teşekkürler canım valla bilemiyorum viral mi elinden bulaşır gb bişi dedi dr ama çok şişti kuzumun gözü
kusura bakma. emir küçük olan mıydı? nerden kaptı acaba...kıyamıyorum hiç onlara bennn... hele bi de sabah yine şu paktuna cadısını görünce sinirlerim tavan yaptı...
bugun pek bi sessiz burası. her sey yolunda mı kızlar? mutlu beyb dilber nerdesiniz??
emir mayıs doğumlu olan canım o paktunayı allah bildiği gb yapsın hiç bi zaman tasvip etmemiştim onu ve danışma şeklini hiç haksız değilmişim.kadının tavrı tarzı itici ve küçümseyici insan değil ondan yardım almak yanına yanaşmak istemez.yine ne vardı tvde ben izleyemiyorum şu an okuldayım
dostum sen tepsi kebabı yapabilecegine eminmisin:))bak şuna benziycek yalnış bişey yapma:))böyle diyeceğinizi bildiğim için, deneme aşamasını geçip, gerçek tepsi kebabı için hemen kıyma, domates, biber aldım. eşim de dediki: çikirikcim, sen bu "mahalle fırınına tepsi verme" tembelliğine alışacaksın gibi görünüyor. iyisinden bir çömlek alalım da, bari kebap güzel olsunneyse efenim, 21. yüzyılda, Ankara'nın göbeğinde "mahalle fırınına tepsi verme" geleneğini yaşamanın haklı gururunu yaşıyorum
ay çok tatlıymışsaat 00:42 itibariyle siz bu mesajı yazarkene, bendeniz sunumumu çalışıyor ve başlamak üzere olan radyo tiyatrosunu bekliyordumradyo tiyatrosunu gündüz bazen Orhan Cemal de dinliyor ama bizden farklı olarak, konuşulanlara cevap veriyor
şöyleki:
radyo tiyatrosundan bir ses: Babam!! Babam nerde
Orhan Cemal: baba oooda (babasının çıktığı kapıyı gösteriyor)
radyo tiyatrosundan bir ses: anneannem de gelecek demiştin John. göremedim onu
Orhan Cemal:anneda yoo (anneanne yok)
canım çok büyük geçmiş olsun,acilşifalar diliyorum..slm kızlar emirimin gözü enfeksiyon kapmış şişti sonra boğazında bezeler oluşmuş korktum dün gece hemen dr a gittik Allahtan bezeler enfeksiyondan oluşan bişeymiş sorun yok dediler ama gözü fena oldu bebeğimin ilaç kullanıyoruz şimdi hatta iğne vurdular enfeksiyon çabuk dağılsın die
kızlar feysteki bir grupta anneler biçok şehirde kendi aralarında yakın semtler ve yakın yaş grupları oluşturarak oyun grupları kurmuşlar.
epeydirde üyeydim, derken bende katıldım.. çok güzel geçti ve azram için çok mutlu oldum. 2 haftada bir evlerde buluşulacak.geçtiğimiz c.tesi buluştuk ve ilk aktivitemiz oyun hamuruydu. hamuruda kendimiz yaptık çocuklarda kendilerince oynadılar, çok keyifliydi.. çok mutlu oldum, sizlede paylaşmak istedim...hatta birde resim ekleyeyim:) azramın mutluluğuna bakın :))
Eki Görüntüle 888781
azra yerim senibir lokmada yutarım
ne iyi yapmışsın canımböyle aktiviteler çocuklar için çok güzel
tatlıcadı canım çok üzüldüm.. böyle arkadaş olur mu hiç? inş bulaşmamıştır sana canım.. ama iyi aklına gelmiş hemen aşı yaptırmak, çok büyük geçmiş olsun canım..
kusura bakma. emir küçük olan mıydı? nerden kaptı acaba...kıyamıyorum hiç onlara bennn... hele bi de sabah yine şu paktuna cadısını görünce sinirlerim tavan yaptı...
bugun pek bi sessiz burası. her sey yolunda mı kızlar? mutlu beyb dilber nerdesiniz??
kızlar feysteki bir grupta anneler biçok şehirde kendi aralarında yakın semtler ve yakın yaş grupları oluşturarak oyun grupları kurmuşlar.
epeydirde üyeydim, derken bende katıldım.. çok güzel geçti ve azram için çok mutlu oldum. 2 haftada bir evlerde buluşulacak.geçtiğimiz c.tesi buluştuk ve ilk aktivitemiz oyun hamuruydu. hamuruda kendimiz yaptık çocuklarda kendilerince oynadılar, çok keyifliydi.. çok mutlu oldum, sizlede paylaşmak istedim...hatta birde resim ekleyeyim:) azramın mutluluğuna bakın :))
Eki Görüntüle 888781
tatlıcadı canım çok üzüldüm.. böyle arkadaş olur mu hiç? inş bulaşmamıştır sana canım.. ama iyi aklına gelmiş hemen aşı yaptırmak, çok büyük geçmiş olsun canım..
selam millethaftasonu giremedim malesef hiç vaktim yoktu,,zaten cumartesi gecesi kabus gibiydi
cerene cd almıştım şirinler,sinemaya gidememiştik dedm evde izlesin neyse izlerken mısır istedi gittim patlattım,sözde kendini sinemada gibi hissedecekmiş:))neyse herşey iyiydi sonra gittim çağlayı yatırdım tam yataktan kalkıyorum cerenin öksürme sesi ama ne biçim,koşa koşa gittim gıcık olmuş bogazı sanırım mısır bogazına yapıştı:18:yarım saat öksürdü en son kustu:18:tam cerenin üstünü degişiyorum güümm diye bir sesönce sandım yukardan geldi ama çağlanın aglama sesiyle neye ugradıgımı şaşırdım koştum yatak odasına çağla ayakta ama nasıl aglıyo ben çağlayı beşigine koymadan cerene bakmaya kalkınca çocugu yatakta bırakmışım
neyse baktım hiçbir yerinde birşey yok:26:kızım neresi uf oldu diyorum başını gösteriyo ama hiç bir şişlik veya iz bulamadım:26:sonrada sustu zaten..yani öyle bir güm sesi geldi ki beni kaldırıp atsalar ancak o ses çıkar anlam veremedim ne oldu hala çözemedim:))
acaba yukardaki komşu yataktanmı düştü o ses ordanmı geldi,belkide çağla o zaman uyanmıştır ve hepsi tesadüftür
neyse çok şükür birşeyi yoktu
valla eşimde bende bu çocuklar yüzünden ya kalp krizi geçirecez yada inme inecek felç olacaz
aklımızı alıyolar
netten mutluya hediye arıyodum baktıgım bütün hediyeler şuanda kk nın reklamlarındaumarım mutlu görmemiştir
gerçi daha birşey alamadım:18:çok kararsızım çok:18:dün önce yemege gittiksonra avm ye gittik dedim mutluma birşeyler alıyım geçmedigim tükkan kalmadı:))gerçekten bir bayana hediye almak kadar zor bişey yokmuş onu anladım:)
doğum yapmak bile daha kolay:))neyse o kadar kendimden geçmişim ki en son artık neye bakacagımı şaşırıp dalmışım,eşim dürttü dedi ne bakıyosun farkındamısın hee dedim vileda kovası bak çok şeker
merak etmeyin almadım:))
inşallah 2014 bitmeden hediyemi alıp yollayacagım:))
gönderenkimse yokmu yada alan:26:bi şekersiz gönderdi sanırım ee annezeynep hanım ne hediye aldınız açıklama ve resim bekliyorum:))
başka kimse varmı:26:
slm kızlar emirimin gözü enfeksiyon kapmış şişti sonra boğazında bezeler oluşmuş korktum dün gece hemen dr a gittik Allahtan bezeler enfeksiyondan oluşan bişeymiş sorun yok dediler ama gözü fena oldu bebeğimin ilaç kullanıyoruz şimdi hatta iğne vurdular enfeksiyon çabuk dağılsın die
Eki Görüntüle 888781
büyük bir temizlige giriştim umarım en kısa zamanda bitiririm:18:
perdeler,camlar tamam sırada kapılar sonrada mutfak dolapları var:18:
haftasonu kalabalık misafirim olacak:18:daha belli degil ama ya cumartesi ya pazar haber verecekler:18:
tahminen 10 kişi veya daha fazla bilemiyorum:18:annemin teyzeleri ve kızları,antekyenin sosyeteleri:18:
daha önce evime 1 kez geldiler buda ikinci olacak,,çok iyi agırlamak istiyorum,hepsi elit insanlaraynı ben:))
ay ben kime çekmişim böyle bilmiyorumkesin babamın tarafına:))
neyse kızlar bana süper ötesi güzel tarifler verin lütfen,en az 5 çeşit yapmalıyım,2 çeşitte dişardan alırım yeter..
aklımda muhallebili kadayıf var birde katıklı ekmek:26: başkaa ne olsun:26:
mutlucum senin bir fotoda hani ögretmenler gününde eklemiştin ya muhallebili kadayıfın yanında bir börek vardı neydi o canım:26:çok güzel görünüyodukolaymı zormu hiç farketmez tarif istiyorummm
Emire geçmiş olsunkusura bakma. emir küçük olan mıydı? nerden kaptı acaba...kıyamıyorum hiç onlara bennn... hele bi de sabah yine şu paktuna cadısını görünce sinirlerim tavan yaptı...
Canım benim zorlanmana gerek yok eline geçenleri koy göndernetten mutluya hediye arıyodum baktıgım bütün hediyeler şuanda kk nın reklamlarındaumarım mutlu görmemiştir
gerçi daha birşey alamadım:18:çok kararsızım çok:18:dün önce yemege gittiksonra avm ye gittik dedim mutluma birşeyler alıyım geçmedigim tükkan kalmadı:))gerçekten bir bayana hediye almak kadar zor bişey yokmuş onu anladım:)
doğum yapmak bile daha kolay:))neyse o kadar kendimden geçmişim ki en son artık neye bakacagımı şaşırıp dalmışım,eşim dürttü dedi ne bakıyosun farkındamısın hee dedim vileda kovası bak çok şeker
merak etmeyin almadım:))
inşallah 2014 bitmeden hediyemi alıp yollayacagım:))
gönderenkimse yokmu yada alan:26:bi şekersiz gönderdi sanırım ee annezeynep hanım ne hediye aldınız açıklama ve resim bekliyorum:))
başka kimse varmı:26:
Canımcım o ıspanaklı gül böreğiydi klasik börek ben yapıp buzluğa atıyorum zor zamanlarda iyi oluyo,içinde soğan rendesi de var,yalnız markette superfreshin hazır börekleri satılıyo,diger markaları bilmem ama bu oldukca lezzetli,1 tepsi çıkıyo ve el açması gibi hamuru var,sen sadece pişiriyorsun tavsiye ederim kimse anlamaz hazır olduğunubüyük bir temizlige giriştim umarım en kısa zamanda bitiririm:18:
perdeler,camlar tamam sırada kapılar sonrada mutfak dolapları var:18:
haftasonu kalabalık misafirim olacak:18:daha belli degil ama ya cumartesi ya pazar haber verecekler:18:
tahminen 10 kişi veya daha fazla bilemiyorum:18:annemin teyzeleri ve kızları,antekyenin sosyeteleri:18:
daha önce evime 1 kez geldiler buda ikinci olacak,,çok iyi agırlamak istiyorum,hepsi elit insanlaraynı ben:))
ay ben kime çekmişim böyle bilmiyorumkesin babamın tarafına:))
neyse kızlar bana süper ötesi güzel tarifler verin lütfen,en az 5 çeşit yapmalıyım,2 çeşitte dişardan alırım yeter..
aklımda muhallebili kadayıf var birde katıklı ekmek:26: başkaa ne olsun:26:
mutlucum senin bir fotoda hani ögretmenler gününde eklemiştin ya muhallebili kadayıfın yanında bir börek vardı neydi o canım:26:çok güzel görünüyodukolaymı zormu hiç farketmez tarif istiyorummm
selam millethaftasonu giremedim malesef hiç vaktim yoktu,,zaten cumartesi gecesi kabus gibiydi
cerene cd almıştım şirinler,sinemaya gidememiştik dedm evde izlesin neyse izlerken mısır istedi gittim patlattım,sözde kendini sinemada gibi hissedecekmiş:))neyse herşey iyiydi sonra gittim çağlayı yatırdım tam yataktan kalkıyorum cerenin öksürme sesi ama ne biçim,koşa koşa gittim gıcık olmuş bogazı sanırım mısır bogazına yapıştı:18:yarım saat öksürdü en son kustu:18:tam cerenin üstünü degişiyorum güümm diye bir sesönce sandım yukardan geldi ama çağlanın aglama sesiyle neye ugradıgımı şaşırdım koştum yatak odasına çağla ayakta ama nasıl aglıyo ben çağlayı beşigine koymadan cerene bakmaya kalkınca çocugu yatakta bırakmışım
neyse baktım hiçbir yerinde birşey yok:26:kızım neresi uf oldu diyorum başını gösteriyo ama hiç bir şişlik veya iz bulamadım:26:sonrada sustu zaten..yani öyle bir güm sesi geldi ki beni kaldırıp atsalar ancak o ses çıkar anlam veremedim ne oldu hala çözemedim:))
acaba yukardaki komşu yataktanmı düştü o ses ordanmı geldi,belkide çağla o zaman uyanmıştır ve hepsi tesadüftür
neyse çok şükür birşeyi yoktu
valla eşimde bende bu çocuklar yüzünden ya kalp krizi geçirecez yada inme inecek felç olacaz
aklımızı alıyolar
Günaydın millet çocuklar gelmeden yazıp kaçayım dedim
Hay Allah çok geçmiş olsun canım umarım korktuğun gibi olmaz. O akılsız komşunun bir gün önce aklı neredeymiş. Bizi bilgilendir mutlaka.
Ne acı demek hepatitten ölmüşler, Allah rahmet eylesin.
geçmiş olsun dileklerini için çok teşekkür ederim kızlar hepinizi seviyorum
ocak ayının ilk haftasında yeniden tahlil yapılıcak eğer sonuç negatif çıkarsa aşının 2. dozu yapılıcak..180 gün içerisinde umarım yaptırdığım tahliller temiz çıkarda mutlu mesut paylaşırım sizlerle
geçen gün bana eşim aşısızken 1 kez korunmasız ilişkiye girdik ve bulaşmadı demişti yalanmı söyledi bilmiyorum ama içim biraz rahatladı..ama internetten okuduklarıma ve doktorun söyledikleri aklıma gelince geriliyorum..bekleyip görücem artık
bu arada oğlum 2 gündür evi dağıtmıyor çok mutluyum..dün babası mıknatıslı ve oltalı ördekten almış çok sevdi..bu gün çok oynadık
bi kaç gündürde Legoları renk gruplarına göre ayırıyoruz,üzerine aynı renklerden minik toplar koyuyorum üflüyerek topları düşürüyor..üflerken çok sevimli oluyo:)sarı,yeşil,kırmızı ve maviyi öğrendi miniğim..
sabahta kuzuma erkenden kalkıp havuçlu cevizli tarçınlı kek yaptım içerisine birazda tahin koydum çok sevdi..geçtiğimiz haftada elmalı yaptım elmalı turtaya benzemişti tadı kuru üzümde eklemiştim içerisine bebişlere deneyebilirsiniz
dudu;çok geçmiş olsun bebişine çok üzüldüm umarım canı çok acımıyodur
meleğimi;mahirimdende arpacık çıkmışdaha önce bendende çıkmıştı çok acıyodu umarım çabucak geçer
beybim;yazını okurken inş üst komşu düşmüştür diye içimden geçirdim çok fenayızgeçmiş olsun prenseslere
temizlik&misafirler içinde kolay gelsin ciğerim:) sarma,mercimekli köfte,gül böreği,paçanda böreği,kolay olsun diyosan milföy böreği,bir de yufkayla yapılan midye börek var görüntüsü güzel gözüküyor,browni,tavuk göğsü hafif bi tatlı oluyo,kuru meyveli top kek benimde şimdilik aklıma gelenler bunlar canım
bambucan;ne iyi etmişsiniz buluşmakla fıstığımın yüzünde güller açmış çok mutlu gözüküyo
bi kaç hafta önce üst komşum ve karşı binada oturan komşumun tarık buğradan 1 yaş büyük çocukları var haftada 2 kez toplanalım çocuklar bir araya gelsin oynasınlar dedim kabul ettiler..ilk bana geldiler baktım çocuklar canavar gibibiri tarık buğraya tekme atıyo,biri elini eziyo benim saf yavrumda onlarla oynamak için oyuncaklarını al diye zorla ellerine tutuşturuyor,birinin ağzına zorla vazgeçemediği emziğini veriyo:)baktım yavrum gözlerimin önünde dayak yiyo kaplana dönüşüverdim ilk ve son toplanmamız oldu:)azranın ve senin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?