2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

doktorumuz önermişti kem küm dedim ama bir dahaki gidişte yaptıracağım, yan etkisi olmuyormuş diye duydum, hayırlısı.. bir de aşıyı niye siz aldınız?

devlet karşılamıyor o yüzden siz alın yapalım dedi. Biz de aldık bakalım hayırlısı.

canım cok gecmiş olsun rabbim sifa versin zor sürec geciriyorsunuz
bizde hastalar kervanındanız inş atlatırız :2:

ÇİÇEKCİĞİM alıntıda gördüm çok geçmiş olsun tatlım çok sıkıntılı zamanlar geçirmişsiniz neyseki daha iyiymişsiniz bu sevindirici bi haber. İş konusuna gelince hayırlısı olsun tatlım masalım nasıl mutlu olacaksa öyle olsun , umarım tekrarını yaşamazsınız bu tatsızlıkların çok öpüyorum seni ve kuzumu.

BEYKOZUM size de çok geçmiş olsun tatlım

saol canım tesekkür ederim inş gececek

iyi akşamlar yavrular
bu gün kuduruğumu biraz dışarı çıkardım çok sıkılıyo yavrucak evde biraz gezdirdim 15 dk kadar parkta durduk korktum hasta olur diye teyzesine götürdüm
orda bi kudurdu bi kudurdu sormayın:)yanağınıda ranzaya tırmanırken vurmuş hafiften bi morluk var eve gelince fark ettim.enerjisini orda boşalttı eve geldiğimizde sadece bi kaç kez masaya çıktı ve aşağıya doğru sallandı tehlikeli başka hareketi olmadı..teyzeye daha sık götürmeye karar verdim birazda ablam koştursun peşinden ben dinlenim teyze anne yarısıdır ne de olsa

eve gelincede eva ile karyolasının olduğu yere tavana yıldızlar yaptık..yapıştırdım çok sevdi kuzu

çiçekçim;çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza sevindim..masalım biraz daha büyüdüğünde tekrar çalışmaya başlarsın hakkınızda hayırlısı olsun..hediyelerinizide güle güle kullanın ilkimcim ne güzel şeyler seçmiş

talay;ben dinazorları çok sevdim çok şirin gözüküyolar

meleğim;kulak tıkayan ve battaniye örten yakışıklımın aklını seveyim
elinde hazır kostümler varken sende onlardan birini seç canım çokta güzel olur..şu öpücük meselesine gelince bizde de durumlar aynı babasını nasıl öpüyo sıpacık:)ama ben şimdiye kadar tarık buğrayı bırakıpta dışarıya çıkmışlığım çok azdır..geri dönüp geldiğimde nasıl içten sarılır eriyip biterimbizleri sürekli gördükleri için çocuklar bizden sıkılıyo diye düşünüyorum

başka ne yazıcaktım unuttum işte

Bu aşı ne için yapıliyor .. CNm ben bilmiyorum içeriğini hangi hastalıklar için uygulanıyormuş ..

Son düzenleme:
ya beni okurken nasıl okuyosunuz bazen şaşıp kalıyorum,ben ne diyorum sen ne diyosun
ben cerenden bahsediyorum dostumceren hani büyük cadı kızım var ya hah işte o
ona bagırıyorum bazen çimziriyorum diye yazdım sen bana orhan cemale bagırmadıgını yazıyosunyok bide bagır istersenküçücük çocuga bagırsan ne olur bagırmasan ne olur sanki anlayacak
zaten eve gidiyosun 1 saat sonra çocuk uyuyo degilmiee demekki bagıracak zamanında yok çok şükür
Allah sabr-ı cemiline zeval vermesin...
canım ben ünlülere yakın oturuyorum arabayla 5dk mesafe demet akalın asena kıraç sibel can vb ünlüler burda benim baba evim dahada yakın gel götürüyüm seni camlarına taş atarsınnn
:))olur sana geldigimde bi ugrayım onlara:)ne zamadır gel diyolardıda gitmek kısmet olmamıştı

canım ben çikoyu videoda gördüm hani bi ara koymuştu yasen kaçırmış olmalısın
kendisi tam bir salon kadınıküçücük miniminnacık birşey
yaşından daha küçük duruyo,bide telefondaki sesi sanki 10 yaşında gibi:))öyle heycanlı konuşuyo:))

arkadaşlar kızım 19,5 aylık.. etrafınızda bizim bebeklerin akranı 18 ay civarı gibi oyun grubu bilen var mı??? bugün 16 aylık bir bebekle tanıştı çok mutlu oldu 1 saat bile paylaşmayı öğrenmeye yetti ben de çok mutlu oldum:) ara ara akranlarıyla görüşebilsin istiyorum.. etrafımızda maalesef akran bebek yok: bu arada istanbul kadıköy civarı..

Sağol teyzesi mahir de çok yaramaz İnan bugün bir buçuk metreye yakın yere çıkıp ordan inip durdu o kadar uyanıkki ellerini kenarda tutarak sarkıtarak atıyor kendini )

Tavana yıldız olayı çok güzel fikir bende alıp yapıştırıyım çok hoş olur .. Burda yıldız hilal gezegen şekilleride görmüştüm ..gece ışıl ışıl parlar hem gerçi siz kendiniz yapmışsınız ama olsu. Buda iyi olur dimi

çiçekçim okuyunca çok üzüldüm masalaannende belki memleketi özlemiştir belki hava degişikligine ihtiyacı vardır,bence iş her zaman olur en dogru kararı vermişsin cnm,hakkınıza hayırlısı olsun.

kızlar suan cok tuhadım reglm 7sinde ve ben 1saat önce test yaptım aceleciyim yaaa
5dk bekledim negatif diye eneste yaptıgımı yaptım posete koyup cöpe attım ve yine onda yaptıgım gibi sonra gidip baktım
ve silik ikinci cizgi bana bakıyordu ben ne diyecegimi bilmiyorum soktayım

canım hadi inşallah hamilemisin yoksa, Allah gönlüne göre versin bakalım... heyecanla bekliyoruz bizde

az önce medceziri izliyoz kızlarla neyse filmdeki mira isyan şarkısını söylüyo:)geçen bölümdede söylemişti bibaktım çağla
isyaaaaa isyaaaaa diye bagırıyo
çocuk daha 2 yaşına gelmeden isyan etmeye başladı
hadi kızım bana bir şarkı söyle diyorum alıyo eline mikrofonunu ''isyaaa isyaaaa '' diye bi bagırışı var ki çok güldük:))
anası gibi isyancı bir kızım var:))

bide facede bir yazı gördüm hatta paylaştım dolven ateş düşürücü şurup hakkında çok kötü şeyler yazmışlarsakın kullanmayın falan diyebizde cerene kullanıyoduk,neyse kıcık oldum attım çöpe,aradan zaman geçti bi tanıdık var reprezant hemen altına yorum yapmış,ilacın sınıfında en güvenilir ilaç olduguna dairböyle asparagas haberlerede inanmayın yazmışvalla kime inanacagımızı şaşırdıkneyse gittim geri çöpten çıkardım:))

ilkimcim aşıdan haberim yok,bende bi doktorumuza sorayım bakalım...

canım sanmıyorum,çünkü 10 dakika sonra oluşan çizgi sayılmaz diye biliyorum,,ilk 10 dakikada çıktıysa dogrudur ama sonraysa yalnıştır..yinede hakkına hayırlısı olsun

canım sanmıyorum,çünkü 10 dakika sonra oluşan çizgi sayılmaz diye biliyorum,,ilk 10 dakikada çıktıysa dogrudur ama sonraysa yalnıştır..yinede hakkına hayırlısı olsun

canım benim testte 30dk diyor arkasında bilmiyorum
enestede öyle oldu ve eşimin teyzesi dedi yarım saatten sonra dogru degildir ben birdaha test alıp yaptım pozitifti
inan bilmiyorum bir tane daha olsa yapcam yarın alıp yaparım negatifsede hakkımızda hayırlısı olur ins
yarında sınavım var gec gelebilirim

Ayy çok heyecanlı ben senden daha çok panik oldum valla hadi bakalım inş Rabbim gönlüne göre verir ..

Kesin CNm sana benzemiş :)) yakında depresyonumu üüşüttümde diyebilir :))
Maşallah Minnak kızıma helal sans şimdiden damardan giren şarkılar öğreniyor .. Çağlama mini mini bir kuş doğmuştur şarkısı öğret annesi baksana potansiyel güzel çağlam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…