2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Doğru söylüyorsun şekersizim.Mutlaka öyle olacaktır ama şimdilik tadını çıkarmakta fayda var.Sizden iyi olmasın çok iyi anneler var aralarında

herınt yani tabiki bezi vardıama ne yaptıgını o kadar belli ettiki o yüzden dedim:))
şekersiz hanım
bizimde yarın aşımız var:18:umarım sorunsz atlatırız:18:
bizde bugün 18 aylık oldukbide ilkimin kızı yani bestede bugün 18 aylık oldu
aşırı derecede mutluyuz:86:
kaynımla kaynanam beni sinir etmeyeydi iyiydi

selamm güzel annişler,güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
bugün aşımız vardı bizim,oğluşum muayene olurken ve iğne olurken ağladı sonra hiç birşey olmamış gibi çıktık
sağlıkocağındankilomuz 10.500 boyumuz 86 cm olmuş
herşey yolunda şükür,kuzucum uyuyor şimdi
bizde ailecek güzel bir haftasonu geçirdik bu hafta çok yoğun geçecek benim için,2 tane bebek görmeye gidicez ayrı ayrı
ve yarın misafir ağırlicam çarşamba akşamıda başka yere gitcez baya yoğun yani

Miracım yaramazlık mı yaparmış yerim ben onu çok akıllı annesi maşallah kuzuya

Babyceren Ceren'e çok geçmiş olsun rabbim dermansız dert vermesin inşallah
senin kızlarda akıl küpü maşallah

hasta olan bebişlere acil şiflar olsun inşallah

18 ayınız hayırlı olsun CNm ne güzel ,nice buçuklar dileriz öpüyorum kocaman akıllı bıdıgımı

Son düzenleme:
merhaba kızlar bütün bebişlere bol bol öpücük yolluyorum. işte her sabah adem güneş dinliyorum bi pedogog kadar oldum şaka bi yana çok şey öğrendim tavsiye ederim.
bizimde yarın aşımız varmış.bu arada ben dayanamayıp kendi hastanemde tarttırdım ama ecel terleri döktüm gene kilo almadıysa falan.çok şükür 9,500 78 cn olmuşuz.o kadar çok sevindim ama bu seferde ya gelecek ayda değişmezse korkusu sardı.çünkü bi ay alıp 2-3 almamıştı daha önceden.geçen günde rüyamda musab bilalin lekeli çamaşırlarını kosla vanishle yıkıyorum yinede çıkmıyordu.kıyafetlerindeki geçmeyen lekelerle başıma bela.tavsiyeniz varmı,yada benimle aynı dertten muzdarip.
biraz önce oyuncakannesinden 3 tane bultak yapboz ve birde ecenin şekilli takma yapbozundan aldım.
bayb çağlaya çok güldüm ve yarasın diyorum.ihtiyaç molası vermiş bebeğim.yarın aşı olacak bütün bebişlerimize kolaylık ve ateşsiz ağrısız bir aşı diliyorum.

Maşallah gamzelime ayrıca çok gecmiş olsun bir aşı fan daha bertaraf ettiniz çok şükür...yogun olmak bazen iyi olabliliyor keske bizimde insanlararimiz olsaydi da gitsek ah ah ..neyse yeni dog an bebeklere hayirli. Omur Nasip etsin me vlam ins

Sizede şimdiden geçmiş olsun şu aşılar bitmedi gitti .bizde aşı yok demek farklı burası ... Talatcım azda olsa almiş kilo bizimkide gecen hafta check ettirdim 9.760 kg olmuş bunada çok şükür biz elimizden geleni yapıyoruz ne tapalım sağlıklı olsunlarda ...
Boyumuz bizim durdu büyümüyor sıpa en son 82 cm idi..
CNm leke konusunda bende muzdaribim ne yaptım ise çıkmadı bende çamaşır suyu deniyorum artık sonrada iyice bio deterjanla yıkıyorum yani vanish denedim cikmadi

Tavuklu çorbayı cocuklar için nasıl yapıyorsunuz bana bir tarif lazım kızlar bekliyorum tavuklar piştide :))

meleğim benim çok basit ama herkezin beğenerek içtiği bi çorba tarifim var musab bilalde çok seviyor.
tereyağında 2 kaşık unu kavur kavurduktan sonra içine tavuk suyunu ekle sonra 1 soğanı soy ve bütün olarak içine at lezzeti için.2 diş sarımsağı küçük doğra eğer unun topaklaşmışsa blendırdan geçir.sonra didilmiş tavuk etlerini ve tel şehriyeyi ekle yada canın ne isterse.malzemeleri göz kararı.tuzunu ve k.biberini ekle.limonsuyu sık miss gibi.yaparsan inş. mahirciğim severek içsin.

talaycım bende koslalamadan cıkmıyor kıyafetleri :26:
cünkü enes her yerine sürmeden yemiyor nerdeyse
siz yakalık takmıyormusun diceksin herseyi yapıyorum artık cıkarmayı biliyor hepsini atıyor
bende koslalayıp saatlerce bekliyorum
sonra yıkıyorum cıkıyor
yani aynı dertten muzdaribiz bebegimmm
inş musab bilalde ilerki aylardada böle devam eder alır yedikleri yarar inş ve maasallah
buarada bebişinin cinsiyeti belli olur bu aralar kontrol ne zaman canım bebişimiz napıoooo

bende 2li yapboz aldım enes suan her yere fırlatıyor
tahta alcam bakalım onu nerelere atıcak
basında durup gösteriyoruz ama ne zaman ögrencek bilmiyorum :26:
sen dene bakıyım musab bilal yapar belki
ama kast takmayı unutma bu bıdıkların napcakları belli olmuyorrr

Uffff sinir bi durumaynı şey mi yani muşambayla antibakteriyel kılıf
Sakinliğini koru canım,eşin anlayacak ve ikna olacaktır,o da çocuklarına düşkün bi baba,sen anlayacağı gibi izah edersin enişteme alır kızına en iyisiniKafası karışmış tabi iyi doldurmuşlar

Canıııım hoşgeldinGönül Mira'ya bakmaya gidicem şimdi,kim bilir nasıl büyüdü prensesimmm
İst.a gelirsen beni ara canım Özletme kendini arada ses ver

Canım çok sagol tarif için ama unum bitmiş un olmadan yapılmaz herhalde bende bugün tavuklu pilav yediriyim bari çorbayıda aksama yaparım eşim un getirdiğinde...

Çok güldüm yaaa CNm bizim mahir de fırlatıyor ama kastket takmak hiç aklıma gelmedi :44:benimde kafama ver yerime gelmişliği vardır hatta Antep'te iken halasıda yedi kafasına öyle canı yanmiştiki gözleri sulandı kadıncagızın

Kızlar mahir ne bulsa artık gidip çöpe atıyor beni bu yönde taklit. Etmesi çok fena hatta az avvel tv kumandasını bir saat aradım en son aklıma çöp geldi ve orda buldum ....çok yaramaz yaw Sabah'ta su lastiğini atarken yakaladım

Doktora gittik. Hersey iyi çok şükür ama hırıltı için mevsim gecişi ve maalesef yasadığımız yer yüzündenmiş. Gercekten de cok arkadasımın bebeği böyle balgam varmış gibi öksürdüğü için bricanyl şurup verdi sadece üç gün kullanılcak. Bi de singulair toz verdi 28 tane varmış her akşam yatmadan önce içilecek. Beybi sizin ilac da bundan mıydı? Çok sukur 10.200 ü gördük kiloda. Boy 80. Sonrasında saglık ocagında aşılarını oldu. İçli içli agladı ama biz de bişey olmamış gibi çıktık gamzelim gibi. Kuafore uğradık. Benim işlerim vardı. Defnenin de gözüne giren saçlarının önlerini ucundan kestirdim. Sanki birden büyüdü kuzu. Tuhaf hissettim yaaa... Haftaya salı kontrole cagırdı dr. Hem de kan testiyle meningogoku yaptırcaz. Tek dozu geliyomuş bu hafta. İşte böyle. Buzdolabını acmayı öğrendi dun akşam ve salatalık alıp tedi. Şimdi de aynı seyi yaptı :) normalde pek yemez ama kabuguyla sevdi sanırım. :) deli kız. :)bu arada biraz halsiz asıdan olsa gerek. Yemek yerken her kasıktan sonra kafasını bacagıma koydu. :) umarım ates falan olmaz.

Defne gibi hırıltılı bebişler kimlerdi? Tarık bugra ve cagladan baska? Neler yapıyorsunuz arkadaslar. Ben daha hiç arastırmadım. Soğuk buhar makinesini sordunuz mu? Almak gerekir mi? Yoksa radyator peteğine su dolu kap koymak yeterli olur mu? Baska???

aşı olmuşunuz darısı bize artık:18:kilosuna boyuna maşallah
iyi dileklerin için çok sagol hejarcım
18 ayınız hayırlı olsun CNm ne güzel ,nice buçuklar dileriz öpüyorum kocaman akıllı bıdıgımı
çok sagol melek teyzesi,kuzum artık büyüdü ellerinden öper
ya sorma mutlucum iyi doldurmuşlar eşimieşim zaten bişey demiyo almıycam falan lafını bile etmez ki o cerene benden daha baglı..çok şükür çocuklarına karşı çok ilgili ve sorumluluk sahibi bir baba ama işte dedigim gibi onun bunun lafını bana söylemesi beni sinir ediyo,,yani istiyorum ki kendi cevabını versin işte bu olmaz hayır falan desin ama yokbu adamda böyle ne yapıyım:)atsan atılmaz annesine versen geri almazbugün sormuş bi kaç yere bakalım yarın alacakmış..bide erkekler bu konularda biraz ilgisiz olabiliyolar mesela ben netten sürekli alerji hakkın da bilgi ediniyorum ama eşim pek bişey bilmiyo ve araştırmıyo o yüzdende daha rahat olabilir diye düşünüyorum neyse işte bu kadar:))
:))eheueheu bak sen yaramaza:)degerlieşyan falan varsa ortada bırakma sonra çöpü atarsın bulamassın falan:))
geçen bizimde kumanda kayıptı,ertesi gün çağlanın çantasında buldum:))
yaşadıgınız yer yüzünden derken ne demek istedi canım:26:deniz kenarı falanmı nemmi çok:26:
bricanyi genelde bronşit oldugunda veriyolar ha bide dedigin gibi hırıltı varsa.dedigin singulair ilacını ceren kullanıyo,ama bizimki çigneme tableti 4 mg sanırım sizinkide toz şeklinde olanı..çağlanın ki onceair 4 mg toz..ama sanırım ikiside aynı sadece firma farklı..
işte bu alerji çıkınca doktor cerene o ilacı verdi dedigin gibi içinde 28 tane var ve kış boyunca kullanacak,çağlada aynı şekilde..
bu ilaçlar sadece kullanıldıgında etkili olan ilaçlar,yani tam iyleşme saglamıyo ve eger yanılmıyorsam içeriginde kortizon var:44:
boyuna kilosuna maşallahsaçlarıda hayırlı olsun çok yakışmıştır hemen bi resim çekte görelim:))istersen sosyal medyadan paylaşben görüyüm gerisi önemli degilaşınızda umarım ateş yapmaz canım..

canım çağlada hırıltı yok,geçen sene 2 defa hırıltı olmuştu ama ondan sonra olmadı..çağlanın tek sorunu öksürük,sürekli degil sadece gece uyurken oluyo..tabi önünü alamassam hemen bronşite çeviriyo,o yüzden o ilacı kullanıyoruz yani bronşit olmasın diye..
acaba diyorum çağla da alerjimi var off valla nefret ettim alerji lafından
bende soguk buhar makinesi var eger oda çokkuruysa açıyorum ama fazla degil 2 saat kadar..peteklerin üstündeki yeterli olurmu bilmiyorum:26:nem ölçerin varsa daha iyi anlarsın canımnem oranı yüzde 40 la 50 arası iyi diye biliyorum ama sen yinede araştır..

selambu akşam geleneksel ''yılın ilk kurufasulyesi''olimpiyatının ilk günüydü:))
eşim geldi dediki çok açımdedim kurufasulye var ama biraz bekle yanına pilav yapacam:))dediki off çok açım
dedim hadi kalk sana dişarda bi yemek ısmarlıyımyok sen pilavı yap ben beklerim dedi
neyse yedik doyduk:))
akşam o kadar güldüm ki uzun zamandır böyle gülmemiştim:))yengem aradı onunla sohpet ettik,hani babaannem hastaydı demiştim ya hah işte iyleşti ve abimlerde kalıyoninem iyleştikten sonra bi tuhaflaşmış yengem onu anlatıyodumesela gece uyanıyomuş wc ye gidecek salonda karanlıkta ninem turluyomuşbide babaannem gecelik giymeden yatmaz uzun olanlardangece yarısı wc nin kapısını açıyomuş ninem karşısındahemde karanlıktaay bide şey olmuş yigenim gece uyanmış anne diye seslenmiş ama yengem duymamış ninem kalkmış yatak odasına gitmiş''tubaaa tubaaaa'' diye kızı uyandırmış yine karanlıktabide uzun geceligi varayy neler anlattı gülmekten çatladımbide babaannem mavi gözlü karanlıkta nasıl parlıyodurkorku filmi gibi:))
neyse bu kadar güldüm sonra kalktım suratımı sandalyeye vurdum iyimiçok acıdı

Son düzenleme:
Yasadığımız yer sanayi kenti. Her yer fabrika. Maalesef... Evde sigara içiliyo mu diye de sordu tabi mutfakta içiliyo tabi ben ona balkon dedim artık içmek yok içerde... Hemen bi nem ölçer alayım ben. Yarın da netten iyice bi arastırayım. Prospektüste mevsimsel nezle ve alerjik öksürükler için diye de yazıyo. (Zaten dr dedi ki; bu astım ilacı ama korkma astımı yok. Önlem amaçlı veriyorum) ha bi de eşim küçükken alerjik bronşit gecirmiş. Genetikle alakalı mıdır diye de arastırıcam. Umarım bi an önce kurtuluruz bu illetten

yarına yemek daveti aldımhemde bedavahemde restoranttahemde öglenhemde istedigin kadar yiyebiliyomuşsun
ulk(uzun lafın kısası) gidiyimmi gitmiyimmi karar veremedimyarın çağlanın aşısı var
ismi lazım degil bir kozmetik firması var onun yemegiben iye degilim ama arkadaşım aradı davet ettidedim bak bu işte bi yamuk olmasınsonra hesabı bize ödetmesinler:))yok dedişimdi bide uzun uzun konuşma yaparlar aman banane ben yemegime odaklanırım işim bitincede kalkar gelirim
bakıyım çağlanın keyfi yerinde olursa gidebilirim belkiçağlayada degişiklik oluroynayan kadınları izler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…