Neyse. Dusundugun için tesekkur ediyim bari. Uydurdun demedi kimse zaten
doktorumuz önermişti kem küm dedim ama bir dahaki gidişte yaptıracağım, yan etkisi olmuyormuş diye duydum, hayırlısı.. bir de aşıyı niye siz aldınız?
canım cok gecmiş olsun rabbim sifa versin zor sürec geciriyorsunuz
bizde hastalar kervanındanız inş atlatırız :2:
ÇİÇEKCİĞİM alıntıda gördüm çok geçmiş olsun tatlım çok sıkıntılı zamanlar geçirmişsiniz neyseki daha iyiymişsiniz bu sevindirici bi haber. İş konusuna gelince hayırlısı olsun tatlım masalım nasıl mutlu olacaksa öyle olsun , umarım tekrarını yaşamazsınız bu tatsızlıkların çok öpüyorum seni ve kuzumu.
BEYKOZUM size de çok geçmiş olsun tatlım
Kızlar meningokok aşısını yaptıran var mı aranızda. Doktorumuz yaptırmamızı önerdi aşıyı aldık yarın hastanede yaptıracaz. Şu aşı olayı beni hep geriyo umarım sıkıntısız atlatırız.
ya beni okurken nasıl okuyosunuz bazen şaşıp kalıyorum,ben ne diyorum sen ne diyosundostum, bendeniz bizim oğlan doğduğundan beri hiç sesimi yükseltmedim. sadece "yavrum, kuzum dökme sütü. bak döküldüüü" diye üzüntümü ifade edip, kırdığı döktüğünü beraber topladım.
bağırdığım gün gelecek diye ödüm kopuyor :18: kendime ve tüm topiğe "sabr-ı cemil" diliyorum içtenlikleumarım bebeklerimizle "sabırlı ve şefkatli" bir ömür geçiririz de bizi "ana" bilip, elalemin oğlu veya kızını gördüklerinde bizi satmazlar evet, şimdiki sabır ve şefkatimle oğlumdaki yerimi sağlama alıp, "gelin" tabir edilen yardımcı kadın oyuncuya yer bırakmamayı hedefliyorum
:))olur sana geldigimde bi ugrayım onlara:)ne zamadır gel diyolardıda gitmek kısmet olmamıştıcanım ben ünlülere yakın oturuyorum arabayla 5dk mesafe demet akalın asena kıraç sibel can vb ünlüler burda benim baba evim dahada yakın gel götürüyüm seni camlarına taş atarsınnn
kız sen nerden gördün ckirikoyu bende görmek istiyorum 40 40 diyip duruyorrr
sekersizim fikir ayrılıgından cok benim dedigim acık ve dogru
bunu ben uydurmadım
ben herkezin ne niyetli oldugunu ögrendim
iyi olmanızı istedigimden bebeklerinizide bebegim gibi gördügümden bu anlatma cabam sekersizim
iyi akşamlar yavrular
bu gün kuduruğumu biraz dışarı çıkardım çok sıkılıyo yavrucak evde biraz gezdirdim 15 dk kadar parkta durduk korktum hasta olur diye teyzesine götürdüm
orda bi kudurdu bi kudurdu sormayın:)yanağınıda ranzaya tırmanırken vurmuş hafiften bi morluk var eve gelince fark ettim.enerjisini orda boşalttı eve geldiğimizde sadece bi kaç kez masaya çıktı ve aşağıya doğru sallandı tehlikeli başka hareketi olmadı..teyzeye daha sık götürmeye karar verdim birazda ablam koştursun peşinden ben dinlenim teyze anne yarısıdır ne de olsa
eve gelincede eva ile karyolasının olduğu yere tavana yıldızlar yaptık..yapıştırdım çok sevdi kuzu
çiçekçim;çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza sevindim..masalım biraz daha büyüdüğünde tekrar çalışmaya başlarsın hakkınızda hayırlısı olsun..hediyelerinizide güle güle kullanın ilkimcim ne güzel şeyler seçmiş
talay;ben dinazorları çok sevdim çok şirin gözüküyolar
meleğim;kulak tıkayan ve battaniye örten yakışıklımın aklını seveyim
elinde hazır kostümler varken sende onlardan birini seç canım çokta güzel olur..şu öpücük meselesine gelince bizde de durumlar aynı babasını nasıl öpüyo sıpacık:)ama ben şimdiye kadar tarık buğrayı bırakıpta dışarıya çıkmışlığım çok azdır..geri dönüp geldiğimde nasıl içten sarılır eriyip biterimbizleri sürekli gördükleri için çocuklar bizden sıkılıyo diye düşünüyorum
başka ne yazıcaktım unuttum işte
kızlar suan cok tuhadım reglm 7sinde ve ben 1saat önce test yaptım aceleciyim yaaa
5dk bekledim negatif diye eneste yaptıgımı yaptım posete koyup cöpe attım ve yine onda yaptıgım gibi sonra gidip baktım
ve silik ikinci cizgi bana bakıyordu ben ne diyecegimi bilmiyorum soktayım
kızlar suan cok tuhadım reglm 7sinde ve ben 1saat önce test yaptım aceleciyim yaaa
5dk bekledim negatif diye eneste yaptıgımı yaptım posete koyup cöpe attım ve yine onda yaptıgım gibi sonra gidip baktım
canım hadi inşallah hamilemisin yoksa, Allah gönlüne göre versin bakalım... heyecanla bekliyoruz bizde
canım sanmıyorum,çünkü 10 dakika sonra oluşan çizgi sayılmaz diye biliyorum,,ilk 10 dakikada çıktıysa dogrudur ama sonraysa yalnıştır..yinede hakkına hayırlısı olsun
Ayy çok heyecanlı ben senden daha çok panik oldum valla hadi bakalım inş Rabbim gönlüne göre verir ..
az önce medceziri izliyoz kızlarla neyse filmdeki mira isyan şarkısını söylüyo:)geçen bölümdede söylemişti bibaktım çağla
isyaaaaa isyaaaaa diye bagırıyo
çocuk daha 2 yaşına gelmeden isyan etmeye başladı
hadi kızım bana bir şarkı söyle diyorum alıyo eline mikrofonunu ''isyaaa isyaaaa '' diye bi bagırışı var ki çok güldük:))
anası gibi isyancı bir kızım var:))
bide facede bir yazı gördüm hatta paylaştım dolven ateş düşürücü şurup hakkında çok kötü şeyler yazmışlarsakın kullanmayın falan diye bizde cerene kullanıyoduk,neyse kıcık oldum attım çöpe,aradan zaman geçti bi tanıdık var reprezant hemen altına yorum yapmış,ilacın sınıfında en güvenilir ilaç olduguna dair böyle asparagas haberlerede inanmayın yazmış valla kime inanacagımızı şaşırdık neyse gittim geri çöpten çıkardım:))
ilkimcim aşıdan haberim yok,bende bi doktorumuza sorayım bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?