Bu konsept bitsin Azra 1 yaşında diye,Masal 2 yazıveririz gerçekten beğendiysen:13: Hoş bendeki bu uyuşuklukla zor biter
Kısmet canım hakkınızda hayırlısı insanın evladından değerli hiçbişey yok yemişim işi gücü
Eveeeet yilbasi gectigine gore gonul rahatligiyla icinizi karartabilirim kizlarBiliyorsunuz en son Masal tepki olarak yemek yemiyordu,buna yeteri kadar uzulup sizlerinde sayesinde tam kabullenmistimki 3 hafta once tam sabah ise gidecem annem, kizim sen gittigin an Masal icine kapatiyor kendini kafasibi biryere dayayip dusunuyor sen gelene kadar kipirdamiyor ben gidiyorum yanina itekliyor istemiyor dedi (ki Masal sevgi dolu bir cocuktur ve anneanneyide cok sever).Ben servise yetismek icin evden cikarken sadece aglayarak bunu simdi ise fiderkenmi soyluyorsun anne dedim ve aglaya aglaya gittim okuldada tum gun Masalin o hali gozumun onune geldi durdu.isten mi cikmam lazim diye sorguladim durdum,kizim icin hersey feda ama benim calismam kizimla 3 kat daha verimli ilgilenmemi sagliyor diye kafam allak bullak ne yapsam diye dusunurken eve geldim ve meger annemde artik donmek istiyormus.Cok uzuldum artik karar benden cikmisti tek carem isten cikmak olacakti.Bide bunun uzerine Masal basta olmak uzere butun ev halki bir salgina tutuldukmu 2 hafta boyunca yuksek ates ,öksuruk ,grip,kusma,geniz akintisi.....vb sayisiz ilac.Biz yetiskinler bile antibiyotik haplarla iylesemedik ve antb igne vurulmaya basladik.O hasta halde hasta bir bebege bakmasi nasil zor nasil zordu anlatamam.wc ye bile gitmeme izin vermedi bir hafta rapor aldim ölduk ölduk dirildik.Yilbasi icin biryerden bilet almistik egleniriz diye tabi gitmek ne mumkun atesler icinde kusarak girdik yeniyila.istah deseniz hicbirsey yemek istemiyor vb vb vb neyse iciniz yeteri kadar daraldiysa bitirim simdi cok sukur sadece oksuruk kaldi daha iyiyiz.ikinci donem de kesin isten cikmak zorundayim iste boleeeee.
Ya sen ne tatli ne bal ne seker bir insansin boyleCok tsk ederim.Bu arada ailem kucuklugumden beri sari papatyam diye hitap eder bana icimi kipir kipir yaptin yine.Oyun grubu aklimda
chihiro; bana film ismi söyleyecektin???
Eveeeet yilbasi gectigine gore gonul rahatligiyla icinizi karartabilirim kizlarBiliyorsunuz en son Masal tepki olarak yemek yemiyordu,buna yeteri kadar uzulup sizlerinde sayesinde tam kabullenmistimki 3 hafta once tam sabah ise gidecem annem, kizim sen gittigin an Masal icine kapatiyor kendini kafasibi biryere dayayip dusunuyor sen gelene kadar kipirdamiyor ben gidiyorum yanina itekliyor istemiyor dedi (ki Masal sevgi dolu bir cocuktur ve anneanneyide cok sever).Ben servise yetismek icin evden cikarken sadece aglayarak bunu simdi ise fiderkenmi soyluyorsun anne dedim ve aglaya aglaya gittim okuldada tum gun Masalin o hali gozumun onune geldi durdu.isten mi cikmam lazim diye sorguladim durdum,kizim icin hersey feda ama benim calismam kizimla 3 kat daha verimli ilgilenmemi sagliyor diye kafam allak bullak ne yapsam diye dusunurken eve geldim ve meger annemde artik donmek istiyormus.Cok uzuldum artik karar benden cikmisti tek carem isten cikmak olacakti.Bide bunun uzerine Masal basta olmak uzere butun ev halki bir salgina tutuldukmu 2 hafta boyunca yuksek ates ,öksuruk ,grip,kusma,geniz akintisi.....vb sayisiz ilac.Biz yetiskinler bile antibiyotik haplarla iylesemedik ve antb igne vurulmaya basladik.O hasta halde hasta bir bebege bakmasi nasil zor nasil zordu anlatamam.wc ye bile gitmeme izin vermedi bir hafta rapor aldim ölduk ölduk dirildik.Yilbasi icin biryerden bilet almistik egleniriz diye tabi gitmek ne mumkun atesler icinde kusarak girdik yeniyila.istah deseniz hicbirsey yemek istemiyor vb vb vb neyse iciniz yeteri kadar daraldiysa bitirim simdi cok sukur sadece oksuruk kaldi daha iyiyiz.ikinci donem de kesin isten cikmak zorundayim iste boleeeee.
Dogum gunu hazirliklari baslamis maasallahBen konseptimi 1 yas dogum gununden sonra vermistim,acikliyorummmm konseptim KELEBEK Cok severim kelebekleri,Masalda resimlerini seviyor.Size sorum sizce kelebegin rengi; pembe- mormu yoksa ; acik (pembe, mavi ,sari) mi.Bide kizlar sizler hangi programi kullaniyordunuz belki simdiden program calissam yapabilirmiyim ki poffff.Gecen yil hizirannem MUTLUANNEM yapmisti ama arkadaslarima zahmet vermek istemiyorum.
Beterin beteri varmış benim ruj haline şükretsinResim çok var da buraya eklemek zor oluyor instagram yok mu sende canım Öperim ruja parmak atan prensesimi
çoğunluk (2 defa izledim)- Seren Yüce'nin filmi. söylemesi ayıp, kendisiylen bir festival vasıtasıyla tanışmışlığım var. Settar Tanrıöğer'le de"sabahlıklı, elinde sigara, saç-baş dağınık bir şekilde gündelikçiyle kahvaltı yapan kadın" teması ahanda bu "filim"den
Vavien (4 defa izledim) - Taylan kardeşlerin filmi. Binnur Kaya'nın "silik ve sinik evhanımı" oyunculuğu süper
Yeraltı (2 defa izledim) - Zeki Demirkubuz filmi. Film Ankara'da çekilmiş bu arada"Allaaam, nassı bir oyunculuk yaw" diyerek Engin Günaydın'ı alkışlamıştım filmde geçen "Ankara sıkıntısı"nın Nuri Bilge Ceylan'a tatlı bir gönderme olduğunu beirtmek isterim
Saç - Tarlabaşı'na ve Nazan Kesal'in oyunculuğuna güzel bir bakış.Türkiye'de tek kopyayla istanbulda Beyoğlu'nda oynamıştısırf o film için İstanbul'a gitmiştik. yani, ülkemizde o filmi gören insan türünün son örneklerindenim sahaf festivaline de yakalanmıştık
Bizim Büyük Çaresizliğimiz- Seyfi Teman'ın son filmi. hem sinemada hem DVD'de 3 defa izledim. yönetmeni genç yaşında geçtimiz yıllarda kaybettik. bu da bir Ankara filmi. Ankara filmlerinin sisli-puslu ve kahramanlarının hastalıklı oluşuna dikkat ediniz.
Dolls - Takeshi Kitano' nun filmi. 2 defa izledim. DVD'si var mı bilmiyorum :26: Ankara'yı altüst edip "korsancı"da bulabilmiştik. Filmin şarkısı dilime dolanmıştı
11'e 10 Kala ve Gözetleme Kulesi-Pelin Esmer. kendisiylen de festivalde tanışmıştım hatta film çıkışı beni bulup filmi beğenip beğenmediğimi sormuştu:18:
köprüdekiler-Aslı Özge'nin bol ödüllü filmi. kendisini ve dobra duruşunu yine bir festivalde tanımıştım. bu genç yaşında bu kadar güzel film ve bu kadar açık sözlülük
made in Europe ve Bornova Bornova - İnan Temelkuran. nesil çatışmasını konu almayan tek "Avrupa'da Türkler" temalı film. yönetmenin kendisi de oynuyorBornova Bornova ise, çekildiği şehirde gösterime girmeyen tek filmdir. İzmir'liler utanmışmıdır acaba
veee tabiki Bir Zamanlar Anadolu'da (üstüste 2 defa olmak üzere toplamda 3 defa, kamera arkasıyla hem festivalde hem DVD'de izledim) aslında bir Nuri Bilge Ceylan hastasıyım. her filmini 2-3 defa izlerim. 15 dakika bir diyalog olmasına ve sigara ucunun çıtır çıtır yanma sahnelerinden bolca olmasına rağmen
genel olarak, "hastalıklı" film hastasıyım. o yüzden liste pek "sağlıklı" görünmeyebilir. oyuncuların uzun uzun sigara içip, 15 dakikada bir konuştuğu, silik tiplerin "kahraman" olma fırsatını yakaladıkları festival yada "tek kopya" filmler.
not: evet, her filmi imkanım oldukça 2'den fazla hatta üstüste 2 defa izliyorumkonusu olmayan filmler olduğu için sadece oyunculuğa bakabiliyorum.
başka bi'not: evet, festivale çok gidiyorum
capon filmini kastetmiştim ama bu da iyi olduben de cok severim festival filmlerini... nuri bilgenin "bir zamanlar anadoluda" hariç hepsiniizledim. ferzan özpeteğin de bütün filmlerini izledim.. vavien i de.. demirkubuz ve diğerlerine bakıcam. oldu mersüüüü
selam güzel anneler,
her zamanki rutin ev işinide bitirdimçağlaya yemek yaptım cereni okula yolladım çağlayı uyuttum çok şükür bende biraz oturdum akşama yemek yapmıycam çok mutluyum
az önce cerenin okulundaki psikolojik danışman beni aradı:))baby hanım nasılsınız ne zamandır gelmediniz sorunlar halloldumu dedi
dedim yesssbi sorun yok ama şu karşı komşumada sinir olmuyo degilim
dedim cerenle aramız fena degilartık daha sabırlıyım:18:1 aydır sanırım 2 defa falan çimzirmişimdir:18:iyi dedi bende gelişme varmış begendi şaka bi yana eskisi gibi çocuga tepki göstermiyorum relax oluyorum:86:bazen öyle şeyler yapıyoki ama yine relax oluyorum:86:insan 30 una doğru baya olgunlaşıyomuş onu anladım olgun bir meyve gibi
kırk yaş gençligin yaşlılıgı,,,elli yaş yaşlılıgın gençligidir
çok dogru
Bende isterin o olgunluktan çünkü bağırdığım çok oluyor birde arada ellerine pat pat yapıyorum sonuç mahir öpücük dediğimde ıııı diyor kafasını yana sallayarak olmaz deyip öpmüyor halbuki babasını defalarca öptüğü oluyor .. Şimdiye kadar takmıyordum ama dün çok zoruma gitti(
Ay unutmuşum bide hayvanların olduğu bi tema var onada nette gezerken böyle bi pasta gördüm ve çok beğendiğim için pastaya uygun tema olarak seçtim.çok oldum ama burda kimse bunlardan anlamıyo beni bi siz anlıyosunuz kızlar
Bende isterin o olgunluktan çünkü bağırdığım çok oluyor birde arada ellerine pat pat yapıyorum sonuç mahir öpücük dediğimde ıııı diyor kafasını yana sallayarak olmaz deyip öpmüyor halbuki babasını defalarca öptüğü oluyor .. Şimdiye kadar takmıyordum ama dün çok zoruma gitti(
bizimki de, "yavrıııım, tombalaaam, guzuuuuum, sarı gavunuuuum" diye yanağını öpmeye kalksam başını hafifçe çekiyor. belli ki sevmiyorbaşkalarını da öpmemediğini ve öptürmediğini görünce içim rahatlıyor beni öpmeyip babasını öpse, çocuğa birşey demem, direkt babasına girişirim "niye öptürüyorsun" diye
1 aydır sanırım 2 defa falan çimzirmişimdir:18:iyi dedi bende gelişme varmış begendişaka bi yana eskisi gibi çocuga tepki göstermiyorum relax oluyorum:86:bazen öyle şeyler yapıyoki ama yine relax oluyorum:86:insan 30 una doğru baya olgunlaşıyomuş onu anladım olgun bir meyve gibi
pastanın üstündeki hayvanlar yeniyor mu :26: hani para veriyoruz, hepsi yenecek cinsten olsun isteriz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?