2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sekerim dun uç tup kan verdim zaten demir eksikligi çikti sonuçlari çars gunu gostericem o sirada size sorayim dedim asiri derecede saç dokulmesi var derilerimle birlikte dokuluyorresmen.aslinda migren için gitmistim doktor herseye bakti.guatr falan onlar daha çikmadi ama.karacigeri nasil yiycem cnm çig mi :)

bu aralar arabalara merak sardı...diyorum ki sen kızsın al bebekle oyna yok kızıyor....:)

bizimki de peluş ve yumuşak hayvanlara meraklı. nerde bir bebek mağazasında peluş oyuncak bulsa sarılıyor ve mağazadan çıkana kadar bırakmıyor. tabiki satın almıyorum. bir arkadaşım, oğlumun bu peluş ve yumuşak oyuncak merakına "kişiliğini yansıtıyor" demişti de "sen benim "oğluma" ne demeye çalışıyorsun" demiştim "ehem şey, yani :18:... ilerde çok duyarlı ve naif bir beyefendi olacak demek istemiştim " deyince elimdeki takoz kitabı fırlatmaktan vazgeçip, sakince yerime oturdum

demem o ki, bırakınız oynasınlar, bırakınız gülsünler, bırakınız alsınlar ama bu oyuncak parası işine bir çözüm bulmak lazım. bu konuda en işe yarar öneri getiren arkadaşımızı, "ayın elemanı" seçelim hatta

karacigeri nasil yiycem cnm çig mi :)

ilahi pelin hanımcığım
Arnavut ciğeri şeklinde tüketebileceğiniz gibi sadece haşlayarak yanında sade pilavla da yiyebilirsiniz aslında kansılığa dlaka yemek iyi gelir derler ama dalak çok kan barındıran bir organdır ve birçok kişi "mahsurlu" görür bu organı :44:

kısa bi aradan sonra slm herkese:)
cumhuriyet bayramımız kutlu ve mutlu olsun :)

bi süredir giremedim yine tarık buğra ve ben hastayız..bi kaç gün öncesinde yavrum gece rahatsızlandı burnu tıkalı olduğu için hiç uyuyamadı en sonunda gece 4 te oturur pozisyonda sızdı kaldı
sabah hemen doktoruna koştuk 5 aydan beri her ay aynı rahatsızlığı yaşadığımızı söyledim..doktorda biliyodu ama alerji testi için 3 yaşını bekliyoduk
bu kadar sık tekrarlayınca yapılan kan tahlili sonucunda alerjik olduğunu öğrenmiş oldukneye alerjisi olduğunu henüz bilmiyoruz onun için 3 yaşını bekleyelim dedi dr
alerjik olduğu için vücut direncide en alt seviyede çıktı
anne,baba ve çocuk aynı hastalıktan muzdaribiz anlıycağınız..
koruyucu ilaçlara başladık her gece kullanmamız gerekn ilçalar var+gün içindede çok ilaç kullanıyo yavrum
vücut direncini yüksek tutmak için damla ve vitamin takviyesinede başladık..
bende grip oldum kulaklarım fena ağrıyo ve kaşınıyo iltihap belirtisi tabisii:)

bu gün yavrum daha iyi Allahtan çabucak toparlanıyo yavrum..tosunumun boyu 92 cm kilosu 14,5 olmuş :)
bizden şimdilik bu kadar öptüm hepinizi en ksıa zamanda biriken geçmişi okuyarak dönücem buraya

Son düzenleme:
29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
tatlıcadım çok geçmiş olsun ailecek,tosunuma da maşallah subhanallah selvi boylum tosunum olmuş kocaman olmuş
kızlarrrrrr Aras Eymen emekliyorevet evet yanlış duymadınız 17. ayında emeklemeye başladı kuzum,artık yürümeyede heveslendi sanki,çok tatlı emekliyor ama ya sizin aylar önce yaşadığınız heyecanı ben şimdi yaşıyorum,nasipgeç olsunda güç olmasın
kuzum 10,500 gr 86 cm olmuş
hepinizi kocaman öperiz

hayırlı olsun Hejar hanım, sevincini o kadar iyi anlıyoruz ki

ayakları dert görmesin tosununuzun
adımları bol, her attığı gol olsun

chihiro cnm çig yenmeyecegini biliyorum espirik yaptim :) tatlicadi geçmis olsun cnm tam hastalik mevsimi dikkat etsende havadan solunum yoluyla geçiyo

Hoş geldin canım.. Çok geçmiş olsun.. Şu kışı hiç sevmiyorum başladı yine hastalıklar :18:

Boyunuza ve kilonuza maşallah.. Öyle tahmin ediyorum ki Tarık Buğra topiğimizn en uzun bebeği:)) Geleceğin başarını basketbolcusu mu olacak acaba? :)

Oooh hadi gözünüz aydın.. bu emeklemenin arkası 2 haftaya tıpış tıpış yürümek olur annesi.. Buna hazır olduğuna eminmisin
Sonra çoook koşacaksın peşinden.. Şaka bi yana Allah sağlık versin gördüğün gibi herşey zamanını bekliyor.. Bak Aras Eymen de yürüyenler kervanına katılıyor..
Bu arada boy ve kilo olarak bire bir aynıyız.. Kaan da 10,500 gr ve 86 cm

kızlar azı dişleri ne alemde? bizi fazlasıyla yordu 1 haftalık ateşin ardından 2 azı ve 2 köpek dişi çıktı toplam 12 diş:) gece uykularımız yavaş yavaş düzeldi daha az kalkıyo. 13 kilo 81 boy. annii yaaa ( anne ya) diye etrafımımda dolaşıyo bücür şey:))

Allah razı olsun canım,hayırlısı inşallah canım artık çekcez mecbuuur:)
sağlıklı olsunda yavrum hayırlısıyla yürüsünde zor olacak farkındayım ama bugün yürümese yarın yürüyecek
evet kesinlikle zaman ve Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak
galiba Kaan'la aynı günde doğmuşlardı 16 mayıs

hayırlı olsun Hejar hanım, sevincini o kadar iyi anlıyoruz ki

ayakları dert görmesin tosununuzun
adımları bol, her attığı gol olsun

teşekkür ederim,Allah razı olsun
hepimizin evlatlarını korusun rabbim

Selam güzel annelerAramızda çirkin yok dimi
Herkesin bayramını kutlarımbüyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından ısra ısıra öperimNe mutlu Türküm diyene
her ne kadar bu bayram çalışmak zorunda kalsam da ve buna çok sinir olsamda buradan çıkacağım saati iple çekmekteyim
Hejar maşallah Aras Eymen'eTatlıcadı geçmiş olsun ailecek sizeOğluşunun boyuna posuna endamına da ayrıca maşallah
Kuzum bugün bakıcı teyzesinde,iş çıkışı ordan alıp eltime geçicem doğumgünü var
Dün pilatese gittim patates oldum kızlar yawilk gün diye çok zorlamadı hoca sağolsun ama ben çok zorlandım
Ama ruhuma çok iyi geldi birsürü şişman arkadaşım oldu salondanzayıflar da var ama onlarla tanışmadım daha
Kuzumu dedesine bıraktım giderken akşam eşim aldı benle br girdiler eve,kuzumla oyun için yaklaşık 40dk. zamanımız arttı,böyle giderse devam edebilicem,yani en azından 1 ay deniycem kendimi bebeğimin durumunu.Bütün yediğim fazla yemekler için şimdiden çok pişmanımKarar verdim zayıflıycam

Ayyyy 2 çift laf edelim diye geldim ama kimseler yokBiriniz de gelse bari topiğimize kahve içer fal bakardık
Çok acayip kahve falı bakarım ayıptır söylemesiGelen yoksa bana bir yol var

Ayyyy 2 çift laf edelim diye geldim ama kimseler yokBiriniz de gelse bari topiğimize kahve içer fal bakardık
Çok acayip kahve falı bakarım ayıptır söylemesiGelen yoksa bana bir yol var

yol görünmüş sana ay bugün de bir kahve içesim var ki sorma.

bu arada yeni resimler albümde. bir tane bayram sekeri varmış

Bende bugün çalışanlardanım canım Plates hayırlı olsun.. Gitsin kilolar gelsin fit vücutlar :))
Ama plates gerçekten zormuş bende bir gün evde denedim gerçi Kaandan tam olarak bitiremedim ama bayağı yoruyor insanı kasları acayip çalıştırıyor yapabilen olursa evde de deneyebilir bence..

Arkadaşlar balık yağ kullanan var mı? İştah için mesela?

Babam Kayranın iştahının açılması için almıştı 1 şişe(zinco mega).Dibini görmeden çöpe attım çünkü iğrenç kokusu var.Hem çocuğun ağzı yüzü kokuyor,hem sen verirken yanlışlıkla bir yere damlarsa orası kokuyor.Eline bulaştıysa akşama kadar o balık kokusuyla geziyorsun.
Tiksinmiştim ben iyice ve attım çöpe.İştah açtığı ise tamamen hikaye
Biz hiç faydasını görmedik

Pilates hayırlı olsun mutlu annemm.İnşaallah istediğin kiloya ulaşırsın.
Ben diyet ile 14 kg verdim .Hala vermem gereken 10 kilom var ama hiç diyet moduna giremiyorum
Yaşadığım yerde doğru dürüst bir spor salonu bile yokken pilates tamamen hayalde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…