2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

oglum var bende kv olucam ve ins senin gibi hamarat ve fedakar bir gelinim olur..sen anla artik gerisini dua mi beddua mi

bir öpücügü hakettin malegim
sagol cnm benim Allah sana en güzel en iyi gelini nasip etsin inşşallah..seninde oğlununda kıymetini bilsin..
benim kv ile pekbi sorunum yok aslında ama işte ona cevap veremiyorum ya burda kendimi rahatlatıyom:))

melegim olcak inş regl bittimi senin ne durumdasın calısmalara devammı anlat anlat

herkes rahatça gidip uyuyabilir:)benim x bu gece burda nöbet tutacak
sabah gelen adama havlu versinde üşütüp hastalanmasın:))
umarım yarın güzel bir gün olur,neşeyle,saglıkla geçsin günümüzçünkü biz bunu hakediyoruz
iyi geceler

bayb sabah sabah yine güldürdün Allahtan sabah gördüm gece görsem kesin kabus görürdüm sende pek bi zevkliymişsin haa
bende evlilik konusunda dün çok şey yazdım onuda 8 yıllık tecrübeme verin lütfen başınızı ağrıttım ama bebeşimiz geldiğinden beri birbirimizle uğraşmıyoruz çünkü küçük bi gözün bizi heran takip ettiğinin farkındayız iyiki var altın topumuz bizim.

Herkese güzel sabahlar kızlar
Annem Mira'ya minik yazı tahtası almış,akşam çeşitli karalamalar yaptık,bişey karalıyo,ne yaptın kızım diyorum uçak diyo
kuş diyo Sonra biraz legolarla tren yaptık,oynarken biran dalmışım,bi süre sonra kendi kendime tren yaptığımı fark ettim
Baktım bizimki koltuğa yatmış beni izliyor Hadi gel kızım dedim,bana; "oyna anne oynaaa" dedi Şok oldum,ben bazen ona öyle diyorum aynı şekilde,bana aynısı yaptı Gel dedikçe bana "oyna" dedi zilli intikam aldı Yani akşam kendi kendime lego yaptım kızlar

Bugünde hava çok soğuk burda,soğuktan geçtim çok pis bi hava var Kuzum da çok sıkıldı bakıcı teyzeyle azıcık çıkacaklar bugün.
Babycim haklısın walla soğuktan insan korkuyo dışarı çıkmaya, Allah'tan Ceren var da Çağlacım da onunla güzel güzel vakit geçiriyor. Mira da akşamları genelde 20 dk falan eltimin oğluyla oynuyor bi değişiklik oluyor.Yazın gözünü seveyim

Tarık Buğra'da demek horoz oldu yerim ben onu Kafa tutmaya başladılar bize,benimki de bana bağırmıyorda yüksek sesle anlaşılmaz şeyler anlatıyor kızınca Birde onu taklit ediyorum çok hoşuna gidiyorBazen mama önlüğünü takıyorum bazen montunu giyermiş gibi yapıyorum kahkahalara tutuluyor Buzdolabına,arada değiştirerek resimlerini asıyorum,
kendini tanıyor artık(eskiden kendisine bebek diyordu),"benim bennn" diyor

Erkek olursa Emre kız olursa Meryem naz koyucam inş .

Canım seçtiğin isimler çok güzelAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bide ikiz olurmuş meleğim düşünsene Bunu yazıyorum yarın bigün ikiz bebeğin olursa ilk ben bilmiştim
dicem İçime doğuyor kızlar forumda bir ikiz gebelik bekliyorum birinizde tutucak:13:

Meleğim yalnız çocuk yetiştirmek çok ama çok zordur.. Benim annem sağolsun çok yardımcı oluyor.. Ama senin orada bırakacağın hiç kimsen yok.. Kolay değil.. Ama evde mutlaka çok sıkılıyordur Mahir.. Evden çıkana kadar üşeniyorsundur ama çıkıp o oyun gurubuna gittiğinde ve onu keyifle oyun oynarken gördüğünde inan sen de çok daha iyi hissedeceksin.

Ay yerim ben o Mirayı.. artık çok bilmiş oldular bu bıdıklar.. Kelimeler daha belirgin ve anlaşılır söyleniyor, eller kollar ifadelerde daha çok kullanılıyor.. Maşallah yavrularımıza.. Allahım nazarlardan korusun hepsini

Amin canımHer anları ayrı güzel ama şu ara daha bi tatlı geliyorlar gözümeArkadaşımın da kızı var Mira'yla akran,Allahım bir işve bir cilve görmen lazımAllahım nazarlardan korusun yavrularımızı

aslında 3 tema arasında kaldım birde size sorayım yavaş yavaş değişiklik yapmaya uğraşıyorum eşim bunu daha çok beğendi
birde bu var sonuncu sizce hangisi olsun kararsız kalmdım.

Eklentiler

• $il_fullxfull_476121387_rn2g.webp
    28 KB · Görüntüleme: 44
  • $il_fullxfull_476121419_gakp.webp
    33 KB · Görüntüleme: 32
  • $il_fullxfull_543036349_47pe.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $il_fullxfull_544312446_1meh.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 38
Talaycım ben senin "Musab Bilal" yazdığın ilk çalışmayı beğendim hatta çok beğendim
Hemde 2 cici dinazor var görsellerde,2yaş için daha uygun bence "Mutlu Yıllar" yazın biraz dışarda kalmış,zaten düzeltmelerini yaparsın. Ellerine sağlık canım Renkler de çok güzel...

sağol canım senin yorumun ayrı benim için önemli sen ve planner sayesinde çok güzel bi doğumgünü yapmıştım.beğendiğim temayı onaylaman ayrı mutlu etti beni evet üzerinde biraz daha çalışıcam.bugün müsaittim değerlendireyim dedim.

Allah yardımcısı olsun ikiz bebek sahibi olacak olanın
sen mutlucum bişey daha demiştin cıkmıstı sanki :44:
6hissinmi kuvvetli yoksa kalbinin temizligindenmi
2side var sende canım
herkezin gönlüne göre verir inş rabbim
senin ailede ikiz varmı canımmm ?

Ailede var canım ama benim kendimle ilgili bir hissiyatım yok,
ikiz geni babadan mı geliyor anneden mi bilmiyorum:44:
Babannemin ikizleri varmış ölmüş,babannemin kız kardeşinin ikizleri var yani babamın kuzenleri
Hüseyinle haldun amcalar
Geçenlerde bir avm de ikizleri olan çok tatlı bir bayanla asansör bekledik,9aylıktılar isimleri
Emir&Çınar dı Kadıncağız bi annattı ki halime şükrettim Bende zaten muhabbeti hiç sevmem
O da pek konuşkandı Önce açlıktan ağlayanı ilk doyuruyormuşBiri sakin biri asabiymiş Masrafları çok fazlaymış normal olarak
Birde büyük kızı vardı 8-9 yaşlarında,"bakılması çok zor" dedi yavrum bana
Allah isteyene versin canım

Eki Görüntüle 923410
inat ettim benim x in fotografını buldum
google bile silmiş resmini
maşallah demeyi unutmayın
kurban verene,kimse bi havlu vermemiş erkekimeaşkolsun size
Anammmm kim gelmiş Hala burdamı bu adam Ay sabah sabah karşımda görünce yine bi koptum
evet canım hala burda ve ben ölene kadarda burda olacak

pardon sen benim kocama kötü birşeymi dedinanlayamadım bi daha söyle
şu oturuştaki asalete kibarlıga bak:)kimsede yok ondaki cazibe

ayrıca musab bilalin yaş teması çok hoş canm bende begendim
gerçi bizim degil mutluyla plannerin fikrini sormuşsunolsun yinede begendim

mutlucum miranın oyna anne oyna demesine koptumçok bilmişistanbula bi geliyim ısıracam o kızını haberin olsun

selam güzel annelermis kokulu bebeler
ben bitmiş durumdayımbogazım başım heryerim agırıyone oldu bana anlamadım
ıhlamur içiyorum inşallah iyi gelir
çağlayla pazara gittikmamalar aldık akşama mis gibi yemegimizi yaparızeşim yemege davetli artıkkızlarla ben bişeyler yeriz
evde malzeme olunca ve ne yemek yapacagını biliyosan,yemek yapmak daha kolay
ama yinede yemek yapmayı sevmiyorum
dün tvde 50 yaşında dogum yapan bir bayan vardı,hataylıymış memleketlimneyse kadının yıllarca çocugu olmamış ve tüp bebek yapmışlar,şaşılacak olanda şu ki kadın inat etmiş tabi Allahta ol demiş olmuş ama 10.denemesinde tutmuş
bir oğlu olmuş ama kızımda olsun diyobi daha deniycekmiş teyzemvalla kadını takdir ettim
bide kendime bakıp kendimden nefret ettim
neyse rabbim isteyen herkese versin inşallah amin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…