2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tv de celal ile ceren vardi gulme krizine girdim bi ara gozumden yaslar geldi walla film cok mu komikti benim gulmeye mi ihtiyacim vardi anlamadim

evt evt cnm kopek disleri bekle mutlaka bizde cikti hepsi yalniz son cikan iki kopek disi halan igne ucu halinde yani biraz buyusunler istiyorum..halan kasiniyor olabilir cunku..

oglusuna ciciler almissin gule gule kullansin cnm..bizde ayniyiz her zaman mahire birseyler aliyoruz nasil bir hastalik bu ya of (
yeme konusunda ins bizimde yuzumuz guler masllah bugraya ne guzel yemis mamalarini..muck

yettim gariaçılın neler oluyor burdadostum sizin derdiniz ne
geçmişi okuycam diye gözlerime kan oturdu
şekersizim canım cigerim sen beykozu yalnış anlamışsın canım yaküsüp gitmeebugünlerde biraz hassas ve dolusunumarım sıkıntıların hemen geçer seni çok seviyoruz
beykozda üzülmüşcanını sıkma arkadaşım,

Son düzenleme:

Tarık buğranında çıktı canım köpek dişleri ama daha minicikler birini hala emzikle kaşıyo:)
1 haftada ağlamatmadan bıraktırabilsek ne iyi olur

Bir de kuzular kız olsaydı eminim daha çok alırdık meleğim prenseslere seçenek çok daha fazla nasıl özeniyorum görünce:)
Mahirimde güle güle giysin inş
İştahsızlıkta büyük problem ben çok kafama takıyorum kafama tarık buğra yemediği zaman mideme ağrılar giriyo
Yakınlarımda kilosu boyu olması gerekenden fazla takılma bu kdar diye ama ana yüreği işte:)

melegim ben çağlayı sütten kestigimden beridir yani 2 aydır yanına uzanarak uyutuyorum
daha önce söylemiştim ama gözden kaçmış olabilir,gerçi çağla emdigi zamanlar hep gögsümde uyurdu o yüzden hiç sallamadım,sütten kesince ilk gün ayagımda salladım ama bende sabır yok:)hemen ayaklarım agırdı bıraktım yanıma aldım uyuttumçok şükür zorluk çıkarmadı,uyuma saatini öglen uykusuna göre ayarlarsam uyuması 5-10 dakikamı almıyo,
eger öglen 3 saat uyumuşsa akşam 10 -10 buçuk gibi yatırıyorum...
eger öglen uykusu kısa sürmüşse 1-2 saat gibio zamanda 9 buçukta yatırıyorum
yani çocugu kurulu saat gibi bir saate baglamıyorum ki banada zorluk çıkarmasın,,

sen sürekli salladıgın için ilk günler sana zorluk çıkarır çünkü cerenden biliyorum,ceren18 aylıktı sallamayı bıraktım yanına uzandım ama ilk zamanlar çok uzun sürdü ama pes etmek yok sonra alıştı..

planner gelmiş ama arada kaynamış gitmiş:)hoşgeldin canım
mutlucum iyiki eşin burayı okumuşta sana yardımcı olmuş:))benim eşim burayı okusa düşenemiyorumannesi hakkında yazdıklarımı görse beni vurabilir
tatlıcadım maşallah diyelim tarık bugraya nazar degmesiniştahı yerine gelmiş çok sevindim canımsenin tahlilde temizmiş ohhh valla içim rahatladı hadi inş bi dahakinede bişey çıkmıycak..ama şeker için kendine dikkat et olurmu
gönül2000sayfam canım ya senindemi diş problemin vardişimizin genetigi bozukkesin bu genetigi kaynanalarımızdan almışızdıray ben bu kadının çok günahına giriyombi daha kaynana lafı yok

Mutlunun eşi burayımı okumuş kız kaçırmışım okuyarak neye yardımcı olmuş meraklandım
Demek dişinin genetiğinide kvden aldın
Tarık buğra çok şükür 2 gündür yiyo elinde telefonla:) yesinde öyle yesin kuzucum

bende bugün öğlen güzellik uylusuna yattım ohh mis gibiydigece geç yatınca sabah gözümü açamadım,erenden çağlanın yemegini hazırladım sonra birlikte 2 saat uyuduk
2 yaş sendromu çağlayada vurdubana çok bagırıyoazarlıyoistedigini yapmassam aglıyo
çocukta haklı bütün gün evde sıkılıyo,ne yapsam bilemedim,dişarı pek çıkmıyoruz zamanımız kalmıyo,ceren 12 de gidiyo,çağla 1 de uyuyo 3 te kalksa ancak yemek yediriyorum sonrada akşam yemegi yapıyorum sonra 5 te ceren geliyo
nasıl vakit yaratayım bilemiyorum
parka gitmeye kalksak yakında parkta yok,1km yürümem gerekiyo
ama eşimi ikna ettim kesin taşınacaz inşallah:))

evet cnm okumuş sonra almış mirayı gezmeye götürmüş ki mutlu evde yanlız kalmışbanyoyu ovmuş,duj almış,sofrayı toplamış
yalnızlık iyi gelmiş :))
bende kocama okutacam ama şöyle yapacam bundan sonra kayınvalidem hakkında güzel şeyler yazacamsonra okusun,sonrada çocukları alıp parka falan gitsin bende şurda agız tadıylan dedikodu yapıyım

benim x damadım nasıl yerse yesin yeterki yesin yarasın paşama

Tarık buğrada bi süredir öyle canım
Kafasını horoz gibi dikip nasıl bağırıyo banasıpalar büyüdü kafa tutuyolar bize:)
İstediği yapılmazsada çok tiz bi sesle çığlık atıyo kulaklarımın bütün pası siliniyoağlamalarıda var tabii
Bu gün koltuktan mama sandalyesine geçmiş tepsisinde ayakta dans ediyo hiç korkuda yok bunlarda gel oğlum düşersin dedim baktım bana üffff diyotutamadım kendimi güldüm şımardı inmemek için direndi

Bende aynı şekilde düşünüyorum evde sıkılıyolar ama ben hava çok soğuk olmadığı müddetçe en az yarım saat çıkarıyorum
Kahvaltı sonrası çıkıyoruz öğle yemeği saatinde eve geliyoruz
Ben öğle yemeğini 13:30 da yedirip uykuya yatırıyorum genelde..sende cerenle beraber çağlayı çıkarsan canım 1 saat yeter zaten gelince yatırırsın olmaz mıı

Ne iyi etmiş kocası:))
Sen eşine aşkım bizim topiğin tadı yok artık herkes bebekleriyle meşgul kendime dedikodu yapıcak yeni bi kadınlar kulübü buldum de
Kv ile güzel şeyler yazmaya başladığın sayfayı bu sayfada dahil oldum geçmişi salla gitsin de
Gözüne sokarmışcasına büyük ve koyu renkli harflerle kv ile ilgili methiyeler,eşinle ilgili güzel şeyler sonrasındada eşinden isteklerini yaz
Altınada eşinin meşhur fotoğrafı vardı ya küvetin içindeydi galiba onu koyup verene kurban yaz
İşe yarar belki:)

kız sen aklınla bin yaşatmm ilk denemeyi şurda yapıyım öhümm öhümmmm:))
ah kızlar dün biricik kayınvalidem bana gelecekti ama dişimin agrıdıgını duyunca gelmekten vazgeçti
kahrolsun bagzı şeylerkeşke dişimi bugün çektireydimde kadıncagız dün gelseydi..
çok ayıp oldu
kv demin gözlerine hastayımböyle bir bakar maşallah suphanallah dersinizhayır korkudan degilgözlerinin güzelliginden:))
tövbe tövbe kız gece gece beni günaha sokma
şaka bi yana kadının günahına giriyomedikodusunu yapıyom ayıppppp
bu arada benim x in resmini bulayımda ekliyim
maşallah demeyi unutmayın

Son düzenleme:

Aman aman maşallah kvden çok iyi biriymiş demek nasılda sevgiyle bahsediyosun
Kadıncağız sana salamura yaprakta vermşti çok iyi çok
Nar ekşilerini ve zeytinyağlarını unutmamak lazım
Yeni yılda sizi yemeğe bile götürüceklerdi herkese nasip olmaz şekerim böyle kv nasıl ama
Şimdiden maşallah x eniştemize

canım ben sana katılıyorum
bende çikoyu üzmek yada kırmak istemem ,ama empati yapmayı bilmiyo malesef,
neyse yinede kırgınlıklar olmasın,hep birlikte olalım,
birbirimizi anlamaya çalışalım

ohh yarasin guzellik uykun sekerim valla gozum yok :))
bende mahiri hep evde tutmaktan cok pismanim ama burda her allahin gunu kovadan bosalincaya yagmur yagar yagmadigi gun kaptigim gibi cikiyoruz yoksa..birde su oyun gruplarina bir turlu devam edemedik ne oldu ise bana sanki olu topragi serpmisler uzerime hicbirsey yapmak gelmiyor icimden..olan mahire oluyor cok uzuluyorum kuzuma hele bugunlerde bu cocuga ben bakamiyorum diye sizlanip duruyorum (

valla kayınvalidemi sizlerle ne güzel paylaşmışım bakınız ne güzelşeyler aklınızda kalmış:)
benim gibi gelin herkesin başına beddua gibimi oldu ne:))

canım ben sana katılıyorum
bende çikoyu üzmek yada kırmak istemem ,ama empati yapmayı bilmiyo malesef,
neyse yinede kırgınlıklar olmasın,hep birlikte olalım,
birbirimizi anlamaya çalışalım

ya hocam biraz taslama ve yergi unsunlarini cok iyi bildigi icin cok kullaniyor ..inanirmisin uzun zaman ben cikonun yazdigi hicbirseyi okumadim sonrasinda alistim tarzina ama bazen benimde takildigim seyler olmuyor degil..bilerek yapmiyordur belki karakteri oyledir bilemiyorum ama kirilmalar oluyor malasef..

evet cnm ya hava kötü bide çağla hassas bir kız hemen hastalanıyo ondanda çıkmıyoruz
tatlıcadım sabahta çıkamam düşün 9 da uyandık kahvaltı faslı evi toparla falan saat 11 oluyoceren 12 de okula gidiyo olmuyo canım ya
aslında gidecek çok arkadaşım komşum var inan günde kaç telefon alıyorum gel diyeama bu gidişlerin geri dönüşleri oluyo ya:))ziyareti iade kısma işte ondan bi süre ara verdim:))misafir üstüne misafir gelince bunaldım..
senin işin daha zor melegim gurbettesin Allah yardımcınız olsun ama oyun grubuna mutlaka gidin zamanla alışacaktır
kendinide üzme canım inan 1 haftadır bendede bir üşengeçlik var,hiç birşey yapmak istemiyorum oturup aglıyım istiyorum:)
aglamak için arabeks açıyorum ama çağla izin vermiyoyayayaaaa diye bagırıyohande yeneri açaymışım:))ee o şarkıyada aglanmıyo:)

Son düzenleme:

valla kayınvalidemi sizlerle ne güzel paylaşmışım bakınız ne güzelşeyler aklınızda kalmış:)
benim gibi gelin herkesin başına beddua gibimi oldu ne:))

oglum var bende kv olucam ve ins senin gibi hamarat ve fedakar bir gelinim olur..sen anla artik gerisini dua mi beddua mi

sende oynuyu ver cnm guzel kizimla bosver aglama ben agliyorum sorun cozulmuyor denedim ordan biliyorum :))
oyun grubu evt ya ona haftaya basliyim cok rahatsiz oluyorum vicdan yapiyorum oglum icin birseyler yapamiyorum diye..arada misafir cocuklarini goruyor ve bazen shopping centre daki cocuklari o kadar halbuki oynamasi ziplamasi akranlari ile kosmasi lazim ddimi..gelisim icinde birilerini gormesi iyi olur..en azindan ceren ablamiz var cagla ile oyalaniyor gerci bende bu yuzdan istedim ya ikinci cocugu ama hayirlisi olsun rabbim bilir en guzelini , ona havale ettim herseyi alti aydir deniyoruz olmuyor cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…