Evt ya Enes bugün mesela 20 aylık oldu hayırlı olsun .. Benim citoozda yarın olcak :))
Fıtık çok fena gerçekten CNm kendine dikkat etmeye çalış Ece ye bize lazımsın) geçmiş olsun
selam herkese ne kadarçok şey yazılmış dönüp okuyamadım. geçmiş yeni yılınızı geç de olsa kutlarım. bizim yeni yılımız çok güzel geçti ama ertesi gün yani dün eşim hastalandı. durdukyere bana bir şeyler oluyor kendimi iyi hissetmiyorum dedi. titremeleri kasılmaları oldu. akşam üzeri bir baktım ateşi 38.8 duşa girdi ama nasıl titriyor duştan sonra ölçtüm 39,9 hemen ambulans çağırdım. çocuklara nereye götüreyim. kimsede yok gurbette olmak ne zormuş... dünden beri hastanede yatıyor ateşi bir düşüyor bir yükseliyor kan tahlili röntgen tomografi bilimum herşeyi yaptılar. ama elde var sıfır söyledikleri vücudunda enf. var ama nerde bilmiyoruz bekliyeceğiz. serum yükleyüp duruyorlar çünkü çok terliyor. böyle bir dr. olabilir mi türkiyenin gözünü seveyim. hasta kapıdan girince ne olduğunu anlarlar. eşim bu gecede hastanede yarın allah kerim. kızım çok etkilendi. ilk hastaneye götürdüklerinde arkasından çok ağladı. bende gece geç de olsa hastaneye götürdüm. içi rahat etsin diye. hastane eve yakın yürüme mesafesinde. babasına hadi el gidelim deyip durdu. ellerini öpüp durdu. çok etkilendim.... öyle işte kızlar çok yorgun endişeli ve gerginim. bekliyoruz. annezeynep canım yılbaşı günü hediyelerimizi aldık. kızımda bende çok sevindik. teşekkürler. foto da çektim ama yüklemek sorun oldu. en kısa zamanda halledeceğim....
hay Allah geçmiş olsun:26:ne biçim saglık sistemleri varmış,çok üzüdüm cnm.selam herkese ne kadarçok şey yazılmış dönüp okuyamadım. geçmiş yeni yılınızı geç de olsa kutlarım. bizim yeni yılımız çok güzel geçti ama ertesi gün yani dün eşim hastalandı. durdukyere bana bir şeyler oluyor kendimi iyi hissetmiyorum dedi. titremeleri kasılmaları oldu. akşam üzeri bir baktım ateşi 38.8 duşa girdi ama nasıl titriyor duştan sonra ölçtüm 39,9 hemen ambulans çağırdım. çocuklara nereye götüreyim. kimsede yok gurbette olmak ne zormuş... dünden beri hastanede yatıyor ateşi bir düşüyor bir yükseliyor kan tahlili röntgen tomografi bilimum herşeyi yaptılar. ama elde var sıfır söyledikleri vücudunda enf. var ama nerde bilmiyoruz bekliyeceğiz. serum yükleyüp duruyorlar çünkü çok terliyor. böyle bir dr. olabilir mi türkiyenin gözünü seveyim. hasta kapıdan girince ne olduğunu anlarlar. eşim bu gecede hastanede yarın allah kerim. kızım çok etkilendi. ilk hastaneye götürdüklerinde arkasından çok ağladı. bende gece geç de olsa hastaneye götürdüm. içi rahat etsin diye. hastane eve yakın yürüme mesafesinde. babasına hadi el gidelim deyip durdu. ellerini öpüp durdu. çok etkilendim.... öyle işte kızlar çok yorgun endişeli ve gerginim. bekliyoruz. annezeynep canım yılbaşı günü hediyelerimizi aldık. kızımda bende çok sevindik. teşekkürler. foto da çektim ama yüklemek sorun oldu. en kısa zamanda halledeceğim....
canımsın ya ne oldu enese:26:öksürük falanmı,yoksa grirpmi,off ya kış bitsin artıkgecmiş olsun canım gercekten herkez hasta rabbim o bebişede tüm hastalarada şifa versin
enes günlerdir hasta yazmadım ama moralim sıfır okadar halsiz iştahsız 2ayda 3.antibiyotige basladık hiç böyle hastalanmadı
bazen neseleniyor sonra yine kötü dün babası gezdirdi biraz oksijen alsın diye geldi yarım saat gecti yine mızmız halsiz yemiyor
bende hastayım kemiklerim agrıyor burnum akıyor
nasıl geccek bu hastalık kendimi önemsemiyorum ama Enese cok üzülüyorum kucagımda halsiz uyuyordu dün agladım
cokkk üzgünümmm cokkkk
kızlar geçmişolsun dilekleriniz için çok sagolun iyiki varsınız moral oluyosunuz
ya kulak agrısı çok kötü olur demişsinizde çağlada hiç birşey yok:))ne kulagını tutuyo ne aglıyo nede huysuz
sanırım daha başlangıcı falandır,çocugumun keyfi yerinde
çevremdeki 2 çocuklu arkadaşlarımda böyle malesefbiri hastalansa hemen digeride hastalanıyo alışyım desem yalan olur malesef hastalıga alışılmıyo,olsun ya çok şükür iyiler önemli bir şey yok
isim anlamlarına çok takılmam ama bende irem ismini öyle okuyunca isimden sogumuştum,hatta çağla için düşünmüştüm bile,bide sude isminin anlamı iyi degildi sanırım:26:benim cadıların isminin anlamı basit:)ceren-ceylan yavrusu demek
çağla-bildigin bademin olmamış halibu arada çağlayıda çok severim
bide şöyle birşey var her isim degil ama bazı isimlerdeki insanların ortak yönleri çok oluyo diye düşünüyorum,
mesela cerenin adını koyarken yengem dedi koyma bak şımarık mızmız olur diyededim yürü git çevredeki cerenler öyleymiş:))
aaa baktım benim cadı cerende mızmız bir kız:))
yusuf ismide hep agır başlı,dinine düşkün oluyo sanırım:26:kardeşim öyle,rahmetli dayımda öyleydi,bide sınıfımda yusuf vardı o da öyleydi:)
benim ismimdekilerde hep güzel oluyo maşallah
Eki Görüntüle 917293 Bu arada doğumgünü hazırlıklarımı bilgiaayarı açmaya üşendiğimden paylaşamıyorum ama bu temadane esainlendim hatta birçok grafiği doğrudan burdan aldım
Bu sene Ömerin tipitip suratlarını bu arabaların şöför koltuğuna yerleştireceğim sevinçtend eliye dönecek kesin
Bird e decorange diye bir markanın stickerını aldım büyükçe bir kamyon trafik ve trafik lambası şeklinde, üzerine yazı yazılıyor tebeşirle, evin dış kapısına yapıştıracağım, bip biiio ömer 2 yaşına giriyor yazacağım
kurabiyelerim araba ve trafik lambası şeklinde olacak, kalıplarını aldım sekershop.com sitesinden
Bunun gibi birşey iştw bahsettiğim, benimki her türlü basıta şöförü şeklinde olacak
Eki Görüntüle 917316 Ayyyyhh yangın var yazamıyorum yavvvv
(Kahrol e mi ipad adam gibi yazdırmadı. Şurda iki satırTövbe tövbee)
selam herkese ne kadarçok şey yazılmış dönüp okuyamadım. geçmiş yeni yılınızı geç de olsa kutlarım. bizim yeni yılımız çok güzel geçti ama ertesi gün yani dün eşim hastalandı. durdukyere bana bir şeyler oluyor kendimi iyi hissetmiyorum dedi. titremeleri kasılmaları oldu. akşam üzeri bir baktım ateşi 38.8 duşa girdi ama nasıl titriyor duştan sonra ölçtüm 39,9 hemen ambulans çağırdım. çocuklara nereye götüreyim. kimsede yok gurbette olmak ne zormuş... dünden beri hastanede yatıyor ateşi bir düşüyor bir yükseliyor kan tahlili röntgen tomografi bilimum herşeyi yaptılar. ama elde var sıfır söyledikleri vücudunda enf. var ama nerde bilmiyoruz bekliyeceğiz. serum yükleyüp duruyorlar çünkü çok terliyor. böyle bir dr. olabilir mi türkiyenin gözünü seveyim. hasta kapıdan girince ne olduğunu anlarlar. eşim bu gecede hastanede yarın allah kerim. kızım çok etkilendi. ilk hastaneye götürdüklerinde arkasından çok ağladı. bende gece geç de olsa hastaneye götürdüm. içi rahat etsin diye. hastane eve yakın yürüme mesafesinde. babasına hadi el gidelim deyip durdu. ellerini öpüp durdu. çok etkilendim.... öyle işte kızlar çok yorgun endişeli ve gerginim. bekliyoruz. annezeynep canım yılbaşı günü hediyelerimizi aldık. kızımda bende çok sevindik. teşekkürler. foto da çektim ama yüklemek sorun oldu. en kısa zamanda halledeceğim....
gecmiş olsun canım gercekten herkez hasta rabbim o bebişede tüm hastalarada şifa versin
enes günlerdir hasta yazmadım ama moralim sıfır okadar halsiz iştahsız 2ayda 3.antibiyotige basladık hiç böyle hastalanmadı
bazen neseleniyor sonra yine kötü dün babası gezdirdi biraz oksijen alsın diye geldi yarım saat gecti yine mızmız halsiz yemiyor
nasıl geccek bu hastalık kendimi önemsemiyorum ama Enese cok üzülüyorum kucagımda halsiz uyuyordu dün agladım
cokkk üzgünümmm cokkkk
hay Allah geçmiş olsun:26:ne biçim saglık sistemleri varmış,çok üzüdüm cnm.
kızınıda öyle yazmışsın içim gitti,babası için üzülmüş kuzu,
bi ara benimde eşim böyle hastalanmıştı insan bi tuhaf oluyo,Allah onları başımızdan eksik etmesin,
umarım hemen iyleşir cnm.
canımsın ya ne oldu enese:26:öksürük falanmı,yoksa grirpmi,off ya kış bitsin artık
Allah beterinden korusun,geçmiş olsun acil şifalar,
Metin olmaya çalış CNm sende hasta olursan kim bakar ana gibi Enes'e .. Çok geçmişler olsun ., bizdede durumlar çok iç açıcı değil hele yeme konusunda sıfır gibi deli olucam ama elden bîrşey gelmiyor inş toparlarlar hepsi ..
canım enes bronşit demiştim ya bir türlü atlatamadı sürekli öksürük balgam iştahsızlık halsizlik gözleri kıpkırmızı
gidiyoruz doktora antibiyotik vitamin agrı kesici dayıyor acaba bir daha götürsem serummu taktırsam napcam bilmiyorum canım
tesekkür ederim ilgin için amin hepimize şifa versin canım
canım ya ablanın çocukları hasta falanda onlardanmı geçiyo acaba:26:yada kiminle görüşüyosun çocuklu falan:26:
bronşit illet birşey bir geldimi arkası kesilmiyo,ilk ceren 3 yaşındaydı oldu yani geçen kış o zamandan beri sürekli oluyotabi çağlayada bulaşıyo ama ceren hastalanmassa çağlada hastalanmıyo,2 çocuklu olunca böyle oluyo malesef,
cerende okuldanmı kapıyo ne yapıyo anlmıyorum.bi ilaç var koruyucu bi doktoruna sor istersen,giribi bronşite çevirmesin diye,singulair diyebi ilaç.çağla ve ceren kullanıyo,mesela 2 ay oldu çok şükür bronşit olmadılar ama girip oldular yinede,gerçi cerenin durumu daha farklı onun alerji sorunuda var ya ondanda öksürügü oluyo,
eneste birinden mi kapıyo,terli bırakma sürekli sırtını kontrol et,bal limon içir..ya yazıyorum ben yapıyorumda ne farkediyo anlamadım..
sen dedigim ilacı bi sor istersen sonuçta bronşlarını korumak lazım.
ya canım ben yazdıkça yazarımda kafan karışır sen bana bakma:)anlatışım 0 biliyorum ama sen anladın demi cnm..
rabbim şifa versin inşşallah
cnm ya bence biraz fazla büyütmüyomusun:26:keşke benim annemle babamda kızımla ilgilense kızımda onlar varken bana gelmese:)
seni kıskandım desem:)valla yerinde olsam onlar kızıma bakarken bende kitap okurum,uyurum,pc de oyun oynarım yada çıkar gezerim:))
ben babamla görüşmüyorum,annemlede aram hiç bir zaman iyi olmadı,ailenin kıymetini bil
öyle bir aileye sahip olamayanlarda var
ahh insanlar öyle dertlerle ugraşıyoki inan bunlar çok basit sorunlar,sıkma canını kızın düzelecektir,boşuna aglayıp kendini üzme
Doğumgünü konseptlerin çok güzel canımBeynim bana da Ömer koyma çok yaramza hareketli olur dediler ben çok isteyerek koydum hiç yaramaz değil ama kurt gibi kaynıyor
kuzlar Allah sizi inandırsın benden çok yiyor görseniz şnce uzun bir çocuk oldu nereye gidşyor yediklerid erseniz bütğn gün kıçı yer görmüyor çok işi var oda ıda milimetre milimetre her köşeye ayak basıyor
bu arada lafı açıl ışkne, benim oğlum cidden yediğine göre kilo almıyor, acaba bize çok geliyor aslında az mı yiyor emin olamamaya başladım bu aralar
sşzin öğünler nasıl? 3 ana öğün artı ara öğün şeklinde mi! Ekmek veriyor musunuz?
ben öğle yemeği ayrı akşam yeöeği ayrı pişirmekten baya yoruldum valla siz neler yapıyorsunuz bıdıklara? Muhallebi devam mı? Çok sordum yaff
Geçmiş olsun,Allah eşine şifa versinselam herkese ne kadarçok şey yazılmış dönüp okuyamadım. geçmiş yeni yılınızı geç de olsa kutlarım. bizim yeni yılımız çok güzel geçti ama ertesi gün yani dün eşim hastalandı. durdukyere bana bir şeyler oluyor kendimi iyi hissetmiyorum dedi. titremeleri kasılmaları oldu. akşam üzeri bir baktım ateşi 38.8 duşa girdi ama nasıl titriyor duştan sonra ölçtüm 39,9 hemen ambulans çağırdım. çocuklara nereye götüreyim. kimsede yok gurbette olmak ne zormuş... dünden beri hastanede yatıyor ateşi bir düşüyor bir yükseliyor kan tahlili röntgen tomografi bilimum herşeyi yaptılar. ama elde var sıfır söyledikleri vücudunda enf. var ama nerde bilmiyoruz bekliyeceğiz. serum yükleyüp duruyorlar çünkü çok terliyor. böyle bir dr. olabilir mi türkiyenin gözünü seveyim. hasta kapıdan girince ne olduğunu anlarlar. eşim bu gecede hastanede yarın allah kerim. kızım çok etkilendi. ilk hastaneye götürdüklerinde arkasından çok ağladı. bende gece geç de olsa hastaneye götürdüm. içi rahat etsin diye. hastane eve yakın yürüme mesafesinde. babasına hadi el gidelim deyip durdu. ellerini öpüp durdu. çok etkilendim.... öyle işte kızlar çok yorgun endişeli ve gerginim. bekliyoruz. annezeynep canım yılbaşı günü hediyelerimizi aldık. kızımda bende çok sevindik. teşekkürler. foto da çektim ama yüklemek sorun oldu. en kısa zamanda halledeceğim....
Geçmiş olsun bebişebir arkadaşın bebisi olmustu 25gunluk tam bebeği görmeye gidecektik oglum hastalandi düzeldi derken duydum ki bebis de hastalanmis atesi varmis üzüldüm daha el kadar yavrum allah korusun yavrularimizi
Eki Görüntüle 917293 Bu arada doğumgünü hazırlıklarımı bilgiaayarı açmaya üşendiğimden paylaşamıyorum ama bu temadane esainlendim hatta birçok grafiği doğrudan burdan aldım
Bu sene Ömerin tipitip suratlarını bu arabaların şöför koltuğuna yerleştireceğim sevinçtend eliye dönecek kesin
Bird e decorange diye bir markanın stickerını aldım büyükçe bir kamyon trafik ve trafik lambası şeklinde, üzerine yazı yazılıyor tebeşirle, evin dış kapısına yapıştıracağım, bip biiio ömer 2 yaşına giriyor yazacağım
kurabiyelerim araba ve trafik lambası şeklinde olacak, kalıplarını aldım sekershop.com sitesinden
Bunun gibi birşey iştw bahsettiğim, benimki her türlü basıta şöförü şeklinde olacak
Beynim bana da Ömer koyma çok yaramza hareketli olur dediler ben çok isteyerek koydum hiç yaramaz değil ama kurt gibi kaynıyor
kuzlar Allah sizi inandırsın benden çok yiyor görseniz şnce uzun bir çocuk oldu nereye gidşyor yediklerid erseniz bütğn gün kıçı yer görmüyor çok işi var oda ıda milimetre milimetre her köşeye ayak basıyor
bu arada lafı açıl ışkne, benim oğlum cidden yediğine göre kilo almıyor, acaba bize çok geliyor aslında az mı yiyor emin olamamaya başladım bu aralar
sşzin öğünler nasıl? 3 ana öğün artı ara öğün şeklinde mi! Ekmek veriyor musunuz?
ben öğle yemeği ayrı akşam yeöeği ayrı pişirmekten baya yoruldum valla siz neler yapıyorsunuz bıdıklara? Muhallebi devam mı? Çok sordum yaff
gecmiş olsun canım gercekten herkez hasta rabbim o bebişede tüm hastalarada şifa versin
cokkk üzgünümmm cokkkk
Kızlar dün akşam Mira benim makyaj çantamı açmış,içinden şeffaf parlatıcımı çıkarmış bi elinde rimel bir elinde
parlatıcı yayılmış banyoya oturuyoNapıyosun sen kızım dedim,ceevap: makkaşş
Oturdum yanına elime rimeli uzatıyo sür sür diyorEşimi çağırdım hemen sevinçle göstermeye,odunumsu cevabı gecikmedi;yanlışmışş
Oysa ilk kez başıma geldi çok mutlu oldumBi güzel parlatıcı sürdüm ikimize de
Kızlar merhaba,sizlerle de paylaşayım dedim,doğacığım yeni yılın ilk gününde bizlere çook güzel bir sürpriz yapıp yürümeye başladıçok mutluyum şimdi patır patır odadan odaya aralıksız yürüyor hatta koşuyor diyebilirim
Darısı hejarın başına inşallah(hejarcığım elinden tutup bol bol yürüt tatlım)
2014 ün tüm güzellikleri beraberinde getirmesi temennisiyle,öptüm sizi
Ben kaçar
selam:2:bogazım çok kötü yutkunamıyorum:44:
cerenle çağlayı doktora götürdüm,sümüklülere bi baksında ilerlemeden dedim
iyikide götürmüşüm,cerenin geniz akıntısı varmış neyseki bronşit falan yok
çağlada aynı durumda ama sag kulagında iltihap varmış:26:çok degil ama dedi yinede ilaç yazdı:26:
ilk defa başımıza geldi şimdi kurar durarım neyden oldu bu diye:26:
hepimiz hastayızaman önemli birşey olmasında geçer gider inşallah
Bende doğum günü tema olarak fil düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü alakaya maydanoz gibi oldu fille ilgili hiç yakından uzaktan alakamız yok .. Bende karar verdim oğluma hitap eden birşey bulmaya ..mesela çöp adam cin Ali motifli birşey olabilir .. Başka birşeyde bulabilirim yani kafa yormam lazım ..
cokkk üzgünümmm cokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?