bu aralar arabalara merak sardı...diyorum ki sen kızsın al bebekle oyna yok kızıyor....:)
karacigeri nasil yiycem cnm çig mi :)
kızlarrrrrr Aras Eymen emekliyorevet evet yanlış duymadınız 17. ayında emeklemeye başladı kuzum,artık yürümeyede heveslendi sanki,çok tatlı emekliyor ama ya sizin aylar önce yaşadığınız heyecanı ben şimdi yaşıyorum,nasip geç olsunda güç olmasın
kuzum 10,500 gr 86 cmolmuş
hepinizi kocaman öperiz
kısa bi aradan sonra slm herkese:)
cumhuriyet bayramımız kutlu ve mutlu olsun :)
bi süredir giremedim yine tarık buğra ve ben hastayız..bi kaç gün öncesinde yavrum gece rahatsızlandı burnu tıkalı olduğu için hiç uyuyamadı en sonunda gece 4 te oturur pozisyonda sızdı kaldı
sabah hemen doktoruna koştuk 5 aydan beri her ay aynı rahatsızlığı yaşadığımızı söyledim..doktorda biliyodu ama alerji testi için 3 yaşını bekliyoduk
bu kadar sık tekrarlayınca yapılan kan tahlili sonucunda alerjik olduğunu öğrenmiş oldukneye alerjisi olduğunu henüz bilmiyoruz onun için 3 yaşını bekleyelim dedi dr
alerjik olduğu için vücut direncide en alt seviyede çıktı
anne,baba ve çocuk aynı hastalıktan muzdaribiz anlıycağınız..
koruyucu ilaçlara başladık her gece kullanmamız gerekn ilçalar var+gün içindede çok ilaç kullanıyo yavrum
vücut direncini yüksek tutmak için damla ve vitamin takviyesinede başladık..
bende grip oldum kulaklarım fena ağrıyo ve kaşınıyo iltihap belirtisi tabisii:)
bu gün yavrum daha iyi Allahtan çabucak toparlanıyo yavrum..tosunumun boyu 92 cm kilosu 14,5 olmuş :)
bizden şimdilik bu kadar öptüm hepinizi en ksıa zamanda biriken geçmişi okuyarak dönücem buraya
chihiro cnm çig yenmeyecegini biliyorum espirik yaptim :) tatlicadi geçmis olsun cnm tam hastalik mevsimi dikkat etsende havadan solunum yoluyla geçiyo
29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
tatlıcadım çok geçmiş olsun ailecek,tosunuma da maşallah subhanallah selvi boylum tosunum olmuş kocaman olmuş
kızlarrrrrr Aras Eymen emekliyorevet evet yanlış duymadınız 17. ayında emeklemeye başladı kuzum,artık yürümeyede heveslendi sanki,çok tatlı emekliyor ama ya sizin aylar önce yaşadığınız heyecanı ben şimdi yaşıyorum,nasip geç olsunda güç olmasın
kuzum 10,500 gr 86 cmolmuş
hepinizi kocaman öperiz
Oooh hadi gözünüz aydın.. bu emeklemenin arkası 2 haftaya tıpış tıpış yürümek olur annesi.. Buna hazır olduğuna eminmisin
Sonra çoook koşacaksın peşinden.. Şaka bi yana Allah sağlık versin gördüğün gibi herşey zamanını bekliyor.. Bak Aras Eymen de yürüyenler kervanına katılıyor..
Bu arada boy ve kilo olarak bire bir aynıyız.. Kaan da 10,500 gr ve 86 cm
hayırlı olsun Hejar hanım, sevincini o kadar iyi anlıyoruz ki
ayakları dert görmesin tosununuzun
adımları bol, her attığı gol olsun
Ayyyy 2 çift laf edelim diye geldim ama kimseler yokBiriniz de gelse bari topiğimize kahve içer fal bakardık
Çok acayip kahve falı bakarım ayıptır söylemesiGelen yoksa bana bir yol var
Selam güzel annelerAramızda çirkin yok dimi
Herkesin bayramını kutlarımbüyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından ısra ısıra öperim Ne mutlu Türküm diyene
her ne kadar bu bayram çalışmak zorunda kalsam da ve buna çok sinir olsamda buradan çıkacağım saati iple çekmekteyim
Hejar maşallah Aras Eymen'eTatlıcadı geçmiş olsun ailecek size Oğluşunun boyuna posuna endamına da ayrıca maşallah
Kuzum bugün bakıcı teyzesinde,iş çıkışı ordan alıp eltime geçicem doğumgünü var
Dün pilatese gittim patates oldum kızlar yawilk gün diye çok zorlamadı hoca sağolsun ama ben çok zorlandım
Ama ruhuma çok iyi geldi birsürü şişman arkadaşım oldu salondanzayıflar da var ama onlarla tanışmadım daha
Kuzumu dedesine bıraktım giderken akşam eşim aldı benle br girdiler eve,kuzumla oyun için yaklaşık 40dk. zamanımız arttı,böyle giderse devam edebilicem,yani en azından 1 ay deniycem kendimi bebeğimin durumunu.Bütün yediğim fazla yemekler için şimdiden çok pişmanımKarar verdim zayıflıycam
Arkadaşlar balık yağ kullanan var mı? İştah için mesela?
Selam güzel annelerAramızda çirkin yok dimi
Herkesin bayramını kutlarımbüyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından ısra ısıra öperim Ne mutlu Türküm diyene
her ne kadar bu bayram çalışmak zorunda kalsam da ve buna çok sinir olsamda buradan çıkacağım saati iple çekmekteyim
Hejar maşallah Aras Eymen'eTatlıcadı geçmiş olsun ailecek size Oğluşunun boyuna posuna endamına da ayrıca maşallah
Kuzum bugün bakıcı teyzesinde,iş çıkışı ordan alıp eltime geçicem doğumgünü var
Dün pilatese gittim patates oldum kızlar yawilk gün diye çok zorlamadı hoca sağolsun ama ben çok zorlandım
Ama ruhuma çok iyi geldi birsürü şişman arkadaşım oldu salondanzayıflar da var ama onlarla tanışmadım daha
Kuzumu dedesine bıraktım giderken akşam eşim aldı benle br girdiler eve,kuzumla oyun için yaklaşık 40dk. zamanımız arttı,böyle giderse devam edebilicem,yani en azından 1 ay deniycem kendimi bebeğimin durumunu.Bütün yediğim fazla yemekler için şimdiden çok pişmanımKarar verdim zayıflıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?