sedalein;CHİRİCOYA VE MUTLU ANNEYE KATILIYORUM BAZEN OĞLUM BANA KASITSIZ VURUYOR O BİLE KALBİMİ KIRIYOR AMA Bİ ÖPTÜMÜ HİÇ BİŞEY KALMIYOR.BENCE KIZININ DURUMU GEÇİCİ KALICI OLAN SENSİN AMA BU DURUMA KATLANAMAZSAN BİRİNDEN YARDIM İSTE BENCE.
PINARDA ÇOK SEVİNDİM MACERA ŞİMDİ BAŞLIYOR.
BAYB GEÇMİŞ OLSUN KIZLARA
MUTLU NAKKAŞ DİYO HI VALLA BU TOPİĞİN KIZLARI SÜPER NE DİYEYİM.
BEYKOZ BENDE İPEK İSMİNİ TAVSİYE EDİYORUM ÇOK NAİF Bİ İSİMGİBİ GELİYO BANA.
melegim bak irem isminin anlamını bilmeden koymaktan bişey olmaz
yada o kişi illaki kötü olcak diye bişey yok ama isim kötü anlamlıysa onun etkisi altında olurmus
eger birazcık arastırıp okur ve önyargısız yaklasırsanız beni anlarsınız
mesela azrailde bir melek ama kimse azrail koymuyor
yada cehennemde bir yer kimse cehennem koymuyor
isimlerin anlamlarına internetten bakınca hepsi yok cennete düsen ilk yagmur son yagmur cennetin tüyü bilmem neyi cıkıyor
oysaki irem cennet bahcesi diye bende sanıyordum ama arastırdıgımda helak olmus kavimle ilgili cıkınca koymak dogru gelmedi
bildigimi paylastım isteyen istedigini koysun cocuk onun yigen onun
bir arkadaşın bebisi olmustu 25gunluk tam bebeği görmeye gidecektik oglum hastalandi düzeldi derken duydum ki bebis de hastalanmis atesi varmis üzüldüm daha el kadar yavrum allah korusun yavrularimizi
Yeni yilin ilk günü tum yıl temiz geçsin diye temizlik yaptigim dogru tamamen bu amaçla yapmistim ama temizliği yapanin ben olacagim noktasını kacirmisim ha bu arada bu sene üç biletime de bir sey çıkmadı ne sansmis ama
accasia çok küçükmüş bebek hastalanmak için ya kıyamam( temizlik mevzusunda piyango sana çıkmadığına göre el mecbur sen yapacaksın:)) bizde ece amorti yakalamış(ay para boşuna gitmedi diye çok sevindik:) annemede çekmişti son 2 rakam bilmiş hiç yoktan iyidir önümüzdeki senelerde daha iyi performans bekliyorum eceden:))
bebeğim geçmiş olsun biz bir tanenin hastalığıyla uğraşırken sen 2 tanesiyle uğraşıyon işin daha zor. ama kendini suçlaman yanlış böyle böyle büyücekler bizde böyle böyle kocucaz.
bende ergen danamın ismini irem koymuştum ve sözlükte anlamı güzeldi önemli olan niyet gerisini Rabbim bilir.
kujum daha yeni kavuştuk x menin istedi diye hemen gebiş kalırsan ya seni yine kaybedersek bizide düşün ama:) şaka bir yana hayırlısı olsun iyileşmene sevindim ağrıların için.
benim fıtığımda sol bacağıma vuruyor bir ağrıyorki kızlar sormayın gece hep kasılıyorum yatakta nolcak bu işin sonu bilemiyorum:))
pınarcım sizinde gözünüz aydın doğacım koşar adımlarla başlamış yürümeye:))
talay günlük yaramazlık limitiniz bayağı dolmuş:))
forumun bebişleri 20. aylarına girmeye başladılar bile ay 10lar bitti sıra 20 lerde:))
Beynim bana da Ömer koyma çok yaramza hareketli olur dediler ben çok isteyerek koydum hiç yaramaz değil ama kurt gibi kaynıyor
kuzlar Allah sizi inandırsın benden çok yiyor görseniz şnce uzun bir çocuk oldu nereye gidşyor yediklerid erseniz bütğn gün kıçı yer görmüyor çok işi var oda ıda milimetre milimetre her köşeye ayak basıyor
bu arada lafı açıl ışkne, benim oğlum cidden yediğine göre kilo almıyor, acaba bize çok geliyor aslında az mı yiyor emin olamamaya başladım bu aralar
sşzin öğünler nasıl? 3 ana öğün artı ara öğün şeklinde mi! Ekmek veriyor musunuz?
ben öğle yemeği ayrı akşam yeöeği ayrı pişirmekten baya yoruldum valla siz neler yapıyorsunuz bıdıklara? Muhallebi devam mı? Çok sordum yaff
Eki Görüntüle 917293 Bu arada doğumgünü hazırlıklarımı bilgiaayarı açmaya üşendiğimden paylaşamıyorum ama bu temadane esainlendim hatta birçok grafiği doğrudan burdan aldım
Bu sene Ömerin tipitip suratlarını bu arabaların şöför koltuğuna yerleştireceğim sevinçtend eliye dönecek kesin
Bird e decorange diye bir markanın stickerını aldım büyükçe bir kamyon trafik ve trafik lambası şeklinde, üzerine yazı yazılıyor tebeşirle, evin dış kapısına yapıştıracağım, bip biiio ömer 2 yaşına giriyor yazacağım
kurabiyelerim araba ve trafik lambası şeklinde olacak, kalıplarını aldım sekershop.com sitesinden
Bunun gibi birşey iştw bahsettiğim, benimki her türlü basıta şöförü şeklinde olacak
Eki Görüntüle 917316 Ayyyyhh yangın var yazamıyorum yavvvv
(Kahrol e mi ipad adam gibi yazdırmadı. Şurda iki satırTövbe tövbee)
Niye kızdın CNm öylece meramımı anlattım daha doğrusu irem koymak iyi değilmiş diye duyunca biraz bozuldum galiba bu yüzden kendi kendime telkinde bulunuyum dedim .. Yoksa İnan kırmak değil amaçım herkes istediği ismi koyar tabikide ona bakarsan Mustafa ve Muhammet ismini koyup kötü olan o isme layık olmayanda çıkabiliyor ., önemli olan ismin güzel anlamı ile beraber insanın has ve ğüzel nîyetli olmasıdır dimi ..
Araştırılmalı konusunda bende hem fikirim ama rahmetli annemin adı mesela ne olursa olsun yani ne anlama gelirse gelsin ismini koyma niyetindeyim oda benim değerim ..
kızmaktan cok burda bozuldugunu hissettigim için öyle yazdım bozulacak bişey yokki canım
örnegine katılmıyorum zaten basta peygamber efendimiz dedi diye benim için önemli
güzel anlamlı isim dolu
Muhammed ismini koydugunda sen ona saygılı oda ismine uygun davranmalı
buyuzden ben ismini koyup ona bu yuku yuklemek istemem
ismin anlamı kötü oldugundan degilki agır bir isim ve herkez layık olamaz
sonucta kuluz bende günah işlerim Muhammed ismindekilerde
bu isim konusunda anlam bakımından iyi isimler koyun denilmiş
ben fazla uzatılmasını istemiyorum
Annecigin nur içinde yatsın mekanı cennet olsun
bir dahada senle bu yuzden böyle olmak istemem seni seviyorum cünkü...
bir arkadaşın bebisi olmustu 25gunluk tam bebeği görmeye gidecektik oglum hastalandi düzeldi derken duydum ki bebis de hastalanmis atesi varmis üzüldüm daha el kadar yavrum allah korusun yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?