duana amin diyorum:)banada öyle bir ev nasip etsin inşallah:)anladım canım anlamazmıyım cok saol canım rabbim cocuklarını aileni tüm sevdiklerini korusun yazdım ilacın adını soruyum doktara alıyım
benim yasadıgım yerde cocuklar hep hasta ve eşimin teyze cocukları sürekli hasta biri okula gidiyor7yasında o gelip kardesine geciriyor bizde bazen ugruyoruz sanırım onlardan yada ablamın oglundan geciyor inan bilmiyorum
sobalı evdeyim ben her buldugumu yakmam cünkü cıkan duman milleti zehirliyor ozellikle kıyafet ve buldukları herseyi atarlarsa
inanın burda bazen öyle bir is oluyorki nefes alamıyoruz birde tam basık yer evlendigimden beri sürekli hastalanıyorum
kira degil kendi evimiz oyuzden bir yerede gidemem rabbim bana temiz havası olan 250m2 havuzlu triplex bir evde saglıklı ailecek mutlu huzurlu helal sekilde istanbulun en güzel yerinde yasamayı nasip eder inş
saka bir tarafa rabbim hepimize nasip eder inş babycerencim tesekkür ederim moralim biraz düzeldi
tatlım ben sadece olaya başka açıdan bakta biraz rahatla diye aileni falan yazdım,tabiki kendi hayatıma bakarak kimsenin acısını hafife almıyorum ki çok şükür ailem ilgisizde olsa iyiki varlar diyorum. sadece şunu demek istedim çok şükür torunlarına ilgili insanlarmış,bunu düşün rahatla diye yazdım.yoksa ne haddime...canım teşekkür ederim cevabın için..,,, belki büyütüyorumdur belki de ne çektiğimi bir ben biliyorumdur.. herkes en büyük derdi kendi derdi sanar ya.. ailenin yanında olmaması muhakkak büyük bir acıdır ama kendi hayatımıza bakarak başkalarının acılarını büyüklük sırasına koyarsak ne kadar doğru olur.. ateş düştüğü yeri yakar neticede.. ben kızımın tavırlarında ciddi bir değişiklik görmesem bu kadar üzülür müyüm? naif sevimli uyumlu kızımın ailem ya da başka birileri ile zaman geçirirken hırçın ve ters olması benim doğrularıma göre sorun.. inşallah geçicidir.. zamanla yardım almam gerekirse de her açıdan düşünürüm bu durumu.. allaha şükür ailem yanımda benden daha çok onları seven kıymetlerini bilen kimseler de olamaz.. ama o konu ayrı kızımın gelişimi ayrı.. sevgiler..
Chihiro, sen gerçekten 5te kalkıp bi de akşam yemeği mi yapıyorsun? Ben bugün deliksiz 11 saat uyudum uyandığımda hala uykum vardııı:26:
geçmiş olsunselam:2:bogazım çok kötü yutkunamıyorum:44:
cerenle çağlayı doktora götürdüm,sümüklülere bi baksında ilerlemeden dedim
iyikide götürmüşüm,cerenin geniz akıntısı varmış neyseki bronşit falan yok
çağlada aynı durumda ama sag kulagında iltihap varmış:26:çok degil ama dedi yinede ilaç yazdı:26:
ilk defa başımıza geldi şimdi kurar durarım neyden oldu bu diye:26:
hepimiz hastayızaman önemli birşey olmasında geçer gider inşallah
allahın belası herifkızlar 1,5 yaşındaki bebeği babası döverek öldürmüş...Ağla ağla canım çıktı masum meleğe
Allahım sen böylelerine nasip etme evlat sevgisiniÇocuk hasretiyle yanıp tutuşanlara ver yarabbim
Yıkıldım resmen,bide ölen bebek 1.5 yaşında çok etkilendim çok...
1.5 yaşındaki kız, baba dayağından ölmüş - CNN TÜRK
atarlandı yine gülistan... sakin ol biraz.. :) herkes herşey hakkında aynı düşünmek zorunda değil. birilerini farklı düşündüğü farklı şeylere inandığı için ya da inanmadığı için aranızda yaşanan herşeyi silip atabiliyorsan o da senin bileceğin iş... (meleğime yazdığın "seninle bu konu yuzunden aramın bozulmasını istemem" lafına binayen yazıyorum) neyse içimde kalmasın istedim sadece... konuyu uzatmak niyetinde değilim... atarlı gülistan... :)melegim bak irem isminin anlamını bilmeden koymaktan bişey olmaz
yada o kişi illaki kötü olcak diye bişey yok ama isim kötü anlamlıysa onun etkisi altında olurmus
eger birazcık arastırıp okur ve önyargısız yaklasırsanız beni anlarsınız
mesela azrailde bir melek ama kimse azrail koymuyor
yada cehennemde bir yer kimse cehennem koymuyor
isimlerin anlamlarına internetten bakınca hepsi yok cennete düsen ilk yagmur son yagmur cennetin tüyü bilmem neyi cıkıyor
oysaki irem cennet bahcesi diye bende sanıyordum ama arastırdıgımda helak olmus kavimle ilgili cıkınca koymak dogru gelmedi
bildigimi paylastım isteyen istedigini koysun cocuk onun yigen onun
çok geçmiş olsun. kıyamam nen o kuzuma... nasıl da anlıyorlar her şeyi.. merhametli yavrular..selam herkese ne kadarçok şey yazılmış dönüp okuyamadım. geçmiş yeni yılınızı geç de olsa kutlarım. bizim yeni yılımız çok güzel geçti ama ertesi gün yani dün eşim hastalandı. durdukyere bana bir şeyler oluyor kendimi iyi hissetmiyorum dedi. titremeleri kasılmaları oldu. akşam üzeri bir baktım ateşi 38.8 duşa girdi ama nasıl titriyor duştan sonra ölçtüm 39,9 hemen ambulans çağırdım. çocuklara nereye götüreyim. kimsede yok gurbette olmak ne zormuş... dünden beri hastanede yatıyor ateşi bir düşüyor bir yükseliyor kan tahlili röntgen tomografi bilimum herşeyi yaptılar. ama elde var sıfır söyledikleri vücudunda enf. var ama nerde bilmiyoruz bekliyeceğiz. serum yükleyüp duruyorlar çünkü çok terliyor. böyle bir dr. olabilir mi türkiyenin gözünü seveyim. hasta kapıdan girince ne olduğunu anlarlar. eşim bu gecede hastanede yarın allah kerim. kızım çok etkilendi. ilk hastaneye götürdüklerinde arkasından çok ağladı. bende gece geç de olsa hastaneye götürdüm. içi rahat etsin diye. hastane eve yakın yürüme mesafesinde. babasına hadi el gidelim deyip durdu. ellerini öpüp durdu. çok etkilendim.... öyle işte kızlar çok yorgun endişeli ve gerginim. bekliyoruz. annezeynep canım yılbaşı günü hediyelerimizi aldık. kızımda bende çok sevindik. teşekkürler. foto da çektim ama yüklemek sorun oldu. en kısa zamanda halledeceğim....
gecmiş olsun enese de... başka bir doktora daha götür bence de tatlıcadının dediği gibi.. okula giden abilerden ablalardan geçiyordur muhtemelen...canım enes bronşit olmustu hatırlarsın bir türlü atlatamadı sürekli öksürük balgam iştahsızlık halsizlik gözleri kıpkırmızı
gidiyoruz doktora antibiyotik vitamin agrı kesici dayıyor acaba bir daha götürsem serummu taktırsam napcam bilmiyorum canım
tesekkür ederim ilgin için amin hepimize şifa versin canım
insan 30 una doğru baya olgunlaşıyomuş onu anladımolgun bir meyve gibi
kızlar 1,5 yaşındaki bebeği babası döverek öldürmüş...Ağla ağla canım çıktı masum meleğe
Allahım sen böylelerine nasip etme evlat sevgisiniÇocuk hasretiyle yanıp tutuşanlara ver yarabbim
Yıkıldım resmen,bide ölen bebek 1.5 yaşında çok etkilendim çok...
1.5 yaşındaki kız, baba dayağından ölmüş - CNN TÜRK
40' lara yaklaşırken ise, kendi problemlerinizi çözmekle kalmıyor, sağda solda "gençler"e öğütler verirken buluyorsunuz kendinizi
üst kat komşumuz gençlerden birine "sen iyisin de arkadaşların kötü. bak o kızı gözüm tutmadı" demişliğim vardır
nede yakışmıştır güzelime.. iyi yapmışsın annesi.. birde poz verip beraber parıl parıl dudaklarla bi resim çekseydinizde bizde görseydik, oldu mu hiç
azrada geçen gün aynısını yaptı.. yalnız ruju çevirip çıkarmayı akıl edemeyince parmağını içine daldırmış, sonra eliylede dudağına sürmüş.. buda rujumun son hali:
Eki Görüntüle 917759
eveeeet yilbasi gectigine gore gonul rahatligiyla icinizi karartabilirim kizlarBiliyorsunuz en son masal tepki olarak yemek yemiyordu,buna yeteri kadar uzulup sizlerinde sayesinde tam kabullenmistimki 3 hafta once tam sabah ise gidecem annem, kizim sen gittigin an masal icine kapatiyor kendini kafasibi biryere dayayip dusunuyor sen gelene kadar kipirdamiyor ben gidiyorum yanina itekliyor istemiyor dedi (ki masal sevgi dolu bir cocuktur ve anneanneyide cok sever).ben servise yetismek icin evden cikarken sadece aglayarak bunu simdi ise fiderkenmi soyluyorsun anne dedim ve aglaya aglaya gittim okuldada tum gun masalin o hali gozumun onune geldi durdu.isten mi cikmam lazim diye sorguladim durdum,kizim icin hersey feda ama benim calismam kizimla 3 kat daha verimli ilgilenmemi sagliyor diye kafam allak bullak ne yapsam diye dusunurken eve geldim ve meger annemde artik donmek istiyormus.cok uzuldum artik karar benden cikmisti tek carem isten cikmak olacakti.bide bunun uzerine masal basta olmak uzere butun ev halki bir salgina tutuldukmu 2 hafta boyunca yuksek ates ,öksuruk ,grip,kusma,geniz akintisi.....vb sayisiz ilac.biz yetiskinler bile antibiyotik haplarla iylesemedik ve antb igne vurulmaya basladik.o hasta halde hasta bir bebege bakmasi nasil zor nasil zordu anlatamam.wc ye bile gitmeme izin vermedi bir hafta rapor aldim ölduk ölduk dirildik.yilbasi icin biryerden bilet almistik egleniriz diye tabi gitmek ne mumkun atesler icinde kusarak girdik yeniyila.istah deseniz hicbirsey yemek istemiyor vb vb vb neyse iciniz yeteri kadar daraldiysa bitirim simdi cok sukur sadece oksuruk kaldi daha iyiyiz.ikinci donem de kesin isten cikmak zorundayim iste boleeeee.
Dogum gunu hazirliklari baslamis maasallahBen konseptimi 1 yas dogum gununden sonra vermistim,acikliyorummmm konseptim KELEBEK Cok severim kelebekleri,Masalda resimlerini seviyor.Size sorum sizce kelebegin rengi; pembe- mormu yoksa ; acik (pembe, mavi ,sari) mi.Bide kizlar sizler hangi programi kullaniyordunuz belki simdiden program calissam yapabilirmiyim ki poffff.Gecen yil hizirannem MUTLUANNEM yapmisti ama arkadaslarima zahmet vermek istemiyorum.
Kizlar bizden baska hasta bebislerimiz varmis hepsine gecmis olsun umarim uzuuunca bir sure ugramaz bidaha kapimiza...
çiçekçim çok geçmiş olsun... kıyamam ben kuzuma... evet onlar için çalışıyoruz ama o seninle daha mutluysa yapacak bişey yok. şimdiden oyun grubu için birilerini bul. beraber takılırsınız. illa ki vardır birileri. böylece sen de masalım da mutlu olursunuz. zaman geçip de alıştığı zaman tekrar denersin..
kelebek süpermiş. ben olsam mor yapardım herhalde.. mor ve fıstık yeşili.. gecen sene soft renkler kullanmıştım. bu yıl baskın olsun istiyorum. canlı canlı morlar yeşiller sarılar pembeler turuncularrrr.... heyecan yaptım bak şimdieğer ben de musait olursam elimden gelen yardımı yaparım sarı papatyam benim... muahhh
o tatlı canını da sıkma lutfennn. anlaştık mı
TALAY,MUTLUANNE,CHIHIRO kizlar cok tsk ederim sizleri seviyorum SEKERSIZIMM seniiiideeee.
MUTLUANNEM bu renkler super olmus canim sen yaptikca bana mail at ben ismini degistirim ki onu bile nasil yaparim bilemiyorum amasaka yapiyorum canim guyaaa zahmet vermek istemiyorum dedim ama resmi gorunce baliklama atladim resmen
Okula goturemem canim cok uzulerek cikmak zorundayim napalim hakkimizda hayirlisi olsun, evet cookkkk severek yapiyordum isimi kismet bukadarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?