2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet sanayi bölgesio da çok etkiliyodurbiz eşimle evde sigara içmeyiz eşim sürekli balkona çıkar bende çıkarım ama bazen mutfak camının önünde içtigimde oluyo,ha bide misafir gelince illa mutfakta içiyolar,bişey diyemiyorumneyse sende balkona çık canım..evet mevsimsel nezle içinde veriliyo ki çağla ve cereninde astımı yok ama bazen bakıyorum da doktorlar alerjik bronşitede astım diyolar,çağlanınki alerjikmi henüz bilmiyoruz..ha bide alerji ve astım genetikolabiliyo hatta ailede varsa çocukta çıkma olasılıgı çok yüksek oluyomuş Allah korusun,,ya tuhaf olan ne eşimin ailesinde nede benim ailemde alerjik ve astımli kimse yokben cereni iyi bir doktora götürecem alerji doktorunaçünkü burdaki doktorlara pek güvenmiyorum

şekersiz bide şöyle bişey okudum eger çocukta alerji veya astım varsa evde gereken önlemleri alıyosun ve hala iyleşme olmuyosa bunu tamamen ortadan kaldıracak aşılar varmış,genelde dil altına alınan ilaç şeklinde aşılar kullanılıyomuş,,tabi tedavi uzun bi zaman alıyo 3 ile 5 yıl arası,yüzde 90 ihtimalle tamamen iyleşiyosun ama tabi bununda yan etkileri vardır
evde gereken önlemleri aldıktan sonra düzelme oluyasa çocuk 8 ila 14 yaş arası yani ergenlik yaşında bunu kendi kendine atlatma ihtimali yüzde 50eger cerenin gerçekten alerjisi varsa ben evde elimden geleni yapacam umarım önümüzdeki yıllarda bunu atlatır,,ergenlik zamanı akcigerde önemli gelişmeler oldugu için bu ihtimal var canım..
off valla yine içim şişti,,umarım defnoşun böyle birşeyi yoktur..
yani kulaga basit geliyo''alerji'' ama hiçte o kadar basit bi rahatsızlık degilmiş,,okudukça içime fenalıklar geldi..

Aynen öyle valla iç şişiren cinsten şimdi uyuyup sabah baslicam arastırmalara. Vakit ayırıp yazdığın için tesekkurler kuzum. Cok öpüyorum.

İyi geceler gece kuşları

bebeğim, tatlıcadım ve yeşilçayım ne yapsakta geçse kuzularımın sıkıntıları. benim kız kardeşimde küçükken çok bronşit oluyordu o zaman annemler böyle bilinçlimi çok antibiyotik içirdiler ki benim annem ve erkek kardeşimde de ileri derecede alerjileri var fısfıs kullandılar uzunca bir dönem. malesef kız kardeşimde şimdi kullanıyor daha doğrusu canı isterse kullanıyor. bahar dönemlerinde tıkandığı oluyor. o yüzden 3 yaşlarına gelince iyi bir alerji doktoruna gidip önlemi varsa yada izlenecek yolu ondan öğrenmek en doğrusu gibime geliyo.

ilahi babaanne bizide cok guldurdun yaw uzun ve iyi yasa hemi
Yemek ismarlama isi tutmamis oyy kiyamam ben sana ismarlayim olmazmi hadi gel
Babaannen galiba halan elektrigin olmadigi zamanda saniyor kendini baksana karanlikta dosalip duruyor..gaz lambasimi ariyordu acaba teyzem :))

dün itibariyle annem gelmiş bulunmakta ve ece yine bugün açlık grevlerine başladı. geçen okuduğum bir yazıda sırayla 2 yaş sendromu, 3 yaş bunalımı, 4 yaş cinneti var bunların diyordu bizim bebeler için:)) hep eceyi bıraktığım komşumun doğumgünüydü bugün bana gelin sürpiz yapalım dedim. sabah annem olunca 10 buçuğa kadar uyumuşum:)) tabi temizlik yaptım derken akşam oldu hediye almaya gittimm geldim onlar geldi:)) çok sevindi haliyle bir de tabu oynadık ki 2 sene olacak nerdeyse oynamayalı unutmuşum bekarlık günlerim geldi bak aklıma ahh ahhh:))

Gözün CNm annen gelmiş hoş gelmiş...bu sendromları hiç sorma bitmek bilmiyecek galiba ben galiba mahir sendromları atlatmaya kalmadan menopoza girerim :)) bu uşak ömrümü törpülüyor resmen

evet canım haklısınumarım fısfıslık duruma gelmez kuzularımızinsan çocuguna hiçbir hastalıgı yakıştıramıyo
Allah beterinden saklasın ne diyim..bide ne biçim bi şehirdeyim bi alerji uzmanı bulamadım ya sinir oldumyarın tekrar sorup soruşturcam valla kafamın tası atarsa alırım cereni istanbula gelirimordaki en iyi doktoru bulurum
evet canım ya yemek ısmarlatamadım:))mutlumun taktigini denedim olmadı:))
yok kız babaannemin maşallahı vardır çok zeki bir kadındır ama ne olmuşsa bende anlamadımaklıma geldikçe gülüyorum

evet canım 2 yaş,3 yaş 4 yaş sendromu var:))ben size şunu söyliyim bi çocugun en tatlı oldugu zaman 2 yaşına kadardır2 yaşından sonra canavara dönüşüyolar6 ay zamanımız kaldısarılın bebelerinizeöpün koklayınbu günleri çok arayacaksınız
bu arada tabu nasıl bir oyun canım:26:iismini hep duydum ama hiç oynamadım:26:kazanana tapu falanmı veriyolareger öyleyse hemen bende oynıyım

Bilgisayarım çökmek üzere kıZlar ben şuam cepten yazıyorum bir türlü yazamadım bilgisayardan gerçi böyle daha iyi galiba hemen tıklayın bakabiliyorum...elimin altındasınız bilesiniz

Gözün CNm annen gelmiş hoş gelmiş...bu sendromları hiç sorma bitmek bilmiyecek galiba ben galiba mahir sendromları atlatmaya kalmadan menopoza girerim :)) bu uşak ömrümü törpülüyor resmen

ay melegim güldürdün beni
menapoz nasıl bişey acabavalla bazen bende diyorum ya erken girersemyani girdik diyelim bi daha çıkma şansımız yokmu
bizim bi komşumuz vardı ben bekardım kadının 20 tane kedisi vardı tam 102 yaşında öldü
mahallede yapılan dedikodular şöyleydidudu ninenin 100 yaşında tekrar dişleri çıkmaya başlamışbide tekrar adet olmaya başlamışyani tekrardan dogmuş gibi olmuşyani bunlar gerçekmi degilmi bilmiyorumen söyleyenlerin yalancısıyım:)
eger öyleyse 3. bebegimi 100 yaşında dogurabilirimben beklerim acelem yok:))

Sekersiz CNm ins Defne nimizin alerjik sorunu yoktur ...saçlarımız çok yakışmiş güle güle kullansın kuzum..kilosu ve boyuna maşallah ins daha da iyi olur... Sizde buçuklu yaş oldunuz hayırlı olsun bütün buçuklar tanışan meleklerimize

bebeğim tapu vermiyorlar tabuda:)) tapu çağrışımı yapman harika ama:)) çok zevkli oyundur başlarda kafan karışır ama sonra bi açılırsın tutana aşk olsun:)) söylenene göre oyunda konuşmadan oynanan kısımlar çizerek ve kuklayla anlatılan bölümlerde ben çok kötü oluyormuşum konuşamadığım için:)) ilginç ses ve hareketlerim harikaymış:))) beni hayal et çizerek kasap anlatıyorum, kuklaylada fermuar çekmeği anlatıyorum( bir an eşimin pantolonunun fermuarına göz diktim anlatabileyim diye ama çaktı hemen benimki köfteyi kaçtı rezil olmadan Allahtan:))

Inanırım çünkü eski toprak onlar herseyin organiğini yiyip yasadılar eskiden zaten kadınlarda çok geç giriyorlaşmiş menopoza yaaaa ...

hahaaa güzelmiş:))zevkli gibi
sanada çok güldüm demek konuşmadıgın bölümlerde kötüsün
ilginç ses derkenne demek istedin canımbiraz açıklarmısın
bide ilginç hareketler derkenne kadar ilginç

dün mayıs forumlarında gezindim 2011 topiği eskisi gibi kimseler yok pek. 2013 topiğide face gitmiş takılan yok orada da. en güzeli 2014 topiği maşallah üye kaynıyor:)) tabi bebeler göbişte rahatları iyi:)) maşallah forumumuza geçen zamana karşı daha da bağlanarak devam ediyor birlikteliliğimiz:))

yeşilçayım defnem resimde halsiz gibiydi aşıdan herhalde yarın da biz vurulcaz. binbir emek ve duayla uzattığımız saçlarını eninde sonunda biz de kesicez:)) yakışmış salatalık canavarıma:))

Inanırım çünkü eski toprak onlar herseyin organiğini yiyip yasadılar eskiden zaten kadınlarda çok geç giriyorlaşmiş menopoza yaaaa ...

melegim sende kafanda menepoz menepoz diyipkurma artıkyok öyle bişey ben inanmıyorum
daha yaşın kaçdaha yeni sütten kesildin:))sen bizim bebegimizsin:))
neyse kafaya takmaerken menepoz ender raslanan bi durum

Uyyy ne diyorsun sen çok tehlikelisin o zaman bu oyunda eşîn iyiki anlamiş ve kaçmış
Ece de bu oyunu seyrediyormuydu eğer öyleyse çok gülüp eğlenmiştir

karşımdaki anlamayınca sürekli ıh ıhhh diyorum:)) hololop çevirmekte de kukla yerine ben sallıyom popomu:))

melegim sende kafanda menepoz menepoz diyipkurma artıkyok öyle bişey ben inanmıyorum
daha yaşın kaçdaha yeni sütten kesildin:))sen bizim bebegimizsin:))
neyse kafaya takmaerken menepoz ender raslanan bi durum

Evet ya. Ağzım halan süt kokuyorCNm yaş kemala ericek yakında ve kendime çok az sonra 35 yaş yolun yarısı şiirini okuyacam :44:
Ins menopoza girmem çünkü mahoşuma bir kardeş istiyoruz

Son düzenleme:

evet çok haklısın maşallah topigimizeboyunada posunada maşallahgelişimi baya güzel ben çok begeniyorum:))
iyiki varsınız şurda stres atıyorumbeni dinliyosunuz siz olmasanız kimin kafasını şişirecem
ben 100 yaşıma kadar burdayımpeki ya siz
ha diyceksiniz neden 100 yaşçünkü 100 den sonra emekliye ayrılacam şöyle 20 senede emekliligin tadını çıkaracam yan gelip yatacam:))
off bugün okula gitmem gerekti ama gitmedimya zaten iyiyim artık kimseyi dövesim yok:)
ama şu kaynanamada sinir olmuyo degilim
ama dedigim gibi ben iyiyimkızlar sanırım ben uyusam iyi olacak
kendimi kaybediyorum
hepinizi çokkk öpüyorumhoşçakalın
yarın gelmessem bilin ki yemekteyimyok eger gitmessem sizinleyim:)
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…