aman allah korusun kız
kızarıklık açısından cok daha iyi canım ama dun gece burnu tıkalıydı yavrucugumun... umarım hemen gecer. zira uyuyamıyor... 
seninkinin masallahı var yine sukret yemek yapmıs 

bu arada benim evi de bok goturuyo. toparlamam lazım. dagınıklık had safhada.. her yer oyuncak.. toplamaktan sıkıldım valla...
ama eve gidince defne uyuyana kadar onunla ilgileniyorum sonra ben de hemen yatmak istiyorum hiç bi iş yapasım gelmiyo valla. sanırım yoruluyorum. yaslandık azizim..
apekmimek; gecmiş olsun kuzu hemen iyileşsin...
biz de bayram dönüşü son dakikada annemle atıştık. hem de hiç bişeyyokken.. amaannn neyse sonrasında hemen unuttuk tabi... anne-kız ilişkileri
okyanusun videosuna bayıldım.. 
etkinlik olarak biliyosunuz bi montessori sayfası açtım ama yoğunluktan hiç bakamıyorum hatta kuzumla bile etkinlik yapamıyoruz. ama bol bol kitap okuyup ahşap yapboz yapıyoruz. 2 tane balık aldık her akşam yemlerini o veriyor. şarkı söylüyoruz bir de parmak oyunları var.onları oynuyoruz ve defne hepsini öğrendi bana eşlik ediyor. parmak oyunlarını tavsiye ederim. hem eğitici hem de eğlenceli... at alkışı-ceviz adam-patates adam a bayılıyor. youtube da gülçin öğretmen diye bi bayan bunları videoya cekmiş.. eşlik edişi çok komik.. ağzını kapatarak aaaaayyy diyor (şaşırıyor) atalkışında sözlere eşilk edip ama diyor. el hareketlerini yapıyor. neyse cok uzattım. bi de en büyük eğlencelerimizden biri de yapboz parçalarını ya da bi nesneyi saklayıp "nennneee nennee" diyor kafasını iki yana sallayıp (nerede demek istiyor) sonra kendisi çıkarıp ayyyy diyor 

hava güzelse (gerçi soğuk olsa da sıkı giydirip) bahceye cıkıyoruz ya da gezmeye.. herşeyi kendi basına yapmak istiyor. koşuyor sitedeki çocukların bisikletlerine biniyor. zeusun yanına gidip onunla konusuyor (sitemizin köpeği) ömer ömer diye geziyo arada evin içinde (ömer kresten-sanıyorum ilk aşk) 

görseniz bi de yakışıklı velet... mutfaktaki en alt cekmeceyi boşaltıp onun tabak çatal bardak vs esyalarını koydum. artık diğer cekmecelerle ilgilenmiyor. yeek zamanı kendi malzemelerini kendisi veriyor bana. sofrayı birlikte kuruyoruz. falan filan.. işte böyle