[video=youtube;NWWBVK1-oAc]http://www.youtube.com/watch?v=NWWBVK1-oAc[/video]
[video=youtube;NWWBVK1-oAc]http://www.youtube.com/watch?v=NWWBVK1-oAc[/video]
Bebegim bencede ece otobuslerde buyudu sofor kocasi olursa sasirmam ilerde
merhabalar...
bu sabah kuzumu doktora götürdüm. dün boynunu kaşıya kaşıya mavfetmiş.. kıpkırmızı olmuş. poposuyla elinde falan da vardı. sütüne kattığım balı değiştirmiştim. ondan mı acaba falan derken kendimizi doktorda bulduk. 1 hafta bal vermicem bi de bayramda aburcubur yedi (ne kadar söylensem de herkes cocuga bişeyler vermeye çalıştı. yakaladıklarıma izin vermedim ama kaçırdıklarım oldu muhtemelen.) doktor daha ben soylemeden bayramda çikolata seker yediyse ondan da olmustur dedi.aaahh ah.. neyse olmuşa care yok.. eger 1 hafta içinde gecmezse kan testiyle bakılacak alerjik mi diye. daha önce yapılmıştı bişey cıkmamıstı.. bi de kaşınıyo ki sormayın kafasını falan hatır hutur kasıyo.. neyse bizden haberler boyle
hepinizi öpüyorum
evet canım sanırım köpek dişlerimiz geliyo,bugün agzına baktım baya bi kabarmış ama sorma hiç bir lokma yemek yemiyoçok canım sıkılıyo kahvaltıda kuru ekmegi dişledi durdu,sonra emzirdim yatırdım şimdi uyanacak çorba yaptım zorlıycam bakalım içecekmi..
bronşit için netten baya araştırdım hatta kadir tugcunun çogu cevabını okudum canım evet adam çok iyi bir doktor ve ilaç düşmanı ama fazla dogalcı gibi geldi:26:herkese aynı şeyleri öneriyo,coldmix,serum fizyolojik ve bal limon..
hatta kadının biriyle şu diyolog olmuş gülsemmi üzülsemmi bilemedim:18:
''doktor bey oglum öksürüyo ne yapıyım''
dr:bal limon,serum fizyolojik verin
1 hafta sonra...
''doktor bey oglumun öksürügü çok arttı,iştahıda azaltı ne yapmalıyım devam mı edeyim''
dr:evet söylediklerime devam edin öksürük 2 hafta sürer normal..
1 hafta sonra
''doktor bey oglum geceleri hiç yatamaz oldu hırıltı sesi çok fazla,öksürürken cigerleri çıkacak gibi,acaba doktora gitsemmi''
dr:hayır sakın gitmeyin benim dediklerimi yapın,son devreye gelmişsiniz oglunuz iyleşiyo''
işte buna çok şaşırdım canım:))
yani çocuk boguluyo adam hala aynı fikirde tuhaf
neyse çok uzattım sorry
iyi geceler güzel annişler
yine ne yazacagımı bilmeden başlıyorum yazmaya:)
akşam yemegi için tavuk almaya gittim tavuklar çok kilolu geldi gözüme''amca ne olmuş bu hayvanlara'' dedim:)
kurban bayramı diye kesim yapılmamış hayvanlarda şiştikçe şişmişdedim kuzzulkurt bu ne ya
hormon manyagı yapmışlar hayvanlarıdedim almıycam
geldim eve aparatif bişeyler hazırladım yedikçağla çok iştahsız 2 lokma yedi kalktı
neyseki meyvesini çok yedi ordan açıgı kapattık..sanırım diş geliyo çünkü eli sürekli agzında ve sürekli agzına bişeyler sokuyo
4 aydır dişi çıkmadı 12 de takıldık kaldık..belki 4 tane birden patlatır
başka başkayatmadan önce buhar yaptık ve gögsüne azıcık viks sürdüm çok şükür öksürmedi..
eşim koruyucu ilaçları geitrmiş her gün 1 taneyi suda eritip verecekmişim,bronşit olmasını engelleyecekmiş bakalım umarım işe yarar..
çağla ,lk defa 8 aylıkken bronşit olmuştu,ceren ilk defa 3 buçuk yaşında oldu yani ikiside aynı zamanda oldu,geçen sene aralık falandı..tam okul zamanı acaba okul yüzündenmi böyle oldu:26:ya şu acabalar beni öldürecek
neyse konuyu kapatıyım çok relaxım:101:herşey çok güzel olacak:101:
Nasılsın canım? Mahir nasıl Okiş müzik sesi duymasın hemen kolları kaldırıyor baslıyor oynamaya
Günaydın kızlar şinanay yavrum şinanay nay:124:
O nasıl tatlılıktır bayıldım OkişeMaşallah
Dün mesaiye kaldım eve gittiğimde eşim mutfağa girmiş evi dumanlar almıştı ve Mira ağlıyordu
Bizimki ızgaralı tavada tavuk yapmış bide kocaman salata ama mutfağın halini anlatamamsesimi çıkarmadım geç gittim diye..
Kız da ağlaya ağlaya dolaşıyodu evdeBeni görünce yüzünde güller açtı meleğimin Bu hafta hiç ilgilenemedim yavrumla..
Kızı uyutayım derken kendimde sızıp kalmışım sabah ezanında kalkıp mutfak topladım
Haftasonu gelsin artık ama geçmesin...Bu arada h.sonu eltimin kızının yaşgünü diye temadan ağaç diktirdim sertifika hediye edicem. O kadar halsizimki bi hediye de bakamadım çocuğa ancak oturduğum yerden bu geldi aklıma.Neyse çok güzel bir hediye oldu benceTelefonumu da evde unutmuşum bu sabah Şekersiz Defne nasıl oldu?
Herkese mutlu günler diliyorumBambucanım şu kotayı aşta daha sık ol bizimle özletme kendini
Aynen bende bilemedim canımGünaydın canım.. ahh şu çalışma olmasa ne güzel kuzularımızla vakit geçirsek.. Valla bazen ne istediğimi de bilmiyorum.. Çalışmak istiyorum ama çalışıp çocuğumdan ayrı kalınca da vicdan yapıyorum.. bi ortasını bulamadım gitti :))
Hediyen süper bence canım..
günaydınnnn
hepimizeee harikaa ve çabucak biten bir gün diliyorummmm
mutlucan akşam sizdeki manzarayı tahayyül ettimdeeee biz olmasak napacak bu kocalarrrr şekerimmmbuarada dün jokerde ışıklı hello kity diş fırçası gördüm ve hemennn aldım ama zeynoya vermedim daha diğerini biraz daha kullansında öyle artıkkkk
cumartesi kaynımın nişanı var ve hala içime sinen bir elbise bulamadımmm iki günüm kaldııı bulmazsam evden bişeyler giyeceğim artıkınnn:18: buakşam yine avm turundayızzz yani zeynoşlaa, oda her gördüğünüü kendi üstüne tutuppp anneee cicciii diye diye geziniyor yavrummmm
günaydınnnn
hepimizeee harikaa ve çabucak biten bir gün diliyorummmm
dilberege canım işe başlamışsın hayırlı olsun inş çok mutlu olursun yeni işinde canımmmmannelerle sorunlar oluyor bazen canım napalımm işte çok şükretmeliyiz çok şanslıyız ve arada kaprislerini nazlarını seve seve çekeriz
cumartesi kaynımın nişanı var ve hala içime sinen bir elbise bulamadımmm iki günüm kaldııı bulmazsam evden bişeyler giyeceğim artıkınnn:18: buakşam yine avm turundayızzz yani zeynoşlaa, oda her gördüğünüü kendi üstüne tutuppp anneee cicciii diye diye geziniyor yavrummmm
Aynen bende bilemedim canımKreşimiz falan olsaydı da hem çocuklarımıza bakılsaydı hem de biz çalışsaydık
Sorma cicim manzara o bçimdi akşamEvin içi bildiğin korku filmi gibiydi Benimki yemek falan yapar ama arkasını toplamazsam o bir hiçççç İyiki biz varız
Güle güle kullansın Zeynom yeni diş fırçasını,tabi eline verdiğinde
Elbise.. sadece ipekyolda birkaç bişey görmüştüm sanki:44:Sezon bide evden giy git ekonomik ol şekerim
Benimde kabana ihtiyacım var ama alamadım bi türlü çok uçuk fiyatlar şu ara
Kızlar bebeklerinize boza verdiniz mi veriyor musunuz? Özellikle 1 çay bardağı tarçın eklenmiş bozanın öksürüğe çok iyi geldiğini duydum bayramda bi yakınımızdan...Ben alıp denicem ama önce kendimekeh keh öksürüyorum bu aralar
Selam canım.. Evet kesinlik şükrediyorum.. iyi ki annem yanımda.. anne kız arasında olur bazen öyle.. demek o da duygusal bir anındaymış ki alındı :)) Zeynoya maşallah.. elbise de mi denermiş fıstığım.. ayy ne abuk büyüyorlar yaa bazen böyle bakıp duygulanıyorum..
Bizim de pazar öğlen düğünümüz var.. yakın aile dostumuzun kızının.. bende ne giyeceğime karar veremedim.. ama düğün gündüz olacakmış o yüzden herhalde evdeki dolaptan bişeyler ayarlayacağım gibi :)
günaydın annişler bebişlerinizin gece uykuları nasıl?emir sensörlü gb yanından kalkınca uyanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?