Meleğim turuncu ne güzel uzun uzun anlatmış sana kitabı..bencede başlamışken duygularına yenik düşme canım biraz dişinizi sıkın alışsın mahirim
Emzik sorunu bizdede var bayram tatilinde bıraktırıcaktım çıkmayana köpek dişide çıksın sonra bıraktırim diye erteledim
Tarık buğra emziksiz uykuya dalamıyo bakalım bizi neler bekliyo aynı anda bıraktıralımda birbirimize fikir veririz
Arada sırada yazıyor ama genelde yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum
Son okuduğum şeyler için bir şeyler karalamak istedim sadece :)
Zor çok zor günlerden geçen biri olarak, bazen aklımı oynatacağımı düşündüğüm bile oldu dersem yalan olmaz
Çocuk bakmak inanılmaz güç bir şey hele de hayatında ilk defa sorumluluk almış olan ve
daha önceki yaşamı başka olan benim Gibi bir için
Evet eşlerimiz bizi çıldırtabiliyor hatta üstüne çocuk eklenince o magazinlerde gördüğümüz
enfes anneler gibi de belki olmuyoruz..saçımız dağınık,üstümüzde ne bulduysam giydim tarzı
Vücut desen almış başını gitmiş bölgeler mevcut
Ama şöyle de bakarsak bizim yerimizde olmak isteyen binlerce kadın var
Kimi doğru eşi hala aramakta kimi çocuk yapmak için ameliyat masalarına yatmakta
Çok kaderci bir insan olduğum söylenemez öyle anlaşılmasın dediklerimden
İnsanız işte bunalımlarımız da oluyor ağlama krizimiz de gülme krizlerimiz de
Ve en kötüsü ne derseniz bizim bu duygu değişimlerimizden bebeklerin etkilenmesi
Hele de 2 yaş sendromu yavaştan baş göstermişken
Başka bir dünya yok ve bir daha bu zamanlara hiç dönemeyeceğiz o yüzden sakinleşelim
Düşünelim bizi ne mutlu eder ve onu yapalım kendimiz için yapacağımız en ufak değişim
Bence eşlere sarmamızı önleyecektir..
Tabii bunu yazarken kendime de telkin yapmış oluyorum iyi geldi :))
Yeni yıl bize kavga getirmesin, kötülükleri götürsün
evt evt cnm kopek disleri bekle mutlaka bizde cikti hepsi yalniz son cikan iki kopek disi halan igne ucu halinde yani biraz buyusunler istiyorum..halan kasiniyor olabilir cunku..
oglusuna ciciler almissin gule gule kullansin cnm..bizde ayniyiz her zaman mahire birseyler aliyoruz nasil bir hastalik bu ya of(
yeme konusunda ins bizimde yuzumuz guler masllah bugraya ne guzel yemis mamalarini..muck
planner gelmiş ama arada kaynamış gitmiş:)hoşgeldin canım
mutlucum iyiki eşin burayı okumuşta sana yardımcı olmuş:))benim eşim burayı okusa düşenemiyorumannesi hakkında yazdıklarımı görse beni vurabilir
tatlıcadım maşallah diyelim tarık bugraya nazar degmesiniştahı yerine gelmiş çok sevindim canım senin tahlilde temizmiş ohhh valla içim rahatladı hadi inş bi dahakinede bişey çıkmıycak..ama şeker için kendine dikkat et olurmu
gönül2000sayfam canım ya senindemi diş problemin vardişimizin genetigi bozuk kesin bu genetigi kaynanalarımızdan almışızdır ay ben bu kadının çok günahına giriyom bi daha kaynana lafı yok
Mutlunun eşi burayımı okumuş kız kaçırmışım okuyarak neye yardımcı olmuş meraklandım
Demek dişinin genetiğinide kvden aldın
Tarık buğra çok şükür 2 gündür yiyo elinde telefonla:) yesinde öyle yesin kuzucum
bende bugün öğlen güzellik uylusuna yattım ohh mis gibiydigece geç yatınca sabah gözümü açamadım,erenden çağlanın yemegini hazırladım sonra birlikte 2 saat uyuduk
2 yaş sendromu çağlayada vurdubana çok bagırıyo azarlıyo istedigini yapmassam aglıyo
çocukta haklı bütün gün evde sıkılıyo,ne yapsam bilemedim,dişarı pek çıkmıyoruz zamanımız kalmıyo,ceren 12 de gidiyo,çağla 1 de uyuyo 3 te kalksa ancak yemek yediriyorum sonrada akşam yemegi yapıyorum sonra 5 te ceren geliyo
nasıl vakit yaratayım bilemiyorum
parka gitmeye kalksak yakında parkta yok,1km yürümem gerekiyo
ama eşimi ikna ettim kesin taşınacaz inşallah:))
evet cnm okumuş sonra almış mirayı gezmeye götürmüş ki mutlu evde yanlız kalmışbanyoyu ovmuş,duj almış,sofrayı toplamış
yalnızlık iyi gelmiş :))
bende kocama okutacam ama şöyle yapacam bundan sonra kayınvalidem hakkında güzel şeyler yazacamsonra okusun,sonrada çocukları alıp parka falan gitsin bende şurda agız tadıylan dedikodu yapıyım
benim x damadım nasıl yerse yesin yeterki yesin yarasın paşama
Ne iyi etmiş kocası:))
Sen eşine aşkım bizim topiğin tadı yok artık herkes bebekleriyle meşgul kendime dedikodu yapıcak yeni bi kadınlar kulübü buldum de
Kv ile güzel şeyler yazmaya başladığın sayfayı bu sayfada dahil oldum geçmişi salla gitsin de
Gözüne sokarmışcasına büyük ve koyu renkli harflerle kv ile ilgili methiyeler,eşinle ilgili güzel şeyler sonrasındada eşinden isteklerini yaz
Altınada eşinin meşhur fotoğrafı vardı ya küvetin içindeydi galiba onu koyup verene kurban yaz
İşe yarar belki:)
kız sen aklınla bin yaşatmm ilk denemeyi şurda yapıyım öhümm öhümmmm:))
ah kızlar dün biricik kayınvalidem bana gelecekti ama dişimin agrıdıgını duyunca gelmekten vazgeçti
kahrolsun bagzı şeylerkeşke dişimi bugün çektireydimde kadıncagız dün gelseydi..
çok ayıp oldu
kv demin gözlerine hastayımböyle bir bakar maşallah suphanallah dersiniz hayır korudan degil gözlerinin güzelliginden:))
tövbe tövbe kız gece gece beni günaha sokma
şaka bi yana kadının günahına giriyomedikodusunu yapıyom ayıppppp
bu arada benim x in resmini bulayımda ekliyim
maşallah demeyi unutmayın
Chihiro bastan soyleyim seni kirmak gibi bir amacim yok ama senin bu tutumlarin beni cok rahatsiz ediyor. Sen siklikla orhan cemale hic bagirmadigini soyluyorsun. Evet bu cok guzel bisey. Ama benim eceye gunde 100defa bagirmam yada poposina vurmam eceyi psikopat kendine guvensiz annesinden nefret eden biri yapmaz yada beni kotu anne yapmaz. Ki sende annenle boyle buyumusun gibi bir izlenim birakiyorsun. Hepimizin yasadiklari farkli sen bu yazdiklarinda bizi surekli yargiliyorsun. Amacin ne anlayamiyorum evliliklerimizle ilgilide sizin kadar sevgi ve saygi dolu olamayabiliriz ama bunu gozumuze sokmani ayyy bunu nasil soylersiniz yaparsiniz demekle ne geciyor elineki. Bizim senin gibi calisma saatleri esnekbir isimiz cocugumuza bakan bir annemiz yardimci olan bir esimiz okuma grubu gibi aktivitelerimiz yok. Lutfen sen bu pencerenden bakmayi birakip birazda empati kurup bizlerin tarafindan bak olaya
bende bugün öğlen güzellik uylusuna yattım ohh mis gibiydigece geç yatınca sabah gözümü açamadım,erenden çağlanın yemegini hazırladım sonra birlikte 2 saat uyuduk
2 yaş sendromu çağlayada vurdubana çok bagırıyo azarlıyo istedigini yapmassam aglıyo
çocukta haklı bütün gün evde sıkılıyo,ne yapsam bilemedim,dişarı pek çıkmıyoruz zamanımız kalmıyo,ceren 12 de gidiyo,çağla 1 de uyuyo 3 te kalksa ancak yemek yediriyorum sonrada akşam yemegi yapıyorum sonra 5 te ceren geliyo
nasıl vakit yaratayım bilemiyorum
parka gitmeye kalksak yakında parkta yok,1km yürümem gerekiyo
ama eşimi ikna ettim kesin taşınacaz inşallah:))
Aman aman maşallah kvden çok iyi biriymiş demek nasılda sevgiyle bahsediyosun
Kadıncağız sana salamura yaprakta vermşti çok iyi çok
Nar ekşilerini ve zeytinyağlarını unutmamak lazım
Yeni yılda sizi yemeğe bile götürüceklerdi herkese nasip olmaz şekerim böyle kv nasıl ama
Şimdiden maşallah x eniştemize
canım ben sana katılıyorum
bende çikoyu üzmek yada kırmak istemem ,ama empati yapmayı bilmiyo malesef,
neyse yinede kırgınlıklar olmasın,hep birlikte olalım,
birbirimizi anlamaya çalışalım
ohh yarasin guzellik uykun sekerim valla gozum yok :))
bende mahiri hep evde tutmaktan cok pismanim ama burda her allahin gunu kovadan bosalincaya yagmur yagar yagmadigi gun kaptigim gibi cikiyoruz yoksa..birde su oyun gruplarina bir turlu devam edemedik ne oldu ise bana sanki olu topragi serpmisler uzerime hicbirsey yapmak gelmiyor icimden..olan mahire oluyor cok uzuluyorum kuzuma hele bugunlerde bu cocuga ben bakamiyorum diye sizlanip duruyorum(
valla kayınvalidemi sizlerle ne güzel paylaşmışım bakınız ne güzelşeyler aklınızda kalmış:)
benim gibi gelin herkesin başınabeddua gibimi oldu ne:))
evet cnm ya hava kötü bide çağla hassas bir kız hemen hastalanıyo ondanda çıkmıyoruz
tatlıcadım sabahta çıkamam düşün 9 da uyandık kahvaltı faslı evi toparla falan saat 11 oluyoceren 12 de okula gidiyo olmuyo canım ya
aslında gidecek çok arkadaşım komşum var inan günde kaç telefon alıyorum gel diyeama bu gidişlerin geri dönüşleri oluyo ya:))ziyareti iade kısma işte ondan bi süre ara verdim:))misafir üstüne misafir gelince bunaldım..
senin işin daha zor melegim gurbettesin Allah yardımcınız olsun ama oyun grubuna mutlaka gidin zamanla alışacaktır
kendinide üzme canım inan 1 haftadır bendede bir üşengeçlik var,hiç birşey yapmak istemiyorum oturup aglıyım istiyorum:)
aglamak için arabeks açıyorum ama çağla izin vermiyoyayayaaaa diye bagırıyo hande yeneri açaymışım:))ee o şarkıyada aglanmıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?