ya kızlar bide şöyle birşey var tamam burda öncelik bebeklerimiz ama yani benim kızım 5 aydır diş çıkarmamış,belki haftada 1-2 yeni kelime ögreniyo ee başkada birşey yok..yani ben sadece bebegimin gelişiminden bahsedeceksem haftada 1 buraya ugramam lazım..
ama ben burayı öyle görmüyorum ki hepinizi çok seviyorum herşeyimi siznle paylaşıyorum yeri geliyo gülüyoruz yeri geliyo hüzünleniyoruz birbirimize akıl veriyoruz,,en azından birbirimizi anlamaya çalışıyoruz..
arada şakalaşıp stres atıyoruz en azından ben öyle yapıyorum..
işte böyle moralim bozuluncada girip birşey yazasım gelmiyo
arkadaşım sende lütfen uzatma ve kırılma,,benim yüzümden birinin canı sıkılınca benim daha çok canım sıkılıyo..
mesela çiko benim yüzümden 10 gün kadar gelmedi,sonra aradım geldi inan keyfim düzeldi..
neyse dedim ya yine canım sıkıldı keyfim kaçtı,,
herkese iyi geceler..
ben geldim. size ablamın bebeğiyle ilgili güzel haber verebilmek için günlerdir bekliyorum bugün 66 günü geride bıraktı cansum. o küçücük bedeniyle o kadar badireler atlattıki. ciğerleri gelişmediğinden sürekli solunum makinasına bağlı ve bu onu 2. defa zatüre yapmış bugün görüş günüydü ablama hayati tehlikesi var demiş doktordaha önce mide kanaması mı geçirdi, vücudu enfeksiyon kapıp ödem toplayıp şişmedi, kanımı değişdi o kadar zor ki. biliyorsunuz yarım kilo doğmuştu hala 1 kiloyu geçemedi yavrum. geçen hafta iyidi oysaki ablam gidip alışveriş yapıp eşyalarını aldı. ben buradan ecenin ahşap beşiğini yolladım kurdular. Allahım şu mübarek perşembe akşamı cansumuzu anne babasına bağışla hayırlısıyla lütfen dualarınızı istiyorum kızlar.
bende regl oldun ağrım var ve acayip terelelliyim. bugün misafirim vardı. ben eceye hamileyken evde balık pişirmediğimden( şimdi eşek gibi hem elliyom hem pişiriyom ah anne olmakdışarıda balıkçıda yiyorduk. gide gele sohbet etmeye başladık sahibiyle onunda eşi hamileydi. daha sonrasında 2 defa da karısıyla denk geldik malum gebe muhabbeti. o benden 2 hafta öndeydi derken doğurduk ben 2kez dükkanlarına uğradım ama hep çalışanları vardı kaldı öyle. geçen haftasonu balık alırken bir baktık eşi orada. hemen telini istedim karısının ve bugüne davet ettim kızını görmek ve eceyle oynaması için sağolsun geldiler. nasıl mutlu oluyor ece kendi gibi biri olunca evde anlatamam. muhabbet ederken bir anda kadın kendilerinin yehova şahitleri dinine mensup olduğunu söyledi. bununla ilgili bilgiler veririken broşür filanda çıkardı ben bozuntuya vermedim misafirim sonuçta ama içten içede gıcık oldum. evime davet etmişim hemen ilk gelişte böyle davranması hoşuma gitmedi yahudi misyonerliği yapıyor açıkca. tabi gitti eşim geldi evde broşürleri görünce kızdı bana sokaktan adam toplarsan böyle olur işte diye:))
Toplam 39 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 37 ziyaretçi)
azraece, LeahFr
hey noluyor ya 37 ziyertçi ne demek:18::18::18:
süper olmuş... özledik seni çiçek daha sık gel.. bu arada karstan anne arıyorum sana :) tanıstırcam seni birileriyle ben dur hele sıkılmk pes etmek yok.. ok?
Gunaydinnnnnn nasilsinizzz7de uyandik bomba gibiyim:))
Varmi yan bakan:))
ceren birqz oksuruyo doktora gidecez..dun uyumadan banyo yaptirdim ondanmi oldu..
Cagla yarim yumurtayi tek seferde agzina atti ve yedi inanamadim vahsi kizim benim:)
Canimmmmmm balli yesil çayimmmuccckkkCok sevindim hem ozlendigim icin hemde dusunuldugum icin.Canim yogun cabam sayesinde kizima 15 aylik ve 2 yasinda arkadas buldum davet ettim ilk firsatta bulusturacagiz bebisleri,hele birde anlasirlarsa sık sık gorustururum.iki gundur 3 yasinda bir arkadasa goturuyor annem. Yani inan elimden geleni yapiyorum ve ins. sonuc alacagim
dostum, isterseniz hep beraber size gönderelim. biri öğretmenler günü, biri yılbaşı, biri de Burkina Faso'nun düşman işgalinden kurtuluşu kutlaması olsun
not: hediye göndermek konusunda ciddiyim
bi'not daha: Burkina Faso diye bir memleket gerçekten var
günaydın güzel annişlerr
uzun bi müddet giremedim tarık buğranın bu kez rahatsızlığı uzun sürdü göğsündeki hırıltı çok geç geçti
çok şükür şu anda yavrum iyi
odası için antibakteriyel halı aldık çok içime sindi
çekiliş yapılmış kaçırdımbende artık kim kime ne almış heyecanla resim beklerim
bu gün tarık buğraya ablam bakıcak bende sinemaya gidicem oğlum olmadan ilk defa kendim için bi şey yapıcam:)
ya kızlar tarık buğra 2 yaş sendromuna girdi galiba
iştahsız,inatçı,sürekli mızmızlanan,çığlık atan,elindeki nesneleri fırlatan asi bi bebek oldu:)
diğer kuzularda durumlar nasıl:26:
ayrıca şu karıştırma huyuda hala geçmedi çok karıştırıp dağıtıyo evi o kadar yoruluyorum ki
2 gündürde gece çok geç uyuyo alt köpek dişleri geliyor..
bu yorgunluğmun ve koşturmacamın en güzel tarafı kilo veriyo olmam:)
benim yaramaz sıpamın yüzünden annem ve ablamda artık bizi evlerine kabul etmiyolar
koltuk kenarlarında dans etmesi,masa üstünden uca kadar gelerek hoplamaya kalkması ve koltuktan yere takla atması sebebiyle çığlık çığlığa bağırıyolar bi süre sizinle görüşmeyelim dediler
mutlum;kuzumun parmağı yanmış çok geçmiş olsun öperim onun minik parmağını
çiçekçim;ne güzel yerler bembeyaz olmuştur orda canım kar çekti:)masalı ve seni öptüm
beybim;ceren nasıl oldu?öptüm fıstıklarını ve tabiki senide:)
geçmiştende çok haberim yok umarım tüm anneler ve bebişler iyilerdir
Ayyy canimmm cok tsk ederim gondermis kadar oldun cok mutlu oldum.Heyyyyy ahali chihironun günahini aldiniz bakin arkadasim nekadar cömert
Chihiro dostum,Bodrum da yasarken benimde kitap okuma grubum vardi inanilmaz guzel vakit geciriyorduk.Kitap bahanesiyle super yerlerde brunchlar yapiyorduk ve simdi de Kars ta kitap okuma grubu kuruyoruz esimle,hatta ilk kitap secildi okudum ama daha toplanmadik,aklima hep sen geliyorsun.
Süper olmuş ellerine ve emeğine sağlık ..ne mutlu çoçuklarımız senin gibi öğretmene sahip..
Tmm sekersiz yazarim..
Cicekkkkkkk nasisin:)seni görünce gözlerim parladi arkadasim:)))
İsimde yok ne yapsam,esimi bekliyorum size takiliyim hadi anlatin:))
Rabbim sizede en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bi melek göndersin.mahirime arkadaş olsun inş.güzel dileklerin için sağolÖmer ismine bende bayılıyorum Rabbim utandırmasın inş. Çok iyi isimler seçmişsiniz ..kız olsaydı ne düşünmüştün CNm .. Bizde halan bebek yok bekliyoruz hayırlısı bakalım ..
boğaziçimi ay inş. bizim Ömerde gidermiki oralara evet önemli olan bahtı açık hayırlı bi insan olması.çocukken mahallemizde Ömer diye bir çocuk vardı ve biz "Ööööömeer, kedileri gööömeeer" derdik. Boğaziçi Kimya'yı kazandığı gün hepimizi gömdü
bahtı açık, hayırlı bir evlat olsun inşallah
sağol beykozcum inş.oyyyy ismiyle yasasın inş ömer ismi cok güzel ve anlamlı rabbim nazarlardan korusun
ben geldim. size ablamın bebeğiyle ilgili güzel haber verebilmek için günlerdir bekliyorum bugün 66 günü geride bıraktı cansum. o küçücük bedeniyle o kadar badireler atlattıki. ciğerleri gelişmediğinden sürekli solunum makinasına bağlı ve bu onu 2. defa zatüre yapmış bugün görüş günüydü ablama hayati tehlikesi var demiş doktordaha önce mide kanaması mı geçirdi, vücudu enfeksiyon kapıp ödem toplayıp şişmedi, kanımı değişdi o kadar zor ki. biliyorsunuz yarım kilo doğmuştu hala 1 kiloyu geçemedi yavrum. geçen hafta iyidi oysaki ablam gidip alışveriş yapıp eşyalarını aldı. ben buradan ecenin ahşap beşiğini yolladım kurdular. Allahım şu mübarek perşembe akşamı cansumuzu anne babasına bağışla hayırlısıyla lütfen dualarınızı istiyorum kızlar.
bende regl oldun ağrım var ve acayip terelelliyim. bugün misafirim vardı. ben eceye hamileyken evde balık pişirmediğimden( şimdi eşek gibi hem elliyom hem pişiriyom ah anne olmakdışarıda balıkçıda yiyorduk. gide gele sohbet etmeye başladık sahibiyle onunda eşi hamileydi. daha sonrasında 2 defa da karısıyla denk geldik malum gebe muhabbeti. o benden 2 hafta öndeydi derken doğurduk ben 2kez dükkanlarına uğradım ama hep çalışanları vardı kaldı öyle. geçen haftasonu balık alırken bir baktık eşi orada. hemen telini istedim karısının ve bugüne davet ettim kızını görmek ve eceyle oynaması için sağolsun geldiler. nasıl mutlu oluyor ece kendi gibi biri olunca evde anlatamam. muhabbet ederken bir anda kadın kendilerinin yehova şahitleri dinine mensup olduğunu söyledi. bununla ilgili bilgiler veririken broşür filanda çıkardı ben bozuntuya vermedim misafirim sonuçta ama içten içede gıcık oldum. evime davet etmişim hemen ilk gelişte böyle davranması hoşuma gitmedi yahudi misyonerliği yapıyor açıkca. tabi gitti eşim geldi evde broşürleri görünce kızdı bana sokaktan adam toplarsan böyle olur işte diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?