Mutlunun hediyelerimi neyle gönderdiğini söylesin deyince acaba tırlamı diye içimden geçirdim ama hakikakat daha şaşrıtıcıymış.kırılacak bi şey :100: Hımm acaba ne olabilir camdan heykel falan mı bu kargo ne zaman ulaşacakmış valla meraktan çatlarız biz.
Eline geçeni koy gönder dedim ciddiye almış beni babyMutlunun hediyelerimi neyle gönderdiğini söylesin deyince acaba tırlamı diye içimden geçirdim ama hakikakat daha şaşrıtıcıymış.kırılacak bi şey :100: Hımm acaba ne olabilir camdan heykel falan mı bu kargo ne zaman ulaşacakmış valla meraktan çatlarız biz.
evet o komşunu hatırlıyorum:))bizim bir huyumuz var evde kullanmadıgımız eşyaları hediye etmeyiçok severiz o teyzede roll on ney bilmiyodur belki sana vermiştir:))
bu arada benim çöp kutusu büfene sıgmaz haberin olsunbildigin varil geliyo varil
Bende kargoyu alacak arkadaşımı aradım dedim bana bi çöp kutusu gelecek sakın içine çöp atmayın temizleyemem
Vitrine koyucam onu arkadaşım yılbaşı hediyesi gönderdi dicem herkeseZaten anlatmıştım ya hatırlarmısın alttaki Hataylı komşu bana ev hediyesi roll on getirmişti bide kokusu berbat kolonya evime hatay köşesi yapıcam bu ne yaaa Bütün pisliklerimi hayatlılar temizliyo pismiyim ulen ben ne demek istiyonuz siz bana
Meleğim Mahirin 2 yaş temasını pehlivan olarak seçeriz olmazsaLondon London olalı böyle tema göremez kimse
Yerim ben o minik pehlivanı
Eline geçeni koy gönder dedim ciddiye almış beni babyHayır onu bırak kargo parasını Allahtan şirket ödüyo hediyerden çok tutmuş Sanırım heykel falansa baya büst falan yaptırıp yollladı bana içine de küflenmiş çökelek koymadıysa vay haline baby
Allahım Allahım Gelsin başımın üstünde yeri var dicem ama bira ağır olur
Öncelikle kesenize,güzel gönlünüze,kargoya götüren ellerinize sağlıkSeviyorumm uleeeeyn seni ben
Ne zahmet ettin ne gerek vardı dicem ama inanmazsın diye demiyorum
Kullanmadığın herşeyi yollamadın inşallahÇocuk açıcak onu biliyosun dimi
Mutlunun hediyelerimi neyle gönderdiğini söylesin deyince acaba tırlamı diye içimden geçirdim ama hakikakat daha şaşrıtıcıymış.kırılacak bi şey :100: Hımm acaba ne olabilir camdan heykel falan mı bu kargo ne zaman ulaşacakmış valla meraktan çatlarız biz.
Sus sus saatine gelirde Mahir başımıza "pehlivan olucam uleyyyn" diye tuttururda görürüz günümüzüAyy çok güldüm ya benim Mahir'in pehlîvan olcak abooo valla olursa dilimi yutArım herhalde :))
Benim oğlum çok güzel top ilerletiyor pehlivan olurmu olmazmı bilemem ama futbolcu olabilir minik sıpam)
Bende sana güzel kokulu roll on getirim bak iyisî gelmemiş sana :))
Şeyyy:18he ya o kargo parası ne kadar tutmuş öylebedava diye bende doldurdum herşeyi attım
çökelek koymadım canım çok pis kokuyokargo kesin 2 katı para isterdi:))
neyse adreside ögrendik zaten bedava bundan sonra her hafta bişey yollarım sana
evde orta sehpam var valla 2 yıldır kullanmıyorum lazımsa söyle cigerim çekinme:)
bende seni seviyorum canım arkadaşım..
Laylon çorapta hele ki kullanılmışsa kokar be çikirokkoBabyceren hanıma geçen gün ev görmeye gelenler, cam kase filan getirmişlerdi hatırlarsanız. beğenmediği kaseleri veya sürahileri göndermiş olmasınpaketi açılmamış "laylon" çorap fikri daha mı iyiydi ne :26:
Babyceren hanıma geçen gün ev görmeye gelenler, cam kase filan getirmişlerdi hatırlarsanız. beğenmediği kaseleri veya sürahileri göndermiş olmasınpaketi açılmamış "laylon" çorap fikri daha mı iyiydi ne :26:
Sus sus saatine gelirde Mahir başımıza "pehlivan olucam uleyyyn" diye tuttururda görürüz günümüzü
Onu bunu bilmem ama senin o bal dudaklı yakışıklı oğlun ilerde bi ingiliz aktörün yerine geçebilir bu yakışıklılıkla
mesela Hugh GrantÇok beğenirimde kendisini
Şeyyy:18emedimmibensana:18:şirkettaşınıyobizim:18:
Orta sehpa bizde de "bi köşede dikey duran sehpa" görevinde şuansağol canım ben almiim
Laylon çorapta hele ki kullanılmışsa kokar be çikirokkoAma azıcık tanıdıysam kesin yollamıştır buraya yazıyorum yarın resimle eklicem gibi bir his var içimde Ama kırılacak eşya riskmiş Azraecemin hediyesi yolda kırılır diye korktum baya sardım paketi ilk görünce içinde led tv var sanmış olması olası
taşınıyomuyapma ya tamam korkma bişey yollamamm şirkete söyle taşınmasın boşuna
evine yollarım ne olacak
ayrıca yolladıgım eşya kırılmaz,yani kırılsada yapılıryapılsa hiç belli olmaz belli olsada kimse anlamaz:))
korkma canım korkmabişey olmaz,bardak çanak degil
neyse beni lafa tutmayın yemek yapacam
akşam görüşürüz
bu arada benim kızlarımda kimseye vurmaz teyzeleri:)hatta cerenin sınıfında geçen yıl mustafa vardı hep cerene tokat atıyodu bende cerene dedim bi daha vurursa sende yapıştırcerende beni ögretmenine şikayet edecekti
Ay ben menümü söyleyim ama iştah kaçmasın ! Dünden kalan etli pırasa ve bugün yapacağım patates ve kabak kızartması olucak yanına salata oldu bitti ..
benim oğlum da hamarat. sofra kurar, kaldırır, tabak taşır ama biraz garip bir durum var. şöyleki: biz yer sofrasında, sofra bezi sermek suretiylen yemek yiyiyoruz. sofrayı başta bu şekilde kuruyor ama, kendi tabağını ve çatalını alıp sehpaya koyuyor. süt bardağını da ekledikten sonra o sehpada devam ediyor yemeğe, biz yerdeeşim "hanım, bu oğlan medeni mi olacak ne " diyor. bence ise durum resmen: "civciv çıkmış, yumurtasını beğenmemiş" durumu
Hey maşallah forumun yağız minik erkekleri nasıl da hamarat
Benim kızım da; ne kadar özenir toplarsın gelir dağıtıryanında yastıktan konuşursun,
yatak odasından sürükleye sürükleye yastığı getirir gözüne sokar "yastık" diyeSalondaki halının üzerine milimetrik olarak sıkıştırıp örttüğüm örtünün altına saklanıp kaybolduuu der özene bezene aldığım tv ünitemin çekmeceleri özenle açılır ve üzerine
oturmak suretiyle rayları bozulmuşturev işi yaparken bana kendi süpürgesini getirir çünkü benim elektrikliyle o süpürecekmiş daha sayayım mı
Beykozuma geçmişler olsunBaby hem dişin ağrıyo hem ağzında sakızla uyumuşsun dün gece nasıl olucak
+
Oy kıyamam pek hamaratmiş miram :)) bizimkide bahtanesini alır kucağında ona basa düşe kalka evi dolanır bu bahtaniye sevgisi nerden geldi bu uşağa anlamadım gitti ..
Mutlum baby nin çorapları geldi mi sen hele ondan haber eyle meraktayım valla)
Selam 2012 annelerieskidik artık 2014 geliyor
Biz iyiyiz,h.sonu annem geldi avm avm gezdikMira'yı tırtıla bindirdim ama indiremedim,
2,5TL den 3 tur attı ağlaya ağlaya indi,gelince de beni babasına şikayet etti indiii indii diye
Yeni favori davranışı; kim oturursa gelip yanına "kalk" diyo,kaldırınca da illa bir iş buluyo
Dün gece 3 kez beni 2 kez de babasını kaldırdı oturduğumuz koltuktan türlü bahanelerle(su ister,bisküvi ister,lego oynamak ister...),en sonunda ikimizi de kaldırdı elimizi tutuşturup kutu kutu pense oynattıÇok tatlılar bu bebeler çokkkk
Allahım nazarlardan korusun meleklerimizi
Yeni çok sevdiği içeceği; ayran. Habire ayran istiyor içi yandı demek yavrumun
Takıldığı yemek; Çorba.Son zamanlarda çokça çorba içip az yemek yiyor.Tabi yemekten önce karnını suyla doldurmasını saymazsam
Şu aralar Favori kitabı; Eltimin 8 yaşındaki oğlunun Mira'ya hediye ettiği; trafik kurallarını öğrenelimDiyoki bana; yengeee mira artık büyüdü kuralları öğrenmesi kazım dedim "oğlum önce renkleri öğrensin " Kitapta renkler var "babi" rengi pek seviyor
Ama trafik ışığının rengi değil tabi kitaptaki çocuğun pantolonunun rengi mavi
Yine şu aralar sevdiği müzik; Mustafa sandal "tesir altında"Bu şarkıyı bu aralar benim tesirim altında dinliyor ve eğleniyoruz
Oynamada baya yol katettik, yakında tam bir trakyalı gibi oynayacak inşallah 9-8lik falan
Konuşmasından ziyade derdini anlatmasında çok şükür bir sıkıntı yok teyzesiDili döndüğünce söylüyor dönmezse zaten uyduruyor Şimdilik bize yetiyor
Tiplerimiz hep kayık walla bizimde, maşallah bu bebişlerin enerjilerine yetişmek ne mümkün
Bu arada diğer davranışlarından da bahsedeyim; eğer kendinden küçük bir bebek varsa yanında tam bir abla gibi davranıyorBebek ona vursa bile bebeek diye seviyor Bıkmadan usanmadan oyuncak vermeye çalışıyor,inşallah ilerde çok tatlı bir abla olur boncuğum Cuma akşamı gittiğimiz misafirlikte 2 bebeğe ablalık yaptı resmen şaşırdık kaldık Eğer birlikte oynadığı kendi yaşıtıysa hiçbir oyuncağını paylaşmaz,üstüne birde veriyormuş gibi yapıp geri alır Bu durumdan Dilberege gibi bende çok muzdaribim 2 lafın belini kıramıyoruz arkadaşlarla Ama yaşıtına asla vurmaz zarar vermez sadece oyuncağını paylaşmaz. Hiç birzaman vurma ittirme hırçınlığı falan olmadı çok şükür
Kendinden büyüklerle de zaten sıkıntısız oynuyor(anne baba amca yeğen bakıcı..)merkezde olduğundan bir problem yok
yettim garikulagım çınladı dedim hakkımda konuşuyolar
evet açıklıyorummmmmutlunun kargosu bugün yola çıktı haydi bismillah lülülülüüüüüü
şöyle bir sorun oldu,hediyem kırılacak bir şey oldugunda kargocu kabul etmemiş,demiş bunu birşeye koyup getirin
benim zeki kocamda çarşıya gitmiş geri dönüşüm kutusu almışhayır çöp kutusu degil,geri dönüşüm kutusu
rengi mormuşkapagıda pembe yeminle gülmekten çatladım adamıda bir güzel fırçaladım dedim başka bir şey bulup koyamadınmı dedi ki arkadaşın beni arayıp teşekkür etmeli bak çarşıya gittim çöp kutusu aldım dedi
mutlucum eşimi arada teşekkür etya valla rezil oldum iyimi:))
neyse aramızda kalsın kimse duymasın:))
bide şöyle bir şey var benim eşim renk körümor,pembe diyo ama belkide mavi yada kırmızıdır çöp kutusu bilemiyorum
sen sakın şirkete falan geçirtme canım abowww kimse gülmesin sana
Benim oğlan bir ara pat diye tabiri caizse Osmanlı Tokat'ı atıyordu şimdi çok şükür dövmüyor ama dayak yiyor .. Onları dövenleri seviyor oğlum ben biraz şu cici yapma olayını fazla iyiden kaçarak öğretmişim galiba :))
Son gelen misafirlerimizin iki 4yaşlarında kizları vardı onlarla oynadı yalnız üzerlerine yatıp yuvarlanması kızları korkuttu epey ağlayıp durdular .. Ağlama sesine bir gittim çadırın içinde kızlar yatıp uzanmışlar bizimkide üstlerinde yuvarlanıp kızları eziyor) çok seviyor güreş tutmayı malum babadan öğrendi şimdide kim gelse ona uyguluyor :)) oğlum pehlivan mı olcak ne .. Bu sıskalıkla zor olur gerçi ya :))
Bende kışın hiç kızartma yapmıyorum aklıma gelmiyor sanırım:44:Ama yaz olucak bütün sebzeler sırayla kızaracak ve üzerine sarımsaklı domatesli sos offffff
Ayy yerim ben onu... yerde oturmak zor geliyordur annesi ona.. o yüzden sehpaya oturuyordur.. Çok şekerler ama yaa.. yerim ben onu
Ayyyy hanııım hanıım o senin bahsettiğinden bizim evde de var bitane :)) Süpürmek için süpürgeyi çıkarıyorum asma ne mümkün.. süpürgenin üstüne oturuyor ve onu çekmemi istiyor.. Sonra ondan sıkılınca da süpürgeyi elimden almaya çalışıyor o süpürecekmiş.. Vermemekte ısrar edersem de gidip düğümesinden kapatıyor
Bizim de battaniyemiz var.. Pandalı.. Uykusu geldiğinde bir emziği iki battaniyesi.. Muhteşem ikilisi.. o battaniye evin heryerini dolaşıyor yerlerde sürükleniyor sonra da yatarken elinde tutup ona sarılıyor
Yerinden kaldırma mı ?? Ay bunların programları aynı demek ki.. hepsi aynı anda yapmaya başlıyorlar böyle şeyleri.. Kaanda bizi oturduğumuz yerden kaldırıyor.. Hatta kalkmak istemediğimizde o minicik elini popomuzun altına doğru sokup kaldırmaya çalışıyor.. Sanki gücü yetecekmiş de o eliyle bizi havaya kaldıracakmış gibi
Kendi yaşıtları ve büyükleri ile problem yok.. ama kendinden küçük pek kimseyi görmemişti Kaan.. C.tesi günü görmeye gittiğimiz bebeği kıskandı mesela.. Kucağıma almamı istemedi.. Belki birkaç kez daha görürse alışabilir ama şimdilik sanırım kendinden küçüklerle pek yıldızı barışmadı
ay sen çok yaşa emiii.. gülmekten koptum burda..
Bende mutluma katılıyorum.. Pehlivan olur mu bilmem ama.. çoook yakışıklı bir delikanlı olacağı kesin.. Ahh kızlar ahh.. peşinden koşacaklar benim yakışıklımın
bende bugün kızartma yaptım melegimAy ben menümü söyleyim ama iştah kaçmasın ! Dünden kalan etli pırasa ve bugün yapacağım patates ve kabak kızartması olucak yanına salata oldu bitti ..
olsun olsun:)yakışıklı olacak belliÇok yakışıklı olmasın ama ilerde evde tutamam ne işi var kızlarla otursun dizimin dibinde dimi :))
Selam kizlar yilbasi geliyor ve ben yine çocuklar gibiyim seviyorum su yilbasi öncesini. Ben de islerimle cebellesiyorum. Toparlamak mumkun degil. Aman neyse zaten ne toparlanan ne de duzelen hic bir sey yok. Zaten evlilik sonrasi kendimi toparlayayim derken 4 yil erteledim cocugu. Kissadan hisse ne yapacaksan yap zaman su misali akip geciyor. Sonuc yanima tatli mi tatli bebeğim kar kaldi. öpüyorum sizi ve tatli bebislerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?