoktur..
daha fazla uzatamıyorum malesef.. hepinizi öpüyorum..

Demet annesini ozluyor ayy kiyamam sana cnm, bencede kahrolsun bazi seyler..

Sagol cnm. seninde isin hayirli olsun ins..umarim cok mutlu olursun ..artik seni sahalarda goruruz sik sik dimi..

Gecmis olsun cnm.ins Cagla hasta olmaz ..seninde ne bahtin varmis biri iiyilesip digeri basliyor yada ikisi birden uzuluyorum inan dualarim sizinle olucak cnm..biran once su hastalik mevsimini atlatin ins..
sagolasın melegim..
oyun bitti geldim melegim ama kimse kalmamışben kimle konuşacam şimdi:)
sizi bi görelim çağla hepinizi öpecek eminimbazen hiç ummadıgım anda gelip beni öpmesine bayılıyorum,eriyorum,mest oluyorumsiz 1 çocukla gezemiyosanız biz ne yapalım cicim:))2 siyle birlikte mahvoluyoruzama olsun ben alıştım tek başıma gezince çok sıkılıyorum:))
selam canım demek kotan doluyo:26ndan gelemiyosun:26:özledik seni
yazını çok hızlı okudum sanki benim kotam doluyo gibisanki yavaş okursam sana çok yazacak hissettimtelaşlandım:)
neyse bende uzatmıyım sen okursan fazla zaman kaybedip kotan gitmesin:))
herkes az yazsın

iyi geceler güzel annişler
yine ne yazacagımı bilmeden başlıyorum yazmaya:)
akşam yemegi için tavuk almaya gittim tavuklar çok kilolu geldi gözüme''amca ne olmuş bu hayvanlara'' dedim:)
kurban bayramı diye kesim yapılmamış hayvanlarda şiştikçe şişmişdedim kuzzulkurt bu ne ya
hormon manyagı yapmışlar hayvanlarıdedim almıycam
geldim eve aparatif bişeyler hazırladım yedikçağla çok iştahsız 2 lokma yedi kalktı
neyseki meyvesini çok yedi ordan açıgı kapattık..sanırım diş geliyo çünkü eli sürekli agzında ve sürekli agzına bişeyler sokuyo
4 aydır dişi çıkmadı 12 de takıldık kaldık..belki 4 tane birden patlatır
başka başkayatmadan önce buhar yaptık ve gögsüne azıcık viks sürdüm çok şükür öksürmedi..
eşim koruyucu ilaçları geitrmiş her gün 1 taneyi suda eritip verecekmişim,bronşit olmasını engelleyecekmiş bakalım umarım işe yarar..
çağla ,lk defa 8 aylıkken bronşit olmuştu,ceren ilk defa 3 buçuk yaşında oldu yani ikiside aynı zamanda oldu,geçen sene aralık falandı..tam okul zamanı acaba okul yüzündenmi böyle oldu:26:ya şu acabalar beni öldürecek
neyse konuyu kapatıyım çok relaxım:101:herşey çok güzel olacak:101:

ceren 29 ekimde şiir okuyacakezberlemesi gerekiyo sürekli tekrarlayıp durdukögretmeni sanki bize ödev veriyo herşeyi biz yapıyoruz:))daha zamanımız var çok çalışmamız lazım,zaten altı üstü 4 satır
şu kıvançta canımı sıkmaya başladıbugünde cereni öpmüşsanırım yarında ben gidip onu öpecem
cerende kıvançtan bahsederken gözleri parlıyo
ay ben ne kıskançmışım yeni farkediyorum:)ama o kıvancı yazdım bi kenara
neyseki cerende gelip herşeyi anlatıyo canım kızım..
bende anaokulundayken şahin diye bi çocuk vardı onu severdimkovalamaca oynarken hep onu kovalardım
benim boyum uzundu ama şahinin boyu kısa diye hemen yakalardımsanırım beni hiç sevmezdiaman çokta tın
neyse bu gece bu kadar dedikodu yeteruykum geldi
hoşçakalın
iyiki varsınızhepiniz cansınızayrı ayrı hepinizi gıdıklayıp:80:öpüyorum

canım valla hiç düşünmemişim bunu ama tanışma oranı daha fazla die de olabilirilçelerde öyle oluyodu yani bilemedimgerçi biz ünv de tanıştık ama

hoşbuldum canım teşekkür ederim

dün size adet gecikmemden bahsetmiştim ya sürprizlere alışık olduğumdan hemen bi test yaptım ve çok şükür negatif allahım isteyenlere olmayanlara versin inş diyorum

günaydınnn herkeseeee

işlerim çok yoğun yineee

dün akşam evde yine banyo harbi vardıı, Zeyno artık su bitmiş annecim hadii çıkalım sonra yine cubu cubu oluruz yalanlarına kanmıyor artıkkkk accc acc diye bağırıp kıyameti koparıyor ve banyodan çıkmak bilmiyor eee saatlerce banyo yapacak halimiz yok herlade 3 satte kalsak çıkmaz bu kızz, dün akşamda ananesine kafa atmış sinirden yada tırnaklarını geçiriyor yada ısırıyor banyodan çıkması esnasında düşünün bunu gün aşırı yaşıyoruz napacağımı şaşırdımm

hepimizeeee güzel bir gün diliyorummmmm

dün size adet gecikmemden bahsetmiştim ya sürprizlere alışık olduğumdan hemen bi test yaptım ve çok şükür negatif allahım isteyenlere olmayanlara versin inş diyorum

ne anlaşılmaz varlıklarız yaw (bi_angel_kujum'dan yürütme bir ek), 2011'de pozitif teste şükrederiz 2013'te negatif teste şükrederiz şaka bir yana, geçmiş olsun diyorum. bu ay da sıyırdınız, hadi yine iyisiniz

battaniye-yorgan sorunsalı üzerine düşünsel eylemler ve çözüm sürecinde aşam deneyimleri:

evet, dostlarım biliyorum başlık anlaşılır gibi değil ama ne bileyim işte, entellektüelliğe özendim

Türkçe meali ise şudur:

bizim oğlan uyurken üzerinde battaniyee-yorgan namına birşey bırakmıyor. hatta üzerinin örtülü olduğunu farkettiği an bunalıp, şikayetvari sesler çıkarıyor. üzerini açınca da, yatağın mümkün olan en büyük alanını kaplamaya çalışıyor gibi kollarını bacaklarını açarak uykuya dalıyor. Ankara'nın gece soğukları başladı ve bizimkinin "toto"su buz kesiyor. yazın indirime girmiş gece tulumlarından almıştım. henüz denemedim. bu gece sıkıca giydirip öyle yatırmayı düşünüyorum ama bu defa da örtüsüzlüğe iyice alışır diye korkuyorum :18:

sizlerde bu sorun ne boyutlarda ve çözüm olarak neleri denediniz? bilgi verir misiniz?

bir de bebekleriniz kaç numara ayakkabı giyiyor? bizimki 23 numaraya terfi etti yaw tamam, ben de 39 numaraya anca sığıyorum ama bana da çeksin istemem doğrusu

Son düzenleme:
günaydın bizde aynı durumdatız chirico hanım bende şimdilik üstünü sıkı giydirip üzerine hafif bir şeyler örtüyorum.gündüzleri nasıl yatırdıysak öyle kalkarken geceleri sanırım uzun olduğu için örtü mörtü kalmıyor hatta halıya yatıp halıyı ve koridordaki fayansı okşarken buluyoruz.sanırım içi yanıyor evladımın.havalar soğuyuncada uyku tulumuna geçicez inş.

cevap için teşekkür ederim dostum geliniz sizi bir öpeyim

gecmiş olsun canım benim... hemen iyileşsin kuzu

hoşgeldin ben de nerde bu kız diyorum

Demet annesini ozluyor ayy kiyamam sana cnm, bencede kahrolsun bazi seyler..

hiç sorma valla. özlemez mi hiç. biz bile özlüyoruz..

almamakla iyi yapmıssın tavukları. bizim kızın da pek iştahı yok. bi lokma yese şükrediyorum

ay yerim ben o cerenle kıvancı.. aşk aşk aşkkkk... demek gözleri parlıyo

gunaydın tatlım. hani bebek sevmez ki suyu.. :) sizinki ileri boyuttaymış kolay gelsin valla...

benimkini de uykuya daldıktan sonra örtüyorum ancak. dalmamıssa kesinlikle istemiyor ve aynı orhancemal gibi şikayetvari bağırışlarda bulunup üstündekine tekme atıyo

izmir yolcusu kalmasın:)) anamgillere gidiyorum sağlıcakla kalın.....

bizi unutma. iyi yolculuklar sekerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…