SADELEIN, kizimin hastaliginda yazilarini okuyup cvp yazamadim fakat seni okadar iyi anladim ki ,benzer bise yasamadim fakat empati kurdugumda beni cok etkiledi.Tek soyleyecegim tum kalbimle bunun gecici bir surec olmasini diliyorum ki sadece dilemiyor gecici bir durum oldugunu dusunuyorum.Seni ve yavrunu opuyorum
azraece cansu bebeğe duacıyız,inşallah Allahım onu ailesine bagışlar,saglıklı uzun bir ömrü olsun,çok zor bir durum
beykozum test negatif çıkmış,gerçi sende kırmızıları görmüşsün olsun cnm bi daha ki sefere inşallahhem sana hem melegime ve ne kadar bebek özlemiyle yanıp tutuşan insan varsa Allah ım hepsine nasip etsin inşallah.
çiko dostum annene şimdiden acil şifalar diliyorum..
çiçekçim seni çok iyi anlıyoruz cnm,şuan için en iyi karar verdigin karar cnmmasal için..
kızlar ben bir şey soracağım.benim 7 haftalık bir bebeğim var.doktorlar 2 saatten önce meme vermeyin gaz birikir,hazımsızlık yapar bebeğe diyor.etraftan da doktorlara bakma sen sık sık emzir diyorlar.kızım çok gazlı kimi dinlesem bilmem.siz nasıl yapıyordunuz ilk aylarda emzirmeyi?ne yapsam doğru olur kızımı aç mı bırakıyorum 2-3 saatte bir emzirince ?
kızlar ben bir şey soracağım.benim 7 haftalık bir bebeğim var.doktorlar 2 saatten önce meme vermeyin gaz birikir,hazımsızlık yapar bebeğe diyor.etraftan da doktorlara bakma sen sık sık emzir diyorlar.kızım çok gazlı kimi dinlesem bilmem.siz nasıl yapıyordunuz ilk aylarda emzirmeyi?ne yapsam doğru olur kızımı aç mı bırakıyorum 2-3 saatte bir emzirince ?
BEYBI valla ben de her gun 2cesit yemek dusunmekten faridim dostum
Oglen etli menu aksam hafif menu elde var patates ispanak kereviz karnibahar ve pirasa dondurup duruyorum degisik biorseyler bulmya calisiyorum buzluktakileri coktan tukettik cocuk olunca evde alisik olmadigimiz bir tuketim olmaya basladi :)
Melegim kunefe nedir yaa londonda ne isi var bu saatte yapilacak is midir bu off poff hoffffff
Mahirin dolap kurcalayan pozuna bayildim cok muzip bir cocuk bu ya daha cok foto istiyoruz daha cokk
Esinin sana yardimci olmasina da sevindim masallah masallah
Kizlar son 46dakikadir emziriyorum guinnes rekoru kac dk acaba
Benim annem de ogluma 4 - 5aylikken benim evde bakmisti sonra sonra eşimle sorunpar yasamaya basladi en sonunda beni cipeden cikartti kavga ettik ve ben bir ay boyunca bes aylik bebegimi eltime goturmek zorunda kaldim beni boyle zor durumda bıraktığı icin hala kirginim tam ise basladigim zamanda bana yaptigini hic unutamiyorum simdi de mesela sinemaya gidicez cocugu eltime birakicam diyorum ay cocuk alisik degil götürme demeye getiriyor seytan diyo ki hatirlat gecen sene bana yaptigini ama susuyorumbenim annemde musab bilale 4 ay baktı sonra niyeyse sıkıldığını itiraf edemedi çok gururludur kendisi ve eşimi bahane edip bizi yüzüstü bıraktı kendisiyle 1 seneye yakın görüşmedim sonra rüyalarıma girmeye başladı ve şimdi konuşuyoruz ama yaptığını unutamıyorum.şunu anladım ki hayatta Allahtan başka kimseden beklenti içine girmeyeceksin ama sonra bakıcımız çıktı çok şükür eşimle çok memnunuz ve geriye bakmıyoruz.demek istediğimi anlamışsındır zaten çiçek peki işi bıraksan tekrar memuruyete dönebiliyormusun eğer öyleyse kreş çağına kadar çalışmayabilirsin arkadaşım.
ben birinci dozunu yaptirdim simdi bu ay ikincisi varKızlar meningokok aşısını yaptıran var mı aranızda. Doktorumuz yaptırmamızı önerdi aşıyı aldık yarın hastanede yaptıracaz. Şu aşı olayı beni hep geriyo umarım sıkıntısız atlatırız.
yok şekerim yanılıyosun ömer topigin en uzunu olacak900e ramak kalmış ama boyunu ölçemedi doktor hareketlerinden
geçen sefer 26cm idi, bizden daha küçük arkadaşların da aşağı yukarı aynıydı
baba tarafına çekcek demek ki boyu çok uzun olmıcak anası gibi =)
heheheee baksen azra ya:))kızlar birde ben son kontrole gittiğimde doktor bana artık sırt üstü yatmak yok dedi. sağına ve soluna yatıyosun dedi. benki yüzüstü manyağı olan , daha sonra sırt üstü ve yan yatan biri olarak ,şimdi yzüstü zaten yatmıoruzda sırtüstüde yok. bazen geceleri çok zor oluo uyuşup kalıorum. sonra bebeğim bi tekme atıo yeter uyu artık diye sonra yeminle hemen sessizce kıvrılıp babamıza sarılıp susup uyumaya çalışıorum. hehee
kalırsın cnm merak etme:)meraba arkadaslar, bende yeni üyeyim. alısveris telası var hepimizde :). benimde bebek arabası rüyalarıma giriyodu artık. haftasonu aldık bakalım umarım memnun kalırız.
ahh kıyamam korkma bişey olmaz:)kız yerken nereye bakıyon sengünaydın kızlaarrrr
az once kahvaltı yaparken kuflu ekmek yedıgımı farkettım ıcı degıl bır kenarı kuflenmıstı ıkıncı dılımı yerken gordum bıraktım off ne yapacagımmmmcok afedersınız yedıklerımı cıkarmaya calıstım beceremedım napsam acaba kızlar bır akıl verın
canım bak ben sana diyim senin kızın olacakkızlar ve minikleriii hepinize günaydıınnn..
bnm bi kızım olucak ama rüyamda bi oğlum oluyodu ama çok güzeldi nasıl yakışıklıydı mavi bi tulum giydirmiştim kucağımdan indirmyodum ne demektrki bu aceba
arkadaşlar resim nasıl yüklüyorsunuz benim hep hata veriyor
maşallah ya demek hareketli:)yerim ben onuarkadaşlar benim kız maşallah çok hareketli. herşeye tepki veriyor bu yüzden arkadaşımda gördüğüm Tiny Love GYMINI Tekmele Oyna Oyun Halısı alıcam biraz pahalı ama motor gelişimi için çok iyimiş 6. ayına kadar kullanır sizede tavsiye ederim
herkese iyi haftalar diliyoruz. kızlar daha bayramı bitiremediniz mi yahu:) benim için tek atraksiyon denize girmem oldu hem de 65 kiloylababam şoka girdi bu kadar şeyi sen mi yiyorsun diye:) süt olsun diye yemediğim şey yok sabah aç karnına arı sütü sonra hurma kahvaltıda bol bol tereyağ, eski kaşar, bal yiyorum öğlene muhakkak kıymalı bişey oluyor kıymalı yumurta, kıymalı makarna, köftesidir arada incir arası ceviz, lokum, helva akşama da sebze yemeği yoğurt yiyorum sonra meyve ve dondurma. kızlar doğrumu yapıyorum bilmiyorum ben bu gidişle 100 olurum ya
hah bi sen eksiktin gel buyur:)meraba arkadaşlar bende uzun zamandır takipteyim sizi:)
18 mayıslı doğumlu bebegim adıda çağla..
biz burdayızda sen nerdesin cicim,tamam ben söylerim bolcana yazsınlaranam foruma bak 2 sayfa ılerlemısss
bende uzandım kızımı emzırıyorum
bu gece babamızda yok asya yanımda uyurrr ana kızzz uyuruz ınsallahhh
nerdeeee bu mılletttttt
kız bi karar ver,yazsınlarmı yazmasınlarmıkızlar yahuuuu
öyle çok yazıyorsunuz ki inanırmısınız okumaya yetişemiyorum
kızımın enerjiside malummmm yordunuzz beni ayollll!!!!
hahahaaaa hiçte bile 30 yaşındasınNe varmış canım ben de 29 yasındayım :))
Yeni gelenler de hoş geldiiii...
evet melegim daha zor olmaya başlıyo:)koltuk tepelerinden inmiyorlar:)cooll diye bagırıp duruyolarBade kizimiz gercekten dunya sekeri olmus, masallahBizimkilerde buyuse hemen diye gecirdim icimdem ama galiba buyudukce daha cok zor olmaya basliyorlar di mi ?
yok cnm yok 18 yaş altı yok
+ 18 olmuş tam
forumda bulunan 18 yaş altı varsa dışarı alalım
sen yaparsında olmazmı şekerim:)Ayyy sen çok yaşa şekerimmmm yaaa
Demiştim ya ben biz birinci olucaz diye,,yaptım oldu
inşallah canımBen h.sonu tatilini başlatıyorum kızlar,, hepinize sağlıklı & mutlu & güzel bir haftasonu diliyorum:103:
Bebişlerinize ve kocişlerinize iyi bakın,,onlar da size prensesler gibi davransın inşallah:109:
yok canım 2014 e kırmızı donla girecen merak etme:))tavşanı uyutmayı başarırsan maç yapacaksınız:))mutlu senelere MAYIS anneleri ve datluları
işlaaa sağlıklı bir yıl olur 2013 bizim ve bebeklerimiz için ALLAh kötü günler göstermesin hiç kimselere hep mutlu geçer 2014 burda sizlerle olurum işlaa tavşanımla beraber hepinizi çok seviyorum tavşanımla çok öpüyoruz hepinizi iyiki hayatımda varsınız hep olmanız dileğiyle
bende kocayla küs girdim bakalım geçen senede öle girmiştim kader işte
iyi geceler arkadaşlar tavşanıma mama yapcam
kız sen bi daha milli piyango falan almayine bana çıkmadı ya 4 tane çeyrek biletin biride mi tutmaz hayret birşeyy
ne hayallerim vardı
çok şeymi istiyodum ki bir villa son model 2 araba 2 bakıcı 2 yardımcı
melegim noldu bizim tombala yaa
belki onu kazanırım
kız senide balkonunuda yerimmmmmmmayıpsın şekerim eski balkonculardanım ben
seneyede aynı espriyi yaparsan bahattin gelip seni pıçaklıycak bilesinilk defa 2013 e girdim çok mutluyum
şaşkınım sanırım bayan cihiricoyu gören bi sizsiniz buda size has sanırım.zaten kendini bi sır gibi saklıyor.hatırlıyorum doğumgünü fotolarında bile yoğun isteğe rağmen yoktu kendileri.kızım size söylüyorum gelinim anlasın artıkcanım ben çikoyu videoda gördüm hani bi ara koymuştu yasen kaçırmış olmalısın
kendisi tam bir salon kadınıküçücük miniminnacık birşey
yaşından daha küçük duruyo,bide telefondaki sesi sanki 10 yaşında gibi:))öyle heycanlı konuşuyo:))
kendimi bu konuda tek sanıyordum çünkü 8 senedir gurbetteyim musab bilal annemin ilk torunu ve hep ben bakıcam doğur diye baskı yapmıştı bu olanlardan sonra üvey evlat olduğumu bile düşündümTALAY, canim beni cok iyi anlamissin.Evet annemi anliyorum,hakvedigim bircok sey var,ama bir tarafimda cok burkuldu.Ben annemle defalarca konustum,baski yapmadim anne bak bunun donusu yok dedim birsuru ogrencimi oylece birakamam kesin kalacakmisin dedim 3 yil icin soz verdi bana,bende ona guvendim.Ya neyse oda hakli ama icim biraz buruk...
çok güzel bi site teşekkür ederim zevkle incelicem.Kızlar doğum günüsü araştırması yaparken şu siteyi buldum içinde bir sürü tema var ve ücretsiz indirilebiliyor. Siteye girdikten sonra
(free printables) linkini tıklıyorsunuz.Party Ideas, Inspirations, and Themes | Catch My Party
azraece bende yiğeninin durumunu bugün sormayı planlıyordum hep merak ediyordum durumunu inş. abu son ameliyat olur ve hızla toparlar kendini minik melek biran evvel annesiyle babasının yanına gider.iyi geceler ziyaretçiler. zor geçen 3 günümüz oldu. perşembe günü cansumuzu ameliyat edeceklerdi kapanmayan kalp deliği için. anjiyo gibi olacak dediler ama işler ters gidince açık ameliyat oldu kuzum. 48 saat kritik derken ertesi gün kaburgaları tam birleşmemiş diye tekrardan operasyon geçirdi( ablam herkes öldü öldü dirildi. cuma vaktiydi gözümün yaşınla dua ettim bize bağışlasın hayırlısı ile diye Rabbim. 72 saat demişler kritik süre için. inşallah geçer zaman. son izmire gittiğimde ablam resmini gösterdi bana. bugüne kadar hayal edemiyordum sadece adı vardı ama resmini görünce daha bi bağladım. birde ablam burnu senin gibi aynı kalkık diyordu gülüyordum ama gerçekten hokka gibi minnacık bir burnu var . kendide kaderide güzel olur yavrumun inşallah.
şimdi ben yine bu sene doğumgünü yapamıcam demek istemiyorum:)) ama gerçekten öle sayısal çıkmazsa tabi. 18 mayısta yakın bir arkadaşımın düğünü var izmirde eşiminde ankarada çok yakın bir arkadaşının düğünü var:) 19 unda ben izmirde olucamda x nerede olacak belli değil. o kadar masrafı asla yapamam ilk önce benim yer sıkıntım var zaten. ama eceye elbise alırım pasta yaptırırım küçük bir kutlama yaparız tabi.
:))
bayıldım bu kostüme bizimki bu kadar güzel olmayacak./COLOR]Eki Görüntüle 919817 Eki Görüntüle 919818
Dinazor gören varmı işte ben buldum bir tane :)) kızlar bu bizim dinazor kıyafetimiz ama sanki çok basit geldi bana dogum günü için sizce nasıl iyimi ?
Karar veremiyorum acaba dinazor mu seçsek :26:
insanın içinden çıkmıyor.ben dinime uygun yaşamaya çalışıyorum elimden geldiğince dinimizde anne baba hakkının ömenminden bahsedilir hep ama ben evladında anne baba üzerinde hakkı olduğuna inanıyorum. bu konuda kalbim çok kırık bende senin gibi elimden geldiğince anneme bağımlı olmamaya çalışıyorum.neyse can sıkıcı konular bunlarBenim annem de ogluma 4 - 5aylikken benim evde bakmisti sonra sonra eşimle sorunpar yasamaya basladi en sonunda beni cipeden cikartti kavga ettik ve ben bir ay boyunca bes aylik bebegimi eltime goturmek zorunda kaldim beni boyle zor durumda bıraktığı icin hala kirginim tam ise basladigim zamanda bana yaptigini hic unutamiyorum simdi de mesela sinemaya gidicez cocugu eltime birakicam diyorum ay cocuk alisik degil götürme demeye getiriyor seytan diyo ki hatirlat gecen sene bana yaptigini ama susuyorum
ben birinci dozunu yaptirdim simdi bu ay ikincisi var
Ben yaptırdım kızıma canım, 2doz şeklinde.Hatta buraya da 5-10 kez yazmışımdır,fiyatına kadar konşulduMenenjit hastalığının aşısı canım. Özellikle küçük yaştaki çocuklarda çok sık görülüyomuş; bunu duyunca yaptırmaya karar verdim. Burada konuşulmadığı için de merak ettim.
Beykozum maşallah sana liseyi de bitir üniv. de inşallah:13: Bebek için hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruzherkeze merhaba hava soguk diye eve geldim 2de tekrar sınavım var gidicem testte alıp yapıyım dedim bu kez negatifff cıktı
hakkımızda hayırlısı buymus demek
tutmadı test bana oyun oynadı bak benimde basıma geldi okumustum gebelik bölümlerinde
artık birdahaki aya inş melegimle tuttururuz :)
Canım ben rowenta silence force kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim.Hem ucu üçgen heryere giriyor kolayca.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.Benim elektrikli supurgemin performansi cok dustu yenilemek istiyorum ama okadar cok cesit varki sizlerin fikrini almak istedim.Sooyle super cekis gucu olan evdeki tum tozu pisi icine cekecek bir supurge istiyorum.Fakat sulu olanlarla ugrasamam,bide ihlasin supurgesi gibi 2 000 liradan fazla olan supurgelerede gucum yetmez,normal olanlardan fikirlerinizi bekliyorum.Siz ne derseniz onu alacagim
Allah Cansu bebeği ailesine bağışlasın,Rabbim kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin...iyi geceler ziyaretçiler. zor geçen 3 günümüz oldu. perşembe günü cansumuzu ameliyat edeceklerdi kapanmayan kalp deliği için. anjiyo gibi olacak dediler ama işler ters gidince açık ameliyat oldu kuzum. 48 saat kritik derken ertesi gün kaburgaları tam birleşmemiş diye tekrardan operasyon geçirdi( ablam herkes öldü öldü dirildi. cuma vaktiydi gözümün yaşınla dua ettim bize bağışlasın hayırlısı ile diye Rabbim. 72 saat demişler kritik süre için. inşallah geçer zaman. son izmire gittiğimde ablam resmini gösterdi bana. bugüne kadar hayal edemiyordum sadece adı vardı ama resmini görünce daha bi bağladım. birde ablam burnu senin gibi aynı kalkık diyordu gülüyordum ama gerçekten hokka gibi minnacık bir burnu var . kendide kaderide güzel olur yavrumun inşallah.
ece bu aralar gündüz uykularını bırakıyor gibi yine uyumadı bugün 8 buçuktada bayıldı gitti. bizde xle film izledik. yüzüklerin efendisi serisini çok seven varsa aranızda hobbitleri kaçırmasın. 2. yi demin izledim 3. için bir sene beklemek çok zor gelecek.
Kostüm basit değil bence çokta ciciymiş ama sanki doğumgünü için pek uygun değil gibi geldi bana canım...Eki Görüntüle 919817 Eki Görüntüle 919818
Dinazor gören varmı işte ben buldum bir tane :)) kızlar bu bizim dinazor kıyafetimiz ama sanki çok basit geldi bana dogum günü için sizce nasıl iyimi ?
Ayyy yerim ben onu yaaa maşallahbizde bugün biraz gezdik sonra evimize geldikceren erken uyudu 8 buçuk falandı çağla 10 da
çağla önce sag yanagımı öptü sonra yüzümü çevirip soldan öpecekken şöyle dedi''oydan''
dedim evet oydanda öppppppphatta oydandaaa oydan daaaa kendimi 10 defa öptürdüm
oydan demesi çok hoşuma gitti
iyi geceler ziyaretçiler. zor geçen 3 günümüz oldu. perşembe günü cansumuzu ameliyat edeceklerdi kapanmayan kalp deliği için. anjiyo gibi olacak dediler ama işler ters gidince açık ameliyat oldu kuzum. 48 saat kritik derken ertesi gün kaburgaları tam birleşmemiş diye tekrardan operasyon geçirdi( ablam herkes öldü öldü dirildi. cuma vaktiydi gözümün yaşınla dua ettim bize bağışlasın hayırlısı ile diye Rabbim. 72 saat demişler kritik süre için. inşallah geçer zaman. son izmire gittiğimde ablam resmini gösterdi bana. bugüne kadar hayal edemiyordum sadece adı vardı ama resmini görünce daha bi bağladım. birde ablam burnu senin gibi aynı kalkık diyordu gülüyordum ama gerçekten hokka gibi minnacık bir burnu var . kendide kaderide güzel olur yavrumun inşallah.
Eki Görüntüle 919817 Eki Görüntüle 919818
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?