iyi geceler kızlar çok yorgun ve uykusuzum işim yokken tarık buğra uyumuşken bende uyuycaktım ama bakmadan edemedim çok gerilerde kaldım yetişemiyorum artık buraya
bi kaç gün annem bende kaldı annemin elinden bütün öğünlerini sorunsuz yedi,hiç karıştırmadı,ev hep derli topluydu,yaramazlık yapmadı halbuki anneme her gün dert yanıyodum telefonda beni yalancı çıkardı bebişim
bu gün annem gitti ağlamalar,dağıtmalar,karıştırmalar benim kuzu benden sıkılıyo galiba halbuki birlikte çokça zaman geçirip oyun oynamaya çalışıyorum ama benimle oynarken çabuk sıkılıyo
bende rahatsızım bi kaç gündür mide ağrım tavan yapmış durumda doktora gittim mide,bağırsak ve kas spazmı dedi kalbime bile vuruyo ağrısı
bi kaç gündür tarık buğra bi şeyler söylemeye başladı çok şükür:)eskiden daha çok konuşuyo kuzum..artık dillenicek galiba
ve evdeki eşyaları işaret ederek isimlerini öğreniyor tek tek herşeyi gösteriyo:)
kakasını haber veriyo ama henüz çişini haber vermiyor denk getirirsem wcye yapıyo gelmezse altına:)
nerden öğrendiyse ellerini kulaklarına koyuyo minicik dilini çıkarıp nanik yapıyo çok sevimli oluyo minnoşum
bi kaç gün önce dr kontrolü vardı iştahının olmadığını söyleyince balıyağı ve içerisinde vitaminler olan bi şurup verdi..onu bitirince propolis ve vitamin olanına geçicekmişiz artık hasta olmadan şu kışı geçirsek diye dua ediyorum
pazar günüde kar yağışı bekleniyomuş çok sevindirik oldum umarım sadece yüksek yerlere yağmakla kalmaz heryer bembeyaz olur
başıma tahlihsiz bi olay geldi kızlar..salı günü komşum elini kesti avuç içi tamamen kesildi..bende yardımcı oldu parmağımda yara vardı ve yara bantınıda sabah sudan ıslandığı için çıkardım yenisini yapıştırmadım..elime kanı bulaştı o anda sadece ıslak mendille sildim sonrasında hemen eve gelip sabunla yıkadım elimi
ertesi gün akşam gelip bana demezmi bana yardım ederken elin kan olmuştu bende hepatit b var diye..şok oldum,sinirlendim,üzüldüm
ertesi sabah hemen hastaneye gittim tahlil yaptırdım dr açık yaradan buşalır ama bulşsa bile hemen testte çıkmaz dedi..180 gün içersinde ayda bir tekrarlayalım testi dedi
o arada aşını yapalım ama bulaşmışsa eğer aşının bi faydası olmaz dedi..ilk dozu bu gün yapıldı,ikincisi 1 ay sonra,3. dozu 6 ay sonra yapılıcak
inş bulaşmamıştır bana çok tedirginim çok
bi geldim çok yazdım yine..tüm anne ve bebişeri öpüyorum herkesin güzel hafta sonu geçirmesini diliyorum ve yatağıma gidiyorum
yeşilçayım ne program öyle be:)) bende çarşamba günü izmir yolcusuyum zamanım geldi de geçti bile:)) soğuklar gözümü korkutuyor ya malum burası hala ılık gidiyor. kız bu arada bana adresini yolla belkim bakarsın hediyeyi biz getiririz::)))((bunun için sayısal bana çıksın diye dua ediyorum:))
ayy bende diyorum hayırdır azraece 1 aydır yolculuk yapmadı:)evet zamanın geçmiş niye böyle oldu canımşimdiye 5 defa gidip gelman lazımdı:))hadi inşallah sayısal sana çıkar canım gönülden diliyorum,bana bir ev alırsın artık ha:))istanbuldan olsun:))
Ben de seni çok seviyorum bebeğem duygular karşılıklı öptüm senicanım ya seni çok seviyorumiçimden geldi
ye cigerim ye:))bende mahiri yerim ödeşiriz
birde şöyle birşey var,çağla hani maviş falan ya o yüzden çok dikkat çekiyo her gören onu seviyo falan ceren çok kıskanıyo:)
anne neden hep kardeşimi seviyolar diyodiyorum o küçük ondan diyecegim şu melegim birazda cereni yesen olurmu
mahirim kesin sabuha diyordur:))benim resmimi gördüyse ordan çağrışım yapmış olabilir
dimi ya okul yüzünden demi canım..inan bazen düşünüyorum neden böyle oluyo kendimi suçluyorum ben bu çocuga iyi bakamıyomuyum diye,,üstümü ince üşütüyomu falan düşünüyorum ki her sabah ta taze portakal sıkıyorum sırf hastalanmasın diye:26:doktorumuzda okula giden çocukların 2 yıl boyunca bu şekilde oldugunu söylüyo ama işte ne bileyim..
ne hissedecem çok sevinirdim heralde,,benim kv hatta annem de asla bana yardımcı olmazlar aksine evimi dagıtıp giderler
doğum yaptıgımda kv evime gelip horluya horluya yatmıştı sinirimden oturup aglamıştım:))
sen rahatsızmı oluyosun ki:26:bazıları evine karışılmasından pek hoşlanmaz sende rahatsız oluyosan söyle yapmasın canım
Ayyy çocukluğuma gittim şimdi ben de babaannemlerde sobanın kenarına kıvrılıp yatmaya bayılırdım. Sımsıcak olurdu hey gidi günler...Geçmiş olsun CNm . 10 günde bir banyoda çok geç bence ortAmı iyice ısıt ve sıkı giydir o zaman birşeyi olmaz .o
Çocukken annem ben sık sık üstümü açtığım için banyo sonrası sobanın arkasında yatırırdı öyle sıcak olurdu ki kedi gibi mıyışırdım Halan aklında düşün ne keyifimi..sende UFO varsa onu dene olmazmı ..
Ay ben onun dilini yerim bizimki de alla alla deyip duruyo çok tatlı bunlar ya.Cerene geçmiş olsun canımÇağlayıda yerim ya amammmmıııı
Benimde kızımın en sevdiğim kelimesi elleriyle hareketlendirdiği eybaaah
Boncuğu saldığımızda eybaaahuşştuuu diyor
İLKİMCİM tatlim ben senden msj geldigi an cvplamistim ama yazini okuyunca baktim sana yazdigim cvp gorunmuyor.Bidaha attim yine gorunmuyor.Bu durumda msj kutunmu dolmus oluyor.Sen bi bak yine gonderirim gelmediyse.
sorma x men tripleri yüzünden böyle oldu:)) bu gidişiminde finansörü anamgiller yoksa yollamıcaktı benimki:)) sana ev değil villalar feda olsun bebeğim:))
tatlıcadım kalbini ferah tut geçmemiştir inşallah. gerizekalı komşun niye yaklaştırmışki seni böyle bişey varsa. yapmıcaksın kardeşim bu zamanda iyilik filan çivisi çıktı bu dünyanın valla. tarık buğracımda ece gibi yeni heyecanlar istiyor anlaşılan biz kesmiyoruz onları şekerim artık:))
apkemimek sivastan artvine taşınmışınız hayırlı olsun sen zaten oralıydın galiba?
canımsın çok özledik seni ve x damadımıya öncelikle şu komşuna sinir oldugumu söylemeden geçemiycem gerçekten acayip gerildim böyle birşeyi sana nasıl söylemez,,ya ben olsam kesin kavga çıkarmıştım..
neyse sende canını sıkma bence senin yaran kapanmıştır sonuçta açık yara degildi demi canım,,sen yinede kontrollerini ol Allah korusun..birde sana şöyle birşey anlatayım annemin büyük eniştesi hepatitliydi bunun ogluda doktor,neyse oglu izne geliyo banyoya geçiyo orda babasının jiletiyle tıraş oluyo ve yüzünü kesiyo..yüzünü kestigi halde hepatit bulaşmamıştı hatta çok korktular yani düşünebiliyomusun adam doktor bunu yapıyo dalgınlıgına gelmiş..
sende sıkma canını..çok öptüm hem seni hemde x damadımı
Ölüyorum yorgunluktan. Cadım yeni uyudu. Şimdi bebek kurabiyesi yapıcam. Kocam olacak adam () arkadaşlarıyla dağıtmaya gitti. Yarın sabah kursum var kurstan çıkıp arkadaslarla buluscaz (kuzunun yasıtları) sonra istanbula gidicez. Kuzenin doüum gunu kutlaması var. Pazar bebek gormeye gidicez. Dsonra izmite döncez. Sonra evi toparlayıp ertesi gun işe gidicem. Ayyyy yazarken yoruldum ayol. Şekersize dinlenmek yokkk
Tatlısesim geçmiş olsun CNm .. Aşı işini iyi düşünmüşsün bir zamanlar bizim sülalede hebatit C felaketi olmuştu ..halamın kızı ve halam ondan öldüler ve biZde tüm sülale aşı olduk ..o telaş ve korkuyu iyi bîlirim .. Hebatit B wc ve kan yolu çok geçebilen mikrop benim vücudum geçirmiş hiç farkında olmadan ve vücudum antikor üretmiş şuan kanım aşı gibi yani hatta o zamanlar sonuçu elime aldığımda değerler çok yüksek görünce ödüm kopmuştu meğer ben o hastalığı yenmiş ve direnç kazanamışim ..
Tarık BUğra nın sıkılması normal kanımca bizimkide aynı sürekli Discover Halinde ..bu yaşın getirdiği bir durum galiba ..mahir de babasını dört gözle bekler ve gelir gelmez sevinç çığlıkları atarak kuçağına atlar.. bende çok bozuluyorum sevsinde bu kadar abartı olmasın dimi hırrrrrr
çok şanslıymışsın canım..dr banada tahliller öncesi belki vücudun bu hastalığa karşı antikor üretmiştir seni etkilemez falan dedi ama çıkan tahlillerde vücudum antikor üretmiş olsaydı sonuç pozitif olurdu dimi:26:
bakalım 1 ay sonra yeniden bakılıcak inş olumsuz bi sonuçla karşılaşmam
kesinlikle yaşın getirdiği bi durum bir de çocuklarda haklı evde sıkılıyorlar havalarda soğudu genelde evdeyiz
tarık buğranın vücut direnci çok düşük olduğu için dışarıya çıkarmaya,yeğenlerimle bir araya getirmeye korkuyorum bi şifayı kapınca çok fena oluyo kuzum
babaya olan sevgisine bende çok bozuluyorumakşama kadar mutlu etmek için uğraşıyorum babası gelince suratıma bakmıyor sıpa :)
Hay Allah çok geçmiş olsun canım umarım korktuğun gibi olmaz. O akılsız komşunun bir gün önce aklı neredeymiş. Bizi bilgilendir mutlaka.iyi geceler kızlar çok yorgun ve uykusuzum işim yokken tarık buğra uyumuşken bende uyuycaktım ama bakmadan edemedim çok gerilerde kaldım yetişemiyorum artık buraya
bi kaç gün annem bende kaldı annemin elinden bütün öğünlerini sorunsuz yedi,hiç karıştırmadı,ev hep derli topluydu,yaramazlık yapmadı halbuki anneme her gün dert yanıyodum telefonda beni yalancı çıkardı bebişim
bu gün annem gitti ağlamalar,dağıtmalar,karıştırmalar benim kuzu benden sıkılıyo galiba halbuki birlikte çokça zaman geçirip oyun oynamaya çalışıyorum ama benimle oynarken çabuk sıkılıyo
bende rahatsızım bi kaç gündür mide ağrım tavan yapmış durumda doktora gittim mide,bağırsak ve kas spazmı dedi kalbime bile vuruyo ağrısı
bi kaç gündür tarık buğra bi şeyler söylemeye başladı çok şükür:)eskiden daha çok konuşuyo kuzum..artık dillenicek galiba
ve evdeki eşyaları işaret ederek isimlerini öğreniyor tek tek herşeyi gösteriyo:)
kakasını haber veriyo ama henüz çişini haber vermiyor denk getirirsem wcye yapıyo gelmezse altına:)
nerden öğrendiyse ellerini kulaklarına koyuyo minicik dilini çıkarıp nanik yapıyo çok sevimli oluyo minnoşum
bi kaç gün önce dr kontrolü vardı iştahının olmadığını söyleyince balıyağı ve içerisinde vitaminler olan bi şurup verdi..onu bitirince propolis ve vitamin olanına geçicekmişiz artık hasta olmadan şu kışı geçirsek diye dua ediyorum
pazar günüde kar yağışı bekleniyomuş çok sevindirik oldum umarım sadece yüksek yerlere yağmakla kalmaz heryer bembeyaz olur
başıma tahlihsiz bi olay geldi kızlar..salı günü komşum elini kesti avuç içi tamamen kesildi..bende yardımcı oldu parmağımda yara vardı ve yara bantınıda sabah sudan ıslandığı için çıkardım yenisini yapıştırmadım..elime kanı bulaştı o anda sadece ıslak mendille sildim sonrasında hemen eve gelip sabunla yıkadım elimi
ertesi gün akşam gelip bana demezmi bana yardım ederken elin kan olmuştu bende hepatit b var diye..şok oldum,sinirlendim,üzüldüm
ertesi sabah hemen hastaneye gittim tahlil yaptırdım dr açık yaradan buşalır ama bulşsa bile hemen testte çıkmaz dedi..180 gün içersinde ayda bir tekrarlayalım testi dedi
o arada aşını yapalım ama bulaşmışsa eğer aşının bi faydası olmaz dedi..ilk dozu bu gün yapıldı,ikincisi 1 ay sonra,3. dozu 6 ay sonra yapılıcak
bi geldim çok yazdım yine..tüm anne ve bebişeri öpüyorum herkesin güzel hafta sonu geçirmesini diliyorum ve yatağıma gidiyorum
Tatlısesim geçmiş olsun CNm .. Aşı işini iyi düşünmüşsün bir zamanlar bizim sülalede hebatit C felaketi olmuştu ..halamın kızı ve halam ondan öldüler ve biZde tüm sülale aşı olduk ..o telaş ve korkuyu iyi bîlirim .. Hebatit B wc ve kan yolu çok geçebilen mikrop benim vücudum geçirmiş hiç farkında olmadan ve vücudum antikor üretmiş şuan kanım aşı gibi yani hatta o zamanlar sonuçu elime aldığımda değerler çok yüksek görünce ödüm kopmuştu meğer ben o hastalığı yenmiş ve direnç kazanamışim ..
Tarık BUğra nın sıkılması normal kanımca bizimkide aynı sürekli Discover Halinde ..bu yaşın getirdiği bir durum galiba ..mahir de babasını dört gözle bekler ve gelir gelmez sevinç çığlıkları atarak kuçağına atlar.. bende çok bozuluyorum sevsinde bu kadar abartı olmasın dimi hırrrrrr
canım senin o tepsi kebebı dedigin şeyin hası burda yapılır hem öyle kuşbaşıyla falanda olmazsenin dedigin türlü gibi bir şey olmalı,,ama tepsi kebabı sadece kıymayla olur,içine baharatlar maydoonoz ve biber konur,,tepsiye bir güzel basarsın(yayarsın)üstüne domates biber dizersin ve salçalı su döküp mahalle fırınına yollarsın ohh mis bir tadan bir daha vazgeçemez
hu hu kimse yok mu...ses bir iki bir iki ..nerdesiniz mayis anneleri..
tünaydın..
tatlı cadı; geçmiş olsun. umarım sonuçlar temiz çıkar..
dudu; kıyamam ya. emir e de çok geçmiş olsun. viral enfeksiyon mu? gözü neden iltihaplanmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?