Bütün öğleden sonramı doğum günü teması bakarak geçirdiğime inanamıyorum şimdi beğendiklerimi paylaşıyor kamuoyuna sunuyorum.
Bu arada bende sizin hikayeniz filmine gitmek istiyorum eşimle.Eki Görüntüle 917964 Eki Görüntüle 917965 Eki Görüntüle 917967 Eki Görüntüle 917968
filli ve balonlu olanı tam araştıramadım ama ikisini çok yakıştırdım.dinazorlu olanıda musaba dinazor kuyruğu dikmeyi düşündüm.bakalım siz ne diyeceksiniz.hamileliğim sebebiyle geçen seferki gibi kalabalık olmayacak ama çocuklar için daha fazla eğlenecekleri etkinlik düşünücem o zamana kadar.
Eveeeet yilbasi gectigine gore gonul rahatligiyla icinizi karartabilirim kizlarBiliyorsunuz en son Masal tepki olarak yemek yemiyordu,buna yeteri kadar uzulup sizlerinde sayesinde tam kabullenmistimki 3 hafta once tam sabah ise gidecem annem, kizim sen gittigin an Masal icine kapatiyor kendini kafasibi biryere dayayip dusunuyor sen gelene kadar kipirdamiyor ben gidiyorum yanina itekliyor istemiyor dedi (ki Masal sevgi dolu bir cocuktur ve anneanneyide cok sever).Ben servise yetismek icin evden cikarken sadece aglayarak bunu simdi ise fiderkenmi soyluyorsun anne dedim ve aglaya aglaya gittim okuldada tum gun Masalin o hali gozumun onune geldi durdu.isten mi cikmam lazim diye sorguladim durdum,kizim icin hersey feda ama benim calismam kizimla 3 kat daha verimli ilgilenmemi sagliyor diye kafam allak bullak ne yapsam diye dusunurken eve geldim ve meger annemde artik donmek istiyormus.Cok uzuldum artik karar benden cikmisti tek carem isten cikmak olacakti.Bide bunun uzerine Masal basta olmak uzere butun ev halki bir salgina tutuldukmu 2 hafta boyunca yuksek ates ,öksuruk ,grip,kusma,geniz akintisi.....vb sayisiz ilac.Biz yetiskinler bile antibiyotik haplarla iylesemedik ve antb igne vurulmaya basladik.O hasta halde hasta bir bebege bakmasi nasil zor nasil zordu anlatamam.wc ye bile gitmeme izin vermedi bir hafta rapor aldim ölduk ölduk dirildik.Yilbasi icin biryerden bilet almistik egleniriz diye tabi gitmek ne mumkun atesler icinde kusarak girdik yeniyila.istah deseniz hicbirsey yemek istemiyor vb vb vb neyse iciniz yeteri kadar daraldiysa bitirim simdi cok sukur sadece oksuruk kaldi daha iyiyiz.ikinci donem de kesin isten cikmak zorundayim iste boleeeee.
Oyy oy kıyamam.. Bu ara topikteki annelerimizin çoğu alınganlık yapıyor galiba..:))
Canım hiiiç takmayın bu durumları.. Taktığınızı da bebişlere belli etmeyin bence.. Çünkü onlar cin gibiler CİN.. herşeyin farkındalar ve bunu çok güzel kullanıyorlar..
hee yeniyo ama ben yemeyi pek tercih etmiyorum.bu arada o kadar filmi hangi arada derede seyrettiniz ben işte hauseyi zor seyrediyorum.türk sinemasını sevmiyorum ben ya çok entel yada çok afadersiniz belden aşağı korku filmleri bile komik geliyo.
Çok beğendim CNm . Benimde geçen seneden hediye gelen maymun ve dinazor kostümü var acaba onlardan birimimi seçsem hazır orijinal kostüm işi de haledilmiş olur ne dersiniz ..
Oda ilginçmiş ! Bizde baba oğlan akıllı kaçanı kovalıyor o yüzden seni değil beni öpüyor diye bîr tezi var ama pek kanaat getiremiyorum ..
Oğlum bugün ortalığı süpürürken elektrik süpürgeden rahatsız olup kulakları tıkayıp evin içinde gezindi şok oldum bu kadar paşa olunurmu yaw :))
Birde ana kucağını ters çevirip üzerinden atlıyor baktı altladığı Demir sert gidip bahtaniye getirip üzerine koydu ordada şok ben tabiki ne kadar tatlı bu çoçuğun canı :))
kujum hoşgeldin iyiki geldin sefalar getirdin canım
nede yakışmıştır güzelime.. iyi yapmışsın annesi.. birde poz verip beraber parıl parıl dudaklarla bi resim çekseydinizde bizde görseydik, oldu mu hiç
azrada geçen gün aynısını yaptı.. yalnız ruju çevirip çıkarmayı akıl edemeyince parmağını içine daldırmış, sonra eliylede dudağına sürmüş.. buda rujumun son hali:
Eki Görüntüle 917759
pınardacım hadi gözün aydın canım.. çok sevindim.. geç yürüyen hızlı başlar derlerya boşa değilmiş demekki.. baksana yürümekle yetinmeyip koşmaya başlamış..
canım çok geçmiş olsun.. bu sıralar herkeste bir hastalık var malesef..
inşallah en kısa zamanda atlatırlar yavruların.. kıyamam güzellerime
temanız çok güzel ve çok orjınal olmuş canım.. ve artı senin yapacaklarınla beraber ortaya çok güzel bir doğum günü çıkacak eminim..
ben çok uzun zamandır azranın sadece öğlen yemeğini ayrı pişiriyorum.. 3 ana öğün bizdede. aralarda da meyve veriyorum. birde emziriyorum.inat edip emzirmezsem yemeğini güzel yiyor, emzirirsem kolayına geliyor heralde yemek yemiyor. böyle garip bir durumdayız.. akşamda yemeğin tuzunu çok az atıyorum, ve zeytinyağıyla yapıyorum azrada bizim yemeklerimizden yiyor..
allah iyiliğini versin meleğim emi?sesli güldüm yani.. çöp adam cin ali mi?
canımsın benim ya çok seviyorum seni, bitanesin sen
ahh canım yaa, çok büyük geçmiş olsun. inş sonuçlar tertemiz çıkarda uzamadan sağlıcakla evinize dönersiniz.. çok etkilendim rabbim acil şifalar versin.. heleki siz gibi gurbette olabların işi daha zor, rabbim yardımcınız olsun:26:
canım geçmiş olsun.. başka bir doktora götürseniz, gerçi ozamanda delik deşik ediyolar çocuğu oda ayrı bir üzüntü sebebi..
atlatırsınız inşallah annesi, kendini hırpalama bu kadar, sen değerlisin bizim için.. sen güçlü olki yavrucakda çabuk toparlasın:26:
kızlar doğum günü teması için seçtiklerimi özel albüme ekledim..
fikirlerinizi bekliyorum
çok içime sindi yüzde bi milyon bu olcak sanırım
duana amin diyorum:)banada öyle bir ev nasip etsin inşallah:)
geçen tvde magazin progmanında seren serengilin evini çekmişlerdi,beykozda oturuyomuş:)aklıma sen geldin dedim acaba bizim beykoz ona yakınmıdır komşumudur:))aman boşver zaten kıcık bir kadın
enes içinde evet doktora bi sor bakalım ilaç için ne diycek,sobanın iside öksürmesine sebep olabilir cnm..
tatlım ben sadece olaya başka açıdan bakta biraz rahatla diye aileni falan yazdım,tabiki kendi hayatıma bakarak kimsenin acısını hafife almıyorum ki çok şükür ailem ilgisizde olsa iyiki varlar diyorum. sadece şunu demek istedim çok şükür torunlarına ilgili insanlarmış,bunu düşün rahatla diye yazdım.yoksa ne haddime...
tabi yardım alman gerekiyosa almalısın,ne diyim Allah yardımcın olsun...
Kızlar meningokok aşısını yaptıran var mı aranızda. Doktorumuz yaptırmamızı önerdi aşıyı aldık yarın hastanede yaptıracaz. Şu aşı olayı beni hep geriyo umarım sıkıntısız atlatırız.
kız sen bi sus zaten 25 gibi duruyosunhiç yaşını göstermiyosun gerçi bende göstermiyorum ee kim bu yaşını gösterenler ortaya çıksın hemen
bende cereni servise indirdigimde liseli gençleri hep bizim aptmanın önünde sigara içerken görüyorum ''yavrum etmeyin yazıktır daha çok gençsiniz''diyorum
bizim içimiz geçmiş abla diyolar:))
neyse bak şu yazı hoşuma gitti
kırk yaş gençligin yaşlılıgı,,,elli yaş yaşlılıgın gençligidir
çok dogru
Eveeeet yilbasi gectigine gore gonul rahatligiyla icinizi karartabilirim kizlarBiliyorsunuz en son Masal tepki olarak yemek yemiyordu,buna yeteri kadar uzulup sizlerinde sayesinde tam kabullenmistimki 3 hafta once tam sabah ise gidecem annem, kizim sen gittigin an Masal icine kapatiyor kendini kafasibi biryere dayayip dusunuyor sen gelene kadar kipirdamiyor ben gidiyorum yanina itekliyor istemiyor dedi (ki Masal sevgi dolu bir cocuktur ve anneanneyide cok sever).Ben servise yetismek icin evden cikarken sadece aglayarak bunu simdi ise fiderkenmi soyluyorsun anne dedim ve aglaya aglaya gittim okuldada tum gun Masalin o hali gozumun onune geldi durdu.isten mi cikmam lazim diye sorguladim durdum,kizim icin hersey feda ama benim calismam kizimla 3 kat daha verimli ilgilenmemi sagliyor diye kafam allak bullak ne yapsam diye dusunurken eve geldim ve meger annemde artik donmek istiyormus.Cok uzuldum artik karar benden cikmisti tek carem isten cikmak olacakti.Bide bunun uzerine Masal basta olmak uzere butun ev halki bir salgina tutuldukmu 2 hafta boyunca yuksek ates ,öksuruk ,grip,kusma,geniz akintisi.....vb sayisiz ilac.Biz yetiskinler bile antibiyotik haplarla iylesemedik ve antb igne vurulmaya basladik.O hasta halde hasta bir bebege bakmasi nasil zor nasil zordu anlatamam.wc ye bile gitmeme izin vermedi bir hafta rapor aldim ölduk ölduk dirildik.Yilbasi icin biryerden bilet almistik egleniriz diye tabi gitmek ne mumkun atesler icinde kusarak girdik yeniyila.istah deseniz hicbirsey yemek istemiyor vb vb vb neyse iciniz yeteri kadar daraldiysa bitirim simdi cok sukur sadece oksuruk kaldi daha iyiyiz.ikinci donem de kesin isten cikmak zorundayim iste boleeeee.
kız sen nerden gördün ckirikoyu bende görmek istiyorum 40 40 diyip duruyorrr
sekersizim fikir ayrılıgından cok benim dedigim acık ve dogru
bunu ben uydurmadım
ben herkezin ne niyetli oldugunu ögrendim
iyi olmanızı istedigimden bebeklerinizide bebegim gibi gördügümden bu anlatma cabam sekersizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?