2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

1, 600 kalorili doyat listem var.beyaz ekmek hamur işi yaglilar sekerliler yasak. Ama ben cnm istediginde tadiyorum. Ucunu kacirirsam ogun yerine sayıyorum. Gunde 3 kupa yesil cay en az 2, 5-3 lt su içiyorum. Aksam 7 maksimum 8den sonra su haric birsey yiyip icmiyorum genelde. Baxen atıştırmalık yada nescafe de ictigim oluyor.

Oyle hafta da bikac gun 40 dk yuruyorum.yaren nur 6, 5 aylikken 110 kgdaydm. Ilk 6-7 ay arasi 29 kg verdm.5 ay sonra tekrar basladm. Toplamda 32 kg gitti. Kafaya koyup hirs yapmak cok onemli. Arada birakmis olsam da daha isim bitmemiş ti. Ipin ucunu kacirmadan devam edecek oldugumun bilincindeydm. Kafada bitiyor.

36 beden olmasada 38li yada 40li bedene girmk istiyorum en yakin zamanda.
Bugun eski bir pantolon umu daha giydm.

Bebis calismasi yok bizde.yaren nur biraz daha buyusun ama o birazin ne kadar oldugunu bilmiyorum:))

Suan otobusteyim isten cikti m. Esim ve kizimla karşıda bulusacaz ve bebis görmeye gidecez.

Sen kac kgdesin cnm?

Hayırlı sabahlar biz her zaman ki gibi saat 5:00 te kalktik aslinda yine pek uyumadık..şuanda saat 6:25 galiba.. eskiden hafta sonu dedin mi uyku gelirdi aklına şimdi günlerden hangi gün onu seçemeyecek hale geldim

Meleğim sen nasılsın ve mahir nasi l oldu hastaneye gittiniz mi? Ins daha iyisinizdir.
Yaren nur un bugun birşey i yokmuş ilginç.

Off off bu hastalık lar cok zor.

Meleğim sen nasılsın ve mahir nasi l oldu hastaneye gittiniz mi? Ins daha iyisinizdir.
Yaren nur un bugun birşey i yokmuş ilginç.

Off off bu hastalık lar cok zor.

CNm evt bugün gittik ve bizi basit ilaçlarla gönderdiler bana senin tedavin şeklin iyi devam et dedi yani calpol ve Nurofen vermeye devam edicekmişim

CNm evt bugün gittik ve bizi basit ilaçlarla gönderdiler bana senin tedavin şeklin iyi devam et dedi yani calpol ve Nurofen vermeye devam edicekmişim

Melegim calpol ve dolven veriyorum bende donusumlu...sen diger ilaci ne icin veriyosun..biz dra da gidemedik..arabamiz serviste..cagatay cok halsiz.az once oksurecem derken bugun butun yediklerini kustu....umarim daha fazla kotulesmez...mahir nasil oldu...bu arad nagihan cvbin icin tsk...dedigin gibi z.yagini verdim ama su iciremedim...faydasi olur mu ki acep...yaren nur iyidir ins...

Bizde de aynı CNm oksururken eğer yediği birşey varsa kusuyor
Calpol biz 4 saat ara ile Nurofeni ise 7saat ara ile veriyoruz aslında ikiside aynı ilaç gibi gözüksede etkileri farklı bunu zaten doktor önerdi yani benim fikrim değil ..bugün mahir sanki dünkünden daha kötü öksürüğü iyice arttı..
Çagatay ve bütün hasta çoçuklara şifa diliyorumm Rabb'inden amiiiiinnm

68kiloyum canım emzirmede 1kg verdim onuda alıp alıp veriyorum baskada bir cacık yok bende:26:
azmine bende hayranım canımcım inş bende vericem
suan ugras vermiyorum ama vermeliyim 15 neki 32nin yanında cok büyük basarı ya maasalllah nazar degmesin nagişime

Kızlar iyi geceler ben de bir cok arkadasimiz gibi okuyorum ama yazmaya firsat bulamıyorum hasta bebislerimize acil sifalar diliyorum biz de 1,5 yasa dogru gidiyoruz sizden ilham alarak pasta kesecegiz maksat aile ile birlikte olmak bu aralar oglusum aagresif zannederim erken 2 yas sendromuna girdi hırçın ve arada dayak yiyoruz oglandan pata kute vuruyor babasıyla bana bir kac gündür de işten geldikten sonra heyecanla ustume atlayan çocuk beni resmen görmezlikten geliyo bayagi gucendim ama insallah geçicidir onu biraktigim icin intikam mi alıyo anlamadım neyse hep yanımızda olsunlar da

Bütün sevgili canı deger öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım ..bizlerde yani tüm anne ve babalarda bir öğretmen olduğunu belirtmek istiyorum ..Rabbim bizlere doğru eğitim ve öğretim vermeyi nasip etsin inş.

Mayıs annelerimizden öğretmen arkadaşlarımıza Pınar'da ,ilkim ,ecesuelif ve eda ya ayrıca güzel dileklerimi yolluyorum bu sabır isteyen görevde başarılar dilerim

Son düzenleme:

bende bendeeeee
basta BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere
öğretmenlik görevini hakkıyla yerine getiren tüm ÖĞRETMENLERİMİZİN bu günü ve tüm günleri kutlu olsun

Çiçeği burnunda Masalın güzel annesi çiçek annemizinde yeni görevi olan öğretmenler günü kutlu olsun ...:13:

herkese merhabacıklar:)) forumun sevgili öğretmen annelerinin öğretmenler günü kutlu olsun. geleceğin aydınlık nesilleri sizlere emanet.

ben olaya geç vakıf olmuş olucam ama yazmadan edemem chihiro popülist söylem yapıyor. bu kadar çok düşünüyorsa suriyelileri gönüllü olup yardıma gitsin onlara. ülkelerinde radikal islamcıları besleyerek iç savaş çıkardılar ki bunun arkasında kimin olduğu çok açık. oradan kaçan ailelerde erkekler çalışmadan yiyip içip geziyorlar tabi birde habire çocuk yapıyorlar, milletin karısına sarkıntılık yapıyorlar. ben şahsen çocuklar dışında hiçbirinin gözünün yaşına bakmam yollarım ülkelerine. zaten bu gidişle bizimde onlar gibi olacağımız günler de gelecek.

eşim nöbetçi ece ile bunalım takılıyoruz. ya ece hiç yapmadığı şeyi bu köpek dişlerinde yaptı ne varsa ağzına sokuyor ama öyle böyle değil mikrop kapacak bu gidişle siz de durumlar nasıl?

Bizim Mahir'de aynı CNm ne bulursa ağzına alıyor bende emziğine jel sürüp veriyorum gerçi kısa süreli rahatlatıyor ama olsun o haline görmeye dayanamıyorum ..ayrıca bizde dişlerin hepsinin uçları çıktı yani hepsi birden geliyor üzerine hastada olunca tam peşiran olduk maalesef ..biran önce kurtulsun istiyorum bende Rabbim kolay kılsın inş daha minnacıklar ya ..:26:

Son düzenleme:

bende bendeeeee
basta BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere
öğretmenlik görevini hakkıyla yerine getiren tüm ÖĞRETMENLERİMİZİN bu günü ve tüm günleri kutlu olsun

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR,ÇOOK İNCESİNİZ.Ben de forumdaki bütün meslektaşlarımın gününü kutluyorum,birazdan çıkacağım okulun yemeği vaaaar.Öptüüüm

Baby gözüm yollarda kaldı valla nerdeydin yaw biz senin maceralarını dinlemeden yapamıyoruz CNm

Son düzenleme:
1 buçuk yaşınız kutlu olsun canımsenide çok ama çok tebrik ediyorumazminden dolayı kutluyorumçok güzel kilo vermişsin canım umarım en kısa sürede istedigin kiloya ulaşırsınsana inanıyorum sen yaparsın
yaren nurun sık hastalanması ve hep aynı şekilde hastalanması tabikide araştırılmalı diye düşünüyorum,,mesela çağla bugüne kadar öksürükten başka birşey olmadı,,demekki bronşlarında bir sorun var..bide sormuşsun canım hastalıgını ayakta geçiriyo diye evet zaten çogu bebek ayakta geçiriyo,benim kızımda hiç halsizlik olmaz sürekli hareket halinde ama öksürügü devam eder ki sanmıyorum yatarak iyleşen bebegin oldugunu..hiç birini dinlendirmek mümkün olmuyo:)
sende azimli ol bacım hemen ver şu kiloları:)sen her halinle güzelsin beykozum
30 olmadan demişsin ama şurda 30 a ne kaldı kitoplasan 5 ay falanben 29 yaşımı çok sevdim sanırım 30 a girmeyecegim:))
canım mahir nasıl oldu inan 2 gündür hep aklımdaydı:26:umarım ilaçlar işe yaramıştır,,tabi senide merak ettim sen nasılsın iyleştinmi.
duan içinde kocaman amin diyorum..
hoşgeldin canım,,evet 2yaş sendromuna bizlerde yavaş yavaş giriyoruz:18:yine bu bişey degilsiz asıl 3 yaştan korkun:)
artık birey olduklarını ispat etmeye çalışıyolar,sizi dövmesi ondandır canımkendinize dikkat edin:)yakışıklıyıda öperim

sizin bunalımınızı yerim:))ver çocuga yapboz oynayın işte:)arada yere atar sende toplarsın
agza eşya sokma bizdede varya 5 aydır çağlanın bir tek dişi bile çıkmadı çok üzülüyorumhala 12 dişteyiz,,acaba hepsi birdenmi patlıyacak:18:çıksada kurtulsaydık..
bi daha yazmıycam dedim ama bende dayanamayacam,2 gün önce iskenderunda suriyeliler gencecik bir babayı öldürmüşler..adam izne gelmiş eşi dogum yapmış daha yavrusunu 2 defa görmüş hastaneden evine dogru giderken 3 tane suriyeli adamı öldürmüş..
inanmayan netten bakabilir..arkadaş hala acısın onlara,,acaba babasız kalan bebege kim acıycak kim bakacak belkide acıkınca sadece patates yiycek!!!en önemliside BABA sız büyüycek!!!

Ben çok şükür iyi sayılırım ..oğlumda yavaş yavaş kendine gelmeye başladı şu yeme işinide düzeltsek tamamdır inş ..

Genç babanın ölümüne çok üzüldüm Rabbim yakınlarına sabır ve minik bebeğe yardım olsun inş. Yetkililer umarım bazı şeyleri dikkate alır artık yoksa bir çok yer Teksas a dönücek

Baby gözüm yollarda kaldı valla nerdeydin yaw biz senin maceralarını dinlemeden yapamıyoruz CNm

geldim şekerim geldim:)şu dişim yine başıma bela oldu3 gecedir agıriyiiiikesin birinin nazarına geldim
o kendini biliyyyy:))bu arada ben cikirokkoya kızgın degilim bilin,düşüncelerini paylaştı ona saygı duyuyorum,ama dediklerine katılmıyorum nokta.....
neyse melegim nerde kalmıştık hah dişim çok agırıyodu cumartesi sabah uyandım dişçiyi aradım dedim duramıyorum hemen yer açın gelecem,1 saat sonraya randevu aldım,,aksilik bu ya dişiminde agrısı bir anda geçtidişçiye gidene kadar dua ettim tekrar dişim agrısın diye:))niye diye sorarsanız çünkü hangi dişimin agrıdıgını unuttumdoktor diycek hangi diş ben ne diycem
malesef dişim agrımadı geçtim doktora tamda tahmin ettgim gibi önce ''aç'' dediaçtim aaaaaahangisi dedi
''bilmiyorum hepsi sırayla agırıyo siz bulun dedim''neyse adam ilk denemede buldudişime kancayı geçirdi nerdeyse adamın elini ısıracaktımyine psikologa gitsem iyi olacakdolgulu olan dişimin çürügü sinirlere gelmişkanal tedavisi yapacak
şimdi antibiyotik içiyorum iyi geldiişte böyle cicim

kızlar bu sabah baktım 8 gibi çağlayla ceren bizim yataga geldiyine yatakta 4 kişi olduk:))benim ve eşimin hala gözü kapalı ama cerenle çağla bıcır bıcır konuşuyolararada ''susun uyuyun'' diyorum ama susmuyolar:))neyse önceki geceden ceren çağlanın avcuna bebek resmi çizmişti,çağla yatakta ablasına''bakkk'' dedi,cerende ne dedi biliyomusunuz:)))
''elindeki sıradan bir bebek ama sen benim gerçek bebegimsin''
''tamammı çağla''
''amaaam''
sohpetlerine çok güldüm:)tabi uyandık ama çok hoşuma gitti:)bu arada ilk defa çağla ''amaaamm''dedi:))yani tamam:))
sabahtan beri sürekli çocuga söylettiriyorum bıktı artık ama çok tatlı ya
birde ayak tırnagı biraz kırılmış baktım çorabını çıkartıyo ''acıyooo acıyooo''yani acıyooo dedi
zaten anlamışsınızdır:)
2 kelime ögrenmiş çok hoşuma gitti umarım artık dili açılır:))

Geçmiş olsun CNm sende bu dişten ne çektin beyahu ...diş ağrısını bilmiyen yoktur kanımca yani bende çok iyi bilirim umarım hemen kurtulursun bu dertten zor valla

Kem gözlere şiş şiş şiş ....

Amannn ne güzel cırcır böceğime maşallah bunların öyle bir dönemi var galiba çünkü Mahir de çok bülbül kesildi özellikle gel buraya yınçok güzel söylüyor birde gelme diyor bana yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…