Ilkim CNm nasılsın ,Nagiş sen nasıl oldun bende çok fenayım özellikle akşam olunca daha bir bastırıyor bu ağrılar...şuan nefes almaya çalişan kuzumu uyutmaya çalişıyorum ..burnu dolmuş yavrumun ..
Yazamıyorum artik cok yogun 35 sayfa gerideym o kadar gecmisi nasil okurum ki.
Elektrik gitti oyle giriyorum.
Yaren nur bogaz enfeksiyon u gecirdi. Istahi gitti huyu shy degisti.ateslendi dusmedi ilkk kez ve acillik oldk.
Cok zor günler gecirdm.
Simdi iyi.sacimiz kesildi.iki numara
Kilomuz 11i buldu cok sukur.ben yine gribim
Cok sık oluyor nfeden bilmiyorum ilac da kullanmıyorum ama iltihap kokusu var.
Isten firsat bulamıyorum. Uyku saatleri de degisti.11-11:30dan once uyumuyor akilli ddelirecem bu konuda.sonra sabah gec kalkıyor o yüzden gece de okuyamiyorum.
Herkes iyidir ins.hepinixzi öpüyorum gorusmk uzere..
selam burayı kalabalık görmek ne güzel
bugün yine kuaföre gittim,kaş bıyıkbide saçımı biraz daha kestirdim ilk kez böyle kısa oluyo yinede sevdim
eve geldim saçımı boyadım duş aldım fönledim,,eşime gösterdim dedim bak nasıl olmuş cigerim
arkanı dön dedidöndüm ''hımm iyi kesememiş sanki biraz egri duruyo'' dedi
yine bana geldiler:86:ya dedim sanane düzünden egrisindennnnyakışmışmı yakışmamışmıııı
''hııı güzel güzell''dedikıcık ne olacak
eşimin bu huyunu hiç sevmiyorum
mesela magazada bir bluz denerim bak yakıştımı nasıl derim cevap şu:''acaba şu boncukları dökülürmü,içinde rahatmısın''
ya sanene inciginden boncugundan güzelmi degilmi
bide ayakkabı alınca yine aynı şeyi yapar''ayagını sıkıyomu,yürüyünce rahatmı'' off offf
yani şöyle dese olmuyo mu evet bu senin rengin çok yakışmış harika vauwww
neyse boşverin canımı sıktıgıma degmez:86::86:
saçım bakır kahve oldu:86:hah işte böyle
fena degil daha gözüm alışmadıalışınca sizede gösteririm
okulda bi kıvanç vardıcereni o çocuktan öyle bi sovuttumki kötüyüm ben kötüyüm
''cerennnn şu kıvancın dişlerine ne olmuş sanki simsiyah bide çürümüşmü ne''
''bak bide terligini ters giymiş 5 yaşındaki çocuk böylemi olur''
ve daha bir kaç şey daha:)
o günden beridir cerenin agzından kıvanç ismini duymadım
çocugun aşkını söndürdüm
18.ay aşısı yaptıran anneciklere bi sorum olacak,çocuk felciaşısı agızdan kaç damla verdiler:26:
çaglaya 2 damla damlattılar dogrumudur:26:
18.ay aşısı yaptıran anneciklere bi sorum olacak,çocuk felciaşısı agızdan kaç damla verdiler:26:
çaglaya 2 damla damlattılar dogrumudur:26:
gerçidaha aşımız bitmedi haftaya devamı var,şu suriyeliler yüzünden her yıl ekstradan aşı oluyo çocuklarımız
valla hepsine uyuz olmuş durumdayımhepsininde küçük küçük bir sürü çocugu var,hangi ara yaptınız bunları
2 yıldan fazla oldu burdalar ve kundakta bir sürü bebe var
erkekleride öyle pis bakıyo kihepsinin gözünü oyacan
bide şöyle bişey var kaç kişi kocasını suriyelilere kaptırmış biliyomusunuz
neyse asıl mesele şu:bizi begenmiyolarmış
''türk erkekleri lokum gibi,kadınları b.kum gibi ''diyolarmış
hepsini yolacanvalla yine sinir oldum
aşıyı 2 damla yaptılar bizim hemşireler de.
"şu Suriyeliler" dediğiniz insanlar, ülkelerinde iç savaş çıkmış, herşeyleri yağmalanmış, çocuklarına yedirecek birşey bulamayıp, aç-susuz kilometrelerce yol yürüyüp ülkemize sığınmış insanlar. kendinizi onların yerine hiç koydunuz mu? onların yerinde siz de olabilirdiniz, sizin de ülkenizde savaş olabilirdi ve komşu ülkeye sığınan siz olabilirdiniz. sahip olduğumuz bu imkanlar sonsuza kadar sürmeyebilir, rahat döşeklerimizde sonsuza kadar yatamayabiliriz, düşmez kalkmaz bir Allah demişler. mesajınızdaki nefret söylemini son derece yadırgıyorum ve sizi bir anne olarak, komşu ülkede fahiş fiyata 1 odada kalan 20 kişilik ailelerin patatesten başka yiyecek bulamamasını düşünmeye davet ediyorum...
söyleyeceklerim bu kadar... hoşçakalın...
"şu Suriyeliler" dediğiniz insanlar, ülkelerinde iç savaş çıkmış, herşeyleri yağmalanmış, çocuklarına yedirecek birşey bulamayıp, aç-susuz kilometrelerce yol yürüyüp ülkemize sığınmış insanlar. kendinizi onların yerine hiç koydunuz mu? onların yerinde siz de olabilirdiniz, sizin de ülkenizde savaş olabilirdi ve komşu ülkeye sığınan siz olabilirdiniz. sahip olduğumuz bu imkanlar sonsuza kadar sürmeyebilir, rahat döşeklerimizde sonsuza kadar yatamayabiliriz, düşmez kalkmaz bir Allah demişler. mesajınızdaki nefret söylemini son derece yadırgıyorum ve sizi bir anne olarak, komşu ülkede fahiş fiyata 1 odada kalan 20 kişilik ailelerin patatesten başka yiyecek bulamamasını düşünmeye davet ediyorum...
Bu mesajını yeni okudum valla kaçırmişim ehuehueselam burayı kalabalık görmek ne güzel
bugün yine kuaföre gittim,kaş bıyıkbide saçımı biraz daha kestirdim ilk kez böyle kısa oluyo yinede sevdim
eve geldim saçımı boyadım duş aldım fönledim,,eşime gösterdim dedim bak nasıl olmuş cigerim
arkanı dön dedidöndüm ''hımm iyi kesememiş sanki biraz egri duruyo'' dedi
yine bana geldiler:86:ya dedim sanane düzünden egrisindennnnyakışmışmı yakışmamışmıııı
''hııı güzel güzell''dedikıcık ne olacak
eşimin bu huyunu hiç sevmiyorum
mesela magazada bir bluz denerim bak yakıştımı nasıl derim cevap şu:''acaba şu boncukları dökülürmü,içinde rahatmısın''
ya sanene inciginden boncugundan güzelmi degilmi
bide ayakkabı alınca yine aynı şeyi yapar''ayagını sıkıyomu,yürüyünce rahatmı'' off offf
yani şöyle dese olmuyo mu evet bu senin rengin çok yakışmış harika vauwww
neyse boşverin canımı sıktıgıma degmez:86::86:
saçım bakır kahve oldu:86:hah işte böyle
fena degil daha gözüm alışmadıalışınca sizede gösteririm
ya arkadaşlar konu nereye gitmiş.özelliklede baybceren ve chiciro karşı karşıya gelmesi beni çok şaşırttı.daha bu sabah eşimle bu konuyu konuştuk suriyede 15bin çocuk ölmüş arkadaşlar bu bilginin üstüne söyleyecek bişeyim yok.ama her millette olduğu gibi suistimal edenlerde vardır.bizim milletimiz çok yüce bi millet bizden başka kimse sahip çıkmıyor onlara eminim herkez elinden geleni yapıyor gerek fiili gerek kalbi.
şimdi konuyla alakası yok ama benim için çok önemli bi bilgi paylaşıcam sizlerle
alıntıdır.Domuz katkılı ürünlerle alakalı bu pazartesi çok yıkıcı bir şey öğrendim. Bayer firmasının ürettiği elevit adlı özellikle hamile kadınlara verilen vitamin ilacında domuz katkısı olduğunu öğrendim twitterden. Tam olarak inanamadığım için firmayı arayıp bizzat kendim sordum. görevli bana aynen şunları söyledi evet, elevit adlı ilacın içindeki E vitaminin kaynağı domuzdur
Bunu duyduktan sonraki sorum Peki prospektüste böyle bir açıklama var mı? oldu. onlarda olmadığını belirttiler. kullanılan vitaminin nereden elde edildiği yazmazmış.
Gerçekten sağlık bakanlığına bu soruyu soranlara gelen cevap da firmayı onaylar nitelikte. Bu maddelerin, jelatin vs. nerden elde edildiğine değil hijyenik, kaliteli ve standartlara uygun olup olmadığına bakılıyormuş. haram olup olmadığı önemli değil yani. ister domuzdan gelsin ister başka bir hayvandan.
aaaaa nasıl insanlar ya baska e vitamini olan seymi yokmus
bilmeden içtigimiz için günah sayılmıyor ama ben içmem bundan sonra
Allahım daha neler bilmeden yemiş içmişizdir
sen koru rabbim :26:
Sürüye konusunda fazla bilgim yok bende herkes gibi okuyorum ve dinliyorum ..bu konuda en iyi bilen kanımca baby gibi içinde bulunup onları yakından gören olucaktır ...daha evvelde rahmetli Turgut Özal I'n Irak'tan kaçanlara sınırları açması ile ve onların çoğu bizi sonradan sırtımızdan vurması şeklinde oldu ...ne ilginçtîr ki besle kargayı oysun gözünü deyimine çok inanıyorum bizede hep olan o maalesef .allah göstermesin bizde savaş çıksa idi hangi ülke acaba açardı kapıları çok merak ediyorum ... Bizim ülkenin bu gibi durumlarda uygulayacağı bir politikası olmalı yoksa ülkemiz yol geçen hanına döner ve gelen vurur giden vurur...hay Allah bende nerden nereye geldim dimi sorry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?