2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saol duducum.çok sik antibiyotik kullandik ya valla nedir boyle.pelin gibi olan varmi aramizda hemen iyilestiler mi yoksa ikinci kutu antibiyotikle mi iyilestiler

herkese merababen geldim
sabah cereni kontrole götürdük çok şükür iyiymiş ama bu seferde çağla öksürmeye başladıkafayı yiycem az kaldı
herzamanki doktorumuz yine antibiyotik verdi ama ben almadım çıktım ordan başka bi doktora gittim,gögsünü dinledi dedi grip olmuş,dedim biliyorum sürekli böyle oluyo bıktım şurup kullanmaktan ne yapacaz dedim
alerji testi istedi,iyleşsin yaptıracaz..bide baktım koruyucu suda eriyen bir tablet yazmış,bütün kış boyunca günde bir tane yemeklerine kat dedi:26:bunu duyan yada kullanan oldumu kızlar:26:
çok şaşırdım ilk defa bir doktor antibiyotige gerek yok dediilginçateşi yoksa antibiyotigede gerek olmaz dedituhaf
ha bide dedi ki grip aşısı vurdurun çocuga dedi:26 ne ki:26:ben ilk defa duyuyorum:26:
bu doktor yine digerlerine göre daha çok kafama yattı ama yinede tam emin olamıyorum..
acaba birşey vermesem kendi kendine geçmezmi gribi:44:yoksa yine cigerlerine inermi:44:
ne kadar hassas çocuklarım var ya:26:
biri iyleşiyo digeri başlıyo
kış geldi hastalıklar geldi
yazın ne kadar rahatmıştık.

ok talaycim 86yi duyunca kendimizi kisa sandim birazda ok oleyse.antalyaya tayin çiarsa merkezde mi ilçelerinde mi olursunuz

saol duducum.çok sik antibiyotik kullandik ya valla nedir boyle.pelin gibi olan varmi aramizda hemen iyilestiler mi yoksa ikinci kutu antibiyotikle mi iyilestiler

geçmiş olsun peline..
var canım benim cadılar var:)kışın sürekli öksürüyolar bakalım alerji testi yapılacak..
biz geçen kış 4-5 defa antibiyotik kullandık ama şimdi düşünüyorum da hepsini boşuna kullanmışız çünkü hiç bir zaman ateşli bir hastalık geçirmedi demekki antibiyotige gerek yokmuştuşimdi hiç vermiyorum

babyceren cnm bende evdeki suruplarla geçireyim dedim ama cigerlerine indi.yine de sen bilirsin.alerji testine bence gerek yok.grip asisina gelince alerjik bunyeli insanlar astim hastalari olur ama bi halta yaradigini sanmiyorum çocuklugumdan beri oluyorum çunku kizima da yaptirmadim.grip asisi olmak için grip olmamak gerek vuucuda girmis bi kere kizinda bi ise yaramaz

sanırım benimeşim polisti canım ben öğretmenim

polis ve askerler de hep öğretmenlerle evlenir. "zaten bizim gecemiz gündüzümüz belli değil. gecesi gündüzü son derece belli biriyle evleneyim bari" dedikleri için mi ki :26:

not: gerçekten merak ettiğim için soruyorum

not-2: not yazınca köşeminderi hanım aklıma geldi hangi köşedesiniz köşeminderi hanııımmmm

Son düzenleme:
atessiz hastaliga antibiyoterilmez diye bisey mi varmis.atessiz idrar yolu enfeksiyonu var atessiz bogaz agrisi enfeksiyonu var.yine de babyceren sen hangisine guveniyorsan onu dinle cnm antibiyotik kullanmak iyi bise deil cunku

ttalaycim çakirlari biliyorum bizde altinkum tarafindayiz.kizlar Pelinin enfeksiyonu cigerlerine kadar inmis bogazi da kotuymus.b78 cm biraz kisa degil mi sizinkiler kaç cm

bizim oğlan (resmi kayıtlarda adı Orhan Cemal olarak geçiyor) 82 cm ve son ölçüme göre 9.600. "yeter valla, Allah bereket versin" diyorum

bu arada, def_ank'dan sonra kızı pelin olan 2. arkadaşımızsınız
1 çift Kaan ve 1 çift Zeynep Ada'mız da var

bir de Aras Eymen ve Eymen Kayra'mız var

mutlu_anne,şekersiz,planner,tatilleriniz güzel geçmiş şükür kuzularla beraber güzel vakitler geçirmişsiniz çok sevindim
Mira'mın fırçası hayırlı olsun,inci gbi dişleri parlasın inşallah

Orhan Cemal'in yeni dişi hayırlı olsun

Ceren'ciğim iyileşmiş,Çağla'cım hasta olmaz inşallah,babycerencim eniştenin kesesine bereket bende yalnız başıma alışveriş yapmayı çok seviyorum,cepteki para azaldıkça,rahatlıyorum

azraece senin şu kv ve görümce çok plancılarkocanla aran bozuk olsa bile onlara söyleme onların yanında daha iyi olun eşinle
mybabylove evinde ağırlamış seni,ne güzel dostluklar kurduk öyle,4 güzel bir arada ne şahane bir manzaradır

dilberege yeni işin hayırlı olsun

talaycım Musab Bilal içinde iyi olmuştur memleket havası,bebiş nasıl bu arada cinsiyet belli oldu mu

pınarda nerdesin göremiyorum seni uzun zamandır:26:

babyceren bu arada koruyucu ilaçtan bahsetmiştin,benim kuzenimde kızına kullanmıştı o da sık grip oluyordu yemeklerine yada suya katıp veriyormuş,faydasını görmüştü,inşallah Ceren de faydasını görür

selam güzel anneler ve bebişler
bu akşam annemlere gidiyorum 2 gün kalıcaz nasipse
yaşasın 2 gün yemek yapmicam

ok talaycim 86yi duyunca kendimizi kisa sandim birazda ok oleyse.antalyaya tayin çiarsa merkezde mi ilçelerinde mi olursunuz
kocam burdurlu ve senin memleketine gideceksen ailene çok yakın olmayalım dedği için serik yada manavgat canım.inş. serik olur diyorum bende.

sağol hejarcım cinsiyet için daha erken ama çoğunluk kız diyor inş. Rabbim ikisinide tattırsın hayırlısıyla. mide bulantılarım olunca babası bile bu kız çok nazlı diyor o derece yani.

talaycım inşallah rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip eder

atessiz hastaliga antibiyoterilmez diye bisey mi varmis.atessiz idrar yolu enfeksiyonu var atessiz bogaz agrisi enfeksiyonu var.yine de babyceren sen hangisine guveniyorsan onu dinle cnm antibiyotik kullanmak iyi bise deil cunku
canım ben yalnış yazmış olabilirim yani bizim hastalık için yazdım onu..bronşit oldugu zaman ateş yoksa antibiyotige gerek yokmuş..
bide agızdan leş gibi koku geliyosa tabikide kullanmak lazımmış ama bizde böyle birşey olmadıgından gerek yok dedim..,
ben biraz anlatma özürlüyümdür:)burda herkes bilir:)yakında beni ögrenirsin canım
iyiki ögretmen olmamışım bütün sınıf salak olurdu:)
bi beni anlayan elifim vardı o da gelmez oldu,nede olsa o da antekyeli
amin canımsın sagol inşallah bizede faydası olurbi iyleşsin önce alerji testi yaptıracam sonrada duruma göre bakacaz eger bişey çıkmassa koruyucu ilaç verecem.alerji çıkarsa artık ne gerekiyosa onu verecez
yeterki öksürmesinler,öksürük sesinden nefret ediyorum
2 gün yemek yapmıycansüperrrrr
afiyetle yiyin canım

talaycım 10 haftalık olmuş bebiş2 haftaya kadar cinsiyet ögrenirsin çok heycanlanlı bi durum
bende merak ettim:)benimde bir tahminim varsen bi ögren o zaman söyliycem:))
Allah hakkınıza hayırlısını versin,gönlündekini versin inşallah,en önemlisi saglıklısını versin

demek bi pelin daha var ne guzel.babyceren haklisin ya pelinde oksurdukçe içim aciyor resmen.burnu Sonbahar Ve Kisin Tikaniyorsa Kesin alerji vardir.bizde de var.gerci bizde olmasi normal tum ailede var cunku

illa manavgat tarafi mi olacak talaycim sskorkuteli elmali taraflari da olabilir

Masallah Orhan Cemal demek 9.6 olmus ne guzel en son 8.7 idi galiba iki ay oncesinden bende sunu soyluyorum yiyen cocuktan korkmuyacaksin benimki yemiyoooo ve acaip isyanlardayim.bugun elimde yemek kabi pesinden kosturdum resmen cocugun sebegi olduk.

canım biz biraz uzunuz ve erkek olmanın verdiği bişey sanırım.asist balgam söktürür biraz artırıyo başta öksürüğüama iyi geliyor umarım hemencecik atlatırsınız

Slm duduu ben seni hatirliyorum, ne guzel yeni evin yeni sehrin olmus rabbim mutlu kilsin ins..hosgeldin yeniden..

simdi kiz ve erkek cocuklarin boy araligini yazicam cunku kiz erkek belli bir yasa kadar boy farkliligi olusmuyor..

Boys yas araligina gore boy ortalamalari

2 yas 83/89m
3 y 90/97cm
4 y 98/104cm
5y 105/110cm
6y 111/116cm
7y 117/122cm
8y 123/128cm
10 y 135/140cm
11/12 y 141/152m
13/14 y 153/164cm

Erkek cocuklarin yasa gore boy araligi bu sekilde..kizlarin 13/14 yasa kadar ayni bu yastan sonra boy olcusu araligi ise 153/158 seklinde yani cocuklarin su yaslarda boy da kiz veya erkek olarak cok farketmiyor ama aileden gelen genetic durum etkili olmasi mumkun..

Gecmis olsun cnm.ins Cagla hasta olmaz ..seninde ne bahtin varmis biri iiyilesip digeri basliyor yada ikisi birden uzuluyorum inan dualarim sizinle olucak cnm..biran once su hastalik mevsimini atlatin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…