2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet ipek ismide güzelmiş aklımda bulunsunnnn saol talaycım
tüm arkadaslarım tesekkürler 9ay boyunca isim arayısıyla ugrasırızzz tek benim degil hepimizin hamileliginde bu olcakkkk

PINARDA çok sevindim doğacığımın yürüme haberine Darısı aras eymen kuzusuna.

BABY geçmiş olsun tatlım ailece hastalanmışsınız. Her hastalıkta kendini suçlama lütfen cicim hangimiz hastalanmadan büyüdük ki.

Kızlar ben bu sene minili yapmayı düşünüyorum doğum gününü. Geçen sene yapanları görünce çok hoşuma gitti. Bol bol kopya çekerim artık.

Milli piyangoda bana amorti bile vurmaz o yüzden de uzun zamandır hiç almıyorum. Genelde şanslıyımdır ama şans oyunlarında hiçbir şey tutturamam.

MUTLUCAN o dilli düdüğü öp benim için

Niye kızdın CNm öylece meramımı anlattım daha doğrusu irem koymak iyi değilmiş diye duyunca biraz bozuldum galiba bu yüzden kendi kendime telkinde bulunuyum dedim .. Yoksa İnan kırmak değil amaçım herkes istediği ismi koyar tabikide ona bakarsan Mustafa ve Muhammet ismini koyup kötü olan o isme layık olmayanda çıkabiliyor ., önemli olan ismin güzel anlamı ile beraber insanın has ve ğüzel nîyetli olmasıdır dimi ..
Araştırılmalı konusunda bende hem fikirim ama rahmetli annemin adı mesela ne olursa olsun yani ne anlama gelirse gelsin ismini koyma niyetindeyim oda benim değerim ..

bir arkadaşın bebisi olmustu 25gunluk tam bebeği görmeye gidecektik oglum hastalandi düzeldi derken duydum ki bebis de hastalanmis atesi varmis üzüldüm daha el kadar yavrum allah korusun yavrularimizi

Yeni yilin ilk günü tum yıl temiz geçsin diye temizlik yaptigim dogru tamamen bu amaçla yapmistim ama temizliği yapanin ben olacagim noktasını kacirmisim ha bu arada bu sene üç biletime de bir sey çıkmadı ne sansmis ama

bir arkadaşın bebisi olmustu 25gunluk tam bebeği görmeye gidecektik oglum hastalandi düzeldi derken duydum ki bebis de hastalanmis atesi varmis üzüldüm daha el kadar yavrum allah korusun yavrularimizi

Çok geçmiş olsun .. Yavrum daha minnacık ateşle boğuşuyor ( Rabbim şifa olsun inş .. Oğlun hasta idi dimi halan atlatamadı demek bu kiş hiç iyi gelmiyor kuzulara siZede geçmiş olsun inş atlatır delikanlımız

Sağlık olsun başka çekilişlere inş çıkar
Temizlik ve bütün ev işlerinden Banada daral geldi bu kadar nankör iş yoktur herhalde yap yap yine aynı kısır döngü gibi pöff

accasia çok küçükmüş bebek hastalanmak için ya kıyamam( temizlik mevzusunda piyango sana çıkmadığına göre el mecbur sen yapacaksın:)) bizde ece amorti yakalamış(ay para boşuna gitmedi diye çok sevindik:) annemede çekmişti son 2 rakam bilmiş hiç yoktan iyidir önümüzdeki senelerde daha iyi performans bekliyorum eceden:))

bebeğim geçmiş olsun biz bir tanenin hastalığıyla uğraşırken sen 2 tanesiyle uğraşıyon işin daha zor. ama kendini suçlaman yanlış böyle böyle büyücekler bizde böyle böyle kocucaz.

bende ergen danamın ismini irem koymuştum ve sözlükte anlamı güzeldi önemli olan niyet gerisini Rabbim bilir.

kujum daha yeni kavuştuk x menin istedi diye hemen gebiş kalırsan ya seni yine kaybedersek bizide düşün ama:) şaka bir yana hayırlısı olsun iyileşmene sevindim ağrıların için.

benim fıtığımda sol bacağıma vuruyor bir ağrıyorki kızlar sormayın gece hep kasılıyorum yatakta nolcak bu işin sonu bilemiyorum:))

pınarcım sizinde gözünüz aydın doğacım koşar adımlarla başlamış yürümeye:))

talay günlük yaramazlık limitiniz bayağı dolmuş:))

forumun bebişleri 20. aylarına girmeye başladılar bile ay 10lar bitti sıra 20 lerde:))

Evt ya Enes bugün mesela 20 aylık oldu hayırlı olsun .. Benim citoozda yarın olcak :))
Fıtık çok fena gerçekten CNm kendine dikkat etmeye çalış Ece ye bize lazımsın ) geçmiş olsun

Beybim geçmiş olsun ya ufaklıklar kreşe başkayınca hastalık eksik olmuor galiba kıyamam size ve sümüklü prenseslerimeee

Beykozcum Sen niyeti bozup isşn bike düşünmeye başlamışsınt ebrşk ediyorum hadi hayırlı haberleriniz bekliyoruz
İsim konusuna gelince, ben şahsen bizzat kendim bilerek anlamı dine. Uygun olmayan bir isşn tercih etmem ama eminim ki çoğu insan bilmeyerek kulağa hoş geliyor diye koymuştur ki gerçekten de çoks ade zarif bir isim

meleğim bu bahaneyle anneni tekrar hatırladım mekanı cennet olsun nur içinde yatsın şnşallah
kaçs ene geçtic anım? Anlattıysan da ben okumamışımdır. Ya da anlatmak istemezsend e anlarım melek kalplim

Mutlum zaten pasparlaktı o dudaklar iyice ballı lokma olmuştur makkaşa gerek yok boncuk prenses ooo

hejarcım aras eymenin 2 ismini de çok beğeniyorum bena dıyla yaşasın paşa

dilbercim kağan ne kadar uzamış öyle şok oldumm

Chihiro, sen gerçekten 5te kalkıp bi de akşam yemeği mi yapıyorsun? Ben bugün deliksiz 11 saat uyudum uyandığımda hala uykum vardııı:26:

Biangel kUJUMM mesajınla sikkelendim kendime geldim uykum muykum kalmadı bannaklarına sağlık kuzumm ve iyi ki döndümnn

Kızlar yılın son gecesi yine sülalecek biZdeydik ve sanırım biz evi değiştirmedikçe yıllar boyu bizde olacağuz :)
önü açık olduğundan bürün havaifişekleri oturduğumuz yerden izleyebiliyoruz öyle bi cümbüş oluyor ki anlatamam haliyle çoluk çocuk vcümbür cemaat bize toplanıyoruz

Menüm gayet beğeni topladı güzel bir geceydi tipik anadolu ailesi olarak tombala oynadık kazananlara boynerden dekoratif şeyler almıştım onları verdim sabaha kadar oturduk Ömer bile 2 kuzeniyle başedicem diye koşturup durdu. Sabah kendine gelemedi öğleye doğru uyandı

İnşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı huzurlu musmdutlu evlatlarımızın güEl günlerini göreceğimi bir sene olur!

kızlar geçmişolsun dilekleriniz için çok sagolun iyiki varsınız moral oluyosunuz
ya kulak agrısı çok kötü olur demişsinizde çağlada hiç birşey yok:))ne kulagını tutuyo ne aglıyo nede huysuz
sanırım daha başlangıcı falandır,çocugumun keyfi yerinde
çevremdeki 2 çocuklu arkadaşlarımda böyle malesefbiri hastalansa hemen digeride hastalanıyoalışyım desem yalan olur malesef hastalıga alışılmıyo,olsun ya çok şükür iyiler önemli bir şey yok

isim anlamlarına çok takılmam ama bende irem ismini öyle okuyunca isimden sogumuştum,hatta çağla için düşünmüştüm bile,bide sude isminin anlamı iyi degildi sanırım:26:benim cadıların isminin anlamı basit:)ceren-ceylan yavrusu demek
çağla-bildigin bademin olmamış halibu arada çağlayıda çok severim
bide şöyle birşey var her isim degil ama bazı isimlerdeki insanların ortak yönleri çok oluyo diye düşünüyorum,
mesela cerenin adını koyarken yengem dedi koyma bak şımarık mızmız olur diyededim yürü git çevredeki cerenler öyleymiş:))
aaa baktım benim cadı cerende mızmız bir kız:))
yusuf ismide hep agır başlı,dinine düşkün oluyo sanırım:26:kardeşim öyle,rahmetli dayımda öyleydi,bide sınıfımda yusuf vardı o da öyleydi:)
benim ismimdekilerde hep güzel oluyo maşallah

Bu arada doğumgünü hazırlıklarımı bilgiaayarı açmaya üşendiğimden paylaşamıyorum ama bu temadane esainlendim hatta birçok grafiği doğrudan burdan aldım

Bu sene Ömerin tipitip suratlarını bu arabaların şöför koltuğuna yerleştireceğim sevinçtend eliye dönecek kesin

Bird e decorange diye bir markanın stickerını aldım büyükçe bir kamyon trafik ve trafik lambası şeklinde, üzerine yazı yazılıyor tebeşirle, evin dış kapısına yapıştıracağım, bip biiio ömer 2 yaşına giriyor yazacağım

kurabiyelerim araba ve trafik lambası şeklinde olacak, kalıplarını aldım sekershop.com sitesinden

Bunun gibi birşey iştw bahsettiğim, benimki her türlü basıta şöförü şeklinde olacak
Ayyyyhh yangın var yazamıyorum yavvvv
(Kahrol e mi ipad adam gibi yazdırmadı. Şurda iki satır Tövbe tövbee)

Eklentiler

• $image.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 60
Beynim bana da Ömer koyma çok yaramza hareketli olur dediler ben çok isteyerek koydum hiç yaramaz değil ama kurt gibi kaynıyor
kuzlar Allah sizi inandırsın benden çok yiyor görseniz şnce uzun bir çocuk oldu nereye gidşyor yediklerid erseniz bütğn gün kıçı yer görmüyor çok işi var oda ıda milimetre milimetre her köşeye ayak basıyor

bu arada lafı açıl ışkne, benim oğlum cidden yediğine göre kilo almıyor, acaba bize çok geliyor aslında az mı yiyor emin olamamaya başladım bu aralar
sşzin öğünler nasıl? 3 ana öğün artı ara öğün şeklinde mi! Ekmek veriyor musunuz?
ben öğle yemeği ayrı akşam yeöeği ayrı pişirmekten baya yoruldum valla siz neler yapıyorsunuz bıdıklara? Muhallebi devam mı? Çok sordum yaff

öncelikle yaptıgın doğum günü hazırlıkları için seni tebrik ediyorumbravo valla çok yaratıcısın
ben bu konuda çok üşengecimhala üşenmişlik sendromundan çıkamadımzaten dogum günü yapmıycam,evde biz bize bi pasta kesecez o kadar.ama sizlerin yaptuklarını görünce hayran hayran izliyorum

ömerinde boyuna posuna maşallahçok yesin aman söyleme nazara gelmesin çocuk,
iştahlı çocuk iyidirkilo almaz tabi çünkü hareketli yediklerini yakıyo bide boyu uzadıgından aldıgı kilo bile gözükmez,,
kilo deyince aklıma ceren geldi:)maşallahı vardı10 aylıktı 15 kiloydugerçi 20 aylıktı yine 15 kiloyduhep boya gitti kilosu durdu,
çağlada 3 ana ögün,akşam meyve ve süt başkada birşey yok,muhallebi yapmıyorum ama arada sütlü tatlı yaptıgımda yiyo maşallah
pudingide çok seviyo

Bunların hepsi çok cici valla helal olsun iyi düşünmüşsün hepsini .. Hele bip bio çok hoşuma gitti güzel bir slogan olmuş

kızmaktan cok burda bozuldugunu hissettigim için öyle yazdım bozulacak bişey yokki canım
örnegine katılmıyorum zaten basta peygamber efendimiz dedi diye benim için önemli
güzel anlamlı isim dolu
Muhammed ismini koydugunda sen ona saygılı oda ismine uygun davranmalı
buyuzden ben ismini koyup ona bu yuku yuklemek istemem
ismin anlamı kötü oldugundan degilki agır bir isim ve herkez layık olamaz
sonucta kuluz bende günah işlerim Muhammed ismindekilerde
bu isim konusunda anlam bakımından iyi isimler koyun denilmiş
ben fazla uzatılmasını istemiyorum
Annecigin nur içinde yatsın mekanı cennet olsun
bir dahada senle bu yuzden böyle olmak istemem seni seviyorum cünkü...

Bende doğum günü tema olarak fil düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü alakaya maydanoz gibi oldu fille ilgili hiç yakından uzaktan alakamız yok .. Bende karar verdim oğluma hitap eden birşey bulmaya ..mesela çöp adam cin Ali motifli birşey olabilir .. Başka birşeyde bulabilirim yani kafa yormam lazım ..

selam herkese ne kadarçok şey yazılmış dönüp okuyamadım. geçmiş yeni yılınızı geç de olsa kutlarım. bizim yeni yılımız çok güzel geçti ama ertesi gün yani dün eşim hastalandı. durdukyere bana bir şeyler oluyor kendimi iyi hissetmiyorum dedi. titremeleri kasılmaları oldu. akşam üzeri bir baktım ateşi 38.8 duşa girdi ama nasıl titriyor duştan sonra ölçtüm 39,9 hemen ambulans çağırdım. çocuklara nereye götüreyim. kimsede yok gurbette olmak ne zormuş... dünden beri hastanede yatıyor ateşi bir düşüyor bir yükseliyor kan tahlili röntgen tomografi bilimum herşeyi yaptılar. ama elde var sıfır söyledikleri vücudunda enf. var ama nerde bilmiyoruz bekliyeceğiz. serum yükleyüp duruyorlar çünkü çok terliyor. böyle bir dr. olabilir mi türkiyenin gözünü seveyim. hasta kapıdan girince ne olduğunu anlarlar. eşim bu gecede hastanede yarın allah kerim. kızım çok etkilendi. ilk hastaneye götürdüklerinde arkasından çok ağladı. bende gece geç de olsa hastaneye götürdüm. içi rahat etsin diye. hastane eve yakın yürüme mesafesinde. babasına hadi el gidelim deyip durdu. ellerini öpüp durdu. çok etkilendim.... öyle işte kızlar çok yorgun endişeli ve gerginim. bekliyoruz. annezeynep canım yılbaşı günü hediyelerimizi aldık. kızımda bende çok sevindik. teşekkürler. foto da çektim ama yüklemek sorun oldu. en kısa zamanda halledeceğim....

Cnmsın bende seni çok seviyorum .. Herşey belkemal öptüm

gecmiş olsun canım gercekten herkez hasta rabbim o bebişede tüm hastalarada şifa versin
enes günlerdir hasta yazmadım ama moralim sıfır okadar halsiz iştahsız 2ayda 3.antibiyotige basladık hiç böyle hastalanmadı
bazen neseleniyor sonra yine kötü dün babası gezdirdi biraz oksijen alsın diye geldi yarım saat gecti yine mızmız halsiz yemiyor
bende hastayım kemiklerim agrıyor burnum akıyor
nasıl geccek bu hastalık kendimi önemsemiyorum ama Enese cok üzülüyorum kucagımda halsiz uyuyordu dün agladım
cokkk üzgünümmm cokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…