Dilbercan hoşgeldinYeni işin hayırlı olsun 2.bebek dileklerine katılıyorum kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.
Yeni bilgisayarından katılırsın artık bize:)
Hoşgeldin dilberim... Hayırlı olsun yeni işin. Ufaklıklar artık her seyi çok iyi anlıyolar bırakmak iyice zorlastı
saol duducum.çok sik antibiyotik kullandik ya valla nedir boyle.pelin gibi olan varmi aramizda hemen iyilestiler mi yoksa ikinci kutu antibiyotikle mi iyilestiler
sanırım benimeşim polisti canım ben öğretmenim
ttalaycim çakirlari biliyorum bizde altinkum tarafindayiz.kizlar Pelinin enfeksiyonu cigerlerine kadar inmis bogazi da kotuymus.b78 cm biraz kisa degil mi sizinkiler kaç cm
kocam burdurlu ve senin memleketine gideceksen ailene çok yakın olmayalım dedği için serik yada manavgat canım.inş. serik olur diyorum bende.ok talaycim 86yi duyunca kendimizi kisa sandim birazda ok oleyse.antalyaya tayin çiarsa merkezde mi ilçelerinde mi olursunuz
sağol hejarcım cinsiyet için daha erken ama çoğunluk kız diyor inş. Rabbim ikisinide tattırsın hayırlısıyla. mide bulantılarım olunca babası bile bu kız çok nazlı diyor o derece yani.mutlu_anne,şekersiz,planner,tatilleriniz güzel geçmiş şükür kuzularla beraber güzel vakitler geçirmişsiniz çok sevindim
Mira'mın fırçası hayırlı olsun,inci gbi dişleri parlasın inşallah
Orhan Cemal'in yeni dişi hayırlı olsun
Ceren'ciğim iyileşmiş,Çağla'cım hasta olmaz inşallah,babycerencim eniştenin kesesine bereketbende yalnız başıma alışveriş yapmayı çok seviyorum,cepteki para azaldıkça,rahatlıyorum
azraece senin şu kv ve görümce çok plancılarkocanla aran bozuk olsa bile onlara söyleme onların yanında daha iyi olun eşinle
mybabylove evinde ağırlamış seni,ne güzel dostluklar kurduk öyle,4 güzel bir arada ne şahane bir manzaradır
dilberege yeni işin hayırlı olsun
talaycım Musab Bilal içinde iyi olmuştur memleket havası,bebiş nasıl bu arada cinsiyet belli oldu mu
pınarda nerdesin göremiyorum seni uzun zamandır:26:
canım ben yalnış yazmış olabilirim yani bizim hastalık için yazdım onu..bronşit oldugu zaman ateş yoksa antibiyotige gerek yokmuş..atessiz hastaliga antibiyoterilmez diye bisey mi varmis.atessiz idrar yolu enfeksiyonu var atessiz bogaz agrisi enfeksiyonu var.yine de babyceren sen hangisine guveniyorsan onu dinle cnm antibiyotik kullanmak iyi bise deil cunku
amin canımsın sagol inşallah bizede faydası olurbabyceren bu arada koruyucu ilaçtan bahsetmiştin,benim kuzenimde kızına kullanmıştı o da sık grip oluyordu yemeklerine yada suya katıp veriyormuş,faydasını görmüştü,inşallah Ceren de faydasını görür
selam güzel anneler ve bebişler
bu akşam annemlere gidiyorum 2 gün kalıcaz nasipse
yaşasın 2 gün yemek yapmicam
bizim oğlan (resmi kayıtlarda adı Orhan Cemal olarak geçiyor) 82 cm ve son ölçüme göre 9.600. "yeter valla, Allah bereket versin" diyorum
bu arada, def_ank'dan sonra kızı pelin olan 2. arkadaşımızsınız
1 çift Kaan ve 1 çift Zeynep Ada'mız da var
bir de Aras Eymen ve Eymen Kayra'mız var
canım biz biraz uzunuz ve erkek olmanın verdiği bişeysanırım.asist balgam söktürür biraz artırıyo başta öksürüğüama iyi geliyor umarım hemencecik atlatırsınız
herkese merababen geldim
sabah cereni kontrole götürdük çok şükür iyiymiş ama bu seferde çağla öksürmeye başladıkafayı yiycem az kaldı
herzamanki doktorumuz yine antibiyotik verdi ama ben almadım çıktım ordan başka bi doktora gittim,gögsünü dinledi dedi grip olmuş,dedim biliyorum sürekli böyle oluyo bıktım şurup kullanmaktan ne yapacaz dedim
alerji testi istedi,iyleşsin yaptıracaz..bide baktım koruyucu suda eriyen bir tablet yazmış,bütün kış boyunca günde bir tane yemeklerine kat dedi:26:bunu duyan yada kullanan oldumu kızlar:26:
çok şaşırdım ilk defa bir doktor antibiyotige gerek yok dediilginç ateşi yoksa antibiyotigede gerek olmaz dedi tuhaf
ha bide dedi ki grip aşısı vurdurun çocuga dedi:26ne ki:26:ben ilk defa duyuyorum:26:
bu doktor yine digerlerine göre daha çok kafama yattı ama yinede tam emin olamıyorum..
acaba birşey vermesem kendi kendine geçmezmi gribi:44:yoksa yine cigerlerine inermi:44:
ne kadar hassas çocuklarım var ya:26:
biri iyleşiyo digeri başlıyo
kış geldi hastalıklar geldi
yazın ne kadar rahatmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?