2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin canim demekki kizim beni yaninda istiyor vazgecilmeyecek bir iste degil zaten hih
Canimkonsepti cok begendim ama seni ekstra yormayacaksa bakariz ozaman hele bir islerini yoluna koy daha zaman cok ,kocaman koskocaman opudun.( mira cok sansli,icimden geldi )

Canım yaa çok dolmuşsun yine.. Ama boşver bu günler geri gelmez kızınla bol bol vakit geçir.. Şu anda sana ihtiyacı var.. İş her zaman olur.. Ama bebeğinin bu zamanları bir daha geri gelmeyecek..

Çok güzelmiş güle güle kullanın canım..

Yavrukedim de bizim hediyelerimizin fotosunu koyacaktı ama sanırım fırsatı olmadı

chihiro; bana film ismi söyleyecektin???

çoğunluk (2 defa izledim)- Seren Yüce'nin filmi. söylemesi ayıp, kendisiylen bir festival vasıtasıyla tanışmışlığım var. Settar Tanrıöğer'le de "sabahlıklı, elinde sigara, saç-baş dağınık bir şekilde gündelikçiyle kahvaltı yapan kadın" teması ahanda bu "filim"den

Vavien (4 defa izledim) - Taylan kardeşlerin filmi. Binnur Kaya'nın "silik ve sinik evhanımı" oyunculuğu süper

Yeraltı (2 defa izledim) - Zeki Demirkubuz filmi. Film Ankara'da çekilmiş bu arada "Allaaam, nassı bir oyunculuk yaw" diyerek Engin Günaydın'ı alkışlamıştım filmde geçen "Ankara sıkıntısı"nın Nuri Bilge Ceylan'a tatlı bir gönderme olduğunu beirtmek isterim

Saç - Tarlabaşı'na ve Nazan Kesal'in oyunculuğuna güzel bir bakış.Türkiye'de tek kopyayla istanbulda Beyoğlu'nda oynamıştı sırf o film için İstanbul'a gitmiştik. yani, ülkemizde o filmi gören insan türünün son örneklerindenim sahaf festivaline de yakalanmıştık

Bizim Büyük Çaresizliğimiz- Seyfi Teman'ın son filmi. hem sinemada hem DVD'de 3 defa izledim. yönetmeni genç yaşında geçtimiz yıllarda kaybettik. bu da bir Ankara filmi. Ankara filmlerinin sisli-puslu ve kahramanlarının hastalıklı oluşuna dikkat ediniz.

Dolls - Takeshi Kitano' nun filmi. 2 defa izledim. DVD'si var mı bilmiyorum :26: Ankara'yı altüst edip "korsancı"da bulabilmiştik. Filmin şarkısı dilime dolanmıştı

11'e 10 Kala ve Gözetleme Kulesi-Pelin Esmer. kendisiylen de festivalde tanışmıştım hatta film çıkışı beni bulup filmi beğenip beğenmediğimi sormuştu :18:

köprüdekiler-Aslı Özge'nin bol ödüllü filmi. kendisini ve dobra duruşunu yine bir festivalde tanımıştım. bu genç yaşında bu kadar güzel film ve bu kadar açık sözlülük

made in Europe ve Bornova Bornova - İnan Temelkuran. nesil çatışmasını konu almayan tek "Avrupa'da Türkler" temalı film. yönetmenin kendisi de oynuyor Bornova Bornova ise, çekildiği şehirde gösterime girmeyen tek filmdir. İzmir'liler utanmışmıdır acaba

veee tabiki Bir Zamanlar Anadolu'da (üstüste 2 defa olmak üzere toplamda 3 defa, kamera arkasıyla hem festivalde hem DVD'de izledim) aslında bir Nuri Bilge Ceylan hastasıyım. her filmini 2-3 defa izlerim. 15 dakika bir diyalog olmasına ve sigara ucunun çıtır çıtır yanma sahnelerinden bolca olmasına rağmen

genel olarak, "hastalıklı" film hastasıyım. o yüzden liste pek "sağlıklı" görünmeyebilir. oyuncuların uzun uzun sigara içip, 15 dakikada bir konuştuğu, silik tiplerin "kahraman" olma fırsatını yakaladıkları festival yada "tek kopya" filmler.

not: evet, her filmi imkanım oldukça 2'den fazla hatta üstüste 2 defa izliyorum konusu olmayan filmler olduğu için sadece oyunculuğa bakabiliyorum.

başka bi'not: evet, festivale çok gidiyorum

canım arkadaşım, rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. bizler bile çocuklarımız hastayken zorlanıyoruz, o yüzden eminim annen için daha zordur.. anneciğin okadar fedakarlık yaptı yerini yurdunu bırakıp ta nerelere geldi sırf sizin için.. kreşe başlayacak zamana kadar az daha sabret çalışmak için ve evladının yanında ol canım.. yazık çok üzüldüm kuzuma

canım bende netten araştırıken kelebek temalı bir şey bulup lazım olursa diye indirmiştim.. özel albümüme yükleyeceğim

Beterin beteri varmış benim ruj haline şükretsin Resim çok var da buraya eklemek zor oluyor instagram yok mu sende canımÖperim ruja parmak atan prensesimi

malesef instagram yok, ama farz olacak bu gidişle onuda yapacağım :)

ooo güle güle giysin masal çok güzelmiş, çok yakışır kuzucuğa..

capon filmini kastetmiştim ama bu da iyi oldu ben de cok severim festival filmlerini... nuri bilgenin "bir zamanlar anadoluda" hariç hepsiniizledim. ferzan özpeteğin de bütün filmlerini izledim.. vavien i de.. demirkubuz ve diğerlerine bakıcam. oldu mersüüüü

kızlar doğum günü teması için seçtiklerimi özel albüme ekledim..
fikirlerinizi bekliyorum
çok içime sindi yüzde bi milyon bu olcak sanırım

capon filim olarak olaraktan sadece dolls'u izledim dostum zaten Kitano'nun diğer filmleri genelde "yakuza" tabir edilen mafyamsı tiplerin bilindik kavgalı-dövüşlü diyalog(suzluk)ları ama anime olarak Miyazaki'nin bütün filmlerini 3-5 defa izlemişliğim var Hayao Miyazaki ve Goro Miyazaki (baba-oğul bunnar) filmleri bir de "One piece" hayranıyım. söylemesi ayıp, 2010 Capon yılı münasabetiylen One Piece'nin çizeri Ankara'ya gelmişti, bendeniz için de bir karakter çizmişti. hala saklarım bir de hocam, Caponya'dan anime havlusu getirmişti. bir de arkadaşım, Caponya'dan saçlara takılan, aynı zamanda yemek yenen ve aynı zamanda da ara sokakta size musallat olan sapığa saplayabileceğiniz kalitede 1 çift çubuk getirmişti ayy, herşeye maydonoz gibi oldum, hiç de sevemm öyle tipleri pardon, konuyu da dağıttım ama siz anladınız meramımı

Bende isterin o olgunluktan çünkü bağırdığım çok oluyor birde arada ellerine pat pat yapıyorum sonuç mahir öpücük dediğimde ıııı diyor kafasını yana sallayarak olmaz deyip öpmüyor halbuki babasını defalarca öptüğü oluyor .. Şimdiye kadar takmıyordum ama dün çok zoruma gitti (

Bütün öğleden sonramı doğum günü teması bakarak geçirdiğime inanamıyorum şimdi beğendiklerimi paylaşıyor kamuoyuna sunuyorum.
Bu arada bende sizin hikayeniz filmine gitmek istiyorum eşimle.
filli ve balonlu olanı tam araştıramadım ama ikisini çok yakıştırdım.dinazorlu olanıda musaba dinazor kuyruğu dikmeyi düşündüm.bakalım siz ne diyeceksiniz.hamileliğim sebebiyle geçen seferki gibi kalabalık olmayacak ama çocuklar için daha fazla eğlenecekleri etkinlik düşünücem o zamana kadar.

Ay unutmuşum bide hayvanların olduğu bi tema var onada nette gezerken böyle bi pasta gördüm ve çok beğendiğim için pastaya uygun tema olarak seçtim.çok oldum ama burda kimse bunlardan anlamıyo beni bi siz anlıyosunuz kızlar

Eklentiler

• $animal2.webp
    14 KB · Görüntüleme: 53

bizimki de, "yavrıııım, tombalaaam, guzuuuuum, sarı gavunuuuum" diye yanağını öpmeye kalksam başını hafifçe çekiyor. belli ki sevmiyor başkalarını da öpmemediğini ve öptürmediğini görünce içim rahatlıyor beni öpmeyip babasını öpse, çocuğa birşey demem, direkt babasına girişirim "niye öptürüyorsun" diye

Güzel çiçekcim ne olur kendini bu kadar hırpalama bak bende sıf oğlum için iş kariyer ne varsa askıya aldım ki bu konuda verdiğim emek inanılmaz olmasına rağmen .. Iş aş olur ilerde hiç takma kafanı , masal annesini istiyor ki bu çok doğal kıyamam kuzuma , inş herşey gönlüne göre olur ve mutlu olursunuz .. Bu yeni yılın size sağlık ve huzur getirmesini diliyorum ..

pastanın üstündeki hayvanlar yeniyor mu :26: hani para veriyoruz, hepsi yenecek cinsten olsun isteriz de

Oyy oy kıyamam.. Bu ara topikteki annelerimizin çoğu alınganlık yapıyor galiba..:))
Canım hiiiç takmayın bu durumları.. Taktığınızı da bebişlere belli etmeyin bence.. Çünkü onlar cin gibiler CİN.. herşeyin farkındalar ve bunu çok güzel kullanıyorlar..

Oda ilginçmiş ! Bizde baba oğlan akıllı kaçanı kovalıyor o yüzden seni değil beni öpüyor diye bîr tezi var ama pek kanaat getiremiyorum ..
Oğlum bugün ortalığı süpürürken elektrik süpürgeden rahatsız olup kulakları tıkayıp evin içinde gezindi şok oldum bu kadar paşa olunurmu yaw :))

Birde ana kucağını ters çevirip üzerinden atlıyor baktı altladığı Demir sert gidip bahtaniye getirip üzerine koydu ordada şok ben tabiki ne kadar tatlı bu çoçuğun canı :))

dostum, bendeniz bizim oğlan doğduğundan beri hiç sesimi yükseltmedim. sadece "yavrum, kuzum dökme sütü. bak döküldüüü" diye üzüntümü ifade edip, kırdığı döktüğünü beraber topladım.
bağırdığım gün gelecek diye ödüm kopuyor :18: kendime ve tüm topiğe "sabr-ı cemil" diliyorum içtenlikle umarım bebeklerimizle "sabırlı ve şefkatli" bir ömür geçiririz de bizi "ana" bilip, elalemin oğlu veya kızını gördüklerinde bizi satmazlar evet, şimdiki sabır ve şefkatimle oğlumdaki yerimi sağlama alıp, "gelin" tabir edilen yardımcı kadın oyuncuya yer bırakmamayı hedefliyorum

pastanın üstündeki hayvanlar yeniyor mu :26: hani para veriyoruz, hepsi yenecek cinsten olsun isteriz de

hee yeniyo ama ben yemeyi pek tercih etmiyorum.bu arada o kadar filmi hangi arada derede seyrettiniz ben işte hauseyi zor seyrediyorum.türk sinemasını sevmiyorum ben ya çok entel yada çok afadersiniz belden aşağı korku filmleri bile komik geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…