Mugla aydin arasi bir yerlerden yazmaktayim sizlere yasasin kamil koc:) soylemesi ayip yilbasi hediyelerimiz geldi ama ne gelmek:) normalde otobusum 1bucuktaydi ama otobus kardan gelememis 2bucuga alindi diye tel geldi iyi dedim gec olsun guc olmasin amma velakin tabiki benim kargomun oldugu arabada gelemiyormus kardanara ara bunalttim kargodakileri en sonunda eceyi komsuya biraktim gittim kargo subesine tam saat 2de aldim elime kargoyu otobusu kacircam diye eve kostura kostura gittim hediyemi komsum acti ben o sirada esyalari cikardim derken hediyelerimi gorunce herseyi unuttum:) insan bu kadar ince
Bu kadar zevkli bu kadarmi gonlu zengin olur cok tesekkur ederim mutluma resimlerini aksama yuklerim artik otobusume yetistim ama kan ter icinde rezil oldum millet beni bekler ben panik halde kesin demislerdir deli bu kadin:)
Yesilcayim bende havalarin kapanmasiyla birde reglimin verdigi stresle oyleydim bu izmir molasi iyi olacak bana. Inanirmisin en cok yemekyapmicam diye seviniyorum:) normaliz herhalde boyle olmakla bilemiyorum
chihiro korkuyorum bi gün hık deyip gidecem sana gülerken :)
mutlucum ne iyi yapmışsın işe geç gidip mirayı çıkarmakla. ben yapamadım.. off
dilbercim de gelmiş muhabbet etmeye ben yokmuşum. tüh kaçırdım.
ne sıkıcı bi gun. benim içim daralıyor nedense.. bi an önce kızıma kavuşayım istiyorum...
yine yemek yok. bıktım her gun ne yapacam diye düşünmekten. yetişemiyorum hiç bişeye..
agresifim depresifim. evdeki herşeyden (kızım hariç) nefret ediyorum bu ara
Mugla aydin arasi bir yerlerden yazmaktayim sizlere yasasin kamil koc:) soylemesi ayip yilbasi hediyelerimiz geldi ama ne gelmek:) normalde otobusum 1bucuktaydi ama otobus kardan gelememis 2bucuga alindi diye tel geldi iyi dedim gec olsun guc olmasin amma velakin tabiki benim kargomun oldugu arabada gelemiyormus kardanara ara bunalttim kargodakileri en sonunda eceyi komsuya biraktim gittim kargo subesine tam saat 2de aldim elime kargoyu otobusu kacircam diye eve kostura kostura gittim hediyemi komsum acti ben o sirada esyalari cikardim derken hediyelerimi gorunce herseyi unuttum:) insan bu kadar ince
Bu kadar zevkli bu kadarmi gonlu zengin olur cok tesekkur ederim mutluma resimlerini aksama yuklerim artik otobusume yetistim ama kan ter icinde rezil oldum millet beni bekler ben panik halde kesin demislerdir deli bu kadin:)
Yesilcayim bende havalarin kapanmasiyla birde reglimin verdigi stresle oyleydim bu izmir molasi iyi olacak bana. Inanirmisin en cok yemekyapmicam diye seviniyorum:) normaliz herhalde boyle olmakla bilemiyorum
11.12.13 14:15 (bugün 11.12.13 ve saat 14:15)
herkes kar heyecanını anlatmış. ben de anlatayım. yok ben çok heyecanlanmadım, geçen yıl da görmüştüm
bizim oğlan da geçen yıl görmüştü. dışarısı eksi bilmem kaç dereceyken bile babası gazete almaya götürdüğü için
neyse, ne diyordum. hah evet, kar heyecanı. sabah oğlana, çocuktan ziyade astronota yakışacak puflukta bir mont giydirdim. koları hafif yanlara açılmış şekilde gazete almaya gittiler. balkondan baktım, yeni botlarıyla illa kar-buz olan yerden yürüyor. illa o botları cümle içinde kullanacak ya
montu çok güzel oldu, hem de sıcak tutuyor. yok hayır, biryerden almadım. teyzesi ördü(ilk defa bu ifade gerçek anlamında kullanıldı) ayrı ayrı örülmüş 2 hırkayı birbirine dikmek suretiyle oluşturduğu bir "montumsuz giyecek" kendisi. ablama aşırı teşekkür ediyorum hiç de bilem, tembel değilim. istesem ben de örebilirim de vaktim yok
Huuuu nerdesiniiiizzz kızlarForum kar tatiline mi girdi
Bi ben miyim nöbetçi yaniEğer bi yerlerde kartopu falan oynayıp beni çağırmıyorsanız
küsücem haberiniz olsunBen yine işte baskılara başladım arkadaşlara kar artıcakmış diye dedikodu çıkardım inşallah müdürün kulağına gider dinimiz amin
Eki Görüntüle 892793 Eki Görüntüle 892794 ecemin çok mu çok güzel cicileriEki Görüntüle 892795 ece ile miram için para biriktiricez, buluştuğumuzda kızlar yicek paraları:))Eki Görüntüle 892796 evime, aileme, bana herkese olmuş bu hediye çok teşekkürler mutlum.
iyi akşamlar,hep okuyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyo
cumartesi çok kalabalık misafir agırlıycam sürekli temizlik yapıyorumkapıları camları sildim belim çok kötü agırıyo
birde çocuklar bu günlerde çok huysuz,yada ben gerginim her yaptıkları batıyo sanki
dün gece burayada kar yagdı ama sabaha kadar hepsi eridi,buzgibi bir hava var donuyoruz:18:
çağlada sümüklü oldu
benim için dua edin olurmuAllah hakkıma hayırlısını versin diye
sanırım biraz bunalımdayım:)
hepinizi çooookkk öpüyorumiyiki varsınız
Panik anneler hep aynı topikte sanırımMugla aydin arasi bir yerlerden yazmaktayim sizlere yasasin kamil koc:) soylemesi ayip yilbasi hediyelerimiz geldi ama ne gelmek:) normalde otobusum 1bucuktaydi ama otobus kardan gelememis 2bucuga alindi diye tel geldi iyi dedim gec olsun guc olmasin amma velakin tabiki benim kargomun oldugu arabada gelemiyormus kardanara ara bunalttim kargodakileri en sonunda eceyi komsuya biraktim gittim kargo subesine tam saat 2de aldim elime kargoyu otobusu kacircam diye eve kostura kostura gittim hediyemi komsum acti ben o sirada esyalari cikardim derken hediyelerimi gorunce herseyi unuttum:) insan bu kadar ince
Çağlada sümüklü bebişler kervanına katıldı demek,geçmiş olsun boncuğumaiyi akşamlar,hep okuyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyo
cumartesi çok kalabalık misafir agırlıycam sürekli temizlik yapıyorumkapıları camları sildim belim çok kötü agırıyo
birde çocuklar bu günlerde çok huysuz,yada ben gerginim her yaptıkları batıyo sanki
dün gece burayada kar yagdı ama sabaha kadar hepsi eridi,buzgibi bir hava var donuyoruz:18:
çağlada sümüklü oldu
benim için dua edin olurmuAllah hakkıma hayırlısını versin diye
sanırım biraz bunalımdayım:)
hepinizi çooookkk öpüyorumiyiki varsınız
Meleğim walla senin misafirin olmak vardı bu haftasonuBir türlü gelmek bilmiyen misafirler bu cuma geliyor ve haliyle evde iş bitmiyor bu yüzden teşfik edemedim .. Baby kadar olamam ama bende kendi çapımda temizlik yapıyorum .. Bugün ayrıca kurabiye yaptım , tatlı olarak şütlaç düşünüyorum onuda bugün hallediyim diyorum ..
Hejarım özledik senihayırlı geceler canlarım
hepinizi özlemle öpüyorum
oğlum çok yaramaz oldu teyzeler her an her yeri karıştırmakla meşgul
kapılarla oynuyor kapatıp açmaya çalışıyor her an hareket halinde halen yürüyemiyor ama duvara tutunup kalkıyor
öyle yürüyor hep destek istiyor korkuyor tek başına yürümeye bu arada 11 kilo oldu şükürler olsun
kızlar bu arada bahsedildi mi bilmiyorum ama sefer ayındayız biliyorsunuz bu ay musibetler ayı diye geçiyor
musibetlerden kurtulmak ve zaltmak için her gün sadakamızı ayırıyoruz ve 100 defa "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" diyoruz Allah korusun hepimizi inşallah
mutlucumun kesesine bereket,çok zevkli her aldıkların güle güle kullansın ececim
tatlıcadım çok geçmiş olsun inş bulaşmamıştır sana
babyim kolay gelsin,dileğin ne ise kabul olur inşallah
ne güzel hediyeleşmeleer başladı çok kıskandım ama ya:26:
Eki Görüntüle 892793 Eki Görüntüle 892794 ecemin çok mu çok güzel cicileriEki Görüntüle 892795 ece ile miram için para biriktiricez, buluştuğumuzda kızlar yicek paraları:))Eki Görüntüle 892796 evime, aileme, bana herkese olmuş bu hediye çok teşekkürler mutlum.
hayırlı geceler canlarım
hepinizi özlemle öpüyorum
oğlum çok yaramaz oldu teyzeler her an her yeri karıştırmakla meşgul
kapılarla oynuyor kapatıp açmaya çalışıyor her an hareket halinde halen yürüyemiyor ama duvara tutunup kalkıyor
öyle yürüyor hep destek istiyor korkuyor tek başına yürümeye bu arada 11 kilo oldu şükürler olsun
kızlar bu arada bahsedildi mi bilmiyorum ama sefer ayındayız biliyorsunuz bu ay musibetler ayı diye geçiyor
musibetlerden kurtulmak ve zaltmak için her gün sadakamızı ayırıyoruz ve 100 defa "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" diyoruz Allah korusun hepimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?