Eki Görüntüle 892793 Eki Görüntüle 892794 ecemin çok mu çok güzel cicileriEki Görüntüle 892795 ece ile miram için para biriktiricez, buluştuğumuzda kızlar yicek paraları:))Eki Görüntüle 892796 evime, aileme, bana herkese olmuş bu hediye çok teşekkürler mutlum.
ee yine kimse yok... nerdesiniz be yaa
Eki Görüntüle 892793 Eki Görüntüle 892794 ecemin çok mu çok güzel cicileriEki Görüntüle 892795 ece ile miram için para biriktiricez, buluştuğumuzda kızlar yicek paraları:))Eki Görüntüle 892796 evime, aileme, bana herkese olmuş bu hediye çok teşekkürler mutlum.
Geldim canım geldiiim.. Karlar da eridiben bugünü cuma sanıyordum ama daha perşembeymiş Off bitsin artık bu hafta yaa
işlerimi bitirdim. bi kahve alıp geliyorum...
demek Aras Eymen karıştırmaya başladı. dostum hejar hele bir yürümeye başlasın, asıl karıştırmayı o zaman göreceksiniz :18: bu arada, 11 kilo olmuş ve çok güzel olmuş. nazar değmesin inşallah, darısı bizim oğlanlara
demek sefer ayındayız, hiçbir fikrim yoktu :44:sadaka nevinden birşeyler vermek lazım. en azından son 1 yıldır kullanmadığımız, giyilebilir durumdaki kıyafetlerimizi yardım kuruluşlarına bağışlayabiliriz veya telefon mesajıyla bağış yapabiliriz diye düşünüyorum :26:
not: yardımseverliğimin, doğduğundan beri sadece 2 defa düşen oğlumun haftasonu 15 dk arayla hem de kafaüstü düşmesiyle hiçbir alakası yoktur :18:
Panik anneler hep aynı topikte sanırımCanım benim ne güzel şeyler yazmışsın Sağlıkla mutlulukla kullanıp beni hatırlamanı dilerim..Beğenmene de ayrıca sevindim Yeni yıl yeni güzellikler getirsin hepimize inşallah
Çağlada sümüklü bebişler kervanına katıldı demek,geçmiş olsun boncuğumaArada herşey üst üste geliyor, sanırım sende öyle bir dönemdesin canım..Hakkında hayırlısı olsun
Meleğim walla senin misafirin olmak vardı bu haftasonuEllerine sağlık canım
Hejarım özledik seniGamzelim demek dur durak bilmiyor Kilosuna da maşallah Sefer ayının etkileri bir çoğumuza değdi malesef Amin canım Rabbim korusun hepimizi
merhaba, girip okuyup çıkıyodum bir kaç gündür lorin çok husuzdu geceleri nerdeyse uyumuyordu.onunla uğraşmaktan yazmak kısmet olmadı. dün gece sabaha kadar ağladı burnu ağzı gözü akıyordu. dedim dişleri çıkıyor ondan ne belaymış bu köpek dişleri üstler çıktı şimdi altlarda.... ama sabah öyle çok ağladı ki kursda gitmedim dr. götürdüm. meğerse kuzum orta kulak enfeksiyonu olmuş. ateşi falan da olmadı derken akşam ateşi çıktı . antibiyotik verdi dr. şimdiye kadar kullanmamıştık açılışı yaptık hiç bir şey yemiyor. çok da üstelemiyorum yenice uyuttum. yanında annesi yakınları olanlar değerini bilsin ylnız olmak ne zormuş yok yardım falan istediğmden değil şöyle yanında olup teselli verse seni rhatlatsa ne güzel olur. bunaldım iyice galiba......uzatmayayım neyse herkes iyidir inşallah. ecenin cicileri çok güzel güle güle giysin. kısmet olursa bende gönderceğim ama zaman bulamıyorum. gerçi istediğim şeyi bulamadım ama internette buldum ama malum gurbet şartları... öptüm hepinizi. haaa yeşilçay kıskandım sizi bende tiyatroya götürmek istiyorum ama türkçe çocuk tiyatrosu yok. geçen sinamaya götürdüm aras diye bir filme ama giremedik tek seans ve tek gün yapmışlar. bizde yaş sınırı olmayan alman çizgi filme girdik çok sevdi kızım. birde burda flormoni orkestrasının baby mozart konserleri oluyor 2-3 kez götürdüm çok sevdi. dans edip durdu. ama pahalı herzaman olmuyor. şimdi bir müzik okulu buldum haftaya belli olacak eğer yer olursa hafta da 1 gün götüreceğim müzik ve dansı çok seviyor.
Malum gene uzun zaman giremedim girsem de hırsız gibi bi bakındım çıktım aaaa bi de ne göreyim çekilişler hediyeler mşllh mşşllhh..valla kıskandım ama ne güzel düşünmüşsünüz kızlar...bende heyecanla bakıcam kim ne almış....seneye inş kaçırmam yılbaşı hediyeleşme işini.
Bu arada bizim cephemizde hiçbir değişiklik yok çok fena yorgun ve koşturmacalı stresli yaşam tarzımız değişikliğe uğramadan devam ediyor...Böyle sizleri okuyunca yaptığınız geziler faaliyetler özel zevklere ayrılan zamanlarınızı okuyunca valla kıskanıyorum çok...çünkü ben rutin hayata bile yetişemiyorum...eşimle ilçeye taşınmaya karar verdik ama kar-kış olunca biraz daha erteledik....Feyzanur biraz rahatsız bu aralar soğuk algınlığı ile uğraşıyoruz....bizden haberler böyle....geriye dönüp bakıcam inş üzücü bişey okumam inş herkesin keyfi yerindedir...ha bide kızlar hala kilo sorunumuz devam ediyor...gerçi 10.200 civarında azcık iniş çıkış oluyor ama geçen dr değeri klinik vaka olmasa da olması gerekenin altında diyince gene beni üzüntüler sardı...vitamin iştah açıcı vb. şeyler kullanan annelerimiz var mıydı ne yapabilirim kızlar yaaa.....üfffff afakanlar basıyor beni....
işte böle ....konudan konuya atlamışım ...olsun anladınız siz beni
meleğim merhaba bugün biraz fazla takılayım dedim kimsecikler yok. saat farkı birde işe güce gidecekler ondan olsa gerek. lorin de pek durmuyor ama ben yine götürmeye çalışıyorum. oyun gruplarını çok sevmedi. bende sevmedim açıkcası. yani gittiklerimi. iyi yer bulursam götürürüm. ama öğleden sonra veya hafta sonu olmalı. hafta içi kurs var... yaşadığım yerde çok fazla türk var ondan etkinlikler falan çok haberim olanları takip etmeye çalışıyorum. aslında yapabileceğimçok şey varda dil bilmiyorum bunu bir çözsem kim tutar beni... istanbuldada böyleydim eşim hiç girişken değildir. götürürsen gider onun dışında takip edeyim gidelim falan yoktur. bir resim sergilerini takip eder oda işi ve seviyor bende onu sevmem falan flan... birlikte kahvaltıya falan gideriz yarım saatte yer kalkalım demez ama onu dergibi bakar. .......şimdi bunları niye yazdım bilemedim öyle içimden geldi galiba.... bizimde üst köpek dişleri çıkmıştı geçen aylar şimdi altları bekliyoruz. ya aklıma geldi mahir konuşmaya başladımı benimkisi tembel biraz şimdi buna taktım. topikte yazıyorlar bebişleri çok hoşuma gidiyor bizimki elkol alfabesini kullanıyor....
hımmmmmmm bayılırım özellikle de bol köpüklü orta şeker türk kahvesi olursa.....işlerimi bitirdim. bi kahve alıp geliyorum...
Kiloya takma, o kadar da kötü değilmiş bence hem biz daha 10 kilo olamadık yani daha düşüklerde var zamanla fetzanur dâ eminim toparlayacaktır.. Biz vitamin kullanıyoruz yararının çok olduğunu söyleyemem ama balık yağı kullananlar çok memnun sende dene istersen ..
Bizi özletme CNm daha sık gel olur mu ..
merhaba, girip okuyup çıkıyodum bir kaç gündür lorin çok husuzdu geceleri nerdeyse uyumuyordu.onunla uğraşmaktan yazmak kısmet olmadı. dün gece sabaha kadar ağladı burnu ağzı gözü akıyordu. dedim dişleri çıkıyor ondan ne belaymış bu köpek dişleri üstler çıktı şimdi altlarda.... ama sabah öyle çok ağladı ki kursda gitmedim dr. götürdüm. meğerse kuzum orta kulak enfeksiyonu olmuş. ateşi falan da olmadı derken akşam ateşi çıktı . antibiyotik verdi dr. şimdiye kadar kullanmamıştık açılışı yaptık hiç bir şey yemiyor. çok da üstelemiyorum yenice uyuttum. yanında annesi yakınları olanlar değerini bilsin ylnız olmak ne zormuş yok yardım falan istediğmden değil şöyle yanında olup teselli verse seni rhatlatsa ne güzel olur. bunaldım iyice galiba......uzatmayayım neyse herkes iyidir inşallah. ecenin cicileri çok güzel güle güle giysin. kısmet olursa bende gönderceğim ama zaman bulamıyorum. gerçi istediğim şeyi bulamadım ama internette buldum ama malum gurbet şartları... öptüm hepinizi. haaa yeşilçay kıskandım sizi bende tiyatroya götürmek istiyorum ama türkçe çocuk tiyatrosu yok. geçen sinamaya götürdüm aras diye bir filme ama giremedik tek seans ve tek gün yapmışlar. bizde yaş sınırı olmayan alman çizgi filme girdik çok sevdi kızım. birde burda flormoni orkestrasının baby mozart konserleri oluyor 2-3 kez götürdüm çok sevdi. dans edip durdu. ama pahalı herzaman olmuyor. şimdi bir müzik okulu buldum haftaya belli olacak eğer yer olursa hafta da 1 gün götüreceğim müzik ve dansı çok seviyor.
Çok geçmiş olsun CNm bizim velette dün gece ağlayarak bir uyandı ve durmak bilmedi .. Gün içinde de çok huysuzdu ta ki baba eve gelince normale doğdu .. Köpek dişlerimizden sol tarafta alt üst çıktı şimdi sağı çıkarmak için uğraşıyor yavrum .. Ne dişlermiş ama of anamızı ağlattı resmen(
Lorin kızım çok şanslı daha bu yaşta sosyal etkinlikleri takip ediyor keşke benim oğlanda az kuduruk olsada götürsem İnan buradaki oyun gruplarında da durmadı bu yüzden evde ancak zapdediyoruz çünkü dışarda hiçbir şekilde durmuyor bizde kısa masefeli gezilere götürerek idare ediyoruz ..
kızlar ben defneyi montessori kreşine yollamak istiyorum biliyosunuz zaten. ama tam 2 yas sendromunda ve şimdiki öğretmenini de cok seviyo. acaba biraz ertelesem mi yoksa nasılsa bu ayrılık olacak diye atağa mı geçsem bilemedim. eşim hiç istemiyor. ayırma çocuğu öğretmeninden diye... ama kreşi aradım ve konuştum bile.. bi gün 2 saatliğine misafirimiz olun dediler. hem gözlemleriz; sonra da isterseniz oyun gruplarımıza katılırsınız ortama çocuklara ve öğretmenlere yavaş yavaş alışır. bunun sonucuna göre de karar verirsiniz dediler... bi de çok güzel bişey söyledi: "biz burada öğretmene çok bağlanmayı doğru bulmuyoruz. ileride psikolojik olarak çocuklara büyük etkisi oluyor. defnenin bi annesi var ve öğretmen onun annesi değil. ona anne sevgisini veremez... defne anne sevgisini zaten evinde yaşıyor. " şeklinde yaklaşıyorlarmış... böylece çocuk her okul ya da öğretmen değişikliğinde travma yaşamıyor...
anlayacağınız kafam yine biraz karışık... zamanlama açısından...
Günaydın canımBence öğretmenine bağlanması onu sevmesi çok güzel bir durum, Defne öğretmenini annesi gibi görmüyordur aksine kraş ortamında onun ne kadar çok sevildiğinin işaretidir diye düşünüyorum,yani öğretmen yeterince ilgileniyordur ve Defne de buna karşılık veriyordur Sen annesisin Defne için en doğruyu ister ve seçersin tabiki ama bende senin durumuna benzer bir durumla karşı karşıya kalmış bir anne olarak(bakıcı ve kreş arasında) özellikle de çok çok sorup araştırmam sonucunda; şuan için düzen bozmama kararı aldım.Herşeyden önce çocuğun psikolojisini düşünmek gerekli tabiki...
Okulda seni rahatsız eden extra durumlar mı var? Hakkınızda hayırlısı olsun
Ahhh ahhh milli piyango çıksa da hepimizi kurtarıcam bu çalışma hayatındanYıldım walla
Herkese mutlu sabahlar
Bu arada şekersizim hediyen çok güzel bir seçim olmuş:13:
Kızlar bende depresyonluluar kervanımıza katıldımEşimle aram kötüler kötüsü...
İş yerinde berbat durum hakim 1-2 gündür.
Allahım iyiki bana sarılacak tek dalım olan kızımı bağışlamış
Mira'yı alıp uzaklara kaçasım varTek size haber veririm nolur nolmaz yerimi bilin
Ağzımı açsan ejderhadan çıkan ateş çıkacak resmen o kadar sinirliyim
iyiki varsınız canım arkadaşlarım okuyorum yazıyorum anlatıyorum da rahatlıyorum
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?