günaydın dostlarım, herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir mesajlan yine karşınızdayım:
öncelik
 pelin hanıma zira pelin bileğini burkmuş ve uf olmuş 

geçmiş olsun diyorum. film sonuçlarını bize bildiriniz azizim 
talay hanım, size de aşırı geçmiş olsun. "müdür neden sana iş veriyor da bana vermiyor" şeklindeki bir tutumu hayatımda ilk defa duyuyorum 

biizm burda (lab.da) 40 yıl düşünsek aklımıza böyle birşey gelmez. herkes kendi işini yapar hatta birbirine yardım için çalışır bilem 

halbuki, alt lab.da 5 bayan beraberiz :26: üst lab.da ise benden başka herkes hoca 

demem o ki, arkadaşların cinsiyetinden değil kişiliklerindendir bu tutum(suzluk)ları 
beykoz hanım, Enes'in sizin değerinizi anlamasına sevindim. yarın bir gün el kızına da gönül verdiklerinde döner yine kapımıza gelirler inşallah :18: size de geçmiş olsun diyorum. sinüzitiniz hayırlı olsun 
meleğim hanım, keşke Mahir'in çok sevdiği bir yemek olsa da, 
Turuncu hanım gibi çaresiz kaldığınızda yapıverseniz. sabır dilemekten başka aklıma öneri gelmiyor. belkim de geçicidir. yarın birgün belkim yeme alışkanlığı değişecektir :26:
dilberege hanım, Kaan'a da maşallah diyorum. hayvanları öğretme olayını hep hayvanat bahçesinde yapıyordum. evde de deneyeyim. bu arada Orhan Cemal'e oyuncak almaya yeni başladım. hayvan figürleri alayım da hem öğrensin hem kendi çiftliğini kursun girişimci oğluşum 
duduu hanım, Emir için ayrıntılı bilgi veriniz. günleriniz nasıl geçiyor, neler yapıyorsunuz? 2 çocuklu hayat hakkında neler düşünüyorsunuz? 2. bebekleri ne zaman yapalım 

veeee, en önemli sorum: dünkü sosyete pazarında, pazarın kenarındaki "sifit"çiye uğradınız mı? 10 liraya ihraç fazlası inanılmaz kaliteli ve yumuşak "sifit"ler vardı 

bütün paramı harcadım, hatta adama telefonumu rehin bırakıp almaya devam edecektim 
şekersizyeşilçay hanım, defne karen'in kaşıntısı nasıl oldu? gelişmeler nelerdir?
ilkim81 hanım, Beste nasıl? bakıcısına alıştı mı?
azraece hanım, annenizde durumlar nasıl? ece eminim mutlu oluyordur sürekli gezmelerden 
Babyceren'im azizim dostum, hala uyanmadınız mı? Ceren'in karnı nasıl oldu?
ZADA, Biangel_kujum, edacck,pınarda hanımlar nerdesiniz mirim?