2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

meleğim ece külotlu çorap ve çıtçıtlı badiyle tartıldı bezini de yeni değiştirmiştim 100 gr düştük yinede.

dilbercim yazmadım kaç gündür maşallah kaancıma. ece ile aynı gidiyor gelişimleri. yap bozda yapmış afferin yakışıklıma. eğer onu çözdüyse hemen farklı olanından al ilk siz yapın hep onun göreceği şekilde arkası gelir muhakkak.

annem yarın gidiyor. ecenin resmen uşaklığını yapıyor beni deli ediyor. sabah kalkınca yataktan benim cadı annannem diye bağırıyor:)) ctesi görcem onu ben kalacak yine benim elime:)) aşure yaptık, arkadaşlara gündüz gezmesine gittik sayılı gün bitti bile. ben de doktora gittim yine ferritin değerlerim çok düşmüş:)) içmek istemiyorum o kan haplarından çok iştah açıyor. beslenme yönü dicenizde zaten iyi yiyorum anlamadım bu işi annemde eceyi emzirdiğinden bıraktır artık deyip duruyor.

bugün gittiğimiz gezmekte 2 yaşında kız çocuğu vardı çok öksürük nöbeti geçiriyormuş ona da alerji demişler ilaç içmiş fayda etmemiş başka doktora götürmüşler yalancı boğmaca çıkmış. aklınızda bulunsun diye yazım dedim.

gayet iyimiyim bilmiyorum çok yoruluroumçokşükür ki eşim bana çok yardımcı o da vurdumduymaz olsa mahvolurdum,ne anneden ne kaynanadan hiç şansım yokikiside gelse misafir gibi oturup kalkıyolar,yemeklerini hazırlıyorum yiyolar tabaklarını bile kaldırmıyolarannesi kaynanası yardımcı olanlara imrenerek bakıyorum,yani bana bişey olsa çocuklarım sefil olurbakacak kimse olmazneyse Allah saglık versin insan 2 degil 5 çocuga bile bakar,bide sabır versin dimi:)

yarın cerenin okulunun ögretmenler günü kutlaması varceren hem şiir okuyacak hemde arkadaşlarıyla dans edecekne kadar özgüvenli bir kız herşeyede parmak kaldırıyo ben okurum ben oynarım:))hayır yani bide şiiri ezbertletmek bana düşüyo:)
neyseki 3 kere okudum hemen ezberledio ezberledi ama ben unuttum
yarın 1 de gidecez bide pasta börek falan istiyolarne yapacam bilmiyorum:44:
cerene dedim yapmasam olurmu''anne o zaman sende digerlerinin getirdiginden yiyemessin'' dedi
mecbur yapacaz:18:
bide ögretmenine hediye alacakmışdedim tamam alalımefendim hediyeyi verirken ögretmenine şiir okuyacakmış
''ögrtmenin canım benim canım benim seni ben pek çokpek çok severim''
sanırım örtmenini çok seviyoyok yok kıskanmıyorum:26:gerçekten:44:

Çok haklısın doğru sözü ne denir aynen katılıyorum ..işte bende artık Rabb'ime havale ettim eğer çok zorlanmıyacaksam olsun yoksa ne yapalım mevlam MAhirime sağlık ,kuvvet ve ömür versin..

melegimmm mahirime ve sana sifa versin rabbim gecmiş olsunn sarı papatyam
inş su hastalıklar birdaha gelmez

Sagol Beykoz'un sarı papatyan biraz soldu ama yine de şükür Rabb'ime oğluma bakacak kadar derman veriyor

Son düzenleme:

Ay ne güzel işte sevsin tabiki öğretmenini sen şimdiden kıskanmalara başlarsan ilerde bu kızın boy friend i olunca ne yapacan hı
Maşallah güzel kızıma annesi gibi Zeki ve çalişkan hiç şaşırmadım desem

ne ara kız fırcaladıysa fırcalanmıstır bebegimmm
inş enes gibi bebegin olur yap sen yap

evet melegim ben çok kıskancım koç burcuyum seven kıskanır:))
boy friend de neymiş
okulda bi kıvanç vardıcereni o çocuktan öyle bi sovuttumkikötüyüm ben kötüyüm
''cerennnn şu kıvancın dişlerine ne olmuş sanki simsiyah bide çürümüşmü ne''
''bak bide terligini ters giymiş 5 yaşındaki çocuk böylemi olur''
ve daha bir kaç şey daha:)
o günden beridir cerenin agzından kıvanç ismini duymadım
çocugun aşkını söndürdüm

ne ara kız fırcaladıysa fırcalanmıstır bebegimmm
inş enes gibi bebegin olur yap sen yap

bi ara fırçalamıştı işte 1 yıl önce falan neyse takma kafaya:)
beykoz ikizler ne alemde:)))benimkiler 1 haftadır inişe geçtisönmüş balon gibi olacaklar
seninkiiler nasıl
emzirirken çok iyilerdi:18:alın size emzirmenin faydalarından biri daha
ama korkmayalım bi süre sonra tekrar toparlanıyolarama eskisi gibi olmaları çok zor

Vay hain dondon seni kızın şimdiden kismetlerini
Kapatıyor bak şuna aboo

İçim bir fena oldu valla CNm bende aynıyım bu yüzden seni çok iyi anlıyorum Rabbim bizleri evlatlarımıza bağışlansın inş zaten bugünlerde çok melenkolik oldum sürekli oğluma birşey olursa seklinde vesveselerin var çok depresyonik bir durum galiba

anneyim ben:101::101:
aman kız anneleri kızlarınızı kıvançlardan uzak tutun:))
azraece hele hele sen aman dikkat et cicim:)

Ne yani şimdi mahir kızlarınızdan birine aşık olursa ne olacak aşk acısımı çktirçeksiniz
Pişt sevenlerin arasına girilmez

evet melegim sen uzakta yalnızsın ama inan bende kendi memleketimde yalnızımakraba çok,arkadaşımda çok ama insan yinede en yakını annesinin biraz anlayışını ilgisini bekliyo
sende çabuk sıyrıl o kötü düşüncelerdenbak bende hani rüya görmüştüm cerene yada çağlaya bişey olacak diye günlerce kendimi yedim bitirdim,cereni okula göndermemeyi bile düşündüm çok kötüydüm buraya çok yazmadım ama bu düşünce 1 ay boyunca beni mahvettiçok kötü kabuslar gördümseni çok iyi anlıyorum ama hemen bu durumdan çıkmassan daha kötü olursun canım..aklına bile getirme,Allah hepimizin evlatlarını bizlere bagışlasın acılarını göstertmesin amin..

Ne yani şimdi mahir kızlarınızdan birine aşık olursa ne olacak aşk acısımı çktirçeksiniz
Pişt sevenlerin arasına girilmez

yok canım,mahir olur,ahmet olur mehmet olur sorun degil:))yeterki kıvanç olmasın
ya ne çabuk unuttun o kıvancın bihtere yaptıklarınıgerçi bihterde az degildi ama neyse:))
olan adana olduhala aklıma geldikçe üzülüyorum adnancıgaAllah tan matmazel vardı belki onu teselli etmiştir
off ne filmdi ya:))beni beni bihterini

18.ay aşısı yaptıran anneciklere bi sorum olacak,çocuk felciaşısı agızdan kaç damla verdiler:26:
çaglaya 2 damla damlattılar dogrumudur:26:
gerçidaha aşımız bitmedi haftaya devamı var,şu suriyeliler yüzünden her yıl ekstradan aşı oluyo çocuklarımız
valla hepsine uyuz olmuş durumdayımhepsininde küçük küçük bir sürü çocugu var,hangi ara yaptınız bunları
2 yıldan fazla oldu burdalar ve kundakta bir sürü bebe var
erkekleride öyle pis bakıyo kihepsinin gözünü oyacan
bide şöyle bişey var kaç kişi kocasını suriyelilere kaptırmış biliyomusunuz
neyse asıl mesele şu:bizi begenmiyolarmış
''türk erkekleri lokum gibi,kadınları b.kum gibi ''diyolarmış
hepsini yolacanvalla yine sinir oldum

neyse ben yatıyım yoksa konuştukça konuşuyorumkimsede sus demiyo
ben normalde çok sessiz mülayim ve kibar bir insanımdır ama buraya yazınca bana bişeyler oluyo
içimdeki canavar dişarı çıkıyo
aslında çok tatlıyımdır:101::101::101:tadımdan yenmez:90:
akıllı,agırbaşlı,oturaklıyımdır:111::111:
gerçekten bana ne oluyo anlamıyorum:))
neyse kendimide çok övdüm,birazda sinirliyimdirama 1 dakika sonra pammık gibi olurum:86::86:
hepinizi öperim,ayrıca gidiklarım:80:
iyi geceler rüyanızda beni görün:125:

ikizler iyi canım bazen özellikle takkeleri takılıyken sızlıyorlar
ama ilk zamanlardaki gibi degil simdi daha rahatım
daha önce daha pörsüktü şimdi biraz sıkmalık gibi oldu ele geliyor yani
digeri içine az su koyulmus balon gibiydi elleyince kacıyordu
biraz daha düzelse on numara olcak sen deneyimlisin canım ne kadarı geri geliyor ve nekadar sürede

canım kıskanclıktan diyolardır
şey meraklısı olanlar söylüyordur özellikle
zatn sende demişsin kac kişi kocasını kaptırdı diye
bazı kişilerin zihniyeti belli
sorsunlar bakalım suriyeli erkeklere onların fikri ne
nese bende sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…