2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Dinazor gören varmı işte ben buldum bir tane :)) kızlar bu bizim dinazor kıyafetimiz ama sanki çok basit geldi bana dogum günü için sizce nasıl iyimi ?
Karar veremiyorum acaba dinazor mu seçsek :26:

çok teşekkürler:).. kızınıza çok geçmiş olsun..

kızlar ben bir şey soracağım.benim 7 haftalık bir bebeğim var.doktorlar 2 saatten önce meme vermeyin gaz birikir,hazımsızlık yapar bebeğe diyor.etraftan da doktorlara bakma sen sık sık emzir diyorlar.kızım çok gazlı kimi dinlesem bilmem.siz nasıl yapıyordunuz ilk aylarda emzirmeyi?ne yapsam doğru olur kızımı aç mı bırakıyorum 2-3 saatte bir emzirince ?

saol amin babycimmm

kızlar bugun poyrazım teyzesinin aşkının dogum günündeydim sıcak sıcak resimler varrrr

canım benim kızımda çok gazlı zinco kullanıyorum 8 saatte bir ben kuzum ne zaman isterse ağlarsa emziriyorum saatli yapmıyorum sonuçta her emmede eşit emmiyorki 2 satten öncede acıkabilir gaz çıkarma yöntemlerini deniyoruz ve ben hoşaf içtikçe kızımda rahatça yapıyor gazınıda kakasınıda sende yediklerine dikkat et emzir bence saat koyma sen bilirsin yinede canım öpüyorum

Doymadığı için sık sık emmek isteyebilir .. Ben saate uyuyordum iki saatten önce pek vermedim ama oğlum çok iştahsız bebekti yani içmek istese verirmiydim onuda bilemiyorum .. Gaz için rahatlatıcı şeyler düşün bence ben anason dahi verdim .. Geçici bu günler İnan 4 aydan sonra hiçbirşeyleri kalmıyor ..

Kızlar misafirlerim gitti . Çok güzel muhabbet oldu .. Tatlı olarak künefe yaptık of çok harika oldu bayıldım .. Bende öğrendim yapmasını artık yaparız bol bol ..
Mahir'in uyku düzeni bugün bozuldu maalesef akşam 4te yattı ve akşam 9 da kalktı .. Şuan canavarım uyanık babası ile oynuyor .. Şimdi ne zaman yatar bu bir problem ve çözmek lazım musluk havuz problemi gibi zor )

Azraecemm yeni gordum yazini cok cok cok uzuldum cok etkilendim
Hatirlar msn bilmem benim de yegenim 1 yasinda acik kalp ameliyati oldu gogsunun ortasinda boydan boya dikis var
Kalbindeki damarlar disaridan gidiyordu ve yeterince temiz kan dolasmiyordu vucudunda
Emeklerken bile yoruluyordu dusun ama ameliyattan sonr o kadar degisti ki cin gibi oldu masallah
Insallah Cansunun ameliyatindan sonra da hersey yoluna girecek canim

BEYBI valla ben de her gun 2cesit yemek dusunmekten faridim dostum
Oglen etli menu aksam hafif menu elde var patates ispanak kereviz karnibahar ve pirasa dondurup duruyorum degisik biorseyler bulmya calisiyorum buzluktakileri coktan tukettik cocuk olunca evde alisik olmadigimiz bir tuketim olmaya basladi :)

Melegim kunefe nedir yaa londonda ne isi var bu saatte yapilacak is midir bu off poff hoffffff
Mahirin dolap kurcalayan pozuna bayildim cok muzip bir cocuk bu ya daha cok foto istiyoruz daha cokk
Esinin sana yardimci olmasina da sevindim masallah masallah

Kizlar son 46dakikadir emziriyorum guinnes rekoru kac dk acaba

Imkansızlıklardan dolayı künefe yapmayı dahi öğrendik yani artık londrada da künefe var :))
Mahir'in resmi çok ilerleyen zamanlarda fırsat buldukça paylaşırım CNm .. Bende Ömer'in akıllı hallerine bayılıyorum maşallah
46 dk off maşallah CNm o kadar sütün olmasıda çok güzel yarasın Ömer'imize..

Son düzenleme:
Benim annem de ogluma 4 - 5aylikken benim evde bakmisti sonra sonra eşimle sorunpar yasamaya basladi en sonunda beni cipeden cikartti kavga ettik ve ben bir ay boyunca bes aylik bebegimi eltime goturmek zorunda kaldim beni boyle zor durumda bıraktığı icin hala kirginim tam ise basladigim zamanda bana yaptigini hic unutamiyorum simdi de mesela sinemaya gidicez cocugu eltime birakicam diyorum ay cocuk alisik degil götürme demeye getiriyor seytan diyo ki hatirlat gecen sene bana yaptigini ama susuyorum
ben birinci dozunu yaptirdim simdi bu ay ikincisi var

Azraece dua herseyin anahtari kiz bebekler daha gucluler cansunuz da allahin izniyle en yakin zamanda olmasi gerektigi yerde annesinin kucaginda olsun annesi de doya doya koklasin yavrusunu benim bir arkadasimin kizi dogduktan hemen sonra ciddi iki ameliyat oldu hatta annesi bile umidini kesmisti yavrusundan o dogdugunda hamileydim o aklima geldiginde hep dua ediyordum hatta allahin sifa anlamına gelen isimlerinden biri ni zikrediyordum simdi yirmi aylik oldu kizce fotoğraflarını gordukce hey gidi günler diyorum

yok şekerim yanılıyosun ömer topigin en uzunu olacak anası gibi:))
heheheee baksen azra ya:))
meraba arkadaslar, bende yeni üyeyim. alısveris telası var hepimizde :). benimde bebek arabası rüyalarıma giriyodu artık. haftasonu aldık bakalım umarım memnun kalırız.
kalırsın cnm merak etme:)
ahh kıyamam korkma bişey olmaz:)kız yerken nereye bakıyon senönce baksana küflümü degilmi diyekorkma güzel bir kızın olacak sana benziycek:)
canım bak ben sana diyim senin kızın olacakhemde pammık gibi bir kız:)rüyanın anlamı bu cnm:)
arkadaşlar resim nasıl yüklüyorsunuz benim hep hata veriyor
gün gelecek video bile yükleyebileceksin merak etme
maşallah ya demek hareketli:)yerim ben onukızının bu tarz oyuncaklara ihtiyacı yok sakın para verme,hem 6 ay dedigin nedir ki hemen geçiyo sakla o parayı sen
kız maşallah bir beni yemedigin kalmışcanım biraz azalt sonra bu kilolar niye gitmiyo diye üzülürsün
meraba arkadaşlar bende uzun zamandır takipteyim sizi:)
18 mayıslı doğumlu bebegim adıda çağla..
hah bi sen eksiktin gel buyur:)
anam foruma bak 2 sayfa ılerlemısss
bende uzandım kızımı emzırıyorum
bu gece babamızda yok asya yanımda uyurrr ana kızzz uyuruz ınsallahhh
nerdeeee bu mılletttttt
biz burdayızda sen nerdesin cicim,tamam ben söylerim bolcana yazsınlar
kızlar yahuuuu
öyle çok yazıyorsunuz ki inanırmısınız okumaya yetişemiyorum
kızımın enerjiside malummmm yordunuzz beni ayollll!!!!
kız bi karar ver,yazsınlarmı yazmasınlarmı
Ne varmış canım ben de 29 yasındayım :))

Yeni gelenler de hoş geldiiii...
hahahaaaa hiçte bile 30 yaşındasın
ayrıca yeni gelenlelerinde bir adı var dimiadımızı yazsaydın keşke:))
Bade kizimiz gercekten dunya sekeri olmus, masallahBizimkilerde buyuse hemen diye gecirdim icimdem ama galiba buyudukce daha cok zor olmaya basliyorlar di mi ?
evet melegim daha zor olmaya başlıyo:)koltuk tepelerinden inmiyorlar:)cooll diye bagırıp duruyolar

+ 18 olmuş tam
forumda bulunan 18 yaş altı varsa dışarı alalım
yok cnm yok 18 yaş altı yokherkes kartlaşmaya başladı:)beykoz dışında
Ayyy sen çok yaşa şekerimmmm yaaa
Demiştim ya ben biz birinci olucaz diye,,yaptım oldu
sen yaparsında olmazmı şekerim:)
Ben h.sonu tatilini başlatıyorum kızlar,, hepinize sağlıklı & mutlu & güzel bir haftasonu diliyorum:103:
Bebişlerinize ve kocişlerinize iyi bakın,,onlar da size prensesler gibi davransın inşallah:109:
inşallah canım
yok canım 2014 e kırmızı donla girecen merak etme:))tavşanı uyutmayı başarırsan maç yapacaksınız:))
kız sen bi daha milli piyango falan almaseneyede 4 tane alacan yine bişey çıkmıycak benden söylemesi
ayıpsın şekerim eski balkonculardanım ben
kız senide balkonunuda yerimmmmmmm
hangi marka balkon kullanıyodun:)
ilk defa 2013 e girdim çok mutluyum
seneyede aynı espriyi yaparsan bahattin gelip seni pıçaklıycak bilesin

pöfff biraz geçmişi okuyum eskiden neler olmuş dedim demez olaydım1 saattir okuyorum gözlerimde kayma oluştu:111:
öyle denk geldiklerimide alıntı yaptım aslında o kadar çok şey yazmışsınız ki hepsini okumaya 1 yıl gerek:111:
ama bebişlerin küçüklük fotolarına bayıldımne çabuk büyüdiler maşallah
gerçi ben bile burda büyüdüm sayılırgeldigimde 28 yaşındaymıştım:))

bizde bugün biraz gezdik sonra evimize geldikceren erken uyudu 8 buçuk falandıçağla 10 da
çağla önce sag yanagımı öptü sonra yüzümü çevirip soldan öpecekken şöyle dedi''oydan''
dedim evet oydanda öppppppphatta oydandaaaoydan daaaakendimi 10 defa öptürdüm
oydan demesi çok hoşuma gitti

annezeynepçim emzirme rekoru bendekimseye kaptırmam:))inanması güç 3 saat hiç çekmeden emzirdigim olmuştu
öyle memeye baglı bir çocuk ben daha görmedimzaten emmekten şişko oldu ya
bide minnoşlar büyüdükçe daha bir yapışıyolar memeye
sanırım 2 yaşına kadar emzirecen,ömer keyf yapıyo ohh yarasın paşaya.

kuzzulkurttttsaat kaç olmuşşşş
sizin geçmişinizi okuyacam diye gelecegimden oluyorumerken yaşlanacam yüzüm buruşacak
göbek bölgesindeki yagdan nasıl kurtuluruz biri bunu cevaplasınyaz gelecek badi giycezzzzzzz
haydin iyi gecelerzaten benden başka ayakta kimse yok

şaşkınım sanırım bayan cihiricoyu gören bi sizsiniz buda size has sanırım.zaten kendini bi sır gibi saklıyor.hatırlıyorum doğumgünü fotolarında bile yoğun isteğe rağmen yoktu kendileri.kızım size söylüyorum gelinim anlasın artık

kendimi bu konuda tek sanıyordum çünkü 8 senedir gurbetteyim musab bilal annemin ilk torunu ve hep ben bakıcam doğur diye baskı yapmıştı bu olanlardan sonra üvey evlat olduğumu bile düşündüm

çok güzel bi site teşekkür ederim zevkle incelicem.

azraece bende yiğeninin durumunu bugün sormayı planlıyordum hep merak ediyordum durumunu inş. abu son ameliyat olur ve hızla toparlar kendini minik melek biran evvel annesiyle babasının yanına gider.
doğumgünü için ise dedğin gibi bi pasta ve sevdiği arkadaşları olsun bizimkilerin mutlu olmasına yetiyor.

bayıldım bu kostüme bizimki bu kadar güzel olmayacak./COLOR]

insanın içinden çıkmıyor.ben dinime uygun yaşamaya çalışıyorum elimden geldiğince dinimizde anne baba hakkının ömenminden bahsedilir hep ama ben evladında anne baba üzerinde hakkı olduğuna inanıyorum. bu konuda kalbim çok kırık bende senin gibi elimden geldiğince anneme bağımlı olmamaya çalışıyorum.neyse can sıkıcı konular bunlar

ankarada yaşayan arkadaşlar sayın chirico hanım sizin bilginizin olacağını düşünüyorum.gelicek hafta sonu ankaraya gelmeyi düşünüyoruz ve ankarada gastronomi günleri yapılacak bende sonradan bi gurme olarak mamaların tadına bakmak istiyorum ama yerini bulamadım bu kanuda bilginiz var ise beni aydınlatabilirmisiniz.

Menenjit hastalığının aşısı canım. Özellikle küçük yaştaki çocuklarda çok sık görülüyomuş; bunu duyunca yaptırmaya karar verdim. Burada konuşulmadığı için de merak ettim.
Ben yaptırdım kızıma canım, 2doz şeklinde.Hatta buraya da 5-10 kez yazmışımdır,fiyatına kadar konşulduBu topikte bebişlerle ilgili herhangi birşey konuşulmamasını mümkün değil bence
Beykozum maşallah sana liseyi de bitir üniv. de inşallah:13: Bebek için hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben rowenta silence force kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim.Hem ucu üçgen heryere giriyor kolayca.
Allah Cansu bebeği ailesine bağışlasın,Rabbim kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin...
Sinema keyfi yapmışsın mısır da patlatsaydın cicim oooh

Kostüm basit değil bence çokta ciciymiş ama sanki doğumgünü için pek uygun değil gibi geldi bana canım...
Dino tema için çok sevimli olabilir tabi ama kostümü sonra giydirirsin,yani yaşgününüzün ilerleyen saatlerinde.

Ayyy yerim ben onu yaaa maşallahOydan buydan öpsün beni deeee
Dillendikçe daha da tatlı oluyorlar

Son düzenleme:

Ahh canım yaa gözlerim dolarak okudum inan.. Yaşamak için bu kadar çok savaşıyor Cansum.. bende kesinlikle Anne Bababcığının kollarına kavuşacak.. Umarım en kısa zamanda gerçekleşir bu kavuşma.. Tüm dualarımız Cansu için..

Bir dinazor gördüm galiba... Çok şeker bu yaa.. Hamm diye yiyeceğim şimdi.. Canım doğum günü için uygunmudur bilmem ama.. Ama doğum gününde MAhirimin o güzel yüzünü gösteren bir kostüm kullanmanı tavsiye ederim.. Bu kostümde yüzü görünmüyor

Herkese çoooook güzel haftalar diliyorum kızlarsağlıklı mutlu ve huzurlu

Cumartesi İzmite gittik ama ne gidişEşim bizi otobüse bindirdi,2 kişilik bilet almış rahat rahat gidelim diye,
rahat rahat gittik taaa ki Gölcük tabelasını görünce Mira heryere kusana kadar Süt vermiştim vermez olaydım:18:
Yavrumun midesi döndü Neyse annaneyi görünce herşeyi unuttuk çok güzel geçirdik haftasonumuzu
Annanem annem ve Mira kutu kutu pense oynadılar,annaneme gülmekten gözlerimizden yaşlar geldi
Çocuk evin neşesi resmenDün de eşim bizi almaya geldiğinde Mira uyuyordu,uyanıp babasını görünce nasıl sevindi anlatamam
Konuşmamızda hatrı sayılır gelişmeler var,genellikle hep 2 kelime söylemeye başladıkBizde "Al" "ver" "gel" gibi komutlardan,"alır mısın" "verir misin" gibi istek kipleriyle konuşmaya dikkat ediyoruz evde ki kızımız kibar olsun

Benimde bir havuz problemim var kızlar Benim kızım suya aşırı düşkün ama abartlı Dışarda süs havuzu görse girmeye kalkan cinsten Evde banyo yaptırmam her gün daha zor çünkü çıkarken çok ağlıyor,akşam yoldan geldik yıkayayım dedim,eşimde çıkmıştı mahvetti beni,ki önce onu banyoya oturtuyorum ve biraz kendi kendine oynasın diye izin veriyorum ama
yetmiyorçıkartırken kıyamet koptu yine,napıcam bilemiyorum varsa yoksa bıcı bıcı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…