78mi kız nekadar verdin toplamda cıldırıcam menünü yazarmısın bana
sabah aksam aralarda acil 15kilo vermem lazım 36bedenime geri dönmeliyim
sen bebek işini naptın deneme varmı bebegim
melegimcim deniyor inş en kısa zamanda mutlu haberi verecek
baybicimde düşünme asamasında 30olmadan bebekleri diziyim 40ta kocaman olsunlar hayatıma bakıyım diyooo
Hayırlı sabahlar biz her zaman ki gibi saat 5:00 te kalktik aslinda yine pek uyumadık..şuanda saat 6:25 galiba.. eskiden hafta sonu dedin mi uyku gelirdi aklına şimdi günlerden hangi gün onu seçemeyecek hale geldim
Meleğim sen nasılsın ve mahir nasi l oldu hastaneye gittiniz mi? Ins daha iyisinizdir.
Yaren nur un bugun birşey i yokmuş ilginç.
Off off bu hastalık lar cok zor.
CNm evt bugün gittik ve bizi basit ilaçlarla gönderdiler bana senin tedavin şeklin iyi devam et dedi yani calpol ve Nurofen vermeye devam edicekmişim
Melegim calpol ve dolven veriyorum bende donusumlu...sen diger ilaci ne icin veriyosun..biz dra da gidemedik..arabamiz serviste..cagatay cok halsiz.az once oksurecem derken bugun butun yediklerini kustu....umarim daha fazla kotulesmez...mahir nasil oldu...bu arad nagihan cvbin icin tsk...dedigin gibi z.yagini verdim ama su iciremedim...faydasi olur mu ki acep...yaren nur iyidir ins...
1, 600 kalorili doyat listem var.beyaz ekmek hamur işi yaglilar sekerliler yasak. Ama ben cnm istediginde tadiyorum. Ucunu kacirirsam ogun yerine sayıyorum. Gunde 3 kupa yesil cay en az 2, 5-3 lt su içiyorum. Aksam 7 maksimum 8den sonra su haric birsey yiyip icmiyorum genelde. Baxen atıştırmalık yada nescafe de ictigim oluyor.
Oyle hafta da bikac gun 40 dk yuruyorum.yaren nur 6, 5 aylikken 110 kgdaydm. Ilk 6-7 ay arasi 29 kg verdm.5 ay sonra tekrar basladm. Toplamda 32 kg gitti. Kafaya koyup hirs yapmak cok onemli. Arada birakmis olsam da daha isim bitmemiş ti. Ipin ucunu kacirmadan devam edecek oldugumun bilincindeydm. Kafada bitiyor.
36 beden olmasada 38li yada 40li bedene girmk istiyorum en yakin zamanda.
Bugun eski bir pantolon umu daha giydm.
Bebis calismasi yok bizde.yaren nur biraz daha buyusun ama o birazin ne kadar oldugunu bilmiyorum:))
Suan otobusteyim isten cikti m. Esim ve kizimla karşıda bulusacaz ve bebis görmeye gidecez.
Sen kac kgdesin cnm?
Bütün sevgili canı deger öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım ..bizlerde yani tüm anne ve babalarda bir öğretmen olduğunu belirtmek istiyorum ..Rabbim bizlere doğru eğitim ve öğretim vermeyi nasip etsin inş.
Mayıs annelerimizden öğretmen arkadaşlarımıza Pınar'da ,ilkim ,elifsu ve eda ya ayrıca güzel dileklerimi yolluyorum bu sabır isteyen görevde başarılar dilerim
herkese merhabacıklar:)) forumun sevgili öğretmen annelerinin öğretmenler günü kutlu olsun. geleceğin aydınlık nesilleri sizlere emanet.
ben olaya geç vakıf olmuş olucam ama yazmadan edemem chihiro popülist söylem yapıyor. bu kadar çok düşünüyorsa suriyelileri gönüllü olup yardıma gitsin onlara. ülkelerinde radikal islamcıları besleyerek iç savaş çıkardılar ki bunun arkasında kimin olduğu çok açık. oradan kaçan ailelerde erkekler çalışmadan yiyip içip geziyorlar tabi birde habire çocuk yapıyorlar, milletin karısına sarkıntılık yapıyorlar. ben şahsen çocuklar dışında hiçbirinin gözünün yaşına bakmam yollarım ülkelerine. zaten bu gidişle bizimde onlar gibi olacağımız günler de gelecek.
eşim nöbetçi ece ile bunalım takılıyoruz. ya ece hiç yapmadığı şeyi bu köpek dişlerinde yaptı ne varsa ağzına sokuyor ama öyle böyle değil mikrop kapacak bu gidişle siz de durumlar nasıl?
Bütün sevgili canı deger öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım ..bizlerde yani tüm anne ve babalarda bir öğretmen olduğunu belirtmek istiyorum ..Rabbim bizlere doğru eğitim ve öğretim vermeyi nasip etsin inş.
Mayıs annelerimizden öğretmen arkadaşlarımıza Pınar'da ,ilkim ,ecesuelif ve eda ya ayrıca güzel dileklerimi yolluyorum bu sabır isteyen görevde başarılar dilerim
bende bendeeeee
basta BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere
öğretmenlik görevini hakkıyla yerine getiren tüm ÖĞRETMENLERİMİZİN bu günü ve tüm günleri kutlu olsun
herkese merhabacıklar:)) forumun sevgili öğretmen annelerinin öğretmenler günü kutlu olsun. geleceğin aydınlık nesilleri sizlere emanet.
ben olaya geç vakıf olmuş olucam ama yazmadan edemem chihiro popülist söylem yapıyor. bu kadar çok düşünüyorsa suriyelileri gönüllü olup yardıma gitsin onlara. ülkelerinde radikal islamcıları besleyerek iç savaş çıkardılar ki bunun arkasında kimin olduğu çok açık. oradan kaçan ailelerde erkekler çalışmadan yiyip içip geziyorlar tabi birde habire çocuk yapıyorlar, milletin karısına sarkıntılık yapıyorlar. ben şahsen çocuklar dışında hiçbirinin gözünün yaşına bakmam yollarım ülkelerine. zaten bu gidişle bizimde onlar gibi olacağımız günler de gelecek.
eşim nöbetçi ece ile bunalım takılıyoruz. ya ece hiç yapmadığı şeyi bu köpek dişlerinde yaptı ne varsa ağzına sokuyor ama öyle böyle değil mikrop kapacak bu gidişle siz de durumlar nasıl?
1 buçuk yaşınız kutlu olsun canımKizlar gecmisi okumaya çalışıyorum yorum yapamıyorum.
Yaren nur icin bu çocuk çok hastalaniyor tarzi dusunceleriniz bazi yakinlarimiz esim vr benim de ayni fikirde oldugumuz gercek.
Bunu arastirmaliyiz ama nasil olur bilmiyorum. Mesela bugün aksam burnu akıyor du. Bakici teyze grip olmuş maskeliydi ama hemen kapmis sanirim. Bu kizin ust solunum ve boşaltım sistemi hassas.ozellikle ust solunum. Ne yapsam bilemedim ama hic yatmaz oyle asiri halsizlesmez. Biraz mizmiz oldugu zamanlar olmuştur mesela bu son bogaz enfeksiyonunda.istah olayi falan
Neyse dra danismam lazim.ama ayakta ve bazen ilacli bazen ilacsiz atlatmasi bagisiklik sistemi nin iyi oldugunu da gostrrmez mi yanlis mi düşünüyorum?
Insallah yarina siddetlenmez ve cabuk gecer.
Bu arada bugun kuzumda bucuklu yasina girdi:)))))
YAREN NUR ARTIK 1, 5 YASINDAAAAAAAAA:)))
Bu aksam minik bir pasta ile kutlama yapacaktik ama esim gec gelecegi icin yapmadk.
Yarin hani su ikiz bebeklrrini kaybeden bir arkadasim vardi ya o simdi doğurdu 3 gunluk oglusumuz var.adi ÇINAR. cok tatli bisey.yarjn aksam gormeye gideceZ mis mis kokuyordur simdi o. Esim de bende koklamak için sabirsizlaniyoruz.taze bebek kokusu:))) kizima da orda kucuk bir kutlamA yapacagiz.artik mumlari ufleyebilir herhalde:)))
Bendn haber 78e düştüm sonunda en son 4 sene once bu kilodaydm ve bugun olmayan bir kot pantolonuma daha kavustum.cok mutluyum iyiki de atmamisim:))))
Asimizi haftaya olacaz bakalim.
Simdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi.
Ne güzel sey kizim diyebilmek (erkek annelrri icin de oglum diyebilmek tabiki) Rabbim güzel günler gostersin onlara.
Iyi geceler. ...
sende azimli ol bacım hemen ver şu kiloları:)sen her halinle güzelsin beykozum78mi kız nekadar verdin toplamda cıldırıcam menünü yazarmısın bana
sabah aksam aralarda acil 15kilo vermem lazım 36bedenime geri dönmeliyim
sen bebek işini naptın deneme varmı bebegim
melegimcim deniyor inş en kısa zamanda mutlu haberi verecek
baybicimde düşünme asamasında 30olmadan bebekleri diziyim 40ta kocaman olsunlar hayatıma bakıyım diyooo
canım mahir nasıl oldu inan 2 gündür hep aklımdaydı:26:umarım ilaçlar işe yaramıştır,,tabi senide merak ettim sen nasılsın iyleştinmi.Bizde de aynı CNm oksururken eğer yediği birşey varsa kusuyor
Calpol biz 4 saat ara ile Nurofeni ise 7saat ara ile veriyoruz aslında ikiside aynı ilaç gibi gözüksede etkileri farklı bunu zaten doktor önerdi yani benim fikrim değil ..bugün mahir sanki dünkünden daha kötü öksürüğü iyice arttı..
Çagatay ve bütün hasta çoçuklara şifa diliyorumm Rabb'inden amiiiiinnm
hoşgeldin canım,,evet 2yaş sendromuna bizlerde yavaş yavaş giriyoruz:18:yine bu bişey degilsiz asıl 3 yaştan korkun:)Kızlar iyi geceler ben de bir cok arkadasimiz gibi okuyorum ama yazmaya firsat bulamıyorum hasta bebislerimize acil sifalar diliyorum biz de 1,5 yasa dogru gidiyoruz sizden ilham alarak pasta kesecegiz maksat aile ile birlikte olmak bu aralar oglusum aagresif zannederim erken 2 yas sendromuna girdi hırçın ve arada dayak yiyoruz oglandan pata kute vuruyor babasıyla bana bir kac gündür de işten geldikten sonra heyecanla ustume atlayan çocuk beni resmen görmezlikten geliyo bayagi gucendim ama insallah geçicidir onu biraktigim icin intikam mi alıyo anlamadım neyse hep yanımızda olsunlar da
1 buçuk yaşınız kutlu olsun canımsenide çok ama çok tebrik ediyorum azminden dolayı kutluyorum çok güzel kilo vermişsin canım umarım en kısa sürede istedigin kiloya ulaşırsın sana inanıyorum sen yaparsın
yaren nurun sık hastalanması ve hep aynı şekilde hastalanması tabikide araştırılmalı diye düşünüyorum,,mesela çağla bugüne kadar öksürükten başka birşey olmadı,,demekki bronşlarında bir sorun var..bide sormuşsun canım hastalıgını ayakta geçiriyo diye evet zaten çogu bebek ayakta geçiriyo,benim kızımda hiç halsizlik olmaz sürekli hareket halinde ama öksürügü devam eder ki sanmıyorum yatarak iyleşen bebegin oldugunu..hiç birini dinlendirmek mümkün olmuyo:)
sende azimli ol bacım hemen ver şu kiloları:)sen her halinle güzelsin beykozum
30 olmadan demişsin ama şurda 30 a ne kaldı kitoplasan 5 ay falan ben 29 yaşımı çok sevdim sanırım 30 a girmeyecegim:))
canım mahir nasıl oldu inan 2 gündür hep aklımdaydı:26:umarım ilaçlar işe yaramıştır,,tabi senide merak ettim sen nasılsın iyleştinmi.
duan içinde kocaman amin diyorum..
hoşgeldin canım,,evet 2yaş sendromuna bizlerde yavaş yavaş giriyoruz:18:yine bu bişey degilsiz asıl 3 yaştan korkun:)
artık birey olduklarını ispat etmeye çalışıyolar,sizi dövmesi ondandır canımkendinize dikkat edin:)yakışıklıyıda öperim
sizin bunalımınızı yerim:))ver çocuga yapboz oynayın işte:)arada yere atar sende toplarsın
agza eşya sokma bizdede varya 5 aydır çağlanın bir tek dişi bile çıkmadı çok üzülüyorum hala 12 dişteyiz,,acaba hepsi birdenmi patlıyacak:18:çıksada kurtulsaydık..
bi daha yazmıycam dedim ama bende dayanamayacam,2 gün önce iskenderunda suriyeliler gencecik bir babayı öldürmüşler..adam izne gelmiş eşi dogum yapmış daha yavrusunu 2 defa görmüş hastaneden evine dogru giderken 3 tane suriyeli adamı öldürmüş..
inanmayan netten bakabilir..arkadaş hala acısın onlara,,acaba babasız kalan bebege kim acıycak kim bakacak belkide acıkınca sadece patates yiycek!!!en önemliside BABA sız büyüycek!!!
Baby gözüm yollarda kaldıvalla nerdeydin yaw biz senin maceralarını dinlemeden yapamıyoruz CNm
geldim şekerim geldim:)şu dişim yine başıma bela oldu3 gecedir agıriyiiii kesin birinin nazarına geldim
o kendini biliyyyy:))bu arada ben cikirokkoya kızgın degilim bilin,düşüncelerini paylaştı ona saygı duyuyorum,ama dediklerine katılmıyorum nokta.....
neyse melegim nerde kalmıştık hah dişim çok agırıyodu cumartesi sabah uyandım dişçiyi aradım dedim duramıyorum hemen yer açın gelecem,1 saat sonraya randevu aldım,,aksilik bu ya dişiminde agrısı bir anda geçtidişçiye gidene kadar dua ettim tekrar dişim agrısın diye:))niye diye sorarsanız çünkü hangi dişimin agrıdıgını unuttum doktor diycek hangi diş ben ne diycem
malesef dişim agrımadı geçtim doktora tamda tahmin ettgim gibi önce ''aç'' dediaçtim aaaaaa hangisi dedi
''bilmiyorum hepsi sırayla agırıyo siz bulun dedim''neyse adam ilk denemede buldu dişime kancayı geçirdi nerdeyse adamın elini ısıracaktım yine psikologa gitsem iyi olacak dolgulu olan dişimin çürügü sinirlere gelmiş kanal tedavisi yapacak
şimdi antibiyotik içiyorum iyi geldiişte böyle cicim
kızlar bu sabah baktım 8 gibi çağlayla ceren bizim yataga geldiyine yatakta 4 kişi olduk:))benim ve eşimin hala gözü kapalı ama cerenle çağla bıcır bıcır konuşuyolar arada ''susun uyuyun'' diyorum ama susmuyolar:))neyse önceki geceden ceren çağlanın avcuna bebek resmi çizmişti,çağla yatakta ablasına''bakkk'' dedi,cerende ne dedi biliyomusunuz:)))
''elindeki sıradan bir bebek ama sen benim gerçek bebegimsin''
''tamammı çağla''
''amaaam''
sohpetlerine çok güldüm:)tabi uyandık ama çok hoşuma gitti:)bu arada ilk defa çağla ''amaaamm''dedi:))yani tamam:))
sabahtan beri sürekli çocuga söylettiriyorum bıktı artık ama çok tatlı ya
birde ayak tırnagı biraz kırılmış baktım çorabını çıkartıyo ''acıyooo acıyooo''yani acıyooo dedi
zaten anlamışsınızdır:)
2 kelime ögrenmiş çok hoşuma gitti umarım artık dili açılır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?