2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

babycimmm saol canım ...
burnum degişmicekki hayatım sadece kemigi düzeltcek oda seklini degiştirmiyormus canımcım
aman nefes alıyımda sinüzitler gitsinde rahat uyuyum yeter :2:
ilgin için cok tesekkür ederim canım benim

ya kızlar bide şöyle birşey var tamam burda öncelik bebeklerimiz ama yani benim kızım 5 aydır diş çıkarmamış,belki haftada 1-2 yeni kelime ögreniyo ee başkada birşey yok..yani ben sadece bebegimin gelişiminden bahsedeceksem haftada 1 buraya ugramam lazım..
ama ben burayı öyle görmüyorum ki hepinizi çok seviyorum herşeyimi siznle paylaşıyorum yeri geliyo gülüyoruz yeri geliyo hüzünleniyoruz birbirimize akıl veriyoruz,,en azından birbirimizi anlamaya çalışıyoruz..
arada şakalaşıp stres atıyoruz en azından ben öyle yapıyorum..
işte böyle moralim bozuluncada girip birşey yazasım gelmiyo
arkadaşım sende lütfen uzatma ve kırılma,,benim yüzümden birinin canı sıkılınca benim daha çok canım sıkılıyo..
mesela çiko benim yüzümden 10 gün kadar gelmedi,sonra aradım geldi inan keyfim düzeldi..
neyse dedim ya yine canım sıkıldı keyfim kaçtı,,
herkese iyi geceler..

Herkese Günaydıııııııııııııııııııııın

Canım burada herkes ne isterse onu konuşur böyle bi kural yok. Kimse neye öncelik verip vermeyeceğime de karar veremez, sen de boşver canını sıkma. Sen hep yaz cicim ben zevkle okuyorum

cansum bi an önce çıksın o hastaneden anneciğinin kollarına inşallah... üzülme

kapını da herkese açma. ya başka bi niyeti olsaydı...

Toplam 39 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 37 ziyaretçi)
azraece, LeahFr

hey noluyor ya 37 ziyertçi ne demek:18::18::18:

nasıl yani gerçekten mi

günaydın annişler...

benim de dün akşam misafirim vardı. 5 yasında kızları vardı. allahım defneyi görmeniz lazımdı. butun maymunluklarını sergiledi. kızın elinden tutup odasına goturmeye calıstı falan. butun oyuncakları dağıttı yerlerde hepsi... içerden bişey alıp geliyor kikir kikir gülerek :) ayyy cok tatlı cok. yavrularımız iyi ki varlar. çok şükür. mutluluk kaynağımız yaa..
tabi onlar gittikten sonra uyutabildim... gece de hiç kalkmadı. sabah uyandı yine geç kaldık zaten... ayy ne cok yazdım

hepinize muck

Gunaydinnnnnn nasilsinizzz7de uyandik bomba gibiyim:))
Varmi yan bakan:))
ceren birqz oksuruyo doktora gidecez..dun uyumadan banyo yaptirdim ondanmi oldu..
Cagla yarim yumurtayi tek seferde agzina atti ve yedi inanamadim vahsi kizim benim:)

süper olmuş... özledik seni çiçek daha sık gel.. bu arada karstan anne arıyorum sana :) tanıstırcam seni birileriyle ben dur hele sıkılmk pes etmek yok.. ok?

Canimmmmmm balli yesil çayimmmuccckkk Cok sevindim hem ozlendigim icin hemde dusunuldugum icin.Canim yogun cabam sayesinde kizima 15 aylik ve 2 yasinda arkadas buldum davet ettim ilk firsatta bulusturacagiz bebisleri,hele birde anlasirlarsa sık sık gorustururum.iki gundur 3 yasinda bir arkadasa goturuyor annem. Yani inan elimden geleni yapiyorum ve ins. sonuc alacagim

oo süper haber... nasıl mutlu olmuştur masalım...

öpüyorum

DİLBEREGE ve BAMBUCAN kizlar cok tsk ederim sanirim icim hala cocuk kalmis bu tarz msjlariniz beni cocuklar gibi sevindiriyor
Dilberege,canim Kars' da gunler fena gecmiyor.iyiki çalisma karari almisim bana inanilmaz guc veriyor,ögrencilerimi cok seviyorum onlara cok deger verip elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum.Esimin destegiyle okula birsuru yenilikler yapiyoruz,cocuklar cok mutlu oluyorlar tabiki bende.Boyle desarj olunca Masala da daha verimli olabiliyorum aksam eve gidince.iyiyim yani

Tmm sekersiz yazarim..
Cicekkkkkkk nasisin:)seni görünce gözlerim parladi arkadasim:)))
İsimde yok ne yapsam,esimi bekliyorum size takiliyim hadi anlatin:))

Ayyy canimmm cok tsk ederim gondermis kadar oldun cok mutlu oldum.Heyyyyy ahali chihironun günahini aldiniz bakin arkadasim nekadar cömert

Chihiro dostum,Bodrum da yasarken benimde kitap okuma grubum vardi inanilmaz guzel vakit geciriyorduk.Kitap bahanesiyle super yerlerde brunchlar yapiyorduk ve simdi de Kars ta kitap okuma grubu kuruyoruz esimle,hatta ilk kitap secildi okudum ama daha toplanmadik,aklima hep sen geliyorsun.

mutlu cigerim nerdesin..
Plannerde yok acaba biseymi oldu.
Sabah kuslari nerdesiniz..
Cok uykum var yaw :)biri beni sarssin kendime geleyim:))
İlkimcim muckk:)

Canimmm öncelikle gecmis olsun yakisikli kuzuma.Masal da gecen yil cok hastalandi bakalim bu yil ne bekliyo bizi.Evet canim kar basladi heryer bembeyaz ,aslinda bu durum beni de cok heycanlandiriyor fakat herkes tiksineceksin 6 ay asfalti gormiceksin diyor.Bide kizlar burada simdiden hava -12 lerde resmen sabah burnumun ici gercek anlamda buz tuttu saka yapmiyorum

ay ne güzel yaa.. kitap kulubu demek.. bayıldım bu fikre...

Dilberege ve mutluanne, kuzularimin elleri uf olmus cok gecmis olsun ,o elleri ope ope bitiririm kiyamam.

AZRAECE,yuce rabbim kizimizi annesine bagislasin .Su mubarek gunde butun dualar kizimizin uzerinde olsun onu korusun.

BEYKOZ,canim cok gecmis olsun umarim sorunsuz gecer .Cok opuyorum o bal dudakli prensimle seni

SEKERSIZIM,gozun aydin canim, hele hele teyze olacak olman cok guzel inan anne olmak gibi o da apayri guzel bir duygu.Hem Defnosla aralar cok da olmayacak en yakin arkadasi kuzeni olacak belkide bu cok guzel

Ömer ismine bende bayılıyorum Rabbim utandırmasın inş. Çok iyi isimler seçmişsiniz ..kız olsaydı ne düşünmüştün CNm .. Bizde halan bebek yok bekliyoruz hayırlısı bakalım ..
Rabbim sizede en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bi melek göndersin.mahirime arkadaş olsun inş.güzel dileklerin için sağol

boğaziçimi ay inş. bizim Ömerde gidermiki oralara evet önemli olan bahtı açık hayırlı bi insan olması.

oyyyy ismiyle yasasın inş ömer ismi cok güzel ve anlamlı rabbim nazarlardan korusun
sağol beykozcum inş.

daha sabah vanda 600 gram doğan ve hayata tutunan bebeğin haberini seyrettim içim sızladı inş. minik melek cansuda ailesini sevindirir hep güzel haberler verir.dualarım bütün bebekler için Rabbim hepsini ailelerine bağışlasın.
balıkçının karısı için ise şaşrıdım küçük yerlerde böyle şeylerle karşılaşmıyor insan farklı inanç ve kültürdeki kişilerle görüşmek renktir ama düşüncesini empoze etmesi işte orda dur demek gerekiyo

herkeze günaydın çoğunluk hepimiz iyiyiz sanırım keyifler iyi kaza hastalık haberi yok olmasında hep böyle güzel şeylerden bahsedelim.bizim burada belediyenin SAKEM diye merkezi var çeşitli kurslar açıyorlar çokta güzel şeyler yapıyorlar.bende pastacılık kursuna yazıldım şeker hamuru öğrenmek için.doğum günü pastalarını bedavaya getirecem inş.birde çocuklar için oyun klubü teklifinde bulundum değerlendireceklerini söylediler ayy inş. olurda oğluşum için yeni arkadaşlar edinmek ve güzel vakit geçirmek için bi fırsat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…