2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ne tırı kız:))evet merak edin bakalım ne göndermişim:))
bizim mahallenin kedisini bile yollamış olabilirim

Eline geçeni koy gönder dedim ciddiye almış beni babyHayır onu bırak kargo parasını Allahtan şirket ödüyo hediyerden çok tutmuş Sanırım heykel falansa baya büst falan yaptırıp yollladı bana içine de küflenmiş çökelek koymadıysa vay haline baby
Allahım AllahımGelsin başımın üstünde yeri var dicem ama bira ağır olur
Öncelikle kesenize,güzel gönlünüze,kargoya götüren ellerinize sağlıkSeviyorumm uleeeeyn seni ben
Ne zahmet ettin ne gerek vardı dicem ama inanmazsın diye demiyorum
Kullanmadığın herşeyi yollamadın inşallah Çocuk açıcak onu biliyosun dimi

Ayy çok güldüm ya benim Mahir'in pehlîvan olcak abooo valla olursa dilimi yutArım herhalde :))
Benim oğlum çok güzel top ilerletiyor pehlivan olurmu olmazmı bilemem ama futbolcu olabilir minik sıpam )

Bende sana güzel kokulu roll on getirim bak iyisî gelmemiş sana :))

he ya o kargo parası ne kadar tutmuş öylebedava diye bende doldurdum herşeyi attım
çökelek koymadım canım çok pis kokuyokargo kesin 2 katı para isterdi:))
neyse adreside ögrendik zaten bedava bundan sonra her hafta bişey yollarım sana
evde orta sehpam var valla 2 yıldır kullanmıyorum lazımsa söyle cigerim çekinme:)
bende seni seviyorum canım arkadaşım..

Babyceren hanıma geçen gün ev görmeye gelenler, cam kase filan getirmişlerdi hatırlarsanız. beğenmediği kaseleri veya sürahileri göndermiş olmasın paketi açılmamış "laylon" çorap fikri daha mı iyiydi ne :26:

Son düzenleme:
Sus sus saatine gelirde Mahir başımıza "pehlivan olucam uleyyyn" diye tuttururda görürüz günümüzü
Onu bunu bilmem ama senin o bal dudaklı yakışıklı oğlun ilerde bi ingiliz aktörün yerine geçebilir bu yakışıklılıkla
mesela Hugh GrantÇok beğenirimde kendisini

Şeyyy:18emedimmibensana:18:şirkettaşınıyobizim:18:
Orta sehpa bizde de "bi köşede dikey duran sehpa" görevinde şuansağol canım ben almiim
Laylon çorapta hele ki kullanılmışsa kokar be çikirokkoAma azıcık tanıdıysam kesin yollamıştır buraya yazıyorum yarın resimle eklicem gibi bir his var içimde Ama kırılacak eşya riskmiş Azraecemin hediyesi yolda kırılır diye korktum baya sardımpaketi ilk görünce içinde led tv var sanmış olması olası

birde altın getirmişlerdi hatırlarsangözüm gibi saklıyorum altınımı hatta haftaya bi dahamı çağırsam onları diye düşünüyorum:)
kase falan yollamadım tabikidebana lazımdı açtım kullandım
çorapta laylon falan degildibildigin pammıklı çorap

Evt CNm dudakları çok kalın sexsi şempaze olucak kesin :)) birazda dudak fakiri annesine verse şu dudaklardan ne iyi olurdu .. Sizlerin yerinede öptüm çok dadlular .. Hele suratını astığında bir sarkıtıyor dudakları ki gelde yeme

Son düzenleme:

taşınıyomuyapma yatamam korkma bişey yollamammşirkete söyle taşınmasın boşuna
evine yollarım ne olacak
ayrıca yolladıgım eşya kırılmaz,yani kırılsada yapılıryapılsa hiç belli olmazbelli olsada kimse anlamaz:))
korkma canım korkmabişey olmaz,bardak çanak degil
neyse beni lafa tutmayın yemek yapacam
akşam görüşürüz
bu arada benim kızlarımda kimseye vurmaz teyzeleri:)hatta cerenin sınıfında geçen yıl mustafa vardı hep cerene tokat atıyodu bende cerene dedim bi daha vurursa sende yapıştırcerende beni ögretmenine şikayet edecekti

Ayyy çok gizemli bir hal aldı bu hediye işi333kırılmaz,yani kırılsada yapılıryapılsa hiç belli olmazbelli olsada kimse anlamaz:))hmmm Allahım ne gönderdikibudelikızbana:44:
Mustafa da haketmiş ama iyi demişsinAyyy ne kötüyüz yaaa
Aman ne yapıcan yemek yaa boşveeer nasılsa yenicek biticek
Bu arada tatlıcadı kaç kere söyledi dilinde tüy bittti arkadaşımın şuraya yemeklerinizi yazın da kolaylık olsun herkese
Bende yazmayı çok isterim ama dünden kalan bamba yicem bugün evin erkeği yokMira da dünden kalan bamya ve kuskus yicekBirde tarhana çorbası yapıcam

Ay ben menümü söyleyim ama iştah kaçmasın ! Dünden kalan etli pırasa ve bugün yapacağım patates ve kabak kızartması olucak yanına salata oldu bitti ..

Ay ben menümü söyleyim ama iştah kaçmasın ! Dünden kalan etli pırasa ve bugün yapacağım patates ve kabak kızartması olucak yanına salata oldu bitti ..

Bende kışın hiç kızartma yapmıyorum aklıma gelmiyor sanırım:44:Ama yaz olucak bütün sebzeler sırayla kızaracak ve üzerine sarımsaklı domatesli sos offffff

Ayy yerim ben onu... yerde oturmak zor geliyordur annesi ona.. o yüzden sehpaya oturuyordur.. Çok şekerler ama yaa.. yerim ben onu

Ayyyy hanııım hanıım o senin bahsettiğinden bizim evde de var bitane :)) Süpürmek için süpürgeyi çıkarıyorum asma ne mümkün.. süpürgenin üstüne oturuyor ve onu çekmemi istiyor.. Sonra ondan sıkılınca da süpürgeyi elimden almaya çalışıyor o süpürecekmiş.. Vermemekte ısrar edersem de gidip düğümesinden kapatıyor

Bizim de battaniyemiz var.. Pandalı.. Uykusu geldiğinde bir emziği iki battaniyesi.. Muhteşem ikilisi.. o battaniye evin heryerini dolaşıyor yerlerde sürükleniyor sonra da yatarken elinde tutup ona sarılıyor

Yerinden kaldırma mı ?? Ay bunların programları aynı demek ki.. hepsi aynı anda yapmaya başlıyorlar böyle şeyleri.. Kaanda bizi oturduğumuz yerden kaldırıyor.. Hatta kalkmak istemediğimizde o minicik elini popomuzun altına doğru sokup kaldırmaya çalışıyor.. Sanki gücü yetecekmiş de o eliyle bizi havaya kaldıracakmış gibi

Kendi yaşıtları ve büyükleri ile problem yok.. ama kendinden küçük pek kimseyi görmemişti Kaan.. C.tesi günü görmeye gittiğimiz bebeği kıskandı mesela.. Kucağıma almamı istemedi.. Belki birkaç kez daha görürse alışabilir ama şimdilik sanırım kendinden küçüklerle pek yıldızı barışmadı

ay sen çok yaşa emiii.. gülmekten koptum burda..

Bende mutluma katılıyorum.. Pehlivan olur mu bilmem ama.. çoook yakışıklı bir delikanlı olacağı kesin.. Ahh kızlar ahh.. peşinden koşacaklar benim yakışıklımın

Bende kışın hiç kızartma yapmıyorum aklıma gelmiyor sanırım:44:Ama yaz olucak bütün sebzeler sırayla kızaracak ve üzerine sarımsaklı domatesli sos offffff

Buranın yazı kışı olmadığı için canımız ne zaman isterse yapıyoruz hatta dayanamayıp köftede yaptım yani kızartmanın hakkını verdik:))

Çok yakışıklı olmasın ama ilerde evde tutamam ne işi var kızlarla otursun dizimin dibinde dimi :))

Selam kizlar yilbasi geliyor ve ben yine çocuklar gibiyim seviyorum su yilbasi öncesini. Ben de islerimle cebellesiyorum. Toparlamak mumkun degil. Aman neyse zaten ne toparlanan ne de duzelen hic bir sey yok. Zaten evlilik sonrasi kendimi toparlayayim derken 4 yil erteledim cocugu. Kissadan hisse ne yapacaksan yap zaman su misali akip geciyor. Sonuc yanima tatli mi tatli bebeğim kar kaldi. öpüyorum sizi ve tatli bebislerinizi

bende bugün kızartma yaptım melegimceren ne zamandır istiyodu dedim yapıyım çocugum istemiş:)yanına mercimekli bulgur yaptım ama yemediler
Çok yakışıklı olmasın ama ilerde evde tutamam ne işi var kızlarla otursun dizimin dibinde dimi :))
olsun olsun:)yakışıklı olacak bellisen benim kızı bi ara mahire istiyodun demi canım:)verdim gitti
zaten x damadım tarık bugrayı besteye kaptırmıştık

selamevet yeni yıl geliyo ama ben hiç sevinemiyorum çünkü 1 yıl daha bitmiş oluyo ömrümüzden gidiyo:)
oğluşun nasıl sen nasılsınhiç ugramaz oldunbizide ertelemiş olmayasın:)zaman su gibi akıyo hiç bir şeyi ertelemeyelim:)

çocuklar uyudu ama benimde pilim bitti resmenbugün herşey için kavga edip durdular bagırmaktan bogazım şişti
ceren neyi alsa çağla ister,çağla neyi alsa ceren ister
bide banyo faslımız vardıo yandım der o dondum derkafamı nerelere vurayım:))

Pştt selam uğrayamaz oldum. Bi de ben geliyorum kimse olmuyo küstüm. Gecen gun kahve alıp geldim kimse yok ühühüüü

Neyse şaka şaka :) hmmm gediyeler acıklansın artık yaa.... Bu haftasonuna coğunu öğreniriz herhlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…