2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok beğendim CNm . Benimde geçen seneden hediye gelen maymun ve dinazor kostümü var acaba onlardan birimimi seçsem hazır orijinal kostüm işi de haledilmiş olur ne dersiniz ..

zor bir durum dostum :26:Masal'ın içine kapanık hali annenizde de üzüntü yapmıştır, toruna bakmak konusunda motivasyonu düşmüş olabilir. meleğim hanım güzel demiş. iş yada para birşekilde bulunur yada insan idare edebilir. çalışmanız aile bütçesine çok mu gerekli yada işi bırakırsanız çok mu sarsılırsınız acaba :26:anneniz dönmek istiyorsa ve Masal sizsiz olamıyorsa... hayırlısı olsun derim.

Alınganlık yapmayım diyorum ama olmuyor .. Üzüldüğümü anlıyor sıpa belkide bilerek yapıyor ) cinler gerçekten katılıyorum bunlar bizleri parmaklarında oynatmaya başladılar bile ..

bu kadar filmi Orhan Cemal'den önce izledim 2 yıldır pek film izlemedim zaten takip ettiğim yönetmenler henüz çekimde onlar film yapana kadar Orhan Cemal büyür bana da festival yolları görünür inşallah. (tüm Türkiyede tek kopya oynayan küf filmi vardı. ona çok yandım ) ha, pardon 1 tane filmi "korsancı"dan bulup oğlan uyuduçka izleyebilmiştim :44:

dostum ne yapalım, ben de entel dantel filmleri seviyorum verin elinizi orta yolda, Münir Özkul-Adile Naşit filmlerinde anlaşalım. onların filmini sevmeyen yoktur. hem de aile filmi

Çok beğendim CNm . Benimde geçen seneden hediye gelen maymun ve dinazor kostümü var acaba onlardan birimimi seçsem hazır orijinal kostüm işi de haledilmiş olur ne dersiniz ..

niye olmasın meleğim kostümünde varmış ben kuyruk dikicem bide dinazor maketleri koyucam çocuklar içinde başlarına dinazor külah yapıcam inş.sayı az olacağı için zorlamayacaktır.ikimizinde aynı olur ne güzel.
bambucan teman tam kızlar için çok beğendim kuşları çok yakıştırıyorum bence bu olsun.

hakikaten paşa ama akıllı bir paşa. kulağını tıkaması veya battaniyenin yumuşatıcı etkisini de biliyor gözümde canlandırdım da...

dostlarım saatlerimiz ilerlerken, ben evden geri kalmayayım diyorum. bana müsaade, hoşta kalınız tezce geliniz efem

benim annemde musab bilale 4 ay baktı sonra niyeyse sıkıldığını itiraf edemedi çok gururludur kendisi ve eşimi bahane edip bizi yüzüstü bıraktı kendisiyle 1 seneye yakın görüşmedim sonra rüyalarıma girmeye başladı ve şimdi konuşuyoruz ama yaptığını unutamıyorum.şunu anladım ki hayatta Allahtan başka kimseden beklenti içine girmeyeceksin ama sonra bakıcımız çıktı çok şükür eşimle çok memnunuz ve geriye bakmıyoruz.demek istediğimi anlamışsındır zaten çiçek peki işi bıraksan tekrar memuruyete dönebiliyormusun eğer öyleyse kreş çağına kadar çalışmayabilirsin arkadaşım.

Bu ruj bana tanıdık geliyor :)) bizdede bir ruj mefta oldu ordan tanıdım :))
Çöp veya cin Ali bize uyar gibi geldi ama sonra çok iticide olabilir zaten oğlum cin Ali misali birde teması o olursa sanki yergi gibi olur pöff bilemedim şimdi dur bakalım zaman var daha bulucaz birşeyler ..

kızlar doğum günü teması için seçtiklerimi özel albüme ekledim..
fikirlerinizi bekliyorum
çok içime sindi yüzde bi milyon bu olcak sanırım

Az evvel baktım çok beğendim azrama yakışır iyi düşünmüp ve bulmuşsun.. Bencede bu olmalı çok şirin çünkü birde kuş çok tatlı resedilmiş ..

Kızlar meningokok aşısını yaptıran var mı aranızda. Doktorumuz yaptırmamızı önerdi aşıyı aldık yarın hastanede yaptıracaz. Şu aşı olayı beni hep geriyo umarım sıkıntısız atlatırız.

bambucan çok şeker görünüyolar cicim bencede yüzde bir milyon bu olsun. Üzerindeki kuşlar da çok tatlı aynı azraya benziyo:) Yerim o kuşu ben.

canım ben ünlülere yakın oturuyorum arabayla 5dk mesafe demet akalın asena kıraç sibel can vb ünlüler burda benim baba evim dahada yakın gel götürüyüm seni camlarına taş atarsınnn

doktorumuz önermişti kem küm dedim ama bir dahaki gidişte yaptıracağım, yan etkisi olmuyormuş diye duydum, hayırlısı.. bir de aşıyı niye siz aldınız?

kız sen nerden gördün ckirikoyu bende görmek istiyorum 40 40 diyip duruyorrr

sekersizim fikir ayrılıgından cok benim dedigim acık ve dogru
bunu ben uydurmadım
ben herkezin ne niyetli oldugunu ögrendim
iyi olmanızı istedigimden bebeklerinizide bebegim gibi gördügümden bu anlatma cabam sekersizim

canım cok gecmiş olsun rabbim sifa versin zor sürec geciriyorsunuz
bizde hastalar kervanındanız inş atlatırız :2:

Neyse. Dusundugun için tesekkur ediyim bari. Uydurdun demedi kimse zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…