Kızlar burda Kayseriden kimse var mı?Gadasını aldığım varsa söylesin bişey dicem aciilll
Şimdi benim çok ama aşırı çok yakın arkadaşımın eşi mühendis
Kayseriden değilimde annemler orda olduğu için iyi bilirim oraları.
Bilmek yeterli mi bir şey söylemek için :)))
Maşallah Azramaİnsanın çocuğu elindeki bir çiçek resmen,ne ekersen onu biçiyorsun.Sende uğraşmış ve emeğinin karşılığını almışsın bu konuda Bir anda daha da dillenecektir bence,söyleyebildikleri de çok güzel maşallah
Bu arada teyze olmuşsun tebrik ederimİsmi ne yeni bebeğin?
sabah aktivitemiz için ipe makarna dizmece oynamayı planlamıştım ama başaramadık maalesef
Kayra makarnayı çok sevdiği için ipe dizmek yerine kuru kuru yemeyi tercih edince herşeyi kaldırdık.
Şimdi karşımda antep fıstığı yemekle mesgul.
Ne oynasak acaba başka :44:
herkese hayırlı cumalareceye okey taşlarını verdim oynasın diye hem çok öğreticiymiş hem de oyalayıcı haberiniz olsun:)
hem misafir hem regl fena çarptı beni bugün hiçbişey yapmak istemiyor canım bütün gün sizle çene çalabilirim:))
bambucanım ecede konuşma konusunda azrayla aynı babasına çekmiş diyorum ben:)) az ve öz konuşuyormuş yavrum diyor eşim dedim yürü bi git:)) bebeğinizde analı babalı büyüsün hayırlı ömürlü olsun çok tatlı maşallah
turuncu yemiş makarnaları kayram mis gibi oh afiyet bal şeker olsun:)) demekki yiyecekle etkinlik yokmuş kayrama çocuk akıllı oynamak için değil yemek için yapılmış bunlar diyor işte:))
beykozcum ve bebeğim hayırlı olsun emzirmeyi bırakmışınız ikinizde. çok şükür bugüne kadar emzirdiniz darısı diğer bebişlerinizi emzirmeye artık:))
mutlum buklum buklum miroşumu yerim benboşuna dememişler anneler çocuğunun rehberidir tercümanıdır hizmetçisidir diye (ben uydurdum şu an:)) ama en güzel ödülde onların sevgisi bize
HAkkaten çok öğretici bişey düşünmüşsün canımherkese hayırlı cumalareceye okey taşlarını verdim oynasın diye hem çok öğreticiymiş hem de oyalayıcı haberiniz olsun:)
mutlum buklum buklum miroşumu yerim benboşuna dememişler anneler çocuğunun rehberidir tercümanıdır hizmetçisidir diye (ben uydurdum şu an:)) ama en güzel ödülde onların sevgisi bize
1 saat sonra istermisin hamile olduğunu öğrenesinsaolun canlarım benim
kızlar kan vermiştim ya 1saat sonra sonucu alacam :26:
mutlucum varya esprili insanlara bayılıyorum sende bayıldıklarımdansın
sabah aktivitemiz için ipe makarna dizmece oynamayı planlamıştım ama başaramadık maalesef
Kayra makarnayı çok sevdiği için ipe dizmek yerine kuru kuru yemeyi tercih edince herşeyi kaldırdık.
Şimdi karşımda antep fıstığı yemekle mesgul.
Ne oynasak acaba başka :44:
Kızlar bu arada geçenlerde arkadaşımız mybabylove la msjlaştığımda Okyanus un grip olup sonra da gribinden dolayı iltihabın
gözüne vurduğunu öğrendim.Dr.ları; bebeklerin yüz kemiklerinin zayıf olduğu için gripte akıntı olmadığında kulağa/göze çabuk sıçrayabildiğini söylemişOkyanusun fotosunu görünce çok üzüldüm Bu sabah öğrendim ki anneciğine de bulaşmış bu virüs Okişe pansuman yaparken mybabylove a da geçmiş ve onun da şuan tek gözü iltihaplı bir şekilde kapalı.
Okişin de iltihabı içerken kanıyormuş,kornea iltihabıymış bu illet hastalık...
Yarın Okişin kontrolü varmış ve gerekirse anestezi verip iltihabı akıtıcakmış dr.
Öncelikle arkadaşımızın bana ilettiği el ve yüz temizliğine çok dikkat etmemiz notunu sizinle paylaşmak isterim.
Ufacık bir çapaklanma bile aşırı derecede önemliymiş kızlar.Kendisi iyileştiklerinde daha detaylı bilgi vercektir bize...
Öte yandan arkadaşımıza ve Okişimize yeniden acil şifalar dilerim
Şu mübarek günde Rabbim size tez şifalar versin mybabylove...
Maşallahyazmayı unuttum az önceki mesajımda çok mühim bi mesele
şöylekii dün akşam tarık buğra baktım önce elleriyle kendini havalandırdı sonra ıkınmaya başladı
bende ışın hızıyla hemen kaptım wcye adaptörünü koydum otutturdum
ilk önce korktu bende hadi kakamızı yapalım oğlum diyerek çizimiz tuvalete kakamız tuvalete diye şarkı söylemeye başladım
baktım çişini yapıyo sonra ben karşısında ıkınma hareketi yaptım oda aynısını yaptı ve kakasınıda yaptı balım
eşimi çağırdım o sıraad ben coşkuyla alkışlıyorum adama alkışla diyorum anne olmak böyle bi şey demekki çocuğun kakasına bile alkışlıyosun diyo bi yandan kendide aslan oğlum benim diye alkışlıyo
bu yavruların kakaya alışmaları bile çok heyecanlı ve eğlenceli
ilk denememizde başarılı olunca çok sevindim
Üzülme canım sen Mira'nın daimi teyzesisinselam tatlışlar
kızlar ben geçmişi okuyorum ama okudugum gibi unutuyorum:)bu sefer beynimiçok zorladım bakalım aklımda neler kalmış
azraecenin canı iş yapmak istemiyrmuş:)valla ben şimdi yerleri sildim mis gibi oldu hadi kalk silkelen
okişe ve annesine çok geçmiş olsun..
talaycım paketten süpriz yardımcı abla çıkmasını dilemiş:)umarım dilegin kabul olur:)
bambucanın kızı azraya kocaman aferimmotoru çok saglam:) saçıda hayırlı olsun foto isteriz ayrıca teyze olmuşsun çok güzel ben hiç teyze olamıycam çok üzgünüm
beykozum sonuçları aldınmı:26:
mutlucum güzel insanmirayı yirim yirimmm benim cadı pek konuşmuyo ama dedigin gibi konuşmasını sadece anne anlayınca çok hoş oluyo ayrıca kayserili tanıdıgım yok:)
tatlıcadı canım demek wc egitimine başladınız hadi hayırlısı umarım hemencecik ögrenirben mayıs ayını bekliycem,ev sıcak ama günde 3-4 defa banyo yaptırmak istemiyorum zaten hemen hastalanıyo..umarım siz yaza kadar bitirmiş olursunuz..
Maşallah1de 1 demek Aferin benim yakışıklı kuzuma sütten kesme,wc ye alıştırma,kendi uyatağında uyumasını sağlama...çok stresli süreçler anne için hayırlısıyla kurtulursunuz bezden inşallah canım
Üzülme canım sen Mira'nın daimi teyzesisinBende Çağlanın dayısı,Cerenin halası olayım mı
Ben ne yapayım tek çocuğum bideNe teyzem var ne halam
Tamam o da olur:)Zaten kız halaya derler,,Mira ve Çağla benzediğine göre,Mira da bana benzediğine görecanımsın yatmm ama unutma ben teyzeyim teyzeyim teyzeyimmmmm miranın teyzesiyim
acayip havalara girdim
çağlanın dayısı varcerenin halası var ne yapsakki
buldum çağlanın halasıcereninde dayısı ol ne dersin
Tamam o da olur:)Zaten kız halaya derler,,Mira ve Çağla benzediğine göre,Mira da bana benzediğine göre
Çağlam da bana benziyo
Ben unutmam asıl sen unutma teyze olduğunuçocuğumun annesinin canı künefe çekiyo
Hadiii teyzesi yap kıyak yeğenine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?