iyi akşamlar şekerler
havalar iyi sayılır kuzumla geziyoruz:)
bu gün tarık buğraya klozet adaptörü aldık oğlumun poposu lazımlığa nedense sığmıyo:)lazımlıktamı sorun benim kuzunun poposundamı bilmiyorum..lazımlığı lalaı uzun bi zaman oldu ama henüz bi kaç kez bezini açıp oturtturdum
kakası geldiği zaman ıkınmasından anlayarak hadi oğlum lazımlığına yap diye gönderiyorum gidip lazımlığına oturuyor ve hallediyor işini sonra elini lavaboya tutyo havlusuyla elini kurulayıp çıkıyo tabii bezini açmadan yapıyo bunu :)
bi kaç gündürde kakasından rahatsız oluyo olmalıki eliyle kaka yapmadan kendini havalandırıyor sonra başlıyo ıkınmaya:)wcye oturtmanın zamanı geldi galiba ama çişini hiç söylemiyo
gecede çok çiş yapıyo 1 kg bezle uyanıyo gece nasıl alışıcak bilmiyorum hem gece hem gündüz bezi çıkarmak istiyorum..bu kış halletmek istiyorum..bazende biraz daha mı beklesem diyorum ayy çok kararsızım
geçmişe bakamadım sadece atlayarak bi sayfa açtım miranın boku boku sunu gördümm çoook güldüm ve hala gülüyorum
bu kızlar daha bi papağan oluyolar yerim ben onun ğazını bilmiş cimcime maşallah boku demeyide öğrenmiş
meleğimm;demek mahirime kardeş istiyosun Aallah gönlüne göre versin canım vakti zamanı gelince olsun inş.
ikisi birden büyür diycem ama mahirde benim dana gibi harektli biraz zorlanırsın büyüdükleri zamanda çok rahat ve güzel olur
bende çok istiyodum erkenden bi bebiş ama şimdi gözüm korkuyo eskiden çok akıllıydı yavrum şimdi deli dana oldu evi bir dağıtıyo ki sorma
oyuncaklarından sıkılıyo cambaz gibi tepelerde geziyo..şu aralar ne bulursa ayağının altına koyuyo ve tırmanıyor pc masasına tırmanıyor kasaya basarak uzun süre oturuyo sessiz sedasız :)
bu gün anneme gittik kadıncağız hop oturup hop kalkıyo ayy düşücek ayyy bi yeri acıycak ayyy çocuğu tut diye tanzisyonu yükselmiş tarık buğradan dolayı:)çok çocuk gördüm ben böyle çocuk görmedim diyo:)
tarık buğrada camlara buhar yapıyo şekiller çiziyo ben öğrettimmrazıyım camlardaki ize sabit yerinde dursunda:)
mahirde aynı anladığım kadarıyla içimi sana döktüm şekerim
kızlar sizin bebişler hiç yerinde oturuyomu?tarık buğra yemek yerken bile oturmuyor artık akşama kadar takip etmekten gözüm şaşı oluyo:)bu modellerin hepsimi böyle çok merak ediyorum..dün babasıyla oyun oynuyolarsı dk tutalım kaç dk oturucak dedim 42. sn de kalktı hemen
bu gün tarık buğraya klozet adaptörü aldık oğlumun poposu lazımlığa nedense sığmıyo:)lazımlıktamı sorun benim kuzunun poposundamı bilmiyorum..lazımlığı lalaı uzun bi zaman oldu ama henüz bi kaç kez bezini açıp oturtturdum
kakası geldiği zaman ıkınmasından anlayarak hadi oğlum lazımlığına yap diye gönderiyorum gidip lazımlığına oturuyor ve hallediyor işini sonra elini lavaboya tutyo havlusuyla elini kurulayıp çıkıyo tabii bezini açmadan yapıyo bunu :)
bi kaç gündürde kakasından rahatsız oluyo olmalıki eliyle kaka yapmadan kendini havalandırıyor sonra başlıyo ıkınmaya:)wcye oturtmanın zamanı geldi galiba ama çişini hiç söylemiyo
gecede çok çiş yapıyo 1 kg bezle uyanıyo gece nasıl alışıcak bilmiyorum hem gece hem gündüz bezi çıkarmak istiyorum..bu kış halletmek istiyorum..bazende biraz daha mı beklesem diyorum ayy çok kararsızım
OleeeeeyMagnet sevdigini bilseydim sana soyle dillere destan birseyler getirirdim artik bir dahaki sefere ins..bendende sana magnet gelsin :))
Şekerim benim kuzu da yerinde durmaz pek fazlakızlar sizin bebişler hiç yerinde oturuyomu?tarık buğra yemek yerken bile oturmuyor artık akşama kadar takip etmekten gözüm şaşı oluyo:)bu modellerin hepsimi böyle çok merak ediyorum..dün babasıyla oyun oynuyolarsı dk tutalım kaç dk oturucak dedim 42. sn de kalktı hemen
Kıyamam yabu arada dün yemek yaparken bilali suyla oynattığımı anlatmıştım ve bu olay elimde patladı çünkü sürekli elimden tutup beni tezgaha çıkarmamı istiyor olmayıncada hırçınlaşıyor.eşimde senin yüzünden oldu başlarım senin monteseriondan diye söyleniyorrama bi bılaşık yıkayışı var kızlar görmelisiniz benim kopyam sanki onu izlemek beni acayip mutlu ediyor.onun dışında ipe makarna dizmeye çalıtık ben dizdim o makarnaları ipten çıkarıp attı şu şekilleri yerlerine canı isteyince atıyor canı isteyincede bilerek yanlış yere atıp benim tepkime gülüyor.aklı sıra annesiyle dalga geçiyor büyüdüde anasını makaraya alıyo kerata.uzun süreden sonra yukarıda çıkan bi azı dişle diş sayımız 9 a ulaştı.
Selam canımMerhaba mayıs anneleri,çok uzun zamandır yazamıyorum ara sıra okuyup çıkıyorum zamansızlıktan.
Ahşap yapbozları severek yapıyoruz,mıknatıslı balık tutma ve çekiçli oyuncaklar son günlerin severek oynadığı oyuncakları.Ahşap oyuncaklarınızı nereden alıyorsunuz?Ben f.booktan oyuncak annesi diye bir bayandan aldım,memnunuz.Alternatif aldığınız yerler var mı?Imaginerium demeyim çok pahalı,iyi bir indirim olmazsa oradan almam.
2.bebek konuşulmuş,biz ocaktan sonra düşünüyoruz.Aralıkta dişimle ilgili işlemlerim var,o geçer geçmez çalışmalara devam.
Yazdan beri 16 dişimiz var,yeni gelen de yok. Hafta sonu dr kontrolümüz var,menenjit aşısıyla 18.ay aşılarını olacağız.
Kuzularınıza kuruyemişi havanda döverek mi veriyorsunuz?Kızım gözetimimizde dişleriyle ezerek antep fıstığını cevizi kıtır kıtır yiyor,ezince istemiyor. Etrafımdakiler de korkutuyor beni verme diyerekten. Hafta sonu doktoruna soracağım ama sizinkiler ne durumda?
Ikea dan masa sandalye aldık,gözünü açar açmaz sandalyeye oturmak istiyor. Mama sandalyesine ise oturtamıyorum,kıyameti koparıyor.Boşu boşuna dünya para verip almışız.Aklıma gelenler bu kadar şimdilik.Öpüyorum
Gozun aydin cnm..bende hamile kalmak istiyorum ama gelen yokk....bir tane kardes lazim ogluma rabbim ins nasip edeer..
Meraba Canım; ben aslında Ziraat Mühendisiyim ama kurumun bize vermiş olduğu hizmet içi eğitim ve bazı sınavlar sonucuyla Gıda Kontrolörlüğü de yapıyorum.Merhaba mayıs anneleri,çok uzun zamandır yazamıyorum ara sıra okuyup çıkıyorum zamansızlıktan.
Tuvalet eğitimini ben ilkbahara erteliyorum,havalar güzelleşir,kızım da biraz büyür daha rahat olur diye düşünüyorum.
Gece uyanmalarımız 1-2 kez oluyor.Onda da beni görünce tekrar uyuyor.7-8 aylıktan beri gece emzirmesini kesmiştim doktor tavsiyesiyle.Akşam 10 dan sonra sabaha kadar su dışında bişey yemiyoruz içmiyoruz.Bugünlerde emmeyi de bırakacak sanırım benim zorlamamla emiyor.
Ahşap yapbozları severek yapıyoruz,mıknatıslı balık tutma ve çekiçli oyuncaklar son günlerin severek oynadığı oyuncakları.Ahşap oyuncaklarınızı nereden alıyorsunuz?Ben f.booktan oyuncak annesi diye bir bayandan aldım,memnunuz.Alternatif aldığınız yerler var mı?Imaginerium demeyim çok pahalı,iyi bir indirim olmazsa oradan almam.
2.bebek konuşulmuş,biz ocaktan sonra düşünüyoruz.Aralıkta dişimle ilgili işlemlerim var,o geçer geçmez çalışmalara devam.
Yazdan beri 16 dişimiz var,yeni gelen de yok. Hafta sonu dr kontrolümüz var,menenjit aşısıyla 18.ay aşılarını olacağız.
Kuzularınıza kuruyemişi havanda döverek mi veriyorsunuz?Kızım gözetimimizde dişleriyle ezerek antep fıstığını cevizi kıtır kıtır yiyor,ezince istemiyor. Etrafımdakiler de korkutuyor beni verme diyerekten. Hafta sonu doktoruna soracağım ama sizinkiler ne durumda?
Ikea dan masa sandalye aldık,gözünü açar açmaz sandalyeye oturmak istiyor. Mama sandalyesine ise oturtamıyorum,kıyameti koparıyor.Boşu boşuna dünya para verip almışız.Aklıma gelenler bu kadar şimdilik.Öpüyorum
Söylemeden geçemeyeceğim Eceye bayıldım,mutlaka başka bebişleri de koymuşsunuzdur ama sürekli giremediğimden kaçırmışımdır.
Alyel sen gıda mühendisi miydin?
Sevgiler,bitti sanırım
valla ne yazimm bilmiyorum..şu bizim kızların odalarında resim işini halledemedim bi.çekmeye fırsat bulursam inş resim atacam canlar..özellikle mutlu annem istemişti...
başka başka...çok yorgunum ve uykum varrr...haaa bi de cuma ve cumartesi üst üste akşam çayına kalabalık misafirlerim var ve ne yapcam bilmiyorum çok şık ve gözterişli ama bi o kadar da yapımı kolay ve basit şeyler bulmam gerek nasıl olacak sa..çok şeyler istiyorum....
sevgili hemşehrim, düzmüşsünüz soruları ama istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz söylememişsinizMerhaba mayıs anneleri,çok uzun zamandır yazamıyorum ara sıra okuyup çıkıyorum zamansızlıktan.
Tuvalet eğitimini ben ilkbahara erteliyorum,havalar güzelleşir,kızım da biraz büyür daha rahat olur diye düşünüyorum.
Gece uyanmalarımız 1-2 kez oluyor.Onda da beni görünce tekrar uyuyor.7-8 aylıktan beri gece emzirmesini kesmiştim doktor tavsiyesiyle.Akşam 10 dan sonra sabaha kadar su dışında bişey yemiyoruz içmiyoruz.Bugünlerde emmeyi de bırakacak sanırım benim zorlamamla emiyor.
Söylemeden geçemeyeceğim Eceye bayıldım,mutlaka başka bebişleri de koymuşsunuzdur ama sürekli giremediğimden kaçırmışımdır.
Alyel sen gıda mühendisi miydin?
Sevgiler,bitti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?