2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Şok oldum resmen halbuki vitamin insan sağlığı için var olmalı domuz katkısı olunca nasıl verim beklene bilirki of ya saçmalığa bak kimbilir bîlmediğîmiz daha nelerde var..

bende şok oldumböyle birşey olabilirmi..bilmeden içtik günahı yoktur ama domuz denilince benim midem bulanıyo
resmen herşeyden tiksindim...

Aferin Ceren ablamıza bende teyzesi olaraktan tebrik ediyorum güzel kızımı ..bu öpcük sana yavru kuş

Son düzenleme:
çağlanın ögle uykusu kaçtı çok huysuzlandı,,az önce yatırdım..
sabah çok telaştım gittim peynir aldım pogaça yaptım 2 tepsi hepsinide okula götürdüm,,ben zannediyorum ki orda herkes birlikte yiycek:))megerse götürdügümüz şeyleri bize parayla satacaklarmışbir sürü kek börek
gittim kendi götürdügüm pogaçadan 3 tane aldım 3 lira verdim iyimi
keşke vermeden alaydım içinden
okula yardımmış:))
neyse dünyanın parasını topladılariyi iş valla:)
cerende çok güzel oynadıminik fare oldular popolarını salladılar en güzel benim kızım kıvırdıkime çekmiş bilemiyorum:))

Son düzenleme:

Ee güzel bir etkinlik olmuş keşke tüm okullar böyle kermes gibi şeyler yapsa ...kendi poğacalarından üç tane Alman'da ilginç olmuş Ceren demek iyi kıvırıyor kime benzemiş gerçekten :))

Mahir in yelekli fotoğrafını koyamadım (daha çekmedim daha doğrusu onu giydiğinde anlıyor dışarı çıkacağını ve rahat durmuyor )ama başka resimler koydum merak eden buyursun baksın kapiş

Sanada CNm bizim hafta sonumuz hastanede geçicek sanırım çünkü mahir çok kötüleşiyor yarın sabah iş o olucak..bütün kuzulara sağlık ve sizlerede huzur diliyorum ..

Çok geçmiş olsun meleğim.. Ay üzüldüm Mahirim için kuzum yaa.. Allah acil şifa versin canım..
Meleğim canım sen balıkyağı veriyormusun Mahire.. Ben bu hafta Kaan'a vermeye başladım çok da severek içiyor ve sanırım iştahını da etkiledi maşallah güzel yemek yiyor.. Hani sen Mahirin iştahsızlığından şikayetçisin ya bir dene istersen

Peki CNm balık yağınıda deniyim bakalım nerden bulabilmem çünkü anason bulana kadar ğöbeğim çatlamişti :))
Doktorumuz vitamin vermişti onu veriyorum başlarda iyidi sanki biraz artmişti iştahi ama şu azılar çıkmaya başladığından beri çok kötü maalesef ,sırada köpekler var daha çıkmiş değil hepsi

ii geceler kızlar...nasılsınız..biz hiç ii değiliz...hastayız...bu arada hasta bebişlere Allah acil şifalar versin...meleğim mahirde hasta galiba ..geçmiş olsun...çağatayda hasta çarşambadan beri...önce sadece ateşi vardı dişten dedim ama şimdi burnu akıyo,boğazları tıkalı yavrumun seside çıkmıyo yemek de yemiyo..halsiz falan işte offf ya...size şeyi sorcaktım..bu boğazdaki balgam için ne yapıyodunuz...burda birçok kez paylaşıldı ama şu an hatırlamıyorum....bunların dışında günlerim çok yoğun koşturmakla geçiyo...iş güç...sizleri eskisi gibi takip edemiyorum...arada telden okuyorum ama yazamıyorum...çocuk büyütmek ne zor işmiş onu bu aralar daha iyi anlıyorum hele bir de hastalarsa(((...

CNm sizede çok geçmiş olsun evet MAhirde de sizdeki gibi belirtiler var yarın erkenden doktora götürecez, Çarşambadan başladı ve halan kötü işin tuhafı evde herkes hasta oldu

Kizlar gecmisi okumaya çalışıyorum yorum yapamıyorum.

Yaren nur icin bu çocuk çok hastalaniyor tarzi dusunceleriniz bazi yakinlarimiz esim vr benim de ayni fikirde oldugumuz gercek.

Bunu arastirmaliyiz ama nasil olur bilmiyorum. Mesela bugün aksam burnu akıyor du. Bakici teyze grip olmuş maskeliydi ama hemen kapmis sanirim. Bu kizin ust solunum ve boşaltım sistemi hassas.ozellikle ust solunum. Ne yapsam bilemedim ama hic yatmaz oyle asiri halsizlesmez. Biraz mizmiz oldugu zamanlar olmuştur mesela bu son bogaz enfeksiyonunda.istah olayi falan

Neyse dra danismam lazim.ama ayakta ve bazen ilacli bazen ilacsiz atlatmasi bagisiklik sistemi nin iyi oldugunu da gostrrmez mi yanlis mi düşünüyorum?

Insallah yarina siddetlenmez ve cabuk gecer.

Bu arada bugun kuzumda bucuklu yasina girdi:)))))
YAREN NUR ARTIK 1, 5 YASINDAAAAAAAAA:)))
Bu aksam minik bir pasta ile kutlama yapacaktik ama esim gec gelecegi icin yapmadk.

Yarin hani su ikiz bebeklrrini kaybeden bir arkadasim vardi ya o simdi doğurdu 3 gunluk oglusumuz var.adi ÇINAR. cok tatli bisey.yarjn aksam gormeye gideceZ mis mis kokuyordur simdi o. Esim de bende koklamak için sabirsizlaniyoruz.taze bebek kokusu:))) kizima da orda kucuk bir kutlamA yapacagiz.artik mumlari ufleyebilir herhalde:)))

Bendn haber 78e düştüm sonunda en son 4 sene once bu kilodaydm ve bugun olmayan bir kot pantolonuma daha kavustum.cok mutluyum iyiki de atmamisim:))))

Asimizi haftaya olacaz bakalim.

Simdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi.
Ne güzel sey kizim diyebilmek (erkek annelrri icin de oglum diyebilmek tabiki) Rabbim güzel günler gostersin onlara.

Iyi geceler. ...

CNm sizede çok geçmiş olsun evet MAhirde de sizdeki gibi belirtiler var yarın erkenden doktora götürecez, Çarşambadan başladı ve halan kötü işin tuhafı evde herkes hasta oldu

Cnm cok gecmis olsun sizde hastaymisdibiz. Lutfrn ihmal etmeyin. Havalar iste.etrafta mikrop kaynıyor. Bizim nesil curuk bence ben oyle düşünüyorum.

O kadar sIk hasta oluyoruz ki degisik degisik

Acil sifa dilerim Rabbimiz den. Evde herkes hasta olunca olmuyor hele ki anne hastaysa. Allah dusurmesin..cok öptüm seni ve mahirini.

Ecesu elif cnm size de çok geçmiş olsun. Bir tatli kasigo hakiki zeytinyagi ve limonun kendi sindendamlatilan 6 damla kadar limon icir üzerine de ilik su sicaga yakin.tez zamanda sifa versin AllAhim.
Iyi geceler

78mi kız nekadar verdin toplamda cıldırıcam menünü yazarmısın bana
sabah aksam aralarda acil 15kilo vermem lazım 36bedenime geri dönmeliyim
sen bebek işini naptın deneme varmı bebegim
melegimcim deniyor inş en kısa zamanda mutlu haberi verecek
baybicimde düşünme asamasında 30olmadan bebekleri diziyim 40ta kocaman olsunlar hayatıma bakıyım diyooo

Sagol CNm sizede çok geçmiş olsun ayrıca yaren Nur a baktırman bendece çok iyi olur bu kadar hafta olmasının sebebi bana kalırsa vücut direncinin az olması bunun için ne yapalır diye danışalıbilir
Yaren güzelimin bir buçuk yaşı hayırlı olsun size hastalıksız ve mutlu nice yıllar dileriz

78 kilo çok iyi valla maşallah CNm azmine hayranım İnan bende veriyorum ama koşturmakla gidiyor deneseydim bu kadar veremezsin herhalde

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar biz her zaman ki gibi saat 5:00 te kalktik aslinda yine pek uyumadık..şuanda saat 6:25 galiba.. eskiden hafta sonu dedin mi uyku gelirdi aklına şimdi günlerden hangi gün onu seçemeyecek hale geldim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…