bozamııııı off offf Eskişehir karakedi bozası olacak birdeeeee mutlucannn çok canımm çektiii cicimm, zaten reglimde gecikti bu ayy şüpheli durumlarda varr hayır olsun inşşş sürpriz bir gebelik istemiyorum ama yaaaa:18::18: böyle birkaç ay deneyip deneyip bekleyip sonra pozitifi gördüğümdeeee oleyyyy falann diye sevinip göbek atmak istiyorum bendeeee yinee süprizz olmasınn allahımmm nolurrrrr:18: bakk bir bozadan iş nereye geldii mutlucann canımda çokkk tatlı istiyor buaralar yahuuu iyice tırsmaya başladımmmm:18:
Kızlar bebeklerinize boza verdiniz mi veriyor musunuz? Özellikle 1 çay bardağı tarçın eklenmiş bozanın öksürüğe çok iyi geldiğini duydum bayramda bi yakınımızdan...Ben alıp denicem ama önce kendimekeh keh öksürüyorum bu aralar
günaydın annişler bebişlerinizin gece uykuları nasıl?emir sensörlü gb yanından kalkınca uyanıyo
ben buyusun kucuk yastan uzak dogu sporlarini gondercem cunku cok aktif bir cocuk onla evde basedemem oyle ...surekli tepelerde geziyor bir bakiyorum tv ustune cikmaya calisiyor bir bakiyorum koltugun dip kismina cikmis cama yapisiyor..off of cok haylaz cok bir de yemez, o poposu ilede her halttida yemeye calisir :))
Selam arkadaşlar,
Bugün işyerindeki 2. günüm ehh düne göre biraz daha iyi.. ortama alışmaya çalışıyorum ama oğlumu çok ölüyorum
dün daha kötüydüm.. moralim bozuktu bir de üstüne üstlük akşam annem de beni üzdü.. o da cila oldu..
Kaan akşam bişey yemek istemedi.. Annem düğün çorbası yaptı etli ama ısrarla yemek istemedi.. domates dilimlemiştim onu yiyordu sadece.. Bu aralar sosise sardı nerde görse istiyor.. annem de kırmamak için veriyor.. önceki gün biraz yemiş.. dün sabah kahvaltıda da biraz yemiş.. annemde akşam yemek yemeyince biraz sosis vereyim bari midesine bişeyler gitsin dedi.. bende yok anne sabah akşam sosis yemesin faydalı bişey değil zaten dedim.. buna alınmış ama sesini çıkarmadı.. sonra ben konserve taze fasulye yapmıştım kavanoza onu açayım dedim taze fasulyeyi seviyor belki yer diye.. Annem de yok hayır yemeyecek şimdi onu dedi.. bende denemeden bilemeyiz dur bakalım dedim.. Ama anlamsız yere tepki gösterdi (gücenmiş yaa) o zaman sen nasıl ve ne yemesini istiyorsan Kaan'ın akşamdan hazırla kızım dedi.. benim yaptığımı beğenmiyorsun madem dedi..
Haydaaa noldu ki şimdi dedim.. ben öyle bişey demedim niye alındın dedim.. ama yok akşam bizde kaldı ve erkenden Kaanla birlikte yattıSabah kalktık hiç bir şey yok tabi yine çok iyiyiz zaten anne kız arasında sorun olmaz ama canım sıkıldı.. bide işin ilk günü stresi hepsi üst üste geldi.. bugün hiç gelesim yoktu işe.. Neyseki bugün ortam biraz daha iyiydi ki zaman çabuk geçti..
Annemi de aradım balık alıyorlarmış Kaanla akşama balık var yani :))
İşe başladığımda beri Kaan gündüzleri beni emmiyor.. ama dolapta stokladığım sütler vardı onları veriyor annem gündüz.. Onlar bitince de devam sütü vereceğim.. Kaana 2 yaşına kadar inek sütü yasak.. demir eksikliği yapabilir diye değerlerimiz sınırdaydı ve kabızlık olabilir diye..
Başka başkaa... neyse akşama fırsat olursa evden girerim hepinizi öptüm
kizlar sizin minislerde istedigi sey olmayinca kendini yere atip tepiniyo mu çok komik bi goruntu :) az eevvel kendiniatti nasil yerde tepiniyo agliyo kuduruk sey :)
[video=youtube;NWWBVK1-oAc]http://www.youtube.com/watch?v=NWWBVK1-oAc[/video]
Bu istahsizlik olayina oyle cok bozuluyorumki anlatmam mumkun degil bu yuzden musluklari aciyorum sinirden..ozellikle son 4 gundur nerde ise hicbirsey yemiyor oglum..oyle ac susuz yatip ve tabikide surekli uyaniyor..ins gecer bu gunlerde ins sebep sadece distendir gayri yoksa ben kafayi cizicem yakinda.
Bu doctor ammada degisik bir tip mis.cok cool gordum aadami allahtan kadin oglum hakkin rahmetine ermis diye yazmamis inan okumanin sonunda onu gorcem diye odumm koptu
Günaydın kızlar şinanay yavrum şinanay nay:124:
O nasıl tatlılıktır bayıldım OkişeMaşallah
Dün mesaiye kaldım eve gittiğimde eşim mutfağa girmiş evi dumanlar almıştı ve Mira ağlıyordu
Bizimki ızgaralı tavada tavuk yapmış bide kocaman salata ama mutfağın halini anlatamamsesimi çıkarmadım geç gittim diye..
Kız da ağlaya ağlaya dolaşıyodu evdeBeni görünce yüzünde güller açtı meleğimin Bu hafta hiç ilgilenemedim yavrumla..
Kızı uyutayım derken kendimde sızıp kalmışım sabah ezanında kalkıp mutfak topladım
Haftasonu gelsin artık ama geçmesin...Bu arada h.sonu eltimin kızının yaşgünü diye temadan ağaç diktirdim sertifika hediye edicem. O kadar halsizimki bi hediye de bakamadım çocuğa ancak oturduğum yerden bu geldi aklıma.Neyse çok güzel bir hediye oldu benceTelefonumu da evde unutmuşum bu sabah Şekersiz Defne nasıl oldu?
Herkese mutlu günler diliyorumBambucanım şu kotayı aşta daha sık ol bizimle özletme kendini
günaydın annişler bebişlerinizin gece uykuları nasıl?emir sensörlü gb yanından kalkınca uyanıyo
kızlar unnadoda "çocuğunuzla eğlenceli aktiviteler 16-36 ay" isimli bir kitap buldum.
Bu kitabı daha önce alan,bilen var mı ?
selamhava çok güzel çok enerjik hissediyorum
aslında sabah erken uyandık diye baya gergindim ama unuttum gitti:)
karnım çok açekmek arası küflü çökelek yiyorum küflü çökelekte neymiş diyip şaşırmayın:)antekyeye özgü bir lezzet
çökelegin küflenmişini yiyoruz
şimdilik bu kadar sanırım galiba:)
merhaba kızlar....
bayram tatilinden döndük...bayramım çok da iyi geçmedi..eliz rana hastalandı grip oldu hep evdeydim....nasıl hasta olmasın yavrum...8 saatlik yolu 12 saatte tamamlayabildik...kızımı araba tuttu kustu...kaç yerde durduk dışarı çıktık...havada esiyordu ordan kaptı şifayı tabi....sonrada eşimin ailesine gittik,ordan kurban kesmek için bir köye,ordan kendi alime gittik...çocuk yollarda helak oldu...
bayram olduğu içinde çocuk doktorları izindeydi....bende peditus aldım...ateşi çıkarsa diye de dolven...onları verdim..acile götürseydik verecekti antibiyotik gönderecekti..bende istemedim işte..daha da tam geçmiş değil..son evreleri hastalığın..
kızım bu arada dişte çıkartıyor...hepsi üst üste geldi...dün gecede gaz sancısıyla uyandı yavrum sabahı sabah ettik..yorgun düştü şimdi uyudu..biraz rezene anason içirdim,bende içtim..
bende grip oldum b arada ama dinlenmek ne mümkün...doğru dürüst ilaçta alamıyorum...bala ihlamura devam...
haberler böyle kızlar..sevimsiziz anlayacağınız..
Gecmis olsun cnm...bu konuda hic bir fikrim yok ama neyden kaynaklandigini cok merak ediyorum umarim hemen gecer ve sebep bal veya cikolatadir..su cicegi geciren arkadasim vardi onunda boyle kasinti ile basladi once elleri ve ayaklari sonra yavas yavas vucudunda kasinti seklinde oldu ..
Günaydın kızlar şinanay yavrum şinanay nay:124:
O nasıl tatlılıktır bayıldım OkişeMaşallah
Dün mesaiye kaldım eve gittiğimde eşim mutfağa girmiş evi dumanlar almıştı ve Mira ağlıyordu
Bizimki ızgaralı tavada tavuk yapmış bide kocaman salata ama mutfağın halini anlatamamsesimi çıkarmadım geç gittim diye..
Kız da ağlaya ağlaya dolaşıyodu evdeBeni görünce yüzünde güller açtı meleğimin Bu hafta hiç ilgilenemedim yavrumla..
Kızı uyutayım derken kendimde sızıp kalmışım sabah ezanında kalkıp mutfak topladım
Haftasonu gelsin artık ama geçmesin...Bu arada h.sonu eltimin kızının yaşgünü diye temadan ağaç diktirdim sertifika hediye edicem. O kadar halsizimki bi hediye de bakamadım çocuğa ancak oturduğum yerden bu geldi aklıma.Neyse çok güzel bir hediye oldu benceTelefonumu da evde unutmuşum bu sabah Şekersiz Defne nasıl oldu?
Herkese mutlu günler diliyorumBambucanım şu kotayı aşta daha sık ol bizimle özletme kendini
aziz dostum cikocum nasılsın uzun zamandır senle konuşamadık,çok özledimselam, burda da hava çok güzelbenim de karnım acıktı. mısır ekmeğine lor ve kahvaltılık bir çeşit sos sürüyorum
ayrıca pazardan geliyorum. ihraç fazlası bir sürü şey vardı. Orhan Cemal'e kışlık "sifit" tabir edilen giysi parçalarından aldım.
Ceren'e geçmiş olsun. kıyamayız yerli Rapunzel'imize. Çağla'ya da maşallah diyorum. dostum Babyceren, şuraya yazıyorum bu çocuk çok fonksiyonel olacak, kıymetini bilin
başka başka :44:lab.da işler başladı, 25 kasımda 5 kişilik bir komiteye, son 6 ayda neler yaptığımı nlatıp, boş durmadığıma ikna etmem lazım :18:
aman allah korusun kız
kızarıklık açısından cok daha iyi canım ama dun gece burnu tıkalıydı yavrucugumun... umarım hemen gecer. zira uyuyamıyor...
seninkinin masallahı var yine sukret yemek yapmıs
bu arada benim evi de bok goturuyo. toparlamam lazım. dagınıklık had safhada.. her yer oyuncak.. toplamaktan sıkıldım valla...
ama eve gidince defne uyuyana kadar onunla ilgileniyorum sonra ben de hemen yatmak istiyorum hiç bi iş yapasım gelmiyo valla. sanırım yoruluyorum. yaslandık azizim..
apekmimek; gecmiş olsun kuzu hemen iyileşsin...
biz de bayram dönüşü son dakikada annemle atıştık. hem de hiç bişeyyokken.. amaannn neyse sonrasında hemen unuttuk tabi... anne-kız ilişkileri
okyanusun videosuna bayıldım..
etkinlik olarak biliyosunuz bi montessori sayfası açtım ama yoğunluktan hiç bakamıyorum hatta kuzumla bile etkinlik yapamıyoruz. ama bol bol kitap okuyup ahşap yapboz yapıyoruz. 2 tane balık aldık her akşam yemlerini o veriyor. şarkı söylüyoruz bir de parmak oyunları var.onları oynuyoruz ve defne hepsini öğrendi bana eşlik ediyor. parmak oyunlarını tavsiye ederim. hem eğitici hem de eğlenceli... at alkışı-ceviz adam-patates adam a bayılıyor. youtube da gülçin öğretmen diye bi bayan bunları videoya cekmiş.. eşlik edişi çok komik.. ağzını kapatarak aaaaayyy diyor (şaşırıyor) atalkışında sözlere eşilk edip ama diyor. el hareketlerini yapıyor. neyse cok uzattım. bi de en büyük eğlencelerimizden biri de yapboz parçalarını ya da bi nesneyi saklayıp "nennneee nennee" diyor kafasını iki yana sallayıp (nerede demek istiyor) sonra kendisi çıkarıp ayyyy diyorhava güzelse (gerçi soğuk olsa da sıkı giydirip) bahceye cıkıyoruz ya da gezmeye.. herşeyi kendi basına yapmak istiyor. koşuyor sitedeki çocukların bisikletlerine biniyor. zeusun yanına gidip onunla konusuyor (sitemizin köpeği) ömer ömer diye geziyo arada evin içinde (ömer kresten-sanıyorum ilk aşk) görseniz bi de yakışıklı velet... mutfaktaki en alt cekmeceyi boşaltıp onun tabak çatal bardak vs esyalarını koydum. artık diğer cekmecelerle ilgilenmiyor. yeek zamanı kendi malzemelerini kendisi veriyor bana. sofrayı birlikte kuruyoruz. falan filan.. işte böyle
üzülerek söylüyorum ki.kadınlarla çalışmaktan onların aşşalık komplekslerine maruz kalmaktan saçma sapan kaprislerini çekmekten bıktım.:95:
ama en çok da her seferinde bu kadar iyi niyetli ve saf olduğum için kendime kızıyorumne zaman ders alıcam ben
yerli rapunzelin çoktan saçları gitti haberin yokmiiikısa kestirdik çok güzel oldiiii
merhaba kızlar....
bayram tatilinden döndük...bayramım çok da iyi geçmedi..eliz rana hastalandı grip oldu hep evdeydim....nasıl hasta olmasın yavrum...8 saatlik yolu 12 saatte tamamlayabildik...kızımı araba tuttu kustu...kaç yerde durduk dışarı çıktık...havada esiyordu ordan kaptı şifayı tabi....sonrada eşimin ailesine gittik,ordan kurban kesmek için bir köye,ordan kendi alime gittik...çocuk yollarda helak oldu...
bayram olduğu içinde çocuk doktorları izindeydi....bende peditus aldım...ateşi çıkarsa diye de dolven...onları verdim..acile götürseydik verecekti antibiyotik gönderecekti..bende istemedim işte..daha da tam geçmiş değil..son evreleri hastalığın..
kızım bu arada dişte çıkartıyor...hepsi üst üste geldi...dün gecede gaz sancısıyla uyandı yavrum sabahı sabah ettik..yorgun düştü şimdi uyudu..biraz rezene anason içirdim,bende içtim..
bende grip oldum b arada ama dinlenmek ne mümkün...doğru dürüst ilaçta alamıyorum...bala ihlamura devam...
haberler böyle kızlar..sevimsiziz anlayacağınız..
bizimki de, vileda sapıyla geziyor evde. karı-koca çok tırsıyoruz :18: dövüşçü gibi tutup "daaan daaan" diye sallıyorküçük birer kendocu olsalar da bari işe yarasa
melegim ben iştahsız olduğu günlerde en sevdiği çorbayı hazırlıyorum.Tabağın dibini görene kadar içiyor valla.Özellikle diş döneminde aynı çorbayı 1 hafta yedirdim valla.Aç gezmesindense sevdiği bir yemeği yemesi daha iyi geliyor bana.Meşhur çorbamızda kıymalı şehriye çorbası :)))
Mahirinde böyle özellikle çok sevdiği bir şey varsa onu yedir böyle günlerde.İkinizde çok fazla strese girmemiş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?