2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Meleğim benim oğlan sanırım onu yemez peyniri hemen farkediyor.işlerimi bitirdim açtım ezginin günlüğü hüsnü arkan dinliyorum.bazı kişiler vardır bam teline ruhunun en ince yerlerine dokunur benim için öyle her şarkısı beni başka yere götürüyo hele yeni bi düet keşfettim hüsnü arkan birsen tezer hoşgeldin.bütün gün dinledim.
Bebeğimize ömer ismini koyacağız eşim yanına ikinci bi isim düşünüyo sanırım tuğrul olacak topiğe bi ömer daha gelicek inş.

Ömer ismine bende bayılıyorum Rabbim utandırmasın inş. Çok iyi isimler seçmişsiniz ..kız olsaydı ne düşünmüştün CNm .. Bizde halan bebek yok bekliyoruz hayırlısı bakalım ..

Son düzenleme:
cumartesi 9, pazar günü -1 dereceydik. kar isteyen "bağzı"larının yoğun isteği üzerine meteoroloji, cumartesiyi 7 ye düşürmüş, pazar gününe de kar koymuş

Ömer ismine bende bayılıyorum Rabbim utandırmasın inş. Çok iyi isimler seçmişsiniz ..kız olsaydı ne düşünmüştün CNm .. Bizde halan bebek yok bekliyoruz hayırlısı bakalım ..

çocukken mahallemizde Ömer diye bir çocuk vardı ve biz "Ööööömeer, kedileri gööömeeer" derdik. Boğaziçi Kimya'yı kazandığı gün hepimizi gömdü

bahtı açık, hayırlı bir evlat olsun inşallah

Son düzenleme:

MELEGİMCİM saol bebişim ...
akciger filmi cekildi burun için ameliyat olacagım gün yani 9gün sonra filme bakıcak inş bişey yoktur :18:
cok tesekkür ederim ogun yazarım inş olanları ...

oyyyy ismiyle yasasın inş ömer ismi cok güzel ve anlamlı rabbim nazarlardan korusun

rabbim sana senin gibi cana yakın iyi güzel bir kız nasip etsin inş melegimcimmmm
ben inanıyorum yakındır haberini alıcazzzz

ben geldim. size ablamın bebeğiyle ilgili güzel haber verebilmek için günlerdir bekliyorum bugün 66 günü geride bıraktı cansum. o küçücük bedeniyle o kadar badireler atlattıki. ciğerleri gelişmediğinden sürekli solunum makinasına bağlı ve bu onu 2. defa zatüre yapmış bugün görüş günüydü ablama hayati tehlikesi var demiş doktor daha önce mide kanaması mı geçirdi, vücudu enfeksiyon kapıp ödem toplayıp şişmedi, kanımı değişdi o kadar zor ki. biliyorsunuz yarım kilo doğmuştu hala 1 kiloyu geçemedi yavrum. geçen hafta iyidi oysaki ablam gidip alışveriş yapıp eşyalarını aldı. ben buradan ecenin ahşap beşiğini yolladım kurdular. Allahım şu mübarek perşembe akşamı cansumuzu anne babasına bağışla hayırlısıyla lütfen dualarınızı istiyorum kızlar.

bende regl oldun ağrım var ve acayip terelelliyim. bugün misafirim vardı. ben eceye hamileyken evde balık pişirmediğimden( şimdi eşek gibi hem elliyom hem pişiriyom ah anne olmak dışarıda balıkçıda yiyorduk. gide gele sohbet etmeye başladık sahibiyle onunda eşi hamileydi. daha sonrasında 2 defa da karısıyla denk geldik malum gebe muhabbeti. o benden 2 hafta öndeydi derken doğurduk ben 2kez dükkanlarına uğradım ama hep çalışanları vardı kaldı öyle. geçen haftasonu balık alırken bir baktık eşi orada. hemen telini istedim karısının ve bugüne davet ettim kızını görmek ve eceyle oynaması için sağolsun geldiler. nasıl mutlu oluyor ece kendi gibi biri olunca evde anlatamam. muhabbet ederken bir anda kadın kendilerinin yehova şahitleri dinine mensup olduğunu söyledi. bununla ilgili bilgiler veririken broşür filanda çıkardı ben bozuntuya vermedim misafirim sonuçta ama içten içede gıcık oldum. evime davet etmişim hemen ilk gelişte böyle davranması hoşuma gitmedi yahudi misyonerliği yapıyor açıkca. tabi gitti eşim geldi evde broşürleri görünce kızdı bana sokaktan adam toplarsan böyle olur işte diye:))

Toplam 39 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 37 ziyaretçi)
azraece, LeahFr

hey noluyor ya 37 ziyertçi ne demek:18::18::18:

canım ablan inş bebegine sag salim kavusur inş kucagı bos kalmaz ...
ne acıdır o rabbim vermesin kimseye

sana gelince misafir diye saygı göstermeni tebrik ederim...
ama eşinde haklı öle herkeze acma kapını canımm iyi niyet bazen iyi degildir

yazdıklarınızı okuyunca şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. ben ne demek istemişim siz ne anlamışsınız. gergin bi anınızda okunuz niye yoruyorm çümkü gerçekten kırıldım. bir laf bu kadar ters tarafından algılanır çocuk azarlar gibi bir tAVRA BÜRÜNMÜŞSÜNÜZ. amacım kol bacak uzunluğu değil tabiki. neyse tabi beni ilgilendirmez. 18 aylık meleklerimiz nasıl ilerleme kaydetmiş, bugün kelime dagarcıklarına hangi kelime girmiş, kendi başına çorap çıkarmayı başarmış. haklısın. iyi akşamlarrr

selam tatlışlar
azraece ablanın kızı cansuya rabbim şifa versin,Allah onu ailesine bagışlasın inşallah,,güçlü bir bebek umarım bunu atlatır..
misafirin için şöyle diyim,kimsenin dini mezhebi bizi ilgilendirmez ama broşür falan dagıtması hiç hoş olmamışilk defa evine geliyo ki 10. gelişi bile olsa bunu yapması hoş degilneyse sen bişey dememekle iyi yapmışsın canım
talaycım demek bebişimiz erkekmiş:)ya en başından beridir hep içimden erkek diye geçiyodu biliyomusunama hiç yazmadımismiyle yaşasın ömerismi gibi kendide çok güzel bir bebek olsunhayırlı evlat olsunsaglıkla gelsin
beykozum canım demek ameliyat 14ünde:26:az kalmış hiç strese girme basit bir operasyonben daha önce buna benzer çok ameliyat yaptım:)şaka bir yana duydugum kadarıyla yarım saat kadar sürüyo olmalı..yeni burnunla bir foto isteriz:)acil şifalar canım
şekersiz dövmeni bende begendim marjinal arkadaşım benim:)bu arada çok cesur bir bayansınçok severim:)

Son düzenleme:

bakınız benim niyetim tartışma ortamı yaratmak degil,,evet haklısınız belki ters tarafıma denk gelmiştir..
çocuk azarlar gibi bir tavrım yok ama sizde okuduklarınızı dikkatli okuyun,kim yeni kelime ögrenmişse gelip paylaşıyo,kimin çocugu diş çıkarmışsa yazıyo,kim ne yiyip ne yemiyorsa yine yazıyo ve siz diyosunuz ki çocukların gelişimden çok az bahsediyorsunuz diye,,
pardonda siz çocugunuzun gelişiminden ne kadar bahsettiniz,,hep okuyup kaçmakla olmaz onu demek istedim..
sizde buyrun gelin paylaşım yapalım hep birlikte bilgilenelim..
dedigim gibi ben kavga etmiyorum size öyle yansımışsa kusuruma bakmayınız..

Lütfen kırılma biz seni çok göremiyoruz burda ve dediğim gibi bir çok şeyide konuşuyoruz şimdi sen sanki bebeklerden fazla bahsetmiyorsunuz deyince İnan bende alındım ve sana yazdım .. Seni kırmak ve incitmek amacımız değil ifade ederkende biraz şaka ile yaklışıyoruz ortam sertleşip kırgınlıklar daha çok artmasın diye ..

Son düzenleme:
canım sıkıldı geçen sene bugüne gideyim neler yazmışız bakayım dedim demez olaydım 4 aralıkta ecenin ilk sıralama ve emekleme videosunu koymuşum ay nasıl mutlu oldum ağladım:)) iyiki üşenmeyip o kadar sayfa geri gitmişim. bu video babamların makinasında silinmişti nasip burda gördüm tekrar:))

Azraece CNm inş minik cansu hayata sımsıkı tutunur ve ailesinin güzel kızı olur ..dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…