evet ablasını kendine örnek alıyo:))daha neler yapıyo sorma:)bide bu aralar cereni fena halde kıskanıyoAllahımm yerim ben o ÇağlayıHayal ettim çok hoşuma gitti
Çok tatlı çok serseri bu kız ya maşallahÖnünde rol model ablası da olunca işin daha zor walla canım
İnşallah şifa bulur CerenimBu arada fark çok fazla,netteki çakma falan olmasın aman dikkat et sonra mazallah muşambaya kalma ha hayatta en kötü şeylerden biri kocanın sana dönüp;"ben demiştim" demesidir
sonra dırdırı hiç bitmez çünkü
inş. şu alerji durumunu çözersiniz sanırım tamamen kurtulunmuyor bu durumdan.küçükken benim kardeşim de arkamdan ağlardı bende gidicem diye annem durduramadı 6,5 yaşında başladı okula.
valla mesajlarınızda daha çok yeme içme ve gezme kısımlaarına odaklanıyorum sanırım ee aşınızı ne zaman olucaksınız.
Merhaba kızlar uzun zamandır yoğunluktan giremedim yine. Yetişemiyorum hiçbir şeye öğlen eve gel besteyle oyna karnını doyur akşam için yemek yap derken bakıyorum akşam olmuş. Sonra yine yemek faslı beste yanımdayken internete zaten asla giremiyorum bütün tuşlarına pat küt indiriyo. İlk defa bu saatte uyuyo hemen kaptım bilgisayarı. Akşam eşimle koltukta uyuklayıp duruyoruz. Biz de mi sorun var anlamadım millet iki üç çocukla işlere nasıl yetişiyo şaşıyorum valla.
Hepinizi çok özledim umarım herkesin keyfi yerindedir. Bizimki uyanmadan yakın geçmişe bir bakayım neler olmuş
evet ablasını kendine örnek alıyo:))daha neler yapıyo sorma:)bide bu aralar cereni fena halde kıskanıyo
ceren bana sarılınca kıyametleri koparıyohemen cereni yitmeye çalışıyo ceren okuldan geldiginde biz uzun uzun öpüşür koklaşırız çağla sinirden ne yapacagını şaşırıyo sonradan gelme öncekini istemiyo
evet fark çok fazla yok çakma degil eminim çünkü markanın kendi sitesibelki kampanya falandır bilemiyorum
Allah kimseyi kocalarımızın diline düşürmesin valla yandıgım gün olur
alerjiden tamamen kurtulmak mümkünzamanla ergenlikte akcigerin şekli degiştiginden bundan kurtulma ihtimalimiz yüzde 50..
bide geçmesse aşı tedaviside olabilirbakacaz duruma göre..
bu arada beniçok güldürdün:))demek sadece yeme içme kısımlarına odaklanıyosunaslında ben aşımızın haftaya ertelendigni yazmıştım sen odagı başka tarafa kaydır cigerim:)gerçi unutkanlık hamileliktendir diyerek seni affediyorum:))
gezme ,yeme,içme bunlarıda fasulye olsun diye yazıyorum:)maksat okuyacak bişeyler olsun sıkılmayın
istemiyosanız yazmam
meleğim34 hanım, başbaşa kaldık. çocukların zayıflığı konusu "default" şikayetimiz olsa da başka konulardan da konuşabiliriz.
mesela, hangi alanda master yaptınız? daha ne kadar süreylen orda kalacaksınız? doktora düşünüyor musunuz? 5 çayı diye birşey hala var mı? (ne bileyim hep eski İngiliz kitaplarında okuduk da)
akşam akşam ben geldim kırk yıl da bir olsa buralardayım...ama kimsecikler kalmamış herkesler ziyaretçi kılığına bürünmüş...ehhh napalım bi selam verip gidelim bari dedim di..
Yaa ama ısırırım ben o çağlayı. Benimki de sabah cantasını takıp gitti okula :) kokoş mu olcaklar ne :)dün akşamdan beri cerenimin odasını düzenlemekle meşgulumhalısını topladımkilim açtım,peluş oyuncakları topladım madem artık onlarla oynamayacak bende hepsini poşete koydum bi çocuga verecem,zaten çağlada oynamıyo..bugünde yatakkılıfını sipariş verecem inşallah iyi olacak artık medikalde kılıfa 420 lira istemişler ama ben aynı markayı nette 240 liraya gördüm bu kadarda fark olurmu şaşılacak iş neyse bide ipek yorgan alıyım diyorum en saglıklısıymış
her sabah kahvaltıdan sonra evi süpürürdüm ama artık ceren okula gidince süpürüyorum
off işte kendimizce tedbirleri alıyoruz umarım şifa bulur..
her gün 11 buçuk gibi cereni giydiriyorum okul için,cereni giydirdikten sonra bide çağla hanım kıyafet degiştiriyodegiştirmessem çok sinirlenip hırçınlaşabiliyo:18:mecbur degişiyoz:18:
sonra servis çağrı atıyo aşagı inmemiz lazım,ceren ayakkabısını giyiyo ama çağla hanımın çıkmasını bekliyoruz çünkü son dakka çantasını takmak için odaya koşuyohadi kızımmm diyorum koşa koşa geliyo çantası boynunda
ha bide cerenin saçını yaptıktan sonra bana toka getiriyo onunda saçını toplıyım diye:))
ceren servise binip gidiyo çağlada arkasından aglıyoo da okula gidecek
işte böylehergün 2 çocugu hazırlamak zor oluyo:)
Gecmiş olsunBugün aslında ailece hasta olduk eşim ,ben ve mahir çok kötü grîp veya soğuk algınlığı geçiriyoruz Allah'tan oğlumun ilacı Nurofen hepimizi iyi geliyor kısa süreli oluyor ama olsun biraz olsun rahatlıyoruz demem o ki genelde telden girip bakıyordum fakat bügün bakamadım yoksa beni online görmüştüm sağlık olsun bir dahaki sefere inş
kele cigerim bu şimdimi söylenirBabycerenim ne zaman gelonuz yengi evimize yoho.Tatlı aşure yağığım bir kazan gelde yiyek keni çağlayı ve cereni de al gel kal kızım sıkılımuş arkadaş istiyomuş.
kız şaka yapıyomkız ne istememesi duymamış olayımsen yazmazsan ben sabah sabah kime gülecem
evet bacım bu hamilelik beni biraz salak ve sakarlaştırıyo hormonlarıma ver.
akşam akşam ben geldim kırk yıl da bir olsa buralardayım...ama kimsecikler kalmamış herkesler ziyaretçi kılığına bürünmüş...ehhh napalım bi selam verip gidelim bari dedim di..
çok şekerler yaYaa ama ısırırım ben o çağlayı. Benimki de sabah cantasını takıp gitti okula :) kokoş mu olcaklar ne :)
Gözün Aydın CNm 10kg mı bulmuşsunuz Rabbim sürekli kılsın inş.çok sevindim İnan darısı bizlerin başına ..bu arada mahir aramızda en zayıfı olarak ilan ediyorum ..oğlum hiç değilse bu konuda iyi :26: ayrıca geçmiş olsun alışanda kurtuldunuz ...bugünün sonunda nasıl oldu ateşi düştümüsizde bizim gbi bol koşturmalı bi aşı geçirmişsiniz.bizimkine bol ağlama,ciyaklama birazda gözyaşı vardı inş. sizinkinde yoktur.sağlık ocağındaki kilo ölçümümüzde 10 kg çıktı ama ben tedbirli davranıp oğlumu 9500 kg olarak kabul ediyorum.bizde sizin gibi alt sınırdayız ama benim için önemli olan azda olsa gelişsin yeterki büyümesi durmasın.dün ateşi çıkmayan oğluşumun gece saat 3 te yanıma gelip su istemesiyle ateşinin 38 civarında olduğunu farkettim ve yarım ölçek dolven verip bütün gece takip ettim.sabah hafif ateşi yine vardı.sanırım hepimiz yavaş yavaş aşıları bitirdik.bir bayb hanım kaldı oda gezmelerden fırsat bulursa bakalım
dün akşamdan beri cerenimin odasını düzenlemekle meşgulumhalısını topladımkilim açtım,peluş oyuncakları topladım madem artık onlarla oynamayacak bende hepsini poşete koydum bi çocuga verecem,zaten çağlada oynamıyo..bugünde yatakkılıfını sipariş verecem inşallah iyi olacak artık medikalde kılıfa 420 lira istemişler ama ben aynı markayı nette 240 liraya gördüm bu kadarda fark olurmu şaşılacak iş neyse bide ipek yorgan alıyım diyorum en saglıklısıymış
her sabah kahvaltıdan sonra evi süpürürdüm ama artık ceren okula gidince süpürüyorum
off işte kendimizce tedbirleri alıyoruz umarım şifa bulur..
her gün 11 buçuk gibi cereni giydiriyorum okul için,cereni giydirdikten sonra bide çağla hanım kıyafet degiştiriyodegiştirmessem çok sinirlenip hırçınlaşabiliyo:18:mecbur degişiyoz:18:
sonra servis çağrı atıyo aşagı inmemiz lazım,ceren ayakkabısını giyiyo ama çağla hanımın çıkmasını bekliyoruz çünkü son dakka çantasını takmak için odaya koşuyohadi kızımmm diyorum koşa koşa geliyo çantası boynunda
ha bide cerenin saçını yaptıktan sonra bana toka getiriyo onunda saçını toplıyım diye:))
ceren servise binip gidiyo çağlada arkasından aglıyoo da okula gidecek
işte böylehergün 2 çocugu hazırlamak zor oluyo:)
Yaa ama ısırırım ben o çağlayı. Benimki de sabah cantasını takıp gitti okula :) kokoş mu olcaklar ne :)
Gecmiş olsun
Selam arkadaşlar,
Hergün muntazam okuyorum burayı ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum
Biz de dün aşılarımızı olduk.. 12 Kg 86 cm olmuşuz.. Nerdeyse hiç ağlamamış kuzum aşılarında (anneannesi götürmüştü)
Onun dışında son zamanlarda kitaba merak salmış durumda... Sağ olsun kardeşimin kız arkadaşı (Yabancı gelinimiz macardır kendileri ve montoserri eğitmeni aynı zamanda) Kaan'a bir sürü eğitici kitaplar gönderiyor.. Kaan da hepsini çok sevdi.. Hemen birimizi görsün kitaplardan bir tanesini kapıp yanımıza oturuyor.. Açıyoruz önce biz söylüyoruz kitapta olanları sonra ona soruyoruz teker teker gösteriyor.. Başardıkça ve biz afferim dedikçe de çok hoşuna gidiyor..
Azraecem.. sizin yerleştirdiğiniz tahta Legolardan bizde de vardı... Ecem gibi yerleştiremiyordu ama hayvanları tanıyıp veriyordu.. Bu hafta artık kendi yerleştirmeye başladı.. Eline alıyor tabloya bakıyor ve hooop yerine yerleştiriyor.. Çok tatlılar yaaa..
Aaa bir de son günlerdeki favorimiz inşaat kepçeleri.. Kepçe gördük mü sevinçten çıldırıyor.. ya görünü açar açmaz kepçe yapmaya başlıyor.. Brüüü brüüü eliyle de kazma işareti yapıyor..
Konuşma olarak da fena sayılmayız ama daha vaktimiz var diye düşünüyorum.. Şimdilik anne baba dede anneanne- kuş, çiş kaka düştü gibi kelimeleri söylüyor.. Ama daha iki kelimeyi birleştirmemiz yok..
Önümüzdeki ay bende kan değerlerine baktıracağım.. Kaan'ın kanındaki demir oranı düşük çıkmıştı ya biraz.. Gerçi o günden beri ciddi pekmez, et vs yüklendim bakalım neler olmuş.. Kan ilacını 1 şişe kullandım hatta tam bitirmeden bıraktım.. Çok kabızlık yapıyordu doğal yollardan sağlayalım demir ihtiyacını dimi :)
Bu arada hafta başından beri de balık yağına başladım.. Çok şükür bir problem olmadı Kaan severek içiyor öyle kötü bir kokusu da yok.. Limonlu
Şimdilik benden bu kadar gün içinde yine uğramaya çalışırım..
BAYY
Çağlama bayılıyorum annesi çok tatlı ve akıllı maşallah
Zor bir iş gerçekten iki bıdıkla uğraşmak ama Çağlanın ablası olması çok guzel birbirlerini kıskansalarda eminim ki çok mutlular baksana ne kadar seviyorki ağlıyor kuzu yani okul bahane sekerim çağlam biliyor işi
selamyine kimse yok melegim nasılsın canım lütfen mahirin kilosunu kafana takma biliyorum demesi kolay ama senin oglunda çok hareketli maşallahı var:)hareketli çocuk iyidir saglıklıdır
baktım telefon çalıyo yabancı bi numaradedim alowwwww:))baktım avoncular dün toplantıda adımızı telefonumuzu almışlardı
ne çabuk aradılarüye yapacaklarmış dedim yemezler:))bilmem ne kadar satış yaparsam çekilişe katılacakmışım kazanırsam hadiseyle yemege gidecekmişim dedim hadiseyi ne yapıyım murat boz olaydı kesin üye olurdum
şişşttt kocam duymasınkardeşim olsun gözüm yok:)Allah onu elizine bagışlasın
neyse üye olmadımben bişey satamam öyle bir kabiliyetim yok gerçi zamanında diş macunu satmışlıgım var:))
liseyi yeni bitirmiştim köy köy gezip satıyodukekmek parası ne yaparsın:)bi ara bi işyerine geçtim arap vardı dedim haydi ya hacı al bir macun:))adamda tepside et yiyo dediki tepsii tepsiiiii,dedim yok tepsi varmı pepsi çok susamışım
bi arada bi köye gittik geç oldu dönecek araba yok:18:sogan arabasının arkasına oturduk 4 kız ama yusuf yusufuz:18:adam dikiz aynasından bize bakıyo:18:benim elimde telefon 155 yazmışım ama basmıyorum adam durursa yada yoldan çıkarsa hemen polisi arayacam:18:arkadaşın elinde de 2 sogan adamın kafasına fırlatacakneyse sagsalim döndük:18:köyün ismide büyükçat köyü
ayy 1 ay çalıştım çıktım çok stresliydiama çok güzel anılarım oldu
off sıkıntıdan ne yazacagımı şaşırdımsanki yazmak zorundayımda:))
Ya şifa ya şifa diye dolanıyorum ortalarda öyle kötü kapmişiz ki şifayı bütün kemiklerim sızlıyor ..mutfak öylece duruyor bir Allah'ın kulu yapsa ya. Bulaşıklar konacak makineye o kadarcık. Eli değmişkende silsin işte kıyıyı köşeyi
Diş macunu ha. Bizim ülkedede ne çok vardır diş fırcalayan dimi ne yaparsın ekmek parası işte anı olarak kaldı herşey ..
Ası
bizde sana ve mahire bayılıyoruz melek teyzemiz
işim zor valla ama alıştım onlarsız 1 gün bile geçirmek istemiyorum,2 çocuk olunca tek çocugun ne kadar rahat oldugunu anlıyosun ama kardeşsizde olmazinşallah en yakın zamanda mahirimde abi olur güzeller güzeli bi kızkardeşi olur
cereniçok seviyo cerende onu ama bilirsin kardeşler arasında hep bi kavga olurbizde hergün var evde 3 tane balon var ama ikiside mavi renk balon için kavga ediyolar cerene sürekli hadi kızım ver o küçük demekten bıktım yani onada haksızlık ediyorum o yüzden bıraktım ne yaparlarsa yapsınlar kavga etsinler ne yapıyım ceren kardeşine vurmaz ama bazen başından defetmek için yitebiliyo çağlada ablasını ısırıyo işte bu gibi durumlarda araya girmekten başka çarem kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?