2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende bi türlü adresimi gönderemedim sonunda başardım.ben kendim hediye almayı değilde karşı tarafa hediye almayı daha çok severim.aldığım kişinin hediyemi beğenmesi,şaşırması beni ayrı mutlu ediyo.pınardaya alıcam hediyeyi belirledim ama mecburen ayın 15ini beklemek zorundayım eşimin bana vermiş olduğu bütçemin hepsiyle musab bilale oyuncak vb. aldım halada almaya devam ediyorum sabah oğluşuma tchibodan balık tutma seti aldım çalışan anne olarak işin kolayına kaçtım monteserio anneleri gibi kendim yapmak istedim ama olmadı.neyse bunları niye yazdım
meleğim sana bi mesaj değildi sakın üzerine alma öyle yazmak istedim.

Yok CNm alınmadın sorun yok yani .. Adres bilgilerini aldım inş en kısa zamanda alır yollarım gerçi daha karar veremedim ama araştırmadayım ..

sevgili meleğim bana isim ve adres bilgilerini gönderebilirmisin. ne alacağıma karar verdimde burda bulabilirmiyim bilmem bakacağız artık. ansısız postacı kapını çalabilir... bu arada beni arkadaş olarak eklememişsin. bir kusur mu işledik. mahiri görürdük fena mı olurdu....

Olurmu CNm o gün demenle hemen ekledim bir daha gönderirim sana arkadaşlık teklifi bu arada seninde kabul etmen yani tıklamam lazım belki ondan eklenmemiştir ..bilgilerimide yazıp yolluyorum ok

Minyatür CNm şimdi yeniden denedim ve listenizde diyo yani ben eklemişim sen bir kontrol et istersen

Geçen gün hediyeyi meleğim çiçeğe alacağımı yazmıştı ben özelden çiçeğe yazdım hatta hediyemi seçtim bile şekerler bilginize.

yaaa bir cıktım cekilişten 2yakanız bir araya gelmedi

kızlar ben üsüttüm sanırım gögüslerim sanki cok süt dolarda agrır ya öle sızlıyor
birde elleyince acıyor ama her yeri degil belirli yerleri böle olan varmı
sütü kestim baya oldu basta agrıdı bir daha öle agrımadı
kafayı yicem hastalık hastalık üstüne geliyor

yok canım ya allaha emanet devam kışa

dün nihayet dövmem son halini aldı..

bu arada sabah annezeyneple konuştum hepinize selam söyledi...

ben gördümmmmm
uçuk arkadasım gercekten yakısmışşşş
ben yaptırmak isterdim ama din boyutundayım acaba günahmı degilmi muallaktayım bu yuzden yaptırmıyorum canım:18:
seninki sanki tablo olmus yarısma ne zaman canım
kesin 1.ci olursun kolunda güzelmişşşş

Ömer'in boyunu merak ediyorum. uzamaya devam ediyormuymuş?

boyunu sormadım ama dili uzuyo gun geçtikçe onu biliyorum

sayın 9 ziyaretçi misafirim gelecek kekim ve böreğim hazır buyrun bana beklerim:))

ayy ben isterim ama ziyaretçi değilim olmaz mı?

mersi şekerim. yarışma olalı cok oldu ama benim programıma uymadı. katılamadım..

Naber fıstıklar yine konu dişi konuşucam kimse kusura bakmasın :))
Sekersiz dövmene bittim CNm resmen sanat eseri olmuş güle güle kullan CNm ..
Beykoz'um sana da çok geçmiş olsun bir doktora gidip ciğerlerine baktır istersen üşürmüş olabilirsin bana bu konuda sudafet iyi giliyordu sanada belki ondan verir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…