2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Uyyy ne diyorsun sen çok tehlikelisin o zaman bu oyunda eşîn iyiki anlamiş ve kaçmış
Ece de bu oyunu seyrediyormuydu eğer öyleyse çok gülüp eğlenmiştir

yok 2 canavarı diğeri komşumun oğlu olur anneanneyle odaya attık yoksa oyun oynamak ne mümkün:)) senelerrr önce nazom kardeşi ve kuzeni oynuyoz yanlış hatırlamıyorsam muayyen günü anlatmam gerek ve ben o gün reglim nazomda biliyor ben anlatcam ya tutturdum ben bugün neyim nazom utancından söyleyemiyor tabi:)) sürem bitti çocuklar neymişin sen bugün bakalım dediler tabi ben kıpkırmızı:)) ah ahh bu ben:))

CNm sıkma canını kaynanalar hep böyle gelinleri çekemiyorlar halbuki ne olur ki oda senin kızın sayılır iyi olsa dimi incilerini dökülür sanki

Hadi ben kaçtım iyi geceler muck

İnşallah melekim. Çok tesekkurler guzel dileklerin için

Ya evet uykuya da itirazsız gecti bu gece ama cok sukur ates yok şimdilik. Size de şimdiden gecmiş olsun. Ecoşumu öpüyorum.

yine aşırı acelem var. şöyleki: saat 12:30 da sunumum var (ecel terleri döktürülmeden sıyrılsam şükredeceğim)

ben sunumdayken eşim Orhan Cemal'i evden alıp hastaneye aşıya götürecek.

ben sunumdan çıkar çıkmaz hastaneye gidip oğlanı babasından "devralacağım" babası koşa koşa değil tabiki, taksiylen başka bir kurula gidecek.
hastaneden çıkınca babası bu defa oğlanı "devralacak" ve ben kitap okuma grubuma doğru yol alacağım

not: bu aralar, 2012 model mayıs bebeleri arasında gelenek olduğundan, bizimki de sümüklü geziyor. gece çok hafif ateşi çıktı ama genel durumu (yaramazlık şiddeti) iyi. sorularımı not alayım da, doktora sıraylan sorayım
yok hayır, bu ifadedeki kadın kadar yaşlı ve yakın gözlüklü değilim hislerime tercüman olsun diye koydum. bir kere ben uzak gözlüklüyüm hala

hasta bebelerimize deva, borçlu üyelerimize eda, uykusuz annelere güzel rüya ve bilhassa Allah rızası için el FAAAAATİHAAAAA!!! son kısım olmadı sanırım :26:

Hızına yetişilmiyor chihiro :) aklıma gelmişken sorayım. Bir arkadaşımın nisan 2012 doğumlu bebesi var. Bıngıldak kapanmış ama kafa çapı olması gerekenden 1-2 cm küçükmüş. Bugun mr falan cekilcekmiş. Özellikle dikkat edilmesi gereken bişey var mı ve doğal olarak cok endişeliler. Operasyon gerekeblirmiş beyin ceraahına gösterecekler sonucları vs.

bizde yakalık takmıyoruz canım ve kendimiz yemek istiyoruz düşün artık gerisini.hele bide misafirlikteysek gitti güzelim kıyafet.
bebişimin cinsiyetine biraz daha varmış ah şu doktorlar ama ben kendi radyoloğumuza görünecem kadın geçen sefer bilmişti musab bilali
evde daha önceden yapbozu vardı tahtadan ece kadar olmasada takabiliyo ama ilk ne yaptı yapbozun resimleri yapıştırmaymış oda o küçük parmaklarıyla itinayla bütün hayvanları çırılçıplak bıraktı.takıyoz ama hangi hayvan kim bilmeden yavrum hayvanları nü öğrenecek.bu yüzden hususi boyama olan yapbozlardan aldım.
ahh bu erkek bebişleri kız bebişler monteserioya daha yatkınlar valla imrenerek takip ediyom.bizimkide kürdana 2 tane makarna takıp annesini mutlu ediyo işte.inş. eneste takacaktır.biraz daha zamanı var bizimkilerin eee erkekler geç olgunlaşıyo diye boşuna söylemiyolar.
şu koslayı bide ben deneyeyim keşke beklemiş lekeler içinde bi çare olsa malum 2. bebiş geliyo

unutmadan bu mesajım turuncuya hani sen meyve kesme oyuncağı arıyordunya dün oyuncak annesinde gördüm sanırım fiyatı 20 küsurdu bi bak isterden inş. bu mesajı okursun.

sevaba girdin chihiro....fatiha süresini okuttun bana....el fatiha denildiği zaman okumak gerekiyormuş...hadi hep beraber o zaman el fatihaaaa.....:))

biz geldik aşıdan maşallah 2. ci aşıda birazcık ağladı annem ondan daha fazla ağladı:)) bizde 12 kiloyı aşmışız çok şükür boyda 84cm dedi hemşiremiz. bugünün kutlamasına oyuncak annesinden oyuncak aldım danama ama parasını halasıyla anneannesi verdi:))

Maşallah güzel kızımıza kiloda boyda çok iyi ins daim olur ..geçmiş olsun aşıdan sizde kurtarmıştınız umarım ateşi çıkmaz... Annen ve halası ne iyi etmişler çoçuğu sevindirmek sevaptır Ece eminim çok mutlu olacaktır...güle güle oynasın fıstığım

Başarılar dileriz hocam inş iyi geçmiştir sunumun...
Sizede geçmiş olsun..aşınız şifa olur inş.
Banada okuttun fatihayı hadi bakalım kabul olur inş

Bu arada farz olduğunu biliyorum el-fatihayı duyunca okumak icap eder...

Slm canlar bugün hiç yemek yapasım yok ,banyoyu ve ortalığı temizledim mahir de o sırada canımı okudu neyse hafta sonu misafirim var evde bir dünya eksik var onları almam lazım havada çok soğuk nasıl çıkcaz bu havada onu düşünüyorum...ben yemek yapmıyacam şimdi karar verdim oğlan zaten ne yapsam yemiyor dün çorbayıda beğenmeyip yemedi
İştahsız ne yapayım en iyisi patates kızartıyım onu sever biraz

dostum, 2012 model bir çocuğun kafa çevresi zaten ortalama 40 küsür santim. +- 1-2 cm, normal popülasyon varyasyonu içinde kaynar gider. örnek bizim oğlan. kafa çevresi ortalamadan 1-2 cm büyüktür hep. o yüzden yani 40 küsür santimin yanında 1-2 cm nin önemi çok az olduğundan kimse bu çocuğa "normal değil" demez. hele hele, operasyon aklı başında hiçbir beyin cerrahı, 1-2 cm büyük diye kafatasını açmak riskini almaz. çünküm kafatası açılmasının, Allah korusun riski büyük ve zihinsel engelli olarak ameliyattan çıkma olasılığı varmış. bizim çocuk cerrahı-beyin cerrahı-plastik cerrahlardan oluşan arkadaş grubu hepsi bunu söyledi: 1-2 cm için bu kadar riski hiçbir doktor değil hiçbir insan evladı almazmış.

operasyonun gerekli olduğu tek durum varmış: kafatasının büyüyememesi yüzünden beynin büyürken kafaiçi basıncı arttırması vs. ancak bunlar odluğundan operasyon yapılabiliyormuş.

böyle işte.... çok geçmiş olsun...

ama mesajınızda siz de "el-fatiha" demişsiniz. şimdi de bizim okumamız icap gerekecek ayyyy şimdi de ben dedim, tekrar okumak gerekecek. Allah'ım bu kısır dögüden nasıl kurtulacağım

sunumu yaptım, hastanede oğlanı karşılayıp aşı yaptırdım sonra babası geldi ve hep beraber lab.a geldik. şuan oğlan kucağımda ve ben msj yazmaya çalışıyorum. öpüyorum anacığım

ama mesajınızda siz de "el-fatiha" demişsiniz. şimdi de bizim okumamız icap gerekecek ayyyy şimdi de ben dedim, tekrar okumak gerekecek. Allah'ım bu kısır dögüden nasıl kurtulacağım

Yok CNm stres yapma bir kez kafi olurmuş ben bir hocaya sormuştum otdan biliyorum

sunumu yaptım, hastanede oğlanı karşılayıp aşı yaptırdım sonra babası geldi ve hep beraber lab.a geldik. şuan oğlan kucağımda ve ben msj yazmaya çalışıyorum. öpüyorum anacığım

Hocam öp bizim için ogluşunu Allah'tan tepene çıkmıyor benimki bilg gördüğünde duramaz dalar valla ...sizede geçmişler olsun bu aşıda. Bitti sükür

Son düzenleme:
Bugün bizde kontrole gittik, aşılarımızı yaptırdık. Sağlık ocağını birbirine kattı.Sonrada ananesiyle gezmeye gitti.

Fazladan çocuk felci aşısı da yaptılar 7 ili kapsayan bi uygulamaymış. 5 yaşın altındaki çocuklara yapılıyormuş. Berayı da istediler.
Ama 5 yaşını doldurmasına ne kaldı şurda, yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim

Babyceren aşıya gidecekti bugün , döndüğünü gören olmadı mı?? Gezmelere mi gitti kızları alıp yoksa.
baybceren Sizde durumlar nasıl ?? hatay da riskli bölgede Cerene aşı yapılacak mııı??? Nerdesin ??

Tam da böyle anlattı arkadasım. Kafatası buyumeyip beyin büyümeye devam ettiği için. Neyse bi arayıp sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…