2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

http://B4aSFEpOkzsUzun bir aradan sonra sümüklü kızımı görucuye cıkartıyorum
Youtube tan bır vıdeo muz var kızlarrrolursa eger bı ıkı tane daha yuklıcem
bır bakın bakaım olmusmu:44:
Olmadı herhalde yawww neyse esım gelsın ona yukleteyım aksama

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,

Bugün işyerindeki 2. günüm ehh düne göre biraz daha iyi.. ortama alışmaya çalışıyorum ama oğlumu çok ölüyorum

dün daha kötüydüm.. moralim bozuktu bir de üstüne üstlük akşam annem de beni üzdü.. o da cila oldu..

Kaan akşam bişey yemek istemedi.. Annem düğün çorbası yaptı etli ama ısrarla yemek istemedi.. domates dilimlemiştim onu yiyordu sadece.. Bu aralar sosise sardı nerde görse istiyor.. annem de kırmamak için veriyor.. önceki gün biraz yemiş.. dün sabah kahvaltıda da biraz yemiş.. annemde akşam yemek yemeyince biraz sosis vereyim bari midesine bişeyler gitsin dedi.. bende yok anne sabah akşam sosis yemesin faydalı bişey değil zaten dedim.. buna alınmış ama sesini çıkarmadı.. sonra ben konserve taze fasulye yapmıştım kavanoza onu açayım dedim taze fasulyeyi seviyor belki yer diye.. Annem de yok hayır yemeyecek şimdi onu dedi.. bende denemeden bilemeyiz dur bakalım dedim.. Ama anlamsız yere tepki gösterdi (gücenmiş yaa) o zaman sen nasıl ve ne yemesini istiyorsan Kaan'ın akşamdan hazırla kızım dedi.. benim yaptığımı beğenmiyorsun madem dedi..
Haydaaa noldu ki şimdi dedim.. ben öyle bişey demedim niye alındın dedim.. ama yok akşam bizde kaldı ve erkenden Kaanla birlikte yattı Sabah kalktık hiç bir şey yok tabi yine çok iyiyiz zaten anne kız arasında sorun olmaz ama canım sıkıldı.. bide işin ilk günü stresi hepsi üst üste geldi.. bugün hiç gelesim yoktu işe.. Neyseki bugün ortam biraz daha iyiydi ki zaman çabuk geçti..
Annemi de aradım balık alıyorlarmış Kaanla akşama balık var yani :))

İşe başladığımda beri Kaan gündüzleri beni emmiyor.. ama dolapta stokladığım sütler vardı onları veriyor annem gündüz.. Onlar bitince de devam sütü vereceğim.. Kaana 2 yaşına kadar inek sütü yasak.. demir eksikliği yapabilir diye değerlerimiz sınırdaydı ve kabızlık olabilir diye..
Başka başkaa... neyse akşama fırsat olursa evden girerim hepinizi öptüm

kizlar sizin minislerde istedigi sey olmayinca kendini yere atip tepiniyo mu çok komik bi goruntu :) az eevvel kendiniatti nasil yerde tepiniyo agliyo kuduruk sey :)

[video=youtube;NWWBVK1-oAc]http://www.youtube.com/watch?v=NWWBVK1-oAc[/video]

anam kız bu bildiğin metalci olmuş ben ordayken niye yaptırmadın ısıraydım bi güzel küçük metalciyi maşallah kuzuma:)))

dilberege ilk gün stresi normalde bile insanı yorar kaldı ki sen kaanı bıraktın Allah yardımcın olsun.

ece yolda uyudu, yarı kulaklıktan müzik dinledi, başka koltuklara misafirliğe gitti, meme emdi yol bitti. o da alıştı sanırsam. annnemi görünce annannem diye bir sarılıyor aman şu ölümlü dünyada 4 saat yol çektim ama hem annemler hem ece mutlu oluyor napayım diyorum.

[video=youtube;NWWBVK1-oAc]http://www.youtube.com/watch?v=NWWBVK1-oAc[/video]

Masallah kirkbirkere tuh tuh Okis cok ama cok guzellesmis tam yenmelik off bir olsaydida sarip sarmalayabilseydik...
Benim Mahir imde kafa sallar rockcular gibi demek yanyana getirsek grup olurlardi :)) yalniz dikkatimi birsey cekti Okyanus sanki birazda beden kiviriyor dimi..oyy yakinda gobek te atarsa sasirma :))

Bebegim bencede ece otobuslerde buyudu sofor kocasi olursa sasirmam ilerde

Ayy cok guldum :)) Ece mavin olur hatta kimbilir sofor kendi olur :))

Sana iyi yolcular diyecem ama varmissindir coktan bu yuzden sag salim geri donmen temennilerinde bulunuyum,,ailenede cok slm

Gecmis olsun cnm...bu konuda hic bir fikrim yok ama neyden kaynaklandigini cok merak ediyorum umarim hemen gecer ve sebep bal veya cikolatadir..su cicegi geciren arkadasim vardi onunda boyle kasinti ile basladi once elleri ve ayaklari sonra yavas yavas vucudunda kasinti seklinde oldu ..

Bu istahsizlik olayina oyle cok bozuluyorumki anlatmam mumkun degil bu yuzden musluklari aciyorum sinirden..ozellikle son 4 gundur nerde ise hicbirsey yemiyor oglum..oyle ac susuz yatip ve tabikide surekli uyaniyor..ins gecer bu gunlerde ins sebep sadece distendir gayri yoksa ben kafayi cizicem yakinda.

Bu doctor ammada degisik bir tip mis.cok cool gordum aadami allahtan kadin oglum hakkin rahmetine ermis diye yazmamis inan okumanin sonunda onu gorcem diye odumm koptu

Uyy bana dis demeyin inan dis gorunce afakan basar oldu..bizimde azilar 8 ay sonra cikmaya baslamisti suan hatta uc azi cikti dorduncuyu bekliyoruz..bakalim kopek dislerde herhalde 3 yasinda cikar..oyle bir oran kurdumda..

Organik tavuk aliyorum burda ama asil organigi esimin babasi antepte kendi besliyor bir keresinde kestiler ve ben et sandim eti oyle lezzetli ki anlatamam cok guzeldi oyle tavuk yemedim simdiye kadar..sagolsun Mahir in dedesi tavuk tavsan ve kucuk bas hayvan besliyor yani sanliyiz biraz o konuda galiba bir yilda bir de olsa olsun ..

Nasılsın canım? Mahir nasıl Okiş müzik sesi duymasın hemen kolları kaldırıyor baslıyor oynamaya

Cnm cok sukur bizler iyiyiz ve sizleri goruncede daha iyi olduk masallah ben bayildim kizimiz Okise rabbim kem gozlerden sakinsin ins..

Bizimkide cok seviyor muzigi hatta bazen yerde donerek hareketler bile yapiyor ..ben buyusun kucuk yastan uzak dogu sporlarini gondercem cunku cok aktif bir cocuk onla evde basedemem oyle ...surekli tepelerde geziyor bir bakiyorum tv ustune cikmaya calisiyor bir bakiyorum koltugun dip kismina cikmis cama yapisiyor..off of cok haylaz cok bir de yemez, o poposu ilede her halttida yemeye calisir :))

Günaydın kızlar şinanay yavrum şinanay nay:124:
O nasıl tatlılıktır bayıldım OkişeMaşallah
Dün mesaiye kaldım eve gittiğimde eşim mutfağa girmiş evi dumanlar almıştı ve Mira ağlıyordu
Bizimki ızgaralı tavada tavuk yapmış bide kocaman salata ama mutfağın halini anlatamamsesimi çıkarmadım geç gittim diye..
Kız da ağlaya ağlaya dolaşıyodu evdeBeni görünce yüzünde güller açtı meleğimin Bu hafta hiç ilgilenemedim yavrumla..
Kızı uyutayım derken kendimde sızıp kalmışım sabah ezanında kalkıp mutfak topladım
Haftasonu gelsin artık ama geçmesin...Bu arada h.sonu eltimin kızının yaşgünü diye temadan ağaç diktirdim sertifika hediye edicem. O kadar halsizimki bi hediye de bakamadım çocuğa ancak oturduğum yerden bu geldi aklıma.Neyse çok güzel bir hediye oldu bence Telefonumu da evde unutmuşum bu sabah Şekersiz Defne nasıl oldu?
Herkese mutlu günler diliyorumBambucanım şu kotayı aşta daha sık ol bizimle özletme kendini

Günaydın canım.. ahh şu çalışma olmasa ne güzel kuzularımızla vakit geçirsek.. Valla bazen ne istediğimi de bilmiyorum.. Çalışmak istiyorum ama çalışıp çocuğumdan ayrı kalınca da vicdan yapıyorum.. bi ortasını bulamadım gitti :))

Hediyen süper bence canım..

günaydınnnn

hepimizeee harikaa ve çabucak biten bir gün diliyorummmm

mybabylove, okişee bayıldımm canımm ya maşallah yerimm ben onun tatlı tombiş yanaklarınıııı zeynoda oynama delisii kapı gıcırtısına oynayan cinslerden kime çekti bilmemmmm

dilberege canım işe başlamışsın hayırlı olsun inş çok mutlu olursun yeni işinde canımmmm annelerle sorunlar oluyor bazen canım napalımm işte çok şükretmeliyiz çok şanslıyız ve arada kaprislerini nazlarını seve seve çekeriz

mutlucan akşam sizdeki manzarayı tahayyül ettimdeeee biz olmasak napacak bu kocalarrrr şekerimmm buarada dün jokerde ışıklı hello kity diş fırçası gördüm ve hemennn aldım ama zeynoya vermedim daha diğerini biraz daha kullansında öyle artıkkkk

cumartesi kaynımın nişanı var ve hala içime sinen bir elbise bulamadımmm iki günüm kaldııı bulmazsam evden bişeyler giyeceğim artıkınnn:18: buakşam yine avm turundayızzz yani zeynoşlaa, oda her gördüğünüü kendi üstüne tutuppp anneee cicciii diye diye geziniyor yavrummmm

Aynen bende bilemedim canımKreşimiz falan olsaydı da hem çocuklarımıza bakılsaydı hem de biz çalışsaydık

Sorma cicim manzara o bçimdi akşamEvin içi bildiğin korku filmi gibiydi Benimki yemek falan yapar ama arkasını toplamazsam o bir hiççççİyiki biz varız
Güle güle kullansın Zeynom yeni diş fırçasını,tabi eline verdiğinde
Elbise.. sadece ipekyolda birkaç bişey görmüştüm sanki:44:Sezon bide evden giy git ekonomik ol şekerim
Benimde kabana ihtiyacım var ama alamadım bi türlü çok uçuk fiyatlar şu ara

Kızlar bebeklerinize boza verdiniz mi veriyor musunuz? Özellikle 1 çay bardağı tarçın eklenmiş bozanın öksürüğe çok iyi geldiğini duydum bayramda bi yakınımızdan...Ben alıp denicem ama önce kendimekeh keh öksürüyorum bu aralar

Selam canım.. Evet kesinlik şükrediyorum.. iyi ki annem yanımda.. anne kız arasında olur bazen öyle.. demek o da duygusal bir anındaymış ki alındı :)) Zeynoya maşallah.. elbise de mi denermiş fıstığım.. ayy ne abuk büyüyorlar yaa bazen böyle bakıp duygulanıyorum..

Bizim de pazar öğlen düğünümüz var.. yakın aile dostumuzun kızının.. bende ne giyeceğime karar veremedim.. ama düğün gündüz olacakmış o yüzden herhalde evdeki dolaptan bişeyler ayarlayacağım gibi :)

günaydın annişler bebişlerinizin gece uykuları nasıl?emir sensörlü gb yanından kalkınca uyanıyo

bozamııııı off offf Eskişehir karakedi bozası olacak birdeeeee mutlucannn çok canımm çektiii cicimm, zaten reglimde gecikti bu ayy şüpheli durumlarda varr hayır olsun inşşş sürpriz bir gebelik istemiyorum ama yaaaa:18::18: böyle birkaç ay deneyip deneyip bekleyip sonra pozitifi gördüğümdeeee oleyyyy falann diye sevinip göbek atmak istiyorum bendeeee yinee süprizz olmasınn allahımmm nolurrrrr:18: bakk bir bozadan iş nereye geldii mutlucann canımda çokkk tatlı istiyor buaralar yahuuu iyice tırsmaya başladımmmm:18:

elbise konusunda çok zor beğeniyorum ya ayyy çok rüküş olmasın sade bir nişan sonuçtaa sonraa ayyy yok yokk buda çok sadee ama bende eltiyim yani sonuçtaaa diye gidiyorrr bu iş ipekyolada bakayımmm iş sonrası eve git ordan avm ye derken çok kısıtlı zaman kalıyor ya(

canımm zeynoya kıyafet ve ayakkabıya bayılıyorrr ve gördüğü herşeyii almak istiyor şimdiden yandık yaniii babası her seferinde bu son avm gezisi Zeyno hanım diye çıkıyor amaa dün akşam yine Zeyno karlı çıktıı tabiii, nasıl bu sonuca varıyoruz anlamıyorum valla bana elbise bakmaya çıktık yine zeynoya cicilerlee döndükkkk

gündüz elbise işi daha kolay sanki canımmm kolay gelsin sanadaa bizim düğünde 2 ay sonraa asılll ozman ne giyeceğimm telaşıını gör bendeeeee

günaydın annişler bebişlerinizin gece uykuları nasıl?emir sensörlü gb yanından kalkınca uyanıyo

Günaydın canım.. eskiden gece daha sık uyanırdı.. hele diş çıkarma zamanı uyanırdı demiyeyim uyumuyordu diyeyim resmen..

Ama şimdi son zamanlarda gecede 1 kez uyanıyor 2-3 arası emiyor ve tekrar uyuyor.. sonra sabah 6-7 arası bazen uyanıyor biraz sallıyoruz yine yatağına yatırıyoruz 8-9 a kadar uyuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…