2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Topiğimiz tatile girde de benim mi haberim olmadı anlamadım niye kimse yok yaw ..
Talaycıma hediyesini kismen tamamladım sayılır bir kaç şey daha alıp yollucam hemen bakalım beğenicek mi çok Merak ediyorum ..inş beğenir ve içine siner .. Çok kafa patlattım çünkü :18:

Buzz gibi İstanbul'dan herkese mutlu sabahlar

Meleğim Mahirime geçmiş olsun umarım daha iyidir gözü

Tatlıcadım maşallah Tarık Buğraya Ne güzel şeyler öğrenmiş
Her yeni bişey öğrendiklerinde insan çok mutlu oluyor

İlkimcan demek Beste de Alla Alla diyoYer onu teyzesi yerrrrr

Bambucan Azranın mutlu olması ne güzelBizimki kendi yaşıtlarıyla hiçbirşey paylaşmıyor şimdilik
ama kendinden küçükse mutlaka oyuncağını verirKendinden büyükse de yanaşır oyun ister

Nasılsınız kızlarBiz iyiyiz çok şükürDün akşam babamız geç geldi bizde kızımla faaliyet yaptık
Biraz boyama yaptık karalama da denebilir,sonra eşleştirmeler yaptık biraz kart eşleştirdik ardından aynı yastıkları
sonra da bebekleri biraraya koyduk.Bitane hello kitty oyuncak var,ben onu bebeklerin yanına koydum kızım çıkardı "eyyoki" diyo
yani bebek değilmiş o Kış geceleri uzun olunca ee benim kızım da uykusuz olunca, geceye baya oyun sığdırıyoruz

Herkese mutlu günler

Gülmek için yaratılmış
Gözlerde yaşlar niye
Sevmek için yaratılmış
Kalpler hep boboş niye
Sevmesini bilmiyorsan
Bakma sakın gözlerime
Mutlu olmak istiyorsan
İnan inan sözlerime
Yok yok yalan deme
Sevgi denen o gerçeğe
Sevmek acı gerçek acı
Benzer birbirine
Gülmek için yaratılmış
Gülmek için yaratılmış
Gözlerde yaşlar niye
Sevmek için yaratılmış
Kalpler hep boboş niye
Sevmesini bilmiyorsan
Bakma sakın gözlerime
Mutlu olmak istiyorsan
İnan inan sözlerime

Şekersizim beni kendime getirdin ezgiler yüzüme yüzüme çarptı hemen açıyorum
zira şu aralar; iki ekmek aldım eve gidiyorum,
çişimiz tuvalete,kakamız tuvalate
sağ elimde beş parmak söylemekten helak olmuştum
evet ya böyle güzel şarkılar vardı gençliğimde

Selaaamm..

Nasılsınız arkadaşlar :)) Ben bu haftaya yoğun başladım.. Dün iş için Konya'ya gittim akşam döndüm.. Allahım o ne soğuk dondum resmen.. Gerçi İstanbula döndüm bugün burası da aynı :))

Sizler neler yaptınız bakalım.. Geçmişi okuyamadım pek yoğunluktan.. Umarım hasta bebişimiz yoktur..

Öptüm hepinizi :)

Şekersiz yeşil çay hanımsayenizde müzik açtım limonlu soda eşliğinde
önce sizin şarkınızı arkasından beni benden alan şarkıyı açtımbeni benden alırsan seni sana bırakmam
değil tabiburcu güneş oflaya oflayasayenizde oflaya oflaya soda içiyorum gaz yaptı
işi gücü bıraktım gençliğime döndümbakınız şekersiz hanım oldu mu şimdigeliniz beni
taxime hatta münkünse nevizadeye götürünüzdağıtacağızdırfenayım:95::86::99:
dilber atla metrobüse sende gel

Hemeeennnn.. geliyorum canım bekle beni..
Valla Uzun zamandır ilk kez c.tesi akşamı canlı müziğe gittik arkadaşlarla.. Ay ne iyi geldi bir bilseniz.. İçim açıldı ruhum açıldı..
Beim X bu aralar feci işlere daldı.. Varsa yoksa iş güç kafasını çıkaramıyor.. Bir boşluk bulunca da hadi çıkalım desem.. yorgunum bilmem ne deyip kıvırıyordu.. ama bu c.tesi çıktık artık.. Ohh be kendime geldim veee bunu sık sık yapmaya karar verdim

İnşallah yaparsınız canım,bizde ayda yılda bir bişey yapınca hep öyle diyoruz(hep yapalıııım)Ama hep 1 kereyle kalıyor
Walla senin adına çok sevindiminsanı kendine getiriyor bu aktiviteler
Bende bir tuhafımyazın hava güzel diye çalışamıyorum,kışın da kasvetli diyeYine hiç çalışasım yok
Ama tam uyku havası değil mi yaaa:120:işte ne işimiz var:120:

Sagol CNm Mahir'in gözü iyi oldu sayılır sıcak banyo birebir geliyor aklınızda olsun .. Belki biZdeki arpacık değildi ama kızarıp şişmişti mikrop kaptığı için olduğu kesin şuan hemen hemen yok oldu..çok şükür..

Son düzenleme:

Söylenecek tek kelime varken söylenmez niye ) ben söylüyorum harkilade ..yani şiir tam realite .

Ayy deme bostancıda da S.ERener konseri varmış şimdi turk cebime mesaj attılar gelde deli olma .. Şimdi istanbulda olmak vardı

Son düzenleme:
Var tabi. Hem de ne sarkılar var. Tak kulaklığı ac son ses misss
Hoş gittin hoş geldin. İzmit de cok soğuk hatta buzzz
Oflaya oflaya benim de favorilerimden. Keske gidebilsek kız kıza takılırdık
Oh ne guzel. Biz de gezdik o gece biraz
Aynen öyle. Calışmayalım hiççççç

Konya'nın soğuğu kötü olur malum karasal iklim var orda .. Bizde diyoruz Dilbercim gelsede şöyle kahve eşliğinde sohbet etsek meğer donuyormuşsun oralarda (
Burda da çok iyi değil havalar daha bir kaç gün öncesine tüm uçuşlar iptal edildi uçaklar fırtınadan iniş yapamadılar of ben nerelere düştüm böyle :26:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar :) İstanbul Beylikdüzü bembeyaz :)) Nihayet yılın ilk karını gördük..
Dün akşam yağamaya başladı bütün gece yağmış.. Kaan da camdan bakıp bakıp güldü çok hoşuna gitti.. Bugün anneannesiyle çıkacaklar biraz kartopu oynamaya

Herkese güzel bir gün diliyorum.. bugün şirketteyim.. bol bol sohbet edebiliriz.. hatta edelim mutlaka.. haydi çaylar kahveler alınsın sohbetler başlasın :)

NErdesiniz... Kar yağdı herkes evlerde mahsur mu kaldı yoksa.. Kimselerden ses çıkmıyor?? Hu huuu nerdesiniz :21

Günaydıııııııınnn
Karı gördünüz mü kızlar:101:

Eveeet sabah işe geç geldim çünkü kızımın montunu botunu giydirip balkona çıkardım
Kardan adam yaptım kuyee dedi kule yapmışımBurnuna mandal koydum, burun yaptım "manday" dedi uyardı beni
Sonuç olarak karlıyız ve mutluyuz Herkese musmutlu günler diliyorumGökten yağan kar taneleri gibi bereketli olsun evleriniz

Mira ilk defa karı 20 aralık 2012 de görmüştü:)şimdi ise kartopu oynayabiliyor:)zaman ne çabuk geçiyor:))

Son düzenleme:
Huuuu nerdesiniiiizzz kızlarForum kar tatiline mi girdi
Bi ben miyim nöbetçi yani Eğer bi yerlerde kartopu falan oynayıp beni çağırmıyorsanız
küsücem haberiniz olsun Ben yine işte baskılara başladım arkadaşlarakar artıcakmış diye dedikodu çıkardıminşallah müdürün kulağına gider dinimiz amin

11.12.13 14:15 (bugün 11.12.13 ve saat 14:15)

herkes kar heyecanını anlatmış. ben de anlatayım. yok ben çok heyecanlanmadım, geçen yıl da görmüştüm
bizim oğlan da geçen yıl görmüştü. dışarısı eksi bilmem kaç dereceyken bile babası gazete almaya götürdüğü için

neyse, ne diyordum. hah evet, kar heyecanı. sabah oğlana, çocuktan ziyade astronota yakışacak puflukta bir mont giydirdim. koları hafif yanlara açılmış şekilde gazete almaya gittiler. balkondan baktım, yeni botlarıyla illa kar-buz olan yerden yürüyor. illa o botları cümle içinde kullanacak ya
montu çok güzel oldu, hem de sıcak tutuyor. yok hayır, biryerden almadım. teyzesi ördü (ilk defa bu ifade gerçek anlamında kullanıldı) ayrı ayrı örülmüş 2 hırkayı birbirine dikmek suretiyle oluşturduğu bir "montumsuz giyecek" kendisi. ablama aşırı teşekkür ediyorum hiç de bilem, tembel değilim. istesem ben de örebilirim de vaktim yok

Son düzenleme:

namaniiiinn, mybabylove'ın Okyanus'unun da gözü enfeksiyon kapmıştı :18: umarım çabuk geçer, Okyanus'unki biraz zor olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…