Uyyy ne diyorsun sen çok tehlikelisin o zaman bu oyunda eşîn iyiki anlamiş ve kaçmış
Ece de bu oyunu seyrediyormuydu eğer öyleyse çok gülüp eğlenmiştir
evet çok haklısın maşallah topigimizeboyunada posunada maşallah gelişimi baya güzel ben çok begeniyorum:))
iyiki varsınız şurda stres atıyorumbeni dinliyosunuz siz olmasanız kimin kafasını şişirecem
ben 100 yaşıma kadar burdayımpeki ya siz
ha diyceksiniz neden 100 yaşçünkü 100 den sonra emekliye ayrılacam şöyle 20 senede emekliligin tadını çıkaracam yan gelip yatacam:))
off bugün okula gitmem gerekti ama gitmedimya zaten iyiyim artık kimseyi dövesim yok:)
ama şu kaynanamada sinir olmuyo degilim
ama dedigim gibi ben iyiyimkızlar sanırım ben uyusam iyi olacak
kendimi kaybediyorum
hepinizi çokkk öpüyorumhoşçakalın
yarın gelmessem bilin ki yemekteyimyok eger gitmessem sizinleyim:)
iyi geceler
İnşallah melekim. Çok tesekkurler guzel dileklerin içinSekersiz CNm ins Defne nimizin alerjik sorunu yoktur ...saçlarımız çok yakışmiş güle güle kullansın kuzum..kilosu ve boyuna maşallah ins daha da iyi olur... Sizde buçuklu yaş oldunuz hayırlı olsun bütün buçuklar tanışan meleklerimize
dün mayıs forumlarında gezindim 2011 topiği eskisi gibi kimseler yok pek. 2013 topiğide face gitmiş takılan yok orada da. en güzeli 2014 topiği maşallah üye kaynıyor:)) tabi bebeler göbişte rahatları iyi:)) maşallah forumumuza geçen zamana karşı daha da bağlanarak devam ediyor birlikteliliğimiz:))
yeşilçayım defnem resimde halsiz gibiydi aşıdan herhalde yarın da biz vurulcaz. binbir emek ve duayla uzattığımız saçlarını eninde sonunda biz de kesicez:)) yakışmış salatalık canavarıma:))
yine aşırı acelem var. şöyleki: saat 12:30 da sunumum var (ecel terleri döktürülmeden sıyrılsam şükredeceğim)
ben sunumdayken eşim Orhan Cemal'i evden alıp hastaneye aşıya götürecek.
ben sunumdan çıkar çıkmaz hastaneye gidip oğlanı babasından "devralacağım" babası koşa koşa değil tabiki, taksiylen başka bir kurula gidecek.
hastaneden çıkınca babası bu defa oğlanı "devralacak" ve ben kitap okuma grubuma doğru yol alacağım
not: bu aralar, 2012 model mayıs bebeleri arasında gelenek olduğundan, bizimki de sümüklü geziyor. gece çok hafif ateşi çıktı ama genel durumu (yaramazlık şiddeti) iyi. sorularımı not alayım da, doktora sıraylan sorayım
yok hayır, bu ifadedeki kadın kadar yaşlı ve yakın gözlüklü değilimhislerime tercüman olsun diye koydum. bir kere ben uzak gözlüklüyüm hala
hasta bebelerimize deva, borçlu üyelerimize eda, uykusuz annelere güzel rüya ve bilhassa Allah rızası için el FAAAAATİHAAAAA!!! son kısım olmadı sanırım :26:
talaycım bende koslalamadan cıkmıyor kıyafetleri :26:
cünkü enes her yerine sürmeden yemiyor nerdeyse
siz yakalık takmıyormusun diceksin herseyi yapıyorum artık cıkarmayı biliyor hepsini atıyor
bende koslalayıp saatlerce bekliyorum
sonra yıkıyorum cıkıyor
yani aynı dertten muzdaribiz bebegimmm
inş musab bilalde ilerki aylardada böle devam eder alır yedikleri yarar inş ve maasallah
buarada bebişinin cinsiyeti belli olur bu aralar kontrol ne zaman canım bebişimiz napıoooo
bende 2li yapboz aldım enes suan her yere fırlatıyor
tahta alcam bakalım onu nerelere atıcak
basında durup gösteriyoruz ama ne zaman ögrencek bilmiyorum :26:
sen dene bakıyım musab bilal yapar belki
ama kast takmayı unutma bu bıdıkların napcakları belli olmuyorrr
yine aşırı acelem var. şöyleki: saat 12:30 da sunumum var (ecel terleri döktürülmeden sıyrılsam şükredeceğim)
ben sunumdan çıkar çıkmaz hastaneye gidip oğlanı babasından "devralacağım" babası koşa koşa değil tabiki, taksiylen başka bir kurula gidecek.
hastaneden çıkınca babası bu defa oğlanı "devralacak" ve ben kitap okuma grubuma doğru yol alacağım
not: bu aralar, 2012 model mayıs bebeleri arasında gelenek olduğundan, bizimki de sümüklü geziyor. gece çok hafif ateşi çıktı ama genel durumu (yaramazlık şiddeti) iyi. sorularımı not alayım da, doktora sıraylan sorayım
yok hayır, bu ifadedeki kadın kadar yaşlı ve yakın gözlüklü değilimhislerime tercüman olsun diye koydum. bir kere ben uzak gözlüklüyüm hala
hasta bebelerimize deva, borçlu üyelerimize eda, uykusuz annelere güzel rüya ve bilhassa Allah rızası için el FAAAAATİHAAAAA!!! son kısım olmadı sanırım :26:
biz geldik aşıdan maşallah 2. ci aşıda birazcık ağladı annem ondan daha fazla ağladı:)) bizde 12 kiloyı aşmışız çok şükür boyda 84cm dedi hemşiremiz. bugünün kutlamasına oyuncak annesinden oyuncak aldım danama ama parasını halasıyla anneannesi verdi:))
Hızına yetişilmiyor chihiro :) aklıma gelmişken sorayım. Bir arkadaşımın nisan 2012 doğumlu bebesi var. Bıngıldak kapanmış ama kafa çapı olması gerekenden 1-2 cm küçükmüş. Bugun mr falan cekilcekmiş. Özellikle dikkat edilmesi gereken bişey var mı ve doğal olarak cok endişeliler. Operasyon gerekeblirmişbeyin ceraahına gösterecekler sonucları vs.
Başarılar dileriz hocam inş iyi geçmiştir sunumun...
Sizede geçmiş olsun..aşınız şifa olur inş.
Banada okuttun fatihayı hadi bakalım kabul olur inş
Bu arada farz olduğunu biliyorum el-fatihayı duyunca okumak icap eder...
ama mesajınızda siz de "el-fatiha" demişsiniz. şimdi de bizim okumamız icap gerekecekayyyy şimdi de ben dedim, tekrar okumak gerekecek. Allah'ım bu kısır dögüden nasıl kurtulacağım
sunumu yaptım, hastanede oğlanı karşılayıp aşı yaptırdım sonra babası geldi ve hep beraber lab.a geldik. şuan oğlan kucağımda ve ben msj yazmaya çalışıyorum. öpüyorum anacığım
dostum, 2012 model bir çocuğun kafa çevresi zaten ortalama 40 küsür santim. +- 1-2 cm, normal popülasyon varyasyonu içinde kaynar gider. örnek bizim oğlan. kafa çevresi ortalamadan 1-2 cm büyüktür hep. o yüzden yani 40 küsür santimin yanında 1-2 cm nin önemi çok az olduğundan kimse bu çocuğa "normal değil" demez. hele hele, operasyonaklı başında hiçbir beyin cerrahı, 1-2 cm büyük diye kafatasını açmak riskini almaz. çünküm kafatası açılmasının, Allah korusun riski büyük ve zihinsel engelli olarak ameliyattan çıkma olasılığı varmış. bizim çocuk cerrahı-beyin cerrahı-plastik cerrahlardan oluşan arkadaş grubu hepsi bunu söyledi: 1-2 cm için bu kadar riski hiçbir doktor değil hiçbir insan evladı almazmış.
operasyonun gerekli olduğu tek durum varmış: kafatasının büyüyememesi yüzünden beynin büyürken kafaiçi basıncı arttırması vs. ancak bunlar odluğundan operasyon yapılabiliyormuş.
böyle işte.... çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?