beykozcum sonuç negatifmiş üzüldüm senin böyle bebeciklerin olucaktı:118: neyse canım istediğin zamanda gelsin inş bu bebeciklerin kucağına
mutlu anne misafir ağırlıyomuş neler hazırladı acaba
yemek yapmaktan nefret eden beybi kurtulmuş yine yemek yapmaktan
benimde bu gün eşim yoktu reklamlarda çok gördüğüm ve merak ettiğim makarneksi yaptım ve beğenmedim..hazırda bulunan köftelerimden kızarttım yanınada cacık köfteleri ve cacığı tarık buğra yedi bana makarneks kaldı
kına gecesine gidicektik gitmektende vazgeçtim tarık buğrayı arabadan indirsem sağa sol deli dana gibi koşturucak insanlara toslayıp çokça düşer diye düşündüm..arabada dursa kıyamet koparır iyisimi evde oturalım dedik..saklambaç ve kutu kutu pense oynadık,birbirimizi yakaladık,araba sürdük,ata bindirdim,bisikletle sürdüm,dans ettik çok yoruldu minik danam koşarken off off diye koşmaya başladı sonrada sızdı kaldı
çişe alıştırmam 5 te 4 olarak devam ediyo
tarık buğra bi süredir bazen sevdiğimiz zaman utanıyo gülümseyerek mahcup bi şekilde bulunduğu yere kafasını dayıyo çok sevimli oluyo utanmayıda öğrendiler bacaksızlar
pınarda hoşgeldin canım..tarık buğrada geç yürüdü ve bi anda attı adımları inş doğada dr ye gitmeye gerek kalmadan başlar yürümeye..ben doktora gittiğimde tarık buğranın yürümemesinden ve hiç isteğinin olmamasından bahsetmiştim doktor 2 yaşı bi geçsin bakalım demişti..ellerinden tutup yürütmeye çalıştığımız zaman ayaklarını bile basmayan kuzum 1 hafta sonrasında yürümeye başaldı darısı doğanın başına inş
Sevgili anneler ve kuzucuklarına doyasıya sevgiler...inşallah keyifler oldukça iyidir.çağla,mira,ece,tarık buğra,mahir,enes,ömer,zeynep ada,orhan cemal,kayra,okyanus ve tüm tatlı miniciklerimize kucak dolusu öpücüklerimi gönderiyorum.
Farkındayım epeydir görüşemedim sizlerle;okul,doğa,ev vb.derken bir süre ara vermek durumunda kaldım.sanırım hafta içleri hep yoğun olacak benim için.
Doğacığım hala yürümüyor ,sabırla evde alıştırmalar yapmama rağmen kızımda tık yok malesefhadi kızım ya ha gayret..bu durum biraz beni endişelendiriyor doğrusu.önümüzdeki günlerde 1,5 yaşına girecek doktoru 18 aylık olunca bir daha getirin demişti bakalım ne diyecek.ayakkabı konusuna gelince mutlucuğumun belirttiği adreslere gitmiştim fakat pek seçenek yoktu,biz de ortopediadan bir adet yaptırtmıştık.onun da pek faydası olmadı.şu an tek elle yürütme çabamız var bakalım artık,hayırlısı.bu arada okuduğum kadarıyla beyler sütten kesmiş artık(beybi ve beykoz )hayırlı olsun hatunlar.ben de 1,5 aydır sağmıyorum artık.şimdilik hoşça kalın
Kızlar bu arada geçenlerde arkadaşımız mybabylove la msjlaştığımda Okyanus un grip olup sonra da gribinden dolayı iltihabın
gözüne vurduğunu öğrendim.Dr.ları; bebeklerin yüz kemiklerinin zayıf olduğu için gripte akıntı olmadığında kulağa/göze çabuk sıçrayabildiğini söylemişOkyanusun fotosunu görünce çok üzüldüm Bu sabah öğrendim ki anneciğine de bulaşmış bu virüs Okişe pansuman yaparken mybabylove a da geçmiş ve onun da şuan tek gözü iltihaplı bir şekilde kapalı.
Okişin de iltihabı içerken kanıyormuş,kornea iltihabıymış bu illet hastalık...
Yarın Okişin kontrolü varmış ve gerekirse anestezi verip iltihabı akıtıcakmış dr.
Öncelikle arkadaşımızın bana ilettiği el ve yüz temizliğine çok dikkat etmemiz notunu sizinle paylaşmak isterim.
Ufacık bir çapaklanma bile aşırı derecede önemliymiş kızlar.Kendisi iyileştiklerinde daha detaylı bilgi vercektir bize...
Öte yandan arkadaşımıza ve Okişimize yeniden acil şifalar dilerim
Şu mübarek günde Rabbim size tez şifalar versin mybabylove...
canim ben kayserideyim yardimci olabilirimŞimdi benim çok ama aşırı çok yakın arkadaşımın eşi mühendis
İstanbuldan eşinin işi için Kayseriye taşındılar bayramdan sonra.
Dün arkadaşımla konuştuk,çok canı sıkılıyormuş bunalmış buhranlanmıştı kıyamam yaaa
Kayseriden kimse varsa tanıştırsak mı dicektim can yoldaşı olur sevaptır
Kendisi mimar ama çalışmıyo tabi şuanda.Birde bebek düşünüyo ama uzun zamandır
iyi bi dr. sorucaktım oradan jinekologBirde erciyes dışında gidilebilecek neresi var diye sorucaktım
Kısacası Kayseriden kimse varsa sorulara boğucaktım onu
Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamiyorum, aslinda hic kopmadim sizden mutlaka goz atmaya calisiyorum ama iste ben yazma konusunda cok atak degilim sanirim,illede moralim iyi,rahat rahat yazacak vakit bulacagimdaaaaa yazacagim,iki arada bi derede yazamiyorum hice buda tahmin ettiginiz gibi cok da mumkun olmuyor Yaklasik iki ay olacak calismaya baslayali,3.ve 4.sinifim yani birlestirilmis sinifim var.Cok sukur Masal da bende alistik,anneannesiyle beraber vakit geciriyor ben gelene kadar.Zaten oglen uyuyor uyandiginda ben gelmis oluyorum,cok kisa bir sure ayri kalmis oluyoruz.Gerci oyle olmasina ragmen ilk ise basladigim 2-3 hafta geceleri hic uyumadi,sifir uykuyla gunlerce ise gittim,sanirim kaybetme korkusu yasadi yavrum.Bu durum karsisinda esimin tutumu ise,yastigini yorganini alip salona gecmek oldu,hic destek olmadi ve bu durum beni inanilmaz uzdu.Biliyorsunuz esim yoktu aylarca Masala tek basima baktim,herbirseyini ben yaptim buyuk bir zevkle hic zorsunmadan ama kizlar baba varken herseyi yine kendim yapmak biraz yipratti beni,soyle bir calkalandik anlayacaginiz,neyse kabullenmekten baska care yok.Buraya geldigimde ikinci cocuk dusunuyordum cunku burada hem hava kosullari hemde asosyal hayat yuzunden zaten evdesin,e bide annem yanimda yasiyor bana yardimci destek,dedim ikinci cocugumuda yapim Masal ile beraber buyusun,uc yil sonra batiya gidince .kres vb.ohhhh calisabilirim yine. Fakat esimin bu sekilde umursamaz tavirlari, bana hic yardimci olmamasi beni ikinci cocuk fikrinden tamamen uzaklastirdi . Neyse yazimdan suanki pskolojimi anlamissinizdir sanirim Masalim cok sukur iyi teyzeleri sizleri elinizden, arkadaslarinida yanaklarindan koskocaman opuyormus Bir bucuk yas asimizi olduk, sukur ates yapmadi atlattik. Burada hicbir sey yok kizlar bende intenetten Masala bir suru ahsap oyuncaklar siparis ettim daha gelmediler,unnodadan aldim yahuuu uc hafta oldu halaaa gelmedi. Neyse umarim sizler gibi aktif bir sekilde yazabilirim.Ama yazmasam bile aklimda kalbimdesiniz,buradaki ana sinifi ogretmenlerine hep sizden kuzularimizdan bahsediyorum.Gecende birisi dediki, "yahu hic gormedigin insanlardan nasil bukadar sevgiyle bahsediyorsun,hele bebeklerinden bahsederken arada karistirp kendi kizini anlatiyorsun saniyorum" Bende guldum,cok sevmek icin gormek sart degil dedim Her daldan yazip caninizi skmadim insallah, ne yazdigimi bile bilmiyorum gerci
AZRAECE, canim herkes gibi bende Ecemin videolarina BA-YIL-DIMYuce rabbim onu nazarlardan kem gozlerden korusun akilli zeki prensesim benim Nasil ozendim anlatamam, zaten o tarz egitici oyuncaklar cok istiyordum ama buralarda olmayinca esimde yok sonra yok ben yaparim diye diye oyaladi bizi,ise girip maasi i alinca heleki Ececigimin goruntulerini gorunce hemen internetten aldim,insallah bizde basaririz guzel kuzum gibi Masa ve sandalyeside cok guzel,ikeanin internet sitesinden almayi dusunuyorum,esim yine onumuzdeki ay aliriz diye beni durdurmaya calisiyor AHHH ahhh kader arkadasim gecen yil bu zamanlar eslerimiz yoktu biz cok zorlaniyorduk,ama simdide bambaska zorluklar oluyor,umarim sende arada o gunleri ozlemiyorsundur benim gibi
Baby cnm selam ben cok dertliyim yaa..neden bebek gelmiyor normalde cok cabuk hamile kaliyordum ama su benim bakteri olayindan sonra regl olayimda bitti gibi..acaba bakteri bitmedimi ..bugun yine ilaca basladim o zamana kadar siki yonetim ilan ettim hic bir iliskiyede girmeden bekliyecem ins sifa bulurum..
selamnasılsınız fıstıklar
ben yine yorgunum,cerene mont almaya gittik bütün magazaları gezdim ama bir tane bile begenemedimaslında begendim de begendiklerim çok pahalıydı 200 lira bi çocuk montuna verilirmi ben vermem,yani ben versem eşim vermez:)
yani ben vermek istesemde zati param yok:)neyse alamadan döndükbu kışta montsuz kalsın ne yapalım:)
dünkü arkadş toplantımız süper geçti çok güldük bolca dedikodu yaptıkkendime geldim çocuklarda akıllıydı ama 2 küçük fırlama olan çağlayla nisa çok kavga ettiler nisa 2 yaşında çağla neyi alsa gidip elinden alıyo,bide kızımın bluzunu çekip durdu ee çağlada boğa burcu sinirli yani iyi sabretti ama en son ''adaeahiiiiiii'' diye bi bagırdı nisa korktu:))
hakkını almasını bilsin aferim kızıma:))arada dövüş dersi vermem gerekiyoazraecenin annesi bize tüyo versin:)
çağla hala memeyi unutamadıgünde 2-3 defa geliyo meme açç diyo bakıyo gögüs pedi var ''apatiiiii''diye bagırıyo:)
kapataymışım öyle diyo..bazende hiç istemiyo ama gögsüme baktıgını farkediyorum içim cız ediyo
neyseki çok şükür yemegini düzgün yiyobide süt içmeye başladı çok seviniyorum
dün arkadaşım kızına süt ısıtıp içine cicibebe attı içirdi,çağlada istedi verdim hepsini içtiben 1 defa cicibebe almıştım yememişti sonrada zararlı falan diye duyunca bi daha almamıştım gittim bugün aldım akşam uyumadan önce biraz süt ısıttım içine 3 tane attım hepsini içti diyorum günde 3 tane sütüne katsam ne olur ki:26:hem belki tok tutar demi:26:
bide akşam uyuturken zorlanmaya başladım,normalde hep memede uyurduşimdi yanına uzanıyorum uyumasını bekliyorum ama bazen çok uzun sürüyo ve huysuzlaşabiliyo,ayagımda sallamakta istemiyorum çünkü mutlu yazmıştı hatta doktoru demişti çok dogru söylemiş,bir bagımlılıktan kurtarırken başka birşeye bagımlı yapmayın diye bende sallamıyorum
neyse zamanla alışacaktır heralde..ammada yazmışımsıkılırsanız burda okumayı kesebilirsiniz zaten bitti:)
selam canım,dertlenme canım ya..belki bakteri falan yoktur yada ondan degildir..
belki yumurtlama gününe denk geitrememişizdir:26:önceden çabuk hamile kalıyodun diye şimdide aynısı olacak diye bişey yok,ama sen yinede bidoktora görün yada en azından telefonda sor bakalım ne diycek..ayrıca neden hemen ilaca başladın bence içme canım:26:hem adet yok hem bebek yok diyosun ama ya geç döllenmeyse bekle adet ol ondan sonra ilaç içsen daha iyi degilmi canım,ne olur ne olmaz
ya sorma melegim o paraya zaten almam aslında daha uygunlarıda vardıda ben begenemedim:))ya diyoruz 60-80 yeter bi mont için dimiOff 200 tl montmu yuh o kadara minnacik montu satana ben ne diyim allah akil fikir versin...seneye kadar beklersen getiriyim burden zaten almamaya karar vermissin :)) bahtaneyeye sarip cikarirsin artik cCaglami :)) cnm burda cok uygun montlar istersen seve seve alirim hatta begendiklerimin resimlerini ceker yuklerim bakip secersin olmazmi..
Caglamin konusmasini cok merak ediyorum bir klip cekipp burada paylassan olmazmi :)) simdi sen yazinda apatii ay ne tatlidir ! merakliyimdir duymakta iyi gelir ama ..
Sallamaaya aman ha sakin alistirma cnm ben halan tam kesemedim...gerci gunde iki kez yapiyorum bu isi oda kisa suruyor iyice uykusu gelmeden yatirmiyorum artik ve cabuk daliyor...bazende kendisi sallanmak istemiyor yastiktan inip yatagin uzerine geciyor o sekilde de bir 30 dk suruyor uyumasi...eskiden neydi oyle bir saatten fazla salladigim oluyordu ..
Cnm haklisin ama benim durumum bir kac aydir olan bir durum degil ondan ilac icmeye karar verdim..aslinda hamile kalmis olsan az cok hissedirimde ne bilim goguslerde hassasiyet olur falan..ayy simdi kafam karisti ben en iyisi yumurtlama testide aliyim bakiyim o ne gostercek..yumurtlamadigimi dusunuyorum cunku eger olsaydi reglde olurdu ..
ya sorma melegim o paraya zaten almam aslında daha uygunlarıda vardıda ben begenemedim:))ya diyoruz 60-80 yeter bi mont için dimibide bi numara büyük alcamda seneyede giysin:)her yıl mont alınırmı yazık
neyse bacım sende gelene kadar bu çocugu dedigin gibi battaniye sarıpmı okula göndersemmelegim çok nazik ve kibarsın canım çok sagol bi sen gel bize yeter ha bide mahiri unutma:))o olmadan olmaz
vidio işine gelince evet ya ben ne zamandır çağlayı vidioya çekmedimen kısa zamanda ona ''apatiii''dedirtip çekecem canım
bide anneeee deyişi var ki offf sorma içimi eritiyoagzını yüzünü yiyesim geliyo:)
yok melegim hamile kalmış olsan belki hiçbirşey hissetmessin o belli olmaz mesela ben çağlada hiç birşey hissetmedim..
ne gögüslerde hassasiyet nede akıntı falan..belli olmaz ama sen beni dinle şimdi ilaç içme,,dedigin gibi bak bakalım yumutlma olmuşmu..bide reglin kaç gün geçti canım:26:
pınarda ve çiçeğim ikinizide görmek iyi olduğunuzu bilmek çok mutlu etti beni. çiçeğim erkeklere kalsa hep hallederiz ama sen ona bırakmıcan şimdi çok şükür maaşını da alıyormuşun istediğini yap. benimki de masa için oyalıyordu izmire gidince aldım geldim yoksa bizimkide yalan olurdu. eşinin yaptığınıda anlamak çok zor. zaten masaldan ayrıydı o kadar şimdi bunları telafi etmesi gerekirken zoru görünce niye destek olmuyorki. bende zorlanıyorum evin işi hiç bitmiyor, sürekli yemek yap, ece de çok fazla ilgi istiyor büyüdükçe ve bana hiç zaman kalmıyor. ama ne yapalım yine onlarsız olmaktansa çok şükür bugünlerimize. Masalı ve Doğacımı çok çok öpüyoruz.
Cnm hosgeldin, ne guzel az cok alismissiniz.. Masal ve sende iyi idare ediyorsunuz bence hic esinin tavirlarina sikma canini inan hemen hemen hepsi ayni..Cocuk isini iyi dusunmussun aslinda bir an once yapmakta lazim bak bana deniyoruz ama olmuyor bugun yine test yaptim ve tek cizgi ile karsilastim..ne regl var ortada nede bebek..iste boyle bazen ilerde neyle karsilasicagini bilemiyor insan bu yuzden yapacaklarimizi ertelelemek en guzeli galiba.yinede rabbim en hayirlisi ne ise onu nasip etsin ..
Biz anneyiz cnm,rabbim cocuklarimizla birlikte bize dayanma gucu ve sabrida vermis cok sukur...o melekler babalarina kalsa idi ne olurdu allah kerim..gerci hepsi oyle degil ama cogu malasef umursamaz ve rahat duskunu oluyor..ne guzel artik Masal icin harcabilecegin alin terin var rabbim eksik etmez bollastirir ins..Bende ne zaman oglana birsey alsam hep esim ne gerek var der...genelde herseyini ben almisimdir,,esimin aldigi cok nadir sey vardir..neyse onlarsizda olmuyor ben hep derim eve gelsinler gorunsunler o bile yeter..oglum ki babasinin hastasidir onla her aksam bogusur, yuvarlanir oynnarlar..deli gibi seviyor allahtan onu yapiyor ..
pınarda şekerim hoşgelmişsingözümüz seni arıyodu,dogayıda çok özledikkim bilir ne yaramazlıklar yapıyodur dimi:)yürüme konusuna gelince pek bi fikrim yok ama bazılarımız çocuklarıda daha yeniyürümeye başladı yani canını sıkma inşallah doğada en kısa zamanda yürüyecek,tabi sen yinede bütün tetkikleri yapiçiniz rahat etsin.
çiçekçiçekte gelmiş hoşgelmişsenide özledik canım nerelerdesin gerçi sende haklısın hem iş hem ev çok yorucu oluyodur,masalın annene alışmasına çok sevindim aferim fistiga..ama eşine çok kızdım,senin için çok üzüldüm.ya zaten bu güne kadar sen tek başına yetiştirmişsin bu çocugu ne var birazda sana yardımcı olsa neyse şunu söyliyimki seni çok taktir ettim canım,kendinle ne kadar gurur duysan azdır.maşallah bu güne kadar kızına misler gibi baktın bundan sonrada bakarsın,çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?