2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar şu mübarek günde rabbimden dileğim çalışan kadına teşvik paketinin içinde haftada 1 günde eve yardımcı kadın gelmesidir.yoksa çalışan kadının evini afedersiniz b... götürmek üzere.AMİN:

sabah aktivitemiz için ipe makarna dizmece oynamayı planlamıştım ama başaramadık maalesef
Kayra makarnayı çok sevdiği için ipe dizmek yerine kuru kuru yemeyi tercih edince herşeyi kaldırdık.
Şimdi karşımda antep fıstığı yemekle mesgul.
Ne oynasak acaba başka :44:

Kayseriden değilimde annemler orda olduğu için iyi bilirim oraları.
Bilmek yeterli mi bir şey söylemek için :)))
Şimdi benim çok ama aşırı çok yakın arkadaşımın eşi mühendis
İstanbuldan eşinin işi için Kayseriye taşındılar bayramdan sonra.
Dün arkadaşımla konuştuk,çok canı sıkılıyormuş bunalmış buhranlanmıştı kıyamam yaaa
Kayseriden kimse varsa tanıştırsak mı dicektim can yoldaşı olur sevaptır
Kendisi mimar ama çalışmıyo tabi şuanda.Birde bebek düşünüyo ama uzun zamandır
iyi bi dr. sorucaktım oradan jinekologBirde erciyes dışında gidilebilecek neresi var diye sorucaktım
Kısacası Kayseriden kimse varsa sorulara boğucaktım onu

mutlucum günaydın..
bende öyle olmasını dilinin bir açılıp pir açılmasını umuyorum..
kızımızın adı funda.. ablam ve eşi kendi isimlerindeki hecelerden oluşturdular..
öyle adı gibi güzel bi kızımız oldu yani..

herkese günaydınlar..
güzel hayırlı bereketli bol neşeli bol dualı, bebelerin bol yemek yeyip analarını üzmediği hastalıkların son bulduğu çalışanların evine yavrusuna bian önce kavuştuğu bir cuma diliyorum hepinize..
sevgiler saygılar efenim..

İpe makarna yerine makara falan dizdirebilirsin bence,hem renkleri görür hemde "makaram sarı bağlar"türküsünü öğrensin arada biz bide 2 kez sandalye bacaklarına ip bağlayıp elbezileri astık mandalla çok sevmişti oyalanmıştı önce mandalları renklerine ayırmıştık

Helloo ladies :)

Çok yoğunum çok. Herkes hoşgelmiş. Enesla çağlaama maaşallah. Hadi hayırlı olsun kıslar.

Azrama maşallah

Mutlu ben de saykoyum :) çok mutlu oluyorum şunu demek istedi deyince. :) bi de mailini kontrol et

herkese hayırlı cumalar eceye okey taşlarını verdim oynasın diye hem çok öğreticiymiş hem de oyalayıcı haberiniz olsun:)

hem misafir hem regl fena çarptı beni bugün hiçbişey yapmak istemiyor canım bütün gün sizle çene çalabilirim:))

bambucanım ecede konuşma konusunda azrayla aynı babasına çekmiş diyorum ben:)) az ve öz konuşuyormuş yavrum diyor eşim dedim yürü bi git:)) bebeğinizde analı babalı büyüsün hayırlı ömürlü olsun çok tatlı maşallah

turuncu yemiş makarnaları kayram mis gibi oh afiyet bal şeker olsun:)) demekki yiyecekle etkinlik yokmuş kayrama çocuk akıllı oynamak için değil yemek için yapılmış bunlar diyor işte:))

beykozcum ve bebeğim hayırlı olsun emzirmeyi bırakmışınız ikinizde. çok şükür bugüne kadar emzirdiniz darısı diğer bebişlerinizi emzirmeye artık:))

mutlum buklum buklum miroşumu yerim benboşuna dememişler anneler çocuğunun rehberidir tercümanıdır hizmetçisidir diye (ben uydurdum şu an:)) ama en güzel ödülde onların sevgisi bize

saolun canlarım benim
kızlar kan vermiştim ya 1saat sonra sonucu alacam :26:
mutlucum varya esprili insanlara bayılıyorum sende bayıldıklarımdansın

HAkkaten çok öğretici bişey düşünmüşsün canımDikkat et taş çalmasın
Bende öğreteyim kızıma da ilerde okeye 4. aramayalım geldiğinizde
saolun canlarım benim
kızlar kan vermiştim ya 1saat sonra sonucu alacam :26:
mutlucum varya esprili insanlara bayılıyorum sende bayıldıklarımdansın
1 saat sonra istermisin hamile olduğunu öğrenesinAyy çok heyecanlı
Bende sana bayılıyorum beykozumBu sefer haberi bizi bayıltmadan söyle ama olur mu
Gece gece uykularım kaçmıştı meraktan sanki ben doğurucam süprizlere bayılan bir yapım var

Kızlar bu arada geçenlerde arkadaşımız mybabylove la msjlaştığımda Okyanus un grip olup sonra da gribinden dolayı iltihabın
gözüne vurduğunu öğrendim.Dr.ları; bebeklerin yüz kemiklerinin zayıf olduğu için gripte akıntı olmadığında kulağa/göze çabuk sıçrayabildiğini söylemişOkyanusun fotosunu görünce çok üzüldüm Bu sabah öğrendim ki anneciğine de bulaşmış bu virüsOkişe pansuman yaparken mybabylove a da geçmiş ve onun da şuan tek gözü iltihaplı bir şekilde kapalı.
Okişin de iltihabı içerken kanıyormuş,kornea iltihabıymış bu illet hastalık...
Yarın Okişin kontrolü varmış ve gerekirse anestezi verip iltihabı akıtıcakmış dr.
Öncelikle arkadaşımızın bana ilettiği el ve yüz temizliğine çok dikkat etmemiz notunu sizinle paylaşmak isterim.
Ufacık bir çapaklanma bile aşırı derecede önemliymiş kızlar.Kendisi iyileştiklerinde daha detaylı bilgi vercektir bize...
Öte yandan arkadaşımıza ve Okişimize yeniden acil şifalar dilerim
Şu mübarek günde Rabbim size tez şifalar versin mybabylove...

slm canlar ciğerler:)
dün uzunca ve herkese yazdım buraya normalde pek alıntı yapmıyorum hemde tek tek alıntı yapmıştım yeniden üyelik girişi istedi tarık buğra uyanıncada unutup sayfayı kapattım gitti yazdıklarım çok üzgünüm
ama sizler üzülmeyin aklımda kaldığınca yeniden yazıcam :)

bu gün aşıya gittik tarık buğraya daha odaya girip üstünü çıkarırken bana sarılamaya başladıiğneyi görüncede ağlamaya başladı çok üzüldüm ve o sıarada ter içinde kaldım..parka götürdüm eve geldik keyfi yerindeydi uyuyo meleğim
bu akşamda kına gecesine gidicez dahada keyiflenir müziği duyunca çok güzel elllerini kıvırıyo minnoşum:)

beykozcum ; evlilik yıldönümünü kutluyorum canım sağlıklı mutlu huzurlu ailecek nice seneler geçirin inş.enesimede boyuna posuna maşallah..yeğenlerine geçmiş olsun ishal çok zordur inş bulaşmamıştır enese.

chihiro;bizimde her yemek öğünümüz aynı tur atmalar ve kovalamacalarla geçiyo..çokta zorlamak istemiyorum ama zorlamaya mecbur bırakıyo beni kucağıma sıkıştırıyorum bazen:)bu gün ilk defa meyvesini oturarark yedi eline telden müzik açıp verdim onun etkisi sanırım..orhan cemal çok şanslı bahçede koşup oynuyo bizim öyle bi imkanımız yok maalesef hava güzel olunca parkta oynuyo..dün gece oyuncaklarını kaldırdım yani sakladım biraz ayrı kalsınlar bakalım ama bu gün dayanamadım yeni oyuncaklar aldım biraz oyalandı onlarla..çiş konusuna gelince azizim ben yazın pek evde durmuyorum genelde dışardayız yazın alıştırmam zor olur dışarı çıkınca bez bağlamak zorunda kalırım kafası karışır kışın evde olunca rahat olur zaten evler sıcak hemen yıkar kurular giydiririz hiç bi şeycik olmaz inş

beybim ve beykozum;minişlerimi sütten kesiyomuşsunuz umarım sizler içinde kuzularım içinde daha iyi olur..iştahları açılır..çağlanın yemek yemesine çok sevindim canım inş hep böyle devam eder

mutlum;okişe ve mybabylove a çok üzüldüm nasıl bi illetmiş böyle yaageçmiş olsun dileklerimi ilet canım..daha önce benimde gözümde arpacık çıkmıştı sonrasında iltihaplandı ve patladı çok ağrı yapıyodu minik bedeniyle okiş nasıl dayandı acaba rabbim iklsinede tez zamanda şifa versin inş

meleğim;senden en kısa zamanda hamileyimmm haberini bekliyorum inş

bambucanım;azraya maşallah akıllı fındığım yeni saçlarıyla görelim prensesimizi teyze olmuşsun hayırlı olsun

nagişim;seni iradenden dolayı tebrik ediyorum çok güzel zayıfladın canım darısı bana diycem ama habire tıkınıyorum tıkınmasamda kilo veremiyorum zatii

mutlum;sende sıkılaşmaya başlamışsın sımsıkı olasın inş

boncuk gözlü miramdan tarık buğraya konuşmayı

ecemden puzzle yapmayı

azradan önündeki oyuncaklara konsantre olmayı

defne karenden;diş fırçasına işkence etmeden diş fırçalamayı

aras eymenden ; sakin olmayı,akıllı durmayı öğretmesini istiyorum hepiniz toplanında gelin şekerler

bu arada hejar ve kujumm nerelerdesiniz?

yazmayı unuttum az önceki mesajımda çok mühim bi mesele
şöylekii dün akşam tarık buğra baktım önce elleriyle kendini havalandırdı sonra ıkınmaya başladı
bende ışın hızıyla hemen kaptım wcye adaptörünü koydum otutturdum
ilk önce korktu bende hadi kakamızı yapalım oğlum diyerek çizimiz tuvalete kakamız tuvalete diye şarkı söylemeye başladım
baktım çişini yapıyo sonra ben karşısında ıkınma hareketi yaptım oda aynısını yaptı ve kakasınıda yaptı balım
eşimi çağırdım o sıraad ben coşkuyla alkışlıyorum adama alkışla diyorum anne olmak böyle bi şey demekki çocuğun kakasına bile alkışlıyosun diyo bi yandan kendide aslan oğlum benim diye alkışlıyo
bu yavruların kakaya alışmaları bile çok heyecanlı ve eğlenceli
ilk denememizde başarılı olunca çok sevindim

selam tatlışlar
kızlar ben geçmişi okuyorum ama okudugum gibi unutuyorum:)bu sefer beynimiçok zorladım bakalım aklımda neler kalmış
azraecenin canı iş yapmak istemiyrmuş:)valla ben şimdi yerleri sildim mis gibi oldu hadi kalk silkelen
okişe ve annesine çok geçmiş olsun..
talaycım paketten süpriz yardımcı abla çıkmasını dilemiş:)umarım dilegin kabul olur:)
bambucanın kızı azraya kocaman aferimmotoru çok saglam:)saçıda hayırlı olsun foto isterizayrıca teyze olmuşsun çok güzelben hiç teyze olamıycamçok üzgünüm
beykozum sonuçları aldınmı:26:
mutlucum güzel insanmirayı yirim yirimmmbenim cadı pek konuşmuyo ama dedigin gibi konuşmasını sadece anne anlayınca çok hoş oluyoayrıca kayserili tanıdıgım yok:)
tatlıcadı canım demek wc egitimine başladınız hadi hayırlısı umarım hemencecik ögrenirben mayıs ayını bekliycem,ev sıcak ama günde 3-4 defa banyo yaptırmak istemiyorum zaten hemen hastalanıyo..umarım siz yaza kadar bitirmiş olursunuz..

kızlar size bir sürprizim varneyse şimdi söylemiycem birazdan söylerimçünkü mutlu heycanlansın biraz:))çok seviyomuş:))
neyse sürprizimşu:akşam yemek yapmıycamgerçi bu size degil bana sürpriz demi:)
olsun arkadaşınız için sevinin
akşam yemek daveti aldımdavet deyince çok havalı oluyoyok ya bildiginiz ev içi yemege gidiyoz
sadece kızlar ve benbenim arkadaşlarla arada böyle toplanız yahatırladınızmı:)
5 çocuk işlaaa akıllı olurlarda bizde rahatça dedikodu yaparız
dedikodu benim ruhumu besleyen tek şey
neyse işimide bitirdim çağlanın yemeginide yaptım kafam rahat
şu makinede çamaşır olmayaydı iyiydi
kahrolsun evin işihiç bitmiyo
çağla öglen uykusuna biraz zor daldı,kucagıma aldım saçlarını okşuya okşuya yatırdımmis kokulum benim
ceren okula gittisabah kahvaltıda biraz tartıştıkneyse sonra barıştık
başka başka
şimdilik bu kadar

aynı bizi anlatmışsın turuncu çiğ bakliyat hastası nasıl yiyorlarsa .

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum okişe ve mybabyloveye.en kısa zamanda iyileşip aramıza geri dönerler.
beykoz hadi bana arkadaş ol dicem ama kıyamam sana senin yaşın daha küçük çook vaktin var enesimizi çişe alıştır büyüsün 2. sana yardımcı olsun inş.
kızlar bebelerinize oyun hamuru oynatıyormusunuz oğlumun ilgisini çekecek oyuncak arayışındayım

Maşallah 1de 1 demekAferin benim yakışıklı kuzumasütten kesme,wc ye alıştırma,kendi uyatağında uyumasını sağlama...çok stresli süreçler anne için hayırlısıyla kurtulursunuz bezden inşallah canım
Üzülme canım sen Mira'nın daimi teyzesisinBende Çağlanın dayısı,Cerenin halası olayım mı
Ben ne yapayım tek çocuğum bideNe teyzem var ne halam

canımsın yatmm ama unutma ben teyzeyim teyzeyim teyzeyimmmmmmiranın teyzesiyim
acayip havalara girdim
çağlanın dayısı varcerenin halası varne yapsakki
buldum çağlanın halasıcereninde dayısı olne dersin

canımsın yatmm ama unutma ben teyzeyim teyzeyim teyzeyimmmmmmiranın teyzesiyim
acayip havalara girdim
çağlanın dayısı varcerenin halası varne yapsakki
buldum çağlanın halasıcereninde dayısı olne dersin
Tamam o da olur:)Zaten kız halaya derler,,Mira ve Çağla benzediğine göre,Mira da bana benzediğine göre
Çağlam da bana benziyo
Ben unutmam asıl sen unutma teyze olduğunuçocuğumun annesinin canı künefe çekiyo
Hadiii teyzesi yap kıyak yeğenine

ben asla unutmamben teyzeyim teyzeyim teyzeyimmmm
evet çağlayla mira benziyo diye boşuna dememişiz:)akraba oldukları çok belli:)
bu arada canın künefemi çekiyobende hemen foto çekiyo yolluyo
bu arada yigenim ne isterse baş üstüne ama annesinde bananeee
şaka bi yana sen buraya gel ben seni künefe tepsisinde bogucampardon künefe tepsisine bogucam
istedigin kadar yedirecem ama diyeti unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…