2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Evt ya Enes bugün mesela 20 aylık oldu hayırlı olsun .. Benim citoozda yarın olcak :))
Fıtık çok fena gerçekten CNm kendine dikkat etmeye çalış Ece ye bize lazımsın ) geçmiş olsun

melegim tesekkür ederizzz mahirimizde bugun oldu bende hayırlı ugurlu olsun nice aylar yıllar görürüz saglıklı mutlu huzurlu inş amin diyorum çitozuda kocaman öp benim yerime

Çok geçmiş olsun keşke yapabileceğimiz birşeylerimiz olsa .. Seni çok iyi anlıyorum çünkü yaşadıklarını harfiyen bende yaşıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun ..Lorin in babası ile durumu okuyunca çok kötü oldum inş kuzum babasına çabuk kavuşur ..

hay Allah geçmiş olsun:26:ne biçim saglık sistemleri varmış,çok üzüdüm cnm.
kızınıda öyle yazmışsın içim gitti,babası için üzülmüş kuzu,
bi ara benimde eşim böyle hastalanmıştı insan bi tuhaf oluyo,Allah onları başımızdan eksik etmesin,
umarım hemen iyleşir cnm.
canımsın ya ne oldu enese:26:öksürük falanmı,yoksa grirpmi,off ya kış bitsin artık
Allah beterinden korusun,geçmiş olsun acil şifalar,

bende öyle düşünüyorum
mesela ben enes ismi koycam dedim bana aaa enesler yaramaz olur durrmazlar yerinde dedilerrr her duyan
enes bir dogdu daha dogar dogmaz basladı cok cektim
ve ENES BİN MALİK ben Peygamberimizin sag kolu cocukken yanına verilmiş
Peygamber efendimize ölene kadar hizmet etmiş
ve oda cok yaramazmıs :)
mesela azraececim niyet önemli demişsin sanada katılıyorum
cünkü bazı isimler baska anlamlardada yazılıyor
mesela Peygamber efendimizin ailesinden birinin ismi şimdi ben ona niyet koyarım sonucta kötü olsa degiştirirdi Peygamberimiz
ama internette baska bir anlamıda var güzel degil ozaman ona inanmam
nese yaaaa kapatalım diyip ben acıyorum tamam sustum artıkkkkk

Son düzenleme:

bayıldım cok güzelll
ömerin kafasının oraya benim kafamıda koy beraber oturalım kamyondaaa olmamı
gercekten hayal gücüne hayranım pastan hala aklımda canımcım
hazırlıklarada baslanmıs ohhh bende yakın zamnda balıyım bariii

bugün hastanede tıkabasa doluydu:26:herkes hasta,hepsi ateşli,hatta bir doktor vardı cem diye ben ona fiş kestirmek istedimde kesmediler adam sabahtan beri 144 hastaya bakmışşok oldumdevlet hastanesine gittik 6çocuk doktoru full doluydu ya:26:
benimde bogazım çok kötü bende doktara geçicektimde geçmedim eşim işine gitsinde zaman kaybı olmasın diye
abimde beni aramış diyo ki neden adamı işinden alıkoyuyomuşumlafa bak yaben 2 çocukla tek başıma hastanede ne yapayım nasıl baş edeyimotobüse bile binemem yabenmi beceriksizim bilmiyorum ama eşim olmadan oluyo,

yarında çok yakın arkadaşımın kızının 2. yaş dogum günü var,akşam olacak eşlerimiz olmadan,gitsemmi gitmesemmi offf
öyle bir pasta kesecek maksat çocuklar olsunda eglensinler diye işte
bide hediye almak lazım
paramda yok
ay neyse bende kendimi kaptırıyorum yazdıkça yazıyorum:)
hepinizi öptüm
iyi geceler

gitmeden bir soru sorayım öyle gideyim:)
iki musluk aynı havuzu birlikte 6 saatte dolduruyor,musluklardan biri digerinin 2 katı su akıttıgına göre,
sen ne zaman geleceksin?

bu soru turuncuya,plannere,zadaya,gönül2000 sayfama,elifime,edacıkıma,nagişime,şekerimşerbetime

Son düzenleme:

gecmiş olsun canım gercekten zor rabbim şifa versin
sizi endişelendirmek istemem ama bugun aksam haberlerinde domuz gribinin(evlerden ırak olsun) devamı suan salgınmıs
inş atlatırsınız rabbim yardımcınız olsun canım bizde hastlaık cekiyoruzzz

Metin olmaya çalış CNm sende hasta olursan kim bakar ana gibi Enes'e .. Çok geçmişler olsun ., bizdede durumlar çok iç açıcı değil hele yeme konusunda sıfır gibi deli olucam ama elden bîrşey gelmiyor inş toparlarlar hepsi ..

canım enes bronşit olmustu hatırlarsın bir türlü atlatamadı sürekli öksürük balgam iştahsızlık halsizlik gözleri kıpkırmızı
gidiyoruz doktora antibiyotik vitamin agrı kesici dayıyor acaba bir daha götürsem serummu taktırsam napcam bilmiyorum canım
tesekkür ederim ilgin için amin hepimize şifa versin canım

Son düzenleme:

saol canım inş mahirinde iştahı acılır gercekten anne olarak insanın içi gidiyor yememesine içmemesine

canım ya ablanın çocukları hasta falanda onlardanmı geçiyo acaba:26:yada kiminle görüşüyosun çocuklu falan:26:
bronşit illet birşey bir geldimi arkası kesilmiyo,ilk ceren 3 yaşındaydı oldu yani geçen kış o zamandan beri sürekli oluyotabi çağlayada bulaşıyo ama ceren hastalanmassa çağlada hastalanmıyo,2 çocuklu olunca böyle oluyo malesef,
cerende okuldanmı kapıyo ne yapıyo anlmıyorum.bi ilaç var koruyucu bi doktoruna sor istersen,giribi bronşite çevirmesin diye,singulair diyebi ilaç.çağla ve ceren kullanıyo,mesela 2 ay oldu çok şükür bronşit olmadılar ama girip oldular yinede,gerçi cerenin durumu daha farklı onun alerji sorunuda var ya ondanda öksürügü oluyo,
eneste birinden mi kapıyo,terli bırakma sürekli sırtını kontrol et,bal limon içir..ya yazıyorum ben yapıyorumda ne farkediyo anlamadım..
sen dedigim ilacı bi sor istersen sonuçta bronşlarını korumak lazım.
ya canım ben yazdıkça yazarımda kafan karışır sen bana bakma:)anlatışım 0 biliyorum ama sen anladın demi cnm..
rabbim şifa versin inşşallah

anladım canım anlamazmıyım cok saol canım rabbim cocuklarını aileni tüm sevdiklerini korusun yazdım ilacın adını soruyum doktara alıyım
benim yasadıgım yerde cocuklar hep hasta ve eşimin teyze cocukları sürekli hasta biri okula gidiyor7yasında o gelip kardesine geciriyor bizde bazen ugruyoruz sanırım onlardan yada ablamın oglundan geciyor inan bilmiyorum
sobalı evdeyim ben her buldugumu yakmam cünkü cıkan duman milleti zehirliyor ozellikle kıyafet ve buldukları herseyi atarlarsa
inanın burda bazen öyle bir is oluyorki nefes alamıyoruz birde tam basık yer evlendigimden beri sürekli hastalanıyorum
kira degil kendi evimiz oyuzden bir yerede gidemem rabbim bana temiz havası olan 250m2 havuzlu triplex bir evde saglıklı ailecek mutlu huzurlu helal sekilde istanbulun en güzel yerinde yasamayı nasip eder inş
saka bir tarafa rabbim hepimize nasip eder inş babycerencim tesekkür ederim moralim biraz düzeldi

canım teşekkür ederim cevabın için..,,, belki büyütüyorumdur belki de ne çektiğimi bir ben biliyorumdur.. herkes en büyük derdi kendi derdi sanar ya.. ailenin yanında olmaması muhakkak büyük bir acıdır ama kendi hayatımıza bakarak başkalarının acılarını büyüklük sırasına koyarsak ne kadar doğru olur.. ateş düştüğü yeri yakar neticede.. ben kızımın tavırlarında ciddi bir değişiklik görmesem bu kadar üzülür müyüm? naif sevimli uyumlu kızımın ailem ya da başka birileri ile zaman geçirirken hırçın ve ters olması benim doğrularıma göre sorun.. inşallah geçicidir.. zamanla yardım almam gerekirse de her açıdan düşünürüm bu durumu.. allaha şükür ailem yanımda benden daha çok onları seven kıymetlerini bilen kimseler de olamaz.. ama o konu ayrı kızımın gelişimi ayrı.. sevgiler..

Doğumgünü konseptlerin çok güzel canım Ömerlerin hareketli olduğuna bende inanıyorum,etrafımdaki bütün Ömer'ler(çok yakınımda 4tane var) kıpır kıpırHatta arkadaşımın 9 aylık bebeği var Ömer o da aynı duracelli bebek pili bitmiyor maşallah
İsim önemli bencede,aynı isimden olanların mutlaka ortak özellikleri oluyor. Anlamı güzel isim koyulmalı diye düşünüyorum kendimce
Minnoşum yese de yemese de bizde 3 ana öğün hep var,ara öğün genellikle 2 oluyor meyve ve yoğurt şeklinde. Meyveyi akşamları da mutlaka tüketiyor. Muhallebi ben vermiyorum,ama evde sütlaç falan yaptıysam çok nadir yer. Ekmeği de Mira sevmiyor,hiç sevmedi bende zorlamadım ama lavaşı çok sever arap kızı nede olsa
“İlk 4 ayda bebeklerin yediklerinin yüzde 27′sinin büyümeye harcandığı hesaplanmıştır. 6-12 ay arasında sindirdiklerinin sadece yüzde 5′ini, ikinci yılda ise yüzde 3′ünü büyümeye harcarlar.” Yani bebeklerimizin büyümeleri yavaşladığından bize öyle geliyor sanırım çünkü bende aynı dertten muzdaribim Birde yakın bir arkadaşım bir kitap okuyormuş,dediki bana 1,5 yaşındaki bir bebek 8 aylıkken yediğinin neredeyse yarısını yermiş,yani bu olması gereken bir durummuş baya anlattı aklımda bu kalmış
bende nasıl dinlediysem
Geçmiş olsun,Allah eşine şifa versin
bir arkadaşın bebisi olmustu 25gunluk tam bebeği görmeye gidecektik oglum hastalandi düzeldi derken duydum ki bebis de hastalanmis atesi varmis üzüldüm daha el kadar yavrum allah korusun yavrularimizi
Geçmiş olsun bebişeİnşallah çabucak iyileşir

Beykozum Enes'e de geçmiş olsun canımİyi haberler ver bize inşallah

Temalarına bayıldım canım.. Bende seninkine benze bir şeyler düşünüyorum.. Biz kepçe hastasıyız.. belki pastamız kepçeli olabilir.. Bakalım bişeyler yapacağız bizde.. Kurabiyelerimi de arabalı ve helikopter veya uçak düşünüyorum

Canım Bizim aslında tam 3 ana öğün olmuyor..

Şöyle;

Sabah uyanınca güzel bir kahvaltı.. arada meyve püresi falan.. öğlen 1 de yatarken 200 cc süt.. 4 te uyanıyor.. Uyanınca güzel bir sebze yemeği.. Sonra akşam 7-8 gibi bazen çorba, bazen sütlaç, bazen puding değişiyor yani.. gün içinde aralarda da bişeyler atıştırabiliyor..

Çok geçmiş olsun.. Umarım bugün daha iyi hisseder ve evinize dönersiniz..

Canım yaa geçmiş olsun.. Üzme kendini geçecekkk.. Böyle böyle büyüyecek bu bıdıklar :)

günaydınnn
geçmişi okudum hep hastalık haberleri

beykozum geçmiş olsun enesime..mümkün olduğunca hasta olan çocuklarla bir araya getirmemeye çalış canım hemen kapıyolar ve çok zaman alıyo iyileşmeleri
tarık buğrada uzun zamandan beri iştahsız,bi kaç gündürde keyfi yok ve halsiz..yemek yemesi için zorlamıyorum artık
sende enesin doktorunumu değiştirsen canım belliki kullandığın ilaçların faydası yok
bizde vitamin+vücut direnci çok düşük olduğu için vücut direncini yükselticek bi ilaç kullanıyoruz..koruyucu ilacı vardı 1 ay kullandık şimdi ara verdik enesiminde rahatsızlığının vardır bi çaresi tez zamanda iyileşsin kuzucuk

beybim senin fıstıklarada geçmiş olsun çağlamda huysuzluk ve ağrısı yokmuş sevindimilerlemeden atlatır inşallah kuzucuk

minyatür eşine geçmiş olsun canım ateşi çok yükselmiş..kuzucukta babasına üzülmüş kıyamam

annezeynep rengarenk bi tema olmuş çok güzel..bizimde 3 ana 2 ara öğünümüz var..muhallebi uzun zamandan beri vermiyorum eskiden çok seviyodu ama artık sevmiyor tarık buğra..ekmek bazen eline alıp yiyo.tarık buğrada artık kilo almıyor boya gidiyo

mutlum miranın makkaş diyen ağzını yerim benim için poposundan güzelce kavra şlappp diye öp lütfen sabah sabah yiyesim geldi yine fıstığıdoğum gününde de evi çiçeklerle süsletme fikri süpermiş..bi kaç gün önce denk gelmiştim doğum günü teması oalrak melek kanatlarını kullanmışlar çok kibar ve zarif gözüküyodu melekime sende kullanabilirsin

pınarda doğa yürümeye başlamış yupyyyçok sevindim hadi gözünüz aydın..koştur dur şimdi peşindendarısı aras eymen yakışıklısına

ühüühühüh o kadar cevap yazdım hepsi gitti.tek söylicem hasta olan lorin,nes,çağla ve cerene unuttuğum varsa kusura bakmayın geçmiş olsun

kujum hoşgeldin iyiki geldin sefalar getirdin canım

nede yakışmıştır güzelime.. iyi yapmışsın annesi.. birde poz verip beraber parıl parıl dudaklarla bi resim çekseydinizde bizde görseydik, oldu mu hiç
azrada geçen gün aynısını yaptı.. yalnız ruju çevirip çıkarmayı akıl edemeyince parmağını içine daldırmış, sonra eliylede dudağına sürmüş.. buda rujumun son hali:

pınardacım hadi gözün aydın canım.. çok sevindim.. geç yürüyen hızlı başlar derlerya boşa değilmiş demekki.. baksana yürümekle yetinmeyip koşmaya başlamış..

canım çok geçmiş olsun.. bu sıralar herkeste bir hastalık var malesef..
inşallah en kısa zamanda atlatırlar yavruların.. kıyamam güzellerime

temanız çok güzel ve çok orjınal olmuş canım.. ve artı senin yapacaklarınla beraber ortaya çok güzel bir doğum günü çıkacak eminim..
ben çok uzun zamandır azranın sadece öğlen yemeğini ayrı pişiriyorum.. 3 ana öğün bizdede. aralarda da meyve veriyorum. birde emziriyorum.inat edip emzirmezsem yemeğini güzel yiyor, emzirirsem kolayına geliyor heralde yemek yemiyor. böyle garip bir durumdayız.. akşamda yemeğin tuzunu çok az atıyorum, ve zeytinyağıyla yapıyorum azrada bizim yemeklerimizden yiyor..

allah iyiliğini versin meleğim emi? sesli güldüm yani.. çöp adam cin ali mi?
canımsın benim ya çok seviyorum seni, bitanesin sen

ahh canım yaa, çok büyük geçmiş olsun. inş sonuçlar tertemiz çıkarda uzamadan sağlıcakla evinize dönersiniz.. çok etkilendim rabbim acil şifalar versin.. heleki siz gibi gurbette olabların işi daha zor, rabbim yardımcınız olsun:26:

canım geçmiş olsun.. başka bir doktora götürseniz, gerçi ozamanda delik deşik ediyolar çocuğu oda ayrı bir üzüntü sebebi..
atlatırsınız inşallah annesi, kendini hırpalama bu kadar, sen değerlisin bizim için.. sen güçlü olki yavrucakda çabuk toparlasın:26:

kızlar bende bu sene kuş temalı yapacağım Allah izin verirse..
bende biyerde buldum ve yanına fikirler katınca iice benimsedim..
kullanmak isteyen olursa diye burda kaynamasın özel albüme ekleyeceğim..
üzerinde illaki oynanacak ama ona daha zaman var...
birazdan yüklerim azra nın az gönlünü edeyimde, tepemden inmiyor çnk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…