2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

duana amin diyorum:)banada öyle bir ev nasip etsin inşallah:)
geçen tvde magazin progmanında seren serengilin evini çekmişlerdi,beykozda oturuyomuş:)aklıma sen geldin dedim acaba bizim beykoz ona yakınmıdır komşumudur:))aman boşver zaten kıcık bir kadın
enes içinde evet doktora bi sor bakalım ilaç için ne diycek,sobanın iside öksürmesine sebep olabilir cnm..

tatlım ben sadece olaya başka açıdan bakta biraz rahatla diye aileni falan yazdım,tabiki kendi hayatıma bakarak kimsenin acısını hafife almıyorum ki çok şükür ailem ilgisizde olsa iyiki varlar diyorum. sadece şunu demek istedim çok şükür torunlarına ilgili insanlarmış,bunu düşün rahatla diye yazdım.yoksa ne haddime...
tabi yardım alman gerekiyosa almalısın,ne diyim Allah yardımcın olsun...

selam güzel anneler,
her zamanki rutin ev işinide bitirdimçağlaya yemek yaptımcereni okula yolladımçağlayı uyuttumçok şükür bende biraz oturdumakşama yemek yapmıycam çok mutluyum
az önce cerenin okulundaki psikolojik danışman beni aradı:))baby hanım nasılsınız ne zamandır gelmediniz sorunlar halloldumu dedi
dedim yesssbi sorun yokama şu karşı komşumada sinir olmuyo degilim
dedim cerenle aramız fena degilartık daha sabırlıyım:18:1 aydır sanırım 2 defa falan çimzirmişimdir:18:iyi dedi bende gelişme varmış begendişaka bi yana eskisi gibi çocuga tepki göstermiyorum relax oluyorum:86:bazen öyle şeyler yapıyoki ama yine relax oluyorum:86:insan 30 una doğru baya olgunlaşıyomuş onu anladımolgun bir meyve gibi

Chihiro, sen gerçekten 5te kalkıp bi de akşam yemeği mi yapıyorsun? Ben bugün deliksiz 11 saat uyudum uyandığımda hala uykum vardııı:26:

5te kalkıp bir de akşam yemeği yapmak kolay ki dostum
kahvaltı hazırlamak-toplamak-çamaşır asmak-bulaşık toplamak-ev süpürmekle birleşince biraz zorlanıyorum haliylen
kahvaltıdan sonra gelen anneme yeniden çay demleyip servis yapmak da bazen, azıcık da olsa zahmet veriyor

geçmiş olsun

allahın belası herif
atarlandı yine gülistan... sakin ol biraz.. :) herkes herşey hakkında aynı düşünmek zorunda değil. birilerini farklı düşündüğü farklı şeylere inandığı için ya da inanmadığı için aranızda yaşanan herşeyi silip atabiliyorsan o da senin bileceğin iş... (meleğime yazdığın "seninle bu konu yuzunden aramın bozulmasını istemem" lafına binayen yazıyorum) neyse içimde kalmasın istedim sadece... konuyu uzatmak niyetinde değilim... atarlı gülistan... :)

çok geçmiş olsun. kıyamam nen o kuzuma... nasıl da anlıyorlar her şeyi.. merhametli yavrular..

gecmiş olsun enese de... başka bir doktora daha götür bence de tatlıcadının dediği gibi.. okula giden abilerden ablalardan geçiyordur muhtemelen...

butun gun kreşte olan yavrucağım sabah 9 da kahvaltıdan sonra genelde meyve olan ara öğününü yiyor. sonra öğle yemeği. 3.5-4 gibi ara öğün. sonra belki bi ara öğün daha.. bazen onu yemeyip akşam yemeği. sonra belki meyve. ve uyku öncesi süt.. muhallebi hiç yapmadım. hala yapmıyorum. ekmek almıyoruz biz eve. çok nadir alırsak bazen yiyor. bazen çorbaya pıt pıt yapıp içine atıyoruz gece de 1 kez uyku arasında süt içiyor.. hepsi bu.

insan 30 una doğru baya olgunlaşıyomuş onu anladımolgun bir meyve gibi

40' lara yaklaşırken ise, kendi problemlerinizi çözmekle kalmıyor, sağda solda "gençler"e öğütler verirken buluyorsunuz kendinizi

üst kat komşumuz gençlerden birine "sen iyisin de arkadaşların kötü. bak o kızı gözüm tutmadı" demişliğim vardır

bebeğin annesi de, kocasıyla tartışıp çocukları kayınvalidesine bırakıp gitmiş kocana kızdıysan, çocuklarını da al git dimi böylelerine cehennem bile az

kız sen bi sus zaten 25 gibi duruyosunhiç yaşını göstermiyosungerçi bende göstermiyorumee kim bu yaşını gösterenler ortaya çıksın hemen
bende cereni servise indirdigimde liseli gençleri hep bizim aptmanın önünde sigara içerken görüyorum ''yavrum etmeyin yazıktır daha çok gençsiniz''diyorum
bizim içimiz geçmiş abla diyolar:))
neyse bak şu yazı hoşuma gitti
kırk yaş gençligin yaşlılıgı,,,elli yaş yaşlılıgın gençligidir
çok dogru

Eveeeet yilbasi gectigine gore gonul rahatligiyla icinizi karartabilirim kizlar Biliyorsunuz en son Masal tepki olarak yemek yemiyordu,buna yeteri kadar uzulup sizlerinde sayesinde tam kabullenmistimki 3 hafta once tam sabah ise gidecem annem, kizim sen gittigin an Masal icine kapatiyor kendini kafasibi biryere dayayip dusunuyor sen gelene kadar kipirdamiyor ben gidiyorum yanina itekliyor istemiyor dedi (ki Masal sevgi dolu bir cocuktur ve anneanneyide cok sever).Ben servise yetismek icin evden cikarken sadece aglayarak bunu simdi ise fiderkenmi soyluyorsun anne dedim ve aglaya aglaya gittim okuldada tum gun Masalin o hali gozumun onune geldi durdu.isten mi cikmam lazim diye sorguladim durdum,kizim icin hersey feda ama benim calismam kizimla 3 kat daha verimli ilgilenmemi sagliyor diye kafam allak bullak ne yapsam diye dusunurken eve geldim ve meger annemde artik donmek istiyormus.Cok uzuldum artik karar benden cikmisti tek carem isten cikmak olacakti.Bide bunun uzerine Masal basta olmak uzere butun ev halki bir salgina tutuldukmu 2 hafta boyunca yuksek ates ,öksuruk ,grip,kusma,geniz akintisi.....vb sayisiz ilac.Biz yetiskinler bile antibiyotik haplarla iylesemedik ve antb igne vurulmaya basladik.O hasta halde hasta bir bebege bakmasi nasil zor nasil zordu anlatamam.wc ye bile gitmeme izin vermedi bir hafta rapor aldim ölduk ölduk dirildik.Yilbasi icin biryerden bilet almistik egleniriz diye tabi gitmek ne mumkun atesler icinde kusarak girdik yeniyila.istah deseniz hicbirsey yemek istemiyor vb vb vb neyse iciniz yeteri kadar daraldiysa bitirim simdi cok sukur sadece oksuruk kaldi daha iyiyiz.ikinci donem de kesin isten cikmak zorundayim iste boleeeee.

Dogum gunu hazirliklari baslamis maasallah Ben konseptimi 1 yas dogum gununden sonra vermistim,acikliyorummmm konseptim KELEBEK Cok severim kelebekleri,Masalda resimlerini seviyor.Size sorum sizce kelebegin rengi; pembe- mormu yoksa ; acik (pembe, mavi ,sari) mi.Bide kizlar sizler hangi programi kullaniyordunuz belki simdiden program calissam yapabilirmiyim ki poffff.Gecen yil hizirannem MUTLUANNEM yapmisti ama arkadaslarima zahmet vermek istemiyorum.

Beterin beteri varmış benim ruj haline şükretsin Resim çok var da buraya eklemek zor oluyor instagram yok mu sende canımÖperim ruja parmak atan prensesimi

Kizlar bizden baska hasta bebislerimiz varmis hepsine gecmis olsun umarim uzuuunca bir sure ugramaz bidaha kapimiza...

seni okadar iyi anlıyorum ki inş. Hepiniz için hayırlı bi karar olur masala geçmiş olsun.

Bence toz pembe&uçuk yeşil kullan kelebek için canım Sen daha güzelini yaparsın nette birsürü grafik demo programları var, freehand photoshop illustrator her programda yapabilirsin,hatta wordde bile yapılıyor resim ekleyip altına yazıyla...
Bu arada yakin zamanda kankamın kızı 1 yaşında olacak ona da kelebek temalı bişeyler yapıyorum to pembe uçuk yeşil renklerdeDeğişik fikirler olursa paylaşırım senleBu da bir örnek bizim Azra kelebekimize

Bu arada bende Masalı o haliyle düşündüm ve gözlerim doldu Sizin okulda anaokulu falan yokmu Masalı'da götüremez misin?
Keşke işi bırakmasan, işine de çok bağlısın üzüldüm bak şimdi...İnşallah bir çıkar yol bulunur

Kizlar bizden baska hasta bebislerimiz varmis hepsine gecmis olsun umarim uzuuunca bir sure ugramaz bidaha kapimiza...

gecen yılın aynı dönemi tam olarak aynı konuları konuşuyorduk, dimi :26:demek ki, her yıl kaçarı yok bebelerimiz hastalanacak ve biz naçar "umarız uzun bir süre uğramaz hastalık kapımıza" temennileriylen teselli edeceğiz birbirimizi
derdini anlatacak ve teselli olacak arkadaşlarının olması da bir nimettir, buna da şükür

çiçekçim çok geçmiş olsun... kıyamam ben kuzuma... evet onlar için çalışıyoruz ama o seninle daha mutluysa yapacak bişey yok. şimdiden oyun grubu için birilerini bul. beraber takılırsınız. illa ki vardır birileri. böylece sen de masalım da mutlu olursunuz. zaman geçip de alıştığı zaman tekrar denersin..

kelebek süpermiş. ben olsam mor yapardım herhalde.. mor ve fıstık yeşili.. gecen sene soft renkler kullanmıştım. bu yıl baskın olsun istiyorum. canlı canlı morlar yeşiller sarılar pembeler turuncularrrr.... heyecan yaptım bak şimdi eğer ben de musait olursam elimden gelen yardımı yaparım sarı papatyam benim... muahhh
o tatlı canını da sıkma lutfennn. anlaştık mı

TALAY,MUTLUANNE,CHIHIRO kizlar cok tsk ederim sizleri seviyorum SEKERSIZIMM seniiiideeee.
MUTLUANNEM bu renkler super olmus canim sen yaptikca bana mail at ben ismini degistirim ki onu bile nasil yaparim bilemiyorum ama saka yapiyorum canim guyaaa zahmet vermek istemiyorum dedim ama resmi gorunce baliklama atladim resmen
Okula goturemem canim cok uzulerek cikmak zorundayim napalim hakkimizda hayirlisi olsun, evet cookkkk severek yapiyordum isimi kismet bukadarmis.

Ya sen ne tatli ne bal ne seker bir insansin boyle Cok tsk ederim.Bu arada ailem kucuklugumden beri sari papatyam diye hitap eder bana icimi kipir kipir yaptin yine.Oyun grubu aklimda

Bu konsept bitsin Azra 1 yaşında diye,Masal 2 yazıveririz gerçekten beğendiysen:13: Hoş bendeki bu uyuşuklukla zor biter
Kısmet canım hakkınızda hayırlısı insanın evladından değerli hiçbişey yok yemişim işi gücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…