2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hem misafir hem regl fena çarptı beni bugün hiçbişey yapmak istemiyor canım bütün gün sizle çene çalabilirim:))
Akşam bana da misafir gelicek kendim kaşındımAma çok sıkıldım napiim ya kimse de beni çağırmıyosanırım kızım karıştırıyo diyeEşime desem çok sıkıldım diye,,"hadi o zaman babamlara gidelim" diyo
Gün bitti hala yoksun şekerimYoksa kendini temizliğe mi verdin?

Sağol walla iyi oldu hatırlattığınYa bugün işten koşa koşa kaçasım var,akşama arkadaşlarımı çağırdım bende oturmaya,
ama çocuklardan genelde ayakta oluyoruzSende yemeğe gidiyomuşsun,giyin süslen git şekerim,hatta fön de çektir ama
koaförde kadınlarla kavga yok ok?sıranı isterlerse veriver

yok canım ne kuaförüevde maşam var neyime yetmiyo:)maşa olmasa ütü varlise döneminde az ütülemedim saçımı
bi keresinde alnımı yakmıştımbenim alnım biraz açık,sandim ki saçımı ütülüyorum
bu arada alnı açık insanlar zeki olurmuşher şeyede bir yakıştırma bulurlar sinir olurum:)
alnın açıksa zekisin..
dişin ayrıksa zengin olacan
dişin geç çıkarsa saglam olacak
boyun kısaysa yaşını belli etmessin:)
vs..:)
neyse ne diyoduk akşama misafirin varmışbenle sen aynı durumda olacaz deseneişlaa çocuklar bizleri yormaz

Son düzenleme:

benim maşam yok ama yeni ütüm var artıkeşim paraya kıyıp bana kazanlı ütü almışhem eski ütüm de tamir oldu,artık
2 ütüm var yaşasın ütü yapmakdeğil tabiben ütüden nefret ederimkeşke hiç bişey buruşmasa
bak ne dicem sanaiyisi mi ben akşam arkadaşlarımı alıp senin arkadaşına geleyimhem görüşmüş oluruzhem artık Mira çok karıştırmıyo gerçekteeen

eşimin kafasının etini yedimen sonunda evi satmaya ikna ettim
1 aya kadar satlıga koyacaz işlaa hemen satılırsonrada benim istedigim yerden ev bakacaz
bir ev var aslında hemde sıfır ama daha bitmemiş seneye bitecek ama adam 60 bin peşinat istiyobizde para yok
gözüm kaynanamın altınlarındahayatta vermezalsın başına çalsınhemde 5 tane burması varhiç gözüm yok istemem
mezaramı götürecek verse ne olurbide kolyesi var sanırım yarım kilo geliraman onun olsun istemem
beni öpünce şöyle bir elledim kolyeyi baya agırdı ordan biliyom
ayy bunları eşime söylesem ''anamın altınında gözünmü var'' der:)evet varr işte varrrr ne yapıyım ev alacaz:))
neyse Allah yardımcımız olsun inşallah bişekilde olurda alırızbelki evi hemen satarız..

bu arada cerenin dinozor uzmanlık diplomasını çerçeve yaptırıp asmak istiyorumya duyduk ki dinozorların nesli tükenmiş
kim tüketti bu hayvanlarıyoksa cikocugum hepsini kelle paça yapıp yedinmi
şimdi benim kızım o kadar ugraştı bu diploma için ne yapacaz
ahh kaynana ahh hepsi senin altınların yüzünden

ütün hayırlı olsun şekerimgüle güle ütüle emi:)bende ütüden nefret ediyorumdedgin gibi keşke hiçbirşey buruşmasa
buruşuk şeyleri hiç sevmem:)neyseki bazışeyler kendiliginde açılıyo
bazı kumaşlar ütü istemiyo:)
neyse konuya dönelim
canım şu görüşme işini sonraya erteleyelim:)şimdi benim arkadaşlar biraz cadıdır seninkileri korkutmasın:)
bide konuşmamızı anlamassınız''cigerim ee nedon kalana ne yaptın allahisen başka ne oldu,bak sen münafıga''
biz böyle konuşuruz sizin gibi istanbul kibarı degilizsonra bizi begenmesseniz kavga çıkar
ama sen mirayı yolla ben teyzesi olarak ona gözüm gibi bakarım
dagıtsın canı sagolsun işimiz ne toplarız

Benimde onlara heeeeyyyyt guzzulkurtlar kele nerdesiniz kele? nie cocuk kimi kıkırdon? diyiveririm
diye kalırlarDuramadım kağdım zokmağa çıktım ciyak ciyak ciyakladım
öğrendik bizde bağzı şeyleri kankamız var orda yaneee

zokmakta ne işin var kele gir evine ıstıfıl ol pissikler gibi ciyak ciyak ciyaklayacagına kalk aşşür yapta yiyek
koya Allah seni:)güldürdün beni:)
bu arada pissik demek kedi demek:)

Son düzenleme:

zokmakta ne işin var kele gir evine ıstıfıl ol pissikler gibi ciyak ciyak ciyaklayacagına kalk aşşür yapta yiyek
koya Allah seni:)güldürdün beni:)
bunu bes bir sen bilin hadi ben kaçarzaten bugün foruma çalıştımçok lafa tuttunuz beni
2 gün ara veriyorumşu beykozda geleydi iyiydi bak şimdi merak ettim
hepinizi öperim

[video=youtube;XJ9qA9TwzeY]http://www.youtube.com/watch?v=XJ9qA9TwzeY[/video]

mutlu sen biraz antekyece ögren:)

ç.makinesinin üstünde macunluktaydı..onu devirmiş...kendi macunu zaten yenebiliyor...zaten banyo yıkanacaktı bir mana ile yıkayıverdim:)))

koki ne demek hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz çok üzgünüm:) büyüyünce sorsam söyler mi ki acaba:)

aaa gol gol benim kızımda gol yapmayı seviyor...baskette atıyor....basket atınca alkış yapıp rana rana diye bağırıcan yoksa bozuluyor...

Ağlarken anne diye ağarlar bak sen bıdığa baba diyo demek...sana kızdıysa ınadına diyordur belki:))

Süt kesme işini başaran arkadaşlar beykoz ve baby tebrik ediyorum...bakalım ben ne zaman başaracağım...hiç bir girişimde bulunmadım şimdiye kadar :18::18::18: Gündüz baya azalttık da gece arıyor..2 yaşına kadar dayanabilirsem iyi ondan sonra başlarım artık...oyyy o kadar işim var ki...sütten kesecem de,odasını hazırlayıp yalnız uyumayı öğreteceğim de, dede de......

Dün akşam süper dadıyı izledim kız 3 yaşındaydı aynı rananın versiyonu...moralim bozuldu onu izleyince...bı kızı nasıl eğiticem ben..dediği dedik...

mutlum yazamadım ama sizi okumaktan zevk aldım:)) öğlen malum koca danam geldi onu besledim sonra ece ile yatmışız kalktık küçük danayı beslemeye çalıştım 5 gündür doğru düzgün hiç bişey yemedi bugün az da olsa yedi sanki. karşı komşum aşure yapmış ona gittik geldik şimdide dışarı çıkarcam eceyi gün bitti bile valla. size iyi tatiller şimdiden

canlarım ben geldim rabbim beynımden geceni kabul eylemiş
hamile degilimmmmm
kalben hepimiz bebeklerimiz olsun ister
bende cok heyecanlandım özlemişim böle seyleri
ama daha gercekten cok yapacaklarım var
ehliyet alcam acıktan egitimim var evi yaptırcaz :26:
he ehliyeti alsaydım digerlerini hallederdim hamileykende
sınavdan sınava egitimim
evde Allaha sükür suan oturuyorum üst katımı sonra yaptırırım derim ama hiçbiri olmadıgından hamilelik bir dahaki bahara
hamileyken zorlanırım :26:
ama olursada basım üstüne
burda hepimiz cok ugraslar veriyoruz
cocuk seven anneleriz
olsun diye isterken güzel yetiştirmek için planlar yapan anneleriz ölesine degil yani
inş istedigimizde hepimize nasip eder rabbim
hepinize tesekkür ederim canlarım benim
talaycım sen tek devam ediyorsun yoluna ben yolda kaldım
hepinizi love you

ne yazmısım ya kafam karıstı :111:
istiyormuyum istemiyormuyum :111:
yaptımmı yapacammı :111:
yoksa yapmıcammı karman cormanım

hoşgeldin...hakkında hayırlısı canım...hazır olmak çok önemli evet...allah aratmasın ama zamanında versin inş...

Sevgili anneler ve kuzucuklarına doyasıya sevgiler...inşallah keyifler oldukça iyidir.çağla,mira,ece,tarık buğra,mahir,enes,ömer,zeynep ada,orhan cemal,kayra,okyanus ve tüm tatlı miniciklerimize kucak dolusu öpücüklerimi gönderiyorum.
Farkındayım epeydir görüşemedim sizlerle;okul,doğa,ev vb.derken bir süre ara vermek durumunda kaldım.sanırım hafta içleri hep yoğun olacak benim için.
Doğacığım hala yürümüyor ,sabırla evde alıştırmalar yapmama rağmen kızımda tık yok malesefhadi kızım ya ha gayret..bu durum biraz beni endişelendiriyor doğrusu.önümüzdeki günlerde 1,5 yaşına girecek doktoru 18 aylık olunca bir daha getirin demişti bakalım ne diyecek.ayakkabı konusuna gelince mutlucuğumun belirttiği adreslere gitmiştim fakat pek seçenek yoktu,biz de ortopediadan bir adet yaptırtmıştık.onun da pek faydası olmadı.şu an tek elle yürütme çabamız var bakalım artık,hayırlısı.bu arada okuduğum kadarıyla beyler sütten kesmiş artık(beybi ve beykoz)hayırlı olsun hatunlar.ben de 1,5 aydır sağmıyorum artık.şimdilik hoşça kalın

beykozcum sonuç negatifmiş üzüldüm senin böyle bebeciklerin olucaktı:118: neyse canım istediğin zamanda gelsin inş bu bebeciklerin kucağına

mutlu anne misafir ağırlıyomuş neler hazırladı acaba

yemek yapmaktan nefret eden beybi kurtulmuş yine yemek yapmaktan

benimde bu gün eşim yoktu reklamlarda çok gördüğüm ve merak ettiğim makarneksi yaptım ve beğenmedim..hazırda bulunan köftelerimden kızarttım yanınada cacık köfteleri ve cacığı tarık buğra yedi bana makarneks kaldı
kına gecesine gidicektik gitmektende vazgeçtim tarık buğrayı arabadan indirsem sağa sol deli dana gibi koşturucak insanlara toslayıp çokça düşer diye düşündüm..arabada dursa kıyamet koparır iyisimi evde oturalım dedik..saklambaç ve kutu kutu pense oynadık,birbirimizi yakaladık,araba sürdük,ata bindirdim,bisikletle sürdüm,dans ettik çok yoruldu minik danam koşarken off off diye koşmaya başladı sonrada sızdı kaldı
çişe alıştırmam 5 te 4 olarak devam ediyo
tarık buğra bi süredir bazen sevdiğimiz zaman utanıyo gülümseyerek mahcup bi şekilde bulunduğu yere kafasını dayıyo çok sevimli oluyo utanmayıda öğrendiler bacaksızlar

pınarda hoşgeldin canım..tarık buğrada geç yürüdü ve bi anda attı adımları inş doğada dr ye gitmeye gerek kalmadan başlar yürümeye..ben doktora gittiğimde tarık buğranın yürümemesinden ve hiç isteğinin olmamasından bahsetmiştim doktor 2 yaşı bi geçsin bakalım demişti..ellerinden tutup yürütmeye çalıştığımız zaman ayaklarını bile basmayan kuzum 1 hafta sonrasında yürümeye başaldı darısı doğanın başına inş

Hosgeldin cnm ozledik seni valla bu kadar yogun olmana uzuldum, umarim kisa zamanda bu yogunlugu biraz olsa atlatip aramiza gelirsin ..Mahir de teyzesini cok opuyormus oyle dedi :)) cnm bizde dogamizi optuk..

Yuruyememesi durumunu ins en kisa zamanda cozersiniz..bizimkide gec yurudu biliyorsun ins Dogamda baslar biran once..
doktora goturmekte iyi yapiyorsun ben sanmam bir sorun oldugunu ama belki degisik onerilerde bulunabilirler.

iyikide gozun yokmus cnm olsaydi vay haline kaynananin

Yeni alacaginiz evde ins gonlune gore olur..60 bin tl yi nerden bulabileceginiz konusunda fikrim yok ama rabbim buyuk acar ins buyuk kapilar..

Hayy allahim yaa suna bak nerden nereye bulasip sorun oluyor, hersey ne cok hassas meger..
Cok cok gecmis olsun Okisime ve Mybabylove e, en kisa zamanda iyilesmelerini diliyorum rabbim sifa olur ins..sonuclari bende merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…