2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kesin CNm sana benzemiş :)) yakında depresyonumu üüşüttümde diyebilir :))
Maşallah Minnak kızıma helal sans şimdiden damardan giren şarkılar öğreniyor .. Çağlama mini mini bir kuş doğmuştur şarkısı öğret annesi baksana potansiyel güzel çağlam ..

amin canım inş dogrudur
melegim inş benimkide kesinleşir seninde haberini alırız hamileyim diye
benimkinden emin olamadım şimdi yarını beklicem

Hayırlısı olsun CNm ben artık öyle dua ediyorum Rabbim bakabileceksem nasip etsin diye diliyorum ..
Yarın öğren hemen söyle merakta koyma bizi ... Senin ne sınavın var CNm ben kaçırdım galiba olayı .,

ya demek senin test daha farklı bişey,hadi o zaman hayırlı olsun diyelim canım
hakkınıza hayırlısını versin rabbim,gönlünden geçen olsun

evet ya bana benzemiş çağlam:)aman evde bir tane depresyonunu üşüten var,ikinciye gerek yok:)
o hep mutlu olsun güzel yüzü hep gülsün

Hayırlısı olsun CNm ben artık öyle dua ediyorum Rabbim bakabileceksem nasip etsin diye diliyorum ..
Yarın öğren hemen söyle merakta koyma bizi ... Senin ne sınavın var CNm ben kaçırdım galiba olayı .,

Yarın acıktan liseyi bırakmıstım ya onun sınavı inş gecerim millet üni bitirdi ben hala lisedeyimmm
yarın ilk iş gelince size bildircem canım
bu ilgini cok seviyorum tesekkür ederim canım arkadasım

bugün doğum gününe gidecektik gitmedimkızlar iyi çok şükür ama burunları akıyodüşündüm bana hasta olan çocuklarını geitrdiklerinde nasıl sinir oluyorum ee dedim ben kıcık oldugum birşeyi başkasına yapmaya hakkım yok
o yüzden gitmedimceren çok üzüldü
olsun ben doğrusunu yaptım
off benimde içim sıkılıyo yinehayırdır inşallah
enerjim düşük
bi kocamla kavga ediyimde kendime geleyim:))

valla beybicim senin dediginde dogrudur bazı testler öyleymiş yanlıs pozitif gösteren yada zamanı gecince pozitif olan
ben yasamadım ama bir dolu bayan var yasayan inş degildir demekten baska dicek bişey yok
ben testi yapmadım sayalım yarın tekrar yapıyım en iyisi canım :26:
duan icin aminnn diyorum cok saol canımmm

Bu aşı ne için yapıliyor .. CNm ben bilmiyorum içeriğini hangi hastalıklar için uygulanıyormuş ..
Menenjit hastalığının aşısı canım. Özellikle küçük yaştaki çocuklarda çok sık görülüyomuş; bunu duyunca yaptırmaya karar verdim. Burada konuşulmadığı için de merak ettim.

İnanmıyorum
Ayy çok heyecanlandım bence hamilesin canım benim içime öyle doğuyo. Allahım hayırlısını versin.

cok saol canım inş içine dogan cıkar ben cok karısıgım ilkimcimmm dogru degilse diyede içimde tuhaf bir gerilim var
amin canım hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim bize

herkeze merhaba hava soguk diye eve geldim 2de tekrar sınavım var gidicem testte alıp yapıyım dedim bu kez negatifff cıktı
hakkımızda hayırlısı buymus demek
tutmadı test bana oyun oynadı bak benimde basıma geldi okumustum gebelik bölümlerinde
artık birdahaki aya inş melegimle tuttururuz :)

Son düzenleme:

Canım adet günün geçtikten bir kaç gün sonra dene bence(tabii adet olmazsan). Olmazsa bile daha sonra olur, canını hiç sıkma yaşın küçük, hem milyarlarca para harcayıp tüp bebek yaptıran ve netice alamayan bir sürü insan var. Senin ise dünya tatlısı bi oğluşun var. İkinci de olur Allahın izniyle.

Son düzenleme:

Öncelikle hezaman yanimda olup bana destek oldugunuz icin hepinize tek tek tsk ederim. Kizlar benim calismam acikcasi eve maddi olarak hemenhemen hicbir getiri saglamiyor.Annem Masala bakiyor diye destek amacli maasimin yarisini ona veriyodum geri kalan sevis ucreti, ogle yemegi,durumu olmayan ogrencilerime kirtasiye malzemesi .vb elime birsey kalmiyor.Ben calisinca esimin maasindan kesilen aile yardimini da dusunursek calismamin getirisi degil goturusu var.Fakat burada beni dusunduren manevi doyumdu.Ben is yerinde desarj olup eve oyle bir geliyordumki gerek esime gerek evime gerekse Masala normalde oldugumdan kat ve kat daha pozitif olabiliyordum.Yani nasil anlatsam bilemiyorum burada onemli olan inanin BEN degilim,sadece ben iyi hissettigimde bu otomatikmen kizima yansiyor.Evde islerle sabahtan aksama kadar bogusurken Masalla cook da kaliteli zaman gecordigimi soyleyemem ama isten eve geldigimde resmen bu olaya programlanmiscasina Masala odaklaniyordum.Yani sanki kendimi dusunuyormus gibi gorunsemde aslinda yine melegimi dusunuyorum.Bide itiraf etmeliyimki calistiktan sonra esimle olan kucuk sorunlarimda kalmamisti. Simdi burada kilit nokta calismak yada evde kalmak degil,kilit nokta KARS in SELIM ilcesinde calismak yada evde kalmak Gecen yili hatirlarsaniz calismiyordum ve ustune ustelik esimde yoktu,hersey omuzlarimda ama cooook mutluyduk neden cunku batida gerk hava kosullari gerekse sosyal ortam sayesinde kizimla cok guzel vakit geciriyorduk,fakat burada mumkun degil kizlar disarisi -25 derece ve market disinda gidecek biryer yok,heryer buz,kac kisi dusup kasini yardi adim atamiyorsun.iste sorun burada basliyor.Hayal edin sosyallige alismis bebeginiz ve siz eve mahkum yapacak birsey yok hergun ayni seyler, ev isi vb.Belli birsure sonra sinirlerin yipraniyor ve ne esine nede cocuga coooook da sabirla davranamiyorsunuz,iste benim korkum buydu.Ya cikarsam kizima karsi daha az sabirli olursam diye uzuldum biran.Okulda okudugum kitaplarla kendimi gelistiriyordum. . Ben icinde bulundugum durumu sizinle paylasmak icin yazdim bunlari.Ama tabiki pes etmek yok sonucta ben bir anneyim ve bir yolunu bulurum kizim ve kendimi ayakta tutmak icin.Oncelikle SEKERSIZIMIN .tavsiyesiyle oyun grubu kuracagim,iki bebis buldum bile Masal tam kendine gelsin bulusturacagim.Sonra yari yil tatilinde memlekete zaten gidecegiz,bide esimi kandirip nisan gibi gidip 1 ay kalsam bide yazin giderim ohhhhhh ne guzeldir simdi bizim oralar miss gibi gunnuk guneslik Basinizi sisirdim kizlar ama kendimi anlatmak istedim,isten ayrilayi yine Masal icin istememistim fakat hayirlisi buymus,muccckkkkkk

BEYKOZ, tatlim sizede cok gecmis olsun umarim bu kisin son hastaligi olur ( biraz imkansiz bir istek olsada anne yuregi iste
Hamilelige gelince msjin beni cok heyecanlandirdi sonra okuyunca bi yanlislik olmus ama daha kesin belli olmazki bi adetini bekleyelim ki daha ilk deneme oooooo bence kisa sure isinde hayirli habei aliririz,en zoru karar vemekti sen hallettin o isi,darisi o cesareti bizimde hissetmemiz

TALAY, canim beni cok iyi anlamissin.Evet annemi anliyorum,hakvedigim bircok sey var,ama bir tarafimda cok burkuldu.Ben annemle defalarca konustum,baski yapmadim anne bak bunun donusu yok dedim birsuru ogrencimi oylece birakamam kesin kalacakmisin dedim 3 yil icin soz verdi bana,bende ona guvendim.Ya neyse oda hakli ama icim biraz buruk...

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.Benim elektrikli supurgemin performansi cok dustu yenilemek istiyorum ama okadar cok cesit varki sizlerin fikrini almak istedim.Sooyle super cekis gucu olan evdeki tum tozu pisi icine cekecek bir supurge istiyorum.Fakat sulu olanlarla ugrasamam,bide ihlasin supurgesi gibi 2 000 liradan fazla olan supurgelerede gucum yetmez,normal olanlardan fikirlerinizi bekliyorum.Siz ne derseniz onu alacagim

Sağlık olsun CNm artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :)) bu ara ben ovulation testi aldım oda negatif çıktı anam bende yumurta yokmuş nasıl hamile kalacaksam artık ( bir dahaki aya yine deneriz kismet diyelim dimi

Bosch un yeni çıkan çekiş gücü çok iyi olup ve hiç ses çıkarmayan elektrikli süpürgeyi öneririm burda netten alanların yorumlarını okudum hepsi çok memnun kalmışlar .. Bende almayı düşünüyorum .

Çok yerinde karar almışsın bravo düşünceli arkadaşım muck ..

Dün gece Mahir'in babası oturma odasında sızıp kaldı, bende Mahir'in uyku saati gelmişti alıp odasına götürdüm uyutmak için koydum ayağıma sallıyorum baktım mahir horr hor şeklinde horlama sesi çıkarıyor bir baktım babasıda salonda horluyor ve sesi geliyor :)) meğer oğlum onun taklidini yapıyormuş başladık gülmeye tabi :)) ne alem bu çoçuklar yaw

2000 lira mı dostum 2000 liranın üstüne 3-5 kuruş katıp, Doğan görünümlü Şahin alınır
kendim Fantom kullanıyorum, aşırı memnunum. susuz, hepa filtreli sade ama emiş gücü yüksek bir model. geçen yıl 200 tl bilem değildi. bir de birkaç ay önce arkadaşıma 500 tl ye roventa aldım. o da çok iyi, su filtreli filan değil. düşününüz derim

merhaba dostlarım,
soğuk bir lab. odasından sesleniyorum sizelere...

gecen gün biraz boğazım ağrımış ama sabaha birşeyim kalmamıştı. "hah haaa, hepsi hepsi bu kadarmış hastalığın. geçti gitti işte "dediğimde, meğer hastalığım akşama beni nakavt etmek için pusuya yatmış ve enerji toplamış. dün akşam itibariyle, kulaklarımdaki alev, vücudumda titreme, boğaz acısı ile teslim oldum kendisine öğleden sonra biraz toparlandım, akşamki maç saatini beklemeye koyuldum. bakalım bu gece kim galip gelecek. "3-5 çapulcu pardon virüse teslim olmam, antikor ordumu salarım üstlerine" diyerekten bekliyorum

annem sömestr'da mesane ameliyatı olacak. iyileşmesi 1 ayı bulurmuş. o zaman diliminde eşimle dönüşümlü bakacağız oğlana. onun deneyi varken ben bakacağım, benim deneyim varken o annemle ayrıntılı bir şekilde olasılıkları konuşmuştuk ama kader bu, belli olmaz. "ağır kaldıramam, kendime dikkat etmem gerekiyor artık" derse, mecburen oğlanı kreşe yazdıracağız. gerçi kreşe severek gidecek gibi, birkaç çocuğu birarada gördü mü, başlıyor oynamaya. bakalım artık

şimdilik hoşta kalınız anacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…