bu kadarcık mesaj bize vız gelir, bir nefeste okuruz evelallah eladuru hanımBizim ufaklıklar 2 yaş sendromunda mı acaba??? Hepsinde huysuzluk, inatlaşma, hastalıkları da bitmiyor
Kaanı iyileştiremiyorum.Bir türlü geçmeyen boğaz enfeksiyonu, burun akıntısı, ökrürükler vs geçen hafta alerji testi yapıldı. Gıda alerjisi varmış ama hangi gıdaya olduğu daha belli olmadı sonuçlar yarın çıkacak.İlaçlarını bıraktığımda tekrar hastalanıyor. Elimden gelen herşeyi deniyorum ama olmuyor. Rabbim şifa versin kuzulara...
Hiç bişey yemiyor, ağzına aldığı herşeyi geri tükürüyordu. Belki anne sütüne güveniyordur belki gece açılıp hasta oluyordur diye (Geceleri yanımda yatırıyordum) dün memeden kestim, sabaha kadar ağladı(( ben ondan daha kötüyüm iki hafta önce doktorumuz bıraktırın demişti ama hala hazır değilmişim ( Kızımı 20 ay emzirmiştim kaan da enaz o kadar emsin istiyordum
Sabah bi arkadaşımda bencillik yapıyorsun daha küçük deyince iyice moralim bozuldu. Bügün çok kötüyüm çok
Ay sabah sabah içinizi şişirdim kusura bakmayın :)))
dostum o kadar ağlak bir mesaj yazmışsınız ki, burda kendi dişim ağrıyor gibi hissettimsaat 10 da çağlayı yatırırken sızıp kalmışım ne güzel uyuyordum benim zeki kocam bana birşeymi oldu diye merak etmiş odanın kapısını açtı şişşttt diye dürttü beni:))dedim ne olduiyimiymişim tövbe yarabbim :)
ne güzel uyumuştum uyandırdı beniyok efendim ben o saatte uyumazmışım ne olmuşmuşşş
ay bu adamda ne yapsa söz oluyo :))neyse kalktım birazdan tekrar gidip yatacam zinhar çok uykum var:)
1 haftadır dişçiye gitmiyorum ve her gece diş agrısından uyuyamıyorumnedense ben hep uyuyunca başlıyo
gece yarısı kalkıp ilaç içmekten bıktımyarın arayıp randevu alacam kanal tedavisi yarım kalmıştı acaba çektirip kurtulsammı lanet diş uyuşmuyoda ne biçim bir dişim var bunuda çektirirsem agzımda diş kalmayacak
bide iltihaplıydı umarım düzelmiştir,gece agrıdıgı zaman agrısı kulagıma kadar vuruyoyüzüm gözüm uyuşup şişiyo ne biçim iş bu anlamadım ben
bu kadarcık mesaj bize vız gelir, bir nefeste okuruz evelallah eladuru hanım
biz nice biangel_kujum mesajı okumuş bir topiğiz
bu arada nerdesiniz biangel_kujuuuuuuuuummmmmmmmmm, çok özledim öhüüüüüü
sütten kesme konusu beni de ziyadesiyle düşündürüyordu amma ve lakin, yakın cevremden 24 aya kadar çocuğun hakkı olduğuna dair işittiğim rivayetler ve esefle kınanmam netiycesinde kesme kararımı ertelemek üzerime vacip oldu. bakalım 16 mayıs itibariyle durumumuz ne olacak
sabah kızımla kahvaltıyı hazırladık. 3 tabak verdim anne baba bana da diye yerlerimize koydu üç çatalı da koydukız çocuk candır azizim, artık sırtım yere gelmez
:)) benin oğlumda sofra kurar .. Toz alır .. Vb.. Benimkide can teyzesi çok hamarat İnan ..
Hey maşallah forumun yağız minik erkekleri nasıl da hamarat
Benim kızım da; ne kadar özenir toplarsın gelir dağıtıryanında yastıktan konuşursun,
yatak odasından sürükleye sürükleye yastığı getirir gözüne sokar "yastık" diyeSalondaki halının üzerine milimetrik olarak sıkıştırıp örttüğüm örtünün altına saklanıp kaybolduuu der özene bezene aldığım tv ünitemin çekmeceleri özenle açılır ve üzerine
oturmak suretiyle rayları bozulmuşturev işi yaparken bana kendi süpürgesini getirir çünkü benim elektrikliyle o süpürecekmiş daha sayayım mı
Beykozuma geçmişler olsunBaby hem dişin ağrıyo hem ağzında sakızla uyumuşsun dün gece nasıl olucak
+
benim oğlum da hamarat. sofra kurar, kaldırır, tabak taşır ama biraz garip bir durum var. şöyleki: biz yer sofrasında, sofra bezi sermek suretiylen yemek yiyiyoruz. sofrayı başta bu şekilde kuruyor ama, kendi tabağını ve çatalını alıp sehpaya koyuyor. süt bardağını da ekledikten sonra o sehpada devam ediyor yemeğe, biz yerdeeşim "hanım, bu oğlan medeni mi olacak ne " diyor. bence ise durum resmen: "civciv çıkmış, yumurtasını beğenmemiş" durumu
Oy kıyamam pek hamaratmiş miram :)) bizimkide bahtanesini alır kucağında ona basa düşe kalka evi dolanır bu bahtaniye sevgisi nerden geldi bu uşağa anlamadım gitti ..
Mutlum baby nin çorapları geldi mi sen hele ondan haber eyle meraktayım valla)
Selam 2012 annelerieskidik artık 2014 geliyor
Biz iyiyiz,h.sonu annem geldi avm avm gezdikMira'yı tırtıla bindirdim ama indiremedim,
2,5TL den 3 tur attı ağlaya ağlaya indi,gelince de beni babasına şikayet etti indiii indii diye
Yeni favori davranışı; kim oturursa gelip yanına "kalk" diyo,kaldırınca da illa bir iş buluyo
Dün gece 3 kez beni 2 kez de babasını kaldırdı oturduğumuz koltuktan türlü bahanelerle(su ister,bisküvi ister,lego oynamak ister...),en sonunda ikimizi de kaldırdı elimizi tutuşturup kutu kutu pense oynattıÇok tatlılar bu bebeler çokkkk
Allahım nazarlardan korusun meleklerimizi
Yeni çok sevdiği içeceği; ayran. Habire ayran istiyor içi yandı demek yavrumun
Takıldığı yemek; Çorba.Son zamanlarda çokça çorba içip az yemek yiyor.Tabi yemekten önce karnını suyla doldurmasını saymazsam
Şu aralar Favori kitabı; Eltimin 8 yaşındaki oğlunun Mira'ya hediye ettiği; trafik kurallarını öğrenelimDiyoki bana; yengeee mira artık büyüdü kuralları öğrenmesi kazım dedim "oğlum önce renkleri öğrensin " Kitapta renkler var "babi" rengi pek seviyor
Ama trafik ışığının rengi değil tabi kitaptaki çocuğun pantolonunun rengi mavi
Yine şu aralar sevdiği müzik; Mustafa sandal "tesir altında"Bu şarkıyı bu aralar benim tesirim altında dinliyor ve eğleniyoruz
Oynamada baya yol katettik, yakında tam bir trakyalı gibi oynayacak inşallah 9-8lik falan
Maşallah mira bayağı konuşuyor artık aferin kızıma kocaman öpüyorum .. Kalkma olayına biz çok alışığız malum o yüzden kilo verdim ya mahir oturtmaz beni hep elimden tutup götürür yatak üstünde boğuşmak ister yada saklanbaç oynamak ister .. Akşam baba zavallı yorgun gelir ve yatana kadar adamı bırakmaz her tip oyunu oynar onla vah garibim resmen tipi kayıyor yorgunluktan eşimin .
Sorma Meleğim sorma bana ne yollamış bir bilsenDaha doğrusu o değil eniştem yollamış
Mesaj mı verdiler bana bilemiyorum kiiii
Kargoya verildi ama daha elime ulaşmadı,gelsin size hemen haber vericem
Önden haberi geldi sadece
Kocaman kocaman resimler çekip paylaşıcam tabiki çoraplarımı ve bütün hediyelerimi
Bak yine aklıma geldi duygulandımKendisi açıklasın neyle gönderdiğini,temizlesin çöpünü
Konuşmasından ziyade derdini anlatmasında çok şükür bir sıkıntı yok teyzesiDili döndüğünce söylüyor dönmezse zaten uyduruyor Şimdilik bize yetiyor
Tiplerimiz hep kayık walla bizimde, maşallah bu bebişlerin enerjilerine yetişmek ne mümkün
Bu arada davranışlarından da bahsedeyim; eğer kendinden küçük bir bebek varsa yanında tam bir abla gibi davranıyorBebek ona vursa bile bebeek diye seviyor Bıkmadan usanmadan oyuncak vermeye çalışıyor,inşallah ilerde çok tatlı bir abla olur boncuğum Cuma akşamı gittiğimiz misafirlikte 2 bebeğe ablalık yaptı resmen şaşırdık kaldık Eğer birlikte oynadığı kendi yaşıtıysa hiçbir oyuncağını paylaşmaz,üstüne birde veriyormuş gibi yapıp geri alır Bu durumdan Dilberege gibi bende çok muzdaribim 2 lafın belini kıramıyoruz arkadaşlarla Ama yaşıtına asla vurmaz zarar vermez sadece oyuncağını paylaşmaz. Hiç birzaman vurma ittirme hırçınlığı falan olmadı çok şükür
Kendinden büyüklerle de zaten sıkıntısız oynuyor(anne baba amca yeğen bakıcı..)merkezde olduğundan bir problem yok
yettim garikulagım çınladı dedim hakkımda konuşuyolar
evet açıklıyorummmmmutlunun kargosu bugün yola çıktı haydi bismillah lülülülüüüüüü
şöyle bir sorun oldu,hediyem kırılacak bir şey oldugunda kargocu kabul etmemiş,demiş bunu birşeye koyup getirin
benim zeki kocamda çarşıya gitmiş geri dönüşüm kutusu almışhayır çöp kutusu degil,geri dönüşüm kutusu
rengi mormuşkapagıda pembe yeminle gülmekten çatladım adamıda bir güzel fırçaladım dedim başka bir şey bulup koyamadınmı dedi ki arkadaşın beni arayıp teşekkür etmeli bak çarşıya gittim çöp kutusu aldım dedi
mutlucum eşimi arada teşekkür etya valla rezil oldum iyimi:))
neyse aramızda kalsın kimse duymasın:))
bide şöyle bir şey var benim eşim renk körümor,pembe diyo ama belkide mavi yada kırmızıdır çöp kutusu bilemiyorum
sen sakın şirkete falan geçirtme canım abowww kimse gülmesin sana
Bugün mü gönderdin( ama niye ben meraktan çatliyi berim onu mu istiyon lo.. Kutu demek hemde kırılcak birşey hım Neki acep ..çoraplar ne oldu yalan mı oldu :)) ama olmaz ki ben çorapları çok merak etmiştim :))
yettim garikulagım çınladı dedim hakkımda konuşuyolar
evet açıklıyorummmmmutlunun kargosu bugün yola çıktı haydi bismillah lülülülüüüüüü
şöyle bir sorun oldu,hediyem kırılacak bir şey oldugunda kargocu kabul etmemiş,demiş bunu birşeye koyup getirin
benim zeki kocamda çarşıya gitmiş geri dönüşüm kutusu almışhayır çöp kutusu degil,geri dönüşüm kutusu
rengi mormuşkapagıda pembe yeminle gülmekten çatladım adamıda bir güzel fırçaladım dedim başka bir şey bulup koyamadınmı dedi ki arkadaşın beni arayıp teşekkür etmeli bak çarşıya gittim çöp kutusu aldım dedi
mutlucum eşimi arada teşekkür etya valla rezil oldum iyimi:))
neyse aramızda kalsın kimse duymasın:))
bide şöyle bir şey var benim eşim renk körümor,pembe diyo ama belkide mavi yada kırmızıdır çöp kutusu bilemiyorum
sen sakın şirkete falan geçirtme canım abowww kimse gülmesin sana
Meleğim Mahirin 2 yaş temasını pehlivan olarak seçeriz olmazsaBenim oğlan bir ara pat diye tabiri caizse Osmanlı Tokat'ı atıyordu şimdi çok şükür dövmüyor ama dayak yiyor .. Onları dövenleri seviyor oğlum ben biraz şu cici yapma olayını fazla iyiden kaçarak öğretmişim galiba :))
Son gelen misafirlerimizin iki 4yaşlarında kizları vardı onlarla oynadı yalnız üzerlerine yatıp yuvarlanması kızları korkuttu epey ağlayıp durdular .. Ağlama sesine bir gittim çadırın içinde kızlar yatıp uzanmışlar bizimkide üstlerinde yuvarlanıp kızları eziyor) çok seviyor güreş tutmayı malum babadan öğrendi şimdide kim gelse ona uyguluyor :)) oğlum pehlivan mı olcak ne .. Bu sıskalıkla zor olur gerçi ya :))
Bende kargoyu alacak arkadaşımı aradım dedim bana bi çöp kutusu gelecek sakın içine çöp atmayın temizleyemem
Vitrine koyucam onu arkadaşım yılbaşı hediyesi gönderdi dicem herkeseZaten anlatmıştım ya hatırlarmısın alttaki Hataylı komşu bana ev hediyesi roll on getirmişti bide kokusu berbat kolonya evime hatay köşesi yapıcam bu ne yaaa Bütün pisliklerimi hayatlılar temizliyo pismiyim ulen ben ne demek istiyonuz siz bana
Meleğim Mahirin 2 yaş temasını pehlivan olarak seçeriz olmazsaLondon London olalı böyle tema göremez kimse
Yerim ben o minik pehlivanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?