2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ilkimcim üzüldüm ama öyle cok degil cünkü dedigin gibi bende cok okudum bebegi olmayan yada ölü doguran sürekli tedavi için yıllarını harcayan insanları rabbim bana oglumu nasip etti emanet etti bana şimdi pozitif cıkınca bende sasırdım daha 4gün var dedim ama heyecanda yaptım bugun tekrarladım baktım yok demek test yanlıstı birde kontrol cizgisi netti nese varsada 7sini gecelim bakarızzz
ilkimcim saol her cümlen beni cok rahatlatıyor gercek dostlardansın canımmmm

senin agzını yirim yirimmmm
canım deli cesaretimi annelik askımı bilmem bir anda istedimmm eminim sizde bir anda aman yapalım diceksiniz
ben eneste 6ay ugrastım tabi ugrastım derken yıllarını verenlere haksızlık gibi oluyor ama insan anne olmak isteyince ya olmazsa diyo
yaşına falan bakmıyor o kısa görünen zaman coook uzunmus gibi geliyor
sanada rabbim oglusss nasip eder inş caanımmm

ovülasyonu reglden sonra yapmaya basladın dimi canımcım
kızzz yumu olmasa mahir nasıl oldu
vardır iyi düsünelimmm ama zamanı belli degildir canımcım
onu hergün aynı saatlerde idrarını uzun süre su içip tut yap
koyulasınca sabahlar olmasın
biliyorsanda caktırmaaaa okadar anlattım

ben dogrumu okudum 500tl vermiş çiko arkadasına roventa almıs taşşşş yagcakkk kız alsaydın onada seninkindennnn

gecmiş olsunnn çikocummmm inş atlatırsınız
antikorlarınızzz kazanır inş bu savasıııı
annenize şimdiden gecmiş olsun rabbim şifa versin diyorum

Cicekcicekcim gecmise dondum ykalayamadim annenevine mi dondu cnim? isi mi birkiyorsun yani? uzuldum oyleyse ya, tam bir duzen kurmustun ne guzel :26:
Hayirlisi canim ya, kizinla evde vakit gecirmenin tadi da baska

MELEGIM o horrlayan gmzeli oglani yerim ben, Mahirrr ailecek bayiliyoruz sana muahhh :*

CICEKcim benim de supurge ve utum esimin bekarligindn, buhar makinali bir utu ve duzgun bir supurge almak istiyorum, oyle iyi ceksin ki boyle supururken kan ter icinde kalayim, yerlerde toz kirinti bisiycik kalmasinnn

CHIHIRO sen bana ah mi ettin yaa sana sasirdigim gunden beri Omer 5te kalkiyor iflahimiz kesildi vall
Gerci aksam vakitli uyusak cok guzel bir duzen namazimizi kilip gune basliyoruz upuzuuun yasa yasa bitmiyor :)

BEYKOZum cok heyecanlandim ya insallah hamilesindiiirrrr ben de bu hevesle takilirim pesinee

inş canımmmm
valla sizde deneyin hangimiz hamile diye heyecanlanalım güzel oluyormussss

iyi geceler ziyaretçiler. zor geçen 3 günümüz oldu. perşembe günü cansumuzu ameliyat edeceklerdi kapanmayan kalp deliği için. anjiyo gibi olacak dediler ama işler ters gidince açık ameliyat oldu kuzum. 48 saat kritik derken ertesi gün kaburgaları tam birleşmemiş diye tekrardan operasyon geçirdi( ablam herkes öldü öldü dirildi. cuma vaktiydi gözümün yaşınla dua ettim bize bağışlasın hayırlısı ile diye Rabbim. 72 saat demişler kritik süre için. inşallah geçer zaman. son izmire gittiğimde ablam resmini gösterdi bana. bugüne kadar hayal edemiyordum sadece adı vardı ama resmini görünce daha bi bağladım. birde ablam burnu senin gibi aynı kalkık diyordu gülüyordum ama gerçekten hokka gibi minnacık bir burnu var . kendide kaderide güzel olur yavrumun inşallah.

ece bu aralar gündüz uykularını bırakıyor gibi yine uyumadı bugün 8 buçuktada bayıldı gitti. bizde xle film izledik. yüzüklerin efendisi serisini çok seven varsa aranızda hobbitleri kaçırmasın. 2. yi demin izledim 3. için bir sene beklemek çok zor gelecek.

çiçeğim annen için şöyle düşün. en azından 45-50 yaşlarında olsa o yaştan sonra yerleşik düzenini bırakıp çok zor şartları olan bir yere geliyor. en başta tabiki çok istemiştir senin yanında olmayı ama gerçekler daha zorlu. benim annem ece için öl desem ölür ama sizin durumunuzda olsaydık aynısı olurdu bizdede. masal içinde çalışan bütün anneler erken işe başlayınca küçüktüler alışmaları daha kolay oldu ama masal herşeyin farkında. sen şimdi önüne bak hayırlısı buymuş de olumlu düşünki olumlu olsun herşey.

beykoz gece gece telden okuyodum ay bi heyecan yaptım x menim noluyo dedi dedim arkadaş gebemiş iyi sen niye heyecanlanıyon o zaman dedi:)) hayırlısıyla vakti saati gelince olur stres yapma daha çok maç yap:))

şimdi ben yine bu sene doğumgünü yapamıcam demek istemiyorum:)) ama gerçekten öle sayısal çıkmazsa tabi. 18 mayısta yakın bir arkadaşımın düğünü var izmirde eşiminde ankarada çok yakın bir arkadaşının düğünü var:) 19 unda ben izmirde olucamda x nerede olacak belli değil. o kadar masrafı asla yapamam ilk önce benim yer sıkıntım var zaten. ama eceye elbise alırım pasta yaptırırım küçük bir kutlama yaparız tabi.

chihirocum geçen demiştin 2014 de yollara düşmeyin diyede mümkünatı yok nasip olursa tabi:)) 30 nisana kadar kullanılmak üzere indirimli alınmış 2 gidiş dönüş biletim var:) mayısta kesin bir izmir daha:)) yollar bana bende yollara hastayım anlıyacağın:))

Geçmiş olsun hocam inş çapulçulara yani antikorlara yenik düşmezsiniz .. Bu arada tabiri caizse bende çapulçuyum ) benden çekin bak hasta ediyormuşuz ..

Ne yalan diyim seni Okurken göz yaşlarımı tutamadım .. Cansum için tüm dualarımı bağişlıyacam yavrum bu küçük bedeni ile hayat mücadelesi veriyor ya İnan nutkum tutunuyor birşey söyleyemiyorum .. Rabbim onu sevdiklerine bağişlasın inş.

Son düzenleme:

canım ne zor bişey rabbim size dayanma gücü versin o minik yavruyuda saglıklı sekilde ailesine kavustursun rabbim cok zordur biz bilmeyiz rabbim kimseye yasatmasın

ben hamile degilmişim ya bugun gelen kırmızılar kesin degilsin dedi
olsun ilk denemeydi hemde adrenalin oldu nasip ne zamansa rabbim ozaman verir saglıklı hayırlı evlat versin hepimize rabbim

Son düzenleme:
Eveeet gecmisi silip supurdum geldim

CICEKcim isin slini simdi okuyunca anladim. Ne yalan soyleyeyim ben de bozulurdum sonuct bir duzen kuruyorsun lisiyorsun okuldkiler sna alisiyor ama Masal bu kadar etkilendiyse hayra yorup onu dusun canim. Kucukken anlamiyorlar ama buyudukce algilar aciliyor ve demek ki gitmeni gercekten istemiyor. Biriki aya bahar gelecek zaten sabret canimmm :*

MUTLUannem kurtluannem kelebeginiz cok hos vintage tarza byilirim

KELEBEK temasi olarak PLNNERin yaptigi da cok hosuma gitmisti benim pespembe yemyesil htta sagolsun ayni isimde bir arkadasimin bebegi icin tum hazirliklarini paylasti bizimle

CHIHIRO film izleyesim geldi maalesef biz.im ogln gec uyuyor ve eskisi gibi izleyemiyoruz sendeki arsiv de sglmmis
Gecmis olsun bu arada

BEYKOZ BEYBI sizlere de gecmis olsun arkadaslar. Dilimi isiryim biz daha yakalanmadik ama ablamin kiziyl cok gorusuyor bu ara kpti kapacak

MINYTURcum esine cok uzuldum cok gecmis olsun, simdi nasil durumu?
Yabanci siteden alinca becerebildik mi diye dusunuyordum demek kilbilmisiz :)

azraece cansu bebeğe duacıyız,inşallah Allahım onu ailesine bagışlar,saglıklı uzun bir ömrü olsun,çok zor bir durum
beykozum test negatif çıkmış,gerçi sende kırmızıları görmüşsün olsun cnm bi daha ki sefere inşallahhem sana hem melegimeve ne kadar bebek özlemiyle yanıp tutuşan insan varsa Allah ım hepsine nasip etsin inşallah.
çiko dostum annene şimdiden acil şifalar diliyorum..
çiçekçim seni çok iyi anlıyoruz cnm,şuan için en iyi karar verdigin karar cnmmasal için..

herkese merabayın
evin işinden kendimi sıyırıp size bi bakıyım dediydim
çağlada artık öglen uyumamak için direniyozor yatırıyorum:18:
çocuklara yemek yapacam da ne yapacam bilmyorumçağla artık karışık etli sebzeli şeyleri yemek istemiyo
ne yapacagımı şaşırdım
neyse ben kaçar

ANNEZEYNEP ve AZRAECE, tsk ederim desteginiz icin kizlar. Evet anneme birazcik burkuldu icim ama birtarafimda onu anliyor,yapacak birsey yok hayirlisi boyleymis.Son 3 haftami hakkini vererek tamamlayip ogrencilerime veda edecegim.Sonra Masal prensesimle dolu gunlerim baslarrrr

MELEGIM VE CHIHIRO kizlar tavsiyelerinizi degerlendirecegim.Hafta ici olsun diger arkadaslarinda tavsiyesiyle bir karar verip hemen almam lazim.
ANNEZEYNEP,senin aklinda bir model varmi canim evin tum tozunu huppppppp diye cekecek

BEYKOZ,heyecanla bekleyecegiz ve muhtmelen arkandan da biz gelecegiz

AZRAECE, tum kalbimle bebegimizin yasam savasini kazanip annesinin sevgi dolu kollarina kavusmasini diliyorum.Her bebekten bahsettigin msjinda kalbim kut kut carpiyor devamini okurken,sonra yuce rabbimin gucune inaniyorum.Allah yardimcilari olsun...

SADELEIN, kizimin hastaliginda yazilarini okuyup cvp yazamadim fakat seni okadar iyi anladim ki ,benzer bise yasamadim fakat empati kurdugumda beni cok etkiledi.Tek soyleyecegim tum kalbimle bunun gecici bir surec olmasini diliyorum ki sadece dilemiyor gecici bir durum oldugunu dusunuyorum.Seni ve yavrunu opuyorum

Pöff misafirlerimi bekliyorum .. Son anda eşimin davet etmesi ile Nur topu gibi misafirlerim oldu iyimi .. Sabahtan beri yemek yapıp ortalığı toparlıyoruz .. Eşimde Allah'tan biliyor kabahatini bana çok yardımcı oluyor çok şükür ..

Mahir beni uzun Zamandan sonra tekrar öptü yuppiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…