Ayy aynen valla biz de aynı saatte oturuyoruz sabah 6.30 da da işe gitmek için kalkıyorum uyuyup kalıyorum akşam.
seni tebrik etmek lazım iki çocukla yine de gayet iyisin. Ben buradan iki ve daha fazla sayıda çocuklu anneleri tebrik ediyorum.
.
büyük küçük hasta herkes( meleğim içim cız etti denir ya sen hasta mahirim hasta kimsen yok tek başına ( bende tek başıma çok kaldım ama komşum bile dar zamanımda yetti bana ama sende o da yok. yanlış anlamazsan hani sen 2. ci bebeği düşünüyorum dediğinde ben de seni düşünüyorum. mahir zor bir bebek ve sen onda çok yıprandın. senin ileride olmazsa diye hemen 2. bebeği yapman seni daha da yıpratmıcakmı gurbet ellerde 2 bebekle ki eşinde yardımcı değil. evet hayatlarımızda bütün önceliğimiz yavrularımız oldu onlar için iyi olanı yapmaya çalışıyoruz ama unutmayalım ki biz de iyi olucaz ki onlara iyi bakalım.
nagiş sen hiç yaren nuru üniversite hastanesine götürdünmü? hani orada herşeyi araştırıyorlar ya ondan dedim. yavrum daha kış bile daha tam gelmeden çok hastalanmış. maşallah o kadar iştahlı beslenmesi iyi çocuğun nasıl bünyesi böyle zayıf oluyor anlayamıyorum.
melegimmm mahirime ve sana sifa versin rabbim gecmiş olsunn sarı papatyam
inş su hastalıklar birdaha gelmez
yarın cerenin okulunun ögretmenler günü kutlaması varceren hem şiir okuyacak hemde arkadaşlarıyla dans edecek ne kadar özgüvenli bir kız herşeyede parmak kaldırıyo ben okurum ben oynarım:))hayır yani bide şiiri ezbertletmek bana düşüyo:)
neyseki 3 kere okudum hemen ezberledio ezberledi ama ben unuttum
yarın 1 de gidecez bide pasta börek falan istiyolarne yapacam bilmiyorum:44:
cerene dedim yapmasam olurmu''anne o zaman sende digerlerinin getirdiginden yiyemessin'' dedi
mecbur yapacaz:18:
bide ögretmenine hediye alacakmışdedim tamam alalım efendim hediyeyi verirken ögretmenine şiir okuyacakmış
''ögrtmenin canım benim canım benim seni ben pek çokpek çok severim''
sanırım örtmenini çok seviyoyok yok kıskanmıyorum:26:gerçekten:44:
evet canım fırçayı yiyince aklımdan çıkmıyosun:))bide zamanında bi arkadaş vardı gerçi pek tanımıyorum sizleri iyi bi fırçalamıştıdilekmete miydi tam hatırlayamadım:))arada herkese fırça şart
bende seni çok seviyorum
benim kız kardeşim yok ve hep eksikligini hissettim,iyiki kızlarım var ilerde inşallah onlarla arkadaş gibi olurum
gerçi o zaman beni istemezler ama ben aralarına sıkışırım:)
senin kıskançlıkta iyi yönde olmuş beykozum:)okuma yazmayı sökmüşsün:)
Allah gönlüne göre versin umarım 2 kızın olur,benimde enes gibi yakışıklı bir oglum olsun
tabi 3. yaparsam:)bazen yapıyım diyorum bazen yok istemiyorum diyorumhakkıma hayırlısı olsun..
Ay ne güzel işte sevsin tabiki öğretmenini sen şimdiden kıskanmalara başlarsan ilerde bu kızın boy friend i olunca ne yapacan hı
Maşallah güzel kızıma annesi gibi Zeki ve çalişkan hiç şaşırmadım desem
ne ara kız fırcaladıysa fırcalanmıstır bebegimmm
inş enes gibi bebegin olur yap sen yap
evet melegim ben çok kıskancım koç burcuyum seven kıskanır:))
boy friend de neymiş
okulda bi kıvanç vardıcereni o çocuktan öyle bi sovuttumki kötüyüm ben kötüyüm
''cerennnn şu kıvancın dişlerine ne olmuş sanki simsiyah bide çürümüşmü ne''
''bak bide terligini ters giymiş 5 yaşındaki çocuk böylemi olur''
ve daha bir kaç şey daha:)
o günden beridir cerenin agzından kıvanç ismini duymadım
çocugun aşkını söndürdüm
Vay hain dondon seni kızın şimdiden kismetlerini
Kapatıyor bak şuna aboo
gayet iyimiyim bilmiyorum çok yoruluroumçokşükür ki eşim bana çok yardımcı o da vurdumduymaz olsa mahvolurdum,ne anneden ne kaynanadan hiç şansım yok ikiside gelse misafir gibi oturup kalkıyolar,yemeklerini hazırlıyorum yiyolar tabaklarını bile kaldırmıyolar annesi kaynanası yardımcı olanlara imrenerek bakıyorum,yani bana bişey olsa çocuklarım sefil olur bakacak kimse olmaz neyse Allah saglık versin insan 2 degil 5 çocuga bile bakar,bide sabır versin dimi:)
anneyim ben:101::101:
aman kız anneleri kızlarınızı kıvançlardan uzak tutun:))
azraece hele hele sen aman dikkat et cicim:)
İçim bir fena oldu valla CNm bende aynıyım bu yüzden seni çok iyi anlıyorum Rabbim bizleri evlatlarımıza bağışlansın inş zaten bugünlerde çok melenkolik oldum sürekli oğluma birşey olursa seklinde vesveselerin var çok depresyonik bir durum galiba
Ne yani şimdi mahir kızlarınızdan birine aşık olursa ne olacak aşk acısımı çktirçeksiniz
Pişt sevenlerin arasına girilmez
bi ara fırçalamıştı işte 1 yıl önce falan neyse takma kafaya:)
beykoz ikizler ne alemde:)))benimkiler 1 haftadır inişe geçtisönmüş balon gibi olacaklar
seninkiiler nasıl
emzirirken çok iyilerdi:18:alın size emzirmenin faydalarından biri daha
ama korkmayalım bi süre sonra tekrar toparlanıyolarama eskisi gibi olmaları çok zor
18.ay aşısı yaptıran anneciklere bi sorum olacak,çocuk felciaşısı agızdan kaç damla verdiler:26:
çaglaya 2 damla damlattılar dogrumudur:26:
gerçidaha aşımız bitmedi haftaya devamı var,şu suriyeliler yüzünden her yıl ekstradan aşı oluyo çocuklarımız
valla hepsine uyuz olmuş durumdayımhepsininde küçük küçük bir sürü çocugu var,hangi ara yaptınız bunları
2 yıldan fazla oldu burdalar ve kundakta bir sürü bebe var
erkekleride öyle pis bakıyo kihepsinin gözünü oyacan
bide şöyle bişey var kaç kişi kocasını suriyelilere kaptırmış biliyomusunuz
neyse asıl mesele şu:bizi begenmiyolarmış
''türk erkekleri lokum gibi,kadınları b.kum gibi ''diyolarmış
hepsini yolacanvalla yine sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?