Yasadığımız yer sanayi kenti. Her yer fabrika. Maalesef... Evde sigara içiliyo mu diye de sordu tabimutfakta içiliyo tabi ben ona balkon dedim artık içmek yok içerde... Hemen bi nem ölçer alayım ben. Yarın da netten iyice bi arastırayım. Prospektüste mevsimsel nezle ve alerjik öksürükler için diye de yazıyo. (Zaten dr dedi ki; bu astım ilacı ama korkma astımı yok. Önlem amaçlı veriyorum) ha bi de eşim küçükken alerjik bronşit gecirmiş. Genetikle alakalı mıdır diye de arastırıcam. Umarım bi an önce kurtuluruz bu illetten
selambu akşam geleneksel ''yılın ilk kurufasulyesi''olimpiyatının ilk günüydü:))
eşim geldi dediki çok açımdedim kurufasulye var ama biraz bekle yanına pilav yapacam:))dediki off çok açım
dedim hadi kalk sana dişarda bi yemek ısmarlıyımyok sen pilavı yap ben beklerim dedi
neyse yedik doyduk:))
akşam o kadar güldüm ki uzun zamandır böyle gülmemiştim:))yengem aradı onunla sohpet ettik,hani babaannem hastaydı demiştim ya hah işte iyleşti ve abimlerde kalıyoninem iyleştikten sonra bi tuhaflaşmış yengem onu anlatıyodu mesela gece uyanıyomuş wc ye gidecek salonda karanlıkta ninem turluyomuş bide babaannem gecelik giymeden yatmaz uzun olanlardan gece yarısı wc nin kapısını açıyomuş ninem karşısında hemde karanlıkta ay bide şey olmuş yigenim gece uyanmış anne diye seslenmiş ama yengem duymamış ninem kalkmış yatak odasına gitmiş''tubaaa tubaaaa'' diye kızı uyandırmış yine karanlıkta bide uzun geceligi var ayy neler anlattı gülmekten çatladım bide babaannem mavi gözlü karanlıkta nasıl parlıyodur korku filmi gibi:))
neyse bu kadar güldüm sonra kalktım suratımı sandalyeye vurdum iyimiçok acıdı
dün itibariyle annem gelmiş bulunmakta ve ece yine bugün açlık grevlerine başladı. geçen okuduğum bir yazıda sırayla 2 yaş sendromu, 3 yaş bunalımı, 4 yaş cinneti var bunların diyordu bizim bebeler için:)) hep eceyi bıraktığım komşumun doğumgünüydü bugün bana gelin sürpiz yapalım dedim. sabah annem olunca 10 buçuğa kadar uyumuşum:)) tabi temizlik yaptım derken akşam oldu hediye almaya gittimm geldim onlar geldi:)) çok sevindi haliyle bir de tabu oynadık ki 2 sene olacak nerdeyse oynamayalı unutmuşum bekarlık günlerim geldi bak aklıma ahh ahhh:))
evet canım haklısınbebeğim, tatlıcadım ve yeşilçayım ne yapsakta geçse kuzularımın sıkıntıları. benim kız kardeşimde küçükken çok bronşit oluyordu o zaman annemler böyle bilinçlimi çok antibiyotik içirdilerki benim annem ve erkek kardeşimde de ileri derecede alerjileri var fısfıs kullandılar uzunca bir dönem. malesef kız kardeşimde şimdi kullanıyor daha doğrusu canı isterse kullanıyor. bahar dönemlerinde tıkandığı oluyor. o yüzden 3 yaşlarına gelince iyi bir alerji doktoruna gidip önlemi varsa yada izlenecek yolu ondan öğrenmek en doğrusu gibime geliyo.
evet canım ya yemek ısmarlatamadım:))mutlumun taktigini denedim olmadı:))ilahi babaanne bizide cok guldurdun yaw uzun ve iyi yasa hemi
Yemek ismarlama isi tutmamis oyy kiyamam ben sana ismarlayim olmazmi hadi gel
Babaannen galiba halan elektrigin olmadigi zamanda saniyor kendini baksana karanlikta dosalip duruyor..gaz lambasimi ariyordu acaba teyzem :))
dün itibariyle annem gelmiş bulunmakta ve ece yine bugün açlık grevlerine başladı. geçen okuduğum bir yazıda sırayla 2 yaş sendromu, 3 yaş bunalımı, 4 yaş cinneti var bunların diyordu bizim bebeler için:)) hep eceyi bıraktığım komşumun doğumgünüydü bugün bana gelin sürpiz yapalım dedim. sabah annem olunca 10 buçuğa kadar uyumuşum:)) tabi temizlik yaptım derken akşam oldu hediye almaya gittimm geldim onlar geldi:)) çok sevindi haliyle bir de tabu oynadık ki 2 sene olacak nerdeyse oynamayalı unutmuşum bekarlık günlerim geldi bak aklıma ahh ahhh:))
Gözün CNm annen gelmiş hoş gelmiş...bu sendromları hiç sorma bitmek bilmiyecek galiba ben galiba mahir sendromları atlatmaya kalmadan menopoza girerim :)) bu uşak ömrümü törpülüyor resmen
ay melegim güldürdün beni
menapoz nasıl bişey acabavalla bazen bende diyorum ya erken girersem yani girdik diyelim bi daha çıkma şansımız yokmu
bizim bi komşumuz vardı ben bekardım kadının 20 tane kedisi vardı tam 102 yaşında öldü
mahallede yapılan dedikodular şöyleydidudu ninenin 100 yaşında tekrar dişleri çıkmaya başlamış bide tekrar adet olmaya başlamış yani tekrardan dogmuş gibi olmuş yani bunlar gerçekmi degilmi bilmiyorum en söyleyenlerin yalancısıyım:)
eger öyleyse 3. bebegimi 100 yaşında dogurabilirimben beklerim acelem yok:))
bebeğim tapu vermiyorlar tabuda:)) tapu çağrışımı yapman harika ama:)) çok zevkli oyundur başlarda kafan karışır ama sonra bi açılırsın tutana aşk olsun:)) söylenene göre oyunda konuşmadan oynanan kısımlar çizerek ve kuklayla anlatılan bölümlerde ben çok kötü oluyormuşum konuşamadığım için:)) ilginç ses ve hareketlerim harikaymış:))) beni hayal et çizerek kasap anlatıyorum, kuklaylada fermuar çekmeği anlatıyorum( bir an eşimin pantolonunun fermuarına göz diktim anlatabileyim diye ama çaktı hemen benimki köfteyi kaçtı rezil olmadan Allahtan:))
Inanırım çünkü eski toprak onlar herseyin organiğini yiyip yasadılar eskiden zaten kadınlarda çok geç giriyorlaşmiş menopoza yaaaa ...
bebeğim tapu vermiyorlar tabuda:)) tapu çağrışımı yapman harika ama:)) çok zevkli oyundur başlarda kafan karışır ama sonra bi açılırsın tutana aşk olsun:)) söylenene göre oyunda konuşmadan oynanan kısımlar çizerek ve kuklayla anlatılan bölümlerde ben çok kötü oluyormuşum konuşamadığım için:)) ilginç ses ve hareketlerim harikaymış:))) beni hayal et çizerek kasap anlatıyorum, kuklaylada fermuar çekmeği anlatıyorum( bir an eşimin pantolonunun fermuarına göz diktim anlatabileyim diye ama çaktı hemen benimki köfteyi kaçtı rezil olmadan Allahtan:))
hahaaa güzelmiş:))zevkli gibi
sanada çok güldüm demek konuşmadıgın bölümlerde kötüsün
ilginç ses derkenne demek istedin canım biraz açıklarmısın
bide ilginç hareketler derkenne kadar ilginç
melegim sende kafanda menepoz menepoz diyipkurma artıkyok öyle bişey ben inanmıyorum
daha yaşın kaçdaha yeni sütten kesildin:))sen bizim bebegimizsin:))
neyse kafaya takmaerken menepoz ender raslanan bi durum
dün mayıs forumlarında gezindim 2011 topiği eskisi gibi kimseler yok pek. 2013 topiğide face gitmiş takılan yok orada da. en güzeli 2014 topiği maşallah üye kaynıyor:)) tabi bebeler göbişte rahatları iyi:)) maşallah forumumuza geçen zamana karşı daha da bağlanarak devam ediyor birlikteliliğimiz:))
yeşilçayım defnem resimde halsiz gibiydi aşıdan herhalde yarın da biz vurulcaz. binbir emek ve duayla uzattığımız saçlarını eninde sonunda biz de kesicez:)) yakışmış salatalık canavarıma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?