az önce medceziri izliyoz kızlarla neyse filmdeki mira isyan şarkısını söylüyo:)geçen bölümdede söylemişti bibaktım çağla
isyaaaaa isyaaaaa diye bagırıyo
çocuk daha 2 yaşına gelmeden isyan etmeye başladı
hadi kızım bana bir şarkı söyle diyorum alıyo eline mikrofonunu ''isyaaa isyaaaa '' diye bi bagırışı var ki çok güldük:))
anası gibi isyancı bir kızım var:))
bide facede bir yazı gördüm hatta paylaştım dolven ateş düşürücü şurup hakkında çok kötü şeyler yazmışlarsakın kullanmayın falan diye bizde cerene kullanıyoduk,neyse kıcık oldum attım çöpe,aradan zaman geçti bi tanıdık var reprezant hemen altına yorum yapmış,ilacın sınıfında en güvenilir ilaç olduguna dair böyle asparagas haberlerede inanmayın yazmış valla kime inanacagımızı şaşırdık neyse gittim geri çöpten çıkardım:))
ilkimcim aşıdan haberim yok,bende bi doktorumuza sorayım bakalım...
amin canım inş dogrudur
melegim inş benimkide kesinleşir seninde haberini alırız hamileyim diye
benimkinden emin olamadım şimdi yarını beklicem
ya demek senin test daha farklı bişey,hadi o zaman hayırlı olsun diyelim canımcanım benim testte 30dk diyor arkasında bilmiyorum
enestede öyle oldu ve eşimin teyzesi dedi yarım saatten sonra dogru degildir ben birdaha test alıp yaptım pozitifti
inan bilmiyorum bir tane daha olsa yapcam yarın alıp yaparım negatifsede hakkımızda hayırlısı olur ins
yarında sınavım var gec gelebilirim
Kesin CNm sana benzemiş :)) yakında depresyonumu üüşüttümde diyebilir :))
Maşallah Minnak kızıma helal sans şimdiden damardan giren şarkılar öğreniyor .. Çağlama mini mini bir kuş doğmuştur şarkısı öğret annesi baksana potansiyel güzel çağlam ..
Hayırlısı olsun CNm ben artık öyle dua ediyorum Rabbim bakabileceksem nasip etsin diye diliyorum ..
Yarın öğren hemen söyle merakta koyma bizi ... Senin ne sınavın var CNm ben kaçırdım galiba olayı .,
ya demek senin test daha farklı bişey,hadi o zaman hayırlı olsun diyelim canım
hakkınıza hayırlısını versin rabbim,gönlünden geçen olsun
evet ya bana benzemiş çağlam:)aman evde bir tane depresyonunu üşüten var,ikinciye gerek yok:)
o hep mutlu olsun güzel yüzü hep gülsün
Menenjit hastalığının aşısı canım. Özellikle küçük yaştaki çocuklarda çok sık görülüyomuş; bunu duyunca yaptırmaya karar verdim. Burada konuşulmadığı için de merak ettim.Bu aşı ne için yapıliyor .. CNm ben bilmiyorum içeriğini hangi hastalıklar için uygulanıyormuş ..
kızlar suan cok tuhadım reglm 7sinde ve ben 1saat önce test yaptım aceleciyim yaaa
5dk bekledim negatif diye eneste yaptıgımı yaptım posete koyup cöpe attım ve yine onda yaptıgım gibi sonra gidip baktım
ve silik ikinci cizgi bana bakıyordu ben ne diyecegimi bilmiyorum soktayım
Menenjit hastalığının aşısı canım. Özellikle küçük yaştaki çocuklarda çok sık görülüyomuş; bunu duyunca yaptırmaya karar verdim. Burada konuşulmadığı için de merak ettim.
İnanmıyorum
Ayy çok heyecanlandım bence hamilesin canım benim içime öyle doğuyo. Allahım hayırlısını versin.
herkeze merhaba hava soguk diye eve geldim 2de tekrar sınavım var gidicem testte alıp yapıyım dedim bu kez negatifff cıktı
hakkımızda hayırlısı buymus demek
tutmadı test bana oyun oynadı bak benimde basıma geldi okumustum gebelik bölümlerinde
artık birdahaki aya inş melegimle tuttururuz :)
Canım yaa çok dolmuşsun yine.. Ama boşver bu günler geri gelmez kızınla bol bol vakit geçir.. Şu anda sana ihtiyacı var.. İş her zaman olur.. Ama bebeğinin bu zamanları bir daha geri gelmeyecek..
Çok güzelmiş güle güle kullanın canım..
Yavrukedim de bizim hediyelerimizin fotosunu koyacaktı ama sanırım fırsatı olmadı
canım arkadaşım, rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. bizler bile çocuklarımız hastayken zorlanıyoruz, o yüzden eminim annen için daha zordur.. anneciğin okadar fedakarlık yaptı yerini yurdunu bırakıp ta nerelere geldi sırf sizin için.. kreşe başlayacak zamana kadar az daha sabret çalışmak için ve evladının yanında ol canım.. yazık çok üzüldüm kuzuma
canım bende netten araştırıken kelebek temalı bir şey bulup lazım olursa diye indirmiştim.. özel albümüme yükleyeceğim
malesef instagram yok, ama farz olacak bu gidişle onuda yapacağım :)
ooo güle güle giysin masal çok güzelmiş, çok yakışır kuzucuğa..
Güzel çiçekcim ne olur kendini bu kadar hırpalama bak bende sıf oğlum için iş kariyer ne varsa askıya aldım ki bu konuda verdiğim emek inanılmaz olmasına rağmen .. Iş aş olur ilerde hiç takma kafanı , masal annesini istiyor ki bu çok doğal kıyamam kuzuma , inş herşey gönlüne göre olur ve mutlu olursunuz .. Bu yeni yılın size sağlık ve huzur getirmesini diliyorum ..
zor bir durum dostum :26:Masal'ın içine kapanık hali annenizde de üzüntü yapmıştır, toruna bakmak konusunda motivasyonu düşmüş olabilir. meleğim hanım güzel demiş. iş yada para birşekilde bulunur yada insan idare edebilir. çalışmanız aile bütçesine çok mu gerekli yada işi bırakırsanız çok mu sarsılırsınız acaba :26:anneniz dönmek istiyorsa ve Masal sizsiz olamıyorsa... hayırlısı olsun derim.
benim annemde musab bilale 4 ay baktı sonra niyeyse sıkıldığını itiraf edemedi çok gururludur kendisi ve eşimi bahane edip bizi yüzüstü bıraktı kendisiyle 1 seneye yakın görüşmedim sonra rüyalarıma girmeye başladı ve şimdi konuşuyoruz ama yaptığını unutamıyorum.şunu anladım ki hayatta Allahtan başka kimseden beklenti içine girmeyeceksin ama sonra bakıcımız çıktı çok şükür eşimle çok memnunuz ve geriye bakmıyoruz.demek istediğimi anlamışsındır zaten çiçek peki işi bıraksan tekrar memuruyete dönebiliyormusun eğer öyleyse kreş çağına kadar çalışmayabilirsin arkadaşım.
ÇİÇEKCİĞİM alıntıda gördüm çok geçmiş olsun tatlım çok sıkıntılı zamanlar geçirmişsiniz neyseki daha iyiymişsiniz bu sevindirici bi haber. İş konusuna gelince hayırlısı olsun tatlım masalım nasıl mutlu olacaksa öyle olsun , umarım tekrarını yaşamazsınız bu tatsızlıkların çok öpüyorum seni ve kuzumu.
BEYKOZUM size de çok geçmiş olsun tatlım
iyi akşamlar yavrular
bu gün kuduruğumu biraz dışarı çıkardım çok sıkılıyo yavrucak evde biraz gezdirdim 15 dk kadar parkta durduk korktum hasta olur diye teyzesine götürdüm
orda bi kudurdu bi kudurdu sormayın:)yanağınıda ranzaya tırmanırken vurmuş hafiften bi morluk var eve gelince fark ettim.enerjisini orda boşalttı eve geldiğimizde sadece bi kaç kez masaya çıktı ve aşağıya doğru sallandı tehlikeli başka hareketi olmadı..teyzeye daha sık götürmeye karar verdim birazda ablam koştursun peşinden ben dinlenim teyze anne yarısıdır ne de olsa
eve gelincede eva ile karyolasının olduğu yere tavana yıldızlar yaptık..yapıştırdım çok sevdi kuzu
çiçekçim;çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza sevindim..masalım biraz daha büyüdüğünde tekrar çalışmaya başlarsın hakkınızda hayırlısı olsun..hediyelerinizide güle güle kullanın ilkimcim ne güzel şeyler seçmiş
talay;ben dinazorları çok sevdim çok şirin gözüküyolar
meleğim;kulak tıkayan ve battaniye örten yakışıklımın aklını seveyim
elinde hazır kostümler varken sende onlardan birini seç canım çokta güzel olur..şu öpücük meselesine gelince bizde de durumlar aynı babasını nasıl öpüyo sıpacık:)ama ben şimdiye kadar tarık buğrayı bırakıpta dışarıya çıkmışlığım çok azdır..geri dönüp geldiğimde nasıl içten sarılır eriyip biterimbizleri sürekli gördükleri için çocuklar bizden sıkılıyo diye düşünüyorum
başka ne yazıcaktım unuttum işte
çiçekçim okuyunca çok üzüldüm masalaannende belki memleketi özlemiştir belki hava degişikligine ihtiyacı vardır,bence iş her zaman olur en dogru kararı vermişsin cnm,hakkınıza hayırlısı olsun.
herkeze merhaba hava soguk diye eve geldim 2de tekrar sınavım var gidicem testte alıp yapıyım dedim bu kez negatifff cıktı
hakkımızda hayırlısı buymus demek
tutmadı test bana oyun oynadı bak benimde basıma geldi okumustum gebelik bölümlerinde
artık birdahaki aya inş melegimle tuttururuz :)
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.Benim elektrikli supurgemin performansi cok dustu yenilemek istiyorum ama okadar cok cesit varki sizlerin fikrini almak istedim.Sooyle super cekis gucu olan evdeki tum tozu pisi icine cekecek bir supurge istiyorum.Fakat sulu olanlarla ugrasamam,bide ihlasin supurgesi gibi 2 000 liradan fazla olan supurgelerede gucum yetmez,normal olanlardan fikirlerinizi bekliyorum.Siz ne derseniz onu alacagim
bugün doğum gününe gidecektik gitmedimkızlar iyi çok şükür ama burunları akıyo düşündüm bana hasta olan çocuklarını geitrdiklerinde nasıl sinir oluyorum ee dedim ben kıcık oldugum birşeyi başkasına yapmaya hakkım yok
o yüzden gitmedimceren çok üzüldü
olsun ben doğrusunu yaptım
off benimde içim sıkılıyo yinehayırdır inşallah
enerjim düşük
bi kocamla kavga ediyimde kendime geleyim:))
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.Benim elektrikli supurgemin performansi cok dustu yenilemek istiyorum ama okadar cok cesit varki sizlerin fikrini almak istedim.Sooyle super cekis gucu olan evdeki tum tozu pisi icine cekecek bir supurge istiyorum.Fakat sulu olanlarla ugrasamam,bide ihlasin supurgesi gibi 2 000 liradan fazla olan supurgelerede gucum yetmez,normal olanlardan fikirlerinizi bekliyorum.Siz ne derseniz onu alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?