2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canımsın çok özledik seni ve x damadımıya öncelikle şu komşuna sinir oldugumu söylemeden geçemiycem gerçekten acayip gerildim böyle birşeyi sana nasıl söylemez,,ya ben olsam kesin kavga çıkarmıştım..
neyse sende canını sıkma bence senin yaran kapanmıştır sonuçta açık yara degildi demi canım,,sen yinede kontrollerini ol Allah korusun..birde sana şöyle birşey anlatayım annemin büyük eniştesi hepatitliydi bunun ogluda doktor,neyse oglu izne geliyo banyoya geçiyo orda babasının jiletiyle tıraş oluyo ve yüzünü kesiyo..yüzünü kestigi halde hepatit bulaşmamıştı hatta çok korktular yani düşünebiliyomusun adam doktor bunu yapıyo dalgınlıgına gelmiş..
sende sıkma canını..çok öptüm hem seni hemde x damadımı

yeşilçayım ne program öyle be:)) bende çarşamba günü izmir yolcusuyum zamanım geldi de geçti bile:)) soğuklar gözümü korkutuyor ya malum burası hala ılık gidiyor. kız bu arada bana adresini yolla belkim bakarsın hediyeyi biz getiririz::)))((bunun için sayısal bana çıksın diye dua ediyorum:))

ayy bende diyorum hayırdır azraece 1 aydır yolculuk yapmadı:)evet zamanın geçmiş niye böyle oldu canımşimdiye 5 defa gidip gelman lazımdı:))hadi inşallah sayısal sana çıkar canım gönülden diliyorum,bana bir ev alırsın artık ha:))istanbuldan olsun:))

sorma x men tripleri yüzünden böyle oldu:)) bu gidişiminde finansörü anamgiller yoksa yollamıcaktı benimki:)) sana ev değil villalar feda olsun bebeğim:))

Ben de seni çok seviyorum bebeğem duygular karşılıklı öptüm seni
Kesinlikle öyle canım kendini suçlama,ben sene başında toplantı yaparken velilere; çocuklar sık sık hastalanırlar bu duruma kendinizi hazırlayın derim.
Ayyy çocukluğuma gittim şimdi ben de babaannemlerde sobanın kenarına kıvrılıp yatmaya bayılırdım. Sımsıcak olurdu hey gidi günler...
Cerene geçmiş olsun canım Çağlayıda yerim ya amammmmıııı
Benimde kızımın en sevdiğim kelimesi elleriyle hareketlendirdiği eybaaah
Boncuğu saldığımızda eybaaah uşştuuu diyor
Ay ben onun dilini yerim bizimki de alla alla deyip duruyo çok tatlı bunlar ya.
İLKİMCİM tatlim ben senden msj geldigi an cvplamistim ama yazini okuyunca baktim sana yazdigim cvp gorunmuyor.Bidaha attim yine gorunmuyor.Bu durumda msj kutunmu dolmus oluyor.Sen bi bak yine gonderirim gelmediyse.

Evet tatlım mesaj kutum dolmuş. Aldım mesajını muckss

sorma x men tripleri yüzünden böyle oldu:)) bu gidişiminde finansörü anamgiller yoksa yollamıcaktı benimki:)) sana ev değil villalar feda olsun bebeğim:))

Azraece izmirlere kadar gidiyon şu adada benim bi arkadaş var bir gün de onu göreyim demiyon küstüm

bende çok sinirlendim canım duyunca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü madem öyle baştan söyle geri zekalı..
bu tip insanlar yüzünden insanlara olan güvenimiz zedeleniyo umarım bulaşmaz
kesinlikle biz bu danaları kesmiyoruz 7/24 suratlarımızı görmekten sıkıldılar:)akşam babası geldiğinde nasıl heyecanla kollarını açarak kapıya koşuyo sinir oluyorum
yine bi yolculuk varmış sizde oralarda hava güzeldir ohh ne güzel eceme ve kendine dikkat et şekerim

bende sizleri çok özlüyorum canım hiç fırsat bulamıyorum
bıdıklarım neler söylüyor ben onları kaçırıyorum amammm,eybaaa,yeyyaaayerim onları ben şeker yumakları
bende duyunca çok sinirlendim biraz bi şeyler söyledim ama ne fayda..inş bulaşmamıştır
sonrasında bana flört döneminde eşi aşısızmış öpüşmüşler,1 kez ilişki yaşamışlar,1 öpüşmesinde dudağı yaraymış kanamış bunları anlattı ve eşine bulaşmamış sonrasında eşi aşılanmış..beni rahatlatmak ve yatıştırmak için yalanmı söyledi bilmiyorum
doktora gittiğimde bana her bireyin aslında aşı olması gerekiyor çabuk bulaşan bi hastalık dedi yaramda tam kapanmamıştı dr ye de gösterdim kapalı bi yara değil bulaşma riski var ama sen içini ferah tut dedi..nasıl ferah tutabilirim ki
bende seni ve güzllikleri öpüyorum beybim

Uuu bende okurken yoruldum gayri ..çok iş var demek kolay gelsin CNm .,

Tatlısesim geçmiş olsun CNm .. Aşı işini iyi düşünmüşsün bir zamanlar bizim sülalede hebatit C felaketi olmuştu ..halamın kızı ve halam ondan öldüler ve biZde tüm sülale aşı olduk ..o telaş ve korkuyu iyi bîlirim .. Hebatit B wc ve kan yolu çok geçebilen mikrop benim vücudum geçirmiş hiç farkında olmadan ve vücudum antikor üretmiş şuan kanım aşı gibi yani hatta o zamanlar sonuçu elime aldığımda değerler çok yüksek görünce ödüm kopmuştu meğer ben o hastalığı yenmiş ve direnç kazanamışim ..

Tarık BUğra nın sıkılması normal kanımca bizimkide aynı sürekli Discover Halinde ..bu yaşın getirdiği bir durum galiba ..mahir de babasını dört gözle bekler ve gelir gelmez sevinç çığlıkları atarak kuçağına atlar.. bende çok bozuluyorum sevsinde bu kadar abartı olmasın dimi hırrrrrr

çok şanslıymışsın canım..dr banada tahliller öncesi belki vücudun bu hastalığa karşı antikor üretmiştir seni etkilemez falan dedi ama çıkan tahlillerde vücudum antikor üretmiş olsaydı sonuç pozitif olurdu dimi:26:
bakalım 1 ay sonra yeniden bakılıcak inş olumsuz bi sonuçla karşılaşmam
kesinlikle yaşın getirdiği bi durum bir de çocuklarda haklı evde sıkılıyorlar havalarda soğudu genelde evdeyiz
tarık buğranın vücut direnci çok düşük olduğu için dışarıya çıkarmaya,yeğenlerimle bir araya getirmeye korkuyorum bi şifayı kapınca çok fena oluyo kuzum
babaya olan sevgisine bende çok bozuluyorumakşama kadar mutlu etmek için uğraşıyorum babası gelince suratıma bakmıyor sıpa :)

Evt haklısın benim sonuçta pozitif çıkmişti ve İnan doktora sorana kadar öldüm meraktan .. İnş sende de birşey çıkmayacak .. Ferah tut kalbini ..

Son düzenleme:
Günaydın millet çocuklar gelmeden yazıp kaçayım dedim
Hay Allah çok geçmiş olsun canım umarım korktuğun gibi olmaz. O akılsız komşunun bir gün önce aklı neredeymiş. Bizi bilgilendir mutlaka.

Ne acı demek hepatitten ölmüşler, Allah rahmet eylesin.

böyle diyeceğinizi bildiğim için, deneme aşamasını geçip, gerçek tepsi kebabı için hemen kıyma, domates, biber aldım. eşim de dediki: çikirikcim, sen bu "mahalle fırınına tepsi verme" tembelliğine alışacaksın gibi görünüyor. iyisinden bir çömlek alalım da, bari kebap güzel olsun neyse efenim, 21. yüzyılda, Ankara'nın göbeğinde "mahalle fırınına tepsi verme" geleneğini yaşamanın haklı gururunu yaşıyorum

hu hu kimse yok mu...ses bir iki bir iki ..nerdesiniz mayis anneleri..

saat 00:42 itibariyle siz bu mesajı yazarkene, bendeniz sunumumu çalışıyor ve başlamak üzere olan radyo tiyatrosunu bekliyordum radyo tiyatrosunu gündüz bazen Orhan Cemal de dinliyor ama bizden farklı olarak, konuşulanlara cevap veriyor
şöyleki:

radyo tiyatrosundan bir ses: Babam!! Babam nerde
Orhan Cemal: baba oooda (babasının çıktığı kapıyı gösteriyor)

radyo tiyatrosundan bir ses: anneannem de gelecek demiştin John. göremedim onu
Orhan Cemal:anneda yoo (anneanne yok)

hasta olmak, çoğu zaman insanların elinde değildir ve bu yüzden insanları eleştirmek yada suçlamak haksızlık olur fakat, hasta olan, hasta olduğunu ve nasıl bulaştığını bilen biri, bunun sorumluluğunu da taşımalıdır. size birşey olursa komşunuz bu hakkı nasıl ödeyecek hasta olduğunu bildiği halde sizi uyarmamış, bu resmen sorumsuzluk komşunuza çok kızdım aşırı geçmiş olsun diyorum, umarım bulaşmamıştır :18: ayrıntılardan bizi haberdar ediniz dostum :18:

slm kızlar emirimin gözü enfeksiyon kapmış şişti sonra boğazında bezeler oluşmuş korktum dün gece hemen dr a gittik Allahtan bezeler enfeksiyondan oluşan bişeymiş sorun yok dediler ama gözü fena oldu bebeğimin ilaç kullanıyoruz şimdi hatta iğne vurdular enfeksiyon çabuk dağılsın die

tünaydın..

tatlı cadı; geçmiş olsun. umarım sonuçlar temiz çıkar..

dudu; kıyamam ya. emir e de çok geçmiş olsun. viral enfeksiyon mu? gözü neden iltihaplanmış?

tünaydın..

tatlı cadı; geçmiş olsun. umarım sonuçlar temiz çıkar..

dudu; kıyamam ya. emir e de çok geçmiş olsun. viral enfeksiyon mu? gözü neden iltihaplanmış?

teşekkürler canım valla bilemiyorum viral mi elinden bulaşır gb bişi dedi dr ama çok şişti kuzumun gözü

kızlar feysteki bir grupta anneler biçok şehirde kendi aralarında yakın semtler ve yakın yaş grupları oluşturarak oyun grupları kurmuşlar.
epeydirde üyeydim, derken bende katıldım.. çok güzel geçti ve azram için çok mutlu oldum. 2 haftada bir evlerde buluşulacak.geçtiğimiz c.tesi buluştuk ve ilk aktivitemiz oyun hamuruydu. hamuruda kendimiz yaptık çocuklarda kendilerince oynadılar, çok keyifliydi.. çok mutlu oldum, sizlede paylaşmak istedim...hatta birde resim ekleyeyim:) azramın mutluluğuna bakın :))

tatlıcadı canım çok üzüldüm.. böyle arkadaş olur mu hiç? inş bulaşmamıştır sana canım.. ama iyi aklına gelmiş hemen aşı yaptırmak, çok büyük geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…